Vi fandt 67 opskrifter med søgeordet fransk:
Bønnecassoulet med medisterBønnecassoulet med medister
Alternativ fransk anvendelse af den danske medisterpølse.(Karolines Køkken)
Løgsuppe med ostebrødLøgsuppe med ostebrød
Fransk inspireret klassiker med ostebrød, som gratineres i ovn ovenpå den portionsanrettede suppe.(Karolines Køkken)
PariserbøfPariserbøf
Pariserbøf er god gammeldags dansk mad, på trods af navnet. Måske hedder det pariserbøf, fordi der er franskbrød under kødet? Her en opskrift på klassisk pariserbøf med det hele og uden nymodens twist - vi behøver jo ikke at lave om på det, som virker.(Karolines Køkken)
ClafoutisClafoutis
Fra det franske køkken....en saftig kage fyldt med lækre bær. En opskrift fra Mads Schytte, gastromand.dk til Karolines Køkken.(Karolines Køkken)
Svensk chokoladekage med kaffe og ganacheSvensk chokoladekage med kaffe og ganache
Ganache er et fransk ord for en lind chokoladecreme. Her er den tilsmagt med nøddecreme og pyntet på toppen af den svenske chokoladekage med kaffesmag.(Karolines Køkken)
Croque MonsieurCroque Monsieur
Super Bowl er verdens største sportsbegivenhed. Derfor er det ok at hente lidt inspiration udefra til aftenen og nattens menu. Og franskmændene har bl.a. givet os Croque Monsieur - eller som vi kalder den i anledningen(Gastromand.dk)
Coq au VinCoq au Vin
Så er det fandme tid til en ægte klassiker. Pipfugl i rødvin er jo en ægte fransk frækkert og det er egentlig lidt overraskende at den ikke er blevet lagt op på Gastromand noget før.(Gastromand.dk)
Briocher med ostBriocher med ost
Brioche er et luftigt fransk hvedebrød med en elastisk konsistens og en skøn smørsmag.(Karolines Køkken)
Fransk bondesalatFransk bondesalat
Salaten er en skøn kombination af ost, tomat, bacon, oliven og grønne bønner.(Karolines Køkken)
KvarkbrødKvarkbrød
Kvarkbrød er et lækkert og fedtfattigt alternativ til franskbrød. Opskriften kræver ikke den store bager, og giver et fantastisk resultat.(Karolines Køkken)
Provencalsk lammegryde med rodfrugter og trøffel - SponsoreretProvencalsk lammegryde med rodfrugter og trøffel - Sponsoreret
Lammegryde er sydfransk kogekunst fra øverste hylde. Velsmagen er i top, og så er det også en ret, der et let at lave. Se opskriften her.(Madsvin)
Fransk galette med cremefraicheFransk galette med cremefraiche
Galetten består af en gærdej smurt med cremefraiche, appelsinskal og perlesukker. Serveres lun til te eller på et brunchbord.(Karolines Køkken)
KvarkfranskbrødKvarkfranskbrød
Lyst og sprødt franskbrød - kan formes efter ønske eller bages i form.(Karolines Køkken)
Ratatouille og pastaRatatouille og pasta
Den franske klassiker ratatouille af tomater, løg, aubergine og squash. Her med tilbehør af pasta og oliven. Værsgo'(Karolines Køkken)
FranskbrødFranskbrød
Franskbrød er en luftig klassiker, der kan spises til morgen, middag og aften. Prøv vores hjemmebagte opskrift her. (Karolines Køkken)
Franskbrød med mere!Franskbrød med mere!
Opskriften kan bruges til både brød, boller og pizzabunde. Pizzabundene kan desuden fryses ubagte.(Karolines Køkken)
Franske vaflerFranske vafler
Med opskriften på franske vafler er du sikret lækre kager til kaffebordet eller aftenhyggen. De fransk inpirerede kager indeholder velsmagende creme med smag af pistacie.(Karolines Køkken)
Feijoada, sprød angú og kaffesauceFeijoada, sprød angú og kaffesauce
En klassisk Feijoada (bønnegryde) som terrine, sprød angú og sauce på kaffe og kalvefond. Italiensk, fransk, portugisisk og brasiliansk madkultur mødes(Madsvin)
Creme bruléCreme brulé
Creme bruléen er en af de klassiske franske desserter og er et garanteret hit ved gæstebordet. Prøv opskriften her !(Karolines Køkken)
Svinemørbrad i pakkerSvinemørbrad i pakker
En papillotes...som det hedder på fransk når man tilbereder mad i pakker. Nyd den skønne duft, når I lukker op for herlighederne.(Karolines Køkken)
Dampede hvide asparges med brunet smør, nødder og estragonDampede hvide asparges med brunet smør, nødder og estragon
Det tog mig mange år at få øjnene op for asparges, men sidste forår skete det og da sæsonen var ovre, glædede jeg mig allerede til i år. Netop nu vælter tyske, franske og ikke mindst(Gastromand.dk)
Croissanter - månehornCroissanter - månehorn
Croissanter er fransk inspireret og smager himmelsk. Opskriften på croissanter med butterdej er nem og lige til. Prøv evt. at servere hjemmelavede croissanter til morgenmaden.(Karolines Køkken)
Croque madameCroque madame
Croque madame er en fransk klassiker som kan laves på mange måde. Prøv denne croque madame i en nem og hurtig version - med det klassiske spejleæg på toppen, som adskiller croque madame fra croque monsieur.(Karolines Køkken)
Med danskerne til Calvados-cocktailkonkurrenceMed danskerne til Calvados-cocktailkonkurrence
Udvalget af brændevin er enormt, og det er umuligt at overskue dem alle. Vi har vores egen akvavit, italienerne har grappa, og franskmændene har cognac, hvis vi blot skal nævne nogle få. Franskmændene har også(Gastromand.dk)
Svinekæber i cider med salviegremolataSvinekæber i cider med salviegremolata
Den skønneste simreret med svinekæber og fransk cider. Let at lave og propfuld af velsmag, som vækker glæde hos alle medspisere.(Madsvin)
Savarin - fyldt, fransk dessertkageSavarin - fyldt, fransk dessertkage
Skal du have dessert i aften? Så skal opskriften på savarin - fyldt, fransk dessertkage prøves. Denne lækre kage med inspiration fra Frankrig har en fyldig smag af bl.(Karolines Køkken)
Pastaret med franske urterPastaret med franske urter
Dejlig cremet pastaret med ærter og stegt bacon. En frisk salat som tilbehør fuldender måltidet.(Karolines Køkken)
Pain au Chocolat / Chokolade CroissantPain au Chocolat / Chokolade Croissant
Forkæl dig selv eller dine gæster med hjemmelavede chokolade croissanter - en fransk klassiker. Her en opskrift fyldt med chokolade, marcipan og nødder.(Louiogbearnaisen)
Quiche lorraineQuiche lorraine
Quiche Lorraine, den franske bacontærte har i denne opskrift fået et twist af en sprød og mere grov tærtebund end den traditionelle - det klæder opskriften(Valdemarsro)
Fougasse med hytteost, squash og salvieFougasse med hytteost, squash og salvie
Ugens madpakke er lige præcis det her pæne brød. Godt nok ikke det helt rigtige franske fougasse, men i stedet den fancy nordiske udgave. Jeg er gået helt spadalsk i krydderier her i februar og har genopdaget alverdens tørrede varianter igen. Måske fordi de havde gemt sig ualmindeligt godt bagerst i mit køkkenskab, men så...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Clafoutis – når der skal fransk til dessertClafoutis – når der skal fransk til dessert
Det har altid stået som en udfordring for mig, at lave den perfekte clafoutis. Mest af alt fordi jeg godt ved, at det faktisk kræver lidt skills, og når det kommer til bagning og desserter,(Gastromand.dk)
Indbagt patéIndbagt paté
Indbagt paté er en lækker fransk inspireret opskrift med magert hakket svinekød og velsmagende lammekød. Prøv den.(Karolines Køkken)
Fransk løgsuppe – En klassikerFransk løgsuppe – En klassiker
Fransk løgsuppe er en klassiker, som rigtigt mange kender. Denne opskrift er med portvin og hønsefond, hvilket giver en vidunderlig løgsuppe!(Madsvin)
Kartofler en papillotes med aspargessalatKartofler en papillotes med aspargessalat
En papillotes betyder papirsvøb på fransk. Indpakningen holder på fugt og aroma, der til gengæld frigives for fuld kraft, når pakken åbnes på tallerkenen.(Karolines Køkken)
Franskbrød med kærnemælkFranskbrød med kærnemælk
Opskrift på nemt franskbrød med hvid hvede og kærnemælk(Louiogbearnaisen)
Klassikser: Herregårdsbøffer med ærter og bearnaiseKlassikser: Herregårdsbøffer med ærter og bearnaise
Denne ret er nok den mest folkekære ret der findes - vi snakker landevejskroens klassiker - vi snakker den snuskede grillbar med charme og sjæl - vi snakker franske bistroer og til sidst snakke vi en(Gastromand.dk)
Skårne franske brunkagerSkårne franske brunkager
Denne dej behøver du ikke rulle ud. Skær den i tynde skiver og læg den på bagepladen!(Karolines Køkken)
Hjemmelavet fransk nougatHjemmelavet fransk nougat
Fransk nougat er svært uimodståelig med de grønne pistaciekerner, mandler og seje konsistens - få opskrift på den franske konfekt her(Valdemarsro)
Hjemmelavede P-tærterHjemmelavede P-tærter
P-tærter med peanuts og sød sej fransk nougat og derefter overtrukket med et tykt lag chokolade - så lækkert og opskriften får du her(Valdemarsro)
OstesalatOstesalat
En fransk inspireret salat som den kendes fra 90´erne.(Karolines Køkken)
Jordskokkesuppe med kammuslinger og brødcroutonsJordskokkesuppe med kammuslinger og brødcroutons
Jordskokken blev i 1600-tallet hentet fra Nordamerika til Europa af franskmændene. Den lille sarte knold gør sig utrolig godt tilberedt på flere forskellige måder - bl.a. som suppe! Print Jordskokkesuppe med kammuslinger(Gastromand.dk)
Ostesuppe og smørristede franskbrødsternOstesuppe og smørristede franskbrødstern
Ostesuppe og smørristede franskbrødstern er både cremet, fyldig og fyldt med smag. En rigtig lækkerbidsken. Mager er den ikke, men du kan jo komme lidt flere porre i.(Karolines Køkken)
Creme brulee - Så nemt er detCreme brulee - Så nemt er det
Creme brulee er en af de helt klassiske franske desserter. Her viser jeg dig, hvor let det er at lave, så du får et godt resultat hver gang.(Madsvin)
RosinbrødRosinbrød
Rosinbrød behøver ikke være det klassiske franskbrød med perlesukker og kanel. Bag et lækkert, blødt brød med rosiner og kærnemælk, som holder sig saftigt(Louiogbearnaisen)
Boeuf Bourguignon - Fransk når det er bedstBoeuf Bourguignon - Fransk når det er bedst
Boeuf Bourguignon er noget af det bedste fra det franske landkøkken. Det smager himmelsk, er let at lave, og fungerer perfekt som mad til dine gæster.(Madsvin)
Ovnbagte fersknerOvnbagte ferskner
Denne lækre opskrift på ovnbagte ferskner giver en dessert, der både smager lækkert og tager sig godt ud på bordet. De modne ferskner er dryppet med dejlig honninglage og serveret på sprødstegte skiver af karamelliseret franskbrød.(Karolines Køkken)
Blåmuslinger med hvidløgsflutesBlåmuslinger med hvidløgsflutes
En fransk klassiker, moules mariniére, er muslinger i hvidvin. Vi har tilsat fløde som giver en dejlig cremet sauce. Server dine blåmuslinger med et lunt hvidløgsflutes og aftenen bliver med sikkerhed en succes.(Karolines Køkken)
Små briocherSmå briocher
Overrask med små nybagte franske brød.(Karolines Køkken)
Coq au vin - På ægte fransk manérCoq au vin - På ægte fransk manér
Coq au vin er en klassisk fransk ret, som er utroligt populær. Her får du opskriften på en original coq au vin, som du vil elske at spise.(Madsvin)
RosinbrødRosinbrød
Blødt franskbrød med fine grønne rosiner. Brødet smager også rigtig godt ristet.(Karolines Køkken)
Paris: I skole hos Alain DucasseParis: I skole hos Alain Ducasse
Næstefter den levende legende Paul Bocuse er Alain Ducasse vel den største franske Chéf. Så det var med en solid portion forventningsglæde at denne gastromand stemplede ind på Ecole de Cusine Alain Ducasse i Paris! Læs også:(Gastromand.dk)
RouladebrødRouladebrød
Rouladebrød er en mellemting mellem kage og franskbrød. Server de festlige og flotte skiver med koldt smør.(Karolines Køkken)
Fransk blommetærte med mazarinfyldFransk blommetærte med mazarinfyld
Nem blommetærte med mazarin lavet på mandelmel og toppet med mandler. Bag en skøn efterårstærte med blommer - find nem og hurtig opskrift her(Louiogbearnaisen)
Pain au chocolatPain au chocolat
Ikke helt en kage og ikke helt et brød. De franske "chocoladebrød" kan lidt af det hele, og så er de bare vildt lækre. (Karolines Køkken)
Groft landbrød med hvedekernerGroft landbrød med hvedekerner
Et klassisk fransk landbrød smager skønt med lækker pølse, ost og andre franske specialiteter. Bag nemt dit eget lækre landbrød med den her opskrift.(Louiogbearnaisen)
KryddersmørKryddersmør
Giv smørret et løft med frisk persille og god fransk sennep. Kan bruges i hverdagen og til fest for at gøre det ekstra spændende.(Karolines Køkken)
Brioche – klassiske, franske hvedeboller med (virkelig meget) smør og ægBrioche – klassiske, franske hvedeboller med (virkelig meget) smør og æg
Brioche er en klassiker i Frankrig og spises med smør eller marmelade. Brioche er også populære som burgerboller til sliders. Find opskrift på hvedeboller her(Louiogbearnaisen)
Upside down kageUpside down kage
Upside down kagen minder om den franske klassiker tarte tatin, dog med en rørt kagedej i stedet for mørdej. Fælles for både en upside down kage og tarte tatin er, at de begge har karamelliseret frugt i bunden af en kageform og dejen oven på.(Karolines Køkken)
Quiche lorraineQuiche lorraine
Klassisk fransk quiche lorraine - en skinketærte med cremefraiche. Quiche lorraine er perfekt til hyggelig aftensmad, til frokost, på buffetbordet eller til picnic.(Karolines Køkken)
Bondemad: Fransk Løgsuppe med gratineret brødBondemad: Fransk Løgsuppe med gratineret brød
Imens vi venter på sommeren og så småt kan begynde at nyde at der kommer lidt mere sol er det tid til en lille "overgangsret" - videre så er denne ret faktisk en ret god undskyldning(Gastromand.dk)
Salade NicoiseSalade Nicoise
Klassisk fransk salat med haricot verts, kartofler, sorte oliven, tun og kogte æg.(Karolines Køkken)
Fransk kartoffelsalat med radiser og grønne bønnerFransk kartoffelsalat med radiser og grønne bønner
Fransk kartoffelsalat er lækkert tilbehør til grillmad. Sund kartoffelsalat med sennep og sprøde grøntsager. Få opskrift på nem og sund kartoffelsalat her(Louiogbearnaisen)
Amagerburger med hjemmelavet remouladeAmagerburger med hjemmelavet remoulade
En amagermad - rugbrød og franskbrød lagt sammen om smør. Måske stammer den fra de hollandske gartnere der i sin kom til Amager.(Karolines Køkken)
Amagersandwich med æg og tomatAmagersandwich med æg og tomat
Amagermad bestående af rugbrød og franskbrød lagt sammen med krydret hytteostfyld.(Karolines Køkken)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes