Vi fandt 580 opskrifter med s√łgeordet ūüćÖ tomat:
Facts om tomat:
Tomat (Solanum lycopersicum) er en en√•rig urt med en opret, men senere nedliggende v√¶kst. De gule blomster er samlet i sm√• stande. Frugterne er store b√¶r, som f√łrst er lysegr√łnne, men som bliver gule, oranger√łde eller r√łde ved modenhed. Planten bliver dyrket p√• grund af disse frugter. Alle dele af planten er giftige, med undtagelse af frugterne (tomaterne). Tomaten er en frugt, men handelsm√¶ssigt er den en gr√łntsag. USA's h√łjesteret har i sagen 'Nix v. Hedden' afgjort, at tomaten er gr√łntsag, selvom den botanisk set er en frugt. Tomaten (frugten p√• planten) har et vandindhold p√• over 90 %. Fr√łene passerer uskadt gennem dyrs og menneskers tarm, hvad man kan se p√• slamdepoter fra rensev√¶rkerne.
Kylling og pasta i tomatfl√łdesovs (hurtig aftensmad)Kylling og pasta i tomatfl√łdesovs (hurtig aftensmad)
Her er en nem og hurtig opskrift p√• kylling opg pasta, der laves i en l√¶kker tomatfl√łdesovs. Du kan lave retten p√• under 20 minutter, og alle elsker den.(Madens Verden)
B√łnnesalat med gr√łnne b√łnner, tomat, r√łdl√łg og mozzarellaB√łnnesalat med gr√łnne b√łnner, tomat, r√łdl√łg og mozzarella
Her er min opskrift p√• en klassisk og nem b√łnnesalat. Salaten laves let med gr√łnne b√łnner (friske eller frosne), tomater, r√łdl√łg og mozzarella.(Madens Verden)
Sm√łrrebr√łd med tomatcarpaccio og salatostgremolataSm√łrrebr√łd med tomatcarpaccio og salatostgremolata
Lækkert vegetarisk smørrebrød, der bryder med de traditionelle af slagsen. Lad dig gerne friste, for dette smørrebrød er friskt, sprødt og lækkert på sin helt egen måde.(Karolines K√łkken)
Burgerb√łffer - r√łrt af oksek√łd, chilisovs og tomatketchupBurgerb√łffer - r√łrt af oksek√łd, chilisovs og tomatketchup
Burgerb√łffer bliver perfekte n√•r du r√łrer oksek√łdet med lidt s√łd chilisovs og tomatketchup. B√łfferne skal bare grilles et par minutter p√• hver side.(Madens Verden)
Tilbeh√łr til b√łf: Sauterede for√•rsl√łg, squash og tomaterTilbeh√łr til b√łf: Sauterede for√•rsl√łg, squash og tomater
Sauterede gr√łntsager er sundt tilbeh√łr til b√łf, og her er en hurtig kombination af friske for√•rsl√łg, squash og tomater. Smagt til med oregano og timian.(Madens Verden)
Omelet med gedefeta – tomat og spr√łd salatOmelet med gedefeta – tomat og spr√łd salat
Opskrift på omelet med gedefeta og tomat - en rigtig god frokost eller sen morgenmad og spises gerne med salat til - Se opskriften her(Valdemarsro)
Cannelloni med spinat og mozzarellaCannelloni med spinat og mozzarella
Den l√¶kre italienske ret Cannelloni i en nem og sk√łn udgave med spinat og ricotta fyld - og med krydret tomatsauce til - f√• opskrift her(Valdemarsro)
Pasta med tigerrejer, feta og tomaterPasta med tigerrejer, feta og tomater
Pr√łv denne l√¶kre opskrift p√• pasta med tigerrejer og feta. En sk√łn pastaret med tigerrejer, og den tager ikke lang tid at lave. God og sund aftensmad.(Madens Verden)
Nem avocadosalat med tomat og pinjekernerNem avocadosalat med tomat og pinjekerner
Her er opskriften på en nem avocadosalat. der laves med modne avocadoer, tomat, agurk of ristede pinjekerner. Super lækker salat.(Madens Verden)
Pasta med kyllingek√łdboller i tomatsaucePasta med kyllingek√łdboller i tomatsauce
Her er min opskrift p√• pasta med kyllingek√łdboller. L√¶kre k√łdboller, der laves med hakket kylling, der serveres i en nem, italiensk tomatsauce. Det er mums.(Madens Verden)
B√łnnesalat med tomatB√łnnesalat med tomat
En lækker, nem og mættende bønnesalat med tomat og mexicansk inspireret hytteost. (Karolines K√łkken)
Italiensk gryde med kylling og kartofler på under 30 min.Italiensk gryde med kylling og kartofler på under 30 min.
Her er min opskrift p√• italiensk gryde med kylling og kartofler. Det er en nem gryderet, der laves som et helt hovedm√•ltid med bla. solt√łrrede tomater.(Madens Verden)
Nem tomatsovsNem tomatsovs
Hjemmelavet tomatsauce eller tomatsovs (alt efter temperament) er super nem at lave. Brug den fx på din pizza, til en hurtig gang pasta eller i lasagnen.(Karolines K√łkken)
Carbonara med krydderbagte tomaterCarbonara med krydderbagte tomater
Advarsel! Den her opskrift kr√¶ver en¬†seri√łs appetit og at al frygt for kulhydrater og fedt bliver pakket langt v√¶k. Men kan du klare det, s√• skal du bare se l√łjer ‚Äď det er et himmelsk m√•ltid og du stopper ikke f√łr gryden er tom. Ja, jeg siger det bare ‚Äď l√¶g beslag p√• sofaen, den...L√¶s Mere(Louiogbearnaisen)
Grillstegte makreller og majskolberGrillstegte makreller og majskolber
Lækre saftige makreller fra grillen, sprøde majskolber og tomatsalat....essensen af sensommer i Danmark.(Karolines K√łkken)
Kalvek√łd i tomatfl√łdeKalvek√łd i tomatfl√łde
Lækker gryderet serveret med pasta - eller en god rodfrugtsmos!(Karolines K√łkken)
K√łdboller i tomatsauce opskrift (med spaghetti)K√łdboller i tomatsauce opskrift (med spaghetti)
En god opskrift p√• k√łdboller i tomatsauce, der nydes sammen med spaghetti og broccoli. En italiensk klassiker for b√łrn og voksne.(Madens Verden)
Tomatsuppe - italiensk opskrift på suppe med tomaterTomatsuppe - italiensk opskrift på suppe med tomater
Min bedste opskrift på tomatsuppe. Nem, italiensk opskrift med friske tomater. Se også hvordan suppen laves med dåsetomater, pasta og andet.(Madens Verden)
Kyllingesalat opskrift med pasta og broccoliKyllingesalat opskrift med pasta og broccoli
Kyllingesalat opskrift: Se den lækre opskrift på en salat med stegt kylling, pasta, broccoli, små tomater, mixed salat og en god dressing.(Madens Verden)
Kylling i fl√łdetomatsovs med blomk√•lsrisKylling i fl√łdetomatsovs med blomk√•lsris
Se den l√¶kre opskrift p√• kylling i fl√łdetomatsovs med blomk√•lsris, hvor r√• blomk√•l rives fint, og derefter svitses hurtigt p√• en varm pande.(Madens Verden)
Grillspyd med flankesteg og tomater - spyd til grillenGrillspyd med flankesteg og tomater - spyd til grillen
Pr√łv lige disse nemme grillspyd med flankesteg og tomater. Flankesteg sk√¶res i strimler og marineres, inden de f√¶rdige grillspyd grilles ved direkte varme.(Madens Verden)
Nudel-burger med asiatisk b√łf og spicy tomatchutneyNudel-burger med asiatisk b√łf og spicy tomatchutney
Er du vild med stegte nudler? S√• pr√łv den her nudel burger med oksek√łd og asiatisk smag. Find den nemme opskrift med nudler her.(Louiogbearnaisen)
Br√łd med solt√łrrede tomater, rosmarin og havsaltBr√łd med solt√łrrede tomater, rosmarin og havsalt
Nemt og l√¶kkert madbr√łd med fyld af solt√łrrede tomater og krydderurter. Server det grove madbr√łd til grill eller brug det p√• madpakken.(Louiogbearnaisen)
Snurrer med pestoSnurrer med pesto
Prøv noget nyt! Bag grønne pestosnegle i stedet for de klassiske pizzasnegle med tomat. Du kan bruge alle slags pesto.(Karolines K√łkken)
Hjemmelavet tærte med asparges (nem aspargestærte)Hjemmelavet tærte med asparges (nem aspargestærte)
Her f√•r du min l√¶kre opskrift p√• hjemmelavet t√¶rte med asparges og tomater, hvor der ogs√• kommes lidt serrano skinke i den nemme og sk√łnne aspargest√¶rte.(Madens Verden)
Flute med æg og tabascotomaterFlute med æg og tabascotomater
Sandwich med æg og tomat. En klassiker i en spicy udgave.(Karolines K√łkken)
L√¶kker salat med vindruer, tomater og r√łdl√łgL√¶kker salat med vindruer, tomater og r√łdl√łg
Salat med vindruer er en virkelig dejlig, frisk og nem salat, der selvf√łlgelig ogs√• er hurtig at lave. Med gr√łnne druer, tomat og r√łdl√łg.(Madens Verden)
Honningmarinerede kyllingespyd Honningmarinerede kyllingespyd
Lækre grillspyd med kylling serveret med en dejlig tomatsalat og grillede flutes.(Karolines K√łkken)
Bagte cherrytomater i ovn - så længe skal de bagesBagte cherrytomater i ovn - så længe skal de bages
Bagte cherrytomater er nemt tilbeh√łr til blandt andet velstegte b√łffer, og her f√•r du opskriften og den pr√¶cise bagetid. Vendes med olie og oregano.(Madens Verden)
Gazpacho - nem opskrift på kold tomatsuppe fra SpanienGazpacho - nem opskrift på kold tomatsuppe fra Spanien
Her er opskriften på gazpacho, der er en nem, spansk tomatsuppe. Tomatsuppen serveres kold, og den kan bruges både som en lækker forret eller aftensmad.(Madens Verden)
Klassisk √¶ggekage med tomat, bacon og ristet rugbr√łdKlassisk √¶ggekage med tomat, bacon og ristet rugbr√łd
√Üggekage er nem og l√¶kker frokost eller aftensmad. Top den med tomat, purl√łg og bacon og server med rugbr√łd. Bedste opskrift p√• √¶ggekage(Louiogbearnaisen)
Nem cantaloup melon salat med tomater og rucolaNem cantaloup melon salat med tomater og rucola
Cantaloup melon er fremragende i en salat, og her får du min nemme opskrift på melonsalat med cantaloup, tomater, pinjekerner og rucola.(Madens Verden)
M√łrbradpande med tomat- og fl√łdesovs (svinem√łrbrad)M√łrbradpande med tomat- og fl√łdesovs (svinem√łrbrad)
Se hvordan du laver den bedste m√łrbradpande med svinem√łrbrad, p√łlser, champignon og peberfrugter i en tomat- og fl√łdesovs.(Madens Verden)
Tomatsalat med oliven og mozzarellaTomatsalat med oliven og mozzarella
Her får du en opskrift på lækker tomatsalat med oliven og mozzarella. En meget nem salat, som er god til blandt andet pastaretter.(Madens Verden)
Bloody Mary - en opskrift med masser af smagBloody Mary - en opskrift med masser af smag
Bloody Mary er en velkendt drink, som særligt drikkes til brunch eller sidst på dagen. Tabasco, tomatjuice og vodka er blandt ingredienserne.(Madens Verden)
Foccacia br√łd med tomat og rosmarinFoccacia br√łd med tomat og rosmarin
Bag verdens bedste foccacia br√łd - fyld med tomat, rosmarin eller havsalt. Opskrift p√• italiensk madbr√łd, som kan bages i bradepande eller runde br√łd >>(Louiogbearnaisen)
Krydret tomatfad - af en rest stegKrydret tomatfad - af en rest steg
Har du en rest kød fra dagen, så prøv denne ret i fad og det bliver sjovt at spise rester!(Karolines K√łkken)
Pasta med asparges, tomater og rucolaPasta med asparges, tomater og rucola
Pasta er altid godt....og så med en lækker cremet sauce, masser af kulørte grøntsager og en grillet flanksteak....Mums!(Karolines K√łkken)
Hot b√łnnegryde med pico de galloHot b√łnnegryde med pico de gallo
Uhm! Dejlig krydret mexicansk inspireret mad med en frisk tomatsalat (en klassiker i det mexicanske gadekøkken), krydret sauce, iskold fraiche og sprøde tortillachips.(Karolines K√łkken)
Krydret tomatsuppe med linser og baconKrydret tomatsuppe med linser og bacon
Rustik og mættende bondesuppe - let og enkel at lave.(Karolines K√łkken)
Pasta med aubergine og olivenPasta med aubergine og oliven
Pasta med cremet tomatsauce og masser af smagfulde grøntsager - sund og lækker mad på ingen tid. (Karolines K√łkken)
B√łnnesalat med bulgur, agurk, tomater og for√•rsl√łgB√łnnesalat med bulgur, agurk, tomater og for√•rsl√łg
En god opskrift p√• b√łnnesalat med bulgur og friske tomater og agurk. Tils√¶t ogs√• lidt for√•rsl√łg og en let dressing til b√łnnesalaten.(Madens Verden)
Kaninragout med tomat og peberfrugt Kaninragout med tomat og peberfrugt
En rigtig dejlig italiensk inspireret gryderet med kanin, solmodne tomater og laurbær.(Karolines K√łkken)
Opskrift p√• de rigtige intense tomater som tilbeh√łrOpskrift p√• de rigtige intense tomater som tilbeh√łr
Her f√•r du opskriften p√• intense tomater, der er ovnbagte skiver af tomater med en virkelig intens smag. Tomaterne bruges som tilbeh√łr.(Madens Verden)
Spinatsalat med babyspinat, tomater og r√łdl√łgSpinatsalat med babyspinat, tomater og r√łdl√łg
Her f√•r du en nem opskrift p√• spinatsalat med babyspinat, l√¶kre tomater og fintsnittet r√łdl√łg. En sund og frisk salat med spinat, som alle elsker.(Madens Verden)
Salat med spr√łd kylling og bagte cherrytomaterSalat med spr√łd kylling og bagte cherrytomater
De sprøde kyllingestykker giver dejligt knas i en frisk salat. Bagte cherrytomater giver både syre og sødme til en dejlig frokost.(Karolines K√łkken)
Hot tomatsuppe med quinoaHot tomatsuppe med quinoa
Karakterfuld suppe med fyld af quinoa, som er frø fra en proteinrig plante med oprindelse i Andesbjergene.(Karolines K√łkken)
Salat med stegte tomaterSalat med stegte tomater
Sprød salat med et væld af lækre smagsindtryk. Perfekt på en sommerdag.(Karolines K√łkken)
B√łf med sennepssovs og lun tomat- og b√łnnesalatB√łf med sennepssovs og lun tomat- og b√łnnesalat
B√łf med sennepssovs tilberedes af ribeye, der pandesteges ved h√łj varme. Derefter koges panden af med whisky, fond, fl√łde og sennep.(Madens Verden)
Gr√¶sk farsbr√łd med feta og solt√łrrede tomater, ovnbagte krydrede kartofler og tzatzikiGr√¶sk farsbr√łd med feta og solt√łrrede tomater, ovnbagte krydrede kartofler og tzatziki
Gr√¶sk farsbr√łd med feta - server med ovnbagte krydrede kartofler og hjemmelavet tzatziki med hvidl√łg som tilbeh√łr. Gr√¶sk farsbr√łd smager fantastisk, er nemt at lave og er altid en favorit i familien. F√• opskrift p√• farsbr√łd, tzatziki og kartofler i ovn her(Louiogbearnaisen)
Kvæde-tomat kompotKvæde-tomat kompot
En sød kompot af æbler og kvæder - smager dejligt til ost eller i lagkage. Kan også bruges som værtindegave.(Karolines K√łkken)
Fransk bondesalatFransk bondesalat
Salaten er en skøn kombination af ost, tomat, bacon, oliven og grønne bønner.(Karolines K√łkken)
B√łf bearnaise: B√łf med bearnaise og tilbeh√łrB√łf bearnaise: B√łf med bearnaise og tilbeh√łr
Her er opskriften p√• den √¶gte b√łf bearnaise med en hjemmelavet sauce bearnaise, kartofler, grillet broccoli og de sk√łnne intense tomater.(Madens Verden)
Broccolipur√© med spr√łd broccolistokBroccolipur√© med spr√łd broccolistok
Denne flotte broccolisalat smager godt som tilbehør til fx stegt kylling eller laks. Får du en rest broccolipuré tilovers kan du bruge den som fyld i en sandwich sammen med fx parmaskinke, tomat og salatblade.(Karolines K√łkken)
Ratatouille og pastaRatatouille og pasta
Den franske klassiker ratatouille af tomater, løg, aubergine og squash. Her med tilbehør af pasta og oliven. Værsgo'(Karolines K√łkken)
Vegetar enchiladasVegetar enchiladas
Enchiladas med vegetarisk krydret fyld af chili, hvidløg, tomater og soya granulat - et dejligt alternativ til hakket oksekød. Soya granulat består af sojabønner og har et højt indhold af fibre og protein.(Karolines K√łkken)
Asparges- og tomatsalat med spr√łde hvidl√łgscroutonerAsparges- og tomatsalat med spr√łde hvidl√łgscroutoner
Her er alt hvad hjertet kan begære i denne skønne salat: sæsonens friske og saftige grøntsager, sprøde og knasende hvidløgscroutoner og friskhed og fylde fra mormordressingen, der er smagt til med hyldeblomsteddike.(Karolines K√łkken)
Ravioli med tomatsalsa og salatostRavioli med tomatsalsa og salatost
Frås i tomater med denne super simpel og velsmagende pastaret, som oven i købet både er nem og hurtigt at lave!(Karolines K√łkken)
Vegetar tacos med ost og tomatsalsaVegetar tacos med ost og tomatsalsa
Små bløde tacos med fyld af rødkål, tomatsalsa og salatost.(Karolines K√łkken)
Vegetarisk pastaret med squash og tomater på 15 min.Vegetarisk pastaret med squash og tomater på 15 min.
Her får du en nem og hurtig opskrift på vegetarisk pastaret, som kan laves på 20 minutter. Med squash og tomater og lavet a la carbonara.(Madens Verden)
Stegt fennikel med squash, tomat og safranStegt fennikel med squash, tomat og safran
F√łrst og fremmest er det vist p√• sin plads, at sige tusinde tak for alle de p√¶ne lyk√łnskninger her p√• bloggen, p√• de sociale medier og p√• mailen ‚Äď jeg er helt overv√¶ldet og gad ret godt sende en kage som tak til jer alle. Meeen da jeg ikke stoler helt p√•, at posten kan...L√¶s Mere(Louiogbearnaisen)
Gnocchi med oksek√łd, tomatsauce og mozarellaGnocchi med oksek√łd, tomatsauce og mozarella
Nem og l√¶kker aftensmad med gnocchi p√• 30 minutter. Bagt gnocchi med oksek√łd, tomatsauce og mozzarella er en familie favorit - opskrift her(Louiogbearnaisen)
Pasta med cremet tomatsaucePasta med cremet tomatsauce
En dejlig pastaret med tomatsauce som bliver ekstra cremet med et skvat piskefløde. Opskriften er udviklet for Karolines Køkken af Emma Martiny.(Karolines K√łkken)
Ravioli med tomatsauce på bund af spinatRavioli med tomatsauce på bund af spinat
Når du er på udkig efter en nem og hurtig pastaret, kan vi klart anbefale ravioli! Få opskriften her. Velbekomme. Uhm!(Karolines K√łkken)
Nemme bagte tomater med balsamico, olie og oreganoNemme bagte tomater med balsamico, olie og oregano
Her er en nem opskrift på tomater med balsamico, der er cherrytomater, som bages i ovnen med balsamico, olie og lit oregano.(Madens Verden)
Oksemedaljoner med pebersovs og stegte kartoflerOksemedaljoner med pebersovs og stegte kartofler
Nem opskrift p√• oksemedaljoner og pebersovs. Klassisk b√łf og en hjemmelavet pebersovs med gr√łnne peberkorn, og dertil stegte kartofler, √¶rter og tomater.(Madens Verden)
Opskrift på nem spinatlasagne med baconOpskrift på nem spinatlasagne med bacon
Her f√•r du den bedste opskrift p√• spinatlasagne, der er lasagne med masser af spinat og bacon, men helt uden hakket oksek√łd og tomatsovs.(Madens Verden)
Gr√łn tomatmarmeladeGr√łn tomatmarmelade
Sur-sød tomatmarmelade lavet på grønne tomater. Smagen minder lidt om stikkelsbær og passer godt til både ostebordet og stegt kød. (Karolines K√łkken)
French toast med bacon og tomatFrench toast med bacon og tomat
French toast er lækker som fyldig morgenmad, hvis man skal ud af huset resten af dagen eller som let aftensmad. De kan også spises kolde som picnicmad.(Karolines K√łkken)
TomatsuppeTomatsuppe
Nem og cremet tomatsuppe med masser af smag er fantastisk. Nap opskriften p√• sk√łn, hjemmelavet tomatsuppe med friske tomater og fyld her(Louiogbearnaisen)
Pasta med fyldig tomatsaucePasta med fyldig tomatsauce
Pasta og tomatsovs er to ting der passer rigtig godt sammen. Spis det sammen eller som tilbehør til kød.(Karolines K√łkken)
Syltede tomater - opskrift på et sikkert hitSyltede tomater - opskrift på et sikkert hit
Syltede tomater er et perfekt tilbeh√łr til en r√¶kke retter og vil imponere dine g√¶ster, men faktisk tager det ingen tid at lave dem. Her f√•r du opskriften.(Madens Verden)
Paprikaristet skinkek√łd med pasta i tomatfl√łdesaucePaprikaristet skinkek√łd med pasta i tomatfl√łdesauce
Skinke i tern, der tilberedes som paprikaristet skinkek√łd, som vendes med en omgang frisk pasta og en l√¶kker tomatfl√łdesauce. Mums.(Madens Verden)
Gnocchi opskrift: Sk√łn gnocchi med chorizo, tomater r√łdl√łg og persilleGnocchi opskrift: Sk√łn gnocchi med chorizo, tomater r√łdl√łg og persille
Gnocchi med chorizo er virkelig l√¶kkert tilbeh√łr til retter med k√łd, men denne gnocchi opskrift kan ogs√• st√• alene med tomater og persille.(Madens Verden)
Aubergine med hvidl√łgsyoghurt og tomatsalsaAubergine med hvidl√łgsyoghurt og tomatsalsa
Denne ret er lækker som tilbehør til grill. Ønskes en stærkere udgave kan du drysse med 1 tsk finthakket chili eller vælge en anden variant af tomatsalsaen.(Karolines K√łkken)
Hurtig gazpacho med croutonerHurtig gazpacho med croutoner
Krydr en færdig tomatsuppe og du har en gazpacho klar på få minutter.(Karolines K√łkken)
Lynhurtig tomatsuppe med æble og baconLynhurtig tomatsuppe med æble og bacon
‚ÄúNogle dage skal det bare g√• hurtig, men alligvel skal det v√¶re ordenlig m√¶ttende mad. Suppen her er perfekt til de dage. Den er hurtig, billig og sund. Jeg kom en h√•ndfuld b√łnner og kik√¶rter i, men ogs√• suppehorn, chorizop√łlse eller hvad skabet lige byder, kan tils√¶ttes for mere fyld.‚ÄĚ(Louiogbearnaisen)
Nem og lækker avocadosalat med dijondressingNem og lækker avocadosalat med dijondressing
Her får du min opskrift på en dejlig avocadosalat, der er meget nem at lave. Salaten indeholder avocado, tomat og andre gode sager.(Madens Verden)
Hjemmelavet makrel i tomatHjemmelavet makrel i tomat
Hjemmelavet makrel i tomat er sundt og en rigtig god måde at få spist fisk på. Og så er det super nemt at lave - få opskriften her.(Madens Verden)
Pasta med kalkun og tomatPasta med kalkun og tomat
Pasta med kalkun og tomat giver en lækker pastaret der er nem og hurtig at tilberede. Glæd dig til at afprøve denne opskrift med magert kalkunbryst, saftige cherrytomater og frisk pasta.(Karolines K√łkken)
Saltimbocca af kylling i tomatsauceSaltimbocca af kylling i tomatsauce
Kyllingesaltimbocca med tomatsauce og masser af grøntsager. Server med fuldkornspasta, og du har et velsmagende måltid der egner sig både til hverdag og fest. (Karolines K√łkken)
Aspargessalat med tomater og mozzarellaAspargessalat med tomater og mozzarella
Aspargessalat er en nem og l√¶kker salat med gr√łnne asparges, der er dampet i kort tid. De dampede asparges vendes med tomater og mozzarella, og dryppes til sidst med olie og balsamico.(Madens Verden)
Saltimbocca kalvefiletSaltimbocca kalvefilet
Kalvefilet fyldt med salvie, parmaskinke og ost serveret med lækre tomatkartofler, olivenpure og salat.(Karolines K√łkken)
VIDEO: S√•dan laver du saftige burgerb√łfferVIDEO: S√•dan laver du saftige burgerb√łffer
Her kan du se hvordan du nemt laver saftige burgerb√łffer, som b√•de kan grilles ved direkte varme eller steges p√• panden. Burgerb√łfferne er tilpas krydrede, og laves blandt andet med tomatketchup og √¶g. Opskriften er med tilh√łrende video.(Madens Verden)
Cremet pasta med gr√łnne tomater, fennikel og kalvCremet pasta med gr√łnne tomater, fennikel og kalv
Lakrids...nej men fennikel og grønne tomater spændende kombination.(Karolines K√łkken)
Hurtig tomatsuppe med kylling og spidskålHurtig tomatsuppe med kylling og spidskål
Hurtig tomatsuppe med kylling og spidskål - en nem og mættende hverdagsret.(Karolines K√łkken)
Suppe med tomat og kik√¶rter - nem opskrift uden k√łdSuppe med tomat og kik√¶rter - nem opskrift uden k√łd
Her f√•r du min opskrift p√• en nem suppe med tomat og kik√¶rter. En l√¶kker tomatsuppe, som du kan lave p√• en halv times tid, og kik√¶rterne g√łr den m√¶ttende.(Madens Verden)
Italiensk m√łrbrad i fad med aubergine og tomaterItaliensk m√łrbrad i fad med aubergine og tomater
Min opskrift p√• en italiensk m√łrbrad, der er en virkelig l√¶kker ret i fad. Laves med svinem√łrbrad, aubergine, tomat og er klar p√• 25 minutter.(Madens Verden)
Avocado toastAvocado toast
Dejlig avocadotoast med friske tomater og cremet ost. Server toasten med spejlæg og bacon på toppen. Avocadotoasten er lækker fx på brunchbordet. (Karolines K√łkken)
Frisk tomatsalsa med ristede majsFrisk tomatsalsa med ristede majs
En farverig og lækker salsa med ristede majskerner og solmodne tomater. Server salsaen til fx quesadillas eller i en mexi bowl. (Karolines K√łkken)
Nem italiensk kylling i gryde med gr√łntsagerNem italiensk kylling i gryde med gr√łntsager
Min bedste opskrift p√• italiensk kylling, som man laver kylling i Italien. Stegt i gryde med masser af gr√łntsager og i en sovs med hvidvin og tomat.(Madens Verden)
Pasta suppe med tomat og gr√łntsagerPasta suppe med tomat og gr√łntsager
Pasta suppe er en dejlig suppe med tomat og friske gr√łntsager, der koges et kvarters tid, inden du kommer pastaen ved. En l√¶kker og sund italiensk suppe.(Madens Verden)
TomatsauceTomatsauce
En god tomatsauce er en fantastisk spise... Her f√•r du vores udgave p√• en opskrift - naturligvis med rigeligt sm√łr! Tomatsaucen er meget simpelt at lave og resultatet lige s√• fantastisk. Der er ikke noget med(Gastromand.dk)
Frisk tomatsauceFrisk tomatsauce
En frisk og cremet tomatsauce med masser af smag.(Karolines K√łkken)
Pasta med krydderurter og osteternPasta med krydderurter og ostetern
En simpel pastaret som vi kender det fra Italien. Olivenolie, hvidløg, tomat og hvid ost.(Karolines K√łkken)
Syltede tomater Syltede tomater
Det er nemt og hurtigt at gemme sommerens høst af grøntsager ved at sylte dem. Lav fx dine egne syltede tomater - og nyd dem hele året rundt. (Karolines K√łkken)
Lækre italienske koteletter med peberfrugterLækre italienske koteletter med peberfrugter
Her f√•r du min opskrift p√• italienske koteletter, der laves i et fad sammen med masser af peberfrugter, l√łg og tomater. Serveres med pasta eller ris.(Madens Verden)
Spaghetti i tomatsauceSpaghetti i tomatsauce
Alle børns yndlingsret! Her er den serveret med revet ost og persille som tilbehør.(Karolines K√łkken)
Pizza med tomat og mozzarella - opskrift med billederPizza med tomat og mozzarella - opskrift med billeder
Pizza med tomat: Denne pizza smager godt som den er - men den er også fænomenal med skiver af chorizo eller parmaskinke.(Madens Verden)
Pasta med spidsk√•l og m√łrbrad i tomatsaucePasta med spidsk√•l og m√łrbrad i tomatsauce
Opskrift p√• pasta med spidsk√•l, der er en meget hurtig pastaret. Pastapenne blandes med lynstegt svinem√łrbrad og en l√¶kker tomatsauce.(Madens Verden)
Tomatsalat med grillet aubergine og balsamicoperlerTomatsalat med grillet aubergine og balsamicoperler
L√¶kker tomatsalat med grillet aubergine og squash - en perfekt sommerret som tilbeh√łr til grill og sommerens sk√łnne m√•ltider - f√• opskrift her(Valdemarsro)
Sandart i tomat-dildfl√łdeSandart i tomat-dildfl√łde
Sandart er en smuk fisk, der har sæson hele året - bortset fra maj, hvor den er fredet.(Karolines K√łkken)
Spaghetti marinara Spaghetti marinara
En supernem pastaret med alt godt fra havet i en cremet tomatsauce.(Karolines K√łkken)
Kylling med gratinerede b√łnner og tomatKylling med gratinerede b√łnner og tomat
Ovnbagte grøntsager - perfekt tilbehør til stegt kød, fx skinkemignon, kyllingefilet eller mørbrad.(Karolines K√łkken)
Tomatsuppe - Velsmagende hverdagsmadTomatsuppe - Velsmagende hverdagsmad
Lækker, nem og velsmagende tomatsuppe som er klar på tyve minutter. Nyd den på en travl hverdag eller en afslappet weekend. Valget er dit.(Madsvin)
Pasta med limekrydret fiskPasta med limekrydret fisk
Spaghetti i tomatsauce....og nu med fiskefileter med smeltet ost.(Karolines K√łkken)
Chili con carne opskriftChili con carne opskrift
Chili Con Carne er noget af det bedste simremad fra det mexicanske k√łkken. Denne version er nem at lave og smager s√• englene synger. ‚Üí Se opskrift p√• hjemmelavet chili con carne med oksek√łd, b√łnner, tomat og gode krydderier lige her.(Madsvin)
Spidsk√•l og blomk√•l med tomater i fl√łde fad (LCHF)Spidsk√•l og blomk√•l med tomater i fl√łde fad (LCHF)
Se her hvordan du laver spidsk√•l og blomk√•l med tomater i fl√łde fad. Opskriften er n√¶sten som fl√łdekartofler - men uden kartofler.(Madens Verden)
Spaghetti med flanksteak, tomater, hytteost og basilikumSpaghetti med flanksteak, tomater, hytteost og basilikum
Hurtig og smagfuld pastaret. Smager også dejligt med ramsløg når der er sæson for det.(Karolines K√łkken)
Gr√łntsagsfrikadeller med tomatsalsa og dipGr√łntsagsfrikadeller med tomatsalsa og dip
Farvestrålende og lækre grøntsagsfrikadeller med paneer, ærter, majs og mynte - her serveret med tomatsalsa og en dip af salatost. Lav evt. paneeren dagen før.(Karolines K√łkken)
Sandwich med flanksteak og tomatkrydret hvidkålSandwich med flanksteak og tomatkrydret hvidkål
En god mættende sandwich. Eller måske snarere en burger - med stegt oksekød, hvidkålssalat, syltede agurker og krydret hytteost.(Karolines K√łkken)
Pastasalat med kalkunbryst, gr√łnne b√łnner og tomaterPastasalat med kalkunbryst, gr√łnne b√łnner og tomater
Sund og l√¶kker pastasalat med kalkunbryst, der sk√¶res i grove tern, og blandes med pastapenne, gr√łnne b√łnner og tomater. Vendes med persilleolie.(Madens Verden)
Karry-tomatgryde med ingefærkrydret kyllingKarry-tomatgryde med ingefærkrydret kylling
En supernem og hurtig gryderet med både syrlighed og sødme. Tomater og abrikoser byder ind med syrlighed, mens gulerødder, honning og rød peber klarer sødmen.(Karolines K√łkken)
Pasta med ost og tomatsalatPasta med ost og tomatsalat
Pastaret, når den er allernemmest! Lav den fx når mindre børn hjælper til i køkkenet(Karolines K√łkken)
Spaghetti med k√łdboller i tomatsauceSpaghetti med k√łdboller i tomatsauce
Så er det tid for lady og vagabonden! Lange spaghettier og kødboller lige til at dele.(Karolines K√łkken)
BLT - hjemmelavet sandwich med bacon, salat og tomatBLT - hjemmelavet sandwich med bacon, salat og tomat
BLT er en klassisk sandwich med toastbr√łd, bacon, salat og tomat. Nem at lave, og her er denne BLT samlet med en hjemmelavet burgerdressing.¬†(Madens Verden)
Spaghetti med kylling og tomatsauceSpaghetti med kylling og tomatsauce
En populær pastaret med tomat og kylling. Helt enkel men fuld af dejlig smag.(Karolines K√łkken)
Tomatsalat med balsamicoTomatsalat med balsamico
God opskrift p√• tomatsalat med balsamico, der laves med de sk√łnne og s√łde Dulcita tomater, der passer perfekt i salater.(Madens Verden)
Baconsandwich med kylling og salatBaconsandwich med kylling og salat
Se her hvordan du laver en l√¶kker og hjemmelavet baconsandwich, der selvf√łlgelig indeholder masser af bacon, kylling, salat og tomater.(Madens Verden)
Oksegryde med kidneyb√łnner og tomatOksegryde med kidneyb√łnner og tomat
Rustik gryderet med bacon. Serveres med kartofler og ostedrys.(Karolines K√łkken)
Spaghetti med m√łrbrad, tomat og √¶bleSpaghetti med m√łrbrad, tomat og √¶ble
En let og saftig pastaret med bl.a. hvidløg, tomater og svinemørbrad. Måske en afløser eller et supplement til den legendariske spaghetti med kødsauce.(Karolines K√łkken)
Pasta med rucola, tomat og baconPasta med rucola, tomat og bacon
Pasta med rucola er fra det italienske k√łkken, og her har jeg lavet det med friske tomater, champignon og tern af spr√łdstegt, t√łrsaltet bacon.(Madens Verden)
Kartoffelsalat med asparges, tomat og sennepsdressingKartoffelsalat med asparges, tomat og sennepsdressing
Kartoffelsalat: Se denne sk√łnne opskrift p√• kartoffelsalat med asparges, tomat og sennepsdressing, der er nem at lave og frisk i smagen.(Madens Verden)
Bruschetta med honningbagte tomaterBruschetta med honningbagte tomater
Bruschetta med honningbagte tomater og cremefraiche er en sprød og lækker anretning, som passer perfekt i en tapas menu.(Karolines K√łkken)
Hvid pizza med for√•rsl√łg og r√łget laksHvid pizza med for√•rsl√łg og r√łget laks
Hvid pizza?? Hvad er nu det for noget! Vi har skiftet tomatsaucen ud med cremefraiche - det er anderledes på den gode måde - prøv det!(Karolines K√łkken)
Spaghetti med ostetomatsauce og ristede svampeSpaghetti med ostetomatsauce og ristede svampe
Svampe og pasta klæder hinanden godt. Og bundet sammen af den cremede ostesauce bliver det ekstra godt.(Karolines K√łkken)
Lun pastasalat med tomatpure og rucolaLun pastasalat med tomatpure og rucola
En nem og lækker opskrift på lun pastasalat, som du kan lave på 15 minutter. Pastasalaten laves med kogt pasta, tomatpure og masser af sund rucola.(Madens Verden)
Hvidl√łgs pull-apart br√łd - en god og nem opskriftHvidl√łgs pull-apart br√łd - en god og nem opskrift
Her f√•r du opskriften p√• et nemt og l√¶kkert hvidl√łgs pull-apart br√łd fra Newyorker By Heart. Hvidl√łgsbr√łdet spises til pastaretter - eller til en tomatsovs.(Madens Verden)
Bruschetta med hytteost og avocadoBruschetta med hytteost og avocado
Dejlig nem og enkel forret eller appetizer bestående af ristet brød med tomat, avocado og cremet avocado. En anderledes variant af den klassiske italienske bruschetta.(Karolines K√łkken)
Pasta med r√łget laksPasta med r√łget laks
En cremet og lækker pastaret som er lynhurtig at lave - her med soltørrede tomater og forårsløg. (Karolines K√łkken)
Spaghetti med peberfrugtsauce og valn√łdderSpaghetti med peberfrugtsauce og valn√łdder
En dejlig grøntsagssauce til spaghetti. Her er den klassiske tomatsauce skiftet ud med sauce af røde peberfrugter, løg og æble.(Karolines K√łkken)
Italiensk pastasalat - nem opskrift med kylling og spinatItaliensk pastasalat - nem opskrift med kylling og spinat
Her f√•r du min opskrift p√• italiensk pastasalat med kylling. En l√¶kker og sund hovedret med masser af smag. Og selvf√łlgelig med pasta og solt√łrrede tomater.(Madens Verden)
Curry med kikærter og paneerCurry med kikærter og paneer
Super simpel tomatcurry med frisk spinat og hjemmelavet paneer. En dejlig vegetargryderet.(Karolines K√łkken)
Verdens nemmeste salat med rucolaVerdens nemmeste salat med rucola
S√•dan laver du verdens nemmeste salat med rucola. Tils√¶t sm√• Juanita tomater, lidt l√łg og dryp med balsamico og olivenolie.(Madens Verden)
Romaine salat med tomater, majs og agurkRomaine salat med tomater, majs og agurk
Se opskriften p√• en let og spr√łd romaine salat med tomater, majs og agurk, der vendes med en hjemmelavet salatdressing. Nem hverdagssalat alle kan lide.(Madens Verden)
Syltede gr√łnne tomater - hurtig og nem opskriftSyltede gr√łnne tomater - hurtig og nem opskrift
Syltede gr√łnne tomater er l√¶kkert tilbeh√łr til ost, desserter, i sandwich og som snacks. Og s√• er det en m√•de at undg√• spild fra drivhuset.(Madens Verden)
Bruschetta med ostBruschetta med ost
Lækre bruschetta med to slags tomater, frisk oregano og hvidskimmelost.(Karolines K√łkken)
Oksek√łdsfrikadeller med cremet tomatsauce og frisk pastaOksek√łdsfrikadeller med cremet tomatsauce og frisk pasta
Kødboller og pasta med masser af grøntsager - den går lige ind, også hos familiens yngste, er vi sikre på. (Karolines K√łkken)
Pasta med spr√łd bacon og gr√łnne b√łnnerPasta med spr√łd bacon og gr√łnne b√łnner
Nem og hurtig pastaret med cremet tomatsauce - knasende sprød bacon, ristede solsikkekerner og haricots verts gør retten til en rigtig hverdagsklassiker. (Karolines K√łkken)
Spaghetti med tomatsauce og ristede græskarkernerSpaghetti med tomatsauce og ristede græskarkerner
Spaghetti med tomatsauce. En dejlig klassiker, som her har fået et lille tvist med savojkål chiliost og ristede græskarkerner.(Karolines K√łkken)
Tærte med ost og tomaterTærte med ost og tomater
Denne tærte smager skønt, også når den er kold og kan derfor med fordel bruges til ungernes madpakke, hvis der er rester til overs.(Karolines K√łkken)
Kylling med mos - opskrift i fad med tomater og fl√łdeKylling med mos - opskrift i fad med tomater og fl√łde
Her er min opskrift p√• kylling med mos, der er nem aftensmad. En hel kylling steges i fad sammen med tomater, l√łg og fl√łde, og serveres med kartoffelmos.(Madens Verden)
De allerbedste pizzasnegle ‚Äď skinke og ostDe allerbedste pizzasnegle ‚Äď skinke og ost
Alle b√łrns favorit - de klassiske pizzasnegle. Bag dem traditionelt med skinke og ost eller pr√łv solt√łrrede tomater, pesto eller rosmarin. Find opskrift p√• dej og fyld her.(Louiogbearnaisen)
Spaghetti næsten som i ItalienSpaghetti næsten som i Italien
En enkel, rustik pastaret, der er inspireret af den italienske bucatini all‚Äôamatriciana. Med masser af umami fra bacon, tomater og tør lagret ost.(Karolines K√łkken)
Hvidl√łgsbr√łd med fl√łdeost og cherrytomaterHvidl√łgsbr√łd med fl√łdeost og cherrytomater
En klassisk sammensætning med et lille twist fra flødeosten. Sydens sol sniger sig elegant ind i det danske køkken.(Karolines K√łkken)
Spaghetti og k√łdsauce med balsamicoSpaghetti og k√łdsauce med balsamico
På italiensk hedder kødsaucen ragù. Som oftest i Italien er der regionale forskelle, men saucen indeholder altid en eller anden form for kød, grøntsager og en væde som kan være vin, bouillon, tomat eller lignende.(Karolines K√łkken)
Pizza uden ost, men med rucola og parmaskinke - opskrift med billederPizza uden ost, men med rucola og parmaskinke - opskrift med billeder
Pizza uden ost, men med l√¶kker rucola, tomater og parmaskinke. Du kan selvf√łlgelig sagtens ogs√• putte lidt mozzarella (friskost) p√• denne dejlige pizza.(Madens Verden)
Gr√łntsagsspaghetti med k√łdbollerGr√łntsagsspaghetti med k√łdboller
Grøntsagsspaghetti med kødboller er en skøn pastaret med masser af grønt og lækre kødboller i cremet tomatsauce. En ret der emmer af Lady og vagabonden. (Karolines K√łkken)
Kyllingebryst med kartofler og tomater i ovnKyllingebryst med kartofler og tomater i ovn
Når først kartofler og kylling er i ovnen, er det bare at lave dressingen....og så ellers slappe af - måske!(Karolines K√łkken)
KartoffellasagneKartoffellasagne
Lun, lækker lasagne med kartofler og hakket oksekød. Server med salat af tomat og agurk.(Karolines K√łkken)
Salat med spinat og tomatSalat med spinat og tomat
Opskrift p√• salat med spinat. Spinatsalaten vendes med friske tomater, fintstrimlet r√łdl√łg og mandler. Dryppes med olivenolie og balsamico.(Madens Verden)
Bruschetta med parmaskinke, tomat og mozzarellaBruschetta med parmaskinke, tomat og mozzarella
Bruschetta er en l√¶kker og enkel forret, der stammer fra det centrale Italien. Ofte daggammelt br√łd med olie, hvidl√łg, parmaskinke og ost.(Madens Verden)
Madtærte - nem opskrift på tærte til aftensmadMadtærte - nem opskrift på tærte til aftensmad
Madt√¶rte med tomater, asparges og r√łdl√łg. En nem opskrift p√• hjemmelavet t√¶rte, der laves helt fra bunden, og madt√¶rten er god til aftensmad eller frokost.(Madens Verden)
Pasta fl√łde tomatsauce med baconPasta fl√łde tomatsauce med bacon
Super l√¶kker opskrift p√• pasta fl√łde tomatsauce med spr√łde bacontern og bladselleri. God som b√•de forret og hovedret.(Madens Verden)
Nem opskrift p√• r√łdsp√¶tter i bagepapirNem opskrift p√• r√łdsp√¶tter i bagepapir
R√łdsp√¶tter i bagepapir er en b√•de nem og hurtig opskrift til ovnen. R√łdsp√¶tterne pakkes ind med tomater og lime, og det er en hurtig fiskeret.(Madens Verden)
Pasta med tigerrejer og krydrede cherrytomaterPasta med tigerrejer og krydrede cherrytomater
Dejlig lun salat med italienske noter. Nem at lave og smuk at se på.(Karolines K√łkken)
Skinkegryde med bacon og p√łlserSkinkegryde med bacon og p√łlser
Opskrift p√• god skinkegryde med bacon, der simrer en times tid. Gryderetten indeholder ogs√• bacon, p√łlser, guler√łdder og tomater.(Madens Verden)
Pasta med tigerrejer og tomaterPasta med tigerrejer og tomater
Den sorte pasta er dramatisk og flot op mod de røde tigerrejer....men du kan jo også bruge almindelig pasta.(Karolines K√łkken)
Pasta med tomater og k√łdbollerPasta med tomater og k√łdboller
Lady og Vagabonden elskede det, de fleste børn elsker det (plus de voksne).....spaghetti og kødboller. Her har vi skiftet spaghettien ud med skruer og tilføjet lidt ekstra grøntsager, men det smager stadig lige godt.(Karolines K√łkken)
Grov boghvedegr√łd med tomatsalsaGrov boghvedegr√łd med tomatsalsa
En spændende kombination: En fyldig boghvedegrød serveret med sursød tomatsalsa. Selv på en grøddag er der en chance for at blive ordentlig mæt.(Karolines K√łkken)
Hvidl√łgstomater med spr√łd parmaskinkeHvidl√łgstomater med spr√łd parmaskinke
En lækker lille snack som kan serveres til brunch eller som tapas.(Karolines K√łkken)
Sauce med rejer til pastaSauce med rejer til pasta
Let og lækker pastaret med rejer og blommetomater. Perfekt sommermad til hele familien.(Karolines K√łkken)
Grillet svinebryst med italienske fl√łdekartoflerGrillet svinebryst med italienske fl√łdekartofler
Her f√•r du opskriften en meget l√¶kker grillet svinebryst med italienske fl√łdekartofler, der er med bacon, tomater og fl√łde.(Madens Verden)
Bloody Mary Linguine / Tomat-vodkasauce med frisk (hjemmelavet) pastaBloody Mary Linguine / Tomat-vodkasauce med frisk (hjemmelavet) pasta
Weekenden b√łd jo p√• kaos i k√łkkenet herhjemme, storproduktion og¬†ualmindelig rar mad. Jeg tror hver en sk√•l, ske og viskestykke blev brugt. Hvilket ikke er s√• lidt herhjemme. Opvaskemaskine var i hvert fald p√• overarbejde og k√łrte for fulde dr√łn. Hele tiden og igen. Noget af det allerbedste som weekendens udskejelser b√łd p√•, var den...L√¶s Mere(Louiogbearnaisen)
KyllingegrydeKyllingegryde
Så nemt og hurtigt kan det gøres. Karrysaucen med tomat giver masser af smag til kylling og grøntsager, så du på næsten ingen tid har et dejligt aftensmåltid. Skift risene ud med naanbrød, hvis du har ekstra travlt.(Karolines K√łkken)
Oksetyndsteg med persillerodspure og grillet polentaOksetyndsteg med persillerodspure og grillet polenta
Opskriften på oksetyndsteg med persillerodspure og grillet polenta giver en festlig og velsmagende ret. Oksetyndsteg, polenta, cherrytomater og peberrodspuré smager himmelsk sammen.(Karolines K√łkken)
Pasta og kylling i tomatsaucePasta og kylling i tomatsauce
Pasta og tomatsauce det er altid godt....og så med kylling. Det kan næsten kun blive et hit.(Karolines K√łkken)
Pasta og ostesauce med tomaterPasta og ostesauce med tomater
En dejlig enkel pastaret med karakter fra bacon og oliven.(Karolines K√łkken)
Oksem√łrbrad i ovn med tilbeh√łrOksem√łrbrad i ovn med tilbeh√łr
L√¶kker opskrift p√• oksem√łrbrad i ovn med tilbeh√łr. Oksem√łrbraden steges rosa, og serveres med bagte tomater, asparges og kartofler.(Madens Verden)
Nem r√łdvinssauce opskrift med kalvefond og tomatNem r√łdvinssauce opskrift med kalvefond og tomat
Se her hvordan du laver den perfekte r√łdvinssauce, der laves p√• en god r√łdvin, som du koger ind med kalvefond og fl√łde. God til oksek√łd.(Madens Verden)
Græsk salat - opskrift med feta og olivenGræsk salat - opskrift med feta og oliven
Gr√¶sk salat er en klassisk salat. Her er min opskrift med tomater, agurk, oliven og feta ost. Den gr√¶ske salat er perfekt som tilbeh√łr.(Madens Verden)
Ovnbagte gr√łnne asparges og tomaterOvnbagte gr√łnne asparges og tomater
Se hvordan du nemt laver ovnbagte gr√łnne asparges og tomater i ovnen. L√¶kkert tilbeh√łr med masser af smag, som blot tager 15 minutter.(Madens Verden)
Pasta pomodoro - pasta opskrift med nem tomatsovsPasta pomodoro - pasta opskrift med nem tomatsovs
Pasta pomodoro er en nem opskrift p√• pasta med tomatsovs. Klasisk ret fra det italiensk k√łkken med friske tomater, der koges ind og vendes med spaghetti.(Madens Verden)
Hjemmelavet tomatsovs med frisk basilikumHjemmelavet tomatsovs med frisk basilikum
Her får du en god opskrift på hjemmelavet tomatsovs, der er virkelig god til alle slags pasta. Tomatsovsen vendes med frisk basilikum.(Madens Verden)
OliventærteOliventærte
Anderledes og helt fantastisk madtærte for alle der elsker oliven. Server med blandet salat og bagte tomater.(Karolines K√łkken)
Grov pizza med tomat, bacon og kålsalatGrov pizza med tomat, bacon og kålsalat
Det kan faktisk godt lade sig gøre at lave en sund pizza. Med grov bund, spidskålssalat og rigeligt tomatsauce lander vi i den fedtfattige ende.(Karolines K√łkken)
Fransk kylling i fad med tomat, hvidl√łg og rosmarinFransk kylling i fad med tomat, hvidl√łg og rosmarin
Fransk kylling er en l√¶kker opskrift p√• kylling i fad, der steges med tomater, hvidl√łg og rosmarin. En nem ret, der smager himmelsk godt.(Madens Verden)
Grydestegt oksefilet - nem opskrift på oksefilet i grydeGrydestegt oksefilet - nem opskrift på oksefilet i gryde
Grydestegt oksefilet med solt√łrrede tomater og champignon er fremragende g√¶stemad, som kan laves p√• under en time. Med forslag p√• tilbeh√łr.(Madens Verden)
Pasta med gr√łnk√•l og bagte tomaterPasta med gr√łnk√•l og bagte tomater
Pasta med gr√łnk√•l er sund og nem aftensmad, hvor pastaen serveres med spr√łdstegt bacon, gr√łnk√•l og bagte cherrytomater.(Madens Verden)
KartoffelpizzaKartoffelpizza
Hvid pizza er en lidt alternativ pizza uden tomatsauce - Her i form af en utrolig lækker kartoffelpizza. Pynt med rosmarin. (Karolines K√łkken)
Salat med bagt blomkål og tomat opskriftSalat med bagt blomkål og tomat opskrift
Se hvordan du laver en virkelig l√¶kker salat med bagt blomk√•l og tomat, der bages 10 minutter i ovnen, og vendes med b√łnner og cashewn√łdder.(Madens Verden)
Verdens nemmeste tomatsovs til pastaVerdens nemmeste tomatsovs til pasta
Pr√łv denne dejlige tomatsovs, der laves p√• f√• minutter helt fra bunden med skalottel√łg og hvidl√łg. Tomatsovsen koges hurtigt igennem med en d√•se hakkede tomater, og derefter vendes den med pasta. Nemmere bliver det ikke.(Madens Verden)
Mexicansk salat med tomat, majs og kidneyb√łnnerMexicansk salat med tomat, majs og kidneyb√łnner
Her f√•r du en l√¶kker opskrift p√• mexicansk salat, der er b√•de sund og flot i salatsk√•len. Laves bla. med tomat, majs og kidneyb√łnner.(Madens Verden)
L√¶kker tomatsalat med r√łdl√łg og balsamicoL√¶kker tomatsalat med r√łdl√łg og balsamico
S√•dan en l√¶kker tomatsalat er en salat, der er fyldt med sommer og s√łdme. Krydret med balsamico og r√łdl√łg, og den er perfekt til blandt andet kylling.(Madens Verden)
Bagte auberginer og kartofler Bagte auberginer og kartofler
Ovnbagte auberginer, kartofler og hvidløg vendt med tomater, persille og salatost. En dejlig vegetarret.(Karolines K√łkken)
American barbecue sauce opskrift (hjemmelavet)American barbecue sauce opskrift (hjemmelavet)
Opskriften på en hjemmelavet american barbecue sauce, der laves med æblemost, whisky og Heinz tomatketchup. Usandsynligt lækkert.(Madens Verden)
Hytteost med makrel i tomatHytteost med makrel i tomat
Hytteost med makrel i tomat er hurtigt, simpelt og lækkert. Perfekt til en nem frokost!(Karolines K√łkken)
Marinerede koteletter med lun b√łnnesalatMarinerede koteletter med lun b√łnnesalat
Tomat- og cremefraichesaucen bliver både brugt til at lynmarinere koteletterne i og til at vende sammen med pastaen. Nemt, velsmagende og hurtigt.(Karolines K√łkken)
Scrambled æg toastScrambled æg toast
Ristet brød med røræg, hytteost, ristede champignoner, soltørrede tomater og parmaskinke. Fantastisk morgenmad eller frokost de dage, hvor du har god tid.(Karolines K√łkken)
Makaroni med bagte tomater og spinat (vegetarret)Makaroni med bagte tomater og spinat (vegetarret)
Makaroni med bagte tomater og spinat er en l√¶kker italiensk opskrift, og den er samtidig en nem pastaret uden k√łd. Derfor er den god som vegetarret.(Madens Verden)
Hjemmelavede solt√łrrede tomaterHjemmelavede solt√łrrede tomater
L√¶kre, bagte tomater i ovn. Lav selv solt√łrrede tomater i din ovn og brug dem i salat, br√łd eller m√łrbrad. F√• opskrift p√• ovnbagte tomater her(Louiogbearnaisen)
Salat med radiser, spinat, majs og tomaterSalat med radiser, spinat, majs og tomater
Salat med radiser er en b√•de frisk og spr√łd salat, der her f√•r godt selskab af spinat, majs og dejlige cherrytomater, samt en let syrlig dressing.(Madens Verden)
Ovntomater med kogte gr√łnne b√łnnerOvntomater med kogte gr√łnne b√łnner
Ovntomater er perfekte i en salat med letkogte, gr√łnne b√łnner. Tomat- og b√łnnesalaten er meget velegnet som tilbeh√łr til bla. b√łffer og oksestege.(Madens Verden)
Pasta i fl√łdesovs med broccoli, tomater og stegt kyllingPasta i fl√łdesovs med broccoli, tomater og stegt kylling
Pasta i fl√łdesovs er en l√¶kker pastaret, som du kan serverer b√•de til hverdag og fest. Her lavet med kylling og broccoli i en dejlig fl√łdesauce.(Madens Verden)
Straccetti med pasta - autentisk pastaret fra RomStraccetti med pasta - autentisk pastaret fra Rom
Straccetti er en lokal opskrift fra Rom. Let og l√¶kkert med oksek√łd, der simrer i hvidvin, og til sidst rucola samt cherrytomater.(Madens Verden)
Dip med solt√łrret tomatDip med solt√łrret tomat
Mager tomatdip serveret som snack med ristet brød.(Karolines K√łkken)
Opskrift på makaroni med kylling på 25 min.Opskrift på makaroni med kylling på 25 min.
Her f√•r du en l√¶kker opskrift p√• makaroni med kylling, og det er en ret, som du kan lave p√• omkring 25 minutter. Med tomat, fl√łde, makaroni og kylling.(Madens Verden)
Gastromand-brunch ‚Äď Part II: Steak, k√•lp√łlse, vesterhavsost og brunet sm√łrGastromand-brunch ‚Äď Part II: Steak, k√•lp√łlse, vesterhavsost og brunet sm√łr
Sidste fredag fik du f√łrste del i vores 3-delte opg√łr med den d√łdsyge "automat-brunch", som man ofte bliver pr√¶senteret for. ¬† I dag er vi n√•et til hovedretten i menuen, som ser s√•ledes ud: Stenbiderrogn, r√łr√¶g royale, r√łget(Gastromand.dk)
Nem og rustik tomatsauce med pastaNem og rustik tomatsauce med pasta
Her kan du se hvordan du nemt laver en tomatsauce helt fra bunden med friske tomater, og du beh√łver ikke at fl√• tomaterne f√łrst. Tomatsaucen vendes med pasta.(Madens Verden)
Hytteost-dipHytteost-dip
Lækker og nem dip lavet på hytteost. Variér smagen i din dip med andre krydderurter, krydderier, pesto, oliven, soltørrede tomater m.m. Spis den sammen med fx grøntsagssnack, ristede rugbrødsstave og chips.(Karolines K√łkken)
Nemme enchiladas med kylling og spidskålNemme enchiladas med kylling og spidskål
Enchiladas er mexicanske tortillas, der rulles sammen om fyld og gr√łntsager. Her i min opskrift er det hakket kylling i k√łdsovs, spidsk√•l og tomatsovs.(Madens Verden)
Pastasalat med squash og cherrytomaterPastasalat med squash og cherrytomater
Pastasalat smager dejligt sammen med brød eller stegt kød. Prøv også at tage denne nemme pastasalt med i madpakken.(Karolines K√łkken)
SelleripostejSelleripostej
Nem aftensmad til en af de grønne, kødfrie dage. Når først postejen er i ovnen passer den sig selv, og du har tid til at lave den farverige tomatsalat....og slappe lidt af.(Karolines K√łkken)
Pasta med for√•rsl√łg og indkogt tomatsovsPasta med for√•rsl√łg og indkogt tomatsovs
Her f√•r du en virkelig sk√łn opskrift p√• pasta med for√•rsl√łg og en indkogt tomatsovs, der laves p√• for√•rsl√łg, bacon, hvidl√łg og tomater. Serveres med italiensk br√łd til.(Madens Verden)
Aspargessalat med edamameb√łnner, radiser og tomaterAspargessalat med edamameb√łnner, radiser og tomater
Sommeren er kommet og det betyder salater i alle afskygninger ‚Äď masser af salater og spr√łde gr√łntsager. Men mens de sp√¶de skud lader vente p√• sig, m√• man snuppe noget af det, som allerede har vist sig. I andre lande (; Ej, aspargsen er her endnu og lige om lidt kan du finde radiser, og...L√¶s Mere(Louiogbearnaisen)
Butterdejsstænger med tomatfyldButterdejsstænger med tomatfyld
Virkelig nem tærte lavet på færdigkøbt butterdej. Server den med en grøn salat.(Karolines K√łkken)
KyllingepizzaKyllingepizza
Så er der pizza til aftensmad! Denne kyllingepizza er supernem: Vi laver en hurtig tomatsauce og bruger færdige pizzabunde, og så er det ellers bare om at samle og bage kyllingepizzaerne.(Karolines K√łkken)
Pastasalat med tunPastasalat med tun
Skøn pastaret med tun, sprød peberfrugt og friske cherrytomater. Ideel som hovedret men også velegnet til madpakken.(Karolines K√łkken)
Italienske frikadeller - nem opskrift med tomatsovsItalienske frikadeller - nem opskrift med tomatsovs
Her er den bedste opskrift på italienske frikadeller, der laves med eller uden parmesan. Frikadellerne serveres i en hjemmelavet tomatsovs.(Madens Verden)
Fyldte aubergineruller og bagte stilktomaterFyldte aubergineruller og bagte stilktomater
De fyldte aubergineruller og bagte stilktomater er super lækre som snack eller forret - suppler evt. med oliven. Du kan også servere de fyldte aubergineruller og bagte stilktomater til fx stegt lammeculotte, bagte halve kartofler og tzatziki.(Karolines K√łkken)
Ristet rugbr√łd med ost, tomatsalsa og pocheret √¶g  Ristet rugbr√łd med ost, tomatsalsa og pocheret √¶g
Når ostemadden skal kunne noget mere end bare være en almindelig ostemad, må der mere i spil. Den friske tomatsalsa komplementerer ostens umami smag godt, mens det pocherede æg bidrager med salt og gør hele retten blød og cremet.(Karolines K√łkken)
Semidried cherrytomaterSemidried cherrytomater
Tomaterne smager dejligt til skimmelost samt til mellemlagret og lagret gul ost. Prøv dem også i en salat.(Karolines K√łkken)
Brunch på grill - se hvad du kan grilleBrunch på grill - se hvad du kan grille
Du kan sagtens lave en lækker brunch på grill, og her er der masser af inspiration til, hvad du kan komme på grillen. Alt fra æg til tomater og bacon.(Madens Verden)
Kartofler i folie til grill eller ovn (nemme kartoffelpakker)Kartofler i folie til grill eller ovn (nemme kartoffelpakker)
Pr√łv denne opskrift p√• kartofler i folie. L√¶kre og nemme pakker med sm√• kartofler, tomater og spidsk√•l, og de kan tilberedes i enten grill eller ovn.(Madens Verden)
Kikærtesalat med tomater og persilleKikærtesalat med tomater og persille
En god fyldig kik√¶rtesalat med masser af gr√łntsager. Kan spises som tilbeh√łr til k√łd eller alene med godt br√łd. Find den nemme kik√¶rte opskrift p√• louiogbearnaisen(Louiogbearnaisen)
Hytteostpostej og tomatsalat med radiserHytteostpostej og tomatsalat med radiser
Hytteost kan bruges i mange variationer - her er en af dem.(Karolines K√łkken)
Vårsalat med blåbær og tomaterVårsalat med blåbær og tomater
Se hvordan du laver en lækker vårsalat med blåbær og tomater. Vårsalaten er særdeles lækker i salatskålen, og dryppes med citron og olie.(Madens Verden)
Nem burger med kylling, tomat og r√łdl√łgNem burger med kylling, tomat og r√łdl√łg
Her får du opskriften på en meget nem burger med kylling. En sundere fastfood, der smager himmelsk godt. Med opskrift på hjemmelavede boller og dressing.(Madens Verden)
Stegt laks med frisk pasta og cremet gr√łntsagssauceStegt laks med frisk pasta og cremet gr√łntsagssauce
Stegt laks lavet med en hel lakseside i ovn, og det er meget nem. Til denne opskrift h√łrer desuden en cremet fl√łdesovs med for√•rsl√łg, hvidl√łg og tomat.(Madens Verden)
Omelet med rucola og tomater (nem omelet)Omelet med rucola og tomater (nem omelet)
Pr√łv at lave en sk√łn omelet med rucola, for rucolaen er super god sammen med √¶g. Her i denne opskrift er der b√•de lidt rucola i omeletten og ovenp√• som topping.(Madens Verden)
Kartoffelsalat med solt√łrrede tomater og √¶rterKartoffelsalat med solt√łrrede tomater og √¶rter
En dejlig mættende salat til madpakken med både kartofler, ærter og hytteost.(Karolines K√łkken)
Cæsarsalat med ekstra fyldCæsarsalat med ekstra fyld
Der er frisk, sprød salat og knasende brødcroutoner i cæsarsalaten. Og i denne variation er der ekstra fyld af både oliven, tomater og oksekød, så salaten mætter godt.(Karolines K√łkken)
Kartoffelsalat med tomater, b√łnner og olivenKartoffelsalat med tomater, b√łnner og oliven
En skøn kartoffelslat med masser af smag og fuld af farver. Et måltid i sig selv, men også meget velegnet til fisk eller kød fra grillen.(Karolines K√łkken)
Butterbeans med broccoli, druer og tomatButterbeans med broccoli, druer og tomat
En nem og meget m√¶ttende salat til madpakken, som sagtens kan laves i stor m√¶ngde og klare aftensmaden ogs√•. Jeg spiste min ene omgang med en d√•se tun p√• og den anden bliver spist i aften. Sammen med kylling paneret i quionaflakes ‚Äď et eksperiment (: Jeg burde egentligt kaste mig over en omgang comfort-food....L√¶s Mere(Louiogbearnaisen)
R√łd pestoR√łd pesto
Lækker rød pesto med valnødder, soltørrede tomater, hvidløg og ost. Pestoen smager dejlig som tilbehør til ost, nye kartofler, på brød og sammen med pasta.(Karolines K√łkken)
Hasselback kylling med bacon og tomatHasselback kylling med bacon og tomat
Hasselback kylling er som du kender det med hasselback kartofler. Skåret i skiver og jer fyldt med bacon og tomat. Super lækker kylling.(Madens Verden)
Tigerrejer i asiatisk tomatsauce med ingefærrisTigerrejer i asiatisk tomatsauce med ingefærris
Ingefær, citrongræs, lime og chilisauce giver retten sit asiatiske præg. Retten er nem at tilberede og smager supergodt!(Karolines K√łkken)
Ovnbagte tomater med timian (tomater i ovn)Ovnbagte tomater med timian (tomater i ovn)
Her er den bedste opskrift p√• ovnbagte tomater, der bages med timian og lidt balsamico. De ovnbagte tomater er gode som tilbeh√łr til b√łf.(Madens Verden)
Mexicanske pandekager med hakket oksek√łdMexicanske pandekager med hakket oksek√łd
Opskrift p√• mexicanske pandekager, der fyldes med hakket oksek√łd og masser af tomat, majs, agurk, peberfrugt og iceberg salat.(Madens Verden)
Bagte tomater og squashsalat med avocadodressingBagte tomater og squashsalat med avocadodressing
De bagte tomater på brød er inspireret af små italienske bruschetta. Her har vi bare gjort dem store, så de mætter noget mere, og serveret en salat og en cremet avocadodressing til.(Karolines K√łkken)
Cannelloni med spinat og hytteostCannelloni med spinat og hytteost
Smagfulde spinatcannelloni med hytteost og cremet ostesauce serveret med spicy tomatsalat. Sundt og lækkert til både hverdag og fest.(Karolines K√łkken)
Vinbondens kyllingefad med hele kyllingelårVinbondens kyllingefad med hele kyllingelår
Her er opskriften p√• et nemt kyllingefad, hvor hele kyllingel√•r steges i ovnen sammen med hvidl√łg, tomater og l√łg. Serveres med bulgur.(Madens Verden)
Cannelloni med spinat og svampeCannelloni med spinat og svampe
Hjemmelavede cannelloni med spinat, svampe og cremet tomatsauce serveret med frisk spidskålssalat. Så er der nem og lækker aftensmad til den kødfrie dag!(Karolines K√łkken)
PeberfrugtsuppePeberfrugtsuppe
En skøn rød suppe med peberfrugt, tomat, paprika, flødeost og kalkun.(Karolines K√łkken)
Kyllingespyd med kartoffelsalat og tomatsalsaKyllingespyd med kartoffelsalat og tomatsalsa
Mad på spyd er altid et hit hos børnene. Prøv disse kyllingespyd med en dejlig mild kartoffelsalat.(Karolines K√łkken)
Spaghetti & meatballs med ovnbagte k√łdbollerSpaghetti & meatballs med ovnbagte k√łdboller
En l√¶kker opskrift p√• klassikeren spaghetti & meatballs. Her med ovnbagte k√łdboller, der vendes i den l√¶kre tomatsovs med gr√łntsager.(Madens Verden)
√Üggekage opskrift med bacon, tomater og purl√łg√Üggekage opskrift med bacon, tomater og purl√łg
En nem opskrift på traditionel æggekage med bacon, der steges på pande. Æggekagen er en dansk klassiker, og her får du også kokkens bedste æggekagetips.(Madens Verden)
Kyllingesandwich med spidskål og tomatKyllingesandwich med spidskål og tomat
Kyllingesandwich, der laves helt fra bunden med meget nemme og l√¶kre sandwichbr√łd. Fyldet er spidsk√•l, tomat, kylling og bacon.(Madens Verden)
Ostebagte kartofler og kyllingOstebagte kartofler og kylling
Sprød gratinering med tilbehør af cremet tomatsalsa og grøn salat(Karolines K√łkken)
Brunchæg med tomat i ramekinBrunchæg med tomat i ramekin
Brunchæg med tomat er nem at tilberede i små og ovnfaste skåle (ramkiner). Æggene er fremragende til både morgenmad og brunch.(Madens Verden)
Spaghetti med k√łdsovs p√• 20 minutterSpaghetti med k√łdsovs p√• 20 minutter
S√•dan laver du en gedigen og l√¶kker spaghetti med k√łdsovs helt fra bunden. Mad k√łd, l√łg og tomat og ikke s√• meget andet. En k√łdsovs som den skal laves.(Madens Verden)
Saltimbocca af skinkeschnitzler med tomatfl√łdesovsSaltimbocca af skinkeschnitzler med tomatfl√łdesovs
Her er min opskrift p√• saltimbocca af skinkeschnitzler. Italiensk inspireret ret med blandt andet rosmarin, parmaskinke og en l√¶kker tomatfl√łdesovs.(Madens Verden)
Toast med spejlæg, ost, tomat og bagt skinkeToast med spejlæg, ost, tomat og bagt skinke
Start dagen med denne morgenmadstoast med spejlæg, friske tomater og sprød serrano skinke.(Karolines K√łkken)
Romainesalat med tomater og pinjekerner opskriftRomainesalat med tomater og pinjekerner opskrift
Du skal pr√łve denne l√¶kre og nemme opskrift p√• romainesalat med tomater og pinjekerner. En sk√łn salat som tilbeh√łr mange retter.(Madens Verden)
Couscous salat med masser af gr√łntsagerCouscous salat med masser af gr√łntsager
Du kan lave en virkelig lækker og nem couscous salat med denne opskrift. Her er couscous blandet med blandt andet tomat og peberfrugt.(Madens Verden)
R√łdbedesuppe med tomat, ost og olivenR√łdbedesuppe med tomat, ost og oliven
Suppen er inspireret af den russiske rødbedesuppe Borsjtj.(Karolines K√łkken)
TomatlasagneTomatlasagne
Grøntsagslasagne fyldt med tomat, tomat, tomat og så lidt andre grøntsager. Supernem og hurtig lasagne....og så til en rimelig pris.(Karolines K√łkken)
Pastafad opskrift (ovnbagt pasta med tomatsovs)Pastafad opskrift (ovnbagt pasta med tomatsovs)
Pastafad, der minder om lasagne. Opskriften er med bredbåndet pasta, der bages i fad sammen med tomatsovs og bechamel sauce.(Madens Verden)
Mexicansk pizzaMexicansk pizza
Sprød, spicy og frisk - mexican power. En dejlig mexicansk pizza med bl.a. chorizo, avocado, chili, tomat og lime. Alt det gode vi kender fra Mexico.(Karolines K√łkken)
Tomatmad med gedeost og parmaskinkeTomatmad med gedeost og parmaskinke
Tomatmad med gedeost og parmaskinke er en opskrift på en lækker rugbrødsmad med et sydligt pift. Sprød parmaskinke, frisk gedeost, saftig tomat og sund salat på en bund af dejlig rugbrød - glæd dig!(Karolines K√łkken)
TomatmarmeladeTomatmarmelade
En skøn syrlig-sød tomatmarmelade. Kogt godt ind, så konsistensen bliver sirupsagtig, lidt a la en tyk chutney. Tomatmarmelade passer perfekt til modnet gul ost eller til blå- og hvidskimmelost.(Karolines K√łkken)
Kulmule med asparges risotto og bagte tomaterKulmule med asparges risotto og bagte tomater
Her er den lækre opskrift på kulmule med asparges risotto, hvor fisken steges på panden og serveres med bagte tomater. Du skal anvendes kulmule med skind.(Madens Verden)
Braiseret gris - langtidsstegt svin som simreretBraiseret gris - langtidsstegt svin som simreret
Her er min opskrift p√• braiseret gris, der laves af svinenakke. K√łdet langtidssteges som en simreret med bla. svesker og solt√łrrede tomater. God g√¶stemad.(Madens Verden)
Gammeldags koteletter i fad med fl√łdesovsGammeldags koteletter i fad med fl√łdesovs
Min bedste opskrift p√• koteletter i fad, der laves helt klassisk med bacon, hakkede tomater, champignon og fl√łdesovs. En vinder opskrift!(Madens Verden)
Cheese dogsCheese dogs
Gourmet hotdogs har efterhånden fået mange ansigter. Her bliver den serveret med masser af umami smag i form af to slags ost, soltørrede tomater - og en pølse, selvfølgelig.(Karolines K√łkken)
TomatpizzaTomatpizza
Server tomatpizzaen med majssalat i små skåle, grøn salat og agurkestave.(Karolines K√łkken)
Spinat med laks og solt√łrrede tomater (nem fiskeret)Spinat med laks og solt√łrrede tomater (nem fiskeret)
Her er en l√¶kker opskrift p√• spinat med laks, der nemt laves i et fad i ovnen. Sk√łn hverdagsmad med bla. solt√łrrede tomater og r√łdl√łg.(Madens Verden)
Tomatrisotto med svampetoppingTomatrisotto med svampetopping
En dejlig cremet risotto med tomat...og på toppen forskellige lækre svampe. En fin vegetarret. Og er du ikke vegetar kan du evt. servere et stykke stegt kød til.(Karolines K√łkken)
Pasta med friske tomater og asparges (italiensk opskrift)Pasta med friske tomater og asparges (italiensk opskrift)
Her f√•r du en klassisk italiensk opskrift p√• pasta med friske tomater og gr√łnne asparges. Som mutti laver den i Italien, og pastaretten er uden k√łd.(Madens Verden)
Ostegratineret spidskål og selleri og tomatragoutOstegratineret spidskål og selleri og tomatragout
Lækre spidskål med flødesauce....og flere gode grøntsager.(Karolines K√łkken)
R√łde gr√łntsager og oliven i grydeR√łde gr√łntsager og oliven i gryde
En dejlig gryderet serveret med spaghetti. Inspirationen til retten kommer fra Italien med oliven, rosmarin og små blommetomater.(Karolines K√łkken)
Tomatsalat med balsamicoyoghurtTomatsalat med balsamicoyoghurt
Det ser flot ud med forskellige tomater i salaten. Saucen passer også godt til grillet kylling eller fisk.(Karolines K√łkken)
Ostegratineret tomatsuppe med spr√łde tortillasOstegratineret tomatsuppe med spr√łde tortillas
Tomatsuppen, med fyld af bønner, kyllingefilet, græskar og æble, bliver ekstra lækker med smeltet ost på toppen.(Karolines K√łkken)
Tomatsalat med b√łnner, tun og basilikumcremeTomatsalat med b√łnner, tun og basilikumcreme
En af de moderne Poke Bowls - her med tun, bønner og tomater. Piftet op med en lækker basilikumcreme.(Karolines K√łkken)
R√łdfisk og kartofler i ovnR√łdfisk og kartofler i ovn
Rødfisk og kartofler i ovn, er en fedtfattig og nem opskrift på en lækker fiskeret. Glæd dig til at sætte tænderne i de lækre rødfiskefileter bagt i ovnen med tomater og grøntsager.(Karolines K√łkken)
Tomatsalat med hvid ost og olivenTomatsalat med hvid ost og oliven
En enkel tomatsalat med tomat, løg, hvid ost og oliven. Som en sommeraften i Grækenland!(Karolines K√łkken)
Tacos med hakket oksek√łd, salat og tacosauceTacos med hakket oksek√łd, salat og tacosauce
Tacos kan fyldes med lige det man lyster, og her er det med hakket oksek√łd, salat, tomater, agurk, majs og selvf√łlgelig en sm√•st√¶rk tacosauce.(Madens Verden)
Tomatsalat med feta og balsamicoTomatsalat med feta og balsamico
opskrift på tomatsalat med feta(Louiogbearnaisen)
Knuste bagekartofler med tomattopping og creme fraicheKnuste bagekartofler med tomattopping og creme fraiche
Her er en god opskrift p√• knuste bagekartofler med tomattopping og creme fraiche. Nemme at lave - og smager himmelsk godt som tilbeh√łr.(Madens Verden)
Klassisk burgerKlassisk burger
Helt klassisk burger uden nogen tvist eller nye påfund, bare tomat, agurk, rødløg og en hakkebøf med ost og bacon - lagt en lys burgerbolle. Hamburger, bøfsandwich eller bare burger - en klassiker, der har vundet indpas også på de danske spiseborde.(Karolines K√łkken)
TomatsalsaTomatsalsa
Lækker og velsmagende tomatsalsa, der er super hurtigt at lave! Salsaen kan også laves med grillede peberfrugter i stedet for tomater.(Karolines K√łkken)
Fynsk æggekage med bacon, tomat og agurkFynsk æggekage med bacon, tomat og agurk
Denne √¶ggekage med spr√łd bacon og friskt gr√łnt er nem og velsmagende, og du er sikker p√• den rette konsistens hver gang. F√• din √¶ggekage opskrift her!(Madsvin)
Fyldte auberginer - vegetarisk hverdagsmadFyldte auberginer - vegetarisk hverdagsmad
Fyldte auberginer er en hurtig, billig og lækker vegetarisk ret. Her er opskriften på en af mine favorit hverdagsretter med kikærter, tomater og svampe.(Madens Verden)
One pot: Frisk pasta med chili, squash, tomater, basilikumOne pot: Frisk pasta med chili, squash, tomater, basilikum
Opskrift på nem pasta ret med mornaysauce, tomater, squash, chili og basilikum. Så er der nem aftensmad. Find billeder og opskrifter her.(Louiogbearnaisen)
TomatsauceTomatsauce
Dejlig nem tomatsauce med cremefraiche. Server den til fx stegt kød, retter med ris eller pasta.(Karolines K√łkken)
Tomatsauce med 3 slags tomatTomatsauce med 3 slags tomat
Uhmm....pasta med tomatsauce, en klassiker, der falder i god jord hos både børn og voksne. Vi har lavet tomatsaucen med 3 slags tomat - det giver både bredde og dybde i smagen.(Karolines K√łkken)
Barbecuekylling med auberginesalatBarbecuekylling med auberginesalat
Krydret kyllingefilet og auberginesalat med tomater, granatæble og ost.(Karolines K√łkken)
Cheesecake med pesto og bagte tomaterCheesecake med pesto og bagte tomater
Salt cheesecake med pesto og søde bagte tomater. Perfekt på buffetbordet eller som en forret sammen med salat og laks. (Karolines K√łkken)
Tomatsauce med r√łde linserTomatsauce med r√łde linser
Chunky vegetarisk pastasauce med fylde fra røde linser. Nem og hurtigt pastaret!(Karolines K√łkken)
Br√łd med semidried tomater, basilikum, mozzarella og saltBr√łd med semidried tomater, basilikum, mozzarella og salt
L√łrdagen stod p√• hjemmelavet pizza med tynd grovbund og p√• bagesten ‚Äď opskriften f√łlger i n√¶ste uge. Jeg havde en rest pizzadej, da jeg var i underskud af fyld ‚Äď s√• den kom i k√łleskabet natten over. Noget jeg kun kan anbefale, at g√łre n√•r du laver pizza Det giver en l√¶kker smag til bunden....L√¶s Mere(Louiogbearnaisen)
Mild tomatsuppe med r√łget makrel Mild tomatsuppe med r√łget makrel
Makrellen giver tomatsuppen en dejlig røget smag og sammen med ristet rugbrød smager suppen skønt.(Karolines K√łkken)
Tomatsauce til pizzaTomatsauce til pizza
Dejlig hjemmelavet tomatsauce til dine hjemmelavede pizzaer. Lav evt. en stor portion, og frys den ned i portioner, der passer til én pizza.(Karolines K√łkken)
Lækker speltsalat med bagte tomater og mozzarellaLækker speltsalat med bagte tomater og mozzarella
Min opskrift p√• en nem og l√¶kker speltsalat med bagte tomater. Fyldig og sund salat med perlespelt, ovnbagte tomater og mozzarella. God salat som tilbeh√łr.(Madens Verden)
Kylling med soja, kartofler og broccoli i fadKylling med soja, kartofler og broccoli i fad
Her får du en nem opskrift på kylling med soja. Det er en komplet ret med mad i fad, inkl. kartofler, broccoli og tomater. Nem aftensmad.(Madens Verden)
Cherrytomater med kraveCherrytomater med krave
En flot lille sag, som kan bruges både som snack eller appetizer - eller som en del af tapasanretningen.(Karolines K√łkken)
TomatsnackTomatsnack
Lækkert fad med forskellige snacks og hapsere. Server dem til en velkomstdrink eller som forret.(Karolines K√łkken)
TomatsuppeTomatsuppe
En cremet og hjemmelavet tomatsuppe med pasta. Suppen smager fantastisk! Prøv opskriften og få en dejlig varme her(Karolines K√łkken)
Ovnstegte koteletter med tomaterOvnstegte koteletter med tomater
Ovnstegte koteletter, der steges i et fad i ovn sammen med hakkede tomater. Koteletterne bliver meget m√łre og nem hverdagsret, hvor tomaterne spises til.(Madens Verden)
Tomatsuppe med cremet, spr√łd toppingTomatsuppe med cremet, spr√łd topping
Den cremede, sprøde topping er rå grøntsager vendt i mormordressing. Det smager dejligt og giver et fint modspil til den syrlige tomatsuppe.(Karolines K√łkken)
Cremet tomatsuppe med mascarpone - opskrift på tomat suppeCremet tomatsuppe med mascarpone - opskrift på tomat suppe
En sk√łn cremet tomatsuppe med masser af gr√łntsager og l√¶kker cremet marscarpone. Dette er en af mine favoritopskrifter p√• tomatsuppe(Valdemarsro)
Laksespyd med peberfrugt og tomater (til grill)Laksespyd med peberfrugt og tomater (til grill)
Laksespyd laves med l√¶kre stykker laks, der tr√¶kkes p√• tr√¶pinde sammen med gr√łntsager. Her er laksespydene lavet med gul peberfrugt og de l√¶kre San Marzano tomater, og det giver nogle flotte og farverige spyd med masser af sund laks. Spydene er gode til grill.(Madens Verden)
Maskeret blomkål - nem opskrift med rejer og ægMaskeret blomkål - nem opskrift med rejer og æg
Opskrift på 1980er-klassikeren maskeret blomkål. Blomkålen koges og maskeres med bla. rejer, æg, tomater og dressing. God som forret eller nem aftensmad.(Madens Verden)
Pasta i tomatfl√łde - nem one-pot ret p√• 15 min.Pasta i tomatfl√łde - nem one-pot ret p√• 15 min.
L√¶kker opskrift p√• pasta i tomatfl√łde, der er en b√•de nem, hurtig og vegetarisk pastaret. Samtidig laves hele retten i sammen gryde.(Madens Verden)
Tomatsuppe med fraicheTomatsuppe med fraiche
Enkel, nærende og smagfuld tomatsuppe med kold fraiche.(Karolines K√łkken)
Italiensk farsrulle Italiensk farsrulle
Italiensk farsrulle med fyld at ost og persille er et lækkert farsbrød. Server den med fx kartoffelgratin ogtomatsalat.(Karolines K√łkken)
Tomatsuppe med k√łdbollerTomatsuppe med k√łdboller
Tomatsuppen er hurtig at varme....og så kan du bruge tiden på at lave nemme lækre kødboller og en salsa med søde kartofler.(Karolines K√łkken)
Hakkeb√łffer i tomatsauceHakkeb√łffer i tomatsauce
De små hakkebøffer bliver saftige og lækre, når de bliver kogt møre nede i saucen. Nemt og hurtigt og sikkert på mange børns favoritliste. Lidt a la spaghetti i kødsauce, bare uden spaghetti.(Karolines K√łkken)
Tomatsuppe med kylling og grillet peberfrugtTomatsuppe med kylling og grillet peberfrugt
Lækker cremet tomatsuppe med knald på både farve og smag - med tre slags tomat, kylling og grillet peberfrugt. (Karolines K√łkken)
Italiensk oksesteg - opskrift på oksebov som simremadItaliensk oksesteg - opskrift på oksebov som simremad
Her f√•r du min opskrift p√• en italiensk oksesteg, der blandt andet f√•r smag fra solt√łrrede tomater. Det er oksebov i gryde, og retten er bla. god g√¶stemad.(Madens Verden)
Italiensk inspireret tomatsuppeItaliensk inspireret tomatsuppe
Nem tomatsuppe med inspiration fra Italien. Denne skønne tomatsuppe med masser af grøntsager, pasta og parmesan kan nemt blive en af familiens klassikere. (Karolines K√łkken)
Osteomelet med tomatsalsaOsteomelet med tomatsalsa
Lækker og velsmagende omelet med ost og krydret tomatsalsa, der både er nem og hurtig at lave.(Karolines K√łkken)
Tomatsuppe med mango og ingefærmarinerede rejerTomatsuppe med mango og ingefærmarinerede rejer
Tomatsuppe med topping af ingefærmarinerede rejer, mango og forårsløg. En lækker tomatsuppe til en hverdagsaften, hvor det gerne må gå lidt hurtigt. (Karolines K√łkken)
Semidried tomaterSemidried tomater
Forlæng smagen af sommer med disse semidried tomater. De er ualmindeligt lette at lave, og giver så meget velsmag igen. Se opskrift her.(Madsvin)
Medister i fad med spidskål og kartoflerMedister i fad med spidskål og kartofler
Se her hvordan du laver den bedste medister i fad, der er medisterp√łlse, der steges i ovnen sammen med spidsk√•l, kartofler og tomater.(Madens Verden)
Tomattærte med serranoskinke og græsk yoghurtTomattærte med serranoskinke og græsk yoghurt
Jeg havde den sk√łnneste s√łndag ig√•r, hvor turen gik til Aalborg og kaffe‚Äôslabberas hos s√łde Kristine og l√¶kre Chillium. Og lur mig om det ikke var kaffe i stor stil, som den stod p√•! Der blev nemlig diskede op med intet mindre end 3 forskellige kaffe-bagv√¶rk, godt sp√¶det op med chokolade og skyllet ned med,...L√¶s Mere(Louiogbearnaisen)
Tomatsuppe med ostetoastTomatsuppe med ostetoast
Nem og hurtig tomatsuppe. Hertil serverer vi en saftig og sprød ostetoast. Der indgår en ret speciel ingrediens i toasten, nemlig banan - den giver god fylde og saftighed.(Karolines K√łkken)
K√łdboller i tomatsauceK√łdboller i tomatsauce
Denne kombination går aldrig af mode. Pasta, tomat og kød er vellidt af både voksne og børn.(Karolines K√łkken)
Tomattærte med timianTomattærte med timian
Superskøn tomattærte som hele familien vil elske.(Karolines K√łkken)
Hakket oksek√łd p√• spyd med auberginetoast og tomatsalsaHakket oksek√łd p√• spyd med auberginetoast og tomatsalsa
Har du lyst til en aften omkring grillen? Så prøv denne dejlige sommerret med grillede kødspyd og skøn tomatsalsa.(Karolines K√łkken)
K√łdboller med ost i tomatsauceK√łdboller med ost i tomatsauce
Enkel pastaret med masser af smag!(Karolines K√łkken)
Halloumi ost med linsesalat, agurk og tomatHalloumi ost med linsesalat, agurk og tomat
Her er en l√¶kker opskrift p√• stegt halloumi ost med linsesalat. Halloumi steges p√• panden, og toppes med salat af beluga linser, og serveres som tilbeh√łr.(Madens Verden)
Quesadillas med chipotle pulled pork, tomatsalsa og ostQuesadillas med chipotle pulled pork, tomatsalsa og ost
Quesadillas opskrift med fyld af chipotle pulled pork, hjemmelavet tomatsalsa og ost. Nem og hurtig aftensmad/frokost med rester af pulled pork i quesadilla(Louiogbearnaisen)
One Pot Pasta med tomatsauce og k√łdbollerOne Pot Pasta med tomatsauce og k√łdboller
Spaghetti med k√łdboller og tomatsauce er en klassiker og her f√•r du en lynhurtig og l√¶kker opskrift p√• one pot pasta med k√łdboller og tomatsauce(Valdemarsro)
Halloumi burger med grillet aubergine og chili-tomatpestoHalloumi burger med grillet aubergine og chili-tomatpesto
En overdådig og lækker burger.....helt uden kød. Men kødelskeren vil højst sandsynligt slet ikke savne kødet. En opskrift udviklet af Mads Schytte fra gastromand.(Karolines K√łkken)
Salat med feldsalat og tomatSalat med feldsalat og tomat
Sådan laver du en lækker salat med feldsalat og tomat. Feldsalaten er flot og fantastisk i salatskålen, og en af mine favoritter.(Madens Verden)
Italienske k√łdboller i ovn med tomatsovs opskriftItalienske k√łdboller i ovn med tomatsovs opskrift
S√•dan laver du de bedste italienske k√łdboller i ovn med tomatsovs. K√łdbollerne steges i ovnen, og til sidst h√¶ldes tomatsovs over.(Madens Verden)
 Tomatsalat med mynte p√• tomatpandebr√łd Tomatsalat med mynte p√• tomatpandebr√łd
Tomat med tomat på....Her får du tomat for alle pengene, både i salaten og i brødet.(Karolines K√łkken)
Jomfruhummerhaler med tomatmayonnaiseJomfruhummerhaler med tomatmayonnaise
Flot og festlig lille forret med et nordisk præg.(Karolines K√łkken)
Fl√łdekartofler med feta og tomaterFl√łdekartofler med feta og tomater
Opskrift p√• fl√łdekartofler med feta og cherrytomater, og det er klassiske fl√łdekartofler med et twist. Serveres som tilbeh√łr til culotte eller andet k√łd.(Madens Verden)
Pizza med bresaola og r√łdbederPizza med bresaola og r√łdbeder
Pizza med bresaola og farverige rødbeder - toppet med rucola og soltørrede tomater. En fryd for øjet såvel som ganen! (Karolines K√łkken)
Spidskålssalat med tomater på 5 minutterSpidskålssalat med tomater på 5 minutter
En opskrift p√• l√¶kker spidsk√•lssalat med tomater og √¶ble. Spidsk√•l og tomat passer godt sammen, og den sunde salat er god som tilbeh√łr til mange retter.(Madens Verden)
Spr√łde tortillas med hot tomatsalsa, grillet kylling og spidsk√•lSpr√łde tortillas med hot tomatsalsa, grillet kylling og spidsk√•l
Sprøde tortilla pandekager med farverige grøntsager og saftigt "flået" kylligekød - den lette version af pulled chicken. Hertil en dejlig krydret dip med inspiration fra tex mex køkkenet.(Karolines K√łkken)
Æggemuffins med squash tomat og basilikum - lækker nem opskriftÆggemuffins med squash tomat og basilikum - lækker nem opskrift
Her f√•r du en sk√łn opskrift p√• l√¶kre √¶ggemuffins med squash og tomat som er sk√łnne i madpakken eller til brunch og morgenmad - f√• opskrift her(Valdemarsro)
Lady og Vagabondens k√łdboller i tomatsovsLady og Vagabondens k√łdboller i tomatsovs
Her er den helt rigtige opskrift p√• Lady og Vagabondens k√łdboller i tomatsovs. En opskrift, der oser af god historie, hygge og Italien.(Madens Verden)
Pastasalat med kalkun og tomat (nem opskrift)Pastasalat med kalkun og tomat (nem opskrift)
Pastasalat med kalkun og tomat: En nem pastasalat med stegt kalkun, tomater i b√•de, hvidl√łg og rucola. Det er en b√•de velsmagende og fedtfattig pastasalat.(Madens Verden)
K√łdboller i tomatsovs med peberfrugtK√łdboller i tomatsovs med peberfrugt
K√łdboller i tomatsovs skal du pr√łve at lave med denne opskrift, hvor du tils√¶tter gr√łnne peberfrugter i strimler i tomatsovsen.(Madens Verden)
Mangosalat med basilikum, solt√łrrede tomater og mozzarellaMangosalat med basilikum, solt√łrrede tomater og mozzarella
En hurtig og sk√łn¬†salat her i sommervarmen. Som sagt bliver det ikke lavet meget varm mad herhjemme de her dage, i stedet spiser jeg masser af salater. Jeg er vild med frugt i salat, da giver et l√¶kkert samspil og indeholder kulhydrat, s√• jeg kan skippe pasta,¬†kartofler og diverse stivelser. S alaten her, er som...L√¶s Mere(Louiogbearnaisen)
Italiensk fad med tomat, squash og serranoItaliensk fad med tomat, squash og serrano
Jeg er ret vild med ovnbagte gr√łntsager og lige nu, hvor vi stadig m√• d√łje med vintergr√łntsagerne inden sommeren kommer ‚Äď ja, s√• kr√¶ver gr√łntsagerne alts√• lidt k√¶rlighed og krydderi, f√łr de rigtig smager af noget.¬†¬† Det her fad blev til med lidt rester fra mit k√łkken og serveret med et stykke kylling. Kan du...L√¶s Mere(Louiogbearnaisen)
Pizza med ost og n√łdderPizza med ost og n√łdder
Hvid pizza hvor tomatsaucen er erstattet af kvark og toppet med forskellige nødder, granatæblekerner og rucola. En anderledes sød-salt-syrlig pizza, der er supernem og hurtig at lave.(Karolines K√łkken)
Grillede tomater på stilk opskrift (blommetomater i grill)Grillede tomater på stilk opskrift (blommetomater i grill)
Tomater er gode at lægge på grillen, og her er opskriften på grillede tomater på stilk, der laves af blommetomater. De grilles 15 minutter.(Madens Verden)
Grillede cherrytomater: Sådan griller du små tomaterGrillede cherrytomater: Sådan griller du små tomater
Se her hvordan du nemt og hurtigt laver grillede cherrytomater på den rigtige måde. Træk tomaterne på et spyd, og krydr dem med oregano.(Madens Verden)
Spinatlasagne med laks, fennikel og tomatSpinatlasagne med laks, fennikel og tomat
Lækker lasagne med laks, spinat og tomat. Find den bedste opskrift på lakselasagne her hos louiogbearnaisen(Louiogbearnaisen)
Tortellini med solt√łrrede tomater, spinat og kylling ‚Äď i parmesansauceTortellini med solt√łrrede tomater, spinat og kylling ‚Äď i parmesansauce
L√¶kker pastaret p√• tortellini med solt√łrrede tomater, spinat og kylling i en l√¶kker parmesansauce. Opskrift p√• nem hverdagsmad, som du hurtigt kan lave(Louiogbearnaisen)
Kartoffelsalat opskrift med hjertesalat, tomat, ærter og peberfrugtKartoffelsalat opskrift med hjertesalat, tomat, ærter og peberfrugt
Se den bedste kartoffelsalat opskrift, hvor kartofler blandes med hjertesalat, tomat, √¶rter, peberfrugt og for√•rsl√łg. Og en god dressing.(Madens Verden)
Grillede tomater i kuglegrill - med olie og oreganoGrillede tomater i kuglegrill - med olie og oregano
Grillede tomater med olivenolie og oregano er l√¶kkert tilbeh√łr til mange k√łdretter. Vi har her grillet dem over indirekte varme i en kuglegrill.(Madens Verden)
Bagte krydrede k√łdboller i tomatsauceBagte krydrede k√łdboller i tomatsauce
K√łdboller i italiensk tomatsauce er en favorit opskrift. Bag dine krydrede oksek√łdsfrikadeller i tomatsovs i ovnen og server meatballs med br√łd(Louiogbearnaisen)
Blandet salat med iceberg (mixed salat)Blandet salat med iceberg (mixed salat)
Blandet salat med iceberg er den m√•ske mest klassiske salater. Iceberg blandet med agurk, tomater, majs og for√•rsl√łg. God salat.(Madens Verden)
Ovnbagt helleflynder med gr√łnne aspargesOvnbagt helleflynder med gr√łnne asparges
Dejlig fiskeret med krydderurter, tomat, flødesauce og lidt tang!(Karolines K√łkken)
Chicken Pizzaiola - ret med kylling, pepperoni og ostChicken Pizzaiola - ret med kylling, pepperoni og ost
Chicken Pizzaiola er en lækker ret til aftensmad, og den laves blandt andet med kyllingefilet, pepperoni og ost i en tomatsovs. Serveres med pasta.(Madens Verden)
Pizza med skinke og semidried tomatoesPizza med skinke og semidried tomatoes
Anderledes pizza med blåskimmelost indbagt i bunden. Serveres med topping af skinke og grønt.(Karolines K√łkken)
Brunchæg i ovn - ovnbagt æg i skål eller formBrunchæg i ovn - ovnbagt æg i skål eller form
Dette er opskriften p√• brunch√¶g i ovn, hvor du steger et helt √¶g sammen med parmaskinke, tomat og purl√łg. Meget nem opskrift.(Madens Verden)
Salat med mozzarella og tomaterSalat med mozzarella og tomater
Her f√•r du en nem og forf√łrende opskrift p√• salat med mozzarella og tomater. Mozzarellasalaten er italiensk inspireret.(Madens Verden)
Pizza med skinke, salat og olivenPizza med skinke, salat og oliven
Hjemmelavet pizza med tynd, sprød bund og bl.a. ost og solmodne tomater. Den er hele arbejdet værd.(Karolines K√łkken)
Lammefilet med tapenade og lun salatLammefilet med tapenade og lun salat
Ovnstegte lammefileter vendt i ost og rosmarin med en salat af lune kartofler og solkyssede tomater.(Karolines K√łkken)
Nem kyllingepande med pasta og tomat på 25 minutterNem kyllingepande med pasta og tomat på 25 minutter
Her f√•r du en nem og hurtig opskrift p√• kyllingepande, der laves med kyllingebryst, pasta, hakkede tomater og lidt fl√łde. En god hverdagsret.(Madens Verden)
Nem ketchup: Sådan laver du din egen tomatkechupNem ketchup: Sådan laver du din egen tomatkechup
Opskrift p√• en nem ketchup, der er en fremragende tomatketchup, som elskes af b√•de b√łrn og voksne p√• grund af sin milde smag.(Madens Verden)
Lammek√łdboller i tomatsauceLammek√łdboller i tomatsauce
Lammekødboller er gode som alternativ til almindelige kødboller. Disse smager skønt i tomatsauce.(Karolines K√łkken)
Sauterede majs med tomater og friskhakket persilleSauterede majs med tomater og friskhakket persille
Sauterede majs er l√¶kkert tilbeh√łr til mange k√łdretter. Lav dem af friske majs, og sauter dem med friske tomater og persille.(Madens Verden)
Pasta opskrift med tomatfl√łdesovs og baconPasta opskrift med tomatfl√łdesovs og bacon
Min favorit pasta opskrift, der er pr√¶cis s√• simpel som italienerne laver den. Bacon steges med tomat, fl√łde tils√¶ttes, og til sidst vendes pasta i.(Madens Verden)
Ovnbagte kalvek√łdboller p√• tomatbundOvnbagte kalvek√łdboller p√• tomatbund
Hakket kalvekød - alt i én ret - dejlig nemt.(Karolines K√łkken)
Tortilla med tomatsalatTortilla med tomatsalat
En dejlig fyldig tortilla æggekage med hele, stegte kartofler og soltørret tomat, som giver ekstra smag. Og en ny variant af en tomatsalat - nu med tørret abrikos.(Karolines K√łkken)
Italiensk pastaret med kylling, semidried tomater og persillepestoItaliensk pastaret med kylling, semidried tomater og persillepesto
Her får du min opskrift på en lækker italiensk pastaret, der bla. laves med kylling, semidried tomater og en flot persillepesto. Pasta med masser af smag.(Madens Verden)
Lammek√łlle med fl√łdekartofler Lammek√łlle med fl√łdekartofler
Lammekølle er et lækkert stykke kød til både hverdag og fest. Stegt lammekølle med flødekartofler, serveres med f.eks. flødekartofler og tomatsalat.(Karolines K√łkken)
Små bresaolapakker med ost og oliven Små bresaolapakker med ost og oliven
Lækker italiensk forret - toppet med solkyssede tomater og friske basilikumblade.(Karolines K√łkken)
TortillalasagneTortillalasagne
Tortillalasagne er en opskrift på en anderledes version af lasagnen - den har et mexikansk twist. Tortillas bruges som lag mellem det krydrede hakkede oksekød, mens stærk tomat salsa giver et stærkt pift!(Karolines K√łkken)
Varm b√łnnesalat med gr√łnne b√łnner, tomater og hvidl√łgVarm b√łnnesalat med gr√łnne b√łnner, tomater og hvidl√łg
Varm b√łnnesalat er l√¶kkert tilbeh√łr til retter med k√łd, hvor du bager gr√łnne b√łnner, tomater og lidt hvidl√łg kort tid i ovnen. Smages til med oregano.(Madens Verden)
TortillapizzaTortillapizza
Tortillapizza er super hurtig og nem at lave. Og når du bruger tortillaer, er du sikker på at få en dejlig tynd, sprød bund. Her laver vi tortillapizza med bl.a. artiskokhjerter, stærk tomatsalsa og parmaskinke. Tortillapizza kunne nemt blive et hit hos både små og store.(Karolines K√łkken)
Kold tomatsuppe med ostebr√łdKold tomatsuppe med ostebr√łd
Herlig pikant suppe inspireret af den spanske gazpacho. Put isklumper i, hvis du vil have suppen ekstra kold.(Karolines K√łkken)
Stegt kylling med citron, hvidl√łg og rosmarinStegt kylling med citron, hvidl√łg og rosmarin
Denne opskrift giver en saftig og lækker stegt kylling med citron, hvidløg og rosmarin. Sammen med den dejlige broccoli og tomatpasta er du sikret en vellykket hovedret.(Karolines K√łkken)
Ovndampet torsk med l√łg, tomat og √łlOvndampet torsk med l√łg, tomat og √łl
Dejlig nem hovedret med purløgsdressing. Øl kan erstattes med bouillon.(Karolines K√łkken)
Surdejsskolen: Hjemmelavede croutonerSurdejsskolen: Hjemmelavede croutoner
Er det s√• sjovt at bage, at du sj√¶ldent n√•r at spise alt det gode br√łd? Og er der en kvart rumpe, der er for god til at smide ud? Med en minimal indsats kan du hurtigt og let lave croutoner ud af resterne. De kan bruges til en l√¶kker salat eller en varm tomatsuppe.(Gastromand.dk)
Pizzasnegle med rugbr√łd - af en rest tomatsuppePizzasnegle med rugbr√łd - af en rest tomatsuppe
2 i 1 løsningen - her er der både pizzasnegle og brød - lige til madpakken...(Karolines K√łkken)
Stegt kyllingelever i pandeStegt kyllingelever i pande
Sprøde kyllingelevere er lækre, når de bliver stegt, lige som de skal. Her serveret med en mild og cremet tomatsauce.(Karolines K√łkken)
Pizzasnitter med chorizop√łlsePizzasnitter med chorizop√łlse
Super enkel pizza med tomat, ost og pepperoni. Server med snittet salat på toppen.(Karolines K√łkken)
Nemme og ovnbagte kyllingeboller i tomatsovsNemme og ovnbagte kyllingeboller i tomatsovs
Her får du min opskrift på kyllingeboller i tomatsovs, der er en nem og lækker hovedret. Kyllingebollerne steges i ovnen, og hele retten serveres med pasta.(Madens Verden)
Broccolisauce - pureret broccoli med mælk til pastaBroccolisauce - pureret broccoli med mælk til pasta
Broccolisauce passer perfekt til pasta, hvor smagen af broccoli trækker godt ind i den kogte pasta. Et godt alternativ til den klassiske tomatsauce.(Madens Verden)
Nem kylling med tomater og marinade på 20 min.Nem kylling med tomater og marinade på 20 min.
Her får du en opskrift på nem kylling, som du kan lave på 20 minutter. Det er kyllingefilet med små tomater og en lækker marinade.(Madens Verden)
Ovnr√łsti med tomat og kalkunOvnr√łsti med tomat og kalkun
Er du glad for kartofler stegt i ovnen, så prøv denne opskrift - den er både flot, sprød og lækker.(Karolines K√łkken)
Pizzat√¶rte med tomat, oksek√łd og baconPizzat√¶rte med tomat, oksek√łd og bacon
Det bedste fra to verdener....pizzaen og tærten. Den lækre smeltede ost, oksekødet og tomaterne fra pizzaen kombineret med det saftige æggefyld fra tærten. Uhm!(Karolines K√łkken)
Laksesalat med ovnbagt laks, salat, tomat, og baconLaksesalat med ovnbagt laks, salat, tomat, og bacon
Laksesalat er b√•de sund og nem aftensmad, som du laver med laks, der er bagt i ovnen. Anrettes p√• en frisk salat med tomater og spr√łd bacon.(Madens Verden)
Fyldt kyllingebryst med pikant fl√łdeost, tomat og chorizoFyldt kyllingebryst med pikant fl√łdeost, tomat og chorizo
Opskrift p√• nemt og l√¶kkert fyldt kyllingebryst med pikant fl√łdeost og chorizo - paneret i spr√łd rasp og bagt i ovnen - sundt og l√¶kkert(Valdemarsro)
Stegt paneer med tomatsalatStegt paneer med tomatsalat
Nem pastaret med grøntsager og hjemmelavet paneer ost. Lav evt. osten dagen før.(Karolines K√łkken)
Ovnstegte k√łdboller i hot tomatsauceOvnstegte k√łdboller i hot tomatsauce
Små krydrede kødboller med hytteost og dejlig stærk tomatsauce.(Karolines K√łkken)
Spr√łd sommersalat med tomat, agurk og dressingSpr√łd sommersalat med tomat, agurk og dressing
Sommersalat er en spr√łd salat med en meget let dressing. Salaten kan spises som den er, eller bruges som tilbeh√łr til sommermad.(Madens Verden)
B√łf med spejl√¶g, HP Sauce og tomatsalsaB√łf med spejl√¶g, HP Sauce og tomatsalsa
Her er en nem og hurtig opskrift p√• b√łf med spejl√¶g. Den nemme ret laves blandt andet med HP sauce og tomatsalse, og er en god ret til aftensmad.(Madens Verden)
Italiensk madbr√łd med tomater og rosmarinItaliensk madbr√łd med tomater og rosmarin
Italiensk madbr√łd er et super nemt br√łd at bage, da det ikke p√• noget tidspunkt skal √¶ltes. Et klassisk br√łd fra Italien, og her bagt med tomat og rosmarin.(Madens Verden)
Fiskedr√łm fra CampaniaFiskedr√łm fra Campania
Hurtigt lavet fiskepande med mozzarella, friske tomater og basilikum. Serveres med ris.(Karolines K√łkken)
Verdens bedste tomatketchup - den er hjemmelavetVerdens bedste tomatketchup - den er hjemmelavet
Tomatketchup er meget nem at lave selv, og så smager din egen ketchup bedre end fra fabrikkerne. Her er det ketchup uden konserveringsmidler.(Madens Verden)
Langtidsbagte tomaterLangtidsbagte tomater
Langtidsbagte tomater kan give din grillmad, din gryderet eller dit focacciabr√łd en fantastiske dybde i smagen med lidt k√¶rlighed og tid.(Gastromand.dk)
Meatball SandwichMeatball Sandwich
Br√łd. Krydrede k√łdboller. Tomatsauce. Ost. Den her meatball sandwich taler for sig selv - den ultimative sandwich! Grib opskriften her >>(Louiogbearnaisen)
Cherrytomater med b√łnnerCherrytomater med b√łnner
Cherrytomater med b√łnner er en god og nem salat, der blandes med lidt r√łdl√łg i skiver. Lav ogs√• denne dejlige dressing til salaten.(Madens Verden)
Pizzab√łffer med friske tomater og urterPizzab√łffer med friske tomater og urter
Her er opskriften p√• l√¶kre pizzab√łffer, der nydes som aftensmad. Saftige b√łffer, der anrettes p√• tortilla og med masser af salat, Super nemme at lave!(Madens Verden)
Nem salat med broccoli, tomat og agurkNem salat med broccoli, tomat og agurk
S√•dan laver du en nem salat med dampet broccoli, tomat og agurk. Sundt og gr√łnt, og giv den s√• en lille sjat sennepsdressing.(Madens Verden)
Langtidshævet focaccia med stilktomaterLangtidshævet focaccia med stilktomater
Focaccia er et fladbrød i familie med pizzaen. Her i en rustik version med smukke stilktomater og ost på toppen. (Karolines K√łkken)
Mousaka med tomat og okseMousaka med tomat og okse
Mousaka med tomat og oksekød er lækker hverdagsmad. Mousaka kræver lidt forarbejde, men denne mousaka er helt sikkert indsatsen værd. (Karolines K√łkken)
Nem tomatsalsa - opskrift på frisk salsa med tomaterNem tomatsalsa - opskrift på frisk salsa med tomater
Her er min opskrift p√• en nem tomatsalsa, der er den friske udgave med blommetomater, for√•rsl√łg og persille. Bruges som dip eller tilbeh√łr i mexicansk mad.(Madens Verden)
Korianderkylling med karrykartoflerKorianderkylling med karrykartofler
Små kartofler i cremet karrysauce og med et drys af limeskal. Perfekte til den stegte kylling, korianderen og tomaterne.....friskt og dejligt.(Karolines K√łkken)
Hjertesalat med feldsalat, tomater og agurkHjertesalat med feldsalat, tomater og agurk
Du kan hurtigt lave denne lækre salat, som er hjertesalat med feldsalat, tomater og agurk, som til sidst vendes med en lækker salatdressing.(Madens Verden)
Gin og tonic med gr√łn tigertomatGin og tonic med gr√łn tigertomat
Hvad siger du til en gin og tonic med tomat? Mange ville nok springe fra, men nogle vil nok stå tilbage og være lidt nysgerrige - jeg er en af dem der blev stående. GT(Gastromand.dk)
Porchetta i ovnPorchetta i ovn
Porchetta, den alternative flæskesteg, fyldt med ost, abrikoser, soltørrede tomater og friske krydderier. (Karolines K√łkken)
Langtidsstegt kalvefilet og fyldte tomaterLangtidsstegt kalvefilet og fyldte tomater
Lækker nordisk inspireret hovedret - når der skal gøres noget ekstra.(Karolines K√łkken)
Fisk i tomatfl√łdesovs (ovnbagt)Fisk i tomatfl√łdesovs (ovnbagt)
God opskrift p√• fisk i tomatfl√łdesovs, der laves af fladfisk, som du omvikler med skinke. Tomatfl√łdesovs laves at tomatpasta og fl√łde.(Madens Verden)
Radisesalat med sennepsvinaigretteRadisesalat med sennepsvinaigrette
Sådan laver du en vidunderlig radisesalat med sennepsvinaigrette. I salaten er der også spidskål, majs, tomat og friskhakket persille.(Madens Verden)
Tacos med flankesteg og tomatsalsaTacos med flankesteg og tomatsalsa
S√•dan laver du tacos med flankesteg. Meget nem aftensmad med tacoskaller, der fyldes med spidsk√•l, m√łr flankesteg og en l√¶kker tomatsalsa. Sundt og godt.(Madens Verden)
Oksek√łd i tomatsauce med frisk pasta (italiensk mad)Oksek√łd i tomatsauce med frisk pasta (italiensk mad)
Min opskrift p√• oksek√łdi tomatsauce, der serveres med frisk pasta. En klassisk ret fra Italien, hvor oksek√łd steges med hakkede tomater og peberfrugt.(Madens Verden)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes