Vi fandt 99 opskrifter med s√łgeordet ūüźĚ honning:
Facts om honning:
For alternative betydninger, se Honning (flertydig). (Se ogs√• artikler, som begynder med Honning) Honning (fra germansk: honang = "den gyldne") er honningbiernes oplagsn√¶ring, som de bruger i forbindelse med overvintring. Bierne indsamler nektar fra blomster, men de henter ogs√• sukker fra bladlusenes ekskrementer, betegnet "honningdug", og fra nektarier p√• bregner og visse l√łvtr√¶ers blade. Nektaren behandles med enzymer i biens honningmave, hvorefter den bliver til flydende honning, der derefter kastes op fra maves√¶kken. Samtidig reduceres vandindholdet ved fordampning fra 25-65 % til mindre end 20 %, der g√łr honning lagerfast. Det afh√¶nger meget af, hvor bierne har hentet nektaren, om honningen skal blive ved med at v√¶re flydende (som robiniehonning er) eller om den skal krystallisere og st√łrkne (som rapshonning g√łr). Biavleren s√łrger for erstatningsfoder (sukkervand) og tager til geng√¶ld honningen fra bifamilien f√łr indvintringen.
HonningbomberHonningbomber
Honningbomber - mums det er lækkerier. Honningbomberne er bagt af en relativ hurtig honningkagedej. Bundene bliver overtrukket med chokolade og lagt sammen med appelsinsmagende smørcreme og abrikosmarmelade.(Karolines K√łkken)
Honningglaseret laks med blomkålssalatHonningglaseret laks med blomkålssalat
En spændende kombination af laksen med den sprøde, søde glasering, den friske salte og syrlige salat og de sprøde brødbidder. En fin og lidt anderledes gæstemiddag.(Karolines K√łkken)
HonninghjerterHonninghjerter
Krydrede honninghjerter med fin glasur. Vælg den farve du bedst kan lide. Honninghjerterne er fyldt med dejlige krydderier, som engang var eksotiske: kanel, ingefær, nelliker og appelsinskal, så der kommer til at dufte skønt i køkkenet, når I bager honninghjerter - et godt varsel om at julen er på vej.(Karolines K√łkken)
Honningkage med appelsin-myntesm√łrcremeHonningkage med appelsin-myntesm√łrcreme
Prøv denne lækre opskrift på honningkage med appelsin-myntesmørcreme. Den cremede appelsin-myntesmørcreme skaber går godt i spænd med med den lækre honningkage!(Karolines K√łkken)
HonningkagerHonningkager
Hjemmebagte honningkager er noget helt særligt, som hører julen til. Honningkagerne har en skøn krydret smag ‚Äď og duften af hjemmebagte honningkager emmer af jul og julestemning.(Karolines K√łkken)
Honning-marinerede æbler til ostHonning-marinerede æbler til ost
Den herlige faste og salte ost får et flot modspil af de sursøde æble - et godt match.(Karolines K√łkken)
Honningmarinerede kyllingespyd Honningmarinerede kyllingespyd
Lækre grillspyd med kylling serveret med en dejlig tomatsalat og grillede flutes.(Karolines K√łkken)
Appelsinbagt kylling med n√łdderisAppelsinbagt kylling med n√łdderis
Saftige kyllingelår i krydret appelsinmarinade med honning, hvidløg, koriander, spidskommen og chili. (Karolines K√łkken)
Honningn√łdder med bl√•skimmelost og frugtsalatHonningn√łdder med bl√•skimmelost og frugtsalat
Lækker lille ostetallerken, der forkæler dine smagsløg.(Karolines K√łkken)
Honningristet havre til yoghurtHonningristet havre til yoghurt
Nyd en gang hjemmelavet havreknas til yndlingsyoghurten(Karolines K√łkken)
Honningristet pære- og blommesalatHonningristet pære- og blommesalat
Denne sommer- og efterårssalat passer perfekt til en lun grillaften.(Karolines K√łkken)
N√łddebr√łdN√łddebr√łd
Med denne opskrift på nøddebrød kan du servere et velsmagende brød til morgenbordet. Brødet har en lækker smag af hasselnøddekerner og en let sødme fra honning.(Karolines K√łkken)
Hjemmelavet m√ľsli ristet i ovnenHjemmelavet m√ľsli ristet i ovnen
Opskrift p√• hjemmelavet granola som er m√ľsli ristet i ovnen med l√¶kker honning. En nem og enkel m√•de at lave sund musli - f√• opskrift her(Valdemarsro)
Kylling i fad med honning og sennepKylling i fad med honning og sennep
Opskrift på en lækker og enkel ret med kylling med honning og sennep, citron og rosmarin - super nemt og velsmagende - få opskrift(Valdemarsro)
Æbletern i citron og honningmarinadeÆbletern i citron og honningmarinade
√Übler er sk√łnne som tilbeh√łr til mange retter. Pr√łv denne opskrift p√• marinerede √¶bletern, som smager sk√łnt og er nemt at lave.(Valdemarsro)
S√łnderjysk rugbr√łdskageS√łnderjysk rugbr√łdskage
Lækker kage med cremet honningkagefyld og pynt af flødeskum og citronmelisseblade.(Karolines K√łkken)
Jordb√¶r og Honning – opskrift p√• jordb√¶rsm√łrJordb√¶r og Honning – opskrift p√• jordb√¶rsm√łr
Jordb√¶r og honning sm√łr smager s√łdt og dejligt og kan stort set bruges helt som man ellers ville bruge sm√łr i s√łde sammenh√¶nge - f√• opskrift her(Valdemarsro)
Souffl√© med √¶bler, n√łdder og myntefl√łdeskumSouffl√© med √¶bler, n√łdder og myntefl√łdeskum
Vi har ladet Det Grønne Museum og Frilandsmuseet udfordre os med opskrifter og ingredienser fra danmarkshistoriens tidligste tider! I den tidligere middelalder havde eksotiske krydderier og krydderurter fra klosterhaven en fremtrædende plads i køkkenet og det var almindeligt, at man sødede sin hverdagsmad med honning.(Karolines K√łkken)
Gedefriskost & rosmarin - En alternativ dessertGedefriskost & rosmarin - En alternativ dessert
Jeg har v√¶ret i mit kreative hj√łrne. Et hj√łrne der kommer alverdens m√¶rkv√¶rdigheder ud af. Denne gang er det blevet til et anderledes ‚Äútake‚ÄĚ p√• de klassiske smagsdyder der indeb√¶rer gedeost, rosmarin og honning.¬† For nyligt var jeg til ‚ÄúOstelaboratorium‚ÄĚ i K√łbenhavn ‚Äď et arrangement som Ost & Ko stod bag. Id√©en var at vise [‚Ķ](Madsvin)
Spaghetti i cremet champignonsauceSpaghetti i cremet champignonsauce
Teriyakisauce består af japansk sojasauce, sake og sukker eller honning, der koges ind til en lidt sirupsagtig konsistens.(Karolines K√łkken)
Oksefilet med honningbagte gr√łntsagerOksefilet med honningbagte gr√łntsager
Oksefilet med honningbagte grøntsager er en lækker, velsmagende ret, som er perfekt til festen. Dette er en opskrift, som får mundvandet til at løbe. Prøv den!(Karolines K√łkken)
Pink l√łgkompot med timian ‚Äď et must til efter√•retPink l√łgkompot med timian ‚Äď et must til efter√•ret
Hjemmelavet l√łgkompot med timian, √¶bleeddike og honning.(Louiogbearnaisen)
Karry-tomatgryde med ingefærkrydret kyllingKarry-tomatgryde med ingefærkrydret kylling
En supernem og hurtig gryderet med både syrlighed og sødme. Tomater og abrikoser byder ind med syrlighed, mens gulerødder, honning og rød peber klarer sødmen.(Karolines K√łkken)
Bruschetta med honningbagte tomaterBruschetta med honningbagte tomater
Bruschetta med honningbagte tomater og cremefraiche er en sprød og lækker anretning, som passer perfekt i en tapas menu.(Karolines K√łkken)
Honningristet n√łdde-mysli med gojib√¶rHonningristet n√łdde-mysli med gojib√¶r
Mysli! Ikke i den helt sunde ende, men ganske forrygende på weekendmorgenbordet. Og det er da også her, at jeg har slubret min yoghurt med den rare honningristede-topping på. Med friskpresset grape/appelsin-juice og nybrygget kaffe on the side. Helt alene. I et tempo, som selv snegle ville være misundelige på. Ja tak, lidt flere af...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Kartoffelkage med banan og appelsinKartoffelkage med banan og appelsin
Kartoffelkage med banan og appelsin er en opskrift der giver en smagfuld og lækker kage. Kagen har dejlig frisk smag af appelsin og sødme fra akaciehonning og banan.(Karolines K√łkken)
Hjemmelavet hasseln√łddesm√łrHjemmelavet hasseln√łddesm√łr
Hasseln√łddesm√łr er super nemt og s√• er det sundt og fyldt med gode fedtstoffer - smager forrygende sammen med honning og i sandwich(Valdemarsro)
Kyllingebryst med nektariner, mandler og honningKyllingebryst med nektariner, mandler og honning
Farverig og yderst velsmagende variant af kylling - ideel til fest.(Karolines K√łkken)
Bagte rodfrugter opskrift - De bedste rodfrugter i ovnBagte rodfrugter opskrift - De bedste rodfrugter i ovn
En nem og velsmagende opskrift på bagte rodfrugter i ovn med honning, timian og balsamico. → Se opskrift i tekst og billeder her.(Madsvin)
Frugtsalat med honningfl√łdeFrugtsalat med honningfl√łde
En lækker frugtsalat er altid en god dessert - og kan "tillades" selv på en hverdag!(Karolines K√łkken)
Dessertpizza med friske figner og rosmarinDessertpizza med friske figner og rosmarin
Sød/salt pizza toppet med friske figner, krydret med ost og rosmarin, og overhældt med flydende honning. Perfekt til tapas eller i stedet for det klassiske ostebord.(Karolines K√łkken)
Bagte √¶bler med pistacien√łdderBagte √¶bler med pistacien√łdder
Skønne, lune æbler bagt i ovnen med sprødt fyld af honning og pistacienødder. En nem og lækker dessert serveret med koldt flødeskum.(Karolines K√łkken)
HonninghjerterHonninghjerter
Opskrift på lækre hjemmelavede honninghjerter duftende af julens krydderier og den bedste smag - Få en god honninghjerte opskrift her(Valdemarsro)
Marinerede jordbærMarinerede jordbær
Søde dejlige jordbær marineret i limesaft, honning og basilikumblade. Server de marinerede jordbær med en kugle af din yndlingsis.(Karolines K√łkken)
Bagte figner med honningBagte figner med honning
En dejlig lille hverdagsdessert!(Karolines K√łkken)
Appelsinsauce og honning karameliserede mandlerAppelsinsauce og honning karameliserede mandler
En l√¶kker s√łd appelsinsauce med honning karameliserede mandler er perfekt som alternativt til kirseb√¶rsauce p√• risalamande eller til ymer og frugtsalat(Valdemarsro)
TeriyakikoteletterTeriyakikoteletter
Teriyakisauce består af japansk sojasauce, sake og sukker eller honning, der koges ind til en lidt sirupsagtig konsistens.(Karolines K√łkken)
YoghurtisYoghurtis
Denne opskrift på yoghurtis er både nem, lækker og frisk. Den lækre smag kommer fra kombinationen af akaciehonning, bær og yoghurt naturel.(Karolines K√łkken)
Fyldte chilierFyldte chilier
Chile og smagfuld cremet ost er en rigtig god kombination. Den søde honning er prikken over i'et.(Karolines K√łkken)
Kartoffelsalat med peberrodsdressingKartoffelsalat med peberrodsdressing
Cremet kartoffelsalat med edamamebønner og en dressing smagt til med peberrod og honning. Smager herligt som tilbehør til røget laks, makrel eller røget kød.(Karolines K√łkken)
Indbagt ost i filodej med timianIndbagt ost i filodej med timian
Denne osteret overrasker ved at være intet mindre end fantastisk! Salatost, krydderurter, honning og cremefraiche klæder virkelig hinanden. Kan både serveres som forret eller dessert.(Karolines K√łkken)
Sild med appelsin og honningSild med appelsin og honning
Mums! Marinerede sild vendt sammen med cremefraice, sprød fennikel og appelsin.(Karolines K√łkken)
Sprængt oksebryst med æblesalatSprængt oksebryst med æblesalat
Sprængt oksebryst med æblesalat er en opskrift på en lækker dansk klassiker - smørebrødssnitten. Den dejlige æblesalat med peberrod, honning og sennep er perfekt til oksekødet.(Karolines K√łkken)
Vanilje Bodyscrub med honning - hjemmelavet lækker scrubVanilje Bodyscrub med honning - hjemmelavet lækker scrub
Super sk√łn hjemmelavet bodyscrub, som b√•de gennemfugter huden og efterlader en sk√łn duft af vanilje og honning. Lige til at blive i godt hum√łr af og nem at lave(Valdemarsro)
Bagte p√¶rer med valn√łdder og honningBagte p√¶rer med valn√łdder og honning
Bagte p√¶rer g√łr sig godt som en hverdagsfork√¶lelse og som en weekendnydelse. Server med r√łrt vaniljeiseller gr√¶sk yoghurt - f√• opskriften her(Valdemarsro)
Champignongryde med ingefærChampignongryde med ingefær
Umamismag fra champignon, kød og mælkesauce op imod den skarpe ingefær og den søde honning - det er godt.(Karolines K√łkken)
Laks i ovn, linser fra Puy og stegt citronLaks i ovn, linser fra Puy og stegt citron
Laks i ovn er en sk√łn m√•de, at tilberede sin laks p√•. Denne udgave indeholder ogs√• lidt honning og mandler, hvilket kl√¶der din laks i ovn helt perfekt.(Madsvin)
Svinekrone med honning og timianSvinekrone med honning og timian
Glaserede svinekrone er et fantastisk stykke k√łd med honning, dijon og timian - Det er virkelig kr√¶s det her - f√• den l√¶kre opskrift her(Valdemarsro)
Bananpandekager med hytteostBananpandekager med hytteost
Bananpandekager med hytteost er et lækkert morgenmåltid til de dage hvor der lige er lidt ekstra tid til morgenmaden. Top pandekagerne med friske bær og lidt akaciehonning.(Karolines K√łkken)
Frozen Yoghurt med honningFrozen Yoghurt med honning
L√¶kker og nem frozen yoghurt opskrift med honning og toppet med b√¶r og n√łdder - se opskriften og f√• inspiration til servering her(Valdemarsro)
Bedecarpaccio med gedeostcremeBedecarpaccio med gedeostcreme
Carpaccio af bede er en delikat forret. De smukke beder smager skønt med gedeostcreme, honning og valnødder. (Karolines K√łkken)
Femkornsflagemysli med boghvede og kiksFemkornsflagemysli med boghvede og kiks
Godt med de grove sager til morgenmaden- og en tilsnigelse af lidt sødt i kraft af kiks og honning. (Karolines K√łkken)
Figner og ristet rugbr√łdFigner og ristet rugbr√łd
Prøv de lækre friske figner svøbt i honning og med sprødt rugbrød til. (Karolines K√łkken)
Ovnbagte fersknerOvnbagte ferskner
Denne lækre opskrift på ovnbagte ferskner giver en dessert, der både smager lækkert og tager sig godt ud på bordet. De modne ferskner er dryppet med dejlig honninglage og serveret på sprødstegte skiver af karamelliseret franskbrød.(Karolines K√łkken)
Honningristet n√łdde-granolaHonningristet n√łdde-granola
Jeg har f√•et samlet mig fr√ł og kerner i massevis. N√łdder bliver altid spist herhjemme, men det kniber lidt med kerner og fr√ł, som ofte ender i bagv√¶rk. Men de r√¶kker alts√• ogs√• ret langt p√• literen! N√•r jeg lavet mysli og granola er det altid med korn og flakes indblandet, men nogle gange er...L√¶s Mere(Louiogbearnaisen)
M√łrbradspyd med honning og sojaM√łrbradspyd med honning og soja
Velmarinerede mørbradstykker sat på spyd og grillet - det kan du gøre både inde på grillpanden eller ude i haven. (Karolines K√łkken)
Honningbagte hokkaido-gr√¶skar med broccolini, granat√¶blekerner og hasseln√łdderHonningbagte hokkaido-gr√¶skar med broccolini, granat√¶blekerner og hasseln√łdder
Nem og l√¶kker gr√¶skarsalat med honningbagte hokkaido-gr√¶skar med broccolini, granat√¶blekerner og hasseln√łdder - f√• opskrift p√• hokkaido salat her(Louiogbearnaisen)
MorgengrapeMorgengrape
Grapefrugt med banan, hytteost, honning og ristede nødder. Ikke en smagskombination man ofte ser - men det smager fantastisk!(Karolines K√łkken)
Honningglaseret og intervalstegt walisisk lammeculotteHonningglaseret og intervalstegt walisisk lammeculotte
Tidligere p√• √•ret blev vi stillet en challenge! Lav den bedste ret med lam til dato! Der var 4 forskellige kategorier -¬†Appetizeren,¬†All in ‚Äď Gourmet in a league of it‚Äôs own,¬†The surprise ‚Äď Lamb with(Gastromand.dk)
Morgenmad med gr√łdMorgenmad med gr√łd
Få en god start på dagen med en portion boghvedegrød med revet æble og honning.(Karolines K√łkken)
Sm√• ostegratinerede r√łdbederSm√• ostegratinerede r√łdbeder
Kogte rødbeder gratineret med ost, honning og timian. Perfekt kombination!(Karolines K√łkken)
Grillede guler√łdder med honningglaze og ostecremeGrillede guler√łdder med honningglaze og ostecreme
Anvend helst fast honning, den smager af mere. Pensl med glaze når gulerødderne begynder at få farve. Smager fantastisk med ostecreme til.(Karolines K√łkken)
P√¶rekage med yoghurtfl√łdeskumP√¶rekage med yoghurtfl√łdeskum
En lækker krydret kage med pærer og masser af smag af hasselnødder, kanel og kardemomme. Serveres med et friskt yoghurtflødeskum smagt til med citron og honning. (Karolines K√łkken)
Friske for√•rsruller med svinek√łdFriske for√•rsruller med svinek√łd
Sund og sk√łn opskrift p√• friske for√•rsruller med citrongr√¶s og honningmarineret svinek√łd - smagen af vietnam i en dansk udgave - f√• opskriften her(Valdemarsro)
Powergr√łd med hindb√¶r, mango og hytteostPowergr√łd med hindb√¶r, mango og hytteost
En god portion havregrød peppet op med kardemomme, hørfrø og hindbær - og toppet med frisk sød mangofrugt og hytteost. Server med et dryp honning og iskold mælk. Mums!(Karolines K√łkken)
Lassi med ingefærLassi med ingefær
En lassi med ingefær, skyr og honning, varmer både krop og sjæl. Opskriften er både hurtig, simpel og lige til - prøv den!(Karolines K√łkken)
Smoothie med æble og honningSmoothie med æble og honning
Æblesmoothie - frisk, luftig og læskende drik.(Karolines K√łkken)
Bagte rodfrugterBagte rodfrugter
Super nem og lækker opskrift på bagte rodfrugter med timian og honning - kan varieres med de rodfrugter du har og smager så dejligt - få opskriften her(Valdemarsro)
SafranquinoaSafranquinoa
Safranquinoa serveret med honningsauce, rucola og frisk appelsin.(Karolines K√łkken)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes