Vi fandt 12 opskrifter med søgeordet 🥔 porre kartofler:
Svampegryde med nøddedrys og mosede kartoflerSvampegryde med nøddedrys og mosede kartofler
En fin vegetarisk gryderet med sprødt drys af hasselnødder, porretop og citronskal. Serveret med mosede kartofler med smør...og den er hjemme.(Karolines Køkken)
Kartoffelgryde - nemt tilbehør til medister og frikadellerKartoffelgryde - nemt tilbehør til medister og frikadeller
Kartoffelgryde er en nem og lækker måde at lave kartofler som tilbehør på. Laves med persillerødder og porrer, og er godt til medister og frikadeller.(Madens Verden)
Kartoffelsuppe med porre, squash og sprøde baconternKartoffelsuppe med porre, squash og sprøde bacontern
Kartoffelsuppe med porre er fantastisk pĂĄ kolde aftener, og suppen har jeg lavet med kartofler, porre og squash.(Madens Verden)
Bagte kartofler, porrer og kikærterBagte kartofler, porrer og kikærter
Bagte kartofler, porrer og kikærter i ovn med krydderier er lækkert og nemt tilbehør til aftensmad eller skøn vegetarret. Find opskrift her >(Louiogbearnaisen)
Nordisk flødestuvede porrer og pastinakkerNordisk flødestuvede porrer og pastinakker
Nem og enkel opskrift på flødestuvet grøntsager. Skift flødekartoflerne ud med rodfrugter og pift flødesaucen op med krydderier - de perfekte flødebagte porrer og pastinakker(Louiogbearnaisen)
Timiangryde med sweet potatoes mosTimiangryde med sweet potatoes mos
Der er strimler af okseklump, porrer, rosiner og grønne vindruer i gryden. Dertil en skøn mos af almindelige og søde kartofler.(Karolines Køkken)
Nem porresuppe med flødeost på 20 minutterNem porresuppe med flødeost på 20 minutter
Her får du min opskrift på en lækker porresuppe med flødeost. Suppen laves med masser af porrer, lidt kartofler og flødeost på ca. 20 min.(Madens Verden)
Janssons fristelseJanssons fristelse
Janssons fristelse er et kartoffelfad med ansjoser og er en svensk klassiker. En helt enkelt ovnret, der består af flødebagte kartofler, porre, løg og anjoser.(Karolines Køkken)
HvidkĂĄlssuppe - cremet suppe med hvidkĂĄlHvidkĂĄlssuppe - cremet suppe med hvidkĂĄl
Hvidkålssuppe er en cremet suppe, der laves med hvidkål, kartofler og porre. Hvidkålssuppen blendes med lidt fløde og serveres med sprøde bacontren og hakket persille.(Madens Verden)
Porretærte med bacon og hytteostPorretærte med bacon og hytteost
En dejlig porretærte med bacon og hytteost - og også med gule beder (som kan skiftes ud med kartofler), så I bliver mætte. En tærte med en sprød bund, men uden alt for meget fedt.(Karolines Køkken)
Kartoffelsuppe - nem og hurtig opskrift pĂĄ suppe med kartoflerKartoffelsuppe - nem og hurtig opskrift pĂĄ suppe med kartofler
Her er min bedste opskrift pĂĄ en nem og gammeldags kartoffelsuppe. Suppen laves med kartofler, lidt porre, og opskriften er med billeder.(Madens Verden)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes