Vi fandt 21 opskrifter med søgeordet 🌶️ chili con carne:
Facts om chili con carne:
Chili con carne er en krydret gryderet med chili og oksekød, svinekød eller andet kød. Den indeholder som regel tomater, løg, bønner og andre ingredienser. Chili con carne betyder direkte oversat fra spansk "chili med kød". Der findes ogsü en vegetarisk variation, kaldet chili sin carne; direkte oversat "chili uden kød".
Chili con carne med lune fladbrødChili con carne med lune fladbrød
Pü en kold vinterdag er det bedste en grydefuld nem chili con carne. Server med hjemmelavede fladbrød og cremefraich - Sü har du verdens bedste chili con carne.(Louiogbearnaisen)
Barack Obamas berømte chiligrydeBarack Obamas berømte chiligryde
Her für du opskriften pü Barack Obamas chiligryde. En slags chili con carne, som den tidligere amerikanske prÌsident var berømt for at lave.(Madens Verden)
Slow cooked chili con carneSlow cooked chili con carne
Vi er güet sammen med Kop og Kande for at teste nogle dejlige sager til din stikkontakt. Og det er jo heldigvis sager som skal bruges i køkkenet. Vi er udenfor de mest gÌngse køkkensager(Gastromand.dk)
Chili con carne opskriftChili con carne opskrift
Chili Con Carne er noget af det bedste simremad fra det mexicanske køkken. Denne version er nem at lave og smager så englene synger. → Se opskrift på hjemmelavet chili con carne med oksekød, bønner, tomat og gode krydderier lige her.(Madsvin)
Nem opskrift pü chili sin carne med mørk chokoladeNem opskrift pü chili sin carne med mørk chokolade
Her er den bedste opskrift pü en nem chili sin carne, der som bekendt er en chili con carne uden kød. Den mexicanske ret laves blandt andet med chokolade.(Madens Verden)
Gastromands ultimative Chili con carneGastromands ultimative Chili con carne
Chili con carne er populÌr i store dele af verden, men i de amerikanske sydstater i sÌrdeleshed, hvor retten er "nationalret" i Texas. Traditionelt bestod retten af skÌrt eller hakket oksekød, løg, chili, hvidløg og spidskommen.(Gastromand.dk)
Chili con carneChili con carne
Chili con carne, der får munden til at løbe i vand! Prøv vores helt klassiske opskrift på chilli con carne her. Værsgo!(Karolines Køkken)
Chili con carne - børnevenligChili con carne - børnevenlig
Nem Chili Con Carne med Ris og farverigt tilbehør af avocado, tortillachips, cheddarost og majskolber. Få opskriften på mild Chili Con Carne fra Karolines Køkken her!(Karolines Køkken)
Chili con carne - lavet over bĂĽlChili con carne - lavet over bĂĽl
Chili con carne er nem bålmad. De fleste ingredienser kommes i gryden på én gang og så skal retten bare stå og simre. Server fx med grillede majskolber og madbrød bagt over bål.(Karolines Køkken)
Chili con carne med søde kartofler og avocadoChili con carne med søde kartofler og avocado
Chili con carne med ekstra fyld af søde kartofler smager dejligt og ser smukt ud. Chili con carne er en super ret, både til dig selv og når du skal lave mad til mange.(Karolines Køkken)
Chili con polloChili con pollo
Mild og familievenlig variation af chili con carne med kylling og bønner. (Karolines Køkken)
Chili sin carneChili sin carne
Chili con carne kan også laves uden kød - mens smagen fortsat holder! Prøv opskriften med aubergine og bønner her. (Karolines Køkken)
Chili Sin Carne – vegetarisk chili con carneChili Sin Carne – vegetarisk chili con carne
Da julesneen faldt i fredags, måtte der god, solid mad til at lægge bunden inden. Opskriften er fra siden “sæson for god smag” og her er kødet i den orginale ChiliConcarne udskiftet med en bunke grønsager, hvilke giver en lettere version, som er vegetarisk og er den perfekte mulighed for at få ryddet grønsagsskuffen. Lav en...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
SĂĽdan laver du chili con carne (nem opskrift)SĂĽdan laver du chili con carne (nem opskrift)
Super opskrift pĂĽ chili con carne, som du kan lave mild, medium eller hot. Klassisk chiliret til hele familien, og den smager himmelsk godt!(Madens Verden)
Chili con carne opskrift med tacos af blĂĽ majsChili con carne opskrift med tacos af blĂĽ majs
Chili con carne opskrift pü Ìgte Tex-Mex maner med møre oksekøds-stykker, mørk chokolade, peberfrugt og en utrolig krydderiblanding.(Madens Verden)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes