Vi fandt 61 opskrifter med s√łgeordet ūüźĒ kylling i karry:
Gryde med karrykylling og paprika - orientalsk gryderet med risGryde med karrykylling og paprika - orientalsk gryderet med ris
Sådan laver du en gryde med karrykylling, der krydres med karry og paprika. Karrykyllingen serveres med basmati ris.(Madens Verden)
Karrygryde - popul√¶r gryderet med kylling og gr√łntsagerKarrygryde - popul√¶r gryderet med kylling og gr√łntsager
Karrygryde er en nem opskrift p√• aftensmad, som alle kan lide. Lavet med kylling, r√łd karrypasta og masser af gr√łntsager. En mulig ny livret.(Madens Verden)
Thaikylling - nem og hurtig opskrift med kokosmælkThaikylling - nem og hurtig opskrift med kokosmælk
Thaikylling er nem aftensmad, der er inspireret af det thailandske k√łkken. Bedste opskrift med karry, kokosm√¶lk og andre asiatiske l√¶kkerier.(Madens Verden)
Ristaffel - hyggemad med kylling, karry, ris og tilbeh√łrRistaffel - hyggemad med kylling, karry, ris og tilbeh√łr
Ristaffel er kylling i en karrysovs, der serveres med forskelligt tilbeh√łr til. Her kan du anvende ris, peanuts, banan, √¶rter og meget andet. God til b√łrn.(Madens Verden)
Karrysuppe med kylling - nem opskrift på 25 minutterKarrysuppe med kylling - nem opskrift på 25 minutter
Her får du min bedste opskrift på karrysuppe med kylling, og det er en lækker og varm suppe, som du kan lave på omkring 25 minuttter. Alt inklusive.(Madens Verden)
Sandwich med kylling og karry (lavet fra bunden)Sandwich med kylling og karry (lavet fra bunden)
Her er opskriften p√• en super god sandwich med kylling og karry. Der er ogs√• bacon, purl√łg og en l√¶kker karrydressing i denne sandwich.(Madens Verden)
Kylling i karry - nem opskrift på 25 minutter med risKylling i karry - nem opskrift på 25 minutter med ris
Her kan du se hvordan du laver den bedste kylling i karry med ris. Det er en nem ret, som smager fantastisk for b√•de b√łrn og voksne.(Madens Verden)
Karry kylling i fad med ananas opskriftKarry kylling i fad med ananas opskrift
En lækker opskrift på karry kylling i fad med ananas. Retten laves samlet i et fad, og steges 40 minutter i ovnen. En favorit hos de fleste.(Madens Verden)
Crispy chicken med indisk karrysauce og risCrispy chicken med indisk karrysauce og ris
Crispy chicken er en l√¶kker og spr√łd kyllingeret, der serveres med en indisk karrysauce og kogte ris. Nem aftensmad med indisk inspiration.(Madens Verden)
Blomkålskarry - opskrift på pureret blomkål med karryBlomkålskarry - opskrift på pureret blomkål med karry
Blomk√•lskarry er en l√¶kker og nem pure med masser af den sunde blomk√•l. Blomk√•lskarryen er perfekt at servere til kylling og lyst k√łd.(Madens Verden)
Hurtig karry ret med kylling og peberfrugtHurtig karry ret med kylling og peberfrugt
Her er opskriften p√• en meget nem og hurtig karry ret med kylling og gr√łntsager. Karry retten kan laves p√• cirka 15 minutter, s√• den er alts√• god at have i bagh√•nden p√• en travl hverdag. Jeg vil anbefale, at du serverer den med kogte ris.(Madens Verden)
Helstegt karrykylling i ovn eller grillHelstegt karrykylling i ovn eller grill
Her f√•r du opskriften p√• helstegt karrykylling, hvor en hel kylling steges saftig og m√łr med olivenolie og rigelige m√¶ngder karry. Karrykyllingen kan b√•de laves i ovn og grill, og her er b√•de stegetid og kernetemperatur p√• kyllingen.(Madens Verden)
Kylling i karryKylling i karry
Leder du efter en mild og børnevenlig ret? Prøv denne opskrift med løse ris, æbler og selvfølgelig kylling i karry. Uhm!(Karolines K√łkken)
Kylling i karry med gulerodssalatKylling i karry med gulerodssalat
Nem og hurtig kylling i karry, farverigt og lækkert til ganen, måske børnenes nye favoritret.(Karolines K√łkken)
Kylling i karry med mango og edamameb√łnnerKylling i karry med mango og edamameb√łnner
Kylling i karry er en smuk og indbydende ret. Fyldt med grøntsager og med dejlig krydret smag. Kylling i karry er godt for både øjet og maven og for både børn og voksne.(Karolines K√łkken)
Karrysauce til kylling og basmatirisKarrysauce til kylling og basmatiris
Karrysauce, kylling og ris - en herlig smagskombination som vist aldrig går af mode.(Karolines K√łkken)
Opskrifter med karry - de bedste karryretterOpskrifter med karry - de bedste karryretter
De bedste opskrifter med karry, og der er mange l√¶kre karryretter. Med alt fra boller i karry til karrysuppe og en sk√łn kylling i karry.(Madens Verden)
KarrysuppeKarrysuppe
Fedtfattig og lækker er ord der beskriver denne dejlige opskrift på karrysuppe. Suppen har masser af smag og kraft og den magre kylling er prikken over i'et.(Karolines K√łkken)
Karrysuppe med kylling, for√•rsl√łg og chiliKarrysuppe med kylling, for√•rsl√łg og chili
Fyldig og farverig kyllingesuppe med sprøde grøntsager og asiatiske undertoner - perfekt til at varme sig på.(Karolines K√łkken)
Karrysuppe med nudler og kyllingKarrysuppe med nudler og kylling
Varier din karrysuppe med rester fra køleskabet og du gør den dermed mere fyldig og forskellig fra gang til gang.(Karolines K√łkken)
Karry-tomatgryde med ingefærkrydret kyllingKarry-tomatgryde med ingefærkrydret kylling
En supernem og hurtig gryderet med både syrlighed og sødme. Tomater og abrikoser byder ind med syrlighed, mens gulerødder, honning og rød peber klarer sødmen.(Karolines K√łkken)
Kylling med vindruerKylling med vindruer
Opskriften på kylling med vindruer er en velsmagende og lækker ret, der efterhånden har nogle år på bagen. Retten kombinerer kylling og karry med søde vindruer - en virkelig dejlig smagsoplevelse!(Karolines K√łkken)
Sandwich med kylling og karrySandwich med kylling og karry
Uhmm! En dejlig sandwich med kylling, karrydressing og ananas. Det er altså bare en god kombination.(Karolines K√łkken)
Lynhurtig karrykylling med gr√łntsager og risLynhurtig karrykylling med gr√łntsager og ris
Du kan sagtens lave en ret med lynhurtig karrykylling, der er klar p√• 10 minutter. Med masser af gr√łntsager og karryretten serveres med kogte ris. Virkelig nem mad.(Madens Verden)
Grillet kyllingebryst med paprika marinadeGrillet kyllingebryst med paprika marinade
Grillet kyllingebryst er hurtig mad, og her får du en opskrift med vores hjemmelavede marinade med paprika og karrypasta. Kyllingebryst skal grilles i cirka 10 minutter ved direkte varme.(Madens Verden)
KyllingegrydeKyllingegryde
Så nemt og hurtigt kan det gøres. Karrysaucen med tomat giver masser af smag til kylling og grøntsager, så du på næsten ingen tid har et dejligt aftensmåltid. Skift risene ud med naanbrød, hvis du har ekstra travlt.(Karolines K√łkken)
Risotto med karryRisotto med karry
Dejlig risret med kylling, med smag af karry.(Karolines K√łkken)
Kyllingek√łdboller i citronsauceKyllingek√łdboller i citronsauce
Boller i karry er populær hos rigtig mange. Hvad med at prøve en ny og forfriskende variant, hvor bollerne er lavet af hakket kyllingekød og hvor saucen er en citronsauce.(Karolines K√łkken)
Fuldkornswrap med karrykylling og mangoFuldkornswrap med karrykylling og mango
Grov wrap med fyld af grøntsager og karrykylling. Tilsæt evt. gurkemeje når du steger kyllingen, det giverden en flot gul stegeskorpe.(Karolines K√łkken)
RistaffelRistaffel
Ristaffel er en hyggelig ret, der er nem at lave. Saml familien om bordet og prøv opskriften - her med kylling og karry.(Karolines K√łkken)
Nem opskrift p√• ris med karry og √¶rter (som tilbeh√łr)Nem opskrift p√• ris med karry og √¶rter (som tilbeh√łr)
Her f√•r du en simpel opskrift p√• ris med karry og √¶rter, s√• du kan peppe de kogte ris lidt op. Risretten er god som tilbeh√łr til blandt andet kylling.(Madens Verden)
Kylling og kikærter - nem indisk karryret på 15 minutterKylling og kikærter - nem indisk karryret på 15 minutter
Kylling og kik√¶rter er en super nem og l√¶kker opskrift, som b√•de b√łrn og voksne elsker. En meget hurtig indisk karryret, der serveres med kogte ris.(Madens Verden)
Kylling med karry og vindruesovsKylling med karry og vindruesovs
Se en l√¶kker opskrift p√• kylling med karry og vindruesovs. Kyllingen kan enten steges i ovn eller grill, og gr√łnne vindruer vendes i sovsen.(Madens Verden)
Alt i et fad med kylling, ris, karry og gr√łntsagerAlt i et fad med kylling, ris, karry og gr√łntsager
Alt i et fad er en popul√¶r opskrift med kylling og ris. Hele retten samles i et fad, og du skal hverken koge eller brune noget f√łrst. Nem hverdagsmad.(Madens Verden)
Spinatgryde med kylling, karry og ris (på 20 minutter)Spinatgryde med kylling, karry og ris (på 20 minutter)
Her f√•r du min l√¶kre opskrift p√• spinatgryde, der er en hurtig gryderet med masser af spinat, meget m√łr kyllingefilet, karry og kogte ris.(Madens Verden)
Kylling med karry på grillspyd (hjemmelavet karrymarinade)Kylling med karry på grillspyd (hjemmelavet karrymarinade)
Kylling med karry, der grilles på grillspyd ved direkte varme. Her er også min opskrift på en god karrydressing, der giver den rigtige karrysmag.(Madens Verden)
Kylling i karry ‚Äď med masser af toppings! En favorit!Kylling i karry ‚Äď med masser af toppings! En favorit!
Klassisk kylling i karry er nem og skal bare passe sig selv på komfuret. En rigtig favorit opskrift. Server kylling i karry som ristraffel med ris, kokos, rosiner og alle de andre lækre toppings. Opskrift på kylling i karry - både sund og lækker.(Louiogbearnaisen)
Nem kylling i karrysovs (b√łrnevenlig opskrift)Nem kylling i karrysovs (b√łrnevenlig opskrift)
Se hvordan du nemt laver en b√łrnevenlig kylling i karrysovs. Retten indeholder en masse gr√łntsager, og derfor skal du blot koge lidt ris til.(Madens Verden)
Indonesisk kylling opskrift i ovn på 20 minutterIndonesisk kylling opskrift i ovn på 20 minutter
Her f√•r du min opskrift p√• indonesisk kylling, der laves i et fad og steges 20 minutter i ovnen. Med gr√łntsager, karry og mangochutney.(Madens Verden)
Kylling i karry i ovn - opskrift på en klassikerKylling i karry i ovn - opskrift på en klassiker
Her f√•r du min opskrift p√• kylling i karry i ovn, og det er en meget l√¶kker m√•de at lave denne klassiske ret p√•. Kyllingek√łdet bliver nemlig super m√łrt!(Madens Verden)
Risret med kylling og karry på 20 minutterRisret med kylling og karry på 20 minutter
Her finder du en både nem, lækker og hurtig opskrift på risret med kylling og karry, der kan laves på 20 minutter. God ret til travle dage.(Madens Verden)
Hel kylling med karrysovs og risHel kylling med karrysovs og ris
Opskrift på hel kylling med karrysovs. Kyllingen steges i stegepose i ovnen, og serveres med kogte ris og en god karrysovs.(Madens Verden)
Hjemmelavet karrysandwich med kylling og baconHjemmelavet karrysandwich med kylling og bacon
Se hvordan du laver en hjemmelavet karrysandwich med kylling, der er grillet og skåret i skiver. Sandwichen er med hjemmelavet karrydressing.(Madens Verden)
Korianderkylling med karrykartoflerKorianderkylling med karrykartofler
Små kartofler i cremet karrysauce og med et drys af limeskal. Perfekte til den stegte kylling, korianderen og tomaterne.....friskt og dejligt.(Karolines K√łkken)
Indisk karryret med kylling, kikærter og spinatIndisk karryret med kylling, kikærter og spinat
Her er min opskrift på en meget nem indisk karryret, der blandt andet laves med kylling, kikærter og spinat. En sund og lækker orientalsk ret til hverdag.(Madens Verden)
Kylling og blomkål i lækker karrysauce med karry mangoKylling og blomkål i lækker karrysauce med karry mango
Min opskrift på kylling og blomkål i en super lækker karrysauce. Retten laves på panden, og indeholder også spinat, kokosmælk og karry mango krydderi.(Madens Verden)
Stegte kyllingelår i karrysauceStegte kyllingelår i karrysauce
Kylling og karry....en populær kombination, som både børn og voksne er vilde med. Her i en nem version, som passer sig selv i ovnen det meste af tiden.(Karolines K√łkken)
MulligatawnyMulligatawny
Smagfuld indisk karrysuppe med kylling.(Karolines K√łkken)
Krydret thaisuppe med kokosmælk og kikærterKrydret thaisuppe med kokosmælk og kikærter
En spicy thaisuppe er l√¶kker og nem aftensmad. Vegetarisk opskrift med kokosm√¶lk, r√łd karry og kik√¶rter - kylling kan tils√¶ttes og styrken kan justeres(Louiogbearnaisen)
Boller i karry med blomkålsrisBoller i karry med blomkålsris
Boller i karry er vist en af de livretter, som ligger allehøjest på ønskelisten. Her en dejlig let version af boller i karry med kyllingekødboller og blomkålsris som tilbehør.(Karolines K√łkken)
Orientalsk kylling med karry på 20 minutterOrientalsk kylling med karry på 20 minutter
Her får du en lækker opskrift på orientalsk kylling, som du kan lave på ca. 20 minutter. Retten er med ananas, peberfrugt og en krydret karrysauce.(Madens Verden)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes