Vi fandt 121 opskrifter med søgeordet mellem:
Flødebolle-browniesFlødebolle-brownies
Flødebolle-brownies er en fusion mellem flødeboller og brownies. Fusionen mellem to lækkerier kan nogle gange blive til noget som er dobbelt så godt! Og det er tilfældet med fusionen mellem brownien og flødebollen.(Karolines Køkken)
ValnøddebollerValnøddeboller
Valnøddeboller smager dejligt , er velegnede til ost og gode til mellemmåltidet. Valnøddekernerne i opskriften giver en lækker smag - prøv den!(Karolines Køkken)
Krydret drys til hytteostKrydret drys til hytteost
Et lækkert og sundt mellemmåltid til både jobbet eller derhjemme - til den lille sult!(Karolines Køkken)
Blåbær og lakridssmoothieBlåbær og lakridssmoothie
En skøn smoothie til morgenmad og gode mellemmåltider. Smagen af lakrids og blåbær er fantastisk i kombination(Valdemarsro)
ChokoladebollerChokoladeboller
De fleste af os Gastromænd har efterhånden fået skabt lidt arvinger, og disse skal jo også tilgodeses en gang imellem. Så en gang imellem skal man jo diske op med lidt hjemmelavede sager som kan tilfredsstille(Gastromand.dk)
SnabelsnacksSnabelsnacks
Søde små brødfigurer, som er velegnet til snacks til børnenes madpakke eller et lille mellemmåltid.(Karolines Køkken)
Krydret kylling med valnødder og romanescokålKrydret kylling med valnødder og romanescokål
Sambal oelek er en stærk chili pasta som stammer fra mellemøsten. Den sætter et dejligt touch på denne cremede pastaret med flot grøn romanescokål. Romanescokål er en blanding af broccoli og blomkål - både i farve og smag.(Karolines Køkken)
Appelsin og granatæble granitaAppelsin og granatæble granita
Granita er en frossen italiensk dessert som ikke er at forveksle med den ellers kendte slush-ice. Server granita som dessert eller mellemret(Valdemarsro)
CitronsorbetCitronsorbet
Frisk og lækker dessert med den rette afstemning mellem syrligt og sødt.(Karolines Køkken)
Krydret mørbradKrydret mørbrad
Krydret mørbrad er en fedtfattig opskrift med inspiration fra mellemøsten. Det lækre kød serveres med en dejlig sauce med masser af smag - prøv den.(Karolines Køkken)
Sødt rugbrød med mandler og tranebærSødt rugbrød med mandler og tranebær
Mandler, tørrede tranebær, usødet ymerdrys og hvidtøl giver smag til dette "rugbrød" der er oplagt som mellemmåltid.(Karolines Køkken)
Krydret skinkegryde med kartoffelmosKrydret skinkegryde med kartoffelmos
En dejlig sammenkogt ret, der er en krysning mellem svensk pølseret og gullasch.(Karolines Køkken)
Salat med små, lune frokostbrødSalat med små, lune frokostbrød
Perfekt kombination mellem de lune, fyldte brød og den sprøde salat.(Karolines Køkken)
Rå rødbedesalat med linser, pecannødder og hytteostRå rødbedesalat med linser, pecannødder og hytteost
Madpakkelivet er en svag erindring i de her tider. Det er ved at være længe siden, at jeg sådan rigtig har skulle smække en mellemmad sammen, varme den godt i tasken og spise den lun til frokost. Ja, nogle gode ting er der da ved opgaveskrivning: et køleskab lige ved hånden. Det er ikke altid...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Pink tøse lassiPink tøse lassi
Lassi eller smoothie? For mig er det helt det samme. Lassi er en traditionel indisk yoghurt-drik tilsat krydderier og ja, er en indisk smoothie. Jeg laver ofte smoothies til mellemmåltid og da foråret er her i fuld flor, så er sådan en fætter dejlig frisk og kaster en pladask frem til sommer. Når vi lige...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Lynhurtig kyllingesalat med peberfrugterLynhurtig kyllingesalat med peberfrugter
Brug denne sprøde kyllingesalat som frokost, på madpakken, buffeten eller som mellemmåltid.(Karolines Køkken)
CremesnegleCremesnegle
Cremesnegle - klassiske kanelsnegle med creme. Kender du følelsen - når du står hos bageren og ikke kan vælge mellem kanelsneglen eller spandaueren med creme? Så er svaret naturligvis hjemmebagte cremesnegle.(Karolines Køkken)
Madbrød med speltMadbrød med spelt
Nem opskrift på dejlige madbrød med spelt. Brødende er fedtfattige og egner sig godt til både morgenbordet og mellemmåltidet.(Karolines Køkken)
fedtfattige bananmuffins med havregrynfedtfattige bananmuffins med havregryn
Noget af det mest drilske er bananer. De når at modne bare man vender ryggen til og derfor har jeg altid nogle stykker der har nået græsen for modenhed til min smag. Jeg har længe haft et mellemmåltid i tankerne, hvor de kunne bruges uden at blive til kage. De sidste par dage er der...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Hurtigt madbrødHurtigt madbrød
Nem og hurtig opskrift der giver et lækkert og fedtfattigt madbrød. Et dejligt brød, som er perfekt som mellemmåltid.(Karolines Køkken)
Labneh – mellemøstlig frisk ostLabneh – mellemøstlig frisk ost
Labneh er en virkelig lækker friskost, som man nem kan lave selv med en arbejdstid på små 5 minutter - få opskiften på den mellemøstlige friskost her(Valdemarsro)
Grøntsagsfrikassé med fisk og syrlig flødeGrøntsagsfrikassé med fisk og syrlig fløde
En frikassé eller en suppe....eller noget lige midt imellem. I hvert tilfælde en dejlig ret med fisk og grøntsager og en fin sauce, man kan "søbe" op med brødet.(Karolines Køkken)
Tabouleh – bulgursalatTabouleh – bulgursalat
Tabouleh er en fantastisk lækker bulgursalat med krydderurter og virkelig god smag - perfekt til det mellemøstlige køkken - få opskrift her(Valdemarsro)
Stegt blomkål med tahin og granatæbleStegt blomkål med tahin og granatæble
Lækker opskrift til det mellemøstlige køkken med stegt blomkål dryppet med tahindressing og pyntet med krydderurter og granatæble - få opskrift her(Valdemarsro)
Ris med bønner og lamRis med bønner og lam
En klassisk mellemøstlig risret med smag af kanel. Kan også laves med oksefars.(Karolines Køkken)
Mangosmoothie med appelsinMangosmoothie med appelsin
Frisk mangosmoothie med appelsin, skyr og havregryn. Nem, hurtig og lækker til morgenmad eller som et mellemmåltid.(Karolines Køkken)
Frugt med basilikumcremeFrugt med basilikumcreme
Et lynhurtigt og nemt mellemmåltid - eller hverdagsdessert. Brug de frugter og bær du har i forvejen og server frugtsalaten med en sød basilikumscreme.(Karolines Køkken)
Mangosmoothie med kefirMangosmoothie med kefir
Mangosmoothie med kefir - en forfriskende lækker og cremet kefir drik som er et hit på både morgenbordet eller som mellemmåltid!(Karolines Køkken)
Sandwich med ost, roastbeef og radiserSandwich med ost, roastbeef og radiser
Nem, velsmagende og indbydende sandwich - til mellemmåltid eller madpakke,(Karolines Køkken)
Fetadip med rød peberfrugtFetadip med rød peberfrugt
En hurtig opskrift på fetadippen, som jeg brugte til rugbrødsstængerne forleden. Jeg laver ofte dips og der utallige muligheder, Især er jeg glad for at bruge bønner og oste(hytteost, rygeost, feta osv) i dips,  da de giver masser af protein til et mellemmåltid. Fetadippen skal laves på fed, cremet fetaost – en i blok! Salattern...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
FrugtbollerFrugtboller
Skal der andre boller på suppen? Så prøv disse boller med frugt. De passer perfekt til madpakken eller mellemmåltidet!(Karolines Køkken)
Daddelkugler med skyr og bærDaddelkugler med skyr og bær
En hyggelig snack mellem venner og veninder eller en lækker dessert. God til både brunch, morgenmad, mellemmåltid og dessert. (Karolines Køkken)
Hvidløgsdip med sprød grøntHvidløgsdip med sprød grønt
Server som velkomst, et let mellemmåltid eller snacks - varier gerne med sprøde brødsticks.(Karolines Køkken)
Frugtsalat med hytteost og sprød rugFrugtsalat med hytteost og sprød rug
En mager og dejlig frugtsalat som passer både til morgenmad, brunch eller som et mellemmåltid.(Karolines Køkken)
Grov deep-pan pizza med spejlægGrov deep-pan pizza med spejlæg
Denne deep-pan pizza er en saftig pizza med gode kontraster mellem den hotte ost og de milde svampe og æg.(Karolines Køkken)
Marengsroulade med citroncremeMarengsroulade med citroncreme
Skøn marengsroulade med den lækreste balance mellem sødme og syrlighed. Lækker sprød marengs med blødt let fyld.(Karolines Køkken)
Øllegrød med  æble-pærekompotØllegrød med æble-pærekompot
Kan man det? Lave en fusion mellem øllebrød og havregrød. Vi synes det fungerer....øllegrøden er lidt lettere og mildere i smagen end traditionel øllebrød.(Karolines Køkken)
Luksus kartoffelsalat med glaskål og blomkålLuksus kartoffelsalat med glaskål og blomkål
Hver evig eneste sommer er jeg forbi Naturbruget Vasen. Minimum et par gange – da der både skal plukkes jordbær først på sæsonen, handles friske ærter og grønne stikkelsbær, for dernæst at kaste mig over hindbær, solbær, ribs og røde stikkelsbær sidst på sæsonen. Nåhr ja, og midt imellem det hele, graves friske kartofler, hamstre...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Pastasalat med grønkål og fignerPastasalat med grønkål og figner
En herlig salat fuld af smag og mæthed. Med gode kontraster mellem det søde, det salte og det syrlige og mellem det sprøde og det bløde.(Karolines Køkken)
Kartoffelsalat med grønne aspargesKartoffelsalat med grønne asparges
Kartoffelsalat med grønne asparges er en lækker og frisk hovedret, som er nem at tilberede. Samspillet mellem de nye kartofler, de friske grønne asparges og den smagfulde marinade giver en ret der smager himmelsk.(Karolines Køkken)
Dobbelt cheesecake med hindbærcoulisDobbelt cheesecake med hindbærcoulis
Dejlig cheesecake med klassisk kiksebund, bagt cheesecake og frisk flødeostfromage. Imellem lagene og på toppen af kagen en frisk hindbærcoulis.(Karolines Køkken)
Semidried cherrytomaterSemidried cherrytomater
Tomaterne smager dejligt til skimmelost samt til mellemlagret og lagret gul ost. Prøv dem også i en salat.(Karolines Køkken)
Orangekage med pistacienødderOrangekage med pistacienødder
En svampet orangekage med inspiration fra mellemøsten. Kagen er krydret med muskatnød, appelsin og orangeblomstvand. (Karolines Køkken)
DukkahDukkah
Dukkah er en spicy, ristet krydderblanding som stammer fra mellemøsten. Dukkah indeholder typisk mandler/nødder, sesam og krydderier og kan bruges som drys på ris, pasta, i salater eller som smagsgiver i en dressing.(Karolines Køkken)
Fyldte madbrød med skinkeFyldte madbrød med skinke
Frys piroggerne og tø dem op efter behov. De er både gode som et mellemmåltid og til at have med i tasken.(Karolines Køkken)
ShakshukaShakshuka
Shakshuka stammer angiveligt fra Nordafrika og er senere blevet en israelsk nationalspise. Og det med rette, shakshuka er nemlig lækker ret hvor man får lov af smage på mange af mellemøstens dejlige krydderier.(Karolines Køkken)
Kyllingesandwich med mojo rojoKyllingesandwich med mojo rojo
Kyllingesandwich med grillet kyllingefilet mellem sprøde skiver af grovbrød. En velsmagende hurtig bid, når den er bedst!(Karolines Køkken)
Shawarma med lamShawarma med lam
Smagen og duften i disse shawarma kan næsten bringe dig til mellemøsten. Denne version af shawarma er hurtig og nem at lave.(Karolines Køkken)
Spinatvafler med laksSpinatvafler med laks
Lav nemme spinatvafler med laks og fraiche. De passer godt til en salat eller et festlig mellemmåltid til gæsterne. Uhm!(Karolines Køkken)
SigtebrødSigtebrød
Godt til frokostsandwichen eller som mellemmåltid med en god skive ost.(Karolines Køkken)
BåkbåkbollerBåkbåkboller
Dejlige boller med kylling, bacon og kvart passer lige til madpakken eller som et hurtigt mellemmåltid.(Karolines Køkken)
Dukkah - et lækkert og anvendeligt krydderi som er nemt at lave selvDukkah - et lækkert og anvendeligt krydderi som er nemt at lave selv
Dukkah er en skøn krydderblanding som er nemt at lave selv og smager fantastisk til alt fra salater, drys på suppe og mellemøstlige retter - få opskrift her(Valdemarsro)
Guacamole med sprøde sesamchipsGuacamole med sprøde sesamchips
Lækkert, sprødt og blødt...! Kan serveres både som snack, appetizer eller mellemmåltid.(Karolines Køkken)
Guldlagkage med rysteribsGuldlagkage med rysteribs
Guldlagkagen er en rigtig klassiker med skøn kontrast mellem blød kagebund og sprød marengs. Her er kagen serveret med forfriskende rysteribs.(Karolines Køkken)
“For Girls Only” Flæskestegssandwich“For Girls Only” Flæskestegssandwich
Jep, for selvom sådan en ægte flæskestegssandvich kan være noget af en svulstig fætter, så kan den sagtens serveres til julefrokosten med pigerne. Endda med stil. Og girls, vi kan jo ikke komme uden om, at vi også godt kan lide godt med fedt, kulhydrater og salt – bare engang imellem. Det kan da ikke...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Grillet Sommersalat med forårsløg, asparges, ærter og mynteGrillet Sommersalat med forårsløg, asparges, ærter og mynte
Ja vi ved det godt, men en gang imellem er det nu også rart med en god undskyld for bare at grille alting! Og hvis vi så bare kunne få lidt mere sommer, så var(Gastromand.dk)
BananbrødBananbrød
Svampet bananbrød helt uden sukker. Perfekt som et lille mellemmåltid eller som en dejlig overraskelse i madpakken.(Karolines Køkken)
ChampagnesorbetChampagnesorbet
Champagnesorbet kan serveres som dessert eller som mundrenser mellem to retter.(Karolines Køkken)
Labneh Labneh
Labneh er en drænet yoghurtost kendt fra mellemøsten. En dejlig friskost, der gør sig godt som snack eller til en brunchbuffet, fx sammen med brød og granatæblekerner.(Karolines Køkken)
Gulerodskage-rouladeGulerodskage-roulade
Gulerodskage-roulade er en skøn fusionskage. Fusionen mellem gulerodskage og roulade giver et resultat, der er mindst dobbelt så godt. Den lækre saftige bund af gulerodskage smurt med blød flødeostcreme - en kombination som bare fungerer.(Karolines Køkken)
Toast med sprød æblesalat Toast med sprød æblesalat
Med fyld af figen og ost - lækkert mellemmåltid.(Karolines Køkken)
Pommes Frites – med løg, æg og eddikePommes Frites – med løg, æg og eddike
Den er lidt sjov den her - mest fordi det hverken er fugl eller fisk - det er nok nærmere midt imellem. Jeg blev inspireret da jeg bladrede lidt i en af mine mange kogebøger med(Gastromand.dk)
Bananpandekager - til babyBananpandekager - til baby
Nemme og lækre bananpandekager uden mel til baby - perfekt til et hurtigt mellemmåltid. Bananpandekagerne kan fryses og tøer hurtigt op, når sulten melder sig din hos baby.(Karolines Køkken)
Cheasy med nøddemysliCheasy med nøddemysli
Knasende sødt lige fra morgenstunden - eller et lille mellemmåltid.(Karolines Køkken)
Stegt Flæsk SlidersStegt Flæsk Sliders
Vi kender det alle, right? En gang imellem popper der en idé op, som straks efterfølges af et ”hvorfor fa’en har jeg ikke tænkt på det tidligere”…og et ynkeligt forsøg på en jubelscene i form(Gastromand.dk)
Klassens-time-kageKlassens-time-kage
Skal du eller dit barn have en nem kage med? Så prøv denne kendte og elskede opskrift på Klassens-time-kage. En nem chokoladekage er altid et sikkert hit! Vil du gøre den ekstra lækker, kan du flække chokoladekagen og lægge smørcreme imellem lagene.(Karolines Køkken)
RugbrødsstængerRugbrødsstænger
 Mellemmåltider eller snacks er en stor del af min hverdag og jeg kunne ikke undvære mine små måltider. Ofte får jeg spørgsmål om ideer til mellemmåltider, da man nemt falder i æblefælden eller..kage! Så here we go. Stængerne her er sunde, nemme og så smager de skønt. Ud fra denne opskrift har jeg lavet 3...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Iskold hyldeblomstsoda med jordbærIskold hyldeblomstsoda med jordbær
Læskene drik - prøv en iskold hyldeblomstsoda til mellemmåltidet.(Karolines Køkken)
Sprøde grøntsager med dipSprøde grøntsager med dip
Et hurtigt og dejligt mellemmåltid, som vil glæde både børn og forældre.(Karolines Køkken)
Sensommermad: Hopballe Kylling, Svampe og Rosenkål…Sensommermad: Hopballe Kylling, Svampe og Rosenkål…
Det lader til, at vi fortsat indimellem kan nyde lidt godt af de absolut sidste solstråler inden vi skifter til vintertid. Derfor ser vi faktisk ikke andre muligheder end at lave lidt flere indlæg om(Gastromand.dk)
Chiagrød Chiagrød
Dejlig chiagrød lavet med mælk, ymer, banan og kokos. Lækker til morgenmad, på brunchbordet, eller som mellemmåltid.(Karolines Køkken)
Beef n´cheese toastBeef n´cheese toast
I mødet mellem toast og bøf med løg sker der noget magisk - magien er bundet sammen af ost. (Karolines Køkken)
OstepakkerOstepakker
Ostepakker egner sig godt som mellemmåltid og til buffet. Den velsmagende dej og den lækre ostereme er et sikkert hit.(Karolines Køkken)
OstesnurrerOstesnurrer
Snurrer er fyldte boller. Du kender måske de lækre kanelsnurrer. Her har vi en lidt grov snoet bolle fyldt med bl.a. ost - en ostesnurre. Ostesnurrer er perfekte til et mellemmåltid, til brunch eller til en varm suppe.(Karolines Køkken)
TonkabønneisTonkabønneis
Tonkabønneis har sit navn fra tonkabønnen, som er en aromatisk bønne, der stammer fra Mellemamerika. Den kan minde om vanilje, og bliver da også ofte brugt som erstatning herfor.(Karolines Køkken)
Tørrede æble- og pæreringeTørrede æble- og pæreringe
Tørrede æble- og pæreringe er en opskrift på et sundt alternativ til traditionelle snacks. De tørrede syrlige æbler og faste, modne pærer gør sig fantastisk som snack og mellemmåltid.(Karolines Køkken)
Overnight chiagrød med granatæbleOvernight chiagrød med granatæble
Overnight chiagrød med skyr, blåbær og granatæble. En skøn og nem chiagrød, der kan spises som morgenmad eller et let mellemmåltid.(Karolines Køkken)
BiryaniBiryani
Biryani er en populær ret i Indien og Mellemøsten. Biryani består af ris, grøntsager, varme krydderier som fx kardemomme, koriander og karry og så evt. kød. Biryani er supernem og dejlig aftensmad, og der er frit slag på hvilke grøntsager du vil komme i.(Karolines Køkken)
Overnight chiagrød med mælk og rabarberOvernight chiagrød med mælk og rabarber
Overnight chiagrød med mælk, bagte rabarber og mandler. En skøn og nem chiagrød, der kan spises på brunchbordet, som mellemmåltid eller som dessert. (Karolines Køkken)
Skyr med rabarber og sprød mysliSkyr med rabarber og sprød mysli
En skøn mundfuld til både morgenmad, brunch, mellemmåltid og dessert - hverdag, weekend og fest. Himmelsk!(Karolines Køkken)
Torskefileter med ris og grøntsagerTorskefileter med ris og grøntsager
Torskefileter med ris og grøntsager er en lækker fiskeret med masser af smag. Kombinationen mellem karry, fiskebouillon, grøntsager og torskefilet giver en velsmagende ret der fungerer.(Karolines Køkken)
Skyr-yoghurt med rugdrysSkyr-yoghurt med rugdrys
Hold dig kvik og klar....med et rigtig godt drys, til din yoghurt, af sunde og lækre ting: rugbrød, mørk chokolade og mandler. Til morgenmad eller mellemmåltid.(Karolines Køkken)
Torskeret med cremefraichesauceTorskeret med cremefraichesauce
Samspillet mellem æg, rejer og stenbiderrogn samt den kogte torsk dækket af smagfuld cremefraichesauce, giver denne ret en himmelsk smag. Torskeret med cremefraichesauce er en sikker vinder.(Karolines Køkken)
BlåbærsmoothieBlåbærsmoothie
Kan serveres både til morgenmad, brunch eller som mellemmåltid, hvis du trænger til lidt opkvikkende sidst på eftermiddagen.(Karolines Køkken)
Jordbærshake med ekstra af det heleJordbærshake med ekstra af det hele
Nyd en luftig shake med sorbet af sommerens søde bær og lime. Toppet med flødeskum og friske bær. Psst.... også lækkert som et mellemmåltid.(Karolines Køkken)
TortillalasagneTortillalasagne
Tortillalasagne er en opskrift på en anderledes version af lasagnen - den har et mexikansk twist. Tortillas bruges som lag mellem det krydrede hakkede oksekød, mens stærk tomat salsa giver et stærkt pift!(Karolines Køkken)
Små citrontærter Små citrontærter
En skøn klassiker - med det perfekte forhold mellem sprød mørdejsbund, syrlig citroncreme og sød marengs.(Karolines Køkken)
OstebrødOstebrød
Her får du opskriften på et skønt ostebrød med smeltet ost mellem en masse lækre brødstykker - perfekt til suppe og som tilbehør - læs med her(Valdemarsro)
Smoothie med brombær, blåbær og kærnemælkSmoothie med brombær, blåbær og kærnemælk
Smoothie – opskrifter på lækre og nemme smoothies. En sund smoothie med bær er et lækkert og sundt mellemmåltid – få opskrift på smoothie med bær(Louiogbearnaisen)
KoldskålKoldskål
En meget simpel og klassisk koldskål. Den er perfekt som et mellemmåltid, dessert eller hvis du trænger til lidt godt.(Karolines Køkken)
Landbrød med kernerLandbrød med kerner
Saftigt og lækkert brød der kan bruges til morgenmad, mellemmåltid, madpakken eller hvornår du får lyst.(Karolines Køkken)
RouladebrødRouladebrød
Rouladebrød er en mellemting mellem kage og franskbrød. Server de festlige og flotte skiver med koldt smør.(Karolines Køkken)
TrekornsbrødTrekornsbrød
Denne nemme og lækre opskrift på trekornsbrød gør sig fantastisk til mellemmåltidet. I opskriften benyttes der fedtfattigt kvark og brødet har en dejlig krumme.(Karolines Køkken)
Blomkålssuppe og krydret couscousBlomkålssuppe og krydret couscous
Nem færdig suppe med et dejligt krydret mellemøstligt inspireret tilbehør af couscous, tørret frugt og pinjekerner.(Karolines Køkken)
RugbrødsbidderRugbrødsbidder
Lækre, bløde rugbrødsboller. Gode som mellemmåltid og til at tage med...(Karolines Køkken)
Rugbrødsdrys med mandlerRugbrødsdrys med mandler
Sprød crunch til drys på yoghurt - brug det morgenmad eller mellemmåltid.(Karolines Køkken)
Smoothie bowlSmoothie bowl
Smoothie bowl med knald på farverne. Top din smoothie bowl med friske bær og eksotiske frugter. Og nyd din smoothie bowl som morgenmad eller som et mellemmåltid i løbet af dagen!(Karolines Køkken)
Muffins med ost og olivenMuffins med ost og oliven
Prøv dem i stedet for brød - som mellemmåltid eller til middagen.(Karolines Køkken)
Smoothie bowl med brombærSmoothie bowl med brombær
Super lækker morgenmadskål eller mellemmåltid. Top bowlen med din yndlingstopping eller brug hvad du allerede har i skabet. (Karolines Køkken)
Søtunge en PapilloteSøtunge en Papillote
Ind imellem vores lidt tungere indlæg om burgere, hotdogs og andet lækkert så er der til tider behov for lidt afveksling og ”lettere” retter – navnlig nu hvor varmen blaster ned over os. Denne ret(Gastromand.dk)
Rugflagedrys til koldskålRugflagedrys til koldskål
Med hjemmelavet mysli i baghånden har du et nemt mellemmåltid.(Karolines Køkken)
Smoothie bowl med brombær, yoghurt og havregrynSmoothie bowl med brombær, yoghurt og havregryn
Morgenmad, brunch eller mellemmåltid, denne servering er lækker hele dagen og indbyder til du slipper fantasien løs og topper den af med din yndlingstopping. (Karolines Køkken)
Rugmelstrekanter med hytteostRugmelstrekanter med hytteost
Brødene her er sunde indslag i madpakken eller mellemmåltidet. Med en blanding af hvedemel, rugmel og rugkerner indeholder de godt med fibre.(Karolines Køkken)
Smoothie bowl med mango og kokosSmoothie bowl med mango og kokos
Smoothie bowl med mango og kokos leder tankerne hen på sommer og sol. Men denne tropiske smoothie bowl kan nydes hele året - til morgenmad eller som et lækkert mellemmåltid.(Karolines Køkken)
Smoothie bowl med skyr, skovbær og chiafrøSmoothie bowl med skyr, skovbær og chiafrø
Smoothie bowl med skovbær - lækkert til morgenmad eller som et let mellemmåltid.(Karolines Køkken)
Hjemmelavet pastramiHjemmelavet pastrami
Pastrami er en gammel klassiker, der stammer fra Østeuropa og Mellemøsten, som kom til USA med jødiske emigranter for godt 100 år siden. Den blev hurtigt populær, fordi den er saftig, krydret og går godt sammen med brød, syltevarer og sennep!(Gastromand.dk)
Chiagrød med græsk yoghurt og hindbærChiagrød med græsk yoghurt og hindbær
Sund og mættende chiagrød til morgenmaden eller et nemt mellemmåltid. Du behøver hverken mandelmælk eller kokosmælk i denne opskrift, som ikke skal varmes.(Louiogbearnaisen)
Flade boller med spinatfyldFlade boller med spinatfyld
De flade boller er en blanding mellem foccacia og pizzaboller, hvor fyldet kan varieres i det uendelige.(Karolines Køkken)
Flade boller med tomatfyldFlade boller med tomatfyld
De flade boller er en blanding mellem foccacia og pizzaboller, hvor fyldet kan varieres i det uendelige - brug din fantasi.(Karolines Køkken)
Hindbærtrifli med æble og limeskyrHindbærtrifli med æble og limeskyr
Frisk hindbærtrifli med syrlig limeskyr og knasende sprød müsli. Det søde indslag til brunchen eller som et lækkert mellemmåltid.(Karolines Køkken)
Smoothie med skovbærSmoothie med skovbær
Et sundt mellemmåltid med masser af frugtsmag.(Karolines Køkken)
Agurke- og melonsalatAgurke- og melonsalat
Frisk salat, der kan laves i både en sød og salt version. Server salaten som tilbehør eller spis den som mellemmåltid.(Karolines Køkken)
Quesadillas med kikærter og smeltet ostQuesadillas med kikærter og smeltet ost
Dejlige quesadillas (fyldte tortillapandekager med smeltet ost) med vegetarisk fyld. På toppen iskold kvarkdressing....og koriander der giver smag af Mellem- og Sydamerika.(Karolines Køkken)
Saftige rugbrødsboller med chokoladeSaftige rugbrødsboller med chokolade
På én gang mættende og samtidig lidt kage-agtig chokorug til den søde tand. Rugbrødsboller med chokolade er en dejlig bolle til et lille mellemmåltid.(Karolines Køkken)
Pink ChampagnesorbetPink Champagnesorbet
Frisk boblende og fin pink champagnesorbet som er perfekt til nytårsaften og til at rense smagsløgene mellem retterne på en delikat måde - få opskrift her(Valdemarsro)
Churros Churros
Churros (også kaldet spanske vafler) er en skøn dessert eller mellemmåltid, der med sikkerhed bliver et hit derhjemme!(Karolines Køkken)
Grillet laks med sprød salatGrillet laks med sprød salat
Dejlig enkel grillmad med god balance mellem den fede fisk og den syrlige salat.(Karolines Køkken)
Krydrede oksekødsstrimler med grøntsagerKrydrede oksekødsstrimler med grøntsager
Krydrede oksekødsstrimler med grøntsager er en lækker opskrift på en fedtfattig ret inspireret af det mellemeuropæiske køkken. Glæd dig til at smage det velsmagende oskeinderlår.(Karolines Køkken)
Grove kernesticksGrove kernesticks
  Ofte bliver mellemmåltider misforstået, og gør mere ondt end gavn pga. af forkert sammensætning. Hvis måltidet kun består af frugt vil stigningen i blodsukkeret blive hurtigt og kort. Hvis der derimod spises lidt kulhydrat eller nødder til, bliver stigende mere afstemt over længere tid og ideen med mellemmåltiderne skal give mæthed og energi bliver...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Smørrebrød med kalkunbryst og æble-fennikelsalatSmørrebrød med kalkunbryst og æble-fennikelsalat
Et godt stykke brød med flødeost, røget kalkun og en lille frisk, sprød salat. Spis den som et mellemmåltid eller en let frokost.(Karolines Køkken)
KnækbrødKnækbrød
“Fast inventar i køkkenet. Den berygtede knækbrøds opskrift, der snart er nået langt omkring. Her forsvinder de hele tiden, da de er et super mellemmåltid, både med lidt smør eller bare som de er. Jeg kan lide dem lidt tykke og lyse. Andre vil have dem tynde, sprøde, brune, uden græskarkerner, mere fedtede eller med et...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes