Vi fandt 78 opskrifter med søgeordet smoothie:
Facts om smoothie:
Smoothie (af eng.: smooth; fin, cremet) er en cremet kold drink, der består af blendet frugt eller bær samt juice, yoghurt og/eller knuste isterninger. Konsistensen er tykkere end slush-drinks, men minder om en milkshake. Smoothiens historie går tilbage til de sene 1960'eres USA, hvor isboder og helsekostforretninger begyndte at sælge dem. I løbet af 1990'erne og 2000'erne er smoothies blevet gradvist mere populære og fås nu både i de fleste supermarkeder og på caféer. Amerikaneren Stephen Kuhnau, der grundlagde franchisekæden Smoothie King, hævder at være opfinderen af smoothien.
Et skønt mix – smoothie med ingefær og lakridsEt skønt mix – smoothie med ingefær og lakrids
En lækker og mættende smoothie med ingefær og lakrids den smager fantastisk og er dejlig mættende hvis man tilføjer lidt proteinpulver(Valdemarsro)
Hjemmelavet mandelmælkHjemmelavet mandelmælk
Sådan laver man god og sund mandelmælk - det er nemt og smager super lækkert i smoothies og grød - se den nemme opskrift og billede her(Valdemarsro)
AnanassmoothieAnanassmoothie
Prøv denne smoothie med banan, frisk ananas, papaya og kærnemælk. Opskriften bringer det syrlige fra ananasen og den cremede kærnemælk sammen, i en vidunderlig sammensætning!(Karolines Køkken)
Blåbær og lakridssmoothieBlåbær og lakridssmoothie
En skøn smoothie til morgenmad og gode mellemmåltider. Smagen af lakrids og blåbær er fantastisk i kombination(Valdemarsro)
Date Shake – Toplækker smoothie med dadlerDate Shake – Toplækker smoothie med dadler
Denne dadel shake, smager så sødt og dejligt, at hvis jeg havde brugt frosne bananer og tilsat mindre mælk, kunne den snildt gå for at være lækker softice(Valdemarsro)
Smoothie med mango og bananSmoothie med mango og banan
Smag af sommer og sol, en smoothie med den smukkeste solskinsgule farve og sød smag af sommer. Frisk og lækker, se opskrift og billeder her(Valdemarsro)
Banan & mynte shakeBanan & mynte shake
Mandelmælk i en lækker shake sammen med banan og mynte er en perfekt start på dagen – find den lækre smoothie opskrift lige her(Valdemarsro)
Vaniljesmoothie med rødbedestriberVaniljesmoothie med rødbedestriber
Smoothie med smag af banan, ananas og et strejf af rødbede. Superflot og nem at lave.(Karolines Køkken)
Appelsinsmoothie Appelsinsmoothie
Smuk og farverig appelsinsmoothie med tørrede abrikoser. Lav den med frisk appelsin eller appelsinjuice alt efter humør.(Karolines Køkken)
SolbærsmoothieSolbærsmoothie
Solbær og appelsin er en flot og dejlig frisk kombination.(Karolines Køkken)
Pink tøse lassiPink tøse lassi
Lassi eller smoothie? For mig er det helt det samme. Lassi er en traditionel indisk yoghurt-drik tilsat krydderier og ja, er en indisk smoothie. Jeg laver ofte smoothies til mellemmåltid og da foråret er her i fuld flor, så er sådan en fætter dejlig frisk og kaster en pladask frem til sommer. Når vi lige...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Grøn smoothie bowl med tranebærtoppingGrøn smoothie bowl med tranebærtopping
Prøv denne bløde og cremede smoothie - med masser af smag og farve fra avocado og spinat.(Karolines Køkken)
Grøn smoothie med avocado, broccoli og spinatGrøn smoothie med avocado, broccoli og spinat
En skøn blanding af grøntsager og frugt - giver her en frisk og lækker smoothie. (Karolines Køkken)
Frisk smoothie med jordbær, lime og ingefærFrisk smoothie med jordbær, lime og ingefær
Frisk og lækker jordbærsmoothie med banan og frisk ingefær. Perfekt til morgenmaden eller brunch... Eller når den lille sult melder sig.(Karolines Køkken)
Smoothie med passionsfrugt, mango og mynteSmoothie med passionsfrugt, mango og mynte
Lækker smoothie som smager af sol og sommer, med mango og passionsfrugt, hyldeblomst og mynte. Se opskriften og billeder her(Valdemarsro)
Mangosmoothie med appelsinMangosmoothie med appelsin
Frisk mangosmoothie med appelsin, skyr og havregryn. Nem, hurtig og lækker til morgenmad eller som et mellemmåltid.(Karolines Køkken)
Mangosmoothie med grøn juiceMangosmoothie med grøn juice
Lækker sød smoothie toppet med en frisk let syrlig juice af grønkål, spinat og citronmelisse. En fryd for øjet - og godt for både krop og sjæl.(Karolines Køkken)
Mangosmoothie med kefirMangosmoothie med kefir
Mangosmoothie med kefir - en forfriskende lækker og cremet kefir drik som er et hit på både morgenbordet eller som mellemmåltid!(Karolines Køkken)
Sund Chokolade SmoothieSund Chokolade Smoothie
Denne sunde og lækre chokolade smoothie kan virkelig stille den søde tand og så smager den bare forrygende - opskrift på smoothien her(Valdemarsro)
Smoothie med mynte og jordbærSmoothie med mynte og jordbær
Lækre og forfriskende sommer smoothies med mynte og banan er et hit når man kommer hjem fra børnehaven - Få opskriften her(Valdemarsro)
Peanutbuttersmoothie - opskrift på lækker smoothie med peanutbutterPeanutbuttersmoothie - opskrift på lækker smoothie med peanutbutter
Kold og cremet peanutbuttersmoothie er det lækreste eftermiddagstreat og her får du min skønne opskrift som er et hit - få opskrift her(Valdemarsro)
Caribisk smoothieCaribisk smoothie
En dejlig drik af ananas, yoghurt og kokos. Den kan drikkes som den er, sprudlende og med eller uden alkohol.(Karolines Køkken)
Banan- og jordbærsmoothieBanan- og jordbærsmoothie
En dejlig frisk og sødmefyldt drik, som smager dejligt til morgenmad eller brunch. Du kan også bruge frosne jordbær.(Karolines Køkken)
Avocado Smoothie - opskrift på skøn lækker smoothie med avocadoAvocado Smoothie - opskrift på skøn lækker smoothie med avocado
Avocado smoothie i en skøn og virkelig velsmagende lækker cremet udgave - prøv denne skønne opskrift på smoothie med avocado(Valdemarsro)
Granatæble SmoothieGranatæble Smoothie
Lyserød og velsmagende granatæble smoothie med de flotte og velsmagende søde syrlige granatæblekerner - få opskriften her(Valdemarsro)
GulerodssmoothieGulerodssmoothie
En anderledes smoothie. Den er både sød i smagen og smuk med sin fine orange farve.(Karolines Køkken)
BanansmoothieBanansmoothie
Få morgenenergi med denne hurtige banansmoothie med lime.(Karolines Køkken)
Pina colada smoothiePina colada smoothie
Forfriskende smoothie med ananas og kokos-skyr.(Karolines Køkken)
Grøn smoothie med hindbær – som morgenmadGrøn smoothie med hindbær – som morgenmad
Grøn smoothie som morgenmadsskål med sød hindbærsmoothie til - få opskriften på denne sunde start på dagen her - opskrift(Valdemarsro)
BlåbærsmoothieBlåbærsmoothie
Kan serveres både til morgenmad, brunch eller som mellemmåltid, hvis du trænger til lidt opkvikkende sidst på eftermiddagen.(Karolines Køkken)
Granatæblesmoothie med tranebærGranatæblesmoothie med tranebær
Begyndende snue på hjemmefronten og det gider jeg simpelthen ikke. Jeg nægter! Så der er krudtet op for alle mere eller mindre virkningsfulde løsninger. Well, det kan godt være de ikke er videnskabelige bevist, men hey, hvis man bare tror nok på det, så regner jeg med det virker. Jeg lugter cirka, som om jeg...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
JordbærsmoothieJordbærsmoothie
Smoothie med jordbær leder tankerne hen på sol og sommer! På denne lette og lækre opskrift på kun 15 minutter her(Karolines Køkken)
Jordbærsmoothie med hindbærJordbærsmoothie med hindbær
Jordbær og hindbær er et godt makkerpar med det søde fra jordbær og det syrlige fra hindbær. Smovs i friske bær om sommeren og brug frosne bær resten af året.(Karolines Køkken)
Smoothie med brombær, blåbær og kærnemælkSmoothie med brombær, blåbær og kærnemælk
Smoothie – opskrifter på lækre og nemme smoothies. En sund smoothie med bær er et lækkert og sundt mellemmåltid – få opskrift på smoothie med bær(Louiogbearnaisen)
TranebærsmoothieTranebærsmoothie
Blend iskold mælk, tørrede tranebær og citronsaft og du har en både frisk og sød smoothie.(Karolines Køkken)
Pina Colada Smoothie – uden alkoholPina Colada Smoothie – uden alkohol
Her får du opskriften på en skøn alkoholfri pina colada smoothie - og hvis man nu synes så er den altså også skøn med lidt rom - læs med her(Valdemarsro)
Havtornsmoothie Havtornsmoothie
En super c-vitamin drik med havtorn og mandler. Havtorn indeholder et lille sort frø. Frøet er en anelse bittert, hvilket mandlerne giver et godt modspil til i denne drik.(Karolines Køkken)
Tropisk smoothie Tropisk smoothie
Eksotisk smoothie med smag af kokosmælk og tropiske frugter. Superflot og nem at lave. (Karolines Køkken)
Pink & Grøn smoothie med riskiks toppingPink & Grøn smoothie med riskiks topping
Opskrift på super nem og lækker smootie i pink og grøn farve som er mættende og fyldt med gode sager - få den lækre opskrift her(Valdemarsro)
Smoothie bowlSmoothie bowl
Smoothie bowl med knald på farverne. Top din smoothie bowl med friske bær og eksotiske frugter. Og nyd din smoothie bowl som morgenmad eller som et mellemmåltid i løbet af dagen!(Karolines Køkken)
Acai bowlAcai bowl
Acai bowl serveret med toppings af nødder og bær - perfekt til en smuk og god morgenmad, få opskrift på den lækre smoothie skål her(Valdemarsro)
Smoothie bowl med brombærSmoothie bowl med brombær
Super lækker morgenmadskål eller mellemmåltid. Top bowlen med din yndlingstopping eller brug hvad du allerede har i skabet. (Karolines Køkken)
Smoothie bowl med brombær, yoghurt og havregrynSmoothie bowl med brombær, yoghurt og havregryn
Morgenmad, brunch eller mellemmåltid, denne servering er lækker hele dagen og indbyder til du slipper fantasien løs og topper den af med din yndlingstopping. (Karolines Køkken)
Smoothie bowl med dadler, avocado og skyrSmoothie bowl med dadler, avocado og skyr
Smoothie bowl med dadler, lækkert som morgenmåltid eller som snack til eftermiddagen når du bliver lidt lækkersulten. Denne smoothie bowl er lavet med dadler, avocado og skyr.(Karolines Køkken)
Smoothie bowl med mango og kiwibærSmoothie bowl med mango og kiwibær
Lækker smoothie bowl med mango og banan. Denne smoothie bowl er frisk og smager skønt med mange slags toppings - prøv fx granola, gojibær og årstidens bær og frugter.(Karolines Køkken)
Smoothie bowl med mango og kokosSmoothie bowl med mango og kokos
Smoothie bowl med mango og kokos leder tankerne hen på sommer og sol. Men denne tropiske smoothie bowl kan nydes hele året - til morgenmad eller som et lækkert mellemmåltid.(Karolines Køkken)
HindbærsmoothieHindbærsmoothie
Hindbær og fersken er et godt makkerpar. Nyd smoothien iskold!(Karolines Køkken)
Smoothie bowl med skyr, avocado og spinatSmoothie bowl med skyr, avocado og spinat
Smoothie bowl fyldt med skyr, avocado, spinat og andre lækre sager. Prøv denne smoothie bowl med grøntsager næste gang du vil gøre noget ekstra godt for dig selv!(Karolines Køkken)
Hindbærsmoothie in a bowlHindbærsmoothie in a bowl
Tyk og cremet hindbærsmoothie som serveres i en skål med mysli og blåbær på toppen. Energi boost fra morgenstunden!(Karolines Køkken)
Smoothie bowl med skyr, skovbær og chiafrøSmoothie bowl med skyr, skovbær og chiafrø
Smoothie bowl med skovbær - lækkert til morgenmad eller som et let mellemmåltid.(Karolines Køkken)
Smoothie med æble og honningSmoothie med æble og honning
Æblesmoothie - frisk, luftig og læskende drik.(Karolines Køkken)
Smoothie med agurk og mynte Smoothie med agurk og mynte
Er du klar til en anderledes og læskende drik - velbekomme.(Karolines Køkken)
Smoothie med banan og melonSmoothie med banan og melon
Intens smag af både melon og banan. Serveres iskold!(Karolines Køkken)
Smoothie med banan, æble og kanelSmoothie med banan, æble og kanel
Helt enkelt og superhurtig smoothie der får sødme fra banan og smag fra æblejuice og kanel.(Karolines Køkken)
Smoothie med hindbærSmoothie med hindbær
En frisk og læskende smoothie - perfekt til varme sommerdage.(Karolines Køkken)
Sommerlækker smoothieskålSommerlækker smoothieskål
Lækker smoothieskål serveret og toppet med nødder og lakrids - smager rigtig godt og mætter dejligt til morgenmad - få opskrift her(Valdemarsro)
Smoothie med kiwiSmoothie med kiwi
Kun 3 ingredienser og du har en nem, lækker og flot smoothie. (Karolines Køkken)
Smoothie med mangoSmoothie med mango
Mango giver et sydlandsk pift til din smoothie.(Karolines Køkken)
Smoothie med skovbærSmoothie med skovbær
Et sundt mellemmåltid med masser af frugtsmag.(Karolines Køkken)
Smoothie med skyr, ingefær og gurkemejeSmoothie med skyr, ingefær og gurkemeje
Super enkel og let boblende smoothie med karakteristisk smag af frisk ingefær.(Karolines Køkken)
Smoothie med tranebærsaftSmoothie med tranebærsaft
Lav smoothie på en ny og frisk måde med tranebærsaft.(Karolines Køkken)
Smoothie med vandmelonSmoothie med vandmelon
Kold og forfriskende smoothie bestående af kun 2 ingredienser: vandmelon og jordbær.(Karolines Køkken)
Hindbær og cashew smoothieHindbær og cashew smoothie
Lækker hindbær og cashew smoothie, som smager lækkert og så er den nem og enkel - det er bare en stjerne god kombination - få opskrift her(Valdemarsro)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes