Vi fandt 7 opskrifter med søgeordet sous vide:
Andebryst og letrøget lever tilberedt i sous vide ovnAndebryst og letrøget lever tilberedt i sous vide ovn
Tag en lækker lokation, fyld den op med en Michelin-bestjernet kok, en håndfuld mere eller mindre nørdede madbloggere og tilsæt noget gear-lir og du har opskriften på en hyggelig aften, jeg gerne flyver ind fra(Gastromand.dk)
Sous videSous vide
Med en Sous Vide varmebehandling sikrer du dig den helt kontrolerede og helt perfekte tilberedning. Her bruger vi metoden til rostbeef, men du kan bruge Sous vide til alle kødstykker, fisk og grøntsager.(Karolines Køkken)
Andelår sous videAndelår sous vide
Du får den lettest måde at lave perfekte andelår sous vide. Når supermarkederne bugner med andelår, er det bare om at fylde fryseren - og maven - op!(Gastromand.dk)
Erland gæsteblogger om Pulled Pork – sous vide styleErland gæsteblogger om Pulled Pork – sous vide style
Kristi Himmelfartsferien står for døren, solen skinner og DMI siger 25 grader - lur mig om ikke der er en gastromand eller to, der kaster sig over en omgang pulled pork eller porchetta. Er du(Gastromand.dk)
Spidsbryst i sous vide - Intenst og mørtSpidsbryst i sous vide - Intenst og mørt
Kalve- og oksespidsbryst er en fremragende udskæring til sous vide. Her får du et smagsintenst og mørt stykke spidsbryst i sous vide, som du vil elske.(Madsvin)
Anderillette på sprødt surdejsbrødAnderillette på sprødt surdejsbrød
Sådan får du den møreste og blødeste anderillette ved hjælp af din sous vide(Gastromand.dk)
Kammuslinger sous vide med BACONKAVIAR!Kammuslinger sous vide med BACONKAVIAR!
Kammuslingen! Brugt og misbrugt som stort set ingen anden råvare igennem de sidste år - både på restauranterne og i hjemmekøkkenet. Alt for ofte føles det som om, der har været lotteri over tilberedningen af den(Gastromand.dk)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes