Vi fandt 7 opskrifter med søgeordet sherry:
Kalvesteg med sherrysauceKalvesteg med sherrysauce
Perfekt til gæster når der skal skrues op for charmen. Glæd dig til at sætte tænderne i det møre kalvekød.(Karolines Køkken)
Varm smørsauce til kødVarm smørsauce til kød
Prøv denne lækre opskrift på varm smørsauce til kød. Saucen har et twist af tør sherry og smager dejligt til både bøffer, koteletter og fileter!(Karolines Køkken)
Oksehøjreb med Blomkål og SherrysauceOksehøjreb med Blomkål og Sherrysauce
Et godt stykke oksekød går man ikke forkert i byen af - gå aldrig ned på kvaliteten! LÆS OGSÅ: Den Perfekte Nytårsmenu - Når kun det bedste er godt nok! Oksehøjreb med Blomkål og Sherrysauce Blomkålspakker og(Gastromand.dk)
Sellerisalat med and og syrnet flødeSellerisalat med and og syrnet fløde
Lækker salat med kødet fra stegte andelår, 2 slags selleri og pærer. Alt sammen vendt i en cremet dressing med sherryeddike.(Karolines Køkken)
Grydestegt rullesteg med sherrysauceGrydestegt rullesteg med sherrysauce
Se hvordan du tilbereder en gammeldags rullesteg med sherrysauce. Det er en grydestegt rullesteg, hvor du får en super god sovs, der jævnes med smørbolle.(Madens Verden)
Julesalat med røget ørred, pink grape og mormorflødeJulesalat med røget ørred, pink grape og mormorfløde
Vi kommer hele smagspaletten rundt med denne salat: let bitterhed fra grapefrugt og julesalat, syrligt fra sherryeddiken, sødt fra mormordressingen og salt og umami fra den røgede ørred.(Karolines Køkken)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes