Vi fandt 130 opskrifter med s√łgeordet ūüźĚ honning:
Facts om honning:
For alternative betydninger, se Honning (flertydig). (Se ogs√• artikler, som begynder med Honning) Honning (fra germansk: honang = "den gyldne") er honningbiernes oplagsn√¶ring, som de bruger i forbindelse med overvintring. Bierne indsamler nektar fra blomster, men de henter ogs√• sukker fra bladlusenes ekskrementer, betegnet "honningdug", og fra nektarier p√• bregner og visse l√łvtr√¶ers blade. Nektaren behandles med enzymer i biens honningmave, hvorefter den bliver til flydende honning, der derefter kastes op fra maves√¶kken. Samtidig reduceres vandindholdet ved fordampning fra 25-65 % til mindre end 20 %, der g√łr honning lagerfast. Det afh√¶nger meget af, hvor bierne har hentet nektaren, om honningen skal blive ved med at v√¶re flydende (som robiniehonning er) eller om den skal krystallisere og st√łrkne (som rapshonning g√łr). Biavleren s√łrger for erstatningsfoder (sukkervand) og tager til geng√¶ld honningen fra bifamilien f√łr indvintringen.
√ėlandshvedebr√łd med honning (h√¶vet i seks timer)√ėlandshvedebr√łd med honning (h√¶vet i seks timer)
Se her hvordan du laver langtidsh√¶vede √łlandshvedebr√łd med honning, og de er nemme at bage. Br√łdene laves af √łlandshvedemel og de er gode til maden eller blot med lidt sm√łr.(Madens Verden)
Honningmarinerede kyllingel√•r i fad med gr√łntsagerHonningmarinerede kyllingel√•r i fad med gr√łntsager
En sk√łn opskrift p√• l√¶kre, honningmarinerede kyllingel√•r, der laves i et fad med gr√łntsager. Nem og billig aftensmad til hele familien.(Madens Verden)
HonningbomberHonningbomber
Honningbomber - mums det er lækkerier. Honningbomberne er bagt af en relativ hurtig honningkagedej. Bundene bliver overtrukket med chokolade og lagt sammen med appelsinsmagende smørcreme og abrikosmarmelade.(Karolines K√łkken)
Honningglaseret laks med blomkålssalatHonningglaseret laks med blomkålssalat
En spændende kombination af laksen med den sprøde, søde glasering, den friske salte og syrlige salat og de sprøde brødbidder. En fin og lidt anderledes gæstemiddag.(Karolines K√łkken)
HonninghjerterHonninghjerter
Krydrede honninghjerter med fin glasur. Vælg den farve du bedst kan lide. Honninghjerterne er fyldt med dejlige krydderier, som engang var eksotiske: kanel, ingefær, nelliker og appelsinskal, så der kommer til at dufte skønt i køkkenet, når I bager honninghjerter - et godt varsel om at julen er på vej.(Karolines K√łkken)
Honningkage med appelsin-myntesm√łrcremeHonningkage med appelsin-myntesm√łrcreme
Prøv denne lækre opskrift på honningkage med appelsin-myntesmørcreme. Den cremede appelsin-myntesmørcreme skaber går godt i spænd med med den lækre honningkage!(Karolines K√łkken)
HonningkagerHonningkager
Hjemmebagte honningkager er noget helt særligt, som hører julen til. Honningkagerne har en skøn krydret smag ‚Äď og duften af hjemmebagte honningkager emmer af jul og julestemning.(Karolines K√łkken)
Honning-marinerede æbler til ostHonning-marinerede æbler til ost
Den herlige faste og salte ost får et flot modspil af de sursøde æble - et godt match.(Karolines K√łkken)
Honningmarinerede kyllingespyd Honningmarinerede kyllingespyd
Lækre grillspyd med kylling serveret med en dejlig tomatsalat og grillede flutes.(Karolines K√łkken)
Appelsinbagt kylling med n√łdderisAppelsinbagt kylling med n√łdderis
Saftige kyllingelår i krydret appelsinmarinade med honning, hvidløg, koriander, spidskommen og chili. (Karolines K√łkken)
Honningn√łdder med bl√•skimmelost og frugtsalatHonningn√łdder med bl√•skimmelost og frugtsalat
Lækker lille ostetallerken, der forkæler dine smagsløg.(Karolines K√łkken)
Honningristet havre til yoghurtHonningristet havre til yoghurt
Nyd en gang hjemmelavet havreknas til yndlingsyoghurten(Karolines K√łkken)
Honningristet pære- og blommesalatHonningristet pære- og blommesalat
Denne sommer- og efterårssalat passer perfekt til en lun grillaften.(Karolines K√łkken)
N√łddebr√łdN√łddebr√łd
Med denne opskrift på nøddebrød kan du servere et velsmagende brød til morgenbordet. Brødet har en lækker smag af hasselnøddekerner og en let sødme fra honning.(Karolines K√łkken)
Hjemmelavet m√ľsli ristet i ovnenHjemmelavet m√ľsli ristet i ovnen
Opskrift p√• hjemmelavet granola som er m√ľsli ristet i ovnen med l√¶kker honning. En nem og enkel m√•de at lave sund musli - f√• opskrift her(Valdemarsro)
Honningmarineret laks til grill og ovnHonningmarineret laks til grill og ovn
Her får du min opskrift på honningmarineret laks, der er laks med honning og masser af smag. Du skal bruge en hel lakseside, og den kan enten tilberedes i grill eller ovn.(Madens Verden)
Kylling i fad med honning og sennepKylling i fad med honning og sennep
Opskrift på en lækker og enkel ret med kylling med honning og sennep, citron og rosmarin - super nemt og velsmagende - få opskrift(Valdemarsro)
Grillede majs med whisky og honning (hele majskolber)Grillede majs med whisky og honning (hele majskolber)
Her f√•r du opskriften p√• grillede majs med whisky og honning. Det er hele majskolber marineret med Jack Daniel's whisky. Perfekt som tilbeh√łr til grillmad.(Madens Verden)
Æbletern i citron og honningmarinadeÆbletern i citron og honningmarinade
√Übler er sk√łnne som tilbeh√łr til mange retter. Pr√łv denne opskrift p√• marinerede √¶bletern, som smager sk√łnt og er nemt at lave.(Valdemarsro)
Kyllingfilet i agrodolce (italiensk sur-s√łd sauce)Kyllingfilet i agrodolce (italiensk sur-s√łd sauce)
Den bedste opskrift p√• kyllingfilet i agrodolce, der er en italiensk sur-s√łd sauce, som blandt andet laves af hvidvin og honning. En nem hverdagsret.(Madens Verden)
S√łnderjysk rugbr√łdskageS√łnderjysk rugbr√łdskage
Lækker kage med cremet honningkagefyld og pynt af flødeskum og citronmelisseblade.(Karolines K√łkken)
Jordb√¶r og Honning – opskrift p√• jordb√¶rsm√łrJordb√¶r og Honning – opskrift p√• jordb√¶rsm√łr
Jordb√¶r og honning sm√łr smager s√łdt og dejligt og kan stort set bruges helt som man ellers ville bruge sm√łr i s√łde sammenh√¶nge - f√• opskrift her(Valdemarsro)
Souffl√© med √¶bler, n√łdder og myntefl√łdeskumSouffl√© med √¶bler, n√łdder og myntefl√łdeskum
Vi har ladet Det Grønne Museum og Frilandsmuseet udfordre os med opskrifter og ingredienser fra danmarkshistoriens tidligste tider! I den tidligere middelalder havde eksotiske krydderier og krydderurter fra klosterhaven en fremtrædende plads i køkkenet og det var almindeligt, at man sødede sin hverdagsmad med honning.(Karolines K√łkken)
Gedefriskost & rosmarin - En alternativ dessertGedefriskost & rosmarin - En alternativ dessert
Jeg har v√¶ret i mit kreative hj√łrne. Et hj√łrne der kommer alverdens m√¶rkv√¶rdigheder ud af. Denne gang er det blevet til et anderledes ‚Äútake‚ÄĚ p√• de klassiske smagsdyder der indeb√¶rer gedeost, rosmarin og honning.¬† For nyligt var jeg til ‚ÄúOstelaboratorium‚ÄĚ i K√łbenhavn ‚Äď et arrangement som Ost & Ko stod bag. Id√©en var at vise [‚Ķ](Madsvin)
Spaghetti i cremet champignonsauceSpaghetti i cremet champignonsauce
Teriyakisauce består af japansk sojasauce, sake og sukker eller honning, der koges ind til en lidt sirupsagtig konsistens.(Karolines K√łkken)
Svinem√łrbrad med honning og soja til grill eller pandeSvinem√łrbrad med honning og soja til grill eller pande
Opskrift p√• l√¶kker svinem√łrbrad med honning og soja. M√łrbraden kan enten grilles eller pandesteges, og glaseres med honning og soja.(Madens Verden)
Oksefilet med honningbagte gr√łntsagerOksefilet med honningbagte gr√łntsager
Oksefilet med honningbagte grøntsager er en lækker, velsmagende ret, som er perfekt til festen. Dette er en opskrift, som får mundvandet til at løbe. Prøv den!(Karolines K√łkken)
Pink l√łgkompot med timian ‚Äď et must til efter√•retPink l√łgkompot med timian ‚Äď et must til efter√•ret
Hjemmelavet l√łgkompot med timian, √¶bleeddike og honning.(Louiogbearnaisen)
Karry-tomatgryde med ingefærkrydret kyllingKarry-tomatgryde med ingefærkrydret kylling
En supernem og hurtig gryderet med både syrlighed og sødme. Tomater og abrikoser byder ind med syrlighed, mens gulerødder, honning og rød peber klarer sødmen.(Karolines K√łkken)
Speltsalat med æble og radiser med honningdressingSpeltsalat med æble og radiser med honningdressing
En opskrift p√• l√¶kker speltsalat med √¶bler og radiser. Speltsalaten vendes med en sk√łn honningdressing, og er god som tilbeh√łr til k√łdretter.(Madens Verden)
Bruschetta med honningbagte tomaterBruschetta med honningbagte tomater
Bruschetta med honningbagte tomater og cremefraiche er en sprød og lækker anretning, som passer perfekt i en tapas menu.(Karolines K√łkken)
Laks med mandler og honning i grill eller ovnLaks med mandler og honning i grill eller ovn
Dette er en opskrift på laks med mandler og honning, og det er den bedste opskrift på stegt laks. Kan laves i enten ovn eller grill.(Madens Verden)
Honningristet n√łdde-mysli med gojib√¶rHonningristet n√łdde-mysli med gojib√¶r
Mysli! Ikke i den helt sunde ende, men ganske forrygende på weekendmorgenbordet. Og det er da også her, at jeg har slubret min yoghurt med den rare honningristede-topping på. Med friskpresset grape/appelsin-juice og nybrygget kaffe on the side. Helt alene. I et tempo, som selv snegle ville være misundelige på. Ja tak, lidt flere af...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Kartoffelkage med banan og appelsinKartoffelkage med banan og appelsin
Kartoffelkage med banan og appelsin er en opskrift der giver en smagfuld og lækker kage. Kagen har dejlig frisk smag af appelsin og sødme fra akaciehonning og banan.(Karolines K√łkken)
Hjemmelavet hasseln√łddesm√łrHjemmelavet hasseln√łddesm√łr
Hasseln√łddesm√łr er super nemt og s√• er det sundt og fyldt med gode fedtstoffer - smager forrygende sammen med honning og i sandwich(Valdemarsro)
Kyllingebryst med nektariner, mandler og honningKyllingebryst med nektariner, mandler og honning
Farverig og yderst velsmagende variant af kylling - ideel til fest.(Karolines K√łkken)
Bagte rodfrugter opskrift - De bedste rodfrugter i ovnBagte rodfrugter opskrift - De bedste rodfrugter i ovn
En nem og velsmagende opskrift på bagte rodfrugter i ovn med honning, timian og balsamico. → Se opskrift i tekst og billeder her.(Madsvin)
Frugtsalat med honningfl√łdeFrugtsalat med honningfl√łde
En lækker frugtsalat er altid en god dessert - og kan "tillades" selv på en hverdag!(Karolines K√łkken)
Nem m√łrbrad med honning og sennep i ovnNem m√łrbrad med honning og sennep i ovn
Her f√•r du min opskrift p√• nem m√łrbrad med honning og sennep, og svinem√łrbraden steges blot 20 minutter i ovnen. Nem og hurtig aftensmad.(Madens Verden)
Dessertpizza med friske figner og rosmarinDessertpizza med friske figner og rosmarin
Sød/salt pizza toppet med friske figner, krydret med ost og rosmarin, og overhældt med flydende honning. Perfekt til tapas eller i stedet for det klassiske ostebord.(Karolines K√łkken)
Bagte √¶bler med pistacien√łdderBagte √¶bler med pistacien√łdder
Skønne, lune æbler bagt i ovnen med sprødt fyld af honning og pistacienødder. En nem og lækker dessert serveret med koldt flødeskum.(Karolines K√łkken)
HonninghjerterHonninghjerter
Opskrift på lækre hjemmelavede honninghjerter duftende af julens krydderier og den bedste smag - Få en god honninghjerte opskrift her(Valdemarsro)
Marinerede jordbærMarinerede jordbær
Søde dejlige jordbær marineret i limesaft, honning og basilikumblade. Server de marinerede jordbær med en kugle af din yndlingsis.(Karolines K√łkken)
Bagte figner med honningBagte figner med honning
En dejlig lille hverdagsdessert!(Karolines K√łkken)
Appelsinsauce og honning karameliserede mandlerAppelsinsauce og honning karameliserede mandler
En l√¶kker s√łd appelsinsauce med honning karameliserede mandler er perfekt som alternativt til kirseb√¶rsauce p√• risalamande eller til ymer og frugtsalat(Valdemarsro)
TeriyakikoteletterTeriyakikoteletter
Teriyakisauce består af japansk sojasauce, sake og sukker eller honning, der koges ind til en lidt sirupsagtig konsistens.(Karolines K√łkken)
Honningglaseret svinebryst i grill eller ovnHonningglaseret svinebryst i grill eller ovn
Her f√•r du min opskrift p√• honningglaseret svinebryst, som du enten kan lave i grill eller ovn, Billig mad med masser af smag, og k√łdet er nemt at stege.(Madens Verden)
YoghurtisYoghurtis
Denne opskrift på yoghurtis er både nem, lækker og frisk. Den lækre smag kommer fra kombinationen af akaciehonning, bær og yoghurt naturel.(Karolines K√łkken)
Fyldte chilierFyldte chilier
Chile og smagfuld cremet ost er en rigtig god kombination. Den søde honning er prikken over i'et.(Karolines K√łkken)
Kartoffelsalat med peberrodsdressingKartoffelsalat med peberrodsdressing
Cremet kartoffelsalat med edamamebønner og en dressing smagt til med peberrod og honning. Smager herligt som tilbehør til røget laks, makrel eller røget kød.(Karolines K√łkken)
Indbagt ost i filodej med timianIndbagt ost i filodej med timian
Denne osteret overrasker ved at være intet mindre end fantastisk! Salatost, krydderurter, honning og cremefraiche klæder virkelig hinanden. Kan både serveres som forret eller dessert.(Karolines K√łkken)
Sild med appelsin og honningSild med appelsin og honning
Mums! Marinerede sild vendt sammen med cremefraice, sprød fennikel og appelsin.(Karolines K√łkken)
Salat med honningristede valn√łdder og √¶bleSalat med honningristede valn√łdder og √¶ble
Se her hvordan du laver den bedste salat med honningristede valn√łdder, iceberg, √¶bler og traneb√¶r. Salaten er god til vildt og forloren hare.(Madens Verden)
Sprængt oksebryst med æblesalatSprængt oksebryst med æblesalat
Sprængt oksebryst med æblesalat er en opskrift på en lækker dansk klassiker - smørebrødssnitten. Den dejlige æblesalat med peberrod, honning og sennep er perfekt til oksekødet.(Karolines K√łkken)
Baklava - en favoritdessert fra Mellem√łstenBaklava - en favoritdessert fra Mellem√łsten
Baklava kan bedst beskrives med en knasende spr√łd skorpe, s√łdme fra honning og den sk√łnne smag af n√łdder. Denne kombination skaber den perfekte dessert.(Madens Verden)
Vanilje Bodyscrub med honning - hjemmelavet lækker scrubVanilje Bodyscrub med honning - hjemmelavet lækker scrub
Super sk√łn hjemmelavet bodyscrub, som b√•de gennemfugter huden og efterlader en sk√łn duft af vanilje og honning. Lige til at blive i godt hum√łr af og nem at lave(Valdemarsro)
Beder i ovn med honning og timianBeder i ovn med honning og timian
Beder i ovn er en grundopskrift p√• ovnbagte gule beder, r√łdbeder eller de stribede bolchebeder, som bages ned honning og timian.(Madens Verden)
Bagte p√¶rer med valn√łdder og honningBagte p√¶rer med valn√łdder og honning
Bagte p√¶rer g√łr sig godt som en hverdagsfork√¶lelse og som en weekendnydelse. Server med r√łrt vaniljeiseller gr√¶sk yoghurt - f√• opskriften her(Valdemarsro)
Romtoddy opskrift - verdens bedste toddy med rom!Romtoddy opskrift - verdens bedste toddy med rom!
Opskrift p√• verdens bedste romtoddy til n√•r du har ondt i halsen eller en fork√łlelse. Se ogs√• toddy med honning, m√¶lk, r√łdvin og meget andet.(Madens Verden)
Champignongryde med ingefærChampignongryde med ingefær
Umamismag fra champignon, kød og mælkesauce op imod den skarpe ingefær og den søde honning - det er godt.(Karolines K√łkken)
Laks i ovn, linser fra Puy og stegt citronLaks i ovn, linser fra Puy og stegt citron
Laks i ovn er en sk√łn m√•de, at tilberede sin laks p√•. Denne udgave indeholder ogs√• lidt honning og mandler, hvilket kl√¶der din laks i ovn helt perfekt.(Madsvin)
Opskrift p√• honningglaserede gr√łntsagerOpskrift p√• honningglaserede gr√łntsager
S√•dan laver du nemt honningglaserede gr√łntsager, der tilberedes p√• en pande. Her er det med guler√łdder, gr√łnne asparges og r√łdl√łg i honning.(Madens Verden)
Svinekrone med honning og timianSvinekrone med honning og timian
Glaserede svinekrone er et fantastisk stykke k√łd med honning, dijon og timian - Det er virkelig kr√¶s det her - f√• den l√¶kre opskrift her(Valdemarsro)
Sojakylling med nem kartoffelsalatSojakylling med nem kartoffelsalat
Her f√•r du min opskrift p√• sojakylling med en nem og l√¶kker kartoffelsalat til. Kyllingebrystfilet med soja og honning, og en salat med kartofler og b√łnner.(Madens Verden)
Bananpandekager med hytteostBananpandekager med hytteost
Bananpandekager med hytteost er et lækkert morgenmåltid til de dage hvor der lige er lidt ekstra tid til morgenmaden. Top pandekagerne med friske bær og lidt akaciehonning.(Karolines K√łkken)
Honningbagte guler√łdder med akacie honningHonningbagte guler√łdder med akacie honning
Nem opskrift p√• honningbagte guler√łdder, der bages i ovnen ved 175 grader. Guler√łdderne vendes med akacie honning og oregano.(Madens Verden)
Honningbagt butternut squash græskarHonningbagt butternut squash græskar
Se her hvordan du nemt laver en honningbagt butternut squash i ovnen. Det popul√¶re gr√¶skar er let at ovnbage, og derefter servere som l√¶kkert tilbeh√łr.(Madens Verden)
Bagt r√łdk√•l, r√łdbeder og √¶bler med honningBagt r√łdk√•l, r√łdbeder og √¶bler med honning
Her f√•r du opskriften p√• bagt r√łdk√•l, der laves i et fad sammen med r√łdbeder og √¶bler. Det er l√¶kkert tilbeh√łr, der blot bages 45 minutter i ovnen.(Madens Verden)
Frozen Yoghurt med honningFrozen Yoghurt med honning
L√¶kker og nem frozen yoghurt opskrift med honning og toppet med b√¶r og n√łdder - se opskriften og f√• inspiration til servering her(Valdemarsro)
Spidskålsalat med honningmelon og avocadoSpidskålsalat med honningmelon og avocado
Her får du opskriften på en lækker spidskålsalat med honningmelon. En nem og sund salat med spidskål, melon, avocado og ristede pinjekerner.(Madens Verden)
Bedecarpaccio med gedeostcremeBedecarpaccio med gedeostcreme
Carpaccio af bede er en delikat forret. De smukke beder smager skønt med gedeostcreme, honning og valnødder. (Karolines K√łkken)
Guler√łdder med bacon og honning (og et godt trick)Guler√łdder med bacon og honning (og et godt trick)
Her f√•r du opskriften p√• guler√łdder med bacon, der er sm√• snackguler√łdder omviklet med baconskiver og penslet med honning.(Madens Verden)
Femkornsflagemysli med boghvede og kiksFemkornsflagemysli med boghvede og kiks
Godt med de grove sager til morgenmaden- og en tilsnigelse af lidt sødt i kraft af kiks og honning. (Karolines K√łkken)
Opskrift p√• nemt maltbr√łd med honningOpskrift p√• nemt maltbr√łd med honning
Her f√•r du min opskrift p√• maltbr√łd med honning, der er et nemt br√łd at bage. Dejen skal ikke √¶ltes, og maltbr√łdet er super godt til mad.(Madens Verden)
Dampet spidskål med honning og citronDampet spidskål med honning og citron
Pr√łv denne dejlige opskrift p√• dampet spidsk√•l med honning og citron. En nem m√•de at tilberede den sunde spidsk√•l p√• og perfekt som tilbeh√łr.(Madens Verden)
Pekingpandekager med hoisin-/honning glaseret andPekingpandekager med hoisin-/honning glaseret and
Her får du en opskrift på pekingpandekager med and, der er glaseret med hoisin og honning. Virkelig lækker aftensmad, som alle vil elske.(Madens Verden)
Figner og ristet rugbr√łdFigner og ristet rugbr√łd
Prøv de lækre friske figner svøbt i honning og med sprødt rugbrød til. (Karolines K√łkken)
Honningkage med sm√łrcreme - opskrift p√• kage med honningHonningkage med sm√łrcreme - opskrift p√• kage med honning
Her er opskriften p√• en super dejlig honningkage med sm√łrcreme. Honningkagen bages selvf√łlgelig med velduftende krydderier.(Madens Verden)
Ovnbagte fersknerOvnbagte ferskner
Denne lækre opskrift på ovnbagte ferskner giver en dessert, der både smager lækkert og tager sig godt ud på bordet. De modne ferskner er dryppet med dejlig honninglage og serveret på sprødstegte skiver af karamelliseret franskbrød.(Karolines K√łkken)
Honningristet n√łdde-granolaHonningristet n√łdde-granola
Jeg har f√•et samlet mig fr√ł og kerner i massevis. N√łdder bliver altid spist herhjemme, men det kniber lidt med kerner og fr√ł, som ofte ender i bagv√¶rk. Men de r√¶kker alts√• ogs√• ret langt p√• literen! N√•r jeg lavet mysli og granola er det altid med korn og flakes indblandet, men nogle gange er...L√¶s Mere(Louiogbearnaisen)
Honningglaserede koteletter på 10 min.Honningglaserede koteletter på 10 min.
Her er min opskrift på honningglaserede koteletter, som du kan lave på ca. 10 minutter. Det er koteletter med meget mere smag end normalt.(Madens Verden)
M√łrbradspyd med honning og sojaM√łrbradspyd med honning og soja
Velmarinerede mørbradstykker sat på spyd og grillet - det kan du gøre både inde på grillpanden eller ude i haven. (Karolines K√łkken)
Honningbagte hokkaido-gr√¶skar med broccolini, granat√¶blekerner og hasseln√łdderHonningbagte hokkaido-gr√¶skar med broccolini, granat√¶blekerner og hasseln√łdder
Nem og l√¶kker gr√¶skarsalat med honningbagte hokkaido-gr√¶skar med broccolini, granat√¶blekerner og hasseln√łdder - f√• opskrift p√• hokkaido salat her(Louiogbearnaisen)
MorgengrapeMorgengrape
Grapefrugt med banan, hytteost, honning og ristede nødder. Ikke en smagskombination man ofte ser - men det smager fantastisk!(Karolines K√łkken)
Honningglaseret og intervalstegt walisisk lammeculotteHonningglaseret og intervalstegt walisisk lammeculotte
Tidligere p√• √•ret blev vi stillet en challenge! Lav den bedste ret med lam til dato! Der var 4 forskellige kategorier -¬†Appetizeren,¬†All in ‚Äď Gourmet in a league of it‚Äôs own,¬†The surprise ‚Äď Lamb with(Gastromand.dk)
Morgenmad med gr√łdMorgenmad med gr√łd
Få en god start på dagen med en portion boghvedegrød med revet æble og honning.(Karolines K√łkken)
Sm√• ostegratinerede r√łdbederSm√• ostegratinerede r√łdbeder
Kogte rødbeder gratineret med ost, honning og timian. Perfekt kombination!(Karolines K√łkken)
Grillede guler√łdder med honningglaze og ostecremeGrillede guler√łdder med honningglaze og ostecreme
Anvend helst fast honning, den smager af mere. Pensl med glaze når gulerødderne begynder at få farve. Smager fantastisk med ostecreme til.(Karolines K√łkken)
P√¶rekage med yoghurtfl√łdeskumP√¶rekage med yoghurtfl√łdeskum
En lækker krydret kage med pærer og masser af smag af hasselnødder, kanel og kardemomme. Serveres med et friskt yoghurtflødeskum smagt til med citron og honning. (Karolines K√łkken)
Rosenkål med balsamico, sennep og honningRosenkål med balsamico, sennep og honning
Her f√•r du en nem opskrift p√• rosenk√•l med balsamico, hvor de sk√łnne og sunde k√•l sauteres med blandt andet balsamico, sennep og honning. L√¶kkert tilbeh√łr.(Madens Verden)
Friske for√•rsruller med svinek√łdFriske for√•rsruller med svinek√łd
Sund og sk√łn opskrift p√• friske for√•rsruller med citrongr√¶s og honningmarineret svinek√łd - smagen af vietnam i en dansk udgave - f√• opskriften her(Valdemarsro)
Honningskinke - skinke glaseret med honningHonningskinke - skinke glaseret med honning
Honningskinke er en fremragende måde at tilberede skinke på. Med denne metode får du en både saftig og smagfuld glaseret skinke med honing.(Madens Verden)
Powergr√łd med hindb√¶r, mango og hytteostPowergr√łd med hindb√¶r, mango og hytteost
En god portion havregrød peppet op med kardemomme, hørfrø og hindbær - og toppet med frisk sød mangofrugt og hytteost. Server med et dryp honning og iskold mælk. Mums!(Karolines K√łkken)
Lassi med ingefærLassi med ingefær
En lassi med ingefær, skyr og honning, varmer både krop og sjæl. Opskriften er både hurtig, simpel og lige til - prøv den!(Karolines K√łkken)
Grillet svinefilet med honningstegte gr√łntsagerGrillet svinefilet med honningstegte gr√łntsager
Se den l√¶kre opskrift p√• grillet svinefilet med honningstegte gr√łntsager. Svinefilet er fl√¶skesteg uden sv√¶r og ben.(Madens Verden)
Smoothie med æble og honningSmoothie med æble og honning
Æblesmoothie - frisk, luftig og læskende drik.(Karolines K√łkken)
Bagte rodfrugterBagte rodfrugter
Super nem og lækker opskrift på bagte rodfrugter med timian og honning - kan varieres med de rodfrugter du har og smager så dejligt - få opskriften her(Valdemarsro)
Honningbagte rodfrugter i spr√łd ParmaskinkeHonningbagte rodfrugter i spr√łd Parmaskinke
Honningbagte rodfrugter rullet ind i spr√łde skiver af Parmaskinke er en superl√¶kker forret. Du kan ogs√• bruge de sm√• ruller som tilbeh√łr.(Madens Verden)
SafranquinoaSafranquinoa
Safranquinoa serveret med honningsauce, rucola og frisk appelsin.(Karolines K√łkken)
Peberfrugtsalat med spidskål og honningdressingPeberfrugtsalat med spidskål og honningdressing
Opskrift på en virkelig lækker peberfrugtsalat med spidskål og honningdressing, der laves af olivenolie, citronsaft og honning.(Madens Verden)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes