Vi fandt 36 opskrifter med søgeordet roulade:
Citronroulade med flødeostCitronroulade med flødeost
Skøn sød-syrlig roulade. Et hit for alle citronelskere! Rouladen kan laves i god tid og evt. fryses.(Karolines Køkken)
Roulade med rabarberkompot og marengsRoulade med rabarberkompot og marengs
Brug rabarber i en nem og lækker marengs roulade med hjemmelavet rabarberkompot og mascparone flødeskum. Skøn opskrift på en frisk rabarberkage(Louiogbearnaisen)
Jordbærroulade med marcipan og jordbærcremeJordbærroulade med marcipan og jordbærcreme
Her får du opskriften på en lækker jordbærroulade, der blandt andet også er lavet med marcipan. Prikken over i'et er den lækre jordbærcreme.(Madens Verden)
LakserouladeLakseroulade
Lakseroulade er en nem og lækker forret eller frokost, som kan laves på forhånd. Opskrift på roulade med laks, dildcreme uden spinat og lækker tilbehør(Louiogbearnaisen)
Meget hurtig roulade opskrift med billederMeget hurtig roulade opskrift med billeder
Hurtig roulade når du skal have en kage færdig i en fart. Denne roulade kan du bage på et kvarter med få ingredienser, inklusiv forberedelse.(Madens Verden)
Frossen nødderouladeFrossen nødderoulade
Frossen nødderoulade er en opskrift der giver en lækker dessert med god smag af nougat. Perfekt sammen med jordbær, kiwi og granatæble eller anden frisk frugt.(Karolines Køkken)
Marengsroulade med citroncremeMarengsroulade med citroncreme
Skøn marengsroulade med den lækreste balance mellem sødme og syrlighed. Lækker sprød marengs med blødt let fyld.(Karolines Køkken)
Citron marengs rouladeCitron marengs roulade
Hjemmelavet marengsroulade med citron, flødeskum og mandler. Lav hurtig en fragilite roulade og fyld den med creme og sommer bær. Frisk sommerkage.(Louiogbearnaisen)
KartoffelrouladeKartoffelroulade
Kartofler på en flot og ny måde. Pifter let det varme måltid op.(Karolines Køkken)
Verdens bedste hindbærroulade opskriftVerdens bedste hindbærroulade opskrift
Opskrift på verdens bedste hindbærroulade, som du kan bage på under 10 minutter. Rouladen rulles sammen med en god hindbærmarmelade.(Madens Verden)
Lakseroulade med spinatLakseroulade med spinat
Lækker og nem lakseroulade med spinat - perfekt til forret og gæstemiddage og også skøn til en god frokostret - få opskrift her(Valdemarsro)
Gulerodskage-rouladeGulerodskage-roulade
Gulerodskage-roulade er en skøn fusionskage. Fusionen mellem gulerodskage og roulade giver et resultat, der er mindst dobbelt så godt. Den lækre saftige bund af gulerodskage smurt med blød flødeostcreme - en kombination som bare fungerer.(Karolines Køkken)
Lakseroulade med rejer til forret eller buffetLakseroulade med rejer til forret eller buffet
Her får du en lækker opskrift på lakseroulade med rejer og creme fraiche. Det er en virkelig lækker roulade med røget laks til forret eller en buffet.(Madens Verden)
Blåbær roulade - nem opskrift på blåbærrouladeBlåbær roulade - nem opskrift på blåbærroulade
Se her hvordan du laver verdens bedste blåbær roulade på omkring 15 minutter. Rouladen rulles med en skøn blåbærmarmelade.(Madens Verden)
Spiral SmåkagerSpiral Småkager
Små lækre spiral småkager med mønster som en roulade eller kanelsnegl - de smager skønt og er nemme at bage - den lækre opskrift får du her(Valdemarsro)
Brombærroulade - hurtig roulade med brombærBrombærroulade - hurtig roulade med brombær
Du kan lave denne brombærroulade på ganske få minutter, hvor dejen bages fem minutter, hvorefter rouladen rulles sammen med en brombærmarmelade.(Madens Verden)
Roulade med hindbær - opskrift med billederRoulade med hindbær - opskrift med billeder
Se her hvordan du laver den bedste roulade med hindbær. En opskrift med billeder, så det er nemt at bage den perfekte hindbærroulade.(Madens Verden)
Rødtungeroulade med laks og fine urterRødtungeroulade med laks og fine urter
En meget elegant forret som dine gæster vil elske. Især velegnet som en rigtig dameforret.(Karolines Køkken)
Lakseroulade Lakseroulade
Lakseroulade er altid et hit, men leder du efter et nyt spændende twist på den klassiske ret? Prøv vores spinatroulade!(Karolines Køkken)
Røget laksecannelloni med hjertesalat og pestoRøget laksecannelloni med hjertesalat og pesto
Lækker lakseroulade med fyld af blød creme med varmrøget laks. En indbydende og appetitlig forret eller frokost.(Karolines Køkken)
Kartoffelroulade med mos og persillepestoKartoffelroulade med mos og persillepesto
Kartoffelroulade med persillepesto er en nem opskrift på tilbehør med kartofler. Rouladen laves med kartoffelmos og persillepesto. Kan laves dagen før.(Madens Verden)
Roulade med hvid chokoladecreme og solbærRoulade med hvid chokoladecreme og solbær
Roulade er en rigtig retrokage, men den holder stadig! Prøv vores hjemmelavede opskrift og imponér ved kagebordet!(Karolines Køkken)
RouladebrødRouladebrød
Rouladebrød er en mellemting mellem kage og franskbrød. Server de festlige og flotte skiver med koldt smør.(Karolines Køkken)
Agurkeruller med laksAgurkeruller med laks
Lav en nem agurke roulade med røget laks og flødeost. Brug agurkeruller med laks som forret, små hapsere eller snacks til velkomst. Opskrift her(Louiogbearnaisen)
Blommefyldte skinkerouladerBlommefyldte skinkeroulader
Lækker middag med frisk syre fra nye blommer og røde ribs.(Karolines Køkken)
Nutella roulade - nem opskrift på roulade med NutellaNutella roulade - nem opskrift på roulade med Nutella
Nutella roulade er en super nem roulade, der laves med masser af Nutella. Bagetiden er få minutter, og her er den bedste opskrift på den populære roulade.(Madens Verden)
ChokoladerouladeChokoladeroulade
Chokolade, flødeskum og abrikos er en skøn kombi!!(Karolines Køkken)
Chokoladeroulade med smørcremeChokoladeroulade med smørcreme
Chokoladeroulade med smørcreme er en old school klassiker. Nem og lækker eftermiddagskage til en god kop kaffe. Chokoladeroulade med smørcreme smager både godt lige når den er bagt - og dagen efter.(Karolines Køkken)
Kakaoroulade med flødeskum (nem opskrift)Kakaoroulade med flødeskum (nem opskrift)
Kakaoroulade er meget hurtig at bage, og det er samtidig en nem opskrift. Her er kakaorouladen fyldt med en flødeskum med vanilje.(Madens Verden)
Opskrift på Big Mac roulade med salatfyldOpskrift på Big Mac roulade med salatfyld
Big Mac roulade er blevet et hit i mange danske hjem, og den består af en nærmest æggekage-agtig bund, der rulles sammen om en skøn salat. Nemt og godt.(Madens Verden)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes