Vi fandt 964 opskrifter med søgeordet kage:
Kartoffel-frittata med chorizo og broccoliKartoffel-frittata med chorizo og broccoli
Fantastisk æggekage med fyld af kartofler, chorizo, broccoli og masser parmesan!(Fritidskok.dk)
Amerikanske pandekagerAmerikanske pandekager
Amerikanske Pandekager passer perfekt til brunch. Servér de luftige, små amerikanske pandekager. Få opskriften her!(Karolines Køkken)
Rutebilslagkage - opskrift på lagkage med rutebilerRutebilslagkage - opskrift på lagkage med rutebiler
Min opskrift på rutebilslagkage, der er en populær lagkage med rutebiler. Se også forskellige varianter af lagkagen, bla. med banan og Daim.(Madens Verden)
Amerikanske pandekager med chokolade og blåbærAmerikanske pandekager med chokolade og blåbær
Pandekagen der gør din brunch endnu bedre... Fuld af chokoladesmag, serveret med friske blåbær og ahornsirup.(Karolines Køkken)
CitrondressingCitrondressing
Helt enkel og superlækker citrondressing til fx salat, nye kartofler eller fisk. Skift salt og peber ud med lidt sukker og du har en dejlig citrondressing til fx frugtsalat og kage.(Karolines Køkken)
Krydret chokoladelagkageKrydret chokoladelagkage
Lækker svampet krydret chokoladelagkage med smag af kardemomme og appelsin.(Karolines Køkken)
Nem chokoladekageNem chokoladekage
Super hurtig og nem chokoladekage. Til når man bare lige får lyst til kage.....(Karolines Køkken)
Medaljer fra Møn med vaniljecreme og blåbærMedaljer fra Møn med vaniljecreme og blåbær
Efter inspiration fra naturen på skønne Møn har jeg udviklet denne lille skønne kage. Medaljer fra Møn med vaniljecreme og blåbær, og her følger opskriften.(Madens Verden)
Opskrift på nem tortilla - spansk æggekage med chorizoOpskrift på nem tortilla - spansk æggekage med chorizo
Dette er en opskrift på tortilla, der er en spansk æggekage. Den spanske tortilla fyldes med kartofler, chorizo og andet godt.(Madens Verden)
Havregrynsbarer med chokoladeHavregrynsbarer med chokolade
Barer med havregryn og chokolade er en lækker kage til kaffen, når du trænger til noget let til kaffen. Nyd kage med havregryn og chokolade i stedet for cookies og småkager. Opskrift på nemme og lækre havregrynsbarer finder du her(Louiogbearnaisen)
Nem chokoladekage i bradepandeNem chokoladekage i bradepande
At bage en chokoladekage er faktisk ganske nemt. Prøv vores opskrift på en svampet og luftig chokolade kage her. (Karolines Køkken)
ValnøddekagerValnøddekager
Valnøddekagerne er særlig gode til frugt på dessertbordet.(Karolines Køkken)
Sådan laver du hjemmelavede snøflerSådan laver du hjemmelavede snøfler
Hjemmelavede snøfler smager skønt og kan nemt laves med dine tørre kagerester. Prøv denne opskrift der skaber glæde hos både børn og voksne.(Madens Verden)
HjertekageHjertekage
Imponer en du holder af med denne helt fantastiske hjertekage med jordbærfyld og marcipan.(Karolines Køkken)
Krydret græskarkageKrydret græskarkage
Dejlig svampet græskarkage med appelsin-frosting, der smager fantastisk!(Karolines Køkken)
RabarbercrumbleRabarbercrumble
Gå i naturens skatkammer og find ingredienser til kagen. Pynt med de søde blomster.(Karolines Køkken)
VandbakkelserVandbakkelser
Vandbakkelser er en skøn kageskal som kan fyldes med alverdens lækkerier, fx flødeskum, vaniljecreme, syltetøj, frugtmos osv. De bliver i høj grad anvendt som det hjemmelavede svar på bagerens flødeskums-fastelavnsbolle, men kan sagtens nydes året rundt!(Karolines Køkken)
Opskrift på smørbagte chokoladespecierOpskrift på smørbagte chokoladespecier
Her er den bedste opskrift på smørbagte chokoladespecier, der er en meget nem småkage at bage. Til jul og når du har lyst til noget godt.(Madens Verden)
Opskrift på napoleonshatte som bageren laver demOpskrift på napoleonshatte som bageren laver dem
Her får du min bedste opskrift på napoleonshatte, der er en mørdejskage med kugle af marcipan, som derefter dyppes i chokolade.(Madens Verden)
Nem kage med valgfrit fyldNem kage med valgfrit fyld
En nem kage som børn kan lave selv eller med lidt hjælp fra en voksen. Den kan varieres i en uendelighed med hindbær og hvid chokolade... eller brombær og mørk chokolade.(Karolines Køkken)
Vandbakkelser med blommefyldVandbakkelser med blommefyld
Vandbakkelser er en SKØN kage. Disse luftige Vandbakkelser fra Karolines Køkken er i særklasse. Prøv vores Opskrift på Vandbakkelser, når du skal imponere!(Karolines Køkken)
PandekagerPandekager
Klassiske pandekager er nemme og hurtige at lave og smager dejligt med syltetøj eller som dessert med is. Verdens bedste opskrift på lækre, bløde pandekager(Louiogbearnaisen)
Ricotta pandekager med citronRicotta pandekager med citron
Lækker opskrift på luftige og skønne ricotta pandekager med citron - de er perfekte til morgenbordet og brunch - få opskriften her(Valdemarsro)
FlødeostekageFlødeostekage
Flødeostekage i den helt klassiske version. Den legendariske flødeostekage med den nemme sprøde kiksebund og kirsebær i gelé kan den dag i dag gøre mange bløde i knæene.(Karolines Køkken)
VandbakkelseskransVandbakkelseskrans
Med denne opskrift på en lækker vandbakkelseskrans får du en kage med dejlig råcreme. Den smager himmelsk!(Karolines Køkken)
Fastelavnsboller med creme - opskrift med billederFastelavnsboller med creme - opskrift med billeder
Fastelavnsboller med creme er noget af det mest lækre bagværk man kan få. Her med hjemmelavet kagecreme, og så skal de bare pyntes med lidt glasur.(Madens Verden)
Red Velvet muffins med Philadelphia frostingRed Velvet muffins med Philadelphia frosting
En god og nem opskrift på Red Velvet muffins (cupcakes), der laves med en Philadelphia flødeost frosting. Klassisk amerikansk kage med en flot, rød farve.(Madens Verden)
Kokoskage med stikkelsbærKokoskage med stikkelsbær
Opskrift på hurtig og lækker kokoskage med stikkelsbær. Brug havens stikkelsbær i en marmelade og lav en nem kage. Få opskrift på kokoskage med stikkelsbær(Louiogbearnaisen)
JordbærtærteJordbærtærte
Jordbærtærte med lækker saftig mazarinbund smurt med mørk chokolade og toppet med vaniljecreme og søde jordbær - få opskrift på jordbærkage her(Valdemarsro)
Flødeostekage med ananasFlødeostekage med ananas
Velegnet når du skal have gæster - kan laves dagen før og opbevares på køl, så du sparer tid i køkkenet, når gæsterne kommer.(Karolines Køkken)
RabarberkageRabarberkage
Rabarberkage er en sommerklassiker. Prøv denne lækre rabarberkage - og inviter på kaffe og skøn rabarberkage.(Karolines Køkken)
Smørstegte hyldeblomstskærme i pandekagedejSmørstegte hyldeblomstskærme i pandekagedej
Er du vild med hyldeblomst skal du prøve disse pandekager. De er fyldt med smag af hyldeblomst og dejlig sommer.(Karolines Køkken)
Bedste opskrift på finsk brød - klassiske småkagerBedste opskrift på finsk brød - klassiske småkager
Finsk brød er småkager som mormor bagte dem. Du laver hurtigt 40 gode småkager til kagedåsen med denne opskrift på finskbrød. God til jul.(Madens Verden)
Flødeostekage med rabarberFlødeostekage med rabarber
Dekorativ version af den klassiske ostekage. Chokoladen i bunden lækkert!(Karolines Køkken)
Rabarberkage i bradepandeRabarberkage i bradepande
En superlækker og frisk rabarberkage i bradepande. Nemt med en rabarberkage i bradepande, hvis du bager til mange. Vi serverer rabarberkagen i bradepande med flødeskum til.(Karolines Køkken)
Smuldrekage med ananas Smuldrekage med ananas
Mangler du inspiration til en frisk dessert? Så pøv denne opskrift med ananas og sprød smuldrekage! Den knaser og behager både krop og sjæl.(Karolines Køkken)
Citronpandekager med citrussalatCitronpandekager med citrussalat
Små søde pandekager med citron og blå birkes. Lækre på et brunchbord, som eftermiddagssnack eller som en let dessert.(Karolines Køkken)
Flødeostelagkage med limeFlødeostelagkage med lime
Frisk dessertagtig flødeostelagkage, som får et dejligt twist af lime.(Karolines Køkken)
Kanelgifler opskrift på Lagkagehusets mådeKanelgifler opskrift på Lagkagehusets måde
Kanelgifler opskrift: En lækker opskrift på de populære gifler med kanel, som er stærkt inspireret af den måde Lagkagehuset bager sine kanelgifler på.(Madens Verden)
Indbagte pandekager med Nutella (grill eller pande)Indbagte pandekager med Nutella (grill eller pande)
Du skal prøve disse indbagte pandekager med Nutella, der er den perfekte dessert. Pandekagerne kan både laves på grill og pande.(Madens Verden)
Rugbrødslagkage - opskrift på sønderjysk brødtærteRugbrødslagkage - opskrift på sønderjysk brødtærte
Rugbrødslagkage er stjernen i det sønderjyske kaffebord. Her er opskriften på den traditionelle kage - brødtorte - der er baseret på revet rugbrød.(Madens Verden)
Bananbrød | Amerikansk Banana BreadBananbrød | Amerikansk Banana Bread
Bananbrød er lækkert, svampet og smager helt fantastisk som alternativ til banankage. Bedste opskrift på amerikansk Banana Bread med valnødder og chokolade(Louiogbearnaisen)
Weekendkagen: Muffins med chokolade og rålakridsWeekendkagen: Muffins med chokolade og rålakrids
Nu skal det ikke altid handle om bacon, store bøffer eller trævlet kød fra grillen. Rigtige mænd er ikke bange for at trække bagebogen frem og slippe væk fra webergrillen. De fleste mennesker kan lide chokolade,(Gastromand.dk)
Det sønderjyske kaffebord - historien og opskrifterDet sønderjyske kaffebord - historien og opskrifter
Det sønderjyske kaffebord er ikke for folk med fedt- og sukkerfobi. 21 forskellige slags bagværk fra boller til lagkager og småkager kan der blive budt på.(Madens Verden)
Linser med creme - 12 hurtige linser bagt i form til muffinsLinser med creme - 12 hurtige linser bagt i form til muffins
Linser med creme er nemme og hurtige at bage i en form til muffins. Her lavet med en hjemmelavet kagecreme, der smager bedre end pulvercreme.(Madens Verden)
Nutellakage af blot to ingredienserNutellakage af blot to ingredienser
Du kan meget nemt lave en Nutellakage, hvor du blot skal bruge to ingredienser, og derefter bages kagen i 25 minutter i ovnen.(Madens Verden)
Pandekager med øl - opskrift på sprøde ølpandekagerPandekager med øl - opskrift på sprøde ølpandekager
Pandekager med øl giver dig mere sprøde pandekager, og her får du den nemme opskrift. Anvend gerne en pilsner eller hvidtøl, men de smager ikke af øl.(Madens Verden)
Luksus othellolagkageLuksus othellolagkage
Vores bud på den perfekte othellolagkage - med lækker creme, knas og hindbær.(Karolines Køkken)
10 lækre opskrifter til nytårsaften (forret, hovedret og dessert)10 lækre opskrifter til nytårsaften (forret, hovedret og dessert)
Her får du 10 lækre opskrifer til nytårsaften, og du kan se hvordan du laver en lækker forret, kødet til hovedretten og både dessert og kransekage.(Madens Verden)
Bounty cupcakesBounty cupcakes
Fredagskagen, som jeg let og elegant sprang over, helt uden advarsel, har nu sneget sig ind som en mandagskage. Hvide sandstrande, palmer, sol, turkist vand – jeg har proppet det hele i en Bounty-cocktail af en kage. Og på sådan en snevåd mandag, så kan vi vist alle bruge en bid af sydhavsøerne! Jeg kan...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
HonningbomberHonningbomber
Honningbomber - mums det er lækkerier. Honningbomberne er bagt af en relativ hurtig honningkagedej. Bundene bliver overtrukket med chokolade og lagt sammen med appelsinsmagende smørcreme og abrikosmarmelade.(Karolines Køkken)
Chokolade drømmekage med kokos og kakaoChokolade drømmekage med kokos og kakao
Den bedste opskrift på en lækker chokolade drømmekage, der er en klassisk drømmekage med kokos og kakao. En populær kage til kaffen.(Madens Verden)
Florlette marengs med flødefyldFlorlette marengs med flødefyld
Uhm, marengs! Sprøde himmerigsmundfulde af kyskager, der springer i munden og smelter på tungen. Inspireret af de klassiske marengskager - hofdessert og bikuber. Også god til kaffe.(Karolines Køkken)
Mug cake - opskrift på verdens hurtigste chokoladekageMug cake - opskrift på verdens hurtigste chokoladekage
Mug cake er en nem kage i krus. Faktisk kan vi kalde den verdens hurtigste chokoladekage. Meget nem til mikroovn, hvor den bages kort tid.(Madens Verden)
Fluffy pancakesFluffy pancakes
Fluffy pancakes eller soufflé pancakes er en superlet pandekage. Den har lidt facon som en amerikansk pandekage, men er bare meget mere luftig og souffléagtig. Og fordi de fluffy pancakes er som soufflé, skal de også spises her og nu, hvis I vil have glæde af luftigheden.(Karolines Køkken)
Vaniljekage med friske hindbærVaniljekage med friske hindbær
Med opskriften på vaniljekage med friske hindbær blandes sødmen fra vaniljekagen med den syrlige friske smag fra hindbær. En kombination der smager himmelsk!(Karolines Køkken)
Blåbærkage - nem opskrift med frosne blåbærBlåbærkage - nem opskrift med frosne blåbær
Opskrift på en meget lækker blåbærkage, der laves med friske eller frosne blåbær. Blåbærkagen er nem at røre sammen, og bages i 40 minutter.(Madens Verden)
Honningkage med appelsin-myntesmørcremeHonningkage med appelsin-myntesmørcreme
Prøv denne lækre opskrift på honningkage med appelsin-myntesmørcreme. Den cremede appelsin-myntesmørcreme skaber går godt i spænd med med den lækre honningkage!(Karolines Køkken)
PåskekagePåskekage
Leder du efter den perfekte kage til påsken? Prøv vores opskrift på en helt gule påskekage med glaze her. God påske! (Karolines Køkken)
Vaniljekage med softice, hindbær og lakridssirupVaniljekage med softice, hindbær og lakridssirup
Dejlig saftig kage serveret med lækkert tilbehør. Kan serveres både til eftermiddagskaffen og som dessert.(Karolines Køkken)
Blåbærmuffins med friske eller frosne blåbærBlåbærmuffins med friske eller frosne blåbær
Jeg elsker blåbærmuffins, og her er den bedste opskrift på muffins med blåbær. Kagerne er luftige og friske i smagen. Kan bages med friske eller frosne bær.(Madens Verden)
HonningkagerHonningkager
Hjemmebagte honningkager er noget helt særligt, som hører julen til. Honningkagerne har en skøn krydret smag – og duften af hjemmebagte honningkager emmer af jul og julestemning.(Karolines Køkken)
VaniljekranseVaniljekranse
Vaniljekranse er en ægte julesmåkage. Prøv vores klassiske opskrift på Vaniljekranse og fyld kagedåsen op. God jul!(Karolines Køkken)
Verdens bedste amerikanske pandekager med sirupVerdens bedste amerikanske pandekager med sirup
Opskrift på verdens bedste amerikanske pandekager a la Newyorker By Heart. De tykke og lækre pandekager fra USA serveres med sirup og frisk frugt.(Madens Verden)
Kanelstang - lækker og hjemmelavet med remonceKanelstang - lækker og hjemmelavet med remonce
Kanelstang er en dansk klassiker når vi taler kage. Her får du min opskrift på kanelkagen, der laves med remonce og creme - og hvor fyldet aldrig løber ud.(Madens Verden)
Æbletærte med mazarinfyld - tærte med æbleÆbletærte med mazarinfyld - tærte med æble
Her får du en lækker opskrift på hjemmebagt æbletærte. Tærten laves med linsedej, der er bund til tærten. Derefter fyldes kagen med mazarinmasse og æble.(Madens Verden)
Farmors boller med cremefyld og hasselnødderFarmors boller med cremefyld og hasselnødder
Her får du opskriften på farmors boller med cremefyld. Bollerne er nemme at lave og fyldes med kagecreme. Bruges til fødselsdag, kaffen osv.(Madens Verden)
Rabarberkage med mandlerRabarberkage med mandler
Saftig rabarberkage med mandelmel. Bag en nem og lækker rabarberkage, som holder sig saftig. Få opskrift på den friske rabarberkage her >>(Louiogbearnaisen)
Linsedej og mørdej - grundopskrift til linser og tærterLinsedej og mørdej - grundopskrift til linser og tærter
Linsedej (mørdej) bruges i mange kager og her får du en god opskrift på den. Brug dejen til bla. hindbærsnitter, napoleonshatte og linser.(Madens Verden)
Vaniljekvark Vaniljekvark
Vaniljekvarken er et sundere alternativ til fx flødeskum og kagecreme. Det smager dejligt sammen med frugt og kage.(Karolines Køkken)
Congo Bar (Brookies)Congo Bar (Brookies)
Lækker browniekage med sprød bund. Prøv opskriften som forener en cookie og brownie i en kage. Find kageopskrift og billeder her.(Louiogbearnaisen)
Black Beans CupcakesBlack Beans Cupcakes
Nu har vi været igennem salater, gryderetter, dips og brød med bønner. Så er det vist ved at være tid til en omgang kage, vil jeg mene. Der er ikke det, som mine elskede bønner ikke kan bruges til og pt. arbejder jeg faktisk med en tærtedej med bønner. Jep, det har i allerhøjeste grad...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Rabarbertærte med marcipanRabarbertærte med marcipan
Rabarbertærte med sprød bund og fyld af marcipan. Rabarbernes syre og marcipanens sødme gør denne tærte til et smagfuldt indslag på kagebordet! (Karolines Køkken)
Sød majskageSød majskage
Den ser ikke ud af meget denne majskage, men skindet bedrager, for den smager intet mindre end fantastisk! Kagen minder lidt om en mazarinkage med god smag af lime.(Karolines Køkken)
Banan kage med chokolade og valnødderBanan kage med chokolade og valnødder
Banan kage med chokolade er en saftig og svampet kage, der her er bagt med mørk chokolade og valnødder. En rigtig god kage.(Madens Verden)
Chokolade banankage med chokolade/karamelsauceChokolade banankage med chokolade/karamelsauce
Er det en chokoladekage? Er det en banankage? Er det en sandkage med kakao? Det chokolade banankage toppet med tyk chokolade-karamelsauce! Få din opskrift >(Louiogbearnaisen)
Nødde- og kernekage med te og ingefærNødde- og kernekage med te og ingefær
Nødder, mandler og græskarkerner giver crunch til denne bradepandekage. Ingefær og citronsaft giver pift til glasuren.(Karolines Køkken)
AppelsinchokoladekageAppelsinchokoladekage
En dejlig chokoladekage med et strejf af appelsin. Serveres med friske bær og en god kop kaffe.(Karolines Køkken)
FødselsdagskageFødselsdagskage
Fødselsdagskage er noget helt specielt - her forklædt som chokoladekage med blød vaniljecreme og friske jordbær.(Karolines Køkken)
Søde energikagerSøde energikager
Energikager er lette at tage med på udflugten, fx til skituren eller den raske travetur. Eller server kagerne som weekendslik.(Karolines Køkken)
Bananpandekager - sund og nem opskrift med havregryn og bananBananpandekager - sund og nem opskrift med havregryn og banan
Verdens bedste bananpandekager, der er sunde og nemme at lave. Opskrift på pandekager med banan og havregryn, der nemt bages på få minutter.(Madens Verden)
Klassisk æggekage med tomat, bacon og ristet rugbrødKlassisk æggekage med tomat, bacon og ristet rugbrød
Æggekage er nem og lækker frokost eller aftensmad. Top den med tomat, purløg og bacon og server med rugbrød. Bedste opskrift på æggekage(Louiogbearnaisen)
Sådan laver du rabarber kompot til is og kagerSådan laver du rabarber kompot til is og kager
Her er opskriften på den bedste rabarber kompot, der koges ind med rørsukker og vanilje. En dansk klassiker, der er perfekt til is og kage.(Madens Verden)
AppelsinkageAppelsinkage
Appelsinkagen ser beskeden ud, men tag ikke fejl: Den er aldeles skøn, "svampet" og saftig med en intens smag af appelsin og en let raffineret bitterhed.(Karolines Køkken)
ClafoutisClafoutis
Fra det franske køkken....en saftig kage fyldt med lækre bær. En opskrift fra Mads Schytte, gastromand.dk til Karolines Køkken.(Karolines Køkken)
Fødselsdags-orangekringleFødselsdags-orangekringle
Denne fødselsdags-orangekringle er det perfekte alternativ til en lagkage. Opskriften er lige til og smager himmelsk!(Karolines Køkken)
Nutella BitesNutella Bites
Opskrift på nem kage med nutella(Louiogbearnaisen)
Pærecrumble med hvid chokolade og vaniljePærecrumble med hvid chokolade og vanilje
Opskrift på pærecrumble. En nem og lækker kage med meget smag og perfekt kombination af bløde søde bagte frugter og sprød knasende crumble.(Valdemarsro)
PåskesmåkagerPåskesmåkager
Disse skønne påskesmåkager er nemme at lave og er både et rigtig hyggeligt lille bageprojekt på en regnvejrsdag og perfekte til påskekaffen(Valdemarsro)
FondantFondant
Fondant er perfekt til at overtrække kager. Prøv denne hejmmelavede fondant næste gang du skal overtrække en festkage. (Karolines Køkken)
KanelkageKanelkage
Findes der noget bedre end en hjemmelavet kanelkage med ekstra lækker glasur? Prøv den nemme opskrift her. Uhm!(Karolines Køkken)
Kransekage - nem opskrift på kransekagestykkerKransekage - nem opskrift på kransekagestykker
Det er meget nemt at lave kransekage selv, og her er opskriften på kransekagen, som du blandt andet kan bruge til Nytårsaften og andre festlige lejligheder.(Madens Verden)
Roulade med rabarberkompot og marengsRoulade med rabarberkompot og marengs
Brug rabarber i en nem og lækker marengs roulade med hjemmelavet rabarberkompot og mascparone flødeskum. Skøn opskrift på en frisk rabarberkage(Louiogbearnaisen)
Gateau Marcel – klassisk chokoladebombeGateau Marcel – klassisk chokoladebombe
Gateau Marcel er en skøn chokoladelækker chokoladebombe - en dessertkage for alle som elsker chokolade og tilmed nem at lave - få opskrift her(Valdemarsro)
NøddekageNøddekage
Dejlig sprød og knasende nøddekage, der er meget svær at holde fingerne fra! Når først du har prøvet den, er det én af de kager du bager igen og igen og igen....!(Karolines Køkken)
Svensk chokoladekage med kaffe og ganacheSvensk chokoladekage med kaffe og ganache
Ganache er et fransk ord for en lind chokoladecreme. Her er den tilsmagt med nøddecreme og pyntet på toppen af den svenske chokoladekage med kaffesmag.(Karolines Køkken)
Nem jordbærkage - hurtig at lave på 10 minutterNem jordbærkage - hurtig at lave på 10 minutter
Opskrift på en nem jordbærkage, som du kan lave på 10 minutter fra start til slut. Måske verdens nemmeste kage med jordbær og creme på mazarinkagebund.(Madens Verden)
Marengskager med creme og bærMarengskager med creme og bær
Små marengskager fyldt med mascarponecreme og friske bær er en nem og hurtig dessert, som kan laves i god tid. Få opskrift på de bedste marengskager her(Louiogbearnaisen)
Dadelsnegle med abrikos og mandlerDadelsnegle med abrikos og mandler
Her er en fantastisk kage som fungerer godt til weekendens morgenmad – Se opskriften på Dadelsnegle med abrikoser og mandler her(Valdemarsro)
Chokolade Lagkage med friske bær og chokoladecremeChokolade Lagkage med friske bær og chokoladecreme
Verdens bedste chokolade lagkage - med cremet mascarpone-chokolade creme, friske bær, flødeskum og hjemmebagte lagkagebunde - Opskrift(Valdemarsro)
Nøddekage med mulighederNøddekage med muligheder
Nøddekagen er fantastisk som den er, men du kan også servere den med frugt, flødeskum, is, bærcoulis eller du kan flække den til lagkagebunde(Karolines Køkken)
Ricotta-pandekager med kardemomme, chokolade og valnødderRicotta-pandekager med kardemomme, chokolade og valnødder
Sidste år florerede protein-pandekager overalt, både i magasiner, kogebøger og blogs.. Altså de pandekager lavet med banan, soyamælk, proteinpulver eller noget andet..  Jeg prøvede en hel håndfuld opskrifter, men helt ærligt, så smager de jo ikke godt! Og den der konsistens…? Og et blodsukker, som går helt amok over et kæmpe skud frugtsukker fra banan?...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
AristokraterAristokrater
Lækre og sprøde småkager, som er super nemme og hurtige at lave(Karolines Køkken)
Solbær- og ribskagerSolbær- og ribskager
Solbær- og ribskager er en velsmagende opskrift på en lækker frugtig kage. Dine gæster vil nyde at sætte tænderne i den.(Karolines Køkken)
Svensk krydderikageSvensk krydderikage
Blød og skøn krydret kage med et generøst lag frisk topping af flødeost og tyttebærmarmelade. (Karolines Køkken)
Rabarber crumbleRabarber crumble
Rabarbercrumble med sprød havregrynsknas er en lækker, nem og hurtigt bagt kage som smager af sommer og solskin - få opskriften her(Valdemarsro)
Råmarinerede jordbærRåmarinerede jordbær
Søde jordbær rørt med sukker - helt enkelt. Sukker fremhæver jordbærsmagen, så jordbærrene smager af endnu mere! De råmarinerede jordbær smager dejligt med en sjat piskefløde og er helt perfekt selskab til både is og pandekager.(Karolines Køkken)
Chokoladekage med espresso, chokolademousse og marengsChokoladekage med espresso, chokolademousse og marengs
En flot og lækker nytrårsdessert kan sagtens laves dagen før. En chokoladekage med mousse og marengs er en rigtig fin ide. Find opskriften her(Louiogbearnaisen)
Nøddemarengs med chokoladesmørcremeNøddemarengs med chokoladesmørcreme
Disse lidt utraditionelle nøddemarengs er virkelig flotte på kagebordet.(Karolines Køkken)
Havregrynskage med brombærHavregrynskage med brombær
En lækker og nem skærekage med havregryn og friske bær. Bag med havre giver ekstra fugt og du undgår en tør skærekage. Find opskrift på havregrynskagen her(Louiogbearnaisen)
Brioche brødBrioche brød
Dette super luftige brioche brød er godt enten med smør og marmelade - eller den klassiske, (ristet) til foie gras. Det er næsten som kage, så det er ren forkælelse.(Karolines Køkken)
Svenske chokoladebrødSvenske chokoladebrød
Mangler du en lækker opskrift på en lækker småkage? Prøv de svenske chokoladebrød. Vi garanterer, de bliver et hit!(Karolines Køkken)
Ricotta-pandekager med pink skyrRicotta-pandekager med pink skyr
Jeg er blevet ret pjattet med ricottaost den sidste tid. Den giver en mægtig lækker konsistens og kan bruges både i det salte og i det søde køkken. Da osten er en smule sødelig i sig selv, er den ret perfekt i bagning, da den kan erstatte sødestoffet. Derudover har osten en fed smag/indhold, så...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Svenske ostekager med bærtopSvenske ostekager med bærtop
Hytteost, mandler og æggesnaps bliver til disse dekorative små ostekager.(Karolines Køkken)
KaramelbrudKaramelbrud
Lækre karamelbrud med masser af nødder til kagebordet eller slikskålen.(Karolines Køkken)
Sommerkage med friske bærSommerkage med friske bær
Med friske bær er kagen en rigtig sommersag, men resten af året kan du fint bruge frugt i mindre stykker, fx vindruer, kiwi, mango.(Karolines Køkken)
Fedtebrød - verdens bedste opskrift på de nemme kagerFedtebrød - verdens bedste opskrift på de nemme kager
Min opskrift på de bedste fedtebrød, der er virkelig nemme småkager. Fedtebrødene skal ikke hæve, er hurtige at gøre klar og laves med eller uden romglasur.(Madens Verden)
FragilitékageFragilitékage
Skøn og luftig dessert, der smager af mere...(Karolines Køkken)
Kvæde-tomat kompotKvæde-tomat kompot
En sød kompot af æbler og kvæder - smager dejligt til ost eller i lagkage. Kan også bruges som værtindegave.(Karolines Køkken)
Sommerkage med hvid romSommerkage med hvid rom
Lav sommerkagen dagen før, og lad den hvide rom give kagen ekstra smag(Karolines Køkken)
Squashkage med valnødder og flødeost-toppingSquashkage med valnødder og flødeost-topping
Lækker svampet squash kage med kanel, nødder, chokolade - toppet med fløde ostecreme med citron. Nem opskrift på squashkage med olie, bagt i bradepande(Louiogbearnaisen)
Æggekage med kartofler og spinatÆggekage med kartofler og spinat
Æggekage er hurtigt at lave og kan nemt varieres. Her har jeg lavet en æggekage med kartofler og spinat, for mere mæthed - find opskrift her(Louiogbearnaisen)
Muffins med sandkage og chokoladestykkerMuffins med sandkage og chokoladestykker
Muffins med sandkage er nemme at bage, men her har jeg raffineret opskriften med piskede æggehvider og dejlige stykker af chokolade.(Madens Verden)
Nem æggepandekage med forskellig slags fyldNem æggepandekage med forskellig slags fyld
Her er den bedste opskrift på æggepandekage, der er utrolig nem at lave. Opskriften er med forslag til forskellig slags fyld, blandt andet spinat og bacon.(Madens Verden)
Bodil Ipsen kage med fransk butterdej og flødecremeBodil Ipsen kage med fransk butterdej og flødecreme
Her får du opskriften på den lækre Bodil Ipsen kage, der laves med fransk butterdej, flødecreme, glasur og blåbær. Meget let at bage.(Madens Verden)
HulkageHulkage
Alle tiders kage med huller fyldt med chokoladesauce. Sjov at bage og smager godt både lun og kold.(Karolines Køkken)
KaramelsnitterKaramelsnitter
Til den store selvforkælelsesdag - hvor der ingen begrænsninger er. Så skulle du prøve disse karamelkager med rigeligt smør og god smag. Ring efter vennerne og sæt kaffen over.(Karolines Køkken)
Gulerodskage - opskrift på svampet kage med gulerodGulerodskage - opskrift på svampet kage med gulerod
Gulerodskage er en af mine favoritkager, og den er meget nem at bage selv. Her får du opskriften på den populære kage med masser af sunde gulerødder.(Madens Verden)
Ferskenkompot – et glimrende alternativ til ferskenmarmeladeFerskenkompot – et glimrende alternativ til ferskenmarmelade
Hjemmelavet Ferskenkompot smager fantastisk som tilbehør til pandekager, vafler, hjemmebagte boller, på en ostemad, eller på A38(Valdemarsro)
KvarkkageKvarkkage
Kvarkkage minder om cheesecake. Kiksebunden er skiftet ud med lyse lagkagebunde, som gør kvarkkagen lækker og svampet. Server kvarkkagen til dessert - og lav den gerne dagen i forvejen.(Karolines Køkken)
Gulerodskage med smørcreme i lille bradepandeGulerodskage med smørcreme i lille bradepande
Se her hvordan du laver den bedste gulerodskage med smørcreme. Hemmeligheden er blandt andet piskede æggehvider, men det ser du i opskriften.(Madens Verden)
Stegt fennikel med squash, tomat og safranStegt fennikel med squash, tomat og safran
Først og fremmest er det vist på sin plads, at sige tusinde tak for alle de pæne lykønskninger her på bloggen, på de sociale medier og på mailen – jeg er helt overvældet og gad ret godt sende en kage som tak til jer alle. Meeen da jeg ikke stoler helt på, at posten kan...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Rabarberkage med crumble på toppenRabarberkage med crumble på toppen
Opskrift på virkelig lækker og saftig rabarberkage med sprød crumble på toppen - nem og enkel opskrift på den bedste kage med rabarber(Valdemarsro)
Franske vaflerFranske vafler
Med opskriften på franske vafler er du sikret lækre kager til kaffebordet eller aftenhyggen. De fransk inpirerede kager indeholder velsmagende creme med smag af pistacie.(Karolines Køkken)
Kvarkkage med citronKvarkkage med citron
Kvarkkage med citron er det perfekte match til kaffebordet. Mandlernes runde smag og citronens skarpe kant komplimenterer hinanden perfekt!(Karolines Køkken)
Hjemmebagt gulerodskage med hasselnødder og appelsinHjemmebagt gulerodskage med hasselnødder og appelsin
Her er opskriften på en hjemmebagt gulerodskage med hasselnødder og appelsin, og kagen bages helt uden brug af fedsstof. En sundere kage opskrift.(Madens Verden)
Kvarkkage med mandler og chokoladeKvarkkage med mandler og chokolade
Kvarkkage med mandler og chokolade passer perfekt til kaffebordet. Mandlernes runde smag og chokoladens blide sødme giver en smagsoplevelse man sætter pris på.(Karolines Køkken)
Hjemmelavet gulerodskage i bradepandeHjemmelavet gulerodskage i bradepande
Den bedste opskrift på en hjemmelavet gulerodskage i bradepande. Gulerodskagen er nem at lave, og bliver virkelig luftig og lækker.(Madens Verden)
Kvarkmuffins med mandler og frugtKvarkmuffins med mandler og frugt
Disse muffins er ikke kage, men søde boller lavet af gærdej med tørret frugt.(Karolines Køkken)
Nem æblestang med creme og marcipanNem æblestang med creme og marcipan
Her får du min opskrift på en lækker æblestang, der bages med marcipan og kagecreme. Opskriften giver to nemme æblestænger, hvor fyldet aldrig flyder ud.(Madens Verden)
Toscana RistærteToscana Ristærte
Toscana ristærte er en lille lækker italiensk kage som spises til enten morgenmad eller til en kaffe om eftermiddagen - få opskriften her(Valdemarsro)
KardemommefondantKardemommefondant
Formidabel chokoladekage, der med sit flydende indre vil gøre indtryk på de fleste.(Karolines Køkken)
Red velvet cupcakesRed velvet cupcakes
Red velvet cupcakes er kendte for sin karakteristiske røde farve og er en klassisker på det amerikanske kagebord. Red velvet cupcakes smager dejligt og vil pynte på enhver kagebuffet.(Karolines Køkken)
Ølkage - lækker kage med øl og appelsinsmørØlkage - lækker kage med øl og appelsinsmør
En skøn og nem opskrift på klassisk ølkage, der smager himmelsk godt. Ølkagen bages med hvidtøl, og serveres med hjemmelavet appelsinsmør.(Madens Verden)
ChokoladekageChokoladekage
Chokoladekage, som er super nem at bage, luftig og holder sig svampet i flere dage med den hemmelige ingrediens. Chokoladekage med glasur..(Louiogbearnaisen)
Sønderjysk rugbrødskageSønderjysk rugbrødskage
Lækker kage med cremet honningkagefyld og pynt af flødeskum og citronmelisseblade.(Karolines Køkken)
Klatkager med kokos, mandel og vanilje + appelsinsalat med chokolade og ingefærKlatkager med kokos, mandel og vanilje + appelsinsalat med chokolade og ingefær
Nemme klatkager som er lækkert tilbehør til en julebrunch. Server klatkagerne med min søde, krydrede appelsinsalat.(Louiogbearnaisen)
KardemommeskorperKardemommeskorper
Gode at have i kagedåsen, fx til koldskål eller en portion yoghurt.(Karolines Køkken)
Guf guf kage - nem opskrift til bradepandeGuf guf kage - nem opskrift til bradepande
Sig guf guf kage og tænderne begynder at løbe i vand. Den populære kage med kokostopping er nem at lave, og her får du opskriften på den.(Madens Verden)
Wienerboller - opskrift på nemme boller med fyldWienerboller - opskrift på nemme boller med fyld
En nem opskrift på wienerboller, der fyldes med en lækker kagecreme. Wienerbollerne er meget nemme at lave, og minder lidt om fastelavnsboller.(Madens Verden)
Karolines kvarkkageKarolines kvarkkage
En dejlig, frisk kage med sprøde mandler på toppen.(Karolines Køkken)
Mandelkage med flødeskum og røde bærMandelkage med flødeskum og røde bær
Lækker mandelkage med flødeskum og friske bær er en nem dessert eller sommerkage. Nem mandelbund uden mel og med citron - top med bær eller frisk frugt(Louiogbearnaisen)
Beignets - nem opskrift på friturestegt kageBeignets - nem opskrift på friturestegt kage
Her får du opskriften på hjemmelavet beignets med kærnemælk. Nemme og lækre kager fra USA, der kan minde om doughnuts og nydes med flormelis.(Madens Verden)
Opskrifter med æg - de bedste æggeretterOpskrifter med æg - de bedste æggeretter
Her er en oversigt over de bedste opskrifter med æg. Med alt fra gammeldags æggekage, til røræg, blødkogte æg og mange flere æggeretter.(Madens Verden)
Cremet chokoladetærte med friske bærCremet chokoladetærte med friske bær
Søde og syrlige bær på cremet chokolade, en sprød bund af marzerinkage, knasende nødder og endnu mere chokolade, gør denne lidt besværlige kage værd at arbejde for.(Karolines Køkken)
Semlor – svenske fastelavnsbollerSemlor – svenske fastelavnsboller
Fik du lige set den fredagskage, som jeg spiste i går? Nøj, den var farlig god! Så god, at jeg var nødt til at snuppe endnu en til aftenkaffen. Og jep, det er selvfølgelig de svenske banditter, Semlor, som vi snakker om. De sidste par år har den populære fætter væltet sig i spotlyset her...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Cremet dip af blå ostCremet dip af blå ost
I Sverige er der tradition for at spise brunkager med blå ost på. Denne dip er en mild udgave af den svenske creme. Den cremede dip er mildere og mere frisk i smagen, og derfor lettere at gå til og perfekt for nybegyndere.(Karolines Køkken)
Cremet kaffekageCremet kaffekage
Dejlig, bastant kage. Kaffebønnerne giver tyggemodstand og voksensmag.(Karolines Køkken)
Syltede æblerSyltede æbler
Søde og syrlige æbler krydret med kanel. Server de syltede æbler som tilbehør til kage og desserter - eller spis dem med is eller flødeskum. Prøv dem også som topping på morgenmaden.(Karolines Køkken)
Grøn kage - giftkage - bladankageGrøn kage - giftkage - bladankage
Her får du opskriften på en grøn kage, der også kaldes giftkage eller bladankage. Pyntes med glaur eller lys pålægschokolade.(Madens Verden)
Søndagsmuffins med hvid chokolade, ganache, citron og lakridsSøndagsmuffins med hvid chokolade, ganache, citron og lakrids
Kager er ikke det vi gør mest i her på Gastromand, men det er alligevel blevet tid til lidt flere kager på Gastromand. Som en opfølger på sidste års lakridsmuffins kommer her endnu en opskrift(Gastromand.dk)
Nem sommerkage med jordbær og flødeskumNem sommerkage med jordbær og flødeskum
Dette er opskriften på en nem sommerkage, der laves med vandbakkelser. Kagen pyntes med jordbærmarmelade, flødeskum, friske jordbær og og lidt chokolade.(Madens Verden)
Blomkålspandekager - opskrift på lækker vegetarretBlomkålspandekager - opskrift på lækker vegetarret
Her er en god opskrift på blomkålspandekager, der er nemme at lave. De lækre pandekager med blomkål er gode som vegetarret på kødfrie dage.(Madens Verden)
Brombærlagkage med chokoladeflødeskumBrombærlagkage med chokoladeflødeskum
Brombærstøv giver et eventyrligt pift, men er det for svært at finde, kan du bruge friske brombær – eller din fantasi.(Karolines Køkken)
Cremet nøddekage med appelsinflødeskumCremet nøddekage med appelsinflødeskum
En himmelsk kage - som skal være lidt blød i midten.(Karolines Køkken)
Romkugle snitter - nemme kager med romkugledejRomkugle snitter - nemme kager med romkugledej
Her får du min opskrift på romkugle snitter, og de behøver næsten ikke yderligere præsentation. Med romkugledej, mørdej, hindbærmarmelade og glasur. Mums.(Madens Verden)
Brombærmarmelade med chiafrøBrombærmarmelade med chiafrø
Meget hurtig og nem brombærmarmelade med chiafrø, der er med til at tykne marmeladen. Nyd den som topping på fx yoghurt eller grød, som tilbehør til pandekager eller på et godt stykke brød.(Karolines Køkken)
Mælkechokoladetærte med varm hindbærsauceMælkechokoladetærte med varm hindbærsauce
Kagen her er egentlig en islagkage. Med lækre marcipanbunde... mums!(Karolines Køkken)
Lækker rabarberkage med kanelLækker rabarberkage med kanel
Rabarberkage? Det her er simpelthen den bedste rabarberkage vi nogensinde har smagt. Og bagt. Tilmed er den nem at gå til, så kagen er super til en kop frisklavet kaffe.(Madens Verden)
Gammeldags æblekage med knasende nødder og grynGammeldags æblekage med knasende nødder og gryn
Efteråret er lig med æblegrød og æblekage for mig. Når de sidste æbler bliver lidt triste i frugtskuffen sidst på ugen er de perfekte til en omgang weekendforkælelse af den sunde slags. Jeg elsker når æblegrøden er syrlig, så jeg kommer aldrig sukker i grøden. Da jeg desværre ikke er til makroner og æblekagerasp, måtte...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
fedtfattige bananmuffins med havregrynfedtfattige bananmuffins med havregryn
Noget af det mest drilske er bananer. De når at modne bare man vender ryggen til og derfor har jeg altid nogle stykker der har nået græsen for modenhed til min smag. Jeg har længe haft et mellemmåltid i tankerne, hvor de kunne bruges uden at blive til kage. De sidste par dage er der...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Julekringle - nem opskrift på julekage med remonceJulekringle - nem opskrift på julekage med remonce
Opskrift på klassisk julekringle, der er nem at lave. Julekringlen er en gærkringle med marcipanremonce og rosiner. God og lækker julekage.(Madens Verden)
Black magic chokoladekage med chokolade mousseBlack magic chokoladekage med chokolade mousse
Her er min opskrift på en nem black magic chokoladekage, der toppes med en cremet chokolade mousse. En nem kage med intens kakaosmag. Kan laves i forvejen.(Madens Verden)
Kvarkbrød med æble, krydderier og kernerKvarkbrød med æble, krydderier og kerner
I søndags stod den på arbejde bag skrivebordet, masser af kaffe og hjemmebag. Denne gang ikke kage, men et lækkert, saftigt brød med duften af jul. Næsten kageagtig. Med tandsmør, selvfølgelig! Brødet blev bagt med køleskabets sølle rester; kvark, triste æbler og kogte hvedekerner. Den perfekte reste-beholdning, hvis du spørger mig (: Og hvis du...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Gammeldags gærkringle fra Fanefjord SkovpavillonGammeldags gærkringle fra Fanefjord Skovpavillon
Opskrift på gammeldags gærkringle fra Fanefjord Skovpavillon på Møn. Den fantastiske kringle er med remonce, creme og kransekagemasse.(Madens Verden)
Brownie-iskager med passions-marinerede bærBrownie-iskager med passions-marinerede bær
Iskagerne kan du lave i god tid. De er lækre og fulde af dejlig smag... og får et friskt og knasende modspil fra passionsfrugt, vanilje og røde bær.(Karolines Køkken)
Majs-klatkager med skinke og purløgsdressingMajs-klatkager med skinke og purløgsdressing
Små lune klatkager med majs. Lækre til en brunch - og så kan de laves i forvejen!(Karolines Køkken)
NytårskageNytårskage
En smagfuld nytårskage med en knasende bund og et fyld af cremet skyr, hytteost og hindbær.(Karolines Køkken)
Panforte - opskrift på italiensk konfekt kagePanforte - opskrift på italiensk konfekt kage
Panforte er en italiensk kage, der nydes som dessert med en kop espresso eller kaffe. Her er opskriften på konfektkagen fra Siena i Italien.(Madens Verden)
Bagt æblekage med kanelBagt æblekage med kanel
En meget lækker æblekage, der bages med æblebåde vendt i kanel og sukker. Kagen bliver meget svampet og er meget nem at lave.(Madens Verden)
Bagte marcipansmåkagerBagte marcipansmåkager
Weekenden stod på verdens bedste æbleskiver og julebag, da kæresten mente det bestemt var på tide. Der var blot en ting, der ikke kunne opklares – de absolutte yndlingskager. Sådan nogle småkager, der er hårde udenpå og bløde indeni og så med marcipan og mandler på toppen. Jeg var af den overbevisning at det først var almindelige...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Rabarbertærte - nem kage med kanel og marcipanRabarbertærte - nem kage med kanel og marcipan
Rabarbertærte: Her er opskriften på en meget nem rabarbertærte med friske rabarber, kanel og marcipan. En virkelig dejlig kage.(Madens Verden)
Hjemmelavet hindbær marmelade og pandekager over bålHjemmelavet hindbær marmelade og pandekager over bål
Lækker og nem hindbærmarmelade opskrift som kan laves på cirka 5 minutter og som smager helt fantastisk - få opskriften her(Valdemarsro)
Citronmåne muffins - opskrift på små citronmånerCitronmåne muffins - opskrift på små citronmåner
Her får du opskriften på lækre citronmåne muffins, der er en lækker udgave, hvor citronmånen bages som små kager med gul glasur.(Madens Verden)
KattetungerKattetunger
  Med en rest marcipan, der råbte på at blive brugt og en kat der skulle passes, måtte der laves lidt belønning til kattepasseren. Så hvad andet end kattetunger. Halvdelen af kagerne røg på en tallerken og resten røg med i tasken. Og lur mig om ikke tallerkenen var tom og katten levede da jeg kom...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Lemon Bars // CitronsnitterLemon Bars // Citronsnitter
Jeg har taget forskud på foråret med de fineste, delikate kager. Friske. Syrlige. Søde. Bløde. Sprøde. Simpelthen bare en treat til at fejre, når forårssolens spæde stråler endelig rammer gennem vinduerne. De skulle have været serveret til et besøg af den skønneste kvinde her i weekenden. Men desværre må hun have dem til gode –...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Mazarinkage med marcipanMazarinkage med marcipan
Ekstra svampet mazarinkage med marcipan. Enkel og forrygende god til en kop kaffe søndageftermiddag. Find opskriften her.(Louiogbearnaisen)
Brunch-tortillaBrunch-tortilla
Tortilla (æggekage med fyld) med stegte kartofler og ost - nemt og hurtigt, også hvis I er mange.(Karolines Køkken)
Crepes suzetteCrepes suzette
Sprøde pandekager lunet på panden i lækker appelsinsauce. Server med flødeskum på toppen. Mums!(Karolines Køkken)
Syrlige æbler med rugbrødsraspSyrlige æbler med rugbrødsrasp
En ny udgave af den klassiske mormor æblekage. Med krydrede æbler og sødt, sprødt rugbrødsrasp.(Karolines Køkken)
Chokoladekage med Nutella i bradepandeChokoladekage med Nutella i bradepande
Den bedste opskrift på chokoladekage med Nutella, der laves i en bradepande. Se også hvordan du laver chokoladecreme eller glasur til kagen.(Madens Verden)
Chokoladekage uden melChokoladekage uden mel
Nem chokoladekage uden mel. Bag den bedste chokoladekage med mandelmel - smager skønt som dessert med friske bær Opskrift på chokoladekage uden mel >>(Louiogbearnaisen)
SandkageSandkage
En klassisk sandkage med kvark. Tilsæt kakao i halvdelen af dejen og du har en nem og saftig marmorkage. Prøv her!(Karolines Køkken)
Bedstefars skæg - kage i ovn med bagt marengsBedstefars skæg - kage i ovn med bagt marengs
Bedstefars skæg er en kage fra gamle dage, men den holder bestemt stadig. En god bund, der toppes med marmelade og et lag marengs.(Madens Verden)
Makronkager med hindbærfyldMakronkager med hindbærfyld
Disse sprøde makronbunde med luftigt hindbærfyld er simple at tilberede og smager fantastisk(Karolines Køkken)
Sandkage med flødeskum og frugtSandkage med flødeskum og frugt
En klassisk sandkage serveret med letpisket flødeskum, mango og hindbær .(Karolines Køkken)
Kagemand af vandbakkelse til fødselsdagKagemand af vandbakkelse til fødselsdag
Opskrift på kagemand af vandbakkelse, der er perfekt til børnefødselsdagen. Kagemanden er til 6-8 personer, og meget nem at bage selv.(Madens Verden)
Bastogne julesmåkage fra Fanefjord SkovpavillonBastogne julesmåkage fra Fanefjord Skovpavillon
En opskrift på Bastogne julesmåkage, der er udviklet af Lars Kleist på Fanefjord Skovpavillon på Møn. Med smag af de populære Bastogne kiks.(Madens Verden)
BrunkagerBrunkager
Duften af jul! Lav flere små ruller brunkagedej, læg dem i fryseren og bag brunkager når du har tid! Prøv opskriften her(Karolines Køkken)
Snickers cookies - opskrift på nemme kager SnickersSnickers cookies - opskrift på nemme kager Snickers
Opskrift på på verdens bedste Snickers cookies, og de er meget nemme at bage. Med masser af peanuts, karamel og chokolade. Dem vil alle elske!(Madens Verden)
Klassens time kage - opskrift på en nem chokoladekageKlassens time kage - opskrift på en nem chokoladekage
Klassens time kage er en klassisk chokoladekage, der er utrolig nem at bage. Her er min opskrift på den lækre kage, som er god at tage med ud.(Madens Verden)
Hvid chokoladekage med sprød bundHvid chokoladekage med sprød bund
Prøv denne lækre hvide chokoladekage med en sprød bund af mørdej. Chokoladekagen har et fyld af friske hindbær, lime og mandler. (Karolines Køkken)
Malva puddingMalva pudding
En ganske anderledes svampet kage. Serveres lun med flødeskum og frugt.(Karolines Køkken)
Lille smørkage i bradepande (med remonce)Lille smørkage i bradepande (med remonce)
God opskrift på en lille smørkage, der dig stadig giver kage nok til otte personer. Smørkagen kan fryses og varmes op i mikrobølgeovn.(Madens Verden)
Gammeldags bradepandekage med æbler og kanelGammeldags bradepandekage med æbler og kanel
Her får du Danmarks bedste opskrift på en gammeldags bradepandekage med æbler. Men se også hvordan den laves med kakao, rabarber eller pærer.(Madens Verden)
Smørkage med remonce og creme (dagmartærte)Smørkage med remonce og creme (dagmartærte)
Smørkagen her blev bagt til en fødselsdags brunch sidste weekend, da der skulle bruges en morgenkage. Opskriften er fra magasinet Boligliv. Da den er bagt med gær er den mere “tør” en opskrifter hvor det er weinerbrøddej. Jeg vil anbefale at dobble både remónce og creme i opskriften herunder, for en mere saftig kage. Ellers...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Gulerodskage med flødeost-citron toppingGulerodskage med flødeost-citron topping
Den bedste opskrift på svampet gulerodskage med flødeost glasur - med citron og vanilje. Lækker, frisk gulerodskage, som er nem at bage og smager fantastisk(Louiogbearnaisen)
Hvid chokoladelagkageHvid chokoladelagkage
Lagkage med hvid chokoladefyld abrikospuré og marcipan - god til fødselsdage og andre festlige begivendeheder.(Karolines Køkken)
Meget hurtig roulade opskrift med billederMeget hurtig roulade opskrift med billeder
Hurtig roulade når du skal have en kage færdig i en fart. Denne roulade kan du bage på et kvarter med få ingredienser, inklusiv forberedelse.(Madens Verden)
Cremelinser med hjemmelavet kagecremeCremelinser med hjemmelavet kagecreme
Cremelinser er en klassisk kage bagt af mørdej, og her har vi fyldt den med den lækreste, hjemmelavede vaniljecreme. Og med ægte vanilje.(Madens Verden)
Klatkager - bedste opskrift på pandekager med risengrødKlatkager - bedste opskrift på pandekager med risengrød
Min opskrift på klatkager, der er lækre pandekager lavet med risengrød. Anvend en rest risengrød, som nemt trylles om til lækre risklatter.(Madens Verden)
Langtidsstegt cuvette i gryde med estragonsauceLangtidsstegt cuvette i gryde med estragonsauce
Langtidsstegt cuvette i gryde er den bedste gæstemad, og du får et super mørt stykke kød. Her lavet med kartoffelpandekage og estragonsauce.(Madens Verden)
Frossen blue cheesecakeFrossen blue cheesecake
Kombinationen af blå ost og krydderkage er ikke ny, men denne version er nok ikke set før. Frossen blue cheesekage smager fantastisk. Den lidt skarpe smag af blå ost, komplimenteres super godt af de søde, krydrede kiks.(Karolines Køkken)
Blåbærsnitter - nemme kagesnitter med blåbærBlåbærsnitter - nemme kagesnitter med blåbær
Få min opskrift på de skønne blåbærsnitter med blåbærmarmelade. En lækker kage med mørdej, og den er altid en sikker vinder. Samtidig nem at bage.(Madens Verden)
Opskrift på pavlova med flødeskum og bærOpskrift på pavlova med flødeskum og bær
Pavlova er en kage lavet af marengs, flødeskum og bær. Her er min opskrift, hvor pavlovaen er sej inderst inde, men perfekt sprød yderst.(Madens Verden)
MandelkageMandelkage
En dejlig, dejlig kage som efterhånden er blevet en klassisker. Kan både serveres på kagebordet og som dessert.(Karolines Køkken)
Bagt æblekageBagt æblekage
Lækker bagt æblekage. Så er det med at få inviteret gæster til havens nedfaldsfrugter - de vil elske at få serveret en varm æblekage.(Karolines Køkken)
Mandelkage med kaffekanelcremeMandelkage med kaffekanelcreme
En fejende flot og lækker lagkage med smag af kaffe, kanel og krokant(Karolines Køkken)
Auberginesalat med kikærter og knasAuberginesalat med kikærter og knas
Mens det her indlæg lander i den virtuelle verden, spiser jeg mig tyk i chokoladelagkage med chokoladeganache, hindbær og flødeskum. Skyller ned med kaffe og frydes over min længesavnede bette bror kan tage et par dage fri fra teenagelivet på efterskole. Påskeferien er endelig over os alle! Den bruges på familiehygge for fuld skrue. 3...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Mandelkage med squash og kamillesirupMandelkage med squash og kamillesirup
En dejlig kage som er skøn at servere til eftermiddagskaffen. Squash, kamillesirup og mandelmel gør kagen dejlig svampet og tørrede kamilleblomster fylder den med skøn aroma.(Karolines Køkken)
Kromandens æggekage med stegt flæsk på 25 min.Kromandens æggekage med stegt flæsk på 25 min.
Kromandens æggekage med stegt flæsk er en meget luftig æggekage, som du kan lave på ca. 25 minutter. Æggekagen bages færdig i ovnen, så det er nemt.(Madens Verden)
Havreflager - hurtige småkager med havregrynHavreflager - hurtige småkager med havregryn
Den bedste opskrift på hjemmebagte havreflager, der bages på få minutter. Havreflagerne bages med grovvalsede havregryn.(Madens Verden)
Chokoladekage med kakaomarengsChokoladekage med kakaomarengs
Den bedste chokoladekage med rigtig chokolade - bagt i springform. Server fx chokoladekagen som en nem dessert med frisk frugt og is.(Louiogbearnaisen)
Tacoskaller med fyldTacoskaller med fyld
Tacos er en traditionel mexikansk ret, der består af en lille majs- eller hvedepandekage, fyld og topping. Den bløde tortilla foldes om fyldet og kan spises uden brug af bestik.(Karolines Køkken)
Hjemmelavet fondant - opskrift på flot kageovertrækHjemmelavet fondant - opskrift på flot kageovertræk
Hjemmelavet fondant er billigere end den, du køber. Og så kan du matche farverne, nøjagtigt som du vil. Her får du en nem opskrift til en festlig kage.(Madens Verden)
Trifli med jordbær og rabarberTrifli med jordbær og rabarber
  Ligeså godt som gammeldags æblekage er, ligeså god er den med rabarber/jordbær. Min udgave af kagen er altid med ristede gryn, nødder, mandler sødet med lidt makroner, da jeg syntes at konsistens med mere bid og knas fungerer bedre en rasp. Derudover bliver kagen mindre sød og uden flødeskum, men med lidt græsk yoghurt...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Kandiserede blomster - så nemt kan du gøre  detKandiserede blomster - så nemt kan du gøre det
Kandiserede blomster er smukke på kager og desserter. Her får du en superlet opskrift til at forvandle de kønne blomster til flotte dekorationer.(Madens Verden)
Citronmåne - nem opskrift på hjemmelavet citronkageCitronmåne - nem opskrift på hjemmelavet citronkage
Opskrift på den bedste citronmåne, der også kaldes for politiets drømmekage. Kendt fra DanCake, men citronkagen er nem at bage selv.(Madens Verden)
FrostingFrosting
En lækker og luftig frosting med flødeost og smør. Dekorer dine cupcakes med frosting, brug den til opsmøring af lagkager eller top din bedste gulerodskage med denne flødeostfrosting.(Karolines Køkken)
Hvid chokoladekage med blåbærHvid chokoladekage med blåbær
En god opskrift på hvid chokoladekage med blåbær, der kan bages både som muffins og som kage. Blåbær passer perfekt til den hvide chokolade.(Madens Verden)
Chokoladekrans med marcipanChokoladekrans med marcipan
Lækker brød krans fyldt med chokolade og marcipan. Skøn, snasket kage til brunch og kage til eftermiddag. Nem opskrift på stjerne med chokolade(Louiogbearnaisen)
NapoleonshatteNapoleonshatte
Da kæresten forleden havde besøg, havde jeg et hængeparti jeg skulle have rådet bod på. Egentlig skulle den have stået på Citronmåne i konkurrence med Nettos den billigste. Men uden økologiske citroner i køleskabet, blev det til hindbærsnitter, napoleonshatte og brownies.. og så lige en håndfuld småkager af den sidste rest mørdej. Hindbærsnitterne var en...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Dåbskage - til prinsen eller prinsessenDåbskage - til prinsen eller prinsessen
En fantastisk lækker og festlig lagkage, som med garanti hitter på dåbsdagen! Lav dåbskagen med hindbær til prinsessen - og vælg blåbær til den lille prins.(Karolines Køkken)
Nem opskrift på fragilité med flødecreme og jordbærNem opskrift på fragilité med flødecreme og jordbær
Dette er en opskrift på fragilité, der er en kage med marengs, flødecreme og jordbær. Her får du også gode råd til bagning af fragilité.(Madens Verden)
PærekagePærekage
En nem og super lækker opskrift på hjemmelavet pærekage som smager helt vildt dejligt saftigt og skønt - få opskriften på den gode kage(Valdemarsro)
Banoffee PieBanoffee Pie
Banoffee Pie er en virkelig lækker dessertkage med karamel og banan på en nem tærtebund af kiks og toppet med flødeskum - få den lækre opskrift her(Valdemarsro)
Chokoladecookies med valnødder a la HiltonChokoladecookies med valnødder a la Hilton
Chokoladecookies med hakkede valnødder er en lækkerbisken, som får munden til at løbe i vand. Her er opskriften på DoubleTree by Hiltons legandariske kager.(Madens Verden)
Champagne Cupcakes m. granatæblefrostingChampagne Cupcakes m. granatæblefrosting
Ting skal fejres. Selvfølgelig med mad, hvordan ellers? Og da jeg for nogle uger siden kunne se flere måneders arbejde blive lanceret, nemlig i mit online fotokursus, så var en fabelagtig fejring på sin plads. Bum bum.. Hvordan fejrer man bedst det? … Champagne. Kage. I én. Arhmen, de sælger næsten sig selv! Var jeg...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
GrapecurdGrapecurd
En curd behøver ikke kun være lavet på citroner - her en lækker grapecurd som smager fantastisk på bl.a scones og som fyld i lagkager(Valdemarsro)
Daddelkage med skyr og bærDaddelkage med skyr og bær
Daddelkage med skyr og bær. Denne daddelkage er en skøn svampet kage uden tilsat sukker - men med masser af sødme fra dadler og knas fra mandler. Daddelkagen kan bages dagen i forvejen - så skal den blot toppes med skyr og friske bær ved servering! (Karolines Køkken)
Kartoffelfrittata med ostKartoffelfrittata med ost
En hurtig æggekage til aftensmaden - brug evt. rester fra dagen før.(Karolines Køkken)
Chokolade coulant med vaniljeis og bærChokolade coulant med vaniljeis og bær
Opskrift på super lækker chokolade coulant, der er lille chokoladekage med flydende indhold. En virkelig lækker dessert, der serveres med is.(Madens Verden)
Nemme julesmåkager - her er alle julens småkagerNemme julesmåkager - her er alle julens småkager
Julens småkager er alle både hurtige og nemme at bage, og her er alle opskrifterne på alt fra pebernødder til brunkager og vaniljekranse.(Madens Verden)
Daddelkage med skyr og mandlerDaddelkage med skyr og mandler
Daddelkage med skyr og mandler. En skøn svampet kage med masser af sødme fra dadler og knas fra mandler og pistacienødder. Daddelkagen kan bages dagen i forvejen og er en god 'tag-med'-kage.(Karolines Køkken)
Frugt- og nøddekage med kanelfrostingFrugt- og nøddekage med kanelfrosting
Dejlig fyldig og fugtig skærekage med god smag af cognac, kanel, tørret frugt og hasselnødder.(Karolines Køkken)
Dumle muffins med blød karamel og chokoladeDumle muffins med blød karamel og chokolade
Her får du min opskrift på verdens bedste Dumle muffins. Det er lækre kager med chokolade og blød karamel. Og selvfølgelig den skønne Dumle.(Madens Verden)
BryllupskageBryllupskage
Hvorfor ikke lave bryllupskagen selv? Måske en smule tidskrævende - men kagen er det hele værd. Bryllupskagen kan laves i forvejen - den skal bare tø i køleskabet i 2 døgn inden servering.(Karolines Køkken)
MarcipankageMarcipankage
Kage af gærdej med marcipan og citronskal og tilbehør af hindbær og fraiche.(Karolines Køkken)
Whoopies med græskarWhoopies med græskar
Whoopies, også kaldet whoopie pies, er bløde runde kager lagt sammen med en sød creme. Kagerne findes i mange forskellige afskygninger, men her får du opskriften på en lækker krydret variant med græskar.(Karolines Køkken)
Æblekage med strejf af julÆblekage med strejf af jul
I weekenden skulle der holdes advent og da jeg havde fået en forespørgsel på en julekage, lå den lige for. Kagen er ikke en traditionel julekage, som ofte indeholder tørrede frugter i lange baner. Da jeg har et lidt ambivalent forhold til dem, blev den her med æbler og kanel. Opskriften stammer fra Odense marcipansbagebog. Jeg...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Bryllupskage med vaniljefromage og champagnebomberBryllupskage med vaniljefromage og champagnebomber
Bryllupskage med vaniljefromage og champagnebomber på lækker pistaciebund. Denne smukke bryllupskage kan laves på en enkelt dag og varieres i det uendelige efter sæsonens bær og blomster.(Karolines Køkken)
Kartoffelkage med banan og appelsinKartoffelkage med banan og appelsin
Kartoffelkage med banan og appelsin er en opskrift der giver en smagfuld og lækker kage. Kagen har dejlig frisk smag af appelsin og sødme fra akaciehonning og banan.(Karolines Køkken)
Marcipankage med hvid chokoladecremeMarcipankage med hvid chokoladecreme
Skøn marcipankage med creme af hvid chokolade, piskefløde og vaniljekorn. Kumquats kan skiftes ud med appelsin eller mandarin.(Karolines Køkken)
WienerbrødWienerbrød
Wienerbrød er en klassiker på det danske kagebord! I denne opskrift har vi fyldt det sprøde wienerbrød med en lækker vaniljecreme. (Karolines Køkken)
Kagefigurer (julekager med sirup)Kagefigurer (julekager med sirup)
De bedste kagefigurer med sirup, der udstikkes, bages og pyntes med glasur. Kagefigurerne hører julen til, og kun fantasien sætter grænser.(Madens Verden)
Peanutbuttercookies med chokolade og crunchPeanutbuttercookies med chokolade og crunch
Efter at have stirret på et glas peanutbutter i skabet i uendelig tider, skulle det bruges til noget. For på brød bliver det aldrig et hit hos mig. Nu det var peanutbutter, lå det lige for at hoppe over på de amerikanske blogs og snuse lidt rundt. Småkage-inspirationen her er fra Bakerella. Jeg brugte en crunch-peanutbutter, for...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Julekager - de bedste opskrifter på alle julens kagerJulekager - de bedste opskrifter på alle julens kager
Her får du opskrifter på julekager. Alle opskrifterne på de bedste kager til jul, inkl. julekringle, brunkager, pebernødder og mange flere.(Madens Verden)
SnickerskageSnickerskage
Lækker smovset kage med peanuts og karamel - en rigtig snickerskage som er virkelig lækker og nem at lave - få opskrift her(Valdemarsro)
Frugtkage med frosne bærFrugtkage med frosne bær
Denne kage er super saftig og bliver bedst hvis den bages dagen før.(Karolines Køkken)
KartoffelkagerKartoffelkager
Kartoffelkagen er en af de gode klassiske flødeskumskager. Den hedder kartoffelkage, fordi den ligner en kartoffel i formen. Ikke to kartofler er ens - så det behøver kartoffelkagerne heller ikke at være.(Karolines Køkken)
Toscakage med mandler - nem opskrift på bagerkagenToscakage med mandler - nem opskrift på bagerkagen
Toscakage kender du måske fra bageren, men toscakagen er meget nem at bage derhjemme. Her er den med mandler. Klassisk bagerkage fra mormors tid.(Madens Verden)
Verdens bedste giftkage muffins med pålægschokoladeVerdens bedste giftkage muffins med pålægschokolade
Min opskrift på verdens bedste giftkage muffins. Lækre kager med grøn dej, der efter bagning toppes med pålægschokolade. Nemme at bage.(Madens Verden)
Tærtedej - til søde tærterTærtedej - til søde tærter
Dejlig nem hjemmelavet tærtedej - til søde tærter. Du kan trykke dejen ud i formen med fingrene eller rulle den ud med en kagerulle, alt efter hvad du foretrækker.(Karolines Køkken)
Jordbærkage med mandelbund, creme og jordbærJordbærkage med mandelbund, creme og jordbær
Min opskrift på en hjemmelavet jordbærkage med konditorcreme og friske jordbær. Lækre kager med jordbær, som er et sikkert hit til kaffen eller som dessert.(Madens Verden)
Salat med æble, figner og saltede, karameliserede valnødderSalat med æble, figner og saltede, karameliserede valnødder
En lynhurtig salat i efterårsforklædning. Vi taler æbler, figner, nødder, dem som flotter sig i sæsonen lige nu. Uhm, sprøde, knasende æbler – er du ligeså begejstret, som jeg er? Kilovis hiver jeg hjem om ugen; morgenmad, snacks, salater, kager. Oh yea, fredagskagen er selvfølgelig en hyldest til æbler, hvad ellers! Jeg kan slet ikke...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Opskrift på gode råd - sønderjyske småkagerOpskrift på gode råd - sønderjyske småkager
Dette er en original opskrift på gode råd, som er de velkendte småkager fra Sønderjylland, og her kan du læse alt om hvordan du gør.(Madens Verden)
TalkageTalkage
Talkage er perfekt til festlige anledninger - her som brownie. Prøv opskriften og slip fantasien løs med pynten. Uhm!(Karolines Køkken)
Smørkage opskrift (dagmartærte)Smørkage opskrift (dagmartærte)
Se hvordan du bager en fantastisk smørkage, der også kaldes dagmartærte. Smørkagen bages med creme og remonce i en springform.(Madens Verden)
Lækker sommertærte med brombær og hindbærLækker sommertærte med brombær og hindbær
Her er en nem opskrift på en lækker sommertærte. Det er en skøn kage med bund af mørdej, mens fyldet består af friske brombær og hindbær.(Madens Verden)
KardemommesnegleKardemommesnegle
Dagen før min semesterafsluttende eksamen, skulle der lige bikses noget spiseligt (læs syndigt) sammen til kageglade mennesker. Så da jeg i sidste uges Femina faldt over snegle med kardemomme, var valget ikke svært. Jeg har en forkærlighed for kardemomme, hvilket gør det til min absolut yndlingsbagekrydderi og med en hel spiseskefuld i opskriften her, kunne...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Talkage med hvid chokoladecreme og bærTalkage med hvid chokoladecreme og bær
Talkager er festlige og faktisk ret enkle at lave! Denne talkage består af en lys kagebund med et strejf af citron - perfekt kombineret med en hvid chokoladecreme og masser af friske sommerbær.(Karolines Køkken)
Macarons med chokoladeganacheMacarons med chokoladeganache
Macarons med chokolade fyld er en delikat lille kage, som smager himmelsk. Prøv også med lakrids fyld. Find opskrift og billeder på nemme macaroons her.(Louiogbearnaisen)
Daim muffins - kage med knasende sprød DaimDaim muffins - kage med knasende sprød Daim
Daim muffins er utrolig nemme og lækre muffins, der selvfølgelig laves med knasende sprøde stykker Daim og lidt god kakao.(Madens Verden)
Engelsk julekage – english christmas cakeEngelsk julekage – english christmas cake
Engelsk julekage er en rigtig skøn konfektkage fyldt med tørret frugt, rom og cognac - den smager helt fantastisk - få opskrift her(Valdemarsro)
Daim islagkageDaim islagkage
Daim islagkage er altid et hit. Denne islagkage er med lækre salte kiksebunde - og det løfter den klassiske daim islagkage til helt nye højder!(Karolines Køkken)
Marcipansmåkager med hindbærfyldMarcipansmåkager med hindbærfyld
Sprøde marcipansmåkager med dejlig og velsmagende hindbærfyld. Yndige julekager, der imponerer!(Karolines Køkken)
Sarah Bernhardt kagerSarah Bernhardt kager
Lækre Sarah Bernhardt kager med sprøde makroner og chokoladecreme. Pynt kagerne efterhånden som de bliver dyppet i den smeltede chokolade med dit yndlingspynt.(Karolines Køkken)
Fedtfattig drømmekageFedtfattig drømmekage
Den klassiske drømmekage fra Brovst i fedtfattig og sund version. Stadig luftig, nem og med saftig kokosmasse på toppen med brun farin. Få opskrift her >>(Louiogbearnaisen)
Glutenfri pandekager med banan - gyldne og godeGlutenfri pandekager med banan - gyldne og gode
Glutenfri pandekager er en delikatesse som morgenmad i eller en hurtig dessert om aftenen. Det eneste, du skal bruge, er æg, bananer, havregryn og mælk.(Madens Verden)
Halloween muffins med chokoladekage og motiverHalloween muffins med chokoladekage og motiver
Se her hvordan du laver flotte halloween muffins med chokoladekage. Kagerne pyntes med orange halloween glasur og uhyggelige motiver.(Madens Verden)
Brownie med mørk chokolade til grill eller ovnBrownie med mørk chokolade til grill eller ovn
Brownie er en tung chokoladekage med valnødder, der er nem at bage. Her er opskriften på brownie med mørk chokolade til grill eller ovn.(Madens Verden)
Cupcakes med gulerødder og cream cheese-topCupcakes med gulerødder og cream cheese-top
Cupcakes med gulerødder og valnødder er hurtige at bage. De smager skønt med en top af cream cheese med citronsaft. En rigtig efterårskage.(Madens Verden)
Dadelkage med mandler – uden mel og sukkerDadelkage med mandler – uden mel og sukker
Så står man med et halvt kilo dadler i overskud efter Raw Food kagen og kan faktisk ikke lide dadler! Smide dem ud var ikke en mulighed, så der var da lige endnu en undskyldning for at kaste sig ud i en anden sundhedsretning.I Bogen “sundhedsrevolution” findes en efterhånden ret brugt kage med dadler og appelsin –...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Lagkagehusets pebernødder - julens bedste opskriftLagkagehusets pebernødder - julens bedste opskrift
Her er opskriften på Lagkagehusets pebernødder, og det er måske julens bedste opskrift på pebernødderne. Og så er de utrolig nemme at bage.(Madens Verden)
Æblesnurrer med kanelÆblesnurrer med kanel
Æblesnurrer med kanel smager virkelig godt og er en skøn kombination af kage og brød - smager sødt og lækkert - få opskrift her(Valdemarsro)
SpecierSpecier
Uhm, Specier! Sprøde og lækre småkager med mandler. Klassisk julesmåkage men som sagtens kan nydes året rundt. (Karolines Køkken)
Marengskage med jordbærMarengskage med jordbær
Skøn kage af sød kagebund med et lag marengs på toppen, lagt sammen om flødeskum og friske jordbær. Marengsen er sprød på toppen, men blød indeni - som man kender den fra "bedstefars skæg" kagen.(Karolines Køkken)
Krydderkage – fedtfattigKrydderkage – fedtfattig
Mine gamle bøger med diabetesopskrifter er overskrevne med rettelser og tilføjelser. Der er en del år siden, jeg bagte med sukkererstatning, dengang var det Atwel – men efter jeg fik en spand Perfect Fit fra ISIS, har jeg igen fået lyst til at give mig i kast med kagerne. Derfor er det i den seneste...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Medaljer med hindbær og flødecreme - en rigtig konditorkageMedaljer med hindbær og flødecreme - en rigtig konditorkage
Medaljer med hindbær er en skøn kage til søndagskaffen. Denne opskrift er med hjemmelavet hindbærmarmelade, dejlig flødecreme og glasur.(Madens Verden)
Marengslagkage med chokolade og passionsfrugtMarengslagkage med chokolade og passionsfrugt
En frisk og lækker marengslagkage af sprøde bunde med chokolade - lagt sammen med vaniljecreme og passionsfrugt. (Karolines Køkken)
Mini NapoleonshatteMini Napoleonshatte
Små napoleonshatte med marcipan. En simpel tørkage, som smager skønt. Bag dine egne små udgaver med denne opskrift.(Louiogbearnaisen)
Marengslagkage med kastanjeisMarengslagkage med kastanjeis
Kastanjepuré er ikke så almindelig i Danmark, men prøv det! Denne islagkage smager skønt!(Karolines Køkken)
Savarin - fyldt, fransk dessertkageSavarin - fyldt, fransk dessertkage
Skal du have dessert i aften? Så skal opskriften på savarin - fyldt, fransk dessertkage prøves. Denne lækre kage med inspiration fra Frankrig har en fyldig smag af bl.(Karolines Køkken)
Rösti-burger med laks og senneps/yoghurt-dressingRösti-burger med laks og senneps/yoghurt-dressing
Rösti er en skøn måde at få brugt de sidste kartofler. Oprindeligt er det en morgenmad, men herhjemme spiser vi dem til aftensmad. Og så smager kartoffelpandekager rigtig godt kolde på madpakken.(Louiogbearnaisen)
Dessertkage med peanuts og kaffeganacheDessertkage med peanuts og kaffeganache
Dessertkage med avocado og kakao på en sprød bund af peanuts og dadler - toppet med en skøn kaffeganache. En intens dessertkage som er let at lave og slet ikke skal i ovnen.(Karolines Køkken)
Pæretærter med butterdej, marcipancreme og mandlerPæretærter med butterdej, marcipancreme og mandler
En lækker dessertkage, der kan kombinere dessert og kaffe i et. Pæretærten blev serveret efter denne middag. Dessert og kaffe+kage kan ofte være lidt af en omgang på en aften. Derfor valgte jeg,  at kombinere dem med denne kage og det er bestemt ikke sidste gang den bliver lavet. Opskriften er den klassiske butterdejstærte med frugt,...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Pæretærte med chokolade og marcipanPæretærte med chokolade og marcipan
Se opskriften på verdens bedste pæretærte, der bages med syltede pærer, marcipan og chokolade. Kagen minder om en Guldalderkage.(Madens Verden)
Nem fødselsdagskringle med kanelremonceNem fødselsdagskringle med kanelremonce
Her er opskriften på den bedste fødselsdagskringle, der er fyldt med en lækker kanelremonce. Kringlen er nem at lave, og den passer perfekt til fødselsdagen eller når du bare har lyst til en virkelig god kage. Bagetiden er blot 12 minutter.(Madens Verden)
Appelsinkage med birkes og appelsinglasurAppelsinkage med birkes og appelsinglasur
En lækker opskrift på appelsinkage med birkes og appelsinglasur. Appelsinkagen er nem at bage, og birkes og glasur/frosting med appelsin smager fantastisk.(Madens Verden)
Remake af en klassiker: Smørstegt rødspættefiletRemake af en klassiker: Smørstegt rødspættefilet
Som nogle af jer nok har bemærket, så har jeg efterhånden i en del uger modtaget lidt frisk fisk hver uge fra skagenfood og jeg er så småt ved at blive forfalden til det. Det(Gastromand.dk)
HyldeblomstkagerHyldeblomstkager
Lyse bunde lagt sammen med en creme af kvark og flødeost. Smagen af sommer!(Karolines Køkken)
KartoffelpandekageKartoffelpandekage
Kartoffelpandekage, også kaldet røsti, laves i denne opskrift med kolde kogte kartofler, hvilket gør den til en god tøm-køleskabet opskrift - for tilbehøret kan selvfølgelig også varieres alt efter, hvad man har af rester.(Karolines Køkken)
Ølkage med appelsinsmørØlkage med appelsinsmør
En dejlig kage med strejf af krydderier og citrus. Kombinationen er himmelsk og varmer på en kold dag.(Karolines Køkken)
Citron marengs rouladeCitron marengs roulade
Hjemmelavet marengsroulade med citron, flødeskum og mandler. Lav hurtig en fragilite roulade og fyld den med creme og sommer bær. Frisk sommerkage.(Louiogbearnaisen)
Finskbrød – i 4 varianterFinskbrød – i 4 varianter
Sprøde og lækre klassiske finskbrød er en dejlig julesmåkage - udover det tradtionelle drys af perlesukker får I tip til fire varianter til topping her(Valdemarsro)
BlåbærsyltetøjBlåbærsyltetøj
Blåbær giver den lækreste blåbærsyltetøj som er fyldt af smag og perfekt til alt fra hjemmebagte boller til søde pandekager - opskrift(Valdemarsro)
Sprøde bergamotte småkagerSprøde bergamotte småkager
Opskrift på små lækre smørbagte bergamotte småkager eller citronsmåkager - som er virkelig nemme, super sprøde og skønne til en kop te - få opskriften her(Valdemarsro)
WomaniakageWomaniakage
Dejlig lagkage med sød og frisk smag fra jordbær.(Karolines Køkken)
Flettede Gingerbread Cookies (inkl. videoguide til flet)Flettede Gingerbread Cookies (inkl. videoguide til flet)
Bag lækre Gingerbread Cookies til jul. Opskrift på smukke flettede Gingerbread småkager, som er nemme at bage i december. Få opskrift + videoguide(Louiogbearnaisen)
Flødebollekage - no-bake kage med flødeboller og bærFlødebollekage - no-bake kage med flødeboller og bær
Min opskrift på flødebollekage med masser af friske bær. En nem og lækker no-bake kage - perfekt som dessert. Måske din nye favoritkage.(Madens Verden)
JødekagerJødekager
En klassisk yndlings julesmåkage er de små sprøde hjemmebagte jødekager med kanelsukker og mandelflager - Få opskriften her(Valdemarsro)
Fuldkornspandekager med rørsukker og citronFuldkornspandekager med rørsukker og citron
Fuldkornspandekagerne er bagt med hvid hvedemel, som er et fuldkornsmel, der ligner almindeligt hvedemel. Fuldkornsmel giver pandekagerne lidt mere tyngde uden at gå på kompromis med smagen.(Karolines Køkken)
Marcipanstang med rabarber og cremefyldMarcipanstang med rabarber og cremefyld
Min bedste opskrift på marcipanstang med rabarber, og kagen er nem at bage. Opskriften giver to marcipanstænger, der er lækre og nemme kager til kaffen.(Madens Verden)
Alletiders mumse chokoladekage - nem opskriftAlletiders mumse chokoladekage - nem opskrift
Her er opskriften på alletiders mumse chokoladekage, der er blevet Danmarks måske mest kendte og populæreste. Kagen er nem at bage og med en lækker glasur.(Madens Verden)
Rasmus Klumps pandekager - grundopskriftRasmus Klumps pandekager - grundopskrift
Rasmus Klumps pandekager er en klassiker, og her får du min lækre opskrift på de bedste pandekager, som Rasmus ville elske at spise en bunke af.(Madens Verden)
KakaokageKakaokage
Kan I se det, kan I se det? Jep, der er et helt friskskudt billed på bloggen idag (: Jeg har dog ikke udøvet mirakler med leveringstider af kamera! Det var istedet et hverdagsmirakel af de bedste, som skete igår. Jeg havde lidt opgivet blogging indtil jeg fik fingre i det nye kamera. En blog...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Hjemmelavet jordbær sirup opskriftHjemmelavet jordbær sirup opskrift
Jordbær sirup: Her er den bedste opskrift på hjemmelavet jordbær sirup, der er nem at lave, og som passer godt til is og chokoladekage.(Madens Verden)
Amerikanske pandekager med blåbærAmerikanske pandekager med blåbær
Dette er opskriften på de bedste amerikanske pandekager med blåbær. Små og tykke pandekager, der bages med en håndfuld blåbær. Opskriften er god til både grill og pande.(Madens Verden)
BurritoBurrito
Burrito er en fyldt mexikansk pandekage. Prøv denne burrito i en lækker version med grillede grøntsager og bønnemos. Burrito er nem mad som også kan bruges i madpakken.(Karolines Køkken)
Spicy blomkålsfrittata med rejerSpicy blomkålsfrittata med rejer
Lækker ovnæggekage med grøntsager og rejer. Toppet med friske krydderurter. (Karolines Køkken)
Rabarberkage med tuckiks-bund og flødeskumstopRabarberkage med tuckiks-bund og flødeskumstop
Hurra for rabarber! Jeg er gået lidt i selvsving over de fine stængler og da en kagemulighed bød sig i sidste uge, ja, så slog rabarberne til igen! Jeg kan uden tvivl sige, at det  til dato er den allerbedste rabarberkage jeg har bagt. Og så kan jeg desværre ikke engang tage æren for opskriften...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
BoghvedepandekagerBoghvedepandekager
Pandekager som er nemme at lave og til med er sunde – whats not to like – Find opskrift og billede af glutenfri boghvedepandekager her(Valdemarsro)
Burritos med tigerrejerBurritos med tigerrejer
Burritos med tigerrejer er dejlig nem aftensmad for hele familien. Det der tager mest tid er at fylde pandekagerne - og det kan I jo evt. hygge jer med ved spisebordet.(Karolines Køkken)
Hvid chokoladebrownie (blondie) med rabarberHvid chokoladebrownie (blondie) med rabarber
Hvid chokoladebrownie med rabarber er en nem opskrift på en hvid chokoladekage af den gode slags. Med masser af chokoladesmag mixet med syrlige rabarber.(Madens Verden)
Brownies med pretzelsBrownies med pretzels
Hurra! 1. juli, så er det rigtig sommer. Det skal fejres og selvfølgelig med en kage. Måske ikke det mest sommerlige, men ganske god, mens vi venter på strandvejr (; Det er faktisk lidt snyd, for jeg bagte brownien her for en uges tid siden, da jeg bagte brownie med popcorn. Halvdelen af dejen røg...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Cremelinser med rabarber og nem kagecremeCremelinser med rabarber og nem kagecreme
Cremelinser med rabarber er en lækker og nem opskrift, hvor den søde kagecreme får et let og syrligt modspil fra de friske rabarber. Super lækker kage.(Madens Verden)
Græskarpandekager med sirup - perfekt til HalloweenGræskarpandekager med sirup - perfekt til Halloween
Græskarpandekager med sirup er uhyggeligt gode. Den perfekte morgenmad til Halloween-glade børn eller en dessert ovenpå en lang dag.(Madens Verden)
Sukkerbrødskage med flødeskum og friske bærSukkerbrødskage med flødeskum og friske bær
Sukkerbrødskage er den letteste kage at lave. Den er lækker i sig selv, men du kan også bruge den som lagkagebunde. Her er opskrift på en rigtig sommerkage.(Madens Verden)
Den du ved nok kage - bedste opskrift på den populære kakaokageDen du ved nok kage - bedste opskrift på den populære kakaokage
Her får du den bedste opskrift på den populære den du ved nok kage. Chokoladekagen med den lækre kokosglasur, og du får ikke en bedre udgave end denne.(Madens Verden)
TebrødTebrød
Saftige, små mandelkager med smag af lime og mynte.(Karolines Køkken)
Blondie med blåbær - nem hvid chokoladekageBlondie med blåbær - nem hvid chokoladekage
Min bedste opskrift på en blondie med blåbær og mandler. Blondie er en hvid udgave af den klassiske chokoladebrownie, og den er nem og hurtig at bage selv.(Madens Verden)
Pandekager - opskrift på gammeldags pandekagedejPandekager - opskrift på gammeldags pandekagedej
Opskrift på gammeldags pandekager, og du kan også se hvordan du laver dessert pandekage, uden mel eller mælk, med øl, i ovn og med banan.(Madens Verden)
Butterdejshjerter med kvarkcreme og hindbærButterdejshjerter med kvarkcreme og hindbær
En fin lille kage, der er nem at lave. Server den for en du holder af - som dessert eller til en god kop kaffe.(Karolines Køkken)
Ristede græskarkernerRistede græskarkerner
Lav suppe eller kage af selve græskarret. Det er sjovt at bruge hele græskarret og med denne opskrift får du alt med. (Karolines Køkken)
Pandekager på bål - børnevenlig pandekageopskriftPandekager på bål - børnevenlig pandekageopskrift
Pandekager på bål er altid et sikkert hit, og her er en god og børnevenlig pandekageopskrift til bålet. Inkl. en lækker orangesuace, og server gerne med is.(Madens Verden)
Pandekage-lagkage med jordbær/hindbær og flødeskumPandekage-lagkage med jordbær/hindbær og flødeskum
Pandekager med jordbærskum. Opskrift på skøn pandekagelagkage med bær, flødeskum og chokolade.(Louiogbearnaisen)
Bagte hindbærBagte hindbær
Ovnbagte bær kan spises både lune og kolde - til fx is, kage, marengs, flødeskum, yoghurt, grød osv. (Karolines Køkken)
Æblekager med lakrids og marcipanÆblekager med lakrids og marcipan
Opskrift på små æblekager med lakrids i lange baner - både lakridspulver og lakridssirup. Server æbletærterne lune med cremefraiche på en efterårsdag med regn og rusk, eller tag dem med i skoven.(Louiogbearnaisen)
Marineret frugt med sprødt skumMarineret frugt med sprødt skum
Uhyre enkelt dessert med pærer, kiwi, druer og basilikum og tilbehør af flødeskum rørt op med knuste krydrede småkager.(Karolines Køkken)
Jordbærlagkage - nem opskrift med flødeskum og cremeJordbærlagkage - nem opskrift med flødeskum og creme
Se hvordan du laver sommerens bedste jordbærlagkage. En nem opskrift med lagkagebunde, jordbær, creme, flødeskum og skøn kakaoglasur på toppen af lagkagen.(Madens Verden)
Nem hindbærtærte - opskrift på tærte med hindbærfyldNem hindbærtærte - opskrift på tærte med hindbærfyld
Hindbærtærte en nem at lave selv, og her får du opskriften på både den dejlige bund og fyldet, der jo blandt andet er lavet med hindbærmarmelade. Hindbærtærten er en af de klassiske kager fra bageren, og den bages på 25 minutter.(Madens Verden)
Triple Chocolate Cookies – bedre bliver det ikkeTriple Chocolate Cookies – bedre bliver det ikke
Gastromands opskriftskartotek rummer rigtig mange gode og lækre opskrifter. Jeg finder stadig masser af inspiration, selvom jeg synes jeg har kigget på de fleste.  Men kageopskrifterne er få. Det laver jeg da gerne om på.  Jeg har tidligere(Gastromand.dk)
Bærkage med chokolade og lækker flødecremeBærkage med chokolade og lækker flødecreme
Her får du opskriften på en lækker bærkage, der er meget nem at lave. Bærkagen pyntes med flødecreme, bær, chokolade og frisk mynte.(Madens Verden)
Lagkage med luftige lyse bunde, vaniljecreme og mørk chokoladecremeLagkage med luftige lyse bunde, vaniljecreme og mørk chokoladecreme
Tiden går, klokken slår . jeg har glemt alt om den famøse Sweet Sixteen! Bette bror rundede jo den berømte..berygtede (?) alder og der skulle da kage til. En rigtig klassiker i familien; nemlig en overdrevet lagkag. Da vi kun laver lagkager to gange om året, nemlig til fødselsdage, så skal de dælme også være...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Pandekagekage med hindbærPandekagekage med hindbær
Pandekagekage smager fantastisk, er smuk at se på og får enhver pandekageelskers hjerte til at banke en smule hurtigere - se opskriften her(Valdemarsro)
Dobbelt cheesecake med hindbærcoulisDobbelt cheesecake med hindbærcoulis
Dejlig cheesecake med klassisk kiksebund, bagt cheesecake og frisk flødeostfromage. Imellem lagene og på toppen af kagen en frisk hindbærcoulis.(Karolines Køkken)
HytteostkageHytteostkage
Med denne hytteostkage er du sikret en lækker dessert til festen. Kagen har en dejlig cremet smag af hytteost frisk pift af citron.(Karolines Køkken)
Pund til pund kage - nem opskrift med citronPund til pund kage - nem opskrift med citron
Min opskrift på pund til pund kage, der er en super nem kage. Her lavet med citron, og navnet på kagen skyldes den ens mængde af ingredienser i dejen.(Madens Verden)
Hytteostkage med cremefraichelågHytteostkage med cremefraichelåg
En nyfortolkning af den klassiske cheesecake - her med bid fra ostekorn.(Karolines Køkken)
SpinatpandekagerSpinatpandekager
Spinatpandekager med havregryn og agurkeruller med vegetarisk fyld.(Karolines Køkken)
Heiberg tærte - kagen med det flotte mønsterHeiberg tærte - kagen med det flotte mønster
Her er opskriften på den kendte Heiberg tærte, der er en mørdejstærte med mazarin. Se også hvordan du laver det flotte mønster på toppen af kagen.(Madens Verden)
Orange-curd med ingefær og pistacieOrange-curd med ingefær og pistacie
Curd er en syrlig creme, der nydes på brød eller i kager. Saften af appelsin og citron er med til at give den smørbare konsistens (curdling=koagulere). Curd’en smager herligt på nybagt eller ristet brød.(Karolines Køkken)
Spinatpandekager med kyllingSpinatpandekager med kylling
Spinatpandekager med kylling er et lækkert pust til aftenbordet! Prøv den nemme opskrift her og nyd dem i aften. Uhm!(Karolines Køkken)
Hjemmelavet kransekagemasse til kransekageHjemmelavet kransekagemasse til kransekage
Kransekagemasse kan bruges til en række forskellige kager. Først og fremmest selvfølgelig kransekage, men også mandelhorn og konfektkager.(Madens Verden)
Clafoutis med pære og chokolade - dessertkageClafoutis med pære og chokolade - dessertkage
Clafoutis er i virkeligheden en meget nem fransk dessertkage, der kan minde om en stor pandekage med fyld. Her er den lækre clafoutis lavet med pære og chokoladestykker.(Madens Verden)
Apple Cream PieApple Cream Pie
Efterårets skønneste kage. En rigtig amerikansk klassiker nemlig Apple cream pie. Cremet, blød og sprød på samme tid. Server med flødeskum eller cremefraiche.(Louiogbearnaisen)
SoufflépandekagerSoufflépandekager
Jeg mindes stadig min livs rejse til Japan - 14 dage fordelt på Tokyo og Kyoto, med en enkelt afstikker til Hiroshima. Gør det, hvis du får chancen! Aldrig har jeg oplevet en kultur så(Gastromand.dk)
Drømmekage fra BrovstDrømmekage fra Brovst
En blød og luftig klassiker med lækkert fyld på toppen. Den er nem, så tag børnene med i køkkenet.(Karolines Køkken)
Orangekage med pistacienødderOrangekage med pistacienødder
En svampet orangekage med inspiration fra mellemøsten. Kagen er krydret med muskatnød, appelsin og orangeblomstvand. (Karolines Køkken)
YoghurtkageYoghurtkage
Prøv denne yoghurtkage med abrikos. Den er fyldig i smagen, med et friskt pust af abrikos. Nyd som dessert eller til kaffen!(Karolines Køkken)
Vaniljekranse - med tryk på vaniljeVaniljekranse - med tryk på vanilje
Klassiske vaniljekranse er en af julens bedste småkager. Her får du en trin for trin guide til at lave dem selv. Få opskriften lige her.(Madsvin)
Basque cheesecake - "brændt" kage fra SpanienBasque cheesecake - "brændt" kage fra Spanien
Basque cheesecake er en kage, som leder tankerne hen på en creme brulee og traditionel cheesecake. Denne kage er nem at lave og smager himmelsk.(Madens Verden)
Spinatkage med citrusglasurSpinatkage med citrusglasur
SPINATKAGEN med citrusglasur(Louiogbearnaisen)
Dronningens fødselsdagslagkageDronningens fødselsdagslagkage
Denne hvide kagedrøm er fantastisk elegant og består af de lækreste kagebunde bagt på mandelmel lagt sammen med hyldeblomstmousse og muscatskum. Pyntet med smukke spiselige blomster og flager af hvid chokolade er den selv en dronning værdig!(Karolines Køkken)
PavlovaPavlova
Pavlova er en overdådig marengskage med flødeskum og frugt, opkaldt efter den russiske ballerina Anna Pavlova.(Karolines Køkken)
Rocky road cookiesRocky road cookies
Skønne chewy cookies. I kagesammenhæng er "rocky road" en blanding af nødder, chokolade, karamel og skumfiduser. Ene gode sager - mums!(Karolines Køkken)
Mars muffins - opskrift på kage med Mars chokoladebarMars muffins - opskrift på kage med Mars chokoladebar
Her er min opskrift på Mars muffins, som du nemt kan bage. Det er lækre muffins med Mars chokoladebar. Opskriften giver 12 store kager, der kan fryses ned.(Madens Verden)
Madeleinekager med et twist - franske fristelserMadeleinekager med et twist - franske fristelser
Madeleinekager er franske klassikere, som er lette at kende på sin fine form. Her får du en opskrift med græskar og chokolade.(Madens Verden)
Chokolade pandekagerChokolade pandekager
Dagen starter noget så dejligt med lækre chokolade pandekager med tilbehør af jordbær og mynte – Se opskriften på chokopandekager her(Valdemarsro)
Byg-selv lagkageByg-selv lagkage
Disse minilagkager er et sikkert hit til børnefødselsdagen. Slip fantasien løs med fyld og topping - og lad børnene selv bygge deres egen lagkage. (Karolines Køkken)
Marmoreret banankageMarmoreret banankage
Den klassiske banankage i en mere moderne udgave med flækkede bananer og kakao.(Karolines Køkken)
GrundlovsdagskageGrundlovsdagskage
En kage pyntet som det danske flag passer perfekt til grundlovsdag, fødselsdage og flagdage. En frisk kage lavet på bl.a. kvark og toppet med forskellige lækre røde bær.(Karolines Køkken)
Peanutbutter cookiesPeanutbutter cookies
Disse cookies er ikke så sprøde som danske småkager. Peanutbutteret gør dem seje og bløde i midten. De er bedst nybagte.(Karolines Køkken)
Rabarber gifler - nem opskrift på rabarberkager med fyldRabarber gifler - nem opskrift på rabarberkager med fyld
Rabarber gifler: Se den lækre opskrift på saftige rabarbergifler med fyld af rabarber, og drysset med hasselnødder og lidt sukker.(Madens Verden)
Gateau Marcel kage - nem opskrift med 5 ingredienserGateau Marcel kage - nem opskrift med 5 ingredienser
Gateau Marcel er måske verdens bedste chokoladekage, og så er den glutenfri. Opfundet af Michel Michaud og laves med blot 5 ingredienser.(Madens Verden)
MarmorkageMarmorkage
Marmorkage er en klassiker, der kombinerer to populære kager: sandkage og chokoladekage. I denne opskrift på marmorkage har vi tilsat lidt appelsin - for en ekstra god smagsoplevelse.(Karolines Køkken)
Små lakrids kyskagerSmå lakrids kyskager
Kyskager med lakrids - denne opskrift giver små mini lakrids kys, som er knap så sukkersød som andre opskrifter - Se opskrift her(Valdemarsro)
Fyldte majspandekagerFyldte majspandekager
Lav selv dine majspandekager og fyld dem med et godt krydret grøntsagsfyld og ost....mums!(Karolines Køkken)
Fyldte majspandekager med kyllingFyldte majspandekager med kylling
Hjemmelavede tortillas med fyld af kartofler, grøntsager og kylling.(Karolines Køkken)
Banana Peanutbutter Rolls // Grove Banan-snurrer med jordnøddesmørBanana Peanutbutter Rolls // Grove Banan-snurrer med jordnøddesmør
Hvem kunne ikke spise en ordenligt basse af en snasket kanelsnurrer lige nu? Sådan en lun laban, hvor fyldet stadig løber og fingrene klistrer godt. Med varm kaffe til. Brandvarm, nybrygget kaffe. Æv, det er jo kun torsdag. Altså er der laaaang tid til fredagskagen! Fortvivl dog ej, for torsdagen kan sagtens gøres lidt sjovere,...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Rådhustærte (rådhusstang) som bageren laver denRådhustærte (rådhusstang) som bageren laver den
Her får du min opskrift på en klassisk rådhustærte med kransekagemasse og marmelade. Præcist som bageren laver dem, og det er nemt at gå til.(Madens Verden)
Mexicanske pandekager med hakket oksekødMexicanske pandekager med hakket oksekød
Opskrift på mexicanske pandekager, der fyldes med hakket oksekød og masser af tomat, majs, agurk, peberfrugt og iceberg salat.(Madens Verden)
Down-sidedown kage med friske figner og hindbærDown-sidedown kage med friske figner og hindbær
En nem kage med skønne friske figner og hindbær. Server kagen med flødeskum eller cremefraiche og nyd friske figner mens tid er.(Louiogbearnaisen)
Kage opskrifter - find den bedste kageopskrift herKage opskrifter - find den bedste kageopskrift her
Her får du alle de bedste kage opskrifter på alt fra chokoladekage til drømmekage og mange, mange flere. Lækre opskrifter på kager som du nemt kan bage.(Madens Verden)
Siciliansk citronkage med appelsinglasurSiciliansk citronkage med appelsinglasur
Lækker opskrift på siciliansk citronkage, som den laves hos Noorbohandelen på øen Nyord ved Møn. En skøn kage med citron og appelsinglasur.(Madens Verden)
Matilde kakaokageMatilde kakaokage
Sjov og dekorativ kage til fødselsdagen - eller til en helt almindelig dag, hvor man bare har lyst til at bage noget anderledes. Server kagen med et glas kold eller varm kakao til.(Karolines Køkken)
Engelsk banankage i springformEngelsk banankage i springform
En nem og dejlig opskrift på engelsk banankage i springform. Det er en virkelig dejlig banankage, der bages i cirka 25 minutter.(Madens Verden)
IskagerIskager
Opskrift på iskager hvor to lækre cookies er lagt sammen med et stykke god is i midten - uhmm - få opskrift, vejledning og billeder her(Valdemarsro)
Kage med banan og chokoladestykkerKage med banan og chokoladestykker
Her er min opskrift på en lækker kage med banan og stykker af chokolade. Banankagen er svampet og virkelig god, og den er meget nem at bage.(Madens Verden)
Mormors kanelkage i bradepandeMormors kanelkage i bradepande
Kanelkage er en nem kage med kanel, der bages i bradepande. Her er opskriften på den skønne kage med kanel, som mormor lavede den.(Madens Verden)
Skærekager - nemme opskrifter på lækker skærekageSkærekager - nemme opskrifter på lækker skærekage
Skærekager er altid populære kager at stille på bordet, og her får du alle de bedste opskrifter på en lækker skærekage. Også din favorit.(Madens Verden)
PeberkagehusPeberkagehus
Et peberkagehus vækker både begejstring og glæde hos små og store. Tag børnene med i køkkenet og lav et hyggeligt og julet peberkagehus, som både pynter og dufter skønt hele julen.(Karolines Køkken)
Nemme vandbakkelser med cremeNemme vandbakkelser med creme
Nemme vandbakkelser med creme er hurtige kager med masser af smag. Vandbakkelserne fyldes med hjemmelavet creme og flødeskum.(Madens Verden)
Bananchokoladekage med modne bananerBananchokoladekage med modne bananer
Opskrift på den bedste bananchokoladekage, der er en virkelig svampet og dejlig kage med overmodne bananer og mørk chokolade.(Madens Verden)
Bananlagkage - nem lagkage med banan og chokoladeBananlagkage - nem lagkage med banan og chokolade
Her er min opskrift på bananlagkage. Verdens bedste lagkage med banan og chokoladeglasur på toppen, og bananlagkagen er meget nem at lave i tre lag.(Madens Verden)
PeberkagerPeberkager
Sprøde peberkager med julens krydderier som dufter og smager skønt. Tag børnene med i køkkenet og lav spiseligt julepynt. Stik peberkagerne ud og dekorér dem med glasur og hæng dem til pynt i vindueskarmen eller på juletræet.(Karolines Køkken)
Sirupskage med smørSirupskage med smør
Sirupskagen bliver kun bedre efter et par dage. Den serveres i skiver smurt med koldt smør.(Karolines Køkken)
MazarinkageMazarinkage
Nogle kager holder bare - simpelthen fordi de er så skønne. Sådan en er mazarinkagen... Klassisk mazarinkage er altid et hit - i alt sin lækre enkelthed. Pynt mazarinkagen med spiselige blomster for et elegant udtryk.(Karolines Køkken)
SirupslagkageSirupslagkage
En rigtig retro-kage, der smager af varme krydderier og hygge med mormor og farmor....den skal ungerne da også smage nu om dage.(Karolines Køkken)
Blåbærtærte - lækker tærte med blåbærBlåbærtærte - lækker tærte med blåbær
Blåbærtærte er en af mine favoritkager, og her er opskriften på en virkelig lækker tærte med blåbær. Blåbærtærten laves af en mørdej, mazarinmasse og rigeligt med blåbær. Der kan både anvendes friske og frosne blåbær.(Madens Verden)
Gammeldags kringle med stikkelsbærGammeldags kringle med stikkelsbær
Gammeldags kringle med stikkelsbær. Bag kage med stikkelsbær, som mormor gjorde det.(Louiogbearnaisen)
Kakaosnitter med kokos og stikkelsbærKakaosnitter med kokos og stikkelsbær
opskrift på Kakaosnitter med kokos og stikkelsbær - den allerbedste kage!(Louiogbearnaisen)
MazarinkagerMazarinkager
Søde små bastante minimuffins med tydelig smag af marcipan. Server dem som godbidder til kaffen eller som en lille dessert. (Karolines Køkken)
Opskrifter på remonce, kanelremonce og marcipanremonceOpskrifter på remonce, kanelremonce og marcipanremonce
Dette er opskrifter på remonce, der bruges til fyld i kager. Her er både opskrifter på almindelig remonce, marcipanremonce og kanelremonce.(Madens Verden)
Æggekage opskrift med bacon, tomater og purløgÆggekage opskrift med bacon, tomater og purløg
En nem opskrift på traditionel æggekage med bacon, der steges på pande. Æggekagen er en dansk klassiker, og her får du også kokkens bedste æggekagetips.(Madens Verden)
Enchiladas med hytteost og ristede majsEnchiladas med hytteost og ristede majs
Mexicansk inspirerede sprøde madpandekager med krydret fyld, der smager himmelsk. Få opskriften her. Værsgo' !(Karolines Køkken)
Guldlagkage med rysteribsGuldlagkage med rysteribs
Guldlagkagen er en rigtig klassiker med skøn kontrast mellem blød kagebund og sprød marengs. Her er kagen serveret med forfriskende rysteribs.(Karolines Køkken)
Mazarintærte med jordbær og flødeMazarintærte med jordbær og fløde
Klassisk mazarintærte med søde jordbær og luftig flødeskum. En hurtig og lækker sommerkage, der smager af dansk sommer.(Karolines Køkken)
Rabarberkage med marcipan og mandelmelRabarberkage med marcipan og mandelmel
Nem opskrift på rabarberkage med marcipan.(Louiogbearnaisen)
Enchiladas med mole poblanoEnchiladas med mole poblano
Pandekager til aftensmad er altid et hit - her er nogle med lidt mere bid og fyld i - tror også at de kan blive til favoritter.(Karolines Køkken)
Gammeldags æblekageGammeldags æblekage
Gammeldags æblekage går vist aldrig af mode - heldigvis!!(Karolines Køkken)
MedaljerMedaljer
Medaljer er en af de klassiske flødeskumskager fra bagerdisken. Her får du en nem opskrift på den helt klassiske medalje - med vaniljecreme og masser af flødeskum selvfølgelig.(Karolines Køkken)
Vandbakkelse med flødecreme - nem og hurtig opskriftVandbakkelse med flødecreme - nem og hurtig opskrift
Se en rigtig god opskrift på vandbakkelse, som fyldes med flødecreme. Vandbakkelsen kan også bruges til walesstang eller kagemand.(Madens Verden)
Apple and Cinnamon Cake // Kage med æble og kanelApple and Cinnamon Cake // Kage med æble og kanel
Opskrift på lækker efterårskage med æble og kanel(Louiogbearnaisen)
Gammeldags æblekage med rugbrødsraspGammeldags æblekage med rugbrødsrasp
Gammeldags æblekage bestående af æblemos, rasp og flødeskum, men med et moderne twist. Raspen er nemlig lavet af rugbrød og æblemosen er kogt på røde æbler med skræl, hvilket giver en smuk rød farve.(Karolines Køkken)
Mini æggekage bagt i ovn - perfekt til brunch eller morgenmadMini æggekage bagt i ovn - perfekt til brunch eller morgenmad
Mini æggekage, der bages i lille form og passer til en person. Denne lille æggekage er helt perfekt til både brunch og det veldækkede morgenbord.(Madens Verden)
Æggekage med kartofler og kylling i ternÆggekage med kartofler og kylling i tern
En nem og hurtig opskrift på æggekage med kartofler, hvor du med garanti får en luftig æggekage med fyld. Brug æggekagen som frokost eller aftensmad.(Madens Verden)
SquashkageSquashkage
Squashkage med god chokolade og valnødder - den lækreste, saftige, krydrede og svampede squash kage blev bagt og opskriften får du her(Valdemarsro)
ChaisnitterChaisnitter
Krydrede småkager der er ekstra gode til en kop the eller et glas mælk.(Karolines Køkken)
Rødbedekage med æblerRødbedekage med æbler
Rødbederne gør kagen saftig og giver den god smag og en smuk farve.(Karolines Køkken)
Kartoffelpandekage - klassisk opskrift der ikke slår fejlKartoffelpandekage - klassisk opskrift der ikke slår fejl
Min bedste opskrift på kartoffelpandekage, der hverken er rå eller går i stykker under stegningen på panden. Kartoffelpandekagerne er nemme at lave.(Madens Verden)
Muffins og cupcakes - hvad er forskellen på dem?Muffins og cupcakes - hvad er forskellen på dem?
Muffins og cupcakes bliver tit slået i hartkorn, men der er forskel på de to forskellige kager. Her kan du se forskellen plus få opskrifter.(Madens Verden)
ChampagnekagerChampagnekager
Små kager der passer godt til et glas tør vin eller champagne .(Karolines Køkken)
Engelsk ingefærkage med flødeostcremeEngelsk ingefærkage med flødeostcreme
En variant af den klassiske gulerodskage, hvor gulerødderne er byttet ud med ingefær.(Karolines Køkken)
GulerodscheesecakeGulerodscheesecake
Gulerodskage og cheesecake i skøn forening. Krydret kiksebund, bagt cheesecake, gulerodsmousse og frisk flødeosttopping - en lidt anderledes cheesecake, der smager virkelig godt.(Karolines Køkken)
KyskagerKyskager
Kyskager er lækre i sig selv, men du kan også bruge kyskager til at pynte større kager eller som topping på fx en isdessert. (Karolines Køkken)
Rødbedekage med limefrostingRødbedekage med limefrosting
Vejen til hjertet går gennem maven. Og beviset har vi her - en svampet rødbedekage med en frisk limefrosting, der giver et fint modspil.(Karolines Køkken)
Brunsvigerkage uden gær (med bagepulver)Brunsvigerkage uden gær (med bagepulver)
Den bedste opskrift på brunsvigerkage uden gær. I stedet er brunsvigeren bagt med bagepulver, og den er super god.(Madens Verden)
Cremetærte - nem mørdejstærte med cremeCremetærte - nem mørdejstærte med creme
Cremetærte er en lækker mørdejstærte, der er fyldt med hjemmelavet kagecreme og drysset med hasselnøddeflager. Cremetærten er meget nem at lave.(Madens Verden)
Kagecreme - nem opskrift med ægte vaniljeKagecreme - nem opskrift med ægte vanilje
Min nemme opskrift på hjemmelavet kagecreme, der laves med ægte vanilje. Intet slår den hjemmnelavede creme til kager, og den tager få minutter at lave.(Madens Verden)
Pæretærte med marcipan og mandelmel – den bedste efterårskagePæretærte med marcipan og mandelmel – den bedste efterårskage
Pæretærte med bagt marcipan creme - Lækker tærte som kan serveres med is, creme fraiche eller flødeskum. Tryk her for at se louiogbearnaisens opskrift på nem pæretærte.(Louiogbearnaisen)
Klatkager af risengrød m. kardemomme og citron // og lakridssukker, hyldeblomstsirup..Klatkager af risengrød m. kardemomme og citron // og lakridssukker, hyldeblomstsirup..
Brug rest af risengrød på klatkager - disse her lækre og luftige. Server dem med kanelsukker, kirsebærsauce eller bare kolde som en snack. Find opskrift og billeder her.(Louiogbearnaisen)
Rustik tærte med marcipan og bærRustik tærte med marcipan og bær
Det her er sådan en kage, du lige laver i en vending, når der kommer uventede gæster. Når jeg endelig tager mig sammen til at lave mørdej, for ja, det sker uhyre sjældent. Det findes ikke noget mere besværligt end at prøve, at få sådan en dej til at hænge sammen. Det er rent smulder...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
HindbærsorbetHindbærsorbet
Hjemmelavet hindbærsorbet er lækker til chokoladekage eller som den er - skøn frisk og læskende - få en dejlig opskrift på hindbær sorbet her(Valdemarsro)
BanankageBanankage
Den gode gamle banankage, som altid er et hit. Banankagen er super nem at lave. Og så smager den, som banankagen altid har smagt.(Karolines Køkken)
GåsebrystGåsebryst
Flødeskumskagen gåsebryst er en klassisk konditorkage. Du har sikkert set gåsebryst hos bageren, men har du prøvet at lave kagen selv? Det er bestemt besværet værd! (Karolines Køkken)
Perlebyggrød med pærer og dadlerPerlebyggrød med pærer og dadler
En lækker opskrift på grød med perlebyg. Har du en rest grød tilovers, kan du bruge den til klatkager eller i en gærdej.(Karolines Køkken)
Skårne franske brunkagerSkårne franske brunkager
Denne dej behøver du ikke rulle ud. Skær den i tynde skiver og læg den på bagepladen!(Karolines Køkken)
Pandekager i ovn med jordbærPandekager i ovn med jordbær
Pandekager i ovn med jordbær er en virkelig dejlig dessert, som samtidig er nem at tilberede. Pandekagerne bages 15 minutter i ovnen.(Madens Verden)
GranatæblesirupGranatæblesirup
Opskrift på super lækker granatæblesirup - virkelig god på yoghurt, til kager, desserter, is, frugt osv. - få opskriften her(Valdemarsro)
Banankage med skyr og chiafrøBanankage med skyr og chiafrø
Supernem og lækker banankage, helt uden sukker og med masser af smag. (Karolines Køkken)
Gulerodskage med dadler og skyr-frostingGulerodskage med dadler og skyr-frosting
Gulerodskage med dadler og skyr-frosting - helt uden tilsat sukker. Denne svampede gulerodskage er sødet med dadler og banan - og gulerodskagen er et godt eksempel på, at man ikke behøver ty til sukkerholdige sager selvom sukkertrangen melder sig.(Karolines Køkken)
KiksekageKiksekage
Sprødt, blødt og sødt. Den perfekte kombination til eftermiddagskagen.(Karolines Køkken)
BananlagkageBananlagkage
Lagkage med kakaobunde, flødeskum og banan. En klassisk smagskombination, der holder! Uhm....(Karolines Køkken)
Gateau MarcelGateau Marcel
"Gateau Marcel". Chokoladekagen over dem alle - og den smager himmelsk! Prøv vores nemme opskrift her. Værsgo' !(Karolines Køkken)
Gulerodskage med flødeostcremeGulerodskage med flødeostcreme
En lækker og nem gulerodskage med ostecreme af flødeost. Væk begejstring og prøv den klassiske opskrift her. (Karolines Køkken)
LagkageLagkage
Savner du inpsiration til en lækker lagkage? Så prøv denne opskrift med friskt fyld og pynt med appelsin - perfekt til børnefødselsdagen.(Karolines Køkken)
Skimmelost med syltede valnødder og smørristet rugbrød Skimmelost med syltede valnødder og smørristet rugbrød
Lav gerne de syltede valnødder i god tid. Smager perfekt sammen med en god skimmelost - men også til is, pandekager etc.(Karolines Køkken)
Nem chocolate chip cookies opskrift med chokoladeNem chocolate chip cookies opskrift med chokolade
Her er min bedste opskrift på chocolate chip cookies, der er amerikanske småkager med blandt andet chokoladestykker. ✅ Cookies er meget nemme at bage.(Madens Verden)
Crepes SuzetteCrepes Suzette
Crepes Suzette er tynde lækre pandekager tilberedt og serveret med en skøn flamberet appelsinsauce med Grand Marnier - få opskrift her(Valdemarsro)
Eton messEton mess
Eton mess er en klassisk engelsk dessert, der kan laves som én stor kage eller portionsanrettes. Desserten er super nem og smager forrygende!(Karolines Køkken)
Gulerodskage-rouladeGulerodskage-roulade
Gulerodskage-roulade er en skøn fusionskage. Fusionen mellem gulerodskage og roulade giver et resultat, der er mindst dobbelt så godt. Den lækre saftige bund af gulerodskage smurt med blød flødeostcreme - en kombination som bare fungerer.(Karolines Køkken)
Lagkage med æble, karamelflødeskum og valnøddekrokantLagkage med æble, karamelflødeskum og valnøddekrokant
En skøn lagkage med flødeskum, karamel og æble. Lagkagen kan spises hele året, men passer især godt til efterår og vinter.(Karolines Køkken)
Lagkage med hindbær og nektarinerLagkage med hindbær og nektariner
Lagkage med hindbær og nektariner er en frisk og sommerlig lagkage. Hindbærlagkagen er nem at lave og leder tanker hen på peach melba smagen...(Karolines Køkken)
Wraps med hakket oksekød og grøntWraps med hakket oksekød og grønt
Wraps med hakket oksekød laves af de velkendte tortilla pandekager, der fyldes med kød, spidskål, majs, gulerod og peberfrugt. Sundt og godt.(Madens Verden)
King Kong KageKing Kong Kage
Kagen er med junglens bananer, appelsiner og nødder - lige som King Kong ville elske den.(Karolines Køkken)
Lagkage med hindbærmousse og hvid chokoladeLagkage med hindbærmousse og hvid chokolade
Lagkage med lækre marcipanbunde, syrlig hindbærmousse og hvid chokolade - en smuk og delikat lagkage som vil pryde ethvert dessertbord.(Karolines Køkken)
Kanelsneglekage bagt i formKanelsneglekage bagt i form
Opskrift på bløde, amerikanske cinnemon buns bagt i form.(Louiogbearnaisen)
Julemuffins med æble og kanelJulemuffins med æble og kanel
Skøn julet smag af æbler og kanel i denne julemuffins, som er perfekt til julens kagebord og til at nyde - få den gode opskrift her(Valdemarsro)
BananpandekagerBananpandekager
Denne opskrift på bananpandekager er nem og lækker. Disse lækre og luftige pandekager med banan laves på 30 min.(Karolines Køkken)
KirsebærkageKirsebærkage
Nem og dejlig opskrift på en lækker kage med velsmagende søde kirsebær. Glæd dig til at nyde denne gode kirsebærkage.(Karolines Køkken)
Lagkage med mandler og cognacLagkage med mandler og cognac
Enkel lagkage af kakaobunde, flødeskum, cognac, mandler og appelsin - mums!(Karolines Køkken)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes