Vi fandt 13 opskrifter med søgeordet leverpostej:
Facts om leverpostej:
Leverpostej er et smørbart pålægsprodukt fremstillet af lever, spæk, krydderier og evt. suppe. Det fremstilles oftest af svinelever, men kalvelever eller lever fra fugle (kyllinger, høns, gæs eller ænder) kan også benyttes. I 1992 blev leverpostej kåret som danskernes foretrukne pålæg af to undersøgelser. Leverpostej bruges som pålæg på rugbrød og franskbrød, evt. pyntet med agurk, syltede rødbeder, asier, ristede champignoner eller stegt bacon. Denne sammensætning kaldes leverpostejmad, og er en af de almindelige madder i skolebørnenes madpakker. Leverpostej kan også spises lun ved frokostbordet.
Rugstykker – det saftige rugbrødRugstykker – det saftige rugbrød
  De lækre saftige rugstykker, som jeg bagte til min lakserilette. Som jeg før har skrevet, er jeg ikke verdens største fan af almindeligt rugbrød, da det bare alt for hurtigt bliver tørt og kedeligt. Jo, når jeg kan få et helt friskbagt fra bageren med god spegepølse eller lun leverpostej, er rugbrød min livret...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Nem kyllingeleverpostejNem kyllingeleverpostej
En nem og fedtfattig måde at lave din egen leverpostej. Spis den fx på friskbagt brød sammen med syltede rødbeder.(Karolines Køkken)
Krydret leverpostejKrydret leverpostej
Hjemmelavet leverpostej er noget af det bedste. Glæd dig derfor til at prøve denne opskrift på krydret leverpostej med lever, nellike og muskatnød!(Karolines Køkken)
Hjemmelavet leverpostej – Gastromand-style!Hjemmelavet leverpostej – Gastromand-style!
Danmarks stolthed, den udødelige klassiker, som i dag findes i alle afskygninger, lige fra den ringeste og mest masseproducerede til de lækreste hjemmelavede af slagsen - leverpostejen. Og ja, det kan sgu godt være at(Gastromand.dk)
Rørt JuleleverpostejRørt Juleleverpostej
Rørt juleleverpostej er virkelig lækker på bordet til julefrokosten og til julesammenkomster og så er det nemt og hurtigt at lave - få opskrift her(Valdemarsro)
KyllingeleverpostejKyllingeleverpostej
Nem og lækker kyllingeleverpostej med cognac. Smager godt på både rugbrød, groft brød og kiks.(Karolines Køkken)
Hapsere med kyllingeleverpostejHapsere med kyllingeleverpostej
Små lækre hapsere med kiks og cremet kyllingeleverpostej, appelsin og granatæblekerner. God på frokostbordet eller som appetizer.(Karolines Køkken)
LeverpostejLeverpostej
Nem opskrift til at lave din egen leverpostej uden at svine hele køkkenet til.(Karolines Køkken)
Leverpostej med æblepicklesLeverpostej med æblepickles
En meget nem leverpostej, som serveres med den skønt krydrede sursøde æblepickles.(Karolines Køkken)
Hjemmelavet leverpostej med kyllingelever - til babyHjemmelavet leverpostej med kyllingelever - til baby
Hjemmelavet leverpostej med kyllingelever, kartofler og broccoli. Prøv at lave denne nemme kyllingeleverpostej - så er der lækkert pålæg til frokost og madpakker.(Karolines Køkken)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes