Vi fandt 48 opskrifter med søgeordet linser:
Linsesalat med salatost og hvidløgsbrødLinsesalat med salatost og hvidløgsbrød
Linser smager godt, mætter godt og er fyldt med protein fra planteriget. I denne friske og fyldige salat får de smag fra bl.a. olivenolie, citron og salatost.(Karolines Køkken)
Krydret kikærtegrydeKrydret kikærtegryde
I denne krydrede kikærtegryde har vi ladet os inspirere af det nordafrikanske køkken. Krydret kikærtegryde er en lækker vegetarisk gryderet med både linser, kikærter, grøntsager og masser af skønne krydderier.(Karolines Køkken)
Salat med kikærter, kål, frugt og linserSalat med kikærter, kål, frugt og linser
Den fyldige salat er en fin middagsret med brød til, men du kan også servere den som tilbehør til det meste kød.(Karolines Køkken)
Salat med marinerede linser og ostSalat med marinerede linser og ost
Puy er en kommune i det centrale Frankrig, nær Loire floden. Området er især kendt for sine fine grønne linser.(Karolines Køkken)
Spidskålssalat med abrikoser og linserSpidskålssalat med abrikoser og linser
Jeg dedikerer lige resten af ugen til madpakker – altså de voksne madpakker, hvor 17 dåser med omhyggeligt udskåret frugt og grønt i figurer, tørre pizzasnegle og smagsforladte sandwichs (uden kanter) ikke rigtig giver mening. En hel del arbejdspladser har efterhånden ret gode kantiner eller madordninger, herunder også de fleste uddannelsesinstitutioner. Men da det jo ikke...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Lun salat med grønne linserLun salat med grønne linser
Nem og dejlig tilbehør til et stykke stegt kød. Med godt brød til er salaten også velegnet som vegetar-hovedret.(Karolines Køkken)
Krydret tomatsuppe med linser og baconKrydret tomatsuppe med linser og bacon
Rustik og mættende bondesuppe - let og enkel at lave.(Karolines Køkken)
Hot rød suppe med rugbrødscroutonerHot rød suppe med rugbrødscroutoner
Dejlig mættende suppe lavet på linser, peberfrugt og chili. Den er serveret med sprøde rugbrødscroutoner - en perfekt måde at bruge sine tørre rugbrødsrester på. (Karolines Køkken)
Kulørt linsesalatKulørt linsesalat
Der frugt og grønt i mange farver og selvfølgelig linser i denne fyldige salat, der for hver mundfuld giver masser af forskellige smagsindtryk.(Karolines Køkken)
Rå rødbedesalat med linser, pecannødder og hytteostRå rødbedesalat med linser, pecannødder og hytteost
Madpakkelivet er en svag erindring i de her tider. Det er ved at være længe siden, at jeg sådan rigtig har skulle smække en mellemmad sammen, varme den godt i tasken og spise den lun til frokost. Ja, nogle gode ting er der da ved opgaveskrivning: et køleskab lige ved hånden. Det er ikke altid...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Vegetarisk linsegrydeVegetarisk linsegryde
Vegetarisk gryde med linser og grøntsager og med en herlig duft af koriander og spidskommen.(Karolines Køkken)
Karrygryde med mandeldrysKarrygryde med mandeldrys
En dejlig grøntsagsret med både bid og masser af smag. De røde linser er et fint tilbehør. De koger lidt ud, men ikke mere end at der stadig er lidt at tygge på.(Karolines Køkken)
Rødbede/gulerodssalat med belugalinser og havtornRødbede/gulerodssalat med belugalinser og havtorn
Jeg er i fuld gang med at rydde op i de utallige glas, som fylder mit højskab i køkkenet. Der kan være virkelig mange patentglas i et 2,30 meter højt skab! Hov, jeg har f0rresten aldrig fået lavet et opsamlingsindlæg på min nye køkken, som jo efterhånden har været færdig en rum tid. Den skriver...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Karrysauce med røde linserKarrysauce med røde linser
En farverig ret inspireret af det indiske køkken....måske til den kødløse dag. Linserne giver masser af mæthed, så du ikke behøver plyndre køleskabet senere på aftenen.(Karolines Køkken)
Pasta med linsesauce og nøddegremolataPasta med linsesauce og nøddegremolata
Den sprøde gremolata med nødder giver et dejligt pift til pastaen, linserne og de grillede grøntsager. En fin og fyldig ret på en kødløs dag.(Karolines Køkken)
Tabbouleh med belugalinserTabbouleh med belugalinser
Mandag! En ny uge truer og jeg er for første gang i lange tider rimelig klar til at tage pænt imod den. Endnu en uges praktik og super spændende sager er plottet i kalenderen – kan man være andet end fan af selvbestemmelse? Jeg føler mig ganske godt tilpas. Tangerende til det irriterende for mine...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Helstegt kylling med ramsløgpesto og puylinserHelstegt kylling med ramsløgpesto og puylinser
RAMSLØG! Følger du lidt med på de danske madblogs, har du formentligt stiftet bekendtskab med Danmarks svar på hvidløg, som enhver madblogger med respekt for sig selv har været ude og plukke på sit eget(Gastromand.dk)
Bagt pastinaksalat med linser, bacon og grøn flødeBagt pastinaksalat med linser, bacon og grøn fløde
Lun salat der smager dejligt som tilbehør til koteletter, hakkebøffer og ristet rugbrød. De rå æbler giver både bid og syrlighed til pastinaksalaten.(Karolines Køkken)
Dhal med citronrisDhal med citronris
Dhal er en klassisk indisk hovedret med røde linser. Dhal er hurtig at lave, da linserne ikke skal stå i blød som tørrede bønner skal. Denne dhal er krydret med både chili og kanel, men er ikke voldsomt stærk.(Karolines Køkken)
Kyllingesalat med grønne linser og hytteostKyllingesalat med grønne linser og hytteost
Skøn aftensmad med kylling, basilikum og oliven. Du kan både grille og bage kyllingen - her er den dampet. (Karolines Køkken)
Linsesuppe opskrift – Nem og krydretLinsesuppe opskrift – Nem og krydret
Her får du opskriften på den skønneste linsesuppe med linser, kartofler, spinat og en masse andet godt. Er let at lave og smager vidunderligt.(Madsvin)
// Brød med linser// Brød med linser
Hurra! ….Jeg har endelig fået myrdet mine linse/kerne-blandinger. Jeg har måtte indse, at jeg aldrig bliver den helt store tilhænger af linser og da slet ikke de poser, hvor de er blandet med alt godt fra marken. Men det skulle blive løgn om jeg skulle smide dem ud, så i stedet har jeg haft de...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Laks i ovn, linser fra Puy og stegt citronLaks i ovn, linser fra Puy og stegt citron
Laks i ovn er en skøn måde, at tilberede sin laks på. Denne udgave indeholder også lidt honning og mandler, hvilket klæder din laks i ovn helt perfekt.(Madsvin)
Mild karrysuppe med linser Mild karrysuppe med linser
En cremet, fyldig og eksotisk linsesuppe med strejf af karry og kardemomme. (Karolines Køkken)
Gylden salat med linser og druerGylden salat med linser og druer
Smuk, farverig og mættende salat. Server den i eller med grove pitabrød.(Karolines Køkken)
Tomatsauce med røde linserTomatsauce med røde linser
Chunky vegetarisk pastasauce med fylde fra røde linser. Nem og hurtigt pastaret!(Karolines Køkken)
Spinatsalat med kerner, estragon og kyllingSpinatsalat med kerner, estragon og kylling
Endelig er der kommet lidt forår til grøntsagsafdelingerne. Selvfølgelig importeret, men alligevel – jeg får lyst til at springe ud i salater. Salaten her faldt jeg over i magasinet “Fit Living”. Oprindelig er den lavet med grønne linser, men jeg er ret glad for kerner. De holder godt på marinaden og de var i mit skab....Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Vegetarisk spinatlasagneVegetarisk spinatlasagne
Selvom jeg ikke er meget for at indrømme det, så er jeg skabsvegetar – af meget misvisende årsager. Udover at kød er dyrt og bare smager bedre fra en slagter eller økologisk, så er jeg altså ret stor tilhænger af bønner, linser og spinat og kål. Råvarer der nogle gange bare er en bedre spise,...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Stegt blomkål med lune linserStegt blomkål med lune linser
Stegt blomkål smager bare godt - med gylden stegeskorpe og bid. Ikke noget med overkogt kål og "fims" som måske afholder nogen fra at spise den.(Karolines Køkken)
Jordbærsalat med chili, koriander og linserJordbærsalat med chili, koriander og linser
Jordbær er ikke kun gode i desserter. De giver også en friskhed og sødme til sommerens salater. Prøv denne friske jordbærsalat med chili, koriander og linser som lækkert tilbehør til grillmaden.(Karolines Køkken)
Kalkungryde med abrikoser og linserKalkungryde med abrikoser og linser
Muligvis ikke verdens mest fotogene gryderet, men tilgengæld en lækker en. Opskriften er fra et dameblad af ukendt oprindelse, da det var en udrevet side, jeg har haft gemt i lange tider. Da lammekød simpelthen ikke er til at opdrive i andet end store stykker, blev jeg tvær og gik til yderligerheder – så det blev kalkun...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Æggekage med linser og korianderÆggekage med linser og koriander
En skøn krydret æggekage, der virkelig mætter. Den en nemlig fyldt med linser og mange grøntsager. Det hele rundes af med en frisk top af koriander og syrlig fraiche.(Karolines Køkken)
Lavendelkylling og linserLavendelkylling og linser
En dejlig ret med duft og smag af Provence!(Karolines Køkken)
Muslingesalat med knasende grønt og belugalinserMuslingesalat med knasende grønt og belugalinser
En smuk og indbydende salat, for dem der kan lide muslinger! Kan du ikke lide dem, var det måske her du skulle prøve. Ellers kan du skifte ud med rejer eller dampet hvid fisk.(Karolines Køkken)
Ærtesuppe med linsetoppingÆrtesuppe med linsetopping
Cremet ærtesuppe med sprød og smagfuld topping af linser og pinjekerner.(Karolines Køkken)
Stort grovhornStort grovhorn
Nem opskrift på et dejligt og fedtfattigt brød med røde linser og friskekrydderurter. Prøv det, det smager lækkert.(Karolines Køkken)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes