Vi fandt 7 opskrifter med søgeordet brunsviger:
BrunsvigerBrunsviger
Det fynske vidunder - Brunsviger. Her i en klassisk og snasket udgave fra Karolines Køkken. Prøv opskriften her. Uhm!(Karolines Køkken)
BrunsvigersnegleBrunsvigersnegle
Brunsvigersnegle - to lækre sager, der er samlet til én rigtig god ting. Brunsvigersnegle ligner kanelsnegle, men smager som klassisk brunsviger. Og så har vi bagt sneglene tæt i en bradepande, så de bliver ekstra lækre og svampede, og fyldet holder sig der, hvor det skal.(Karolines Køkken)
Brunsviger – opskrift på den bedste, bløde og mest snaskede brunsvigerBrunsviger – opskrift på den bedste, bløde og mest snaskede brunsviger
Skal vi ikke først lige konkludere, at det jo nok burde være Fynboen, som skulle skrive et indlæg om brunsviger, da han jo.. er.. fynbo. Men altså ungdomssløvsind gør, at I her får en version(Gastromand.dk)
Brunsviger – på nordjysk faconBrunsviger – på nordjysk facon
Nem opskrift på snasket brunsviger i bradepande. Bag fx. en kagemand som bageren eller spis den klassisk. Den bedste opskrift - bedre end fynsk brunsviger!(Louiogbearnaisen)
Æbletærte med farin og kanel - Din nye favoritopskriftÆbletærte med farin og kanel - Din nye favoritopskrift
En lækker æbletærte med farin og kanel, som er let at lave. Opskriften her kombinerer det bedste fra brunsvigeren, kanelsneglen og æbletærten.(Madsvin)
Kagemand af brunsvigerKagemand af brunsviger
Kagemand bagt som brunsviger og med masser af lækkert guf på - et hit hos både børn og voksne - få den lækre brunsviger kagemand opskrift her(Valdemarsro)
BrunsvigerBrunsviger
Her får I verdens bedste opskrift på en lækker snasket brunsviger - den er nem at bage og med perfekt mængde snasket fyld - få opskrift her(Valdemarsro)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes