Vi fandt 309 opskrifter med s√łgeordet ūüźü fisk:
Facts om fisk:
Fisk er hvirveldyr med gæller. De lever i vand. De fleste er vekselvarme, men enkelte arter af tun og hajer er varmblodede. Der er over 29.000 arter. Fisk ses ikke længere som en taksonomisk gruppe, så den ældre betegnelse "klassen Pisces" bruges ikke mere.
Fl√łdebagt √łrredfilet med sm√• kartoflerFl√łdebagt √łrredfilet med sm√• kartofler
Flødebagt ørredfilet med små kartofler er en lækker opskrift på en cremet fiskeret. Glæd dig til at nyde den velsmagende flødebagte ørred sammen de krydrede kartofler.(Karolines K√łkken)
Salat med bagt torsk, rodfrugter, urter og ristet rugSalat med bagt torsk, rodfrugter, urter og ristet rug
Adam Aamann har fabuleret over Tunfiskemousse fra Karolines Køkken og har skabt en hel ny saftig, knasende og frisk torskesalat.(Karolines K√łkken)
CitrondressingCitrondressing
Helt enkel og superlækker citrondressing til fx salat, nye kartofler eller fisk. Skift salt og peber ud med lidt sukker og du har en dejlig citrondressing til fx frugtsalat og kage.(Karolines K√łkken)
Sm√łrrebr√łd med paneret fiskSm√łrrebr√łd med paneret fisk
Selvom man kan nyde smørrebrød hele året, så er dettte stykke ekstra lækkert i den danske sommer, hvor råvarerne er i sæson og det hele bare er mere sprødt, friskt og lækkert.(Karolines K√łkken)
Grillet r√łdfisk med speltpilaf og gr√¶skarGrillet r√łdfisk med speltpilaf og gr√¶skar
En rigtig god rustik ret med spelt, fisk og græskar.(Karolines K√łkken)
Sm√łrstegt persilleSm√łrstegt persille
Simpelt, lækkert og hurtigt er de ord der karakteriserer denne opskrift på smørstegt persille. Det perfekte tilbehør til fjerkræ og fisk!(Karolines K√łkken)
Grillstegt multe med spr√łde gr√łntsagerGrillstegt multe med spr√łde gr√łntsager
Multen er en meget lækker fisk... Fast i kødet og alligevel saftig. På grillen bliver den ekstra god. Og sammen med de sprøde grøntsager og en lækker dip er der lagt op til et rigtig smovse måltid.(Karolines K√łkken)
HollandaisesauceHollandaisesauce
En ægte hollandaisesauce med æggeblommer og riiigligt med smør. Mums! Citronen griver friskhed til hollandaisesaucen som passer perfekt til fisk og skaldyr, og også til kylling og andet lyst fjerkræ.(Karolines K√łkken)
CitronsauceCitronsauce
En nem opskrift på hjemmelavet citronsauce. Det er helt enkelt en mælkesauce tilsat citronsaft. Sauen smager dejligt til fx grøntsager og fisk.(Karolines K√łkken)
Fl√łdestuvede rosenk√•lFl√łdestuvede rosenk√•l
Disse flødestuvede rosenkål er smukt tilbehør til både fisk og kød. Det er safran, der giver de flødestuvede rosenkål den flotte gule farve og den helt specielle smag, som man enten hader eller elsker.(Karolines K√łkken)
Gr√łn √¶rtedipGr√łn √¶rtedip
Fin grøn ærtedip, der også kan bruges som kold sauce til fisk og grøntsager.(Karolines K√łkken)
Svampesalat med sennepsbagt torskSvampesalat med sennepsbagt torsk
De marinerede svampe passer fantastisk godt sammen med den saftige fisk. Og alle smagssanser kommer i spil - surt, sødt salt, bittert og umami. Så føles et måltid fuldendt.(Karolines K√łkken)
S√łdst√¶rk marineret fisk til nudler og savojk√•lS√łdst√¶rk marineret fisk til nudler og savojk√•l
Nemt, hurtigt og hot....en sød og stærk marinade hvor halvdelen bruges til at marinere fisk i - den anden halvdel bruges til dressing.(Karolines K√łkken)
Krydret sauce til fiskKrydret sauce til fisk
Savner du inspiration til en hurtig, lækker og fedtfattig sauce til din fiskeret? Så prøv denne opskrift på krydret sauce til fisk. Smagen garam marsala og ingefær er et sikkert hit til fisk - glæd dig.(Karolines K√łkken)
Bagte kikærter og blomkål i quinoa med jalapeno/lime-dressingBagte kikærter og blomkål i quinoa med jalapeno/lime-dressing
Nem og lækker salat med bagte kikærter, blomkål og quinoa. Spis den vegetarisk eller med grillet kylling/fisk. Sund og mættende aftensmad eller frokost.(Louiogbearnaisen)
N√łddegratineret fisk i fadN√łddegratineret fisk i fad
En dejlig nem fiskeret, som passer sig selv i ovnen. Torskefileterne får følgeskab af en gyldenbagt ostesauce, hasselnødder, græskar og æbler.(Karolines K√łkken)
Brandade med ost og timianBrandade med ost og timian
Brandade er en anderledes fiskeforret, som er lækker sammen med ristet rugbrød.(Karolines K√łkken)
Coleslaw og fiskefrikadellerColeslaw og fiskefrikadeller
Coleslaw med kvark og fiskefrikadeller er et sikkert hit hos hele familien. God til både frokost og aften.(Karolines K√łkken)
Gr√łn marinadeGr√łn marinade
Frisk, sød og krydret marinade med mango, krydderurter og chili. Vi har udviklet den til fisk, men prøv den også til fx kylling og koteletter. (Karolines K√łkken)
Hornfiskesalat med æble og peberodHornfiskesalat med æble og peberod
Hornfisken findes i de danske farvande lige før og efter sommeren.(Karolines K√łkken)
Brandade med r√łget makrel Brandade med r√łget makrel
Retten brandade laves mange steder i sydeuropa og typisk på klipfisk. Prøv den er i en fordansket udgave med makrel.(Karolines K√łkken)
Forårssalat med stenbiderrognForårssalat med stenbiderrogn
Forårssalat med stenbiderrogn er en nordisk inspireret opskrift, som kombinerer den lækre smag af stenbiderrogn, hellefisk og dejlig feldsalat.(Karolines K√łkken)
Varm sm√łrsauce til fisk og gr√łntsagerVarm sm√łrsauce til fisk og gr√łntsager
Opskriften på varm smørsauce til fisk og grøntsager er både syrlig og lækker. Den passer godt til dampede foreller, men er også lækker over dampede grøntsager.(Karolines K√łkken)
Kuller med porrecremeKuller med porrecreme
En af de 2 ugentlige fiskedage - mums!(Karolines K√łkken)
Forloren skildpaddeForloren skildpadde
Gammeldags forloren skildpadde....næsten som mormor lavede den. Gryderet baseret på kalvebov og grøntsager med fiskeboller og "smilende æg" som tilbehør.(Karolines K√łkken)
N√łddepaneret fisk med squashtagliatelleN√łddepaneret fisk med squashtagliatelle
Her serveres laksen med høvlet og dampet squash - et frisk alternativ til pasta.(Karolines K√łkken)
Ratatouille a la cremeRatatouille a la creme
Ratatouille er lækkert tilbehør til både fjerkræ, fisk eller en noget helt tredje. Prøv denne lækre, cremede ratatouille som er hurtig at lave! (Karolines K√łkken)
Asparges med citronsauceAsparges med citronsauce
Nye danske asparges som fyld i en sauce er rigtigt lækkert tilbehør til stort set alt fisk!(Karolines K√łkken)
Lakseb√łf med agurkesalatLakseb√łf med agurkesalat
Lakseb√łffer eller laksefrikadeller er nemme at lave og er en god m√•de, at f√• mere fisk ind i hverdagen. Find den bedste opskrift her(Louiogbearnaisen)
Cannes gallamiddag #2 ‚Äď Fiskesuppe med chablis, "king crab" og rejerCannes gallamiddag #2 ‚Äď Fiskesuppe med chablis, "king crab" og rejer
For en uge siden fik du f√łrste del af Cannes gallamiddagen - √¶rtepur√© med kaviar og hvidt l√łgskum. Denne gang er der fiskesuppe p√• r√łdfisk, med hummer og rejer p√• menuen. I den oprindelige opskrift af(Gastromand.dk)
Asparges med rogn-vinaigrette og pocherede ægAsparges med rogn-vinaigrette og pocherede æg
En dejlig forret med æg i flere variationer - hønseæg og fiskeæg sammen smager og ser godt ud.(Karolines K√łkken)
Norske fiskeboller i mild citronsauceNorske fiskeboller i mild citronsauce
Den milde smag og de mange ærter gør denne ret til en sand familiefavorit. (Karolines K√łkken)
Lyssej med champignonsauceLyssej med champignonsauce
En dejlig måde at spise fisk på! Lyssej i oven med fløde, masser af svampe, dild og ost. Server retten med aspargeskartofler.(Karolines K√łkken)
Lyssej med tagliatelle, squash og aspargesLyssej med tagliatelle, squash og asparges
Kvark smagt til med fx sennep, er god som dip til mange af hverdagens klassikere. Prøv fx denne sunde og lette pastaret med fisk. (Karolines K√łkken)
Salsa verdeSalsa verde
Salsa verde er en dejlig grøn sauce med masser af krydderurter. Smager godt til nye kartofler, fisk og stegt eller grillet kød.(Karolines K√łkken)
Nudelsuppe med fisk, frugt og gr√łntNudelsuppe med fisk, frugt og gr√łnt
En af de virkelig hurtige: Krydret Thaisuppe (købes færdig) med nudler, havørred eller laks, radiser og æblestykker. Løvstikke giver ekstra smag til suppen.(Karolines K√łkken)
AuberginedipAuberginedip
Auberginedip kender vi fra Middelhavslandene. Smager også godt til kød eller fisk.(Karolines K√łkken)
New England fiske chowderNew England fiske chowder
Jeg lovede jo flere fisk p√• bloggen for nogle uger siden og det l√¶ste min fiskepusher heldigvis, s√• da han var forbi, var det med en fyldt k√łletaske af l√¶kre sager. F√łrste krabater som jeg hev op af fryseren blev de fineste kullerfileter. Her kunne jeg have valgt at smide dem i en omgang rasp...L√¶s Mere(Louiogbearnaisen)
Karryfisk med hvidkål og æbleKarryfisk med hvidkål og æble
Karry, hvidkål og æble. En klassisk sammensætning, som også passer godt til fisk.(Karolines K√łkken)
Sous videSous vide
Med en Sous Vide varmebehandling sikrer du dig den helt kontrolerede og helt perfekte tilberedning. Her bruger vi metoden til rostbeef, men du kan bruge Sous vide til alle kødstykker, fisk og grøntsager.(Karolines K√łkken)
Nye gr√łntsager med stegt fiskNye gr√łntsager med stegt fisk
Masser af nye grøntsager vendt med en krydret "smørklat" og serveret med et stykke stegt fisk.....det gør vist de fleste glade.(Karolines K√łkken)
Avocado og hytteostAvocado og hytteost
Avocado vendt sammen med hytteost og et dryp olivenolie. Helt enkelt og super godt! Brug det som pålæg på brød, som dip til grøntsager eller som tilbehør til fx kød, fisk, bagte grøntsager, omelet eller salat.(Karolines K√łkken)
Frisk spinatsalat med mynte og salatostFrisk spinatsalat med mynte og salatost
Fyldig og lækker spinatsalat, der er nem at lave og passer rigtig godt til grillet kød eller fisk.(Karolines K√łkken)
Victoriafisk og tabbouleh på perlerugVictoriafisk og tabbouleh på perlerug
Den grove salat er både sprød, blød og syrlig og går godt til den krydrede fisk. mmm - velbekomme!(Karolines K√łkken)
Cremet safransauce med appelsinCremet safransauce med appelsin
Cremet safransauce med appelsin passer perfekt til fiske- eller kyllingeretter. Opskriften er enkel og lige til at gå til!(Karolines K√łkken)
Remoulade med urterRemoulade med urter
Det er slet ikke så svært at lave din egen remoulade. Denne er frisk og let - smager dejligt til fisk.(Karolines K√łkken)
Vietnamesiske suppeVietnamesiske suppe
En skøn krydret fiskesuppe med autentiske smag af Vietnam. Opskriften er nemlig udviklet for Karolines Køkken af Ahn Lê.(Karolines K√łkken)
Syrlig gr√łntsagspasta med alt godt fra havetSyrlig gr√łntsagspasta med alt godt fra havet
Få sat fisk og skaldyr på menuen med denne lækre og velsmagende pastaret svøbt i citrus.(Karolines K√łkken)
Hvide asparges, bagt lange med crumble og asparges/hvidvinssauceHvide asparges, bagt lange med crumble og asparges/hvidvinssauce
I vores aspargesf√łljeton er vi n√•et til en kombination med fisk - denne dag var det lange, der l√• p√• fiskemandens is, so be it. En kombination der endnu en gang inkludere en crumble og(Gastromand.dk)
Sandart i tomat-dildfl√łdeSandart i tomat-dildfl√łde
Sandart er en smuk fisk, der har sæson hele året - bortset fra maj, hvor den er fredet.(Karolines K√łkken)
Fyldte avocadoer med sorte b√łnnerFyldte avocadoer med sorte b√łnner
Der var engang hvor rejer var noget så populære ar proppe i avocadoer. Hvem har ikke fået sådan en forret  et par gange eller fire. Jeg har! Og tænkt, at der må da kunne kommes andet end de slatne rejer i. Jojo, fisk er sundt, men ikke altid af bedste kvalitet. Desværre. Og hey, her i...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Pasta med limekrydret fiskPasta med limekrydret fisk
Spaghetti i tomatsauce....og nu med fiskefileter med smeltet ost.(Karolines K√łkken)
Gr√łntsagsfrikass√© med fisk og syrlig fl√łdeGr√łntsagsfrikass√© med fisk og syrlig fl√łde
En frikassé eller en suppe....eller noget lige midt imellem. I hvert tilfælde en dejlig ret med fisk og grøntsager og en fin sauce, man kan "søbe" op med brødet.(Karolines K√łkken)
Rimmet laks med fennikel- og dildfr√łRimmet laks med fennikel- og dildfr√ł
Rimning er den svenske betegnelse for saltning. Fisken bliver meget lækker - på en gang rå og alligevel mør, saftig og fast i kødet.(Karolines K√łkken)
Tacos med stegt fiskTacos med stegt fisk
I Mexico er tacos "streetfood". Der er skallerne dog ikke sprøde, som dem vi køber herhjemme, men derimod små nybagte bløde tortillas med varierende fyld. Tortillaerne er hurtige at lave og helt bestemt arbejdet værd!(Karolines K√łkken)
Rimmet torsk med syltet hokkaido og hytteostcremeRimmet torsk med syltet hokkaido og hytteostcreme
Frisk og syrlig kold fiskeforret med knas og blød creme(Karolines K√łkken)
Dampet torsk med rogn-blanquetteDampet torsk med rogn-blanquette
Forretten skal være fisk - og nytårstorsken er en klassiker, som vi ikke går udenom i år. LÆS OGSÅ: Den Perfekte Nytårsmenu - Når kun det bedste er godt nok! Dampet torsk med rogn-blanquette Dampet Torsk4(Gastromand.dk)
Klassisk fiskesuppe med hvidvin , hummer og rejerKlassisk fiskesuppe med hvidvin , hummer og rejer
For en uge siden fik du f√łrste del af Cannes gallamiddagen - √¶rtepur√© med kaviar og hvidt l√łgskum. Denne gang er der fiskesuppe p√• r√łdfisk, med hummer og rejer p√• menuen. I den oprindelige opskrift af(Gastromand.dk)
Gr√łntsagsmos med fisk - til babyGr√łntsagsmos med fisk - til baby
Grøntsagsmos med fisk er skøn mad til de helt små. Prøv denne nemme opskrift på hjemmelavet grøntsagsmos med laks. Grøntsagsmos med laks er velegnet til babyer i alderen 9-12 mdr.(Karolines K√łkken)
Spaghetti med torsk og muslingerSpaghetti med torsk og muslinger
Spaghetti nu med fisk - i stedet for den velkendte bolognese!(Karolines K√łkken)
Bagt hellefisk toppet med spr√łde skorzonerr√łdder og sauce mousselineBagt hellefisk toppet med spr√łde skorzonerr√łdder og sauce mousseline
En meget flot gæstehovedret. Opskriften er omstændig, men resultatet er både velsmagende og meget flot.(Karolines K√łkken)
Bagt kuller  på græskarBagt kuller på græskar
En nem og hurtig fiskeret....og fisk må vi jo gerne spise meget mere af.(Karolines K√łkken)
Pasta med stegt laks, hytteost og sesamdrysPasta med stegt laks, hytteost og sesamdrys
Hytteost er en dejlig, nem "sauce" til fx pasta og fisk. Hytteosten smager godt, er rig på protein og giver den fugtighed der lige mangler.(Karolines K√łkken)
Lakseburger med reje/dildcremeLakseburger med reje/dildcreme
Pr√łv en sund burger med laks og rejer istedet for b√łffen. En l√¶kker m√•de at spise fisk p√• og et hit til t√łsemiddagen. Opskrift p√• lakseburger her.(Louiogbearnaisen)
To slags fisk med karrysauce og en r√łvfuld salatTo slags fisk med karrysauce og en r√łvfuld salat
Jeg m√• nok hellere starte med en disclaimer: Dette indl√¶g indeholder hovedsageligt fisk og gr√łntsager! Og hvorfor nu det? Jo, sagen er den, at jeg som den Familiefar jeg jo er, har takket p√¶nt ja(Gastromand.dk)
Hvidl√łgsfisk bagt i pakkerHvidl√łgsfisk bagt i pakker
En virkelig fin og delikat måde at tilberede sine torskefileter.(Karolines K√łkken)
Tallerken med brandade, hellefisk...Tallerken med brandade, hellefisk...
Tallerken med brandade, hellefisk er en lækker opskrift med masser af smag. Hellefisken suppleres af kogte vagtelæg og en velsmagende brandade af torskefilet.(Karolines K√łkken)
Hvidl√łgsstegt knurhane og cremet spaghettiHvidl√łgsstegt knurhane og cremet spaghetti
Lækker skindstegt fisk, som får ekstra sprødhed fra stegt bacon. Serveret sammen med spaghetti i en let flødesauce med spinat.....så er der bare dømt smovsemåltid.(Karolines K√łkken)
Bagt sej med æble-gulerodssalatBagt sej med æble-gulerodssalat
Den bagte fisk får et fint modspil af den friske, syrlige salat og de sprøde kartofler.(Karolines K√łkken)
Bagt torsk med citronsauceBagt torsk med citronsauce
Citron og fisk er to ting der klæder hinanden virkelig godt. Citronsaucen binder hele retten sammen....den skønne torsk, de flotte sorte ris og de smukke kulørte grøntsager.(Karolines K√łkken)
Risotto med rejer og citronRisotto med rejer og citron
Blød og cremet fiskerisotto. Server den med ost og godt brød.(Karolines K√łkken)
Sensommermad: Kuller og KartoffelsalatSensommermad: Kuller og Kartoffelsalat
Sommer er desv√¶rre s√• sm√•t ved at forsvinde v√¶k for at blive afl√łst af vores mindre solrige efter√•r, heldigvis siger weekendens vejrudsigt 19 grader og solskin! Derfor st√•r den ogs√• igen p√• fisk i det(Gastromand.dk)
Bagt torsk med sennepsdressingBagt torsk med sennepsdressing
Ahhh...dejlig fisk bagt i ovnen. Serveret med frisk sennepsdressing og sauterede persillerødder med pærer, citron og timian.(Karolines K√łkken)
Wok med stegte nudler og torskWok med stegte nudler og torsk
En dejlig børnevenlig fiskeret - uden ben. Serveret sammen med nudler og karrysauce, så er alle vist glade.(Karolines K√łkken)
Remake af en klassiker: Sm√łrstegt r√łdsp√¶ttefiletRemake af en klassiker: Sm√łrstegt r√łdsp√¶ttefilet
Som nogle af jer nok har bemærket, så har jeg efterhånden i en del uger modtaget lidt frisk fisk hver uge fra skagenfood og jeg er så småt ved at blive forfalden til det. Det(Gastromand.dk)
Kryddersm√łr og sommerglade morgenfruerKryddersm√łr og sommerglade morgenfruer
En l√¶kker kryddersm√łr med t√łrrede blomster og citronsaft - smager vidunderligt til k√łd, majskolber, fiskeretter mv - opskrift f√•r du her(Valdemarsro)
DijonnaiseDijonnaise
Prøv et klat dijonaise i stedet for kryddersmør til fx grillet fisk eller kød.(Karolines K√łkken)
Dip med rognDip med rogn
Nem dip med rogn og rødløg. Smager dejligt til kolde fiskeretter og ristet brød.(Karolines K√łkken)
Hytteost-blinis med creme, rejer og r√łget laksHytteost-blinis med creme, rejer og r√łget laks
En lille lækker sag til gæsterne - eller som snackmad til natmad. Bløde lækre blinis med fisk og skaldyr.(Karolines K√łkken)
Sejfilet med thaifl√łde og fuldkornsnudler Sejfilet med thaifl√łde og fuldkornsnudler
En hurtig, sund og nem fiskeret med strejf af østens aromaer.(Karolines K√łkken)
TempuraTempura
Tempura er en japansk tilberedningsmetode, hvor man dypper fx grøntsager og fisk i en dej og dybsteger dem i olie. En lækker sprød snack!(Karolines K√łkken)
One pot med laks og spinat One pot med laks og spinat
One pot med laks og spinat - en dejlig nem fiskeret, som de fleste vil synes om. One pots er nemme og hurtige at tilberede - tag evt. børnene med i køkkenet. (Karolines K√łkken)
Butterdejsstænger med spinatButterdejsstænger med spinat
Butterdej, spinat, hvid ost og røget fisk er en skøn smagskombination.(Karolines K√łkken)
Thaifrikadeller med nudelsalatThaifrikadeller med nudelsalat
Eksotiske fiskefrikadeller med smag af de skønne krydderier vi kender fra det thailandske køkken: Ingefær, chili, koriander, hvidløg og lime - det er godt.(Karolines K√łkken)
Thai-inspireret lasagne med fiskThai-inspireret lasagne med fisk
En lidt hot fiskelasagne med frisk grøn salat til.(Karolines K√łkken)
Blinis Рhjemmelavede, luftige og lækreBlinis Рhjemmelavede, luftige og lækre
Vinteren er kold, klam og m√łrk - lige indtil det magiske √łjeblik, hvor din lokale fiskepusher siger de smukke ord "skal du have stenbiderrogn...?" "Stik mig et kilo" h√łrer du dig selv stamme inden du(Gastromand.dk)
Pastinakker i syrlig fl√łdesaucePastinakker i syrlig fl√łdesauce
Pastinakker i smuk safrangul flødesauce med syre fra citron og knas fra smørristede hasselnødder. Server pastinakkerne som tilbehør til fx fisk eller stegt kød.(Karolines K√łkken)
Bagte l√łgBagte l√łg
Lækre bagte løg er det perfekte tilbehør til f.eks. fisk, kød eller råvildt(Karolines K√łkken)
PastinakmosPastinakmos
En lækker rodfrugtsmos, der passer godt som tilbehør til fx et stykke kød eller fisk. Fraichen tilfører mosen syrlighed og gør den cremet. Pastinakkerne kan erstattes med persillerødder.(Karolines K√łkken)
Spinatpande med mandlerSpinatpande med mandler
Lækker fiskepande med spinat og sprøde nødder er god som ugens fiskeret.(Karolines K√łkken)
Bagte r√łdbederBagte r√łdbeder
Bagte rødbeder er et dejligt tilbehør til fx stegt kød, kylling eller fisk. Alternativt kan de serveres med en grøn salat og brød - og gøre det ud for et selvstændigt måltid.(Karolines K√łkken)
Indbagt fisk i squashblomster med cremet squashpastaIndbagt fisk i squashblomster med cremet squashpasta
En lækker sommerret med de smukke squashblomster og kuller.(Karolines K√łkken)
Kartoffelsalat med tomater, b√łnner og olivenKartoffelsalat med tomater, b√łnner og oliven
En skøn kartoffelslat med masser af smag og fuld af farver. Et måltid i sig selv, men også meget velegnet til fisk eller kød fra grillen.(Karolines K√łkken)
Kartoffelsalat med tre slags ærter Kartoffelsalat med tre slags ærter
En skøn og nem kartoffelsalat med kvark. Smager godt til både kød og fisk.(Karolines K√łkken)
√ėrreder i folie√ėrreder i folie
Fisk på denne måde er skøn. Server pakkerne for dine gæster og lad dem åbne dem selv.(Karolines K√łkken)
Bagte torsketoppe med gylden nudelsalatBagte torsketoppe med gylden nudelsalat
En nem måde at lave fisk på. Fisketoppe, som minder lidt om fiskefrikadeller, men bare bagt i ovnen. De får ikke den sprøde overflade som hvis du steger i panden.(Karolines K√łkken)
Caribisk fiskegrydeCaribisk fiskegryde
Syrlig, sød og med en smule styrke. Når fisken rimmes bliver den lidt mere fast i kødet.(Karolines K√łkken)
Fyldte r√łdsp√¶ttefileter med spraglet salatFyldte r√łdsp√¶ttefileter med spraglet salat
Dejlige fyldte fiskeruller og masser af grøntsager. Det hele bundet sammen af salatosten, som giver både smag og fylde til retten.(Karolines K√łkken)
R√łdbedefad med bagt torskR√łdbedefad med bagt torsk
Et fint fad, som næsten passer sig selv i ovnen - med rodfrugter og fisk. Serveret med en dejlig frisk æbledressing, som binder det hele sammen.(Karolines K√łkken)
Ceviche med kammuslingerCeviche med kammuslinger
Ceviche er en latinamerikansk delikatesse med rå fisk eller skaldyr, der marineres i lime og chili. Super lækker lille forret eller snack til velkomstdrinken.(Karolines K√łkken)
Skærising med rejerisotto og ærtesalatSkærising med rejerisotto og ærtesalat
De små cocotter med delikat dampet fisk, bliver serveret sammen med cremet risotto der indeholder både hytteost og rejer. Hytteosten giver den lækre cremede risotto uden at give så meget fedt som fløde, smør og ost.(Karolines K√łkken)
Ceviche med rejerCeviche med rejer
Ceviche er en latinamerikansk delikatesse med rå fisk eller skaldyr, der marineres i lime og chili. Super lækker lille forret eller snack til velkomstdrinken.(Karolines K√łkken)
Skaldyr i citrussauceSkaldyr i citrussauce
Thai inspireret fiskeret serveret til grove ris.(Karolines K√łkken)
Ceviche med laksCeviche med laks
Ceviche kan varieres på mange måder - her er den rå fisk marineret i lime og citron og anrettet med avocado og nektariner - opskrift(Valdemarsro)
De perfekte "Thai" FiskefrikadellerDe perfekte "Thai" Fiskefrikadeller
For noget tid siden den p√• fiskefrikadeller, hvor der ogs√• blev bagt rugbr√łd da jeg ville lave den perfekte frokostret ‚Äď og det blev l√¶kkert! Da jeg nu var i gang, valgte jeg at tage(Gastromand.dk)
Cevichesalat med koriandersauceCevichesalat med koriandersauce
Frisk fisk tilberedt i citrussaft er super delikat - en frisk fiskesalat!(Karolines K√łkken)
Remoulade - opskrift på lækker nem hjemmelavet remouladeRemoulade - opskrift på lækker nem hjemmelavet remoulade
Her får du min bedste opskrift på lækker hjemmelavet remoulade - perfekt dressing til både fiskefrikadeller og meget andet godt - få opskrift her(Valdemarsro)
Meunierestegt fisk med brunet sm√łrMeunierestegt fisk med brunet sm√łr
Stegt fisk, let paneret i hvedemel - en såkaldt meunierestegning. Med nøddebrunt smør, kapers og citron....Uhm!(Karolines K√łkken)
KimchiKimchi
Kimchi er fermenterede grøntsager - og i særdeleshed kål. Fermentering er en gæringsproces, hvorved man forlænger holdbarheden på grøntsager. De mest brugte smagsgiver i kimchi er ingefær, hvidløg, fiskesovs og chili.(Karolines K√łkken)
Ostegratinerede fiskefileterOstegratinerede fiskefileter
Med denne opskrift på ostegratinerede fiskefileter er du garanteret en ret med masser af smag og kraft. Glæd dig til at sætte tænderne i rødspættefileter med lækker smag af hvidvin og citronsaft!(Karolines K√łkken)
Skindstegt sandart med rejerSkindstegt sandart med rejer
Sandarten er en meget lækker ferskvandsfisk med fast hvidt kød. I maj måned er den fredet, men da kan du bruge multefilet eller laks.(Karolines K√łkken)
Butterdejsstang med oksek√łd og rucola-friskostButterdejsstang med oksek√łd og rucola-friskost
Alt i butterdej er godt. Uden diskussion! S√• enkelt er det. Kom spinat i butterdej og selv de mest kr√¶sne b√łrn spise det. Kom laks i og du kan overbevise de fleste om mere fisk hver uge.¬†Og den mest geniale; kom rester i og ryd op i k√łleskab og fryser p√• den sjoveste m√•de (:...L√¶s Mere(Louiogbearnaisen)
Pommes Frites ‚Äď med l√łg, √¶g og eddikePommes Frites ‚Äď med l√łg, √¶g og eddike
Den er lidt sjov den her - mest fordi det hverken er fugl eller fisk - det er nok n√¶rmere midt imellem. Jeg blev inspireret da jeg bladrede¬†lidt i en af mine mange kogeb√łger med(Gastromand.dk)
Skindstegt sejfilet på risottoSkindstegt sejfilet på risotto
Velsmagende italiensk klassiker - så bliver det en leg at spise fisk to gange om ugen.(Karolines K√łkken)
Skindstegt torsk med gr√łntsagsfritterSkindstegt torsk med gr√łntsagsfritter
Uhmm... sprøde grøntsager og sprødstegt fisk med hjemmelavet krydderdressing. Du kan bruge alle slags rodfrugter til fritterne.(Karolines K√łkken)
Spr√łd salat med granat√¶ble og salatostSpr√łd salat med granat√¶ble og salatost
Dejlig knasende sur-sød-salt salat. Spis den til frokost med et stykke brød eller server den som tilbehør til et stykke kød eller fisk.(Karolines K√łkken)
Suver√¶n Sm√łrrebr√łd: Pandestegt r√łdtunge, dildnaise og rejerSuver√¶n Sm√łrrebr√łd: Pandestegt r√łdtunge, dildnaise og rejer
S√• er vi n√•et til 2.¬†akt i Restaurant Kronborgs Sm√łrrebr√łdsmenu-¬†en fr√¶k opgraderet version af en all-time classic: Fiskefiletten! I Restaurant Kronborgs hyggelige k√¶lderlokale vil man, under hele Copenhagen Cooking, servere en klassisk sm√łrrebr√łdsmenu med temaet ‚ÄĚTaste(Gastromand.dk)
Lakridsfisk på fennikelbundLakridsfisk på fennikelbund
Torsk, fennikel og lakrids - en uventet men overraskende god kombination.(Karolines K√łkken)
Ostegratineret fisk med ovnkartoflerOstegratineret fisk med ovnkartofler
Ostegratineret fisk med ovnkartofler er en rigtig lækker fiskeret. Fisken er saftig med en gylden overflade af smeltet ost. Dertil en frisk, sursød spidskålssalat og de altid populære ovnkartofler.(Karolines K√łkken)
R√łde fiskefrikadeller og karryremouladeR√łde fiskefrikadeller og karryremoulade
Bring glæde omkring middagsbordet med disse smukke fiskedunser. Det er rødbede, der giver farven. Server den med hjemmerørt remoulade og ikke et øje er tørt!(Karolines K√łkken)
Tomatsalat med balsamicoyoghurtTomatsalat med balsamicoyoghurt
Det ser flot ud med forskellige tomater i salaten. Saucen passer også godt til grillet kylling eller fisk.(Karolines K√łkken)
Pighvar med hollandaisesaucePighvar med hollandaisesauce
Pighvar er en af vores allerfineste spisefisk. Sammen med den cremede sauce og de lun grøntsager bliver den en himmerrigsmundfuld.(Karolines K√łkken)
R√łdfisk med lun gr√łnk√•lssalatR√łdfisk med lun gr√łnk√•lssalat
En hel fisk....det er flot, og den er fuld af smag og saftighed. Til fisken er der en lækker grønkålssalat med æble-peberrodsdressing....en ren c-vitaminbombe.(Karolines K√łkken)
R√łdfisk og kartofler i ovnR√łdfisk og kartofler i ovn
Rødfisk og kartofler i ovn, er en fedtfattig og nem opskrift på en lækker fiskeret. Glæd dig til at sætte tænderne i de lækre rødfiskefileter bagt i ovnen med tomater og grøntsager.(Karolines K√łkken)
Spr√łde fiskefrikadellerSpr√łde fiskefrikadeller
Fiskefrikadellerne her er lavet med laks og broccoli og paneret i en krydderrasp, der gør dem dejlig sprøde. Super dejlige fiskefrikadeller med et lille tvist. (Karolines K√łkken)
Sensommermad: Laks med spidskål og rigeligt parmesanSensommermad: Laks med spidskål og rigeligt parmesan
Rygterne siger, vores sensommer ikke er helt slut og at vi de næste uger faktisk vil kunne nye solens stråler lidt endnu, der fejrer vi på Gastromand, ved at smide lidt retter med fisk, skaldyr(Gastromand.dk)
Grov picklessauce m. nystegte r√łdsp√¶tter og gulerodssalatGrov picklessauce m. nystegte r√łdsp√¶tter og gulerodssalat
Opskrift på hjemmelavet pickles sauce. Erstat den traditionelle remoulade med en grov pickles sauce - perfekt til en nystegt fiskefilet.(Louiogbearnaisen)
Laks og torskepandeLaks og torskepande
Nem og velsmagende fiskeret med masser af smag. God som hurtig hverdagsret.(Karolines K√łkken)
Lakseb√łffer med tatarsauceLakseb√łffer med tatarsauce
En dejlig let og farverig ret med masser af krydderurter. Tatarsaucen giver et fint kraftigt modspil til den milde fisk og grøntsagerne.(Karolines K√łkken)
Spr√łde kyllingebidder med rodfrugtfritterSpr√łde kyllingebidder med rodfrugtfritter
Engelsk "Fish and chips"?? Måske! Her er fisken bare skiftet ud med paneret kylling og chipsene (pommes frites) er sundere ovnbagte rodfrugter.(Karolines K√łkken)
Græsk fiskefadGræsk fiskefad
Nemt og hurtigt fiskefad med smag, der sender tankerne på flugt til Middelhavet. Mens fiskefadet dufter i ovnen, kan du varme brød, koge kartofler eller som her koge ris og fintsnittet blomkål i samme gryde.(Karolines K√łkken)
Laksefrikadeller med spr√łd agurkesalatLaksefrikadeller med spr√łd agurkesalat
Fiskefrikadeller....det er der ingen ben i. Her i en lækker version med laks, serveret med knasende sprød agurkesalat og rygeostdressing.(Karolines K√łkken)
Spr√łde pastaskaller med flyvefiskerognSpr√łde pastaskaller med flyvefiskerogn
Skøn som tapas, forret eller appetizer mens I venter på at gå til bords. Kan også laves med andet topping, fx. rejer eller grøntsager.(Karolines K√łkken)
BeignetdejBeignetdej
Beignetdej bruges til fritering af alt fra fisk, grøntsager og æbleringe. Beignet gør fisken eller grøntsagerne sprøde og uimodståelige.(Karolines K√łkken)
LaksemousseLaksemousse
Laksemousse er en lækker opskrift på en velsmagende fiskeforret. Retten er en sikker vinder med sin kombination af laks, syrlig citronsaft og cremet creme fraiche.(Karolines K√łkken)
Ostesauce til pasta og torskOstesauce til pasta og torsk
Smuk og nem fiskeret. De lækre tigerrejer giver både farve og bid til retten.(Karolines K√łkken)
R√łdl√łgssm√łrR√łdl√łgssm√łr
Smager skønt på den nystegte bøf direkte fra grillen. Prøv det også til fisk og vildt.(Karolines K√łkken)
Fennikelsalat med laks og wasabiFennikelsalat med laks og wasabi
Skøn og enkel fisketallerken velegnet som både forret og frokost. (Karolines K√łkken)
R√łdtunger og tyk fl√łde med citronmelisseR√łdtunger og tyk fl√łde med citronmelisse
Prøv denne fyldige fiskeret med små nye kartofler.(Karolines K√łkken)
3 slags rogn3 slags rogn
Frisk og sprød lille fiskeforret eller tapastallerken.(Karolines K√łkken)
Torsk i fadTorsk i fad
Torsk i fad er en supernem og velsmagende fiskeret som hele familien kan være med til. En sjat piskefløde gør bouillonen fra fisk og grøntsager ekstra lækker.(Karolines K√łkken)
Fiskehotdogs med tatarsauce - f√• her en sk√łn og l√¶kker opskriftFiskehotdogs med tatarsauce - f√• her en sk√łn og l√¶kker opskrift
Her f√•r du en l√¶kker opskrift p√• fiskehotdogs med sk√łn tatarsauce og spr√łde agurkestykker - virkelig nem og hurtig hverdagsmad(Valdemarsro)
Torsk i folie med frisk spinat og hvidvinssauceTorsk i folie med frisk spinat og hvidvinssauce
Smukke fiskepakker anrettet med cremet pasta og pistacienødder.(Karolines K√łkken)
Grillet FiskelasagneGrillet Fiskelasagne
Mums - s√•dan en fiskelasagne fyldt med torsk laks spinat og gode sager - en lasagne som mine b√łrn er vilde med - f√• opskrift her(Valdemarsro)
Pizza med laks og spinatPizza med laks og spinat
Skøn pizza med masser af grønt og frisk fisk.(Karolines K√łkken)
R√łget hellefisk i kalvebouillonR√łget hellefisk i kalvebouillon
Dejlig forret med lun røget hellefisk, peberrod og cremefraiche.(Karolines K√łkken)
Torsk med æggesauceTorsk med æggesauce
Nænsomt kogt fisk med hvid sauce, kogt æg og rigeligt med grønt er en rigtig klassiker på middagsbordet. (Karolines K√łkken)
Torsk på bund af æble og selleriTorsk på bund af æble og selleri
En dejlig forret med et væld af forskellige smage. Det syrlige æble og den søde knoldselleri passer perfekt til fiskens milde smag. (Karolines K√łkken)
Chipspanerede skrubbefileterChipspanerede skrubbefileter
Variation over de elskede fiskefileter: Skrubber vendt i tortillachips, der giver sprødhed og smag.(Karolines K√łkken)
R√łget makrelmousseR√łget makrelmousse
Røget makrelmousse er en opskrift på en velsmagende fiskeret, som egner sig godt til frokost. Røget makrel, kvark og smagfulde krydderier er en dejlig kombination.(Karolines K√łkken)
Torskeb√łffer med brun l√łgsauceTorskeb√łffer med brun l√łgsauce
Lækre torskebøffer med en sprød og gylden skorpe. Hvis du ikke er til torsk, kan du sagtens bruge en anden slags fisk.(Karolines K√łkken)
Ovnbagt helleflynder med gr√łnne aspargesOvnbagt helleflynder med gr√łnne asparges
Dejlig fiskeret med krydderurter, tomat, flødesauce og lidt tang!(Karolines K√łkken)
Torskefileter med ris og gr√łntsagerTorskefileter med ris og gr√łntsager
Torskefileter med ris og grøntsager er en lækker fiskeret med masser af smag. Kombinationen mellem karry, fiskebouillon, grøntsager og torskefilet giver en velsmagende ret der fungerer.(Karolines K√łkken)
Havkat med æblenudlerHavkat med æblenudler
Havkat er ikke en fisk vi spiser så tit. Men prøv nogle af de lidt anderledes fisk og udvid repertoiret.(Karolines K√łkken)
R√łget √łrred med ingef√¶rdressingR√łget √łrred med ingef√¶rdressing
Røget ørred med ingefærdressing er en velsmagende opskrift på en dejlig fiskeret. Den røgede ørred serveres med mango, icebergsalat og lækker ingefærsdressing.(Karolines K√łkken)
HavkatkarbonaderHavkatkarbonader
Opskriften på havkatkarbonader giver en lækker fiskeret med masser af smag. Glæd dig til at prøve smagskombinationen af havkat, rejer og grøn mayonnaise med citronmelisse.(Karolines K√łkken)
Ovnbagt laks med blomk√•l og peberrodsfl√łdeOvnbagt laks med blomk√•l og peberrodsfl√łde
Super hurtigt og nemt fiskefad med laks, blomkål og høvlet peberrod.(Karolines K√łkken)
R√łget sild med hvid og gr√łn dipR√łget sild med hvid og gr√łn dip
Friskrøget sild direkte fra fiskehandlerens røgeri er en stor delikatesse. Her er den i kontrastfyldt selskab: Kold stærk dip af skyr med peberrod og varm blid dip af fine ærter.(Karolines K√łkken)
Ovnbagt s√łtunge med spinat og svampeOvnbagt s√łtunge med spinat og svampe
Middelhavs fiskeanretning med ostesauce - serveres med fine aspargeskartofler.(Karolines K√łkken)
Fiskefrikadeller ‚Äď S√•dan laver du dem selvFiskefrikadeller ‚Äď S√•dan laver du dem selv
Det er let at lave de sk√łnneste fiskefrikadeller. Her viser jeg hvordan, og du f√•r √©t afg√łrende trick til den perfekte konsistens. ‚Üí Se mere(Madsvin)
Kold fiskeanretningKold fiskeanretning
En klassisk frokostanretning med dampet rødspætte, rejer, asparges og cremefraichedressing.(Karolines K√łkken)
Pizza med torsk og olivenPizza med torsk og oliven
Middelhavsinspireret pizza - varier gerne fyldet med anden hvid fisk.(Karolines K√łkken)
Stegt fisk på jordskokmosStegt fisk på jordskokmos
En moderne version af brændende kærlighed - her med fisk og jordskokker.(Karolines K√łkken)
Gratinerede √łsters med kn√¶kbr√łdGratinerede √łsters med kn√¶kbr√łd
Gratinerede østers med knækbrød er en opskrift der giver en lækker fiskeret, som er perfekt til festen. Det syrlige rugknækbrød med æbleeddike er perfekt sammen med de friske østers.(Karolines K√łkken)
Kold grov sennepssauce til fiskKold grov sennepssauce til fisk
Torsk og sennep i skøn forening og ikke mindst rødbederne.(Karolines K√łkken)
Stegt havtaske med √¶rtepur√© og tr√łffelsm√łrStegt havtaske med √¶rtepur√© og tr√łffelsm√łr
Hvis du virkelig vil imponere, serverer du havtaske og trøfler. Et delikat stykke fisk placeret på en sød ærtepure. Det bliver ikke bedre.(Karolines K√łkken)
Kold krydret gr√łntsagssauceKold krydret gr√łntsagssauce
Denne cremede grøntsagssovs passer til alt slags fisk. Serveres med kartofler og dampet spidskål - mmm det er grønt og skønt!(Karolines K√łkken)
Stegt hellefisk med selleripuréStegt hellefisk med selleripuré
Salturten smager af hav og er sprød som asparges. I stedet for salturt kan du bruge grønne asparges eller bønner kogt i godt saltet vand.(Karolines K√łkken)
Stegt hornfiskStegt hornfisk
Hornfisken svømmer i de danske farvande lige før det for alvor bliver sommer og lige efter sommeren. Nyd den delikate fisk....få fiskehandleren til at udbene dem.(Karolines K√łkken)
Gratinerede skrubbefileter med ovnstegte guler√łdder og quinoaGratinerede skrubbefileter med ovnstegte guler√łdder og quinoa
Quinoa har et højt proteinindhold og derfor mætter denne fiskeret godt og smager dejligt.(Karolines K√łkken)
Soyabagt laks med gr√łn salat med hvedekernerSoyabagt laks med gr√łn salat med hvedekerner
Fryseren er fuld af fisk efter en tur hjemme i marts og forbi far. Frisk fisk, der godt nok er blevet frosset ned nu, smager alts√• bare fantastisk, i forhold k√łlediskens udvalg. Ja, jeg er vist en smule forv√¶nnet fra det nordjyske. Det er nok ogs√• en af grundene til min k√¶rlighedsforhold til fisk ‚Äď...L√¶s Mere(Louiogbearnaisen)
Gratineret fisk med kammuslingGratineret fisk med kammusling
En raffineret forret med både havtaskekæber og kammuslinger - og så kan det meste gøres klar i god tid.(Karolines K√łkken)
Fisherman¬īs pieFisherman¬īs pie
Fiskefad i lag, som er en enkel og lækker britisk klassiker! I denne version har vi tilsat spinat.(Karolines K√łkken)
Fisk en papillotes - ovnbagt fisk i papirpakkerFisk en papillotes - ovnbagt fisk i papirpakker
Fileter af rødtunge, friske spinatblade og velsmagende safransauce gør denne opskrift til noget lidt ud over det sædvanlige. Yderst lækker og perfekt til fest.(Karolines K√łkken)
Fisk i hvidvinssauceFisk i hvidvinssauce
Fisk i hvidvinssauce har masser af smag og kraft og er velegnet som forret. Rødtungefileterne smager fantastisk stegt i hvidvin og gratineret med parmesan.(Karolines K√łkken)
Fisk i ovnFisk i ovn
En lækker og nem måde at få fisk på.(Karolines K√łkken)
Fisk i pakker og gr√łntsager p√• grillFisk i pakker og gr√łntsager p√• grill
Både fisk, grøntsager og brød bliver lavet på grillpande eller havegrill. Det er madlavning (næsten) uden opvask!(Karolines K√łkken)
Fisk i pande med tyttebærFisk i pande med tyttebær
Hav møder skov i en god og overraskende smagskombination.(Karolines K√łkken)
Gratineret sandwich med fiskefilet og rejerGratineret sandwich med fiskefilet og rejer
Klassikeren stjerneskud har givet inspiration til denne lune sandwich.(Karolines K√łkken)
Fisk indian styleFisk indian style
En indisk inspireret fiskeret med masser af kraft i smagen!(Karolines K√łkken)
Fisk med krydderurter og salatostFisk med krydderurter og salatost
Lækker salatost, chili og friske krydderurter giver god smag til den hvide fisk. (Karolines K√łkken)
Ovnstegte fiskefileterOvnstegte fiskefileter
Rugmelspanerede ovnstegte fiskefileter serveret med ovnbagte kartofler, ærter og hjemmelavet remoulade. (Karolines K√łkken)
Fisk med syrlig sennepssauceFisk med syrlig sennepssauce
Den syrlige sennepssauce binder fisk, grøntsager og pasta sammen til en skøn ret med masser af smag og farver.(Karolines K√łkken)
Stegt sandart med æble-sellerisalatStegt sandart med æble-sellerisalat
Sandarten er en fast og dejlig fisk....så kan du få fat i den, er den absolut værd at prøve. I maj måned er sandarten fredet.(Karolines K√łkken)
Fiskeburger med let remouladeFiskeburger med let remoulade
Hjemmelavet burger er altid et hit. Prøv denne opskrift med fiskebøffer og remoulade.(Karolines K√łkken)
Stegt skrubbe med √¶rter i persillefl√łde og peberrod Stegt skrubbe med √¶rter i persillefl√łde og peberrod
En hel fisk på panden - det kan da næsten ikke blive bedre - uhmm!(Karolines K√łkken)
Blomkålssalat med mandler og fennikelyoghurtBlomkålssalat med mandler og fennikelyoghurt
Sprød salat med fintskåret blomkål og saltede mandler serveret med en frisk fennikelyoghurt som dressing. En dejlig salat til fx fiskeretter.(Karolines K√łkken)
Fiskedr√łm fra CampaniaFiskedr√łm fra Campania
Hurtigt lavet fiskepande med mozzarella, friske tomater og basilikum. Serveres med ris.(Karolines K√łkken)
Fiskefad med muslingerFiskefad med muslinger
Fisk og grøntsager gratineret med cremet ostesauce - og med pasta til. Det er ikke så ringe endda!(Karolines K√łkken)
Fiskefilet med ansjos-mayoFiskefilet med ansjos-mayo
En ny fortolkning af rødspættefileten. Ved juletid er det ligeså oplagt at anvende purløg som dild, for purløget har mere smag i vinterudgaven.(Karolines K√łkken)
Grillede fiskespyd med gr√łn salatGrillede fiskespyd med gr√łn salat
Der er marinerede kinarejer og rødfiskefiletter på disse fine spyd. Grill dem i ovnen og server med brød eller små nye kartofler.(Karolines K√łkken)
Stegte agurker med fennikelfr√ł og dildStegte agurker med fennikelfr√ł og dild
Stegte agurker med fennikelfrø og dild er det perfekte tilbehør til fisk og fjerkræ. De friske agurker suppleres af fennikelfrø, friske dildkviste og fløde.(Karolines K√łkken)
Fiskefilet med gr√łnk√•lssalat og persilledressingFiskefilet med gr√łnk√•lssalat og persilledressing
Fiskefilet er en god måde at få fisk på - her sammen med en grov og farverig vintersalat.(Karolines K√łkken)
Hellefisk bagt i papir med avocado og limeHellefisk bagt i papir med avocado og lime
Dejlig aromatisk måde at tilberede fisk - og så er det tilmed nemt!(Karolines K√łkken)
Fiskefileter med gr√łn sauceFiskefileter med gr√łn sauce
Lækre og supersprøde fiskefileter serveret med stegte grøntsager og en flot grøn sauce.(Karolines K√łkken)
Fiskefileter med gr√łntsagssauceFiskefileter med gr√łntsagssauce
Fiskefileter med grøntsagssauce er en nem og hurtig opskrift på en velsmagende fiskeret. Glæd dig til at sætte tænderne i den lækre torskefilet.(Karolines K√łkken)
Grillede gr√łntsager med hvidl√łg og timianGrillede gr√łntsager med hvidl√łg og timian
Her er et lækkert tilbehør fyldt med saft, smag og flotte farver. Server grøntsagerne til fx grillet kylling, fisk eller en god bøf.(Karolines K√łkken)
Fiskefileter med spr√łde kapers og lun agurkesauceFiskefileter med spr√łde kapers og lun agurkesauce
En supernem fiskeret, som får et spændende tvist med sprødstegte kapers. De salte kapers med knas passer så fint til de milde fisk og agurkesauce.(Karolines K√łkken)
Korianderris med ostegratineret fiskKorianderris med ostegratineret fisk
Dejlig varm ost på 2 forskellige måder - gratineret på fisken og smeltet i risene.(Karolines K√łkken)
Fiskefileter og gr√łntsagerFiskefileter og gr√łntsager
Med opskriften på, fiskefileter og grøntsager, er du garanteret en velsmagende hovedret. Fiskefileterne har en dejlig smag citronsaft og suppleres godt af de lækre stegte grøntsager.(Karolines K√łkken)
FiskefrikadellerFiskefrikadeller
Fiskefrikadeller er en klassiker. Disse er lavet med torsk, men sejfilet og laks eller en blanding heraf kan også fint bruges. Spis fiskefrikadellerne med remouladesauce, råkost og og rugbrød eller kogte kartofler.(Karolines K√łkken)
Porrepande med gulerodPorrepande med gulerod
Lækkert groft grøntsagstilbehør til fiskefrikadeller - god som hverdagsret og hvis børnene er med i køkkenet.(Karolines K√łkken)
Fiskefrikadeller af tunFiskefrikadeller af tun
Uhm.......... Tunfrikadeller med dåsetun. Prøv det - du bliver helt sikkert overrasket!(Karolines K√łkken)
Fiskefrikadeller med grov kornsalat og citronsauceFiskefrikadeller med grov kornsalat og citronsauce
Lækre fiskedeller med gulerødder, kapers og estragon, med en rustik kornsalat fyldt med sprøde rodfrugter og søde tranebær, som spiller godt op imod den syrlige citronsauce.(Karolines K√łkken)
Grillede havtaskekæber med sauteret spidskålssalatGrillede havtaskekæber med sauteret spidskålssalat
En lidt uvant fiskespise, vendt i smagfuld krydderiblanding. En anderledes grilloplevelse, serveret med dejlige danske grøntsager i citronsauce.(Karolines K√łkken)
Fiskegratin med tomat, dild og kartoffelmosFiskegratin med tomat, dild og kartoffelmos
En dejlig klassisk fiskegratin. Server evt. med citronbåde, til dem som gerne vil have det lidt mere syrligt. (Karolines K√łkken)
Fiskegryde med surs√łd bladselleriFiskegryde med surs√łd bladselleri
De sursøde bladselleri giver et dejligt pift til den milde gryderet med torsk, rejer og muslinger.(Karolines K√łkken)
Fiskehakkeb√łffer med stegte svampeFiskehakkeb√łffer med stegte svampe
Lækre små krydrede bøffer af lyssej - en dejlig benfri fiskeoplevelse.(Karolines K√łkken)
FiskekarbonaderFiskekarbonader
Fiskekarbonader er en nem og lækker måde at spise fisk på. Vi serverer fiskekarbonaderne med en fyldig grøntsagssauce og kartofler. Fiskekarbonader er et godt alternativ til fiskefrikadeller eller stegte fiskefileter.(Karolines K√łkken)
FiskelasagneFiskelasagne
Lækker frisk fiskelasagne med masser af grøntsager. Det gør den traditionelle lasagne med fisk lettere, så den også er velegnet på terrassen på de varme dage.(Karolines K√łkken)
Fiskepakker med fine gr√łntsagerFiskepakker med fine gr√łntsager
Pak fiskepakkerne op ved bordet og duft til dampen fra dem. Server ris og dressing til.(Karolines K√łkken)
Fiskepinde med krydret bulgurFiskepinde med krydret bulgur
Fiskepinde det kan mange børn - og voksne lide....og når du laver dem selv, ved du også hvad der er i.(Karolines K√łkken)
Mulligatawny suppe med fiskMulligatawny suppe med fisk
Fyldig suppe med eller uden fisk som man bedst lyster!(Karolines K√łkken)
Stegte sild med rabarbersyltStegte sild med rabarbersylt
Stegte sild er retro mad, som fortjener at komme frem i lyset. Sild smager rigtig godt, de er sunde, billige og så er det godt for co2 regnskabet, hvis vi skifter noget af kødet ud med fisk, fra de danske farvande.(Karolines K√łkken)
TunfiskemousseTunfiskemousse
Tunmousse er en sand klassisker som forret! Prøv denne skønne opskrift fra Arla, der er lækker og cremet (Karolines K√łkken)
Fiskeret fra SkagenFiskeret fra Skagen
Lækker fiskeret med torsk, rødspætte, rejer og muslinger.(Karolines K√łkken)
FiskesalatFiskesalat
Forvandl en rest tosk fra aftensmaden til en superlækker fiskeanretning. Har du ikke lige torsk ved hånden, kan du alternativt bruge tun fra dåse.(Karolines K√łkken)
Fiskesalat i pitabr√łdFiskesalat i pitabr√łd
Brug en rest fisk til en lækker fiskesalat og lav et velsmagende aftensmåltid - hurtigt og nemt. Har du ikke en rest fisk, kan du bruge et par dåser tun.(Karolines K√łkken)
Fiskesalat med avocado - af en rest fiskFiskesalat med avocado - af en rest fisk
Fiskesalat med avocado - af en rest fisk er en lækker og hurtig opskrift, som både er sund og velsmagende.(Karolines K√łkken)
Fiskespyd og purl√łgsdressingFiskespyd og purl√łgsdressing
Fisken smager skønt, når den bliver grillet, og ser flot ud på de lange spyd.(Karolines K√łkken)
Fiskesuppe med fl√łdeFiskesuppe med fl√łde
Opskriften på fiskesuppe med fløde giver en ret med masser af smag og kraft. Glæd dig til nyde smagen af rødspættefileterne.(Karolines K√łkken)
Fiskesuppe med tomaterFiskesuppe med tomater
Prøv denne super enkle opskrift på fiskesuppe med tomater. Den er lækker, nem og lige til at gå til. Fiskesuppe med tomater - det er der ingen ben i.(Karolines K√łkken)
Grillede r√łdsp√¶ttefileter med skinke og citronGrillede r√łdsp√¶ttefileter med skinke og citron
De skønne fiskefileter med spegeskinke kan både grilles og steges i ovnen. Server med salat og kartofler.(Karolines K√łkken)
Muslinger og fisk med korianderfl√łdeMuslinger og fisk med korianderfl√łde
En skøn blanding af skaldyr og fisk - smager så tænderne løber i vand.(Karolines K√łkken)
Fiskesuppe med torsk, laks og rejerFiskesuppe med torsk, laks og rejer
Prøv denne lækre fiskegryde med safran. Den toppes med frisk avocado.(Karolines K√łkken)
Kryddersild med vinterr√łdderKryddersild med vinterr√łdder
Fed fisk og rodfrugter. Godt for både krop og sjæl - og en fryd for øjet!(Karolines K√łkken)
Fjæsing og sauterede tomater  Fjæsing og sauterede tomater
Let og lækker fiskeret - for enhver smag.(Karolines K√łkken)
Muslingesalat med knasende gr√łnt og belugalinserMuslingesalat med knasende gr√łnt og belugalinser
En smuk og indbydende salat, for dem der kan lide muslinger! Kan du ikke lide dem, var det måske her du skulle prøve. Ellers kan du skifte ud med rejer eller dampet hvid fisk.(Karolines K√łkken)
Rustik torskesalat med rodfrugterRustik torskesalat med rodfrugter
Skøn og nem torskesalat med små tern af rodfrugter og hakkede krydderurter. Kan fx laves af en rest fisk fra dagen før.(Karolines K√łkken)
Pandekager med fiskefyldPandekager med fiskefyld
Pandekager med fiskefyld er et alternativ til pandekager med fyld. Prøv denne lækre opskrift, som er lige til at gå til!(Karolines K√łkken)
R√łget hellefisk med stenbiderrogn, fed cr√®me fraiche og kartoffel gaufrettesR√łget hellefisk med stenbiderrogn, fed cr√®me fraiche og kartoffel gaufrettes
F√łrst gav han Gastromands l√¶sere sin opskrift p√• den ber√łmte tatarmad, derefter den l√¶kre kartoffelmad og nu er der ikke l√¶ngere nogen undskyldning for ikke at have sm√łrrebr√łdet p√• plads til julefrokosten - Adam Aamanns(Gastromand.dk)
Kåldolmere med fisk og bagte rodfrugterKåldolmere med fisk og bagte rodfrugter
Klassisk ret i nye klæder... Masser af kål, fisk, rodfrugter, krydderier og frisk sauce. (Karolines K√łkken)
Stuvede porrerStuvede porrer
Helt enkel og dejlig måde at spise porrer på. Passer godt til et stykke kød eller fisk.(Karolines K√łkken)
Stegt laks med lun r√łdbede-appelsin-√¶blesalatStegt laks med lun r√łdbede-appelsin-√¶blesalat
Nem og l√¶kker opskrift p√• stegt laks med sundt tilbeh√łr. Server laks med lun r√łdbede-salat, som passer perfekt. Nem aftensmad med fisk til efter√•r og vinter(Louiogbearnaisen)
Hjemmelavet fiskesuppeHjemmelavet fiskesuppe
Lav selv en skøn hjemmelavet fiskefond og brug den til en fiskesuppe, der har hentet inspiration fra det asiatiske køkken.(Karolines K√łkken)
Laks i gr√łn karryLaks i gr√łn karry
Laks i gr√łn karry og kokosm√¶lk er nem og l√¶kker aftensmad med fisk, som du kan lave p√• kun 20 minutter. Find opskrift sk√łn thai-ret med gr√łn karry her(Louiogbearnaisen)
Allround rubAllround rub
En dejlig velkrydret, lidt sød og ikke for stærk rub med en fin gul farve. Gnid kylling, fisk, gris- eller oksekød ind i rub´en, inden du griller eller steger det.(Karolines K√łkken)
Thai fiskefrikadeller / fishcakesThai fiskefrikadeller / fishcakes
Thai fiskefrikadeller med super god smag og spr√łde b√łnner, for√•rsl√łg og alle de gode smagsnuancer fra det asiatiske k√łkken - f√• opskrift her(Valdemarsro)
Grillet laks med avocadosalat ‚Äď nem hverdagsmad med fiskGrillet laks med avocadosalat ‚Äď nem hverdagsmad med fisk
Laks er sundt og hurtigt at lave når aftensmaden skal være nem. Steg den med krydderier og server med frisk avocadosalat. Sund og mættende hverdagsmad med fisk.(Louiogbearnaisen)
Grillet laks med spr√łd salatGrillet laks med spr√łd salat
Dejlig enkel grillmad med god balance mellem den fede fisk og den syrlige salat.(Karolines K√łkken)
Grillet makrel med krydderurtesauceGrillet makrel med krydderurtesauce
Makrellen er en af de lækre fisk, som vi skal huske at spise, fordi den indeholder sunde fedtstoffer. Her serveres den grillet med en dejlig krydderurtesauce - og fx nye kartofler.(Karolines K√łkken)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes