Vi fandt 658 opskrifter med søgeordet kage:
Kartoffel-frittata med chorizo og broccoliKartoffel-frittata med chorizo og broccoli
Fantastisk æggekage med fyld af kartofler, chorizo, broccoli og masser parmesan!(Fritidskok.dk)
Amerikanske pandekagerAmerikanske pandekager
Amerikanske Pandekager passer perfekt til brunch. Servér de luftige, små amerikanske pandekager. Få opskriften her!(Karolines Køkken)
Amerikanske pandekager med chokolade og blåbærAmerikanske pandekager med chokolade og blåbær
Pandekagen der gør din brunch endnu bedre... Fuld af chokoladesmag, serveret med friske blåbær og ahornsirup.(Karolines Køkken)
CitrondressingCitrondressing
Helt enkel og superlækker citrondressing til fx salat, nye kartofler eller fisk. Skift salt og peber ud med lidt sukker og du har en dejlig citrondressing til fx frugtsalat og kage.(Karolines Køkken)
Krydret chokoladelagkageKrydret chokoladelagkage
Lækker svampet krydret chokoladelagkage med smag af kardemomme og appelsin.(Karolines Køkken)
Nem chokoladekageNem chokoladekage
Super hurtig og nem chokoladekage. Til når man bare lige får lyst til kage.....(Karolines Køkken)
Havregrynsbarer med chokoladeHavregrynsbarer med chokolade
Barer med havregryn og chokolade er en lækker kage til kaffen, når du trænger til noget let til kaffen. Nyd kage med havregryn og chokolade i stedet for cookies og småkager. Opskrift på nemme og lækre havregrynsbarer finder du her(Louiogbearnaisen)
Nem chokoladekage i bradepandeNem chokoladekage i bradepande
At bage en chokoladekage er faktisk ganske nemt. Prøv vores opskrift på en svampet og luftig chokolade kage her. (Karolines Køkken)
ValnøddekagerValnøddekager
Valnøddekagerne er særlig gode til frugt på dessertbordet.(Karolines Køkken)
HjertekageHjertekage
Imponer en du holder af med denne helt fantastiske hjertekage med jordbærfyld og marcipan.(Karolines Køkken)
Krydret græskarkageKrydret græskarkage
Dejlig svampet græskarkage med appelsin-frosting, der smager fantastisk!(Karolines Køkken)
RabarbercrumbleRabarbercrumble
Gå i naturens skatkammer og find ingredienser til kagen. Pynt med de søde blomster.(Karolines Køkken)
VandbakkelserVandbakkelser
Vandbakkelser er en skøn kageskal som kan fyldes med alverdens lækkerier, fx flødeskum, vaniljecreme, syltetøj, frugtmos osv. De bliver i høj grad anvendt som det hjemmelavede svar på bagerens flødeskums-fastelavnsbolle, men kan sagtens nydes året rundt!(Karolines Køkken)
Nem kage med valgfrit fyldNem kage med valgfrit fyld
En nem kage som børn kan lave selv eller med lidt hjælp fra en voksen. Den kan varieres i en uendelighed med hindbær og hvid chokolade... eller brombær og mørk chokolade.(Karolines Køkken)
Vandbakkelser med blommefyldVandbakkelser med blommefyld
Vandbakkelser er en SKØN kage. Disse luftige Vandbakkelser fra Karolines Køkken er i særklasse. Prøv vores Opskrift på Vandbakkelser, når du skal imponere!(Karolines Køkken)
PandekagerPandekager
Klassiske pandekager er nemme og hurtige at lave og smager dejligt med syltetøj eller som dessert med is. Verdens bedste opskrift på lækre, bløde pandekager(Louiogbearnaisen)
Ricotta pandekager med citronRicotta pandekager med citron
Lækker opskrift på luftige og skønne ricotta pandekager med citron - de er perfekte til morgenbordet og brunch - få opskriften her(Valdemarsro)
FlødeostekageFlødeostekage
Flødeostekage i den helt klassiske version. Den legendariske flødeostekage med den nemme sprøde kiksebund og kirsebær i gelé kan den dag i dag gøre mange bløde i knæene.(Karolines Køkken)
VandbakkelseskransVandbakkelseskrans
Med denne opskrift på en lækker vandbakkelseskrans får du en kage med dejlig råcreme. Den smager himmelsk!(Karolines Køkken)
Kokoskage med stikkelsbærKokoskage med stikkelsbær
Opskrift på hurtig og lækker kokoskage med stikkelsbær. Brug havens stikkelsbær i en marmelade og lav en nem kage. Få opskrift på kokoskage med stikkelsbær(Louiogbearnaisen)
JordbærtærteJordbærtærte
Jordbærtærte med lækker saftig mazarinbund smurt med mørk chokolade og toppet med vaniljecreme og søde jordbær - få opskrift på jordbærkage her(Valdemarsro)
Flødeostekage med ananasFlødeostekage med ananas
Velegnet når du skal have gæster - kan laves dagen før og opbevares på køl, så du sparer tid i køkkenet, når gæsterne kommer.(Karolines Køkken)
RabarberkageRabarberkage
Rabarberkage er en sommerklassiker. Prøv denne lækre rabarberkage - og inviter på kaffe og skøn rabarberkage.(Karolines Køkken)
Smørstegte hyldeblomstskærme i pandekagedejSmørstegte hyldeblomstskærme i pandekagedej
Er du vild med hyldeblomst skal du prøve disse pandekager. De er fyldt med smag af hyldeblomst og dejlig sommer.(Karolines Køkken)
Flødeostekage med rabarberFlødeostekage med rabarber
Dekorativ version af den klassiske ostekage. Chokoladen i bunden lækkert!(Karolines Køkken)
Rabarberkage i bradepandeRabarberkage i bradepande
En superlækker og frisk rabarberkage i bradepande. Nemt med en rabarberkage i bradepande, hvis du bager til mange. Vi serverer rabarberkagen i bradepande med flødeskum til.(Karolines Køkken)
Smuldrekage med ananas Smuldrekage med ananas
Mangler du inspiration til en frisk dessert? Så pøv denne opskrift med ananas og sprød smuldrekage! Den knaser og behager både krop og sjæl.(Karolines Køkken)
Citronpandekager med citrussalatCitronpandekager med citrussalat
Små søde pandekager med citron og blå birkes. Lækre på et brunchbord, som eftermiddagssnack eller som en let dessert.(Karolines Køkken)
Flødeostelagkage med limeFlødeostelagkage med lime
Frisk dessertagtig flødeostelagkage, som får et dejligt twist af lime.(Karolines Køkken)
Bananbrød | Amerikansk Banana BreadBananbrød | Amerikansk Banana Bread
Bananbrød er lækkert, svampet og smager helt fantastisk som alternativ til banankage. Bedste opskrift på amerikansk Banana Bread med valnødder og chokolade(Louiogbearnaisen)
Weekendkagen: Muffins med chokolade og rålakridsWeekendkagen: Muffins med chokolade og rålakrids
Nu skal det ikke altid handle om bacon, store bøffer eller trævlet kød fra grillen. Rigtige mænd er ikke bange for at trække bagebogen frem og slippe væk fra webergrillen. De fleste mennesker kan lide chokolade,(Gastromand.dk)
Luksus othellolagkageLuksus othellolagkage
Vores bud på den perfekte othellolagkage - med lækker creme, knas og hindbær.(Karolines Køkken)
Bounty cupcakesBounty cupcakes
Fredagskagen, som jeg let og elegant sprang over, helt uden advarsel, har nu sneget sig ind som en mandagskage. Hvide sandstrande, palmer, sol, turkist vand – jeg har proppet det hele i en Bounty-cocktail af en kage. Og på sådan en snevåd mandag, så kan vi vist alle bruge en bid af sydhavsøerne! Jeg kan...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
HonningbomberHonningbomber
Honningbomber - mums det er lækkerier. Honningbomberne er bagt af en relativ hurtig honningkagedej. Bundene bliver overtrukket med chokolade og lagt sammen med appelsinsmagende smørcreme og abrikosmarmelade.(Karolines Køkken)
Florlette marengs med flødefyldFlorlette marengs med flødefyld
Uhm, marengs! Sprøde himmerigsmundfulde af kyskager, der springer i munden og smelter på tungen. Inspireret af de klassiske marengskager - hofdessert og bikuber. Også god til kaffe.(Karolines Køkken)
Fluffy pancakesFluffy pancakes
Fluffy pancakes eller soufflé pancakes er en superlet pandekage. Den har lidt facon som en amerikansk pandekage, men er bare meget mere luftig og souffléagtig. Og fordi de fluffy pancakes er som soufflé, skal de også spises her og nu, hvis I vil have glæde af luftigheden.(Karolines Køkken)
Vaniljekage med friske hindbærVaniljekage med friske hindbær
Med opskriften på vaniljekage med friske hindbær blandes sødmen fra vaniljekagen med den syrlige friske smag fra hindbær. En kombination der smager himmelsk!(Karolines Køkken)
Honningkage med appelsin-myntesmørcremeHonningkage med appelsin-myntesmørcreme
Prøv denne lækre opskrift på honningkage med appelsin-myntesmørcreme. Den cremede appelsin-myntesmørcreme skaber går godt i spænd med med den lækre honningkage!(Karolines Køkken)
PåskekagePåskekage
Leder du efter den perfekte kage til påsken? Prøv vores opskrift på en helt gule påskekage med glaze her. God påske! (Karolines Køkken)
Vaniljekage med softice, hindbær og lakridssirupVaniljekage med softice, hindbær og lakridssirup
Dejlig saftig kage serveret med lækkert tilbehør. Kan serveres både til eftermiddagskaffen og som dessert.(Karolines Køkken)
HonningkagerHonningkager
Hjemmebagte honningkager er noget helt særligt, som hører julen til. Honningkagerne har en skøn krydret smag – og duften af hjemmebagte honningkager emmer af jul og julestemning.(Karolines Køkken)
VaniljekranseVaniljekranse
Vaniljekranse er en ægte julesmåkage. Prøv vores klassiske opskrift på Vaniljekranse og fyld kagedåsen op. God jul!(Karolines Køkken)
Rabarberkage med mandlerRabarberkage med mandler
Saftig rabarberkage med mandelmel. Bag en nem og lækker rabarberkage, som holder sig saftig. Få opskrift på den friske rabarberkage her >>(Louiogbearnaisen)
Vaniljekvark Vaniljekvark
Vaniljekvarken er et sundere alternativ til fx flødeskum og kagecreme. Det smager dejligt sammen med frugt og kage.(Karolines Køkken)
Congo Bar (Brookies)Congo Bar (Brookies)
Lækker browniekage med sprød bund. Prøv opskriften som forener en cookie og brownie i en kage. Find kageopskrift og billeder her.(Louiogbearnaisen)
Black Beans CupcakesBlack Beans Cupcakes
Nu har vi været igennem salater, gryderetter, dips og brød med bønner. Så er det vist ved at være tid til en omgang kage, vil jeg mene. Der er ikke det, som mine elskede bønner ikke kan bruges til og pt. arbejder jeg faktisk med en tærtedej med bønner. Jep, det har i allerhøjeste grad...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Rabarbertærte med marcipanRabarbertærte med marcipan
Rabarbertærte med sprød bund og fyld af marcipan. Rabarbernes syre og marcipanens sødme gør denne tærte til et smagfuldt indslag på kagebordet! (Karolines Køkken)
Sød majskageSød majskage
Den ser ikke ud af meget denne majskage, men skindet bedrager, for den smager intet mindre end fantastisk! Kagen minder lidt om en mazarinkage med god smag af lime.(Karolines Køkken)
Chokolade banankage med chokolade/karamelsauceChokolade banankage med chokolade/karamelsauce
Er det en chokoladekage? Er det en banankage? Er det en sandkage med kakao? Det chokolade banankage toppet med tyk chokolade-karamelsauce! Få din opskrift >(Louiogbearnaisen)
Nødde- og kernekage med te og ingefærNødde- og kernekage med te og ingefær
Nødder, mandler og græskarkerner giver crunch til denne bradepandekage. Ingefær og citronsaft giver pift til glasuren.(Karolines Køkken)
AppelsinchokoladekageAppelsinchokoladekage
En dejlig chokoladekage med et strejf af appelsin. Serveres med friske bær og en god kop kaffe.(Karolines Køkken)
FødselsdagskageFødselsdagskage
Fødselsdagskage er noget helt specielt - her forklædt som chokoladekage med blød vaniljecreme og friske jordbær.(Karolines Køkken)
Søde energikagerSøde energikager
Energikager er lette at tage med på udflugten, fx til skituren eller den raske travetur. Eller server kagerne som weekendslik.(Karolines Køkken)
Klassisk æggekage med tomat, bacon og ristet rugbrødKlassisk æggekage med tomat, bacon og ristet rugbrød
Æggekage er nem og lækker frokost eller aftensmad. Top den med tomat, purløg og bacon og server med rugbrød. Bedste opskrift på æggekage(Louiogbearnaisen)
AppelsinkageAppelsinkage
Appelsinkagen ser beskeden ud, men tag ikke fejl: Den er aldeles skøn, "svampet" og saftig med en intens smag af appelsin og en let raffineret bitterhed.(Karolines Køkken)
ClafoutisClafoutis
Fra det franske køkken....en saftig kage fyldt med lækre bær. En opskrift fra Mads Schytte, gastromand.dk til Karolines Køkken.(Karolines Køkken)
Fødselsdags-orangekringleFødselsdags-orangekringle
Denne fødselsdags-orangekringle er det perfekte alternativ til en lagkage. Opskriften er lige til og smager himmelsk!(Karolines Køkken)
Nutella BitesNutella Bites
Opskrift på nem kage med nutella(Louiogbearnaisen)
Pærecrumble med hvid chokolade og vaniljePærecrumble med hvid chokolade og vanilje
Opskrift på pærecrumble. En nem og lækker kage med meget smag og perfekt kombination af bløde søde bagte frugter og sprød knasende crumble.(Valdemarsro)
PåskesmåkagerPåskesmåkager
Disse skønne påskesmåkager er nemme at lave og er både et rigtig hyggeligt lille bageprojekt på en regnvejrsdag og perfekte til påskekaffen(Valdemarsro)
FondantFondant
Fondant er perfekt til at overtrække kager. Prøv denne hejmmelavede fondant næste gang du skal overtrække en festkage. (Karolines Køkken)
KanelkageKanelkage
Findes der noget bedre end en hjemmelavet kanelkage med ekstra lækker glasur? Prøv den nemme opskrift her. Uhm!(Karolines Køkken)
Roulade med rabarberkompot og marengsRoulade med rabarberkompot og marengs
Brug rabarber i en nem og lækker marengs roulade med hjemmelavet rabarberkompot og mascparone flødeskum. Skøn opskrift på en frisk rabarberkage(Louiogbearnaisen)
Gateau Marcel – klassisk chokoladebombeGateau Marcel – klassisk chokoladebombe
Gateau Marcel er en skøn chokoladelækker chokoladebombe - en dessertkage for alle som elsker chokolade og tilmed nem at lave - få opskrift her(Valdemarsro)
NøddekageNøddekage
Dejlig sprød og knasende nøddekage, der er meget svær at holde fingerne fra! Når først du har prøvet den, er det én af de kager du bager igen og igen og igen....!(Karolines Køkken)
Svensk chokoladekage med kaffe og ganacheSvensk chokoladekage med kaffe og ganache
Ganache er et fransk ord for en lind chokoladecreme. Her er den tilsmagt med nøddecreme og pyntet på toppen af den svenske chokoladekage med kaffesmag.(Karolines Køkken)
Marengskager med creme og bærMarengskager med creme og bær
Små marengskager fyldt med mascarponecreme og friske bær er en nem og hurtig dessert, som kan laves i god tid. Få opskrift på de bedste marengskager her(Louiogbearnaisen)
Dadelsnegle med abrikos og mandlerDadelsnegle med abrikos og mandler
Her er en fantastisk kage som fungerer godt til weekendens morgenmad – Se opskriften på Dadelsnegle med abrikoser og mandler her(Valdemarsro)
Chokolade Lagkage med friske bær og chokoladecremeChokolade Lagkage med friske bær og chokoladecreme
Verdens bedste chokolade lagkage - med cremet mascarpone-chokolade creme, friske bær, flødeskum og hjemmebagte lagkagebunde - Opskrift(Valdemarsro)
Nøddekage med mulighederNøddekage med muligheder
Nøddekagen er fantastisk som den er, men du kan også servere den med frugt, flødeskum, is, bærcoulis eller du kan flække den til lagkagebunde(Karolines Køkken)
Ricotta-pandekager med kardemomme, chokolade og valnødderRicotta-pandekager med kardemomme, chokolade og valnødder
Sidste år florerede protein-pandekager overalt, både i magasiner, kogebøger og blogs.. Altså de pandekager lavet med banan, soyamælk, proteinpulver eller noget andet..  Jeg prøvede en hel håndfuld opskrifter, men helt ærligt, så smager de jo ikke godt! Og den der konsistens…? Og et blodsukker, som går helt amok over et kæmpe skud frugtsukker fra banan?...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
AristokraterAristokrater
Lækre og sprøde småkager, som er super nemme og hurtige at lave(Karolines Køkken)
Solbær- og ribskagerSolbær- og ribskager
Solbær- og ribskager er en velsmagende opskrift på en lækker frugtig kage. Dine gæster vil nyde at sætte tænderne i den.(Karolines Køkken)
Svensk krydderikageSvensk krydderikage
Blød og skøn krydret kage med et generøst lag frisk topping af flødeost og tyttebærmarmelade. (Karolines Køkken)
Rabarber crumbleRabarber crumble
Rabarbercrumble med sprød havregrynsknas er en lækker, nem og hurtigt bagt kage som smager af sommer og solskin - få opskriften her(Valdemarsro)
Råmarinerede jordbærRåmarinerede jordbær
Søde jordbær rørt med sukker - helt enkelt. Sukker fremhæver jordbærsmagen, så jordbærrene smager af endnu mere! De råmarinerede jordbær smager dejligt med en sjat piskefløde og er helt perfekt selskab til både is og pandekager.(Karolines Køkken)
Chokoladekage med espresso, chokolademousse og marengsChokoladekage med espresso, chokolademousse og marengs
En flot og lækker nytrårsdessert kan sagtens laves dagen før. En chokoladekage med mousse og marengs er en rigtig fin ide. Find opskriften her(Louiogbearnaisen)
Nøddemarengs med chokoladesmørcremeNøddemarengs med chokoladesmørcreme
Disse lidt utraditionelle nøddemarengs er virkelig flotte på kagebordet.(Karolines Køkken)
Havregrynskage med brombærHavregrynskage med brombær
En lækker og nem skærekage med havregryn og friske bær. Bag med havre giver ekstra fugt og du undgår en tør skærekage. Find opskrift på havregrynskagen her(Louiogbearnaisen)
Brioche brødBrioche brød
Dette super luftige brioche brød er godt enten med smør og marmelade - eller den klassiske, (ristet) til foie gras. Det er næsten som kage, så det er ren forkælelse.(Karolines Køkken)
Svenske chokoladebrødSvenske chokoladebrød
Mangler du en lækker opskrift på en lækker småkage? Prøv de svenske chokoladebrød. Vi garanterer, de bliver et hit!(Karolines Køkken)
Ricotta-pandekager med pink skyrRicotta-pandekager med pink skyr
Jeg er blevet ret pjattet med ricottaost den sidste tid. Den giver en mægtig lækker konsistens og kan bruges både i det salte og i det søde køkken. Da osten er en smule sødelig i sig selv, er den ret perfekt i bagning, da den kan erstatte sødestoffet. Derudover har osten en fed smag/indhold, så...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Svenske ostekager med bærtopSvenske ostekager med bærtop
Hytteost, mandler og æggesnaps bliver til disse dekorative små ostekager.(Karolines Køkken)
KaramelbrudKaramelbrud
Lækre karamelbrud med masser af nødder til kagebordet eller slikskålen.(Karolines Køkken)
Sommerkage med friske bærSommerkage med friske bær
Med friske bær er kagen en rigtig sommersag, men resten af året kan du fint bruge frugt i mindre stykker, fx vindruer, kiwi, mango.(Karolines Køkken)
FragilitékageFragilitékage
Skøn og luftig dessert, der smager af mere...(Karolines Køkken)
Kvæde-tomat kompotKvæde-tomat kompot
En sød kompot af æbler og kvæder - smager dejligt til ost eller i lagkage. Kan også bruges som værtindegave.(Karolines Køkken)
Sommerkage med hvid romSommerkage med hvid rom
Lav sommerkagen dagen før, og lad den hvide rom give kagen ekstra smag(Karolines Køkken)
Squashkage med valnødder og flødeost-toppingSquashkage med valnødder og flødeost-topping
Lækker svampet squash kage med kanel, nødder, chokolade - toppet med fløde ostecreme med citron. Nem opskrift på squashkage med olie, bagt i bradepande(Louiogbearnaisen)
Æggekage med kartofler og spinatÆggekage med kartofler og spinat
Æggekage er hurtigt at lave og kan nemt varieres. Her har jeg lavet en æggekage med kartofler og spinat, for mere mæthed - find opskrift her(Louiogbearnaisen)
HulkageHulkage
Alle tiders kage med huller fyldt med chokoladesauce. Sjov at bage og smager godt både lun og kold.(Karolines Køkken)
KaramelsnitterKaramelsnitter
Til den store selvforkælelsesdag - hvor der ingen begrænsninger er. Så skulle du prøve disse karamelkager med rigeligt smør og god smag. Ring efter vennerne og sæt kaffen over.(Karolines Køkken)
Ferskenkompot – et glimrende alternativ til ferskenmarmeladeFerskenkompot – et glimrende alternativ til ferskenmarmelade
Hjemmelavet Ferskenkompot smager fantastisk som tilbehør til pandekager, vafler, hjemmebagte boller, på en ostemad, eller på A38(Valdemarsro)
KvarkkageKvarkkage
Kvarkkage minder om cheesecake. Kiksebunden er skiftet ud med lyse lagkagebunde, som gør kvarkkagen lækker og svampet. Server kvarkkagen til dessert - og lav den gerne dagen i forvejen.(Karolines Køkken)
Stegt fennikel med squash, tomat og safranStegt fennikel med squash, tomat og safran
Først og fremmest er det vist på sin plads, at sige tusinde tak for alle de pæne lykønskninger her på bloggen, på de sociale medier og på mailen – jeg er helt overvældet og gad ret godt sende en kage som tak til jer alle. Meeen da jeg ikke stoler helt på, at posten kan...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Rabarberkage med crumble på toppenRabarberkage med crumble på toppen
Opskrift på virkelig lækker og saftig rabarberkage med sprød crumble på toppen - nem og enkel opskrift på den bedste kage med rabarber(Valdemarsro)
Franske vaflerFranske vafler
Med opskriften på franske vafler er du sikret lækre kager til kaffebordet eller aftenhyggen. De fransk inpirerede kager indeholder velsmagende creme med smag af pistacie.(Karolines Køkken)
Kvarkkage med citronKvarkkage med citron
Kvarkkage med citron er det perfekte match til kaffebordet. Mandlernes runde smag og citronens skarpe kant komplimenterer hinanden perfekt!(Karolines Køkken)
Kvarkkage med mandler og chokoladeKvarkkage med mandler og chokolade
Kvarkkage med mandler og chokolade passer perfekt til kaffebordet. Mandlernes runde smag og chokoladens blide sødme giver en smagsoplevelse man sætter pris på.(Karolines Køkken)
Kvarkmuffins med mandler og frugtKvarkmuffins med mandler og frugt
Disse muffins er ikke kage, men søde boller lavet af gærdej med tørret frugt.(Karolines Køkken)
Toscana RistærteToscana Ristærte
Toscana ristærte er en lille lækker italiensk kage som spises til enten morgenmad eller til en kaffe om eftermiddagen - få opskriften her(Valdemarsro)
KardemommefondantKardemommefondant
Formidabel chokoladekage, der med sit flydende indre vil gøre indtryk på de fleste.(Karolines Køkken)
Red velvet cupcakesRed velvet cupcakes
Red velvet cupcakes er kendte for sin karakteristiske røde farve og er en klassisker på det amerikanske kagebord. Red velvet cupcakes smager dejligt og vil pynte på enhver kagebuffet.(Karolines Køkken)
ChokoladekageChokoladekage
Chokoladekage, som er super nem at bage, luftig og holder sig svampet i flere dage med den hemmelige ingrediens. Chokoladekage med glasur..(Louiogbearnaisen)
Sønderjysk rugbrødskageSønderjysk rugbrødskage
Lækker kage med cremet honningkagefyld og pynt af flødeskum og citronmelisseblade.(Karolines Køkken)
Klatkager med kokos, mandel og vanilje + appelsinsalat med chokolade og ingefærKlatkager med kokos, mandel og vanilje + appelsinsalat med chokolade og ingefær
Nemme klatkager som er lækkert tilbehør til en julebrunch. Server klatkagerne med min søde, krydrede appelsinsalat.(Louiogbearnaisen)
KardemommeskorperKardemommeskorper
Gode at have i kagedåsen, fx til koldskål eller en portion yoghurt.(Karolines Køkken)
Karolines kvarkkageKarolines kvarkkage
En dejlig, frisk kage med sprøde mandler på toppen.(Karolines Køkken)
Mandelkage med flødeskum og røde bærMandelkage med flødeskum og røde bær
Lækker mandelkage med flødeskum og friske bær er en nem dessert eller sommerkage. Nem mandelbund uden mel og med citron - top med bær eller frisk frugt(Louiogbearnaisen)
Cremet chokoladetærte med friske bærCremet chokoladetærte med friske bær
Søde og syrlige bær på cremet chokolade, en sprød bund af marzerinkage, knasende nødder og endnu mere chokolade, gør denne lidt besværlige kage værd at arbejde for.(Karolines Køkken)
Semlor – svenske fastelavnsbollerSemlor – svenske fastelavnsboller
Fik du lige set den fredagskage, som jeg spiste i går? Nøj, den var farlig god! Så god, at jeg var nødt til at snuppe endnu en til aftenkaffen. Og jep, det er selvfølgelig de svenske banditter, Semlor, som vi snakker om. De sidste par år har den populære fætter væltet sig i spotlyset her...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Cremet dip af blå ostCremet dip af blå ost
I Sverige er der tradition for at spise brunkager med blå ost på. Denne dip er en mild udgave af den svenske creme. Den cremede dip er mildere og mere frisk i smagen, og derfor lettere at gå til og perfekt for nybegyndere.(Karolines Køkken)
Cremet kaffekageCremet kaffekage
Dejlig, bastant kage. Kaffebønnerne giver tyggemodstand og voksensmag.(Karolines Køkken)
Syltede æblerSyltede æbler
Søde og syrlige æbler krydret med kanel. Server de syltede æbler som tilbehør til kage og desserter - eller spis dem med is eller flødeskum. Prøv dem også som topping på morgenmaden.(Karolines Køkken)
Søndagsmuffins med hvid chokolade, ganache, citron og lakridsSøndagsmuffins med hvid chokolade, ganache, citron og lakrids
Kager er ikke det vi gør mest i her på Gastromand, men det er alligevel blevet tid til lidt flere kager på Gastromand. Som en opfølger på sidste års lakridsmuffins kommer her endnu en opskrift(Gastromand.dk)
Brombærlagkage med chokoladeflødeskumBrombærlagkage med chokoladeflødeskum
Brombærstøv giver et eventyrligt pift, men er det for svært at finde, kan du bruge friske brombær – eller din fantasi.(Karolines Køkken)
Cremet nøddekage med appelsinflødeskumCremet nøddekage med appelsinflødeskum
En himmelsk kage - som skal være lidt blød i midten.(Karolines Køkken)
Brombærmarmelade med chiafrøBrombærmarmelade med chiafrø
Meget hurtig og nem brombærmarmelade med chiafrø, der er med til at tykne marmeladen. Nyd den som topping på fx yoghurt eller grød, som tilbehør til pandekager eller på et godt stykke brød.(Karolines Køkken)
Mælkechokoladetærte med varm hindbærsauceMælkechokoladetærte med varm hindbærsauce
Kagen her er egentlig en islagkage. Med lækre marcipanbunde... mums!(Karolines Køkken)
Gammeldags æblekage med knasende nødder og grynGammeldags æblekage med knasende nødder og gryn
Efteråret er lig med æblegrød og æblekage for mig. Når de sidste æbler bliver lidt triste i frugtskuffen sidst på ugen er de perfekte til en omgang weekendforkælelse af den sunde slags. Jeg elsker når æblegrøden er syrlig, så jeg kommer aldrig sukker i grøden. Da jeg desværre ikke er til makroner og æblekagerasp, måtte...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
fedtfattige bananmuffins med havregrynfedtfattige bananmuffins med havregryn
Noget af det mest drilske er bananer. De når at modne bare man vender ryggen til og derfor har jeg altid nogle stykker der har nået græsen for modenhed til min smag. Jeg har længe haft et mellemmåltid i tankerne, hvor de kunne bruges uden at blive til kage. De sidste par dage er der...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Kvarkbrød med æble, krydderier og kernerKvarkbrød med æble, krydderier og kerner
I søndags stod den på arbejde bag skrivebordet, masser af kaffe og hjemmebag. Denne gang ikke kage, men et lækkert, saftigt brød med duften af jul. Næsten kageagtig. Med tandsmør, selvfølgelig! Brødet blev bagt med køleskabets sølle rester; kvark, triste æbler og kogte hvedekerner. Den perfekte reste-beholdning, hvis du spørger mig (: Og hvis du...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Brownie-iskager med passions-marinerede bærBrownie-iskager med passions-marinerede bær
Iskagerne kan du lave i god tid. De er lækre og fulde af dejlig smag... og får et friskt og knasende modspil fra passionsfrugt, vanilje og røde bær.(Karolines Køkken)
Majs-klatkager med skinke og purløgsdressingMajs-klatkager med skinke og purløgsdressing
Små lune klatkager med majs. Lækre til en brunch - og så kan de laves i forvejen!(Karolines Køkken)
NytårskageNytårskage
En smagfuld nytårskage med en knasende bund og et fyld af cremet skyr, hytteost og hindbær.(Karolines Køkken)
Bagte marcipansmåkagerBagte marcipansmåkager
Weekenden stod på verdens bedste æbleskiver og julebag, da kæresten mente det bestemt var på tide. Der var blot en ting, der ikke kunne opklares – de absolutte yndlingskager. Sådan nogle småkager, der er hårde udenpå og bløde indeni og så med marcipan og mandler på toppen. Jeg var af den overbevisning at det først var almindelige...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Hjemmelavet hindbær marmelade og pandekager over bålHjemmelavet hindbær marmelade og pandekager over bål
Lækker og nem hindbærmarmelade opskrift som kan laves på cirka 5 minutter og som smager helt fantastisk - få opskriften her(Valdemarsro)
KattetungerKattetunger
  Med en rest marcipan, der råbte på at blive brugt og en kat der skulle passes, måtte der laves lidt belønning til kattepasseren. Så hvad andet end kattetunger. Halvdelen af kagerne røg på en tallerken og resten røg med i tasken. Og lur mig om ikke tallerkenen var tom og katten levede da jeg kom...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Lemon Bars // CitronsnitterLemon Bars // Citronsnitter
Jeg har taget forskud på foråret med de fineste, delikate kager. Friske. Syrlige. Søde. Bløde. Sprøde. Simpelthen bare en treat til at fejre, når forårssolens spæde stråler endelig rammer gennem vinduerne. De skulle have været serveret til et besøg af den skønneste kvinde her i weekenden. Men desværre må hun have dem til gode –...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Mazarinkage med marcipanMazarinkage med marcipan
Ekstra svampet mazarinkage med marcipan. Enkel og forrygende god til en kop kaffe søndageftermiddag. Find opskriften her.(Louiogbearnaisen)
Brunch-tortillaBrunch-tortilla
Tortilla (æggekage med fyld) med stegte kartofler og ost - nemt og hurtigt, også hvis I er mange.(Karolines Køkken)
Crepes suzetteCrepes suzette
Sprøde pandekager lunet på panden i lækker appelsinsauce. Server med flødeskum på toppen. Mums!(Karolines Køkken)
Syrlige æbler med rugbrødsraspSyrlige æbler med rugbrødsrasp
En ny udgave af den klassiske mormor æblekage. Med krydrede æbler og sødt, sprødt rugbrødsrasp.(Karolines Køkken)
Chokoladekage uden melChokoladekage uden mel
Nem chokoladekage uden mel. Bag den bedste chokoladekage med mandelmel - smager skønt som dessert med friske bær Opskrift på chokoladekage uden mel >>(Louiogbearnaisen)
SandkageSandkage
En klassisk sandkage med kvark. Tilsæt kakao i halvdelen af dejen og du har en nem og saftig marmorkage. Prøv her!(Karolines Køkken)
Makronkager med hindbærfyldMakronkager med hindbærfyld
Disse sprøde makronbunde med luftigt hindbærfyld er simple at tilberede og smager fantastisk(Karolines Køkken)
Sandkage med flødeskum og frugtSandkage med flødeskum og frugt
En klassisk sandkage serveret med letpisket flødeskum, mango og hindbær .(Karolines Køkken)
BrunkagerBrunkager
Duften af jul! Lav flere små ruller brunkagedej, læg dem i fryseren og bag brunkager når du har tid! Prøv opskriften her(Karolines Køkken)
Hvid chokoladekage med sprød bundHvid chokoladekage med sprød bund
Prøv denne lækre hvide chokoladekage med en sprød bund af mørdej. Chokoladekagen har et fyld af friske hindbær, lime og mandler. (Karolines Køkken)
Malva puddingMalva pudding
En ganske anderledes svampet kage. Serveres lun med flødeskum og frugt.(Karolines Køkken)
Smørkage med remonce og creme (dagmartærte)Smørkage med remonce og creme (dagmartærte)
Smørkagen her blev bagt til en fødselsdags brunch sidste weekend, da der skulle bruges en morgenkage. Opskriften er fra magasinet Boligliv. Da den er bagt med gær er den mere “tør” en opskrifter hvor det er weinerbrøddej. Jeg vil anbefale at dobble både remónce og creme i opskriften herunder, for en mere saftig kage. Ellers...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Gulerodskage med flødeost-citron toppingGulerodskage med flødeost-citron topping
Den bedste opskrift på svampet gulerodskage med flødeost glasur - med citron og vanilje. Lækker, frisk gulerodskage, som er nem at bage og smager fantastisk(Louiogbearnaisen)
Hvid chokoladelagkageHvid chokoladelagkage
Lagkage med hvid chokoladefyld abrikospuré og marcipan - god til fødselsdage og andre festlige begivendeheder.(Karolines Køkken)
Frossen blue cheesecakeFrossen blue cheesecake
Kombinationen af blå ost og krydderkage er ikke ny, men denne version er nok ikke set før. Frossen blue cheesekage smager fantastisk. Den lidt skarpe smag af blå ost, komplimenteres super godt af de søde, krydrede kiks.(Karolines Køkken)
MandelkageMandelkage
En dejlig, dejlig kage som efterhånden er blevet en klassisker. Kan både serveres på kagebordet og som dessert.(Karolines Køkken)
Bagt æblekageBagt æblekage
Lækker bagt æblekage. Så er det med at få inviteret gæster til havens nedfaldsfrugter - de vil elske at få serveret en varm æblekage.(Karolines Køkken)
Mandelkage med kaffekanelcremeMandelkage med kaffekanelcreme
En fejende flot og lækker lagkage med smag af kaffe, kanel og krokant(Karolines Køkken)
Auberginesalat med kikærter og knasAuberginesalat med kikærter og knas
Mens det her indlæg lander i den virtuelle verden, spiser jeg mig tyk i chokoladelagkage med chokoladeganache, hindbær og flødeskum. Skyller ned med kaffe og frydes over min længesavnede bette bror kan tage et par dage fri fra teenagelivet på efterskole. Påskeferien er endelig over os alle! Den bruges på familiehygge for fuld skrue. 3...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Mandelkage med squash og kamillesirupMandelkage med squash og kamillesirup
En dejlig kage som er skøn at servere til eftermiddagskaffen. Squash, kamillesirup og mandelmel gør kagen dejlig svampet og tørrede kamilleblomster fylder den med skøn aroma.(Karolines Køkken)
Chokoladekage med kakaomarengsChokoladekage med kakaomarengs
Den bedste chokoladekage med rigtig chokolade - bagt i springform. Server fx chokoladekagen som en nem dessert med frisk frugt og is.(Louiogbearnaisen)
Tacoskaller med fyldTacoskaller med fyld
Tacos er en traditionel mexikansk ret, der består af en lille majs- eller hvedepandekage, fyld og topping. Den bløde tortilla foldes om fyldet og kan spises uden brug af bestik.(Karolines Køkken)
Trifli med jordbær og rabarberTrifli med jordbær og rabarber
  Ligeså godt som gammeldags æblekage er, ligeså god er den med rabarber/jordbær. Min udgave af kagen er altid med ristede gryn, nødder, mandler sødet med lidt makroner, da jeg syntes at konsistens med mere bid og knas fungerer bedre en rasp. Derudover bliver kagen mindre sød og uden flødeskum, men med lidt græsk yoghurt...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
FrostingFrosting
En lækker og luftig frosting med flødeost og smør. Dekorer dine cupcakes med frosting, brug den til opsmøring af lagkager eller top din bedste gulerodskage med denne flødeostfrosting.(Karolines Køkken)
Chokoladekrans med marcipanChokoladekrans med marcipan
Lækker brød krans fyldt med chokolade og marcipan. Skøn, snasket kage til brunch og kage til eftermiddag. Nem opskrift på stjerne med chokolade(Louiogbearnaisen)
NapoleonshatteNapoleonshatte
Da kæresten forleden havde besøg, havde jeg et hængeparti jeg skulle have rådet bod på. Egentlig skulle den have stået på Citronmåne i konkurrence med Nettos den billigste. Men uden økologiske citroner i køleskabet, blev det til hindbærsnitter, napoleonshatte og brownies.. og så lige en håndfuld småkager af den sidste rest mørdej. Hindbærsnitterne var en...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Dåbskage - til prinsen eller prinsessenDåbskage - til prinsen eller prinsessen
En fantastisk lækker og festlig lagkage, som med garanti hitter på dåbsdagen! Lav dåbskagen med hindbær til prinsessen - og vælg blåbær til den lille prins.(Karolines Køkken)
PærekagePærekage
En nem og super lækker opskrift på hjemmelavet pærekage som smager helt vildt dejligt saftigt og skønt - få opskriften på den gode kage(Valdemarsro)
Banoffee PieBanoffee Pie
Banoffee Pie er en virkelig lækker dessertkage med karamel og banan på en nem tærtebund af kiks og toppet med flødeskum - få den lækre opskrift her(Valdemarsro)
Champagne Cupcakes m. granatæblefrostingChampagne Cupcakes m. granatæblefrosting
Ting skal fejres. Selvfølgelig med mad, hvordan ellers? Og da jeg for nogle uger siden kunne se flere måneders arbejde blive lanceret, nemlig i mit online fotokursus, så var en fabelagtig fejring på sin plads. Bum bum.. Hvordan fejrer man bedst det? … Champagne. Kage. I én. Arhmen, de sælger næsten sig selv! Var jeg...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
GrapecurdGrapecurd
En curd behøver ikke kun være lavet på citroner - her en lækker grapecurd som smager fantastisk på bl.a scones og som fyld i lagkager(Valdemarsro)
Daddelkage med skyr og bærDaddelkage med skyr og bær
Daddelkage med skyr og bær. Denne daddelkage er en skøn svampet kage uden tilsat sukker - men med masser af sødme fra dadler og knas fra mandler. Daddelkagen kan bages dagen i forvejen - så skal den blot toppes med skyr og friske bær ved servering! (Karolines Køkken)
Kartoffelfrittata med ostKartoffelfrittata med ost
En hurtig æggekage til aftensmaden - brug evt. rester fra dagen før.(Karolines Køkken)
Daddelkage med skyr og mandlerDaddelkage med skyr og mandler
Daddelkage med skyr og mandler. En skøn svampet kage med masser af sødme fra dadler og knas fra mandler og pistacienødder. Daddelkagen kan bages dagen i forvejen og er en god 'tag-med'-kage.(Karolines Køkken)
Frugt- og nøddekage med kanelfrostingFrugt- og nøddekage med kanelfrosting
Dejlig fyldig og fugtig skærekage med god smag af cognac, kanel, tørret frugt og hasselnødder.(Karolines Køkken)
BryllupskageBryllupskage
Hvorfor ikke lave bryllupskagen selv? Måske en smule tidskrævende - men kagen er det hele værd. Bryllupskagen kan laves i forvejen - den skal bare tø i køleskabet i 2 døgn inden servering.(Karolines Køkken)
MarcipankageMarcipankage
Kage af gærdej med marcipan og citronskal og tilbehør af hindbær og fraiche.(Karolines Køkken)
Whoopies med græskarWhoopies med græskar
Whoopies, også kaldet whoopie pies, er bløde runde kager lagt sammen med en sød creme. Kagerne findes i mange forskellige afskygninger, men her får du opskriften på en lækker krydret variant med græskar.(Karolines Køkken)
Æblekage med strejf af julÆblekage med strejf af jul
I weekenden skulle der holdes advent og da jeg havde fået en forespørgsel på en julekage, lå den lige for. Kagen er ikke en traditionel julekage, som ofte indeholder tørrede frugter i lange baner. Da jeg har et lidt ambivalent forhold til dem, blev den her med æbler og kanel. Opskriften stammer fra Odense marcipansbagebog. Jeg...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Bryllupskage med vaniljefromage og champagnebomberBryllupskage med vaniljefromage og champagnebomber
Bryllupskage med vaniljefromage og champagnebomber på lækker pistaciebund. Denne smukke bryllupskage kan laves på en enkelt dag og varieres i det uendelige efter sæsonens bær og blomster.(Karolines Køkken)
Kartoffelkage med banan og appelsinKartoffelkage med banan og appelsin
Kartoffelkage med banan og appelsin er en opskrift der giver en smagfuld og lækker kage. Kagen har dejlig frisk smag af appelsin og sødme fra akaciehonning og banan.(Karolines Køkken)
Marcipankage med hvid chokoladecremeMarcipankage med hvid chokoladecreme
Skøn marcipankage med creme af hvid chokolade, piskefløde og vaniljekorn. Kumquats kan skiftes ud med appelsin eller mandarin.(Karolines Køkken)
WienerbrødWienerbrød
Wienerbrød er en klassiker på det danske kagebord! I denne opskrift har vi fyldt det sprøde wienerbrød med en lækker vaniljecreme. (Karolines Køkken)
Peanutbuttercookies med chokolade og crunchPeanutbuttercookies med chokolade og crunch
Efter at have stirret på et glas peanutbutter i skabet i uendelig tider, skulle det bruges til noget. For på brød bliver det aldrig et hit hos mig. Nu det var peanutbutter, lå det lige for at hoppe over på de amerikanske blogs og snuse lidt rundt. Småkage-inspirationen her er fra Bakerella. Jeg brugte en crunch-peanutbutter, for...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
SnickerskageSnickerskage
Lækker smovset kage med peanuts og karamel - en rigtig snickerskage som er virkelig lækker og nem at lave - få opskrift her(Valdemarsro)
Frugtkage med frosne bærFrugtkage med frosne bær
Denne kage er super saftig og bliver bedst hvis den bages dagen før.(Karolines Køkken)
KartoffelkagerKartoffelkager
Kartoffelkagen er en af de gode klassiske flødeskumskager. Den hedder kartoffelkage, fordi den ligner en kartoffel i formen. Ikke to kartofler er ens - så det behøver kartoffelkagerne heller ikke at være.(Karolines Køkken)
Tærtedej - til søde tærterTærtedej - til søde tærter
Dejlig nem hjemmelavet tærtedej - til søde tærter. Du kan trykke dejen ud i formen med fingrene eller rulle den ud med en kagerulle, alt efter hvad du foretrækker.(Karolines Køkken)
Salat med æble, figner og saltede, karameliserede valnødderSalat med æble, figner og saltede, karameliserede valnødder
En lynhurtig salat i efterårsforklædning. Vi taler æbler, figner, nødder, dem som flotter sig i sæsonen lige nu. Uhm, sprøde, knasende æbler – er du ligeså begejstret, som jeg er? Kilovis hiver jeg hjem om ugen; morgenmad, snacks, salater, kager. Oh yea, fredagskagen er selvfølgelig en hyldest til æbler, hvad ellers! Jeg kan slet ikke...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
TalkageTalkage
Talkage er perfekt til festlige anledninger - her som brownie. Prøv opskriften og slip fantasien løs med pynten. Uhm!(Karolines Køkken)
KardemommesnegleKardemommesnegle
Dagen før min semesterafsluttende eksamen, skulle der lige bikses noget spiseligt (læs syndigt) sammen til kageglade mennesker. Så da jeg i sidste uges Femina faldt over snegle med kardemomme, var valget ikke svært. Jeg har en forkærlighed for kardemomme, hvilket gør det til min absolut yndlingsbagekrydderi og med en hel spiseskefuld i opskriften her, kunne...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Talkage med hvid chokoladecreme og bærTalkage med hvid chokoladecreme og bær
Talkager er festlige og faktisk ret enkle at lave! Denne talkage består af en lys kagebund med et strejf af citron - perfekt kombineret med en hvid chokoladecreme og masser af friske sommerbær.(Karolines Køkken)
Macarons med chokoladeganacheMacarons med chokoladeganache
Macarons med chokolade fyld er en delikat lille kage, som smager himmelsk. Prøv også med lakrids fyld. Find opskrift og billeder på nemme macaroons her.(Louiogbearnaisen)
Engelsk julekage – english christmas cakeEngelsk julekage – english christmas cake
Engelsk julekage er en rigtig skøn konfektkage fyldt med tørret frugt, rom og cognac - den smager helt fantastisk - få opskrift her(Valdemarsro)
Daim islagkageDaim islagkage
Daim islagkage er altid et hit. Denne islagkage er med lækre salte kiksebunde - og det løfter den klassiske daim islagkage til helt nye højder!(Karolines Køkken)
Marcipansmåkager med hindbærfyldMarcipansmåkager med hindbærfyld
Sprøde marcipansmåkager med dejlig og velsmagende hindbærfyld. Yndige julekager, der imponerer!(Karolines Køkken)
Sarah Bernhardt kagerSarah Bernhardt kager
Lækre Sarah Bernhardt kager med sprøde makroner og chokoladecreme. Pynt kagerne efterhånden som de bliver dyppet i den smeltede chokolade med dit yndlingspynt.(Karolines Køkken)
Fedtfattig drømmekageFedtfattig drømmekage
Den klassiske drømmekage fra Brovst i fedtfattig og sund version. Stadig luftig, nem og med saftig kokosmasse på toppen med brun farin. Få opskrift her >>(Louiogbearnaisen)
Dadelkage med mandler – uden mel og sukkerDadelkage med mandler – uden mel og sukker
Så står man med et halvt kilo dadler i overskud efter Raw Food kagen og kan faktisk ikke lide dadler! Smide dem ud var ikke en mulighed, så der var da lige endnu en undskyldning for at kaste sig ud i en anden sundhedsretning.I Bogen “sundhedsrevolution” findes en efterhånden ret brugt kage med dadler og appelsin –...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Æblesnurrer med kanelÆblesnurrer med kanel
Æblesnurrer med kanel smager virkelig godt og er en skøn kombination af kage og brød - smager sødt og lækkert - få opskrift her(Valdemarsro)
SpecierSpecier
Uhm, Specier! Sprøde og lækre småkager med mandler. Klassisk julesmåkage men som sagtens kan nydes året rundt. (Karolines Køkken)
Marengskage med jordbærMarengskage med jordbær
Skøn kage af sød kagebund med et lag marengs på toppen, lagt sammen om flødeskum og friske jordbær. Marengsen er sprød på toppen, men blød indeni - som man kender den fra "bedstefars skæg" kagen.(Karolines Køkken)
Krydderkage – fedtfattigKrydderkage – fedtfattig
Mine gamle bøger med diabetesopskrifter er overskrevne med rettelser og tilføjelser. Der er en del år siden, jeg bagte med sukkererstatning, dengang var det Atwel – men efter jeg fik en spand Perfect Fit fra ISIS, har jeg igen fået lyst til at give mig i kast med kagerne. Derfor er det i den seneste...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Marengslagkage med chokolade og passionsfrugtMarengslagkage med chokolade og passionsfrugt
En frisk og lækker marengslagkage af sprøde bunde med chokolade - lagt sammen med vaniljecreme og passionsfrugt. (Karolines Køkken)
Mini NapoleonshatteMini Napoleonshatte
Små napoleonshatte med marcipan. En simpel tørkage, som smager skønt. Bag dine egne små udgaver med denne opskrift.(Louiogbearnaisen)
Marengslagkage med kastanjeisMarengslagkage med kastanjeis
Kastanjepuré er ikke så almindelig i Danmark, men prøv det! Denne islagkage smager skønt!(Karolines Køkken)
Savarin - fyldt, fransk dessertkageSavarin - fyldt, fransk dessertkage
Skal du have dessert i aften? Så skal opskriften på savarin - fyldt, fransk dessertkage prøves. Denne lækre kage med inspiration fra Frankrig har en fyldig smag af bl.(Karolines Køkken)
Rösti-burger med laks og senneps/yoghurt-dressingRösti-burger med laks og senneps/yoghurt-dressing
Rösti er en skøn måde at få brugt de sidste kartofler. Oprindeligt er det en morgenmad, men herhjemme spiser vi dem til aftensmad. Og så smager kartoffelpandekager rigtig godt kolde på madpakken.(Louiogbearnaisen)
Dessertkage med peanuts og kaffeganacheDessertkage med peanuts og kaffeganache
Dessertkage med avocado og kakao på en sprød bund af peanuts og dadler - toppet med en skøn kaffeganache. En intens dessertkage som er let at lave og slet ikke skal i ovnen.(Karolines Køkken)
Pæretærter med butterdej, marcipancreme og mandlerPæretærter med butterdej, marcipancreme og mandler
En lækker dessertkage, der kan kombinere dessert og kaffe i et. Pæretærten blev serveret efter denne middag. Dessert og kaffe+kage kan ofte være lidt af en omgang på en aften. Derfor valgte jeg,  at kombinere dem med denne kage og det er bestemt ikke sidste gang den bliver lavet. Opskriften er den klassiske butterdejstærte med frugt,...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Remake af en klassiker: Smørstegt rødspættefiletRemake af en klassiker: Smørstegt rødspættefilet
Som nogle af jer nok har bemærket, så har jeg efterhånden i en del uger modtaget lidt frisk fisk hver uge fra skagenfood og jeg er så småt ved at blive forfalden til det. Det(Gastromand.dk)
HyldeblomstkagerHyldeblomstkager
Lyse bunde lagt sammen med en creme af kvark og flødeost. Smagen af sommer!(Karolines Køkken)
KartoffelpandekageKartoffelpandekage
Kartoffelpandekage, også kaldet røsti, laves i denne opskrift med kolde kogte kartofler, hvilket gør den til en god tøm-køleskabet opskrift - for tilbehøret kan selvfølgelig også varieres alt efter, hvad man har af rester.(Karolines Køkken)
Ølkage med appelsinsmørØlkage med appelsinsmør
En dejlig kage med strejf af krydderier og citrus. Kombinationen er himmelsk og varmer på en kold dag.(Karolines Køkken)
Citron marengs rouladeCitron marengs roulade
Hjemmelavet marengsroulade med citron, flødeskum og mandler. Lav hurtig en fragilite roulade og fyld den med creme og sommer bær. Frisk sommerkage.(Louiogbearnaisen)
Finskbrød – i 4 varianterFinskbrød – i 4 varianter
Sprøde og lækre klassiske finskbrød er en dejlig julesmåkage - udover det tradtionelle drys af perlesukker får I tip til fire varianter til topping her(Valdemarsro)
BlåbærsyltetøjBlåbærsyltetøj
Blåbær giver den lækreste blåbærsyltetøj som er fyldt af smag og perfekt til alt fra hjemmebagte boller til søde pandekager - opskrift(Valdemarsro)
Sprøde bergamotte småkagerSprøde bergamotte småkager
Opskrift på små lækre smørbagte bergamotte småkager eller citronsmåkager - som er virkelig nemme, super sprøde og skønne til en kop te - få opskriften her(Valdemarsro)
WomaniakageWomaniakage
Dejlig lagkage med sød og frisk smag fra jordbær.(Karolines Køkken)
Flettede Gingerbread Cookies (inkl. videoguide til flet)Flettede Gingerbread Cookies (inkl. videoguide til flet)
Bag lækre Gingerbread Cookies til jul. Opskrift på smukke flettede Gingerbread småkager, som er nemme at bage i december. Få opskrift + videoguide(Louiogbearnaisen)
JødekagerJødekager
En klassisk yndlings julesmåkage er de små sprøde hjemmebagte jødekager med kanelsukker og mandelflager - Få opskriften her(Valdemarsro)
Fuldkornspandekager med rørsukker og citronFuldkornspandekager med rørsukker og citron
Fuldkornspandekagerne er bagt med hvid hvedemel, som er et fuldkornsmel, der ligner almindeligt hvedemel. Fuldkornsmel giver pandekagerne lidt mere tyngde uden at gå på kompromis med smagen.(Karolines Køkken)
KakaokageKakaokage
Kan I se det, kan I se det? Jep, der er et helt friskskudt billed på bloggen idag (: Jeg har dog ikke udøvet mirakler med leveringstider af kamera! Det var istedet et hverdagsmirakel af de bedste, som skete igår. Jeg havde lidt opgivet blogging indtil jeg fik fingre i det nye kamera. En blog...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
BurritoBurrito
Burrito er en fyldt mexikansk pandekage. Prøv denne burrito i en lækker version med grillede grøntsager og bønnemos. Burrito er nem mad som også kan bruges i madpakken.(Karolines Køkken)
Spicy blomkålsfrittata med rejerSpicy blomkålsfrittata med rejer
Lækker ovnæggekage med grøntsager og rejer. Toppet med friske krydderurter. (Karolines Køkken)
Rabarberkage med tuckiks-bund og flødeskumstopRabarberkage med tuckiks-bund og flødeskumstop
Hurra for rabarber! Jeg er gået lidt i selvsving over de fine stængler og da en kagemulighed bød sig i sidste uge, ja, så slog rabarberne til igen! Jeg kan uden tvivl sige, at det  til dato er den allerbedste rabarberkage jeg har bagt. Og så kan jeg desværre ikke engang tage æren for opskriften...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
BoghvedepandekagerBoghvedepandekager
Pandekager som er nemme at lave og til med er sunde – whats not to like – Find opskrift og billede af glutenfri boghvedepandekager her(Valdemarsro)
Burritos med tigerrejerBurritos med tigerrejer
Burritos med tigerrejer er dejlig nem aftensmad for hele familien. Det der tager mest tid er at fylde pandekagerne - og det kan I jo evt. hygge jer med ved spisebordet.(Karolines Køkken)
Brownies med pretzelsBrownies med pretzels
Hurra! 1. juli, så er det rigtig sommer. Det skal fejres og selvfølgelig med en kage. Måske ikke det mest sommerlige, men ganske god, mens vi venter på strandvejr (; Det er faktisk lidt snyd, for jeg bagte brownien her for en uges tid siden, da jeg bagte brownie med popcorn. Halvdelen af dejen røg...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
TebrødTebrød
Saftige, små mandelkager med smag af lime og mynte.(Karolines Køkken)
Butterdejshjerter med kvarkcreme og hindbærButterdejshjerter med kvarkcreme og hindbær
En fin lille kage, der er nem at lave. Server den for en du holder af - som dessert eller til en god kop kaffe.(Karolines Køkken)
Ristede græskarkernerRistede græskarkerner
Lav suppe eller kage af selve græskarret. Det er sjovt at bruge hele græskarret og med denne opskrift får du alt med. (Karolines Køkken)
Pandekage-lagkage med jordbær/hindbær og flødeskumPandekage-lagkage med jordbær/hindbær og flødeskum
Pandekager med jordbærskum. Opskrift på skøn pandekagelagkage med bær, flødeskum og chokolade.(Louiogbearnaisen)
Bagte hindbærBagte hindbær
Ovnbagte bær kan spises både lune og kolde - til fx is, kage, marengs, flødeskum, yoghurt, grød osv. (Karolines Køkken)
Æblekager med lakrids og marcipanÆblekager med lakrids og marcipan
Opskrift på små æblekager med lakrids i lange baner - både lakridspulver og lakridssirup. Server æbletærterne lune med cremefraiche på en efterårsdag med regn og rusk, eller tag dem med i skoven.(Louiogbearnaisen)
Marineret frugt med sprødt skumMarineret frugt med sprødt skum
Uhyre enkelt dessert med pærer, kiwi, druer og basilikum og tilbehør af flødeskum rørt op med knuste krydrede småkager.(Karolines Køkken)
Triple Chocolate Cookies – bedre bliver det ikkeTriple Chocolate Cookies – bedre bliver det ikke
Gastromands opskriftskartotek rummer rigtig mange gode og lækre opskrifter. Jeg finder stadig masser af inspiration, selvom jeg synes jeg har kigget på de fleste.  Men kageopskrifterne er få. Det laver jeg da gerne om på.  Jeg har tidligere(Gastromand.dk)
Lagkage med luftige lyse bunde, vaniljecreme og mørk chokoladecremeLagkage med luftige lyse bunde, vaniljecreme og mørk chokoladecreme
Tiden går, klokken slår . jeg har glemt alt om den famøse Sweet Sixteen! Bette bror rundede jo den berømte..berygtede (?) alder og der skulle da kage til. En rigtig klassiker i familien; nemlig en overdrevet lagkag. Da vi kun laver lagkager to gange om året, nemlig til fødselsdage, så skal de dælme også være...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Pandekagekage med hindbærPandekagekage med hindbær
Pandekagekage smager fantastisk, er smuk at se på og får enhver pandekageelskers hjerte til at banke en smule hurtigere - se opskriften her(Valdemarsro)
Dobbelt cheesecake med hindbærcoulisDobbelt cheesecake med hindbærcoulis
Dejlig cheesecake med klassisk kiksebund, bagt cheesecake og frisk flødeostfromage. Imellem lagene og på toppen af kagen en frisk hindbærcoulis.(Karolines Køkken)
HytteostkageHytteostkage
Med denne hytteostkage er du sikret en lækker dessert til festen. Kagen har en dejlig cremet smag af hytteost frisk pift af citron.(Karolines Køkken)
Hytteostkage med cremefraichelågHytteostkage med cremefraichelåg
En nyfortolkning af den klassiske cheesecake - her med bid fra ostekorn.(Karolines Køkken)
SpinatpandekagerSpinatpandekager
Spinatpandekager med havregryn og agurkeruller med vegetarisk fyld.(Karolines Køkken)
Orange-curd med ingefær og pistacieOrange-curd med ingefær og pistacie
Curd er en syrlig creme, der nydes på brød eller i kager. Saften af appelsin og citron er med til at give den smørbare konsistens (curdling=koagulere). Curd’en smager herligt på nybagt eller ristet brød.(Karolines Køkken)
Spinatpandekager med kyllingSpinatpandekager med kylling
Spinatpandekager med kylling er et lækkert pust til aftenbordet! Prøv den nemme opskrift her og nyd dem i aften. Uhm!(Karolines Køkken)
Apple Cream PieApple Cream Pie
Efterårets skønneste kage. En rigtig amerikansk klassiker nemlig Apple cream pie. Cremet, blød og sprød på samme tid. Server med flødeskum eller cremefraiche.(Louiogbearnaisen)
SoufflépandekagerSoufflépandekager
Jeg mindes stadig min livs rejse til Japan - 14 dage fordelt på Tokyo og Kyoto, med en enkelt afstikker til Hiroshima. Gør det, hvis du får chancen! Aldrig har jeg oplevet en kultur så(Gastromand.dk)
Drømmekage fra BrovstDrømmekage fra Brovst
En blød og luftig klassiker med lækkert fyld på toppen. Den er nem, så tag børnene med i køkkenet.(Karolines Køkken)
Orangekage med pistacienødderOrangekage med pistacienødder
En svampet orangekage med inspiration fra mellemøsten. Kagen er krydret med muskatnød, appelsin og orangeblomstvand. (Karolines Køkken)
YoghurtkageYoghurtkage
Prøv denne yoghurtkage med abrikos. Den er fyldig i smagen, med et friskt pust af abrikos. Nyd som dessert eller til kaffen!(Karolines Køkken)
Vaniljekranse - med tryk på vaniljeVaniljekranse - med tryk på vanilje
Klassiske vaniljekranse er en af julens bedste småkager. Her får du en trin for trin guide til at lave dem selv. Få opskriften lige her.(Madsvin)
Spinatkage med citrusglasurSpinatkage med citrusglasur
SPINATKAGEN med citrusglasur(Louiogbearnaisen)
Dronningens fødselsdagslagkageDronningens fødselsdagslagkage
Denne hvide kagedrøm er fantastisk elegant og består af de lækreste kagebunde bagt på mandelmel lagt sammen med hyldeblomstmousse og muscatskum. Pyntet med smukke spiselige blomster og flager af hvid chokolade er den selv en dronning værdig!(Karolines Køkken)
PavlovaPavlova
Pavlova er en overdådig marengskage med flødeskum og frugt, opkaldt efter den russiske ballerina Anna Pavlova.(Karolines Køkken)
Rocky road cookiesRocky road cookies
Skønne chewy cookies. I kagesammenhæng er "rocky road" en blanding af nødder, chokolade, karamel og skumfiduser. Ene gode sager - mums!(Karolines Køkken)
Chokolade pandekagerChokolade pandekager
Dagen starter noget så dejligt med lækre chokolade pandekager med tilbehør af jordbær og mynte – Se opskriften på chokopandekager her(Valdemarsro)
Byg-selv lagkageByg-selv lagkage
Disse minilagkager er et sikkert hit til børnefødselsdagen. Slip fantasien løs med fyld og topping - og lad børnene selv bygge deres egen lagkage. (Karolines Køkken)
Marmoreret banankageMarmoreret banankage
Den klassiske banankage i en mere moderne udgave med flækkede bananer og kakao.(Karolines Køkken)
GrundlovsdagskageGrundlovsdagskage
En kage pyntet som det danske flag passer perfekt til grundlovsdag, fødselsdage og flagdage. En frisk kage lavet på bl.a. kvark og toppet med forskellige lækre røde bær.(Karolines Køkken)
Peanutbutter cookiesPeanutbutter cookies
Disse cookies er ikke så sprøde som danske småkager. Peanutbutteret gør dem seje og bløde i midten. De er bedst nybagte.(Karolines Køkken)
MarmorkageMarmorkage
Marmorkage er en klassiker, der kombinerer to populære kager: sandkage og chokoladekage. I denne opskrift på marmorkage har vi tilsat lidt appelsin - for en ekstra god smagsoplevelse.(Karolines Køkken)
Små lakrids kyskagerSmå lakrids kyskager
Kyskager med lakrids - denne opskrift giver små mini lakrids kys, som er knap så sukkersød som andre opskrifter - Se opskrift her(Valdemarsro)
Fyldte majspandekagerFyldte majspandekager
Lav selv dine majspandekager og fyld dem med et godt krydret grøntsagsfyld og ost....mums!(Karolines Køkken)
Fyldte majspandekager med kyllingFyldte majspandekager med kylling
Hjemmelavede tortillas med fyld af kartofler, grøntsager og kylling.(Karolines Køkken)
Banana Peanutbutter Rolls // Grove Banan-snurrer med jordnøddesmørBanana Peanutbutter Rolls // Grove Banan-snurrer med jordnøddesmør
Hvem kunne ikke spise en ordenligt basse af en snasket kanelsnurrer lige nu? Sådan en lun laban, hvor fyldet stadig løber og fingrene klistrer godt. Med varm kaffe til. Brandvarm, nybrygget kaffe. Æv, det er jo kun torsdag. Altså er der laaaang tid til fredagskagen! Fortvivl dog ej, for torsdagen kan sagtens gøres lidt sjovere,...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Down-sidedown kage med friske figner og hindbærDown-sidedown kage med friske figner og hindbær
En nem kage med skønne friske figner og hindbær. Server kagen med flødeskum eller cremefraiche og nyd friske figner mens tid er.(Louiogbearnaisen)
Matilde kakaokageMatilde kakaokage
Sjov og dekorativ kage til fødselsdagen - eller til en helt almindelig dag, hvor man bare har lyst til at bage noget anderledes. Server kagen med et glas kold eller varm kakao til.(Karolines Køkken)
IskagerIskager
Opskrift på iskager hvor to lækre cookies er lagt sammen med et stykke god is i midten - uhmm - få opskrift, vejledning og billeder her(Valdemarsro)
PeberkagehusPeberkagehus
Et peberkagehus vækker både begejstring og glæde hos små og store. Tag børnene med i køkkenet og lav et hyggeligt og julet peberkagehus, som både pynter og dufter skønt hele julen.(Karolines Køkken)
PeberkagerPeberkager
Sprøde peberkager med julens krydderier som dufter og smager skønt. Tag børnene med i køkkenet og lav spiseligt julepynt. Stik peberkagerne ud og dekorér dem med glasur og hæng dem til pynt i vindueskarmen eller på juletræet.(Karolines Køkken)
Sirupskage med smørSirupskage med smør
Sirupskagen bliver kun bedre efter et par dage. Den serveres i skiver smurt med koldt smør.(Karolines Køkken)
MazarinkageMazarinkage
Nogle kager holder bare - simpelthen fordi de er så skønne. Sådan en er mazarinkagen... Klassisk mazarinkage er altid et hit - i alt sin lækre enkelthed. Pynt mazarinkagen med spiselige blomster for et elegant udtryk.(Karolines Køkken)
SirupslagkageSirupslagkage
En rigtig retro-kage, der smager af varme krydderier og hygge med mormor og farmor....den skal ungerne da også smage nu om dage.(Karolines Køkken)
Gammeldags kringle med stikkelsbærGammeldags kringle med stikkelsbær
Gammeldags kringle med stikkelsbær. Bag kage med stikkelsbær, som mormor gjorde det.(Louiogbearnaisen)
Kakaosnitter med kokos og stikkelsbærKakaosnitter med kokos og stikkelsbær
opskrift på Kakaosnitter med kokos og stikkelsbær - den allerbedste kage!(Louiogbearnaisen)
MazarinkagerMazarinkager
Søde små bastante minimuffins med tydelig smag af marcipan. Server dem som godbidder til kaffen eller som en lille dessert. (Karolines Køkken)
Enchiladas med hytteost og ristede majsEnchiladas med hytteost og ristede majs
Mexicansk inspirerede sprøde madpandekager med krydret fyld, der smager himmelsk. Få opskriften her. Værsgo' !(Karolines Køkken)
Guldlagkage med rysteribsGuldlagkage med rysteribs
Guldlagkagen er en rigtig klassiker med skøn kontrast mellem blød kagebund og sprød marengs. Her er kagen serveret med forfriskende rysteribs.(Karolines Køkken)
Mazarintærte med jordbær og flødeMazarintærte med jordbær og fløde
Klassisk mazarintærte med søde jordbær og luftig flødeskum. En hurtig og lækker sommerkage, der smager af dansk sommer.(Karolines Køkken)
Rabarberkage med marcipan og mandelmelRabarberkage med marcipan og mandelmel
Nem opskrift på rabarberkage med marcipan.(Louiogbearnaisen)
Enchiladas med mole poblanoEnchiladas med mole poblano
Pandekager til aftensmad er altid et hit - her er nogle med lidt mere bid og fyld i - tror også at de kan blive til favoritter.(Karolines Køkken)
Gammeldags æblekageGammeldags æblekage
Gammeldags æblekage går vist aldrig af mode - heldigvis!!(Karolines Køkken)
MedaljerMedaljer
Medaljer er en af de klassiske flødeskumskager fra bagerdisken. Her får du en nem opskrift på den helt klassiske medalje - med vaniljecreme og masser af flødeskum selvfølgelig.(Karolines Køkken)
Apple and Cinnamon Cake // Kage med æble og kanelApple and Cinnamon Cake // Kage med æble og kanel
Opskrift på lækker efterårskage med æble og kanel(Louiogbearnaisen)
Gammeldags æblekage med rugbrødsraspGammeldags æblekage med rugbrødsrasp
Gammeldags æblekage bestående af æblemos, rasp og flødeskum, men med et moderne twist. Raspen er nemlig lavet af rugbrød og æblemosen er kogt på røde æbler med skræl, hvilket giver en smuk rød farve.(Karolines Køkken)
SquashkageSquashkage
Squashkage med god chokolade og valnødder - den lækreste, saftige, krydrede og svampede squash kage blev bagt og opskriften får du her(Valdemarsro)
ChaisnitterChaisnitter
Krydrede småkager der er ekstra gode til en kop the eller et glas mælk.(Karolines Køkken)
Rødbedekage med æblerRødbedekage med æbler
Rødbederne gør kagen saftig og giver den god smag og en smuk farve.(Karolines Køkken)
ChampagnekagerChampagnekager
Små kager der passer godt til et glas tør vin eller champagne .(Karolines Køkken)
Engelsk ingefærkage med flødeostcremeEngelsk ingefærkage med flødeostcreme
En variant af den klassiske gulerodskage, hvor gulerødderne er byttet ud med ingefær.(Karolines Køkken)
GulerodscheesecakeGulerodscheesecake
Gulerodskage og cheesecake i skøn forening. Krydret kiksebund, bagt cheesecake, gulerodsmousse og frisk flødeosttopping - en lidt anderledes cheesecake, der smager virkelig godt.(Karolines Køkken)
KyskagerKyskager
Kyskager er lækre i sig selv, men du kan også bruge kyskager til at pynte større kager eller som topping på fx en isdessert. (Karolines Køkken)
Rødbedekage med limefrostingRødbedekage med limefrosting
Vejen til hjertet går gennem maven. Og beviset har vi her - en svampet rødbedekage med en frisk limefrosting, der giver et fint modspil.(Karolines Køkken)
Pæretærte med marcipan og mandelmel – den bedste efterårskagePæretærte med marcipan og mandelmel – den bedste efterårskage
Pæretærte med bagt marcipan creme - Lækker tærte som kan serveres med is, creme fraiche eller flødeskum. Tryk her for at se louiogbearnaisens opskrift på nem pæretærte.(Louiogbearnaisen)
Klatkager af risengrød m. kardemomme og citron // og lakridssukker, hyldeblomstsirup..Klatkager af risengrød m. kardemomme og citron // og lakridssukker, hyldeblomstsirup..
Brug rest af risengrød på klatkager - disse her lækre og luftige. Server dem med kanelsukker, kirsebærsauce eller bare kolde som en snack. Find opskrift og billeder her.(Louiogbearnaisen)
Rustik tærte med marcipan og bærRustik tærte med marcipan og bær
Det her er sådan en kage, du lige laver i en vending, når der kommer uventede gæster. Når jeg endelig tager mig sammen til at lave mørdej, for ja, det sker uhyre sjældent. Det findes ikke noget mere besværligt end at prøve, at få sådan en dej til at hænge sammen. Det er rent smulder...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
HindbærsorbetHindbærsorbet
Hjemmelavet hindbærsorbet er lækker til chokoladekage eller som den er - skøn frisk og læskende - få en dejlig opskrift på hindbær sorbet her(Valdemarsro)
BanankageBanankage
Den gode gamle banankage, som altid er et hit. Banankagen er super nem at lave. Og så smager den, som banankagen altid har smagt.(Karolines Køkken)
GåsebrystGåsebryst
Flødeskumskagen gåsebryst er en klassisk konditorkage. Du har sikkert set gåsebryst hos bageren, men har du prøvet at lave kagen selv? Det er bestemt besværet værd! (Karolines Køkken)
Perlebyggrød med pærer og dadlerPerlebyggrød med pærer og dadler
En lækker opskrift på grød med perlebyg. Har du en rest grød tilovers, kan du bruge den til klatkager eller i en gærdej.(Karolines Køkken)
Skårne franske brunkagerSkårne franske brunkager
Denne dej behøver du ikke rulle ud. Skær den i tynde skiver og læg den på bagepladen!(Karolines Køkken)
GranatæblesirupGranatæblesirup
Opskrift på super lækker granatæblesirup - virkelig god på yoghurt, til kager, desserter, is, frugt osv. - få opskriften her(Valdemarsro)
Banankage med skyr og chiafrøBanankage med skyr og chiafrø
Supernem og lækker banankage, helt uden sukker og med masser af smag. (Karolines Køkken)
Gulerodskage med dadler og skyr-frostingGulerodskage med dadler og skyr-frosting
Gulerodskage med dadler og skyr-frosting - helt uden tilsat sukker. Denne svampede gulerodskage er sødet med dadler og banan - og gulerodskagen er et godt eksempel på, at man ikke behøver ty til sukkerholdige sager selvom sukkertrangen melder sig.(Karolines Køkken)
KiksekageKiksekage
Sprødt, blødt og sødt. Den perfekte kombination til eftermiddagskagen.(Karolines Køkken)
BananlagkageBananlagkage
Lagkage med kakaobunde, flødeskum og banan. En klassisk smagskombination, der holder! Uhm....(Karolines Køkken)
Gateau MarcelGateau Marcel
"Gateau Marcel". Chokoladekagen over dem alle - og den smager himmelsk! Prøv vores nemme opskrift her. Værsgo' !(Karolines Køkken)
Gulerodskage med flødeostcremeGulerodskage med flødeostcreme
En lækker og nem gulerodskage med ostecreme af flødeost. Væk begejstring og prøv den klassiske opskrift her. (Karolines Køkken)
LagkageLagkage
Savner du inpsiration til en lækker lagkage? Så prøv denne opskrift med friskt fyld og pynt med appelsin - perfekt til børnefødselsdagen.(Karolines Køkken)
Skimmelost med syltede valnødder og smørristet rugbrød Skimmelost med syltede valnødder og smørristet rugbrød
Lav gerne de syltede valnødder i god tid. Smager perfekt sammen med en god skimmelost - men også til is, pandekager etc.(Karolines Køkken)
Crepes SuzetteCrepes Suzette
Crepes Suzette er tynde lækre pandekager tilberedt og serveret med en skøn flamberet appelsinsauce med Grand Marnier - få opskrift her(Valdemarsro)
Eton messEton mess
Eton mess er en klassisk engelsk dessert, der kan laves som én stor kage eller portionsanrettes. Desserten er super nem og smager forrygende!(Karolines Køkken)
Gulerodskage-rouladeGulerodskage-roulade
Gulerodskage-roulade er en skøn fusionskage. Fusionen mellem gulerodskage og roulade giver et resultat, der er mindst dobbelt så godt. Den lækre saftige bund af gulerodskage smurt med blød flødeostcreme - en kombination som bare fungerer.(Karolines Køkken)
Lagkage med æble, karamelflødeskum og valnøddekrokantLagkage med æble, karamelflødeskum og valnøddekrokant
En skøn lagkage med flødeskum, karamel og æble. Lagkagen kan spises hele året, men passer især godt til efterår og vinter.(Karolines Køkken)
Lagkage med hindbær og nektarinerLagkage med hindbær og nektariner
Lagkage med hindbær og nektariner er en frisk og sommerlig lagkage. Hindbærlagkagen er nem at lave og leder tanker hen på peach melba smagen...(Karolines Køkken)
King Kong KageKing Kong Kage
Kagen er med junglens bananer, appelsiner og nødder - lige som King Kong ville elske den.(Karolines Køkken)
Lagkage med hindbærmousse og hvid chokoladeLagkage med hindbærmousse og hvid chokolade
Lagkage med lækre marcipanbunde, syrlig hindbærmousse og hvid chokolade - en smuk og delikat lagkage som vil pryde ethvert dessertbord.(Karolines Køkken)
Kanelsneglekage bagt i formKanelsneglekage bagt i form
Opskrift på bløde, amerikanske cinnemon buns bagt i form.(Louiogbearnaisen)
Julemuffins med æble og kanelJulemuffins med æble og kanel
Skøn julet smag af æbler og kanel i denne julemuffins, som er perfekt til julens kagebord og til at nyde - få den gode opskrift her(Valdemarsro)
BananpandekagerBananpandekager
Denne opskrift på bananpandekager er nem og lækker. Disse lækre og luftige pandekager med banan laves på 30 min.(Karolines Køkken)
KirsebærkageKirsebærkage
Nem og dejlig opskrift på en lækker kage med velsmagende søde kirsebær. Glæd dig til at nyde denne gode kirsebærkage.(Karolines Køkken)
Lagkage med mandler og cognacLagkage med mandler og cognac
Enkel lagkage af kakaobunde, flødeskum, cognac, mandler og appelsin - mums!(Karolines Køkken)
Bananpandekager - til babyBananpandekager - til baby
Nemme og lækre bananpandekager uden mel til baby - perfekt til et hurtigt mellemmåltid. Bananpandekagerne kan fryses og tøer hurtigt op, når sulten melder sig din hos baby.(Karolines Køkken)
Lagkage med sveskekompotLagkage med sveskekompot
Den ultimative lagkage hvis man er glad for svesker.(Karolines Køkken)
Bananpandekager med hytteostBananpandekager med hytteost
Bananpandekager med hytteost er et lækkert morgenmåltid til de dage hvor der lige er lidt ekstra tid til morgenmaden. Top pandekagerne med friske bær og lidt akaciehonning.(Karolines Køkken)
Lagkage til tiLagkage til ti
Sommerlagkagen over dem alle - kan bruges til fødselsdage og nydes af alle jordbærelskere.(Karolines Køkken)
Kirsebærmuffins med lakridsKirsebærmuffins med lakrids
Så er kagen til kaffen sikret.(Karolines Køkken)
LagkagebundeLagkagebunde
Bag din egen hjemmelavede lagkagebund. Det er nemt, da du bager én tyk bund og derefter kan dele den i 3 tynde bunde.(Karolines Køkken)
GlazeGlaze
Glaze kager er meget populære, men for at de står spejlblankt, skal der en god opskrift til. Prøv opskriften på glaze her!(Karolines Køkken)
Sprøde chokoladebidder - a la snickersSprøde chokoladebidder - a la snickers
Sprøde konfektagtige hapsere, der smager af snickers. Super nem no-bake kage med peanutbutter, cornflakes og chokolade.(Karolines Køkken)
RisengrødsvaflerRisengrødsvafler
nem og lækker opskrift på risengrødsvafler - også kaldet klatkagevafler - lavet af en rest risengrød og fyldt med god smag - få opskriften her(Valdemarsro)
FarspandekageFarspandekage
Savner du en opskrift på en lækker og anderledes hovedret? Så prøv en farspandekage. Pandekagen af hakket svinekød suppleret af velsmagende smørdampede grøtnsager.(Karolines Køkken)
IskagerIskager
De hjemmelavede iskager med smag henad mælkesnitte er dømt til at blive et hit blandt ungerne!(Karolines Køkken)
Klassens-time-kageKlassens-time-kage
Skal du eller dit barn have en nem kage med? Så prøv denne kendte og elskede opskrift på Klassens-time-kage. En nem chokoladekage er altid et sikkert hit! Vil du gøre den ekstra lækker, kan du flække chokoladekagen og lægge smørcreme imellem lagene.(Karolines Køkken)
RugbrødsstængerRugbrødsstænger
 Mellemmåltider eller snacks er en stor del af min hverdag og jeg kunne ikke undvære mine små måltider. Ofte får jeg spørgsmål om ideer til mellemmåltider, da man nemt falder i æblefælden eller..kage! Så here we go. Stængerne her er sunde, nemme og så smager de skønt. Ud fra denne opskrift har jeg lavet 3...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Ostekage med vinOstekage med vin
Med denne opskrift kan du lave en lækker ostekage med kirsebærvin. Kirsebærvinen giver ostekagen et dejligt pift. Prøv den, den er lækker!(Karolines Køkken)
Fynsk æggekage med bacon, tomat og agurkFynsk æggekage med bacon, tomat og agurk
Denne æggekage med sprød bacon og friskt grønt er nem og velsmagende, og du er sikker på den rette konsistens hver gang. Få din æggekage opskrift her!(Madsvin)
Abrikoskage med kokosmarengsAbrikoskage med kokosmarengs
Fredag er lig med fredagskage – i hvert fald når jeg kan snige mig til det. Og det kunne jeg i fredag, hvor jeg kunne forkæle kæresten og kammerater lidt. Jeg tømmer stadig køkkenskabe og med både kokosmel og abrikosmarmelade, som skulle udryddes var en kage jo helt perfekt. Jeg er mere end vild med...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Gammeldags æggekage med baconGammeldags æggekage med bacon
Hvad er din go-to ret på de der dage, hvor man virkeligt ikke lige orker at handle ind. Der er ikke sådan rigtigt noget i køleskabet (og så alligevel). Man orker ikke takeaway. Og man(Gastromand.dk)
Cheesecake iskager med blåbærCheesecake iskager med blåbær
Sjove iskager med blød blåbæris og kiksebund. (Karolines Køkken)
Klassisk chokoladefondant Klassisk chokoladefondant
Superlækker chokoladekage med flydende midte, der serveres varm evt. med flødeskum eller is - og en god kop kaffe. Chokoladefondanterne kan forberedes i god tid og blot bages lige inden servering.(Karolines Køkken)
Islagkage med kirsebær og chokoladeIslagkage med kirsebær og chokolade
En skøn isdessert med et strejf af syrlighed fra cremefraichen, som smager dejligt sammen med de søde kirsebær. Husk at lade islagkagen optø lidt før den serveres - det gør den både bedre og lettere at skære!(Karolines Køkken)
Sprøde ingefærsmåkagerSprøde ingefærsmåkager
Nem småkagedej der røres sammen og sættes på bageplade med en ske - oplagt når der er børn med i køkkenet.(Karolines Køkken)
Islagkage med kokos og bagt ananasIslagkage med kokos og bagt ananas
En fin islagkage med den skønne kombination af kokos og ananas....man kan næsten se tropeøen for sig.(Karolines Køkken)
KlatkagerKlatkager
Klatkager er nemme at lave af en rest havregrød. Klatkager er gode som fingermad til de små og egner sig også til madpakken. Klatkagerne er velegnede til børn i alderen 1-2 år.(Karolines Køkken)
Ostelagkage med havtorn og sprøde marengsOstelagkage med havtorn og sprøde marengs
En nordisk drejning med havtorn på toppen i den kendte og elskede ostekage med gelé.(Karolines Køkken)
Sprøde ingefærsmåkager med citroncremeSprøde ingefærsmåkager med citroncreme
Små og sprøde småkager krydret med ingefær og lagt sammen om en frisk citroncreme af kvark. Minder om de populære whoppies. Yndige og perfekte til kaffen.(Karolines Køkken)
Kardemommekage - opskrift på en lækker saftig kage med kardemommeKardemommekage - opskrift på en lækker saftig kage med kardemomme
Nem og lækker saftig kardemommekage som er nem og hurtig at bikse sammen - den holder sig dejlig frisk og lækker i et par dage - få opskrift her(Valdemarsro)
Islagkage med nøddebundIslagkage med nøddebund
Islagkage med nøddebund er en isdessert, som har det hele. Fantastisk nøddebund, hjemmelavet chokoladeis og chokoladetopping. Glæd dig!(Karolines Køkken)
Klatkager - af en rest grødKlatkager - af en rest grød
Klatkager er en lækker ret til madpakken eller morgenbordet, der samtidig mindsker madspild. Se opskriften her. Uhm!(Karolines Køkken)
Weekendkagen: Muffins med chokolade og rålakridsWeekendkagen: Muffins med chokolade og rålakrids
Nu skal det ikke altid handle om bacon, store bøffer eller trævlet kød fra grillen. Rigtige mænd er ikke bange for at trække bagebogen frem og slippe væk fra webergrillen. De fleste mennesker kan lide chokolade,(Gastromand.dk)
Islagkage med saltkaramelIslagkage med saltkaramel
En indbydende islagkage med saltkaramel og sprød sort kiksebund. Prøv denne islagkage med saltkaramel næste gang du vil imponere med desserten!(Karolines Køkken)
Sprøde kager med jordbærflødeskumSprøde kager med jordbærflødeskum
Disse dekorative jordbærkager er gode til eftermiddags- eller aftenkaffen og er nemme at lave.(Karolines Køkken)
Muffins med hvid chokolade, ganache, citron og lakridsMuffins med hvid chokolade, ganache, citron og lakrids
Kager er ikke det vi gør mest i her på Gastromand, men det er alligevel blevet tid til lidt flere kager på Gastromand. Som en opfølger på sidste års lakridsmuffins kommer her endnu en opskrift(Gastromand.dk)
H. C. Andersen-portvinskageH. C. Andersen-portvinskage
Nøddebund med knasende nougat og dejlig portvinsflødeskum. Skøn kage til kaffen.(Karolines Køkken)
Pistaciekager med ingefærfrostingPistaciekager med ingefærfrosting
En kage der ikke skal bages, men fryses! Super nem og lækker kage, du skærer i mindre stykker før servering. Perfekt til en god kop kaffe. (Karolines Køkken)
Drømmemuffins (Drømmekage)Drømmemuffins (Drømmekage)
Hvem kan ikke lide den klassiske drømmekage, når den er lidt svampet og snasket - det kan jeg i hvert fald.   Men hvorfor ikke prøve den lidt anderledes og lave den som muffins i stedet? Denne opskrift(Gastromand.dk)
Gastromands banankageGastromands banankage
Fornylig så jeg en stak brune bananer ligge på køkkenbordet, og så slog det mig at vi slet ikke havde en opskrift på noget så lækkert som en god banankage. I min verden skal(Gastromand.dk)
Nem Chokoladetærte med hasselnødderNem Chokoladetærte med hasselnødder
Er du til chokolade i store mængder kan dette muligvis gå hen og blive din nye favorit kage. Det gør det nok heller ikke værre at den er supernem at lave og kræver relativ få(Gastromand.dk)
Knasekage med kvarkflødeskum og friske bærKnasekage med kvarkflødeskum og friske bær
En skøn frisk kage med sprøde bunde, et let syrligt skum, chokolade og masser af bær....uhm!(Karolines Køkken)
Mini éclairsMini éclairs
Små mini éclairs med citroncreme er lækre og plejer gerne at blive revet af fadet. De små kager smager fantastiske - og så kan de laves helt færdige i god tid og fryses.(Karolines Køkken)
ChokoladekageChokoladekage
Hvorfor er det at de fleste chokoladekager kun er med kakao i opskriften. Det forstår jeg simpelthen ikke. Ofte har det jo intet med chokolade at gøre. De burde hedde kakaokager. Læs også: Triple Chocolate Cookies(Gastromand.dk)
Sprøde marcipankager med chokoladeSprøde marcipankager med chokolade
Disse sprøde kager er gode og hurtige at lave.(Karolines Køkken)
Spiral SmåkagerSpiral Småkager
Små lækre spiral småkager med mønster som en roulade eller kanelsnegl - de smager skønt og er nemme at bage - den lækre opskrift får du her(Valdemarsro)
PåskekagenPåskekagen
Jeg ved godt at det her hører lidt til sjældenhederne på Gastromand, at der kommer kager og sådan noget sødt på. Men det er jeg jo ikke rigtigt bange for at kaste mig ud i.(Gastromand.dk)
Halloween Special: Græskarkage med 1 kg slik!Halloween Special: Græskarkage med 1 kg slik!
I sidste uge fyldte min ældste datter 10 år og hun havde fået frit valg på alle hylder til at vælge en kage, så der blev googlet godt og grundigt indtil hun fandt en chokolage/græskar(Gastromand.dk)
Italiensk konfektkageItaliensk konfektkage
Kagen er inspireret af den italienske panforte. Den nydes i små stykker, lidt som konfekt.(Karolines Køkken)
Amerikanske Fodbold KagerAmerikanske Fodbold Kager
Endnu en lille Super Bowl Snack - denne snack er ret sjov at lave hvis du har børn eller bare synes godt om at bage og elsker Super Bowl. Den passer ret godt som afslutning(Gastromand.dk)
Sprøde pandekageskåle med is og friske jordbærSprøde pandekageskåle med is og friske jordbær
Superfin og dekorativ isdessert. Jordbærrene kan, uden for sæsonen, skiftes ud med anden frisk frugt. (Karolines Køkken)
Irish Coffee CakeIrish Coffee Cake
I går var der fuld gang i køkkenet herhjemme og der sneg sig da også lidt kagebagning ind. Magasinet “Alt-for-damerne” havde en opskrift på en kaffe-kage denne her uge. Og efter at have skimmet den igennem, vidste jeg hurtigt, at den skulle prøves! Den er  nemlig ret lig med Irish Coffee, som jeg har en...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Hidsige ingefærsmåkagerHidsige ingefærsmåkager
Hvis du har fået nok af sukkersøde og fesne julesmåkager, så får du her en opskrift, der nok skal rive bundkarret ud på dig.(Gastromand.dk)
Fedtebrød med citronglasurFedtebrød med citronglasur
De traditionelle fedtebrød er med romglasur, men her er den med citronglasur, der giver småkagen en frisk smag. Uhm!(Karolines Køkken)
KransekagetoppeKransekagetoppe
Små fine petit fours i form af lækre kransekagetoppe er perfekte til champagnen nytårsaften og så er de nemme at lave - få opskrift her(Valdemarsro)
KanelkageKanelkage
Kanelkage er en nem og hurtig skæreskage som altid er en favorit. Opskrift på svampet kanelkage i bradepande med kakaoglasur - nok kage til mange(Louiogbearnaisen)
Kanelsnegle med marcipanremonceKanelsnegle med marcipanremonce
I en verden hvor alting hurtigt ender med blive moussekager med glace og bagerdystiske krummelurer, så kan man godt bare have behov for en god kanelsnegl. Her er vi ude i noget af det mest(Gastromand.dk)
JødekagerJødekager
Jødekager er den klassiske julesmåkage, som de fleste sikkert nostalgisk husker fra deres barndom. Få opskriften her. (Karolines Køkken)
Halloween chokoladekageHalloween chokoladekage
Skab en hyggelig uhyggelig stemning til halloweenfesten med en kirkegårdskage og marengsspøgelser. Uhhhh....(Karolines Køkken)
Sprøde sommerkager med koldt hyldeblomstskumSprøde sommerkager med koldt hyldeblomstskum
Disse skønne kager er en variant af den klassiske engelske biscuit. Fyldt med lag af dejlige hyldeblomster og serveret med kold hyldeblomstskum.(Karolines Køkken)
3 nemme småkager med ...3 nemme småkager med ...
Småkager på den virkelig nemme måde! Lav én stor portion grunddej, rul stænger med forskelligt fyld og bag dem! (Karolines Køkken)
Mini-lagkager med avocadocremeMini-lagkager med avocadocreme
Bundene er sprøde og cremen fint afbalanceret af den fede avocado og den magre kvark. Og så er der knald på farven.(Karolines Køkken)
Sprøde tortillas med grillet kylling, avocado, lime og korianderSprøde tortillas med grillet kylling, avocado, lime og koriander
Sprøde tortilla pandekager med farverige grøntsager og saftigt "flået" kylligekød - den lette version af pulled chicken. Hertil en dejlig krydret dip med inspiration fra tex mex køkkenet.(Karolines Køkken)
Cheesecake brownie med brombærCheesecake brownie med brombær
Udover brombær så elsker jeg chokolade og cheesecake. Cheesecake brownie med brombær var derfor svaret, hvis alle disse ting skulle samles i én kage!(Louiogbearnaisen)
Gammeldags æblekageGammeldags æblekage
Hvis vi skal kigge på den meget korte liste over ting, som jeg ikke rigtigt tør pille for meget ved. Så er min mors gammeldags æblekage altså ret højt på den. Nu er det jo(Gastromand.dk)
Halloween kage - mørk og blodig chokoladecheesecakeHalloween kage - mørk og blodig chokoladecheesecake
Skræmmende lækker halloween kage med sort kiksebund og blodrød glaze. Denne halloween cheesecake er perfekt som det søde punktum på en uhyggelig halloween aften!(Karolines Køkken)
MinipandekagerMinipandekager
Minipandekager - også kaldet "cereal pancakes" - er små søde og lækre minipandekager serveret med mælk. Minipandekagerne smager også godt som topping på fx yoghurt eller is.(Karolines Køkken)
Sprøde tortillas med hot tomatsalsa, grillet kylling og spidskålSprøde tortillas med hot tomatsalsa, grillet kylling og spidskål
Sprøde tortilla pandekager med farverige grøntsager og saftigt "flået" kylligekød - den lette version af pulled chicken. Hertil en dejlig krydret dip med inspiration fra tex mex køkkenet.(Karolines Køkken)
Chokoladesmurte mazarintærter med mascarponecreme og stikkelsbærtopChokoladesmurte mazarintærter med mascarponecreme og stikkelsbærtop
2. udgave af weekendens kage – mazarinkage bagt i små tærteforme og pyntet til den helt store guldmedajle. Jordbærtærter er begyndt, at snige sig ind i bagerens vinduer og jeg har da også sat de første 10 næse-aftryk i længsel. Sådan en tærte er nemlig ret højt oppe på min kage-yndlings-liste. Men jordbærtærter kan også...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Sprøde, søde pandekagestrimlerSprøde, søde pandekagestrimler
Et dejligt sødt indslag til en brunch. Strimlerne er inspireret af den østrigske og sydtyske dessert, Kaiserschmarrn. De sprøde strimler kan gøres klar og lunes, når gæsterne er parate til lidt sødt.(Karolines Køkken)
Berlinere - opskriften på de søde kager med marmeladeBerlinere - opskriften på de søde kager med marmelade
Her får du en skøn opskrift på de uimodståeligt lækre berlinere - også kaldet pfannkuchen - som kan fyldes med marmelade eller chokolade(Valdemarsro)
RomkuglerRomkugler
Romkugler er så lækre og nemme at lave selv - brug en god kage som basis og gerne forskellige gode rester og så får du opskriften her(Valdemarsro)
Banana Toffee Pie – den ultimative super bowl dessertBanana Toffee Pie – den ultimative super bowl dessert
Det er verdens nemmeste kage, da den ikke skal bages - til gengæld er den voldsomt go' og så egner den sig suverænt til en amerikansk-fodbold-aften med drengene!     Sæt igang: 4.2 from(Gastromand.dk)
Kokoskage med bær og limeflødeKokoskage med bær og limefløde
Blød og lækker skærekage med kokos og bær. Kan pyntes flot med flødeskum og friske bær, men egner sig også fint som en "ta´med kage", hvor den spises, som den er.(Karolines Køkken)
FerskensirupFerskensirup
Smuk ferskensirup der er nem at lave. Brug den til fx græsk yoghurt, is, pandekager og chokoladekage. Siruppen kan også laves med nektariner. (Karolines Køkken)
Kokoskager med lakridsKokoskager med lakrids
Søde - lidt seje kager med saltlakrids.(Karolines Køkken)
Små mazarinkager med marcipan og stikkelsbærSmå mazarinkager med marcipan og stikkelsbær
De smukkeste små mazarinkager med marcipan. Den svampede mazarinkage får et strejf af sommer med friske stikkelsbær. En rigtig luksus opskrift.(Louiogbearnaisen)
Festlig chokoladelagkageFestlig chokoladelagkage
Super nem måde at lave en festlig lagkage med masser af kakaosmag. Pynt lagkagen med frugt, bær, kiks, kage, slik, flag eller lys afhængig af anledningen.(Karolines Køkken)
SquashkageSquashkage
Klassisk squashkage med citronglasur. Prøv denne nemme og lækre opskrift - og sæt tænderne i kagen allerede i aften(Karolines Køkken)
Kokospandekager med mangosalsa og grønt sukkerKokospandekager med mangosalsa og grønt sukker
"Far jeg kan ikke få hul på kokosnødden".....det er faktisk ikke så svært, hvis du følger fremgangsmåden her. Og så kan du lave de små lækre pandekager og salsaen med frisk kokosnød.(Karolines Køkken)
Guinness Brownies med chokoladeganacheGuinness Brownies med chokoladeganache
Brownie med chokolade og mørk øl giver lækre brownies med masser af smag. Nem opskrift på en bedre brownie, som næsten er en tung chokoladekage(Louiogbearnaisen)
JordbærhytteostkageJordbærhytteostkage
Ny version af cheesecake - nu med hytteost. En skøn kage at servere for dine gæster på en sommerdag.(Karolines Køkken)
Biscotti - sprøde kager med mandlerBiscotti - sprøde kager med mandler
Denne italiensk-inspirerede opskrift på sprøde kager med mandler er nem at tilberede og giver et velsmagende resultat. Prøv den!(Karolines Køkken)
Ovnæggekage med grøntsagerOvnæggekage med grøntsager
Æggekagen passer sig selv i ovnen - imens er der tid til at stege bacon og dække bord.(Karolines Køkken)
Røget makrel med frittataRøget makrel med frittata
Røget makrel med frittata er opskrift på en dansk frokost klassiker med et italiensk pift. Røget makrel sammen med den krydrede æggekage er perfekt på en rugbrød.(Karolines Køkken)
BlåbærcheesecakeBlåbærcheesecake
Blåbærcheesecake med digestivekiks i bunden med liflig og karakteristisk smag af kardemomme. Denne ostekage er nem at lave og kan nemt laves til mange.(Karolines Køkken)
Ovnbagt æggekage med hytteost, skinke og spinatOvnbagt æggekage med hytteost, skinke og spinat
Skøn og luftig æggekage med hytteost - fyldet kan du variere i det uendelige - se hvad køleskabet gemmer. (Karolines Køkken)
Hasselnødde- og kaffekagerHasselnødde- og kaffekager
En lille småkage med stor nydelse.(Karolines Køkken)
JordbærkageJordbærkage
Jordbærkage med lækker mandelbund og vanljecreme. Kagen kan laves i god tid - så er der mere tid til gæsterne. (Karolines Køkken)
Blåbærkage med citronmarengs Blåbærkage med citronmarengs
En smagsrig kage med blåbær og citronmarengs ingen takker nej til.(Karolines Køkken)
Jordbærkage med flødeJordbærkage med fløde
Sødt og sprødt: Skøn jordbærkage med låg af smuldredej serveret med iskold fløde. Mums!(Karolines Køkken)
Blåbærmarengs med flødeskum og bærBlåbærmarengs med flødeskum og bær
Dejlig kage med friske bær. Resten af året kan kagen serveres med frisk eller syltet frugt.(Karolines Køkken)
Chokoladebrød med kardemommeChokoladebrød med kardemomme
Lækkert chokoladebrød med smag af kardemomme. Spis chokoladebrødet lunt - det smager næsten som kage! (Karolines Køkken)
FigurkagerFigurkager
Prøv denne lækre dej med børnene i køkkenet. Mulighederne er uendelige og kun fantasien som sætter grænser. Uhm!(Karolines Køkken)
Vaniljespecier med citron - opskrift på skønne småkager med vaniljeVaniljespecier med citron - opskrift på skønne småkager med vanilje
Vaniljespecier med citron er nemme at lave og er her rullet i sukker så de får en sprød fin kant og smager ekstra lækkert - få opskrift her(Valdemarsro)
Ricotta/spinat pandekager toppet med laksRicotta/spinat pandekager toppet med laks
Efter jeg lavede ricottapandekager med både pink skyr og med chokolade, så måtte der eksperimenters med en udgave i det salte køkken. Ricotta-ost er jo perfekt både i det søde og det salte køkken og de her pandekager blev sandelig også mægtig lækre. Bløde, luftige og mættende. Brug dem som brunch, frokost, forret eller bare en nem...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
JordbærmarmeladeJordbærmarmelade
Uhm! smagen af sommer. En smuk og smagfuld rød jordbærmarmelade. Spis den på brød, til pandeager eller brug den som fyld i fx en lagkage.(Karolines Køkken)
Jordbærmarmelade med chiafrøJordbærmarmelade med chiafrø
Meget hurtig og nem jordbærmarmelade med chiafrø, der er med til at tykne marmeladen. Nyd den som topping på fx yoghurt eller grød, som tilbehør til pandekager eller på et godt stykke brød.(Karolines Køkken)
US Praline MuffinsUS Praline Muffins
Jeg havde jo fået det hårde job, at bage kage til kæresten og kammeraterne. Fredag blev de spist af med kanelsnurrer med marcipan, som forsvandt som dug for solen. Jeg havde en hel masse kager, jeg gerne ville have prøvet af og det var faktisk ret svært at vælge, når jeg havde frit valg! Det...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
KransekagetårnKransekagetårn
Kransekagetårn med 8 fine kransekageringe og pyntet festligt med glasur og glimmer til nytårsaften - få nem opskrift og fremgangsmåden her (Valdemarsro)
KanelsnurrerKanelsnurrer
Kanelsnurrer er perfekte og uimodståelige som morgenkager og en god kop kaffe - de er nemme og lækre at bage selv - få opskrift her(Valdemarsro)
Edderkop-cupcakesEdderkop-cupcakes
Halloween er en fin anledning til at bage sjove og lidt uhyggelige kager. Prøv de her frække edderkop-cupcakes, de vækker smil hos både børn og voksne.(Louiogbearnaisen)
Black magic kageBlack magic kage
Black magic kagen er en svampet og lækker chokoladekage. Imponér gæsterne ved kagebordet og prøv opskriften her. (Karolines Køkken)
RomkuglerRomkugler
Står du med en kagerest, du ikke ved, hvad du skal bruge til? Lav hjemmelavede romkugler med opskriften her! Uhm!(Karolines Køkken)
Små æblekagerSmå æblekager
Bløde amerikanske portionskager med sprøde granatæblekerner.(Karolines Køkken)
Mixed fruit cobblerMixed fruit cobbler
Det er ved, at være rigtig lang tid siden jeg lavede denne her kage, men derfor skal bloggen ikke snydes for den, for den er er nemlig mægtig god (: Cobbler? Ja, det ligner mest af alt en crumble-something, men er det ikke helt. Cobbler er mest kendt i US og UK, hvor der er...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Tortilla med grove grøntsagerTortilla med grove grøntsager
Den spanske tortilla er en herlig æggekage med fyld, fx kartofler. Vi har valgt at prøve med rodfrugter.(Karolines Køkken)
Æbletærte – kun med æblerÆbletærte – kun med æbler
For nogle uger siden var jeg til en konference, hvor der blev serveret æbletærter. Jeg elsker alt med æbler, både kager og mad. Men bare ikke det søde fyld, der altid er i tærterne. Så da weekenden kom, var det tid til at gå på æblemol og lave en tærte. Bunden her er fra bogen...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Tortilla med kylling og krydret hytteostTortilla med kylling og krydret hytteost
Prøv disse indbagte pandekager med kylling og krydret hytteost. Det er nemt og hurtigt - en lækker hverdagsret!(Karolines Køkken)
ChokoladedessertkagerChokoladedessertkager
Skøn dessertkage der kan opbevares i køleskabet i 3 døgn og skæres ud dagen før.(Karolines Køkken)
Fine chokoladekagerFine chokoladekager
Lav de fineste hjemmelavede chokoladepraliner. Flotte og lækre!(Karolines Køkken)
Tortilla med tomatsalatTortilla med tomatsalat
En dejlig fyldig tortilla æggekage med hele, stegte kartofler og soltørret tomat, som giver ekstra smag. Og en ny variant af en tomatsalat - nu med tørret abrikos.(Karolines Køkken)
PandekagerPandekager
Lav de skønneste pandekager med denne opskrift, som både børn og voksne vil elske. Nyd dem med is, marmelade eller sukker. Se opskrift her.(Madsvin)
ChokoladefelterChokoladefelter
Chokoladefelterne tykke, bløde småkager. Perfekt til en kop the eller kaffe.(Karolines Køkken)
FinskbrødFinskbrød
Finskbrød er en dejlig småkage som mormor ville have bagt den. Prøv opskriften her og servér når du får gæster. Uhm!(Karolines Køkken)
ChokoladekageChokoladekage
Det er intet mindre end verdens bedste chokoladekage - med denne opskrift får man en kage med fyldig og super velsmagende chokoladesmag - få opskriften her(Valdemarsro)
SneglekageSneglekage
Sneglekage af lækre hjemmebagte kanelsnegle lagt tæt sammen i en form og bagt som én skøn kage - SÅ lækkert og opskriften får du lige her(Valdemarsro)
Den du ved nok – chokoladekage med kokos og kaffeglasurDen du ved nok – chokoladekage med kokos og kaffeglasur
Den du ved nok chokolade kage i en ny og stjernelækker udgave spækket med chokolade, smør og gode sager - smovset og nem at lave - få opskrift her(Valdemarsro)
Brunsviger – på nordjysk faconBrunsviger – på nordjysk facon
Nem opskrift på snasket brunsviger i bradepande. Bag fx. en kagemand som bageren eller spis den klassisk. Den bedste opskrift - bedre end fynsk brunsviger!(Louiogbearnaisen)
Æble-havrepandekager med rosmarinÆble-havrepandekager med rosmarin
Her er en pandekage med bid i, fyldt med havre og æble og med et hint af rosmarin. (Karolines Køkken)
HavregrynskiksHavregrynskiks
Herlige kiks, der er oplagte som snack eller tilbehør til fx ost. Sørg for, at kiksene er helt afkølede, inden du lægger dem i kagedåsen.(Karolines Køkken)
Chokoladekage – Verdens bedsteChokoladekage – Verdens bedste
Chokoladekage med chokoladestykker og som er overtrukket med tre slags chokolade. Nem at lave, svampet og saftig at spise. Se opskrift her.(Madsvin)
Gigantisk KanelsneglGigantisk Kanelsnegl
Eller bare kanelsneglekage. Den virker ikke bare hver gang. Men er hver evig eneste gang. Har du fulgt med på de sociale medier. Altså bloggens, så lavede jeg også den lækre laban for et par uger siden. Men ak, den nåede at forsvinde før jeg fik knipset den til bloggen. Well, Well, så er man...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
ÆblekageÆblekage
Findes der noget bedre end en hjemmebagt æblekage med syrlige, friske æbler? Se vores nemme sommer opskrift her(Karolines Køkken)
ChokoladeislagkageChokoladeislagkage
En super flot islagkage med 3 slags chokolade serveret med jordbærcoulis. Skøn isdessert de fleste vil elske!(Karolines Køkken)
Ovnpandekage med blåbærOvnpandekage med blåbær
Her skal man ikke stå og vente på resten af pandekagerne - den er færdig på én gang!(Karolines Køkken)
Små havregrynskager med flødeskumSmå havregrynskager med flødeskum
Havregrynskagerne smager lækkert og får et friskt syrligt pift med appelsinskiver. Imponér til festen med opskriften her. (Karolines Køkken)
Opskrift banankageOpskrift banankage
Den lækreste banankage med chokolade. Du får her en opskrift på saftig og svampet banankage med lækre chokoladestykker, som både børn og voksne vil elske.(Madsvin)
IngefærsmåkagerIngefærsmåkager
Lækre krydrede ingefærsmåkager som er nemme at bage og smager lige som de dejligste engelske ingefær småkager - få opskrift her(Valdemarsro)
Æblekage med bagt cremeÆblekage med bagt creme
Æblekagen er med creme af bagt creme fraiche. Prøv den også med pærer.(Karolines Køkken)
Chokolade-islagkageChokolade-islagkage
En islagkage af sprød mandelbund og lækker chokoladeis - dine gæster vil elske den(Karolines Køkken)
Ovnpandekager med baconOvnpandekager med bacon
Pandekage bagt i ovn med bacon - perfekt til morgenmad eller bruch.(Karolines Køkken)
Mochakage med saltet smørcremeMochakage med saltet smørcreme
Lækker og svampet kage med mocca, chokolade og toppet med en blød smørcreme. Pynt moccakagen med fine træer af rosmarinkviste og imponer dine gæster. Opskrift på nem og lækker kage med skøn smag af kaffe og chokolade, som holder sig saftig og svampet.(Louiogbearnaisen)
Æblekage med ingefær og kardemommeÆblekage med ingefær og kardemomme
Æblekage - en rigtig klassiker på kagebordet! Her med undertoner af ingefær og kardemomme serveret med iskoldt flødeskum eller cremefraiche.(Karolines Køkken)
Chokoladeislagkage med salt karamelsauceChokoladeislagkage med salt karamelsauce
Dejlig islagkage med lækker blød karamel, der er nem at lave. Islagkagen kan laves i god tid.(Karolines Køkken)
MørdejskagerMørdejskager
Mangler du en opskrift på lækre kager til kaffebordet? Så prøv disse mørdejskager med lækker vaniljecreme og glasur.(Karolines Køkken)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes