Vi fandt 1409 opskrifter med søgeordet salat:
Facts om salat:
For alternative betydninger, se Salat (flertydig). (Se også artikler, som begynder med Salat)Salat (Lactuca) er en slægt af urteagtige planter. De danner det første år en roset af blågrønne blade, som er elliptiske med dybt indskårne, tornet tandede lapper. Blomsterne sidder samlet i små kurve der dannes det andet år på særlige stængler. Blomsterne er gule eller blå og tungeformede. Frugterne har en håragtig fnok. Alle dele af planterne indeholder en hvid, mælkeagtig saft. I det følgende omtales kun de arter, som bliver dyrket i Danmark, eller som er vildtvoksende her. Havesalat (Lactuca sativa) Tornet salat (Lactuca serriola) Strandsalat (Lactuca tatarica)
Saltristede solsikkekernerSaltristede solsikkekerner
Lækre og sprødstegte kerner er fantastiske som toppings, til f.eks. supper og salater.(Fritidskok.dk)
Bønne- og mangosalat - af en rest boller i karryBønne- og mangosalat - af en rest boller i karry
Pift din rest boller i karry op på denne eksotiske måde og det bliver pludselig ikke så kedeligt at spise rester.(Karolines Køkken)
Kalkunsalat med ristede rugbrødspyramiderKalkunsalat med ristede rugbrødspyramider
En fyldig og lækker salat med fugl - pip!(Karolines Køkken)
Linsegryde med halloumiLinsegryde med halloumi
Denne gryderet henter sin inspiration i det nordafrikanske køkken. Søde kartofler, spændende krydderier og grøntsager mødes her, sammen med en dejlig sprød salat.(Karolines Køkken)
Salat med bagt torsk, rodfrugter, urter og ristet rugSalat med bagt torsk, rodfrugter, urter og ristet rug
Adam Aamann har fabuleret over Tunfiskemousse fra Karolines Køkken og har skabt en hel ny saftig, knasende og frisk torskesalat.(Karolines Køkken)
CitrondressingCitrondressing
Helt enkel og superlækker citrondressing til fx salat, nye kartofler eller fisk. Skift salt og peber ud med lidt sukker og du har en dejlig citrondressing til fx frugtsalat og kage.(Karolines Køkken)
Grillet peberfrugtsalat med escabecheflødeGrillet peberfrugtsalat med escabechefløde
Ovnstegt bacon giver det sprøde islæt og flødedressingen er rigtig godt krydret med både citron, olivenolie, hvidløg og persille.(Karolines Køkken)
Linsesalat med kål, rodfrugter og brødcroutonerLinsesalat med kål, rodfrugter og brødcroutoner
Mættende salat der både smager fantastisk og er en fryd for øjet. Anret den i fx patentglas, så er den nem at tage med som madpakke eller på picnic.(Karolines Køkken)
Salat med blå- og hvidskimmelostSalat med blå- og hvidskimmelost
Blød, sprød og knasende salat med nødder og masser af smagfuld skimmelost.(Karolines Køkken)
Suppe med mangosalatSuppe med mangosalat
En smuk og smagfuld suppe. Den cremede suppe har masser af smag fra ananas, lime og ingefær. Og fyldet af bl.a. mango, kokos, chili og ris giver både mæthed og gode smagsindtryk.(Karolines Køkken)
Tahindressing - nem opskrift på dressing med tahinTahindressing - nem opskrift på dressing med tahin
Her er en nem opskrift på tahindressing. En lækker dressing med tahin, som du kan lave på et par minutter, og som anvendes til salater, grønt og andet.(Madens Verden)
Rugboller og hønsesalat med estragonRugboller og hønsesalat med estragon
Du har været gennem diverse salater, Også dem i hippe glas. Og de der wraps, som kun tog tv-kokken 3 minutter at bikse sammen, men kræver ualmindelig meget forberedelse og hjernekapacitet at få foldet sammen kl. 6.43. Her godt og vel 1 måned inde i arbejds- og studiehalvåret, er du tilbage. Ved 4 snoozinger. De...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
FlødedressingFlødedressing
Vi kender mormordressing, som er en sursød flødedressing. Denne flødedressing er syrlig og let salt og med dild. Også skønt cremet og fin på grønne salater, fintsnittet spidskål, dampet broccoli og lignende.(Karolines Køkken)
Linsesalat med salatost og hvidløgsbrødLinsesalat med salatost og hvidløgsbrød
Linser smager godt, mætter godt og er fyldt med protein fra planteriget. I denne friske og fyldige salat får de smag fra bl.a. olivenolie, citron og salatost.(Karolines Køkken)
Salat med blomkål, rejer og wasabidressingSalat med blomkål, rejer og wasabidressing
Lun og fyldig. Rejerne og de milde grøntsager er i godt selskab med den stærke wasabidressing.(Karolines Køkken)
Smørrebrød med skinke og let italiensk salat Smørrebrød med skinke og let italiensk salat
Erstat mayonnaisen med kvark og let dine pålægssalater uden at miste fylde og den gode smag. (Karolines Køkken)
Bønnesalat med grønne bønner, tomat, rødløg og mozzarellaBønnesalat med grønne bønner, tomat, rødløg og mozzarella
Her er min opskrift på en klassisk og nem bønnesalat. Salaten laves let med grønne bønner (friske eller frosne), tomater, rødløg og mozzarella.(Madens Verden)
FennikelsalatFennikelsalat
Fennikelsalat med æbler og en hurtigt rørt dressing - smager fantastisk og er lækker som tilbehør til mange retter, bl.a sommerens grillaftener -se opskrift(Valdemarsro)
Grillet romainesalat med blåskimmeldressingGrillet romainesalat med blåskimmeldressing
Salaten får en herlig røget grillsmag efter en hurtig tur på grillen. Smager skønt med den cremede dressing. (Karolines Køkken)
Krydret couscoussalatKrydret couscoussalat
Couscous er supernemt at lave; skal blot trække lidt med kogende vand. Blandes herefter med ost og grønt - voilà!(Karolines Køkken)
Salat med figner og friske myntebladeSalat med figner og friske mynteblade
Mynten er fræk her i denne nemme salat.(Karolines Køkken)
Smørrebrød med tomatcarpaccio og salatostgremolataSmørrebrød med tomatcarpaccio og salatostgremolata
Lækkert vegetarisk smørrebrød, der bryder med de traditionelle af slagsen. Lad dig gerne friste, for dette smørrebrød er friskt, sprødt og lækkert på sin helt egen måde.(Karolines Køkken)
Æblesalat med tranebær og pinjekerner - og den bedste dressingÆblesalat med tranebær og pinjekerner - og den bedste dressing
Lækker æblesalat med babysalat, danske æbler, panderistede pinjekerner og tranebær. Og med en let syrlig dressing af blandt andet æbleeddike og olivenolie.(Madens Verden)
Quinoasalat med kikærter og granatæbleQuinoasalat med kikærter og granatæble
Quinoa mætter godt og er super lækkert at bruge i en salat til aftensmaden eller madpakken. Nem og lækker vegansk quinoa salat med kikærter og spinat(Louiogbearnaisen)
Kålsalat med jordbær og rosa peberKålsalat med jordbær og rosa peber
De søde jordbær og den salte skinke klæder hinanden godt. Og hytteosten runder det hele af.(Karolines Køkken)
Løg- og rødkålssalat med sprøde ostebollerLøg- og rødkålssalat med sprøde osteboller
Man kan godt blive lidt afhængig af de superlækre osteboller. Grapefrugternes let bitre og syrlige smag matcher ostebollernes fedme på bedste vis. Server salaten som en dejlig ret til frokost eller brug den som forret.(Karolines Køkken)
Salat med grillede fersknerSalat med grillede ferskner
Dejlig fyldig sommersalat med grillede ferskner og salatost. Spis den som tilbehør til et stykke kød eller som selvstændig frokostret evt. med brød til. Hvis ikke du har gang i havegrillen, kan fersknerne grilles på en grillpande.(Karolines Køkken)
Grove fladbrød med frisk kålsalat, kryderede søde kartofler og avocado-dipGrove fladbrød med frisk kålsalat, kryderede søde kartofler og avocado-dip
Lækre og hurtige fladbrød / naanbrød bagt på panden og fyldt med sundt og mættende fyld. Spis dem som nem aftensmad eller sund frokost. Snup opskriften >>(Louiogbearnaisen)
Hjemmelavet æggesalat - den eneste opskrift du behøverHjemmelavet æggesalat - den eneste opskrift du behøver
Påsken og dens mange påskefrokoster er lige om hjørnet. Du har formentlig smagt den færdiglavede udgave fra Gråsten eller K-salat, men det tager kun 15 min. at lave din æggesalat og så har tilmed mulighed(Gastromand.dk)
Bønnesalat Bønnesalat
Nem og lækker bønnesalat med hvid ost(Karolines Køkken)
Kålsalat med kylling i hoisinsauceKålsalat med kylling i hoisinsauce
Kålen bliver suppleret af nudler og kyllingekød der bliver saftigt og lækkert af den indkogte let karamelliserede hoisinsauce. På toppen af salaten er der sprødt stegt kyllingeskind.(Karolines Køkken)
Løgpostej og rødbedesalatLøgpostej og rødbedesalat
En skøn weekendfrokost eller aftensmad på en kødløs dag.(Karolines Køkken)
Panko kylling med perlespeltsalatPanko kylling med perlespeltsalat
Lækre kyllingestykker stegt i pankorasp og citronskal serveret med en fyldig perlespeltsalat.(Karolines Køkken)
Salat med grillede grønne asparges og jordbærSalat med grillede grønne asparges og jordbær
Skøn salat med masser af grønne asparges tilføjet lidt sødme fra grillede jordbær og med lidt hyldeblomst eddike i dressingen.(Karolines Køkken)
Italiensk salat med melon, parmaskinke og pinjekernerItaliensk salat med melon, parmaskinke og pinjekerner
Se hvordan du laver en super lækker italiensk salat med melon, parmaskinke og pinjekerner. Salaten er god som forret eller tilbehør.(Madens Verden)
Bulgur med æble og rucola - sund og nem salatBulgur med æble og rucola - sund og nem salat
Her er min nemme opskrift på bulgur med æble. En lækker bulgursalat, som du ret hurtigt kan lave med bulgur, æble, rucola og hjemmelavet dressing.(Madens Verden)
Bønnesalat med 2 x rugBønnesalat med 2 x rug
Perlerug og ristet rugbrød giver det sprøde bid i bønnesalaten. Dijonnaise giver et spark til smagen.(Karolines Køkken)
Salat med grillede grønne asparges og stenbiderrognSalat med grillede grønne asparges og stenbiderrogn
Der er både sej og stenbiderrogn i salaten her, der får farve, smag og sprødhed fra de grillede grønne asparges.(Karolines Køkken)
Couscous salat med avocado og dressingCouscous salat med avocado og dressing
Her får du opskriften på en nem og lækker couscous salat med avocado, der kan laves på under 10 minutter. Inklusiv en god dressing.(Madens Verden)
Lun kartoffelsalat med sennepsdressingLun kartoffelsalat med sennepsdressing
Nem varm kartoffelsalat med nye kartofler. Prøv en sund kartoffelsalat uden cremefraiche, men med lækker dressing. Få opskrift og billeder her >>(Louiogbearnaisen)
Omelet med gedefeta – tomat og sprød salatOmelet med gedefeta – tomat og sprød salat
Opskrift på omelet med gedefeta og tomat - en rigtig god frokost eller sen morgenmad og spises gerne med salat til - Se opskriften her(Valdemarsro)
Andebryst med bagte rødbederAndebryst med bagte rødbeder
En indbydende ret med bagte rødbeder, salatost og mørt andebryst. (Karolines Køkken)
Bønnesalat med champignoner og mandlerBønnesalat med champignoner og mandler
Butterbeans er dejlige at marinere, da de optager alle de gode smagsstoffer fra marinaden.(Karolines Køkken)
Citronmarinerede kartofler med olivenCitronmarinerede kartofler med oliven
Kartoffelsalat kan selvfølgelig spises hele året, men denne er perfekt til grillet kød en dejlig sommeraften.(Karolines Køkken)
Krydret grøn kartoffelsalatKrydret grøn kartoffelsalat
Dejlig kartoffelsalat lavet med pikant flødeost, forårsløg, agurk og purløg.(Karolines Køkken)
Salat med jordbær og grillede grøntsagerSalat med jordbær og grillede grøntsager
Ahhh....jordbær! De er også dejlige i en salat. Og sammen med grillede grøntsager, er der sommerstemning over hele linien. Prøv den også med nye kartofler i stedet for perlespelt.(Karolines Køkken)
Ferskensalat med melon og parmaskinkeFerskensalat med melon og parmaskinke
Ferskensalat er en lækker og nem salat, der selvfølgelig laves med fersken. I salaten kommer du også melon, parmaskinke og pinjekerner.(Madens Verden)
Melonsalat med avocado - nem og sund salatMelonsalat med avocado - nem og sund salat
Se her hvordan du laver en lækker melonsalat med avocado. Salaten er med cantaloupe melon, avocado, blåbær, rucola, spinat og pinjekerner.(Madens Verden)
Nem pastasalat med spidskål og ærterNem pastasalat med spidskål og ærter
Her er en nem opskrift på pastasalat med spidskål og ærter, og den er hurtig at lave. Pastasalaten bruges som tilbehør til kødretter, herunder frikadeller.(Madens Verden)
Agurkesalat – lidt utraditionel og perfekt til tortillasAgurkesalat – lidt utraditionel og perfekt til tortillas
En god sprød agurkesalat til mexicanske taco, tortillas og burritos - en opskrift på en lidt utraditionel og super lækker agurkesalat(Valdemarsro)
Bønnesalat med mango, nødder og salatostBønnesalat med mango, nødder og salatost
En lækker fyldig salat, hvor sød mango møder blød salatost og sprøde nødder. Kan spises som selvstændig ret eller som tilbehør til et stykke stegt eller grillet kød.(Karolines Køkken)
Citronmarinerede skinkeschnitzler og kartoffelsalatCitronmarinerede skinkeschnitzler og kartoffelsalat
En supernem og dejlig kartoffelsalat. Serveret til skinkeschnitzler med citron og fyld af smeltet ost.(Karolines Køkken)
Grillkrebinetter med grønærtesmør og mormorsalatGrillkrebinetter med grønærtesmør og mormorsalat
Nyd krebinetter og sommerens herlige grøntsager i samme ret - det smager af Danmark.(Karolines Køkken)
Hjortebøffer og kartoffelmos Hjortebøffer og kartoffelmos
Kartoffelmos i skjul kan du også servere som aftensmad på en hverdag sammen med en fyldig salat. Og hvis du laver dem mindre end her, kan du servere dem som snack eller tapas ret.(Karolines Køkken)
Krydret hytteost og grillet salatKrydret hytteost og grillet salat
Server den mættende salat uden kød og du har en lækker vegetarret.(Karolines Køkken)
Salat med karry-rug og stegt paneerSalat med karry-rug og stegt paneer
En lækker mættende salat med kogt perlerug, knasende grøntsager og et dejligt stykke stegt paneer. Lav evt. paneer osten dagen før.(Karolines Køkken)
Nem avocadosalat med tomat og pinjekernerNem avocadosalat med tomat og pinjekerner
Her er opskriften på en nem avocadosalat. der laves med modne avocadoer, tomat, agurk of ristede pinjekerner. Super lækker salat.(Madens Verden)
Bønnesalat med tomatBønnesalat med tomat
En lækker, nem og mættende bønnesalat med tomat og mexicansk inspireret hytteost. (Karolines Køkken)
Krydret hytteostsalat og sprød medisterpølseKrydret hytteostsalat og sprød medisterpølse
Hytteost blandet med fintsnittet hvidkål giver en på én gang blød og knasende salat. Velegnet som frokostret eller som tilbehør til et stykke stegt kød.(Karolines Køkken)
Salat med kartofler og marinerede sildSalat med kartofler og marinerede sild
Peberrodsdressingen giver lidt bid til salaten. Du kan efter smag skrue op eller ned for styrken ved at tilsætte mere eller mindre peberrod.(Karolines Køkken)
Salat med avocado. æble og pinjekernerSalat med avocado. æble og pinjekerner
Salat med avocado er en salat, der er skøn som tilbehør til de almindelige kødretter, men salaten kan også bare nydes som den er som et mellemmåltid.(Madens Verden)
Andebryst med sprød kålsalat Andebryst med sprød kålsalat
En nem og lækker opskrift på Andebryst med ovnstegte kartofler og sprød kålsalat, der smager himmelsk. Værsgo!(Karolines Køkken)
Börek lammepieBörek lammepie
Börek er en betegnelse for tyrkiske specialiteter lavet med filodej - og her er en skøn version med lammekød, pinjekerner og salatost. (Karolines Køkken)
Hokkaidosalat med hasselnødder og brombærHokkaidosalat med hasselnødder og brombær
Stegt hokkaido på bund af grønkål - med topping af hasselnødder, brombær og salatost. En skøn efterårssalat der mætter. (Karolines Køkken)
Krydret kartoffelsalatKrydret kartoffelsalat
Anderledes kold kartoffelsalat med bl.a. kokosmælk, spidskommen og mynte.(Karolines Køkken)
Salat med kartofler, dild og smilende ægSalat med kartofler, dild og smilende æg
En salat du bliver både mæt og glad af....fuld af smag og flotte farver.(Karolines Køkken)
VandmelonsalatVandmelonsalat
Vandmelonsalat med salatost - en klassisk kombination, som smager herligt og som er frisk og læskende. Det søde og det salte fungerer rigtig godt sammen, og her får den et dejligt krydret tvist af frisk koriander.(Karolines Køkken)
Pizza med tun/hytteostsalatPizza med tun/hytteostsalat
Er du allerede skræmt af overskriften? Well, jeg overvejede også at give pizzaen et mere salgbart navn. Tun, hytteost, lun pizza. Og for det ikke skal være løgn; også løg! Det lyder bare ikke som en favorit, vel! Men inden du vrænger på næsen og snupper en god gammeldags Hawaii-udgave, så skal jeg altså lige...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
LøgsalatLøgsalat
Her får du en god og nem opskrift på løgsalat som virkelig fint supplere andre salater i en samlet menu - enkel og velsmagende - få opskriften her(Valdemarsro)
Citronpandekager med citrussalatCitronpandekager med citrussalat
Små søde pandekager med citron og blå birkes. Lækre på et brunchbord, som eftermiddagssnack eller som en let dessert.(Karolines Køkken)
Salat med kikærter, kål, frugt og linserSalat med kikærter, kål, frugt og linser
Den fyldige salat er en fin middagsret med brød til, men du kan også servere den som tilbehør til det meste kød.(Karolines Køkken)
Andeburger med rødkålssalat og blå dressingAndeburger med rødkålssalat og blå dressing
Når posen skal rystes rigtig godt og Mortens aften eller selve julemenuen skal have et nyt look... Eller hvis du har lyst til en lækker streetfood burger.(Karolines Køkken)
Salat med kokosdressingSalat med kokosdressing
Frisk salat der sender tankerne hen på varmere himmelstrøg. Perfekt til bøffer fra grillen.(Karolines Køkken)
Grøn pastasalat med creme fraiche dressingGrøn pastasalat med creme fraiche dressing
En lækker og nem opskrift på grøn pastasalat, der blandt andet laves med squash. Pastaen vendes i en skøn creme fraiche dressing og lidt parmesan ost.(Madens Verden)
Aspargessalat med ærter og radiserAspargessalat med ærter og radiser
Her er opskriften på en rigtig sommersalat. Det er aspargessalat med ærter og sprøde radiser. Salaten dryppes med en nem og hjemmelavet olie- og sennepsdressing.(Madens Verden)
Grillstegte makreller og majskolberGrillstegte makreller og majskolber
Lækre saftige makreller fra grillen, sprøde majskolber og tomatsalat....essensen af sensommer i Danmark.(Karolines Køkken)
Salat med kylling og lune ostebidderSalat med kylling og lune ostebidder
Sprøde croutoner med smeltet ost på toppen af salaten - mums!(Karolines Køkken)
Salat med savoykål, ristede mandler, æbler og tranebærSalat med savoykål, ristede mandler, æbler og tranebær
Salat med savoykål er sundt tilbehør til blandt andet en god bøf eller kalvesteg. Her er den lavet med salat med ristede mandler, tranebær og æbler.(Madens Verden)
Salat med Pak Choy og ristede sesamfrø på 10 min.Salat med Pak Choy og ristede sesamfrø på 10 min.
Her får du en opskrift på lækker salat med Pak Choy og ristede sesamfrø. Salaten tager ikke mange minutter at lave og smager fremragende.(Madens Verden)
Pulled pork bowl med krydrede bønner, ris og mangosalatPulled pork bowl med krydrede bønner, ris og mangosalat
Bowl mad (mad i en skål) er kæmpe mad trend. Prøv en cubansk bowl udgave med pulled pork. Nem ide til at få brugt rester af pulled pork. Få opskrift her(Louiogbearnaisen)
Bowl med grønkål, rødbedecreme og salatostBowl med grønkål, rødbedecreme og salatost
Dejlig og mættende vegetarisk bowl. Denne salatbowl kan både spises som eller serveres med kylling til.(Karolines Køkken)
Nemme ostebrødNemme ostebrød
Lækre og meget nemme ostebrød som du kan servere til fx suppe eller salat. Du kan fint bruge osterester og daggammelt brød, hvilket gør ostebrødene til en super tøm-køleskabet opskrift.(Karolines Køkken)
Salat med kylling og mandlerSalat med kylling og mandler
Nem og lækker kyllingesalat. Et godt eksempel på hvordan en rest kylling fra aftensmaden, kan forvandles til en dejlig frokost.(Karolines Køkken)
Kyllingesalat opskrift med pasta og broccoliKyllingesalat opskrift med pasta og broccoli
Kyllingesalat opskrift: Se den lækre opskrift på en salat med stegt kylling, pasta, broccoli, små tomater, mixed salat og en god dressing.(Madens Verden)
Avocado/kikærte-spread med pistacienødder og basilikumAvocado/kikærte-spread med pistacienødder og basilikum
Yezz! Mit vildeste sommercrush er uden tvivl den her avocado/kikærte spread, salat, dip.. Jeg er endnu ikke kommet frem til hvad herligheden helt præcis skal betegnes som, men det er egentlig også fuldstændig ligemeget! Glem alt om navnet, den her sandwich dur. Selvom jeg ikke gør så meget i madpakker mere, efter endt uddannelse, så forestiller...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Andepaté med appelsinsalatAndepaté med appelsinsalat
Kan serveres som en lækker hovedret, en fyldig forret eller som en del af søndagsfrokosten(Karolines Køkken)
Salat med lune løgSalat med lune løg
Fyldig salat med ovnbagte rødløg, fine ærter, strimler af oksekød og flødesennepsdressing.(Karolines Køkken)
Salat med rødkål, æbler og granatæble - god til julemadSalat med rødkål, æbler og granatæble - god til julemad
Her er opskriften på verdens bedste salat med rødkål, der blandt andet er god til and. Rødkålssalaten er med æbler, granatæbe og rødløg.(Madens Verden)
Salat med parmaskinke, brødtern og sennepsdressingSalat med parmaskinke, brødtern og sennepsdressing
Her får du en skøn opskrift på salat med parmaskinke og nem sennepsdressing. Den saltede skinke passer perfekt til salaten, og den er god som tilbehør.(Madens Verden)
ÆggesalatÆggesalat
Lav en lækker luksus æggesalat på 10 minutter og brug den i en sandwich ellertil frokost. Den bedste opskrift på nem æggesalat med karry(Louiogbearnaisen)
Honningglaseret laks med blomkålssalatHonningglaseret laks med blomkålssalat
En spændende kombination af laksen med den sprøde, søde glasering, den friske salte og syrlige salat og de sprøde brødbidder. En fin og lidt anderledes gæstemiddag.(Karolines Køkken)
Krydret lammeslag på grill med grov bulgursalatKrydret lammeslag på grill med grov bulgursalat
Det bliver sommerens hit - lam på grill - uhmm.(Karolines Køkken)
Lun blomkålssalat med granatæbledressingLun blomkålssalat med granatæbledressing
Enkel og mættende salat med perlespelt og blomkål. Kan spises som selvstændig ret eller som tilbehør med fx brød og/eller kød.(Karolines Køkken)
Salat med marinerede linser og ostSalat med marinerede linser og ost
Puy er en kommune i det centrale Frankrig, nær Loire floden. Området er især kendt for sine fine grønne linser.(Karolines Køkken)
Spidskålssalat med abrikoser og linserSpidskålssalat med abrikoser og linser
Jeg dedikerer lige resten af ugen til madpakker – altså de voksne madpakker, hvor 17 dåser med omhyggeligt udskåret frugt og grønt i figurer, tørre pizzasnegle og smagsforladte sandwichs (uden kanter) ikke rigtig giver mening. En hel del arbejdspladser har efterhånden ret gode kantiner eller madordninger, herunder også de fleste uddannelsesinstitutioner. Men da det jo ikke...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Clubsandwich med mørt kyllingekød og baconClubsandwich med mørt kyllingekød og bacon
Uhmm, toplækker hjemmelavet ClubSandwich med mørt kyllingekød og skøn dressing salat og sprød bacon - få opskriften og se billeder her(Valdemarsro)
Lun græsk kartoffelsalatLun græsk kartoffelsalat
De lune kartofler gør den græske salat mere fyldig og mættende.(Karolines Køkken)
Salat med nektarin og salte mandlerSalat med nektarin og salte mandler
Skøn og frisk forret med lækker cheddar ost.(Karolines Køkken)
5 gode salater med broccoli5 gode salater med broccoli
Her er fem virkelig lækre salater med broccoli, som du skal prøve. Broccoli er fantastisk i salatskålen på grund af farve og næringsindhold.(Madens Verden)
Italiensk kartoffelsalat med stegte kartoflerItaliensk kartoffelsalat med stegte kartofler
Min opskrift på italiensk kartoffelsalat med stegte kartofler, grillede peberfrugter og rucola. En sund og mættende kartoffelsalat, der bruges som tilbehør.(Madens Verden)
Kalveschnitzel med ost, salvie og ærtepestoKalveschnitzel med ost, salvie og ærtepesto
Kalveschnitzel med ost og salvie - en lidt glemt ret. Men tag den op igen, det smager skønt og er nemt at tilberede. Her med ærtepesto og bønnesalat. (Karolines Køkken)
Salat med nudler og nektarinerSalat med nudler og nektariner
En anderledes og farverig nudelsalat med frisk frugt og kød. (Karolines Køkken)
Sandwich med hjemmelavet hønsesalat på græsk yoghurtSandwich med hjemmelavet hønsesalat på græsk yoghurt
Hjemmelavet hønsesalat smager skønt i en sandwich eller på ristet rugbrød. Prøv en pifte den traditionelle opskrift op med græsk yoghurt, bacon og pecannødder.(Louiogbearnaisen)
Lun kålsalat med røget lamLun kålsalat med røget lam
En let og nordisk salat med grønne asparges, spidskål og røget lammekølle.(Karolines Køkken)
Salat med oksekød og baconSalat med oksekød og bacon
En frisk og sprød salat, som kan anrettes i glas til buffetbordet eller som en forret.(Karolines Køkken)
Lækker salat med vindruer, tomater og rødløgLækker salat med vindruer, tomater og rødløg
Salat med vindruer er en virkelig dejlig, frisk og nem salat, der selvfølgelig også er hurtig at lave. Med grønne druer, tomat og rødløg.(Madens Verden)
Krydret oksegryde med spidskålssalatKrydret oksegryde med spidskålssalat
En lækker gryderet med det syrlige fra flødefraiche og et stærkt pift fra sambal oelek. Serveret med en sprød spidskålssalat.(Karolines Køkken)
Lun kulørt kartoffelsalat med kyllingLun kulørt kartoffelsalat med kylling
Hvide asparges er en stor delikatesse. Nyd dem på alle måder, når de har sæson. Her bliver de serveret i en let men mættende salat med kartofler, gulerødder, spinatblade og stegt kylling - med en hjemmelavet remouladedip.(Karolines Køkken)
Salat med ost og røget mørbradSalat med ost og røget mørbrad
Blandet salater med revet ost, røget mørbrad og sprøde croutoner. Dejlig frokost- eller forret.(Karolines Køkken)
Svampesalat med sennepsbagt torskSvampesalat med sennepsbagt torsk
De marinerede svampe passer fantastisk godt sammen med den saftige fisk. Og alle smagssanser kommer i spil - surt, sødt salt, bittert og umami. Så føles et måltid fuldendt.(Karolines Køkken)
Black Beans CupcakesBlack Beans Cupcakes
Nu har vi været igennem salater, gryderetter, dips og brød med bønner. Så er det vist ved at være tid til en omgang kage, vil jeg mene. Der er ikke det, som mine elskede bønner ikke kan bruges til og pt. arbejder jeg faktisk med en tærtedej med bønner. Jep, det har i allerhøjeste grad...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
HyldebærsirupHyldebærsirup
hyldebærsirup smager dejligt sammen med skimmeloste, men også på drænet yoghurt til morgenmad, på salater og is. Se opskrift og billeder her(Valdemarsro)
Appelsin- og gulerodssalatAppelsin- og gulerodssalat
Superflot salat. Hvid ost og oliven giver et lækkert modspil til det søde i salaten.(Karolines Køkken)
Honningmarinerede kyllingespyd Honningmarinerede kyllingespyd
Lækre grillspyd med kylling serveret med en dejlig tomatsalat og grillede flutes.(Karolines Køkken)
Salat med ramsløgsgremolataSalat med ramsløgsgremolata
Ramsløg - "skovens hvidløg" - har sin korte sæson fra marts til lidt ind i maj. Resten af året kan ramsløg i denne opskrift erstattes med hakket purløg eller persille, evt.(Karolines Køkken)
Abesalat - lækker salat med banan til børnAbesalat - lækker salat med banan til børn
Her er opskriften på abesalat, der er en populær salat til især børn. Her lavet med revne gulerødder, tranebær, peanuts og banan. Klar på få minutter.(Madens Verden)
Citrusgravad laks med græsk salatCitrusgravad laks med græsk salat
Inspiration fra sydens sol - perfekt til en sommerdag.(Karolines Køkken)
Honningnødder med blåskimmelost og frugtsalatHonningnødder med blåskimmelost og frugtsalat
Lækker lille ostetallerken, der forkæler dine smagsløg.(Karolines Køkken)
Lun oste- og broccolisalatLun oste- og broccolisalat
Broccolisalat er altid et hit. Prøv den i en ny udgave med perlespelt, salatost og valnødder. En virkelig god broccolisalat som mætter.(Karolines Køkken)
Salat med rejer og avocadoSalat med rejer og avocado
Farverig forret som tilmed er nem og hurtig at lave. Salaten kan også bruges som frokostsalat.(Karolines Køkken)
Citrussalat med ingefærdressingCitrussalat med ingefærdressing
Citrussalat er noget af det skønneste om vinteren - prøv denne mættende variant med quinoa, pastinak og en frisk ingefærdressing til. (Karolines Køkken)
Salat med rejer og lime- og korianderdressingSalat med rejer og lime- og korianderdressing
Saftig og sprød salat med store lækre rejer og en skøn limedressing. (Karolines Køkken)
Citrussalat med kardemommeisCitrussalat med kardemommeis
En smuk og smagfuld dessert af citrusfrugter, drysset med pistacienødder og serveret med en aromatisk kardemommeis. Det giver en fin sød syrlig helhed med et strejf af raffineret bitterhed.(Karolines Køkken)
Honningristet pære- og blommesalatHonningristet pære- og blommesalat
Denne sommer- og efterårssalat passer perfekt til en lun grillaften.(Karolines Køkken)
Krydret pizza med hvidløgsdressing og salatKrydret pizza med hvidløgsdressing og salat
En fyldig pizza med med frisk salat og dressing - velbekomme.(Karolines Køkken)
Lun pastasalat med kantarellerLun pastasalat med kantareller
Tag familien med en tur i skoven og pluk friske lækre kantareller.(Karolines Køkken)
Salat med ristede rodfrugter og skinkeSalat med ristede rodfrugter og skinke
Rodfrugterne bliver sprøde i ovnen og passer godt til saucen med hvid ost.(Karolines Køkken)
Varm hvedesalatVarm hvedesalat
Lækker og mættende varm hvedesalat med sprøde hasselnødder og friske granatæblekerner. (Karolines Køkken)
Melonsalat med spinat og rødløgMelonsalat med spinat og rødløg
Elsker du melon og spinat? Så skal du prøve denne lækre melonsalat med spinat og rødløg, der er virkelig dejlig og frisk salat.(Madens Verden)
Spidskålssalat med ananas og peberfrugt på 10 minutterSpidskålssalat med ananas og peberfrugt på 10 minutter
Her er min opskrift på en lækker spidskålssalat med ananas. Super nem og sund salat med den milde spidskål, ananas, peberfrugt og en god dressing.(Madens Verden)
Kartoffelsalater - bedste opskrifter på salat med kartoflerKartoffelsalater - bedste opskrifter på salat med kartofler
Her får du lækre kartoffelsalater, der er skøn tilbehør til retter med kød. Skønne og nemme opskrifter på salater med kartofler, som altid smager godt.(Madens Verden)
Pastasalat med pestoPastasalat med pesto
Pastasalat med pesto er et must til sommeren og er nemt og lækkert til grillmad, picnic eller på madpakken. Find opskriften på den bedste pastasalat(Louiogbearnaisen)
Jordbær og fetasalat med pecannødderJordbær og fetasalat med pecannødder
De sommer og solskinssøde jordbær, den cremede salte feta og de lidt bitre pecannødder er bare match made in heaven - sommerens salat(Valdemarsro)
Braiseret kalvebov og kvædesyltBraiseret kalvebov og kvædesylt
Skøn simreret, der passer sig selv i ovnen. Serveret med en frisk hvidkålssalat og et flot orange syltetøj af kvæder og havtorn.(Karolines Køkken)
Lun pastasalat med kyllingLun pastasalat med kylling
En dejlig salat hvor der både er noget for øjet og for ganen. Hytteosten giver smag og cremet konsistens, mens grøntsagerne giver lidt at tygge på.(Karolines Køkken)
Raclette af skimmelostRaclette af skimmelost
Sauce af smeltet hvidskimmelost serveret til nykogte kartofler, bresaola og salat.(Karolines Køkken)
Salat med røget kylling og kikærterSalat med røget kylling og kikærter
Røget kylling, stegt, grillet eller dampet, det smager alt sammen super i salaten - du vælger selv. Her er der valgt røget kylling. (Karolines Køkken)
Nem cantaloup melon salat med tomater og rucolaNem cantaloup melon salat med tomater og rucola
Cantaloup melon er fremragende i en salat, og her får du min nemme opskrift på melonsalat med cantaloup, tomater, pinjekerner og rucola.(Madens Verden)
Lun perlespeltsalat med stegte æblerLun perlespeltsalat med stegte æbler
Stegte æbler og løg i en salat giver en ny smagsoplevelse.(Karolines Køkken)
NøddedrysNøddedrys
En lækker snack til ost, på en salat eller til en velkomstdrink.(Karolines Køkken)
Salat med røget kylling, granatæble og avocadoSalat med røget kylling, granatæble og avocado
Lynhurtig og skøn salat med både frugt, grønt og kød og myntedressing.(Karolines Køkken)
Sommersalat med asparges, frissé, bacon og vinaigretteSommersalat med asparges, frissé, bacon og vinaigrette
Denne sommersalat består af få men meget gode råvarer. Det er en opskrift der er let at gå til, og den passer perfekt til en travl hverdagsaften.(Madsvin)
Bagte kikærter og blomkål i quinoa med jalapeno/lime-dressingBagte kikærter og blomkål i quinoa med jalapeno/lime-dressing
Nem og lækker salat med bagte kikærter, blomkål og quinoa. Spis den vegetarisk eller med grillet kylling/fisk. Sund og mættende aftensmad eller frokost.(Louiogbearnaisen)
Grøn kartoffelsalatGrøn kartoffelsalat
Fristende, flotte farver på kartoffelsalaten, fyldt med smagen af sommer - velegnet til grillmad.(Karolines Køkken)
HønsesalatHønsesalat
Hønsesalat er en klassisker på frokostbordet. Nyd salaten med bacon allerede om 45 minutter med opskriften her! (Karolines Køkken)
Salat med røget laks og valnødderSalat med røget laks og valnødder
En spændende kombination af skimmelost og røget laks. Nemt og hurtigt.(Karolines Køkken)
Varm kartoffelsalatVarm kartoffelsalat
Varm kartoffelsalat - server den til fx lune frikadeller.(Karolines Køkken)
Kylling med spinat og blomkålssalatKylling med spinat og blomkålssalat
Kylling med spinat er en dejlig hverdagsret, hvor du tilbereder kyllingebryst i et fad sammen med frisk spinat og en skøn sovs. Retten serveres med en rå blomkålssalat.(Madens Verden)
Appelsinsalat med fiberkickAppelsinsalat med fiberkick
En herlig opfriskende salat.(Karolines Køkken)
Grøn kartoffelsalat med grillede oksedeller Grøn kartoffelsalat med grillede oksedeller
Disse små krydrede deller smager fantastisk. Baconen rundt om er med til at give smag og holde sammen på farsen når den grilles.(Karolines Køkken)
Hønsesalat med spidskål og dildHønsesalat med spidskål og dild
Denne lækre opskrift på hønsesalat med spidskål og dild når hele smagspaletten rundt. Den sprøde og friske smag fra koriander og hytteosten er en fantastisk kombination.(Karolines Køkken)
Lun rosenkålssalat og krydrede hakkebøfferLun rosenkålssalat og krydrede hakkebøffer
En farverig salat som giver godt med vitaminer og humør i den kolde, mørke tid. Serveret sammen med saftige hakkebøffer med fyld af ost og krydderurter.(Karolines Køkken)
Salat med røget makrel og kirsebærSalat med røget makrel og kirsebær
Undskyld Hr.....må jeg byde dem et kirsebær.....et der sødt, et der er sprødt, et der er rosenrødt. Nyd det skønne bær i den korte sæson. Kirsebær kan nydes som de er, i desserter eller som her i en dejlig sommersalat.(Karolines Køkken)
Sojamarinerede kyllingelår med hvidkålssalatSojamarinerede kyllingelår med hvidkålssalat
Kyllingelår med ekstra lækker krydret smag og salat med smukke farver. Her er både noget for øjet og til ganen.(Karolines Køkken)
Varm kartoffelsalat med cremefraicheVarm kartoffelsalat med cremefraiche
Nogle retter bliver med tiden til livretter - blandt andet denne varme kartoffelsalat som kan bruges som tilbehør til kød.(Karolines Køkken)
Salat med rødbedespirer og spidskålSalat med rødbedespirer og spidskål
Lækker opskrift på salat med rødbedespirer, der også laves med fintsnittet spidskål, dampet broccoli og hakkede, saltede mandler. Mums.(Madens Verden)
Nem spidskålssalat med sennepsdressingNem spidskålssalat med sennepsdressing
Den bedste opskrift på spidskålssalat med sennepsdressing. Salaten laves med fintsnittet spidskål og en hjemmelavet dressing med sennep.(Madens Verden)
Salat med grønkål, appelsin og æble på 5 minutterSalat med grønkål, appelsin og æble på 5 minutter
Få opskrift på en sund og lækker salat med grønkål. En klassisk grønkålssalat med appelsin og æble, som toppes med en nem sennepsdressing.(Madens Verden)
Grillet squashsalat med feta, valnødder og sorte bønnerGrillet squashsalat med feta, valnødder og sorte bønner
Efter en lidt overraskende tilbagemelding på de bagte radiser forleden, som viste sig at være en noget ukendt ting, kører vi videre i samme rille og snupper endnu en salat. Nok lidt mere genkendelig. Ej, jeg blev faktisk lidt overrasket over at I var ret mange som aldrig har smagt bagte radiser. Havde helt lyst...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Grøn kyllingesalat med sprøde croutonerGrøn kyllingesalat med sprøde croutoner
En fyldig kyllingesalat med quinoa, hjemmelavede croutoner og masser af grønt. (Karolines Køkken)
Lun salat med grønne linserLun salat med grønne linser
Nem og dejlig tilbehør til et stykke stegt kød. Med godt brød til er salaten også velegnet som vegetar-hovedret.(Karolines Køkken)
Salat med savojkål, valnødder, abrikoser og blå ostSalat med savojkål, valnødder, abrikoser og blå ost
Super enkel og nem savojkålssalat med både syrligt, sødt og bittert. Server med ristet rugbrød, så får du også lidt knas.(Karolines Køkken)
Varm kartoffelsalat med gulerødderVarm kartoffelsalat med gulerødder
Ny farverig variant af den elskede varme kartoffelsalat. Nyd den varm eller kold.(Karolines Køkken)
Salat med tranebær og broccoliSalat med tranebær og broccoli
God opskrift på salat med tranebær. Salaten laves også med letdampet broccoli, spidskål, æble og sprødstegte tern af bacon.(Madens Verden)
Tomatsalat med oliven og mozzarellaTomatsalat med oliven og mozzarella
Her får du en opskrift på lækker tomatsalat med oliven og mozzarella. En meget nem salat, som er god til blandt andet pastaretter.(Madens Verden)
Hornfiskesalat med æble og peberodHornfiskesalat med æble og peberod
Hornfisken findes i de danske farvande lige før og efter sommeren.(Karolines Køkken)
Lun salat med røget kyllingLun salat med røget kylling
Simpel variation til den lette tøseaften.(Karolines Køkken)
Råkostsalat med hytteostRåkostsalat med hytteost
Friske, sprøde grøntsager og hytteost giver en dejlig mættende og sund salat.(Karolines Køkken)
Salat med selleri og kyllingSalat med selleri og kylling
Lav denne nemme salat aftenen i forvejen - så er det nemt at pakke madpakken næste dag.(Karolines Køkken)
Sprød rosenkålsalat med bacon, parmesan og appelsindressingSprød rosenkålsalat med bacon, parmesan og appelsindressing
En nem og sund salat som er perfekt tilbehør til julemaden - især en lækker salat til and.(Louiogbearnaisen)
Forårssalat med stenbiderrognForårssalat med stenbiderrogn
Forårssalat med stenbiderrogn er en nordisk inspireret opskrift, som kombinerer den lækre smag af stenbiderrogn, hellefisk og dejlig feldsalat.(Karolines Køkken)
Hot bønnegryde med pico de galloHot bønnegryde med pico de gallo
Uhm! Dejlig krydret mexicansk inspireret mad med en frisk tomatsalat (en klassiker i det mexicanske gadekøkken), krydret sauce, iskold fraiche og sprøde tortillachips.(Karolines Køkken)
Råmarinerede blommer og nødderRåmarinerede blommer og nødder
En lækker blommekompot, der kan anvendes meget alsidigt. Prøv den fx på en portion skyr, sammen med ost, til vildt eller drysset over en grøn salat.(Karolines Køkken)
Salat med skinke og jordbærSalat med skinke og jordbær
Smukke røde jordbær og smagfuld ost - en rigtig sommerfavorit.(Karolines Køkken)
Varm rodfrugtsalatVarm rodfrugtsalat
Bagte rodfrugter og grøntsager smager skønt og kan varieres i det uendelige.(Karolines Køkken)
Kylling med perlespelt og sprød salatKylling med perlespelt og sprød salat
Her får du opskriften på kylling med perlespelt, der er en sund hverdagsret, der kan laves på kort tid. Serveres med en sprød salat.(Madens Verden)
Bønnesalat med bulgur, agurk, tomater og forårsløgBønnesalat med bulgur, agurk, tomater og forårsløg
En god opskrift på bønnesalat med bulgur og friske tomater og agurk. Tilsæt også lidt forårsløg og en let dressing til bønnesalaten.(Madens Verden)
Grøn ostesalat med blåskimmelostGrøn ostesalat med blåskimmelost
Dejlig og lidt anderledes frokostsalat med blå ost, avocado, kiwi og ristede nødder.(Karolines Køkken)
Krydret tunsalatKrydret tunsalat
En lækker og cremet tunsalat med æg og frisk basilikum. Server tunsalaten til frokost med salat til eller som fyld i pitabrød.(Karolines Køkken)
Salat med små, lune frokostbrødSalat med små, lune frokostbrød
Perfekt kombination mellem de lune, fyldte brød og den sprøde salat.(Karolines Køkken)
Spinatsalat med babyspinat, tomater og rødløgSpinatsalat med babyspinat, tomater og rødløg
Her får du en nem opskrift på spinatsalat med babyspinat, lækre tomater og fintsnittet rødløg. En sund og frisk salat med spinat, som alle elsker.(Madens Verden)
Bagte radiser og kikærter med fetaBagte radiser og kikærter med feta
Lækker og nem opskrift med radiser. Synes du radiser er for stærke, så bag dem i ovnen og brug dem i en salat. Lækkert tilbehør til aftensmaden.(Louiogbearnaisen)
Grøn pastasalatGrøn pastasalat
Pastasalaten er velegnet som tilbehør eller den kan blandes med fx rejer, skinke- eller kyllingetern.(Karolines Køkken)
Salat med spicy oksekød og æbledressingSalat med spicy oksekød og æbledressing
Sødt, syrligt og stærkt - en palet af smagsindtryk.(Karolines Køkken)
Spidskålssalat med broccoli og dressingSpidskålssalat med broccoli og dressing
Her er opskriften på spidskålssalat med broccoli, der er en sund og nem salat beregnet som tilbehør. Med pinjekerne, tranebær og dressing.(Madens Verden)
Salatpizza - pizza med kebab oksekød og salatSalatpizza - pizza med kebab oksekød og salat
Min opskrift på en lækker og sund salatpizza med dressing og kebab. En sprød pizza med salat og grønt. Et sikkert hit hos børn og voksne.(Madens Verden)
Salat med sprød kylling og bagte cherrytomaterSalat med sprød kylling og bagte cherrytomater
De sprøde kyllingestykker giver dejligt knas i en frisk salat. Bagte cherrytomater giver både syre og sødme til en dejlig frokost.(Karolines Køkken)
Kyllingelår i ovn med broccolisalat - nem aftensmadKyllingelår i ovn med broccolisalat - nem aftensmad
Kyllingelår i ovn er både en nem, dejlig og billig aftensmad, og her er opskriften på ovnstegte kyllingelår, der serveres med en lækker broccolisalat.(Madens Verden)
Rösti med rodfrugter og mozzarella - opskriftRösti med rodfrugter og mozzarella - opskrift
Rösti med rodfrugter, kartofler og mozzarella er skønt til aftensmad med en god, mættende salat. De kan også bruges i madpakken.(Madens Verden)
Kulørt linsesalatKulørt linsesalat
Der frugt og grønt i mange farver og selvfølgelig linser i denne fyldige salat, der for hver mundfuld giver masser af forskellige smagsindtryk.(Karolines Køkken)
Lune ostetern i grøntLune ostetern i grønt
Salaten er frisk, sprød og lun på samme tid.(Karolines Køkken)
Salat med sprøde ostecroutoner, smilende æg og kapersSalat med sprøde ostecroutoner, smilende æg og kapers
Smagfuld frokostanretning med grønne bønner og frisk romainesalat.(Karolines Køkken)
Rå rødbedesalat med linser, pecannødder og hytteostRå rødbedesalat med linser, pecannødder og hytteost
Madpakkelivet er en svag erindring i de her tider. Det er ved at være længe siden, at jeg sådan rigtig har skulle smække en mellemmad sammen, varme den godt i tasken og spise den lun til frokost. Ja, nogle gode ting er der da ved opgaveskrivning: et køleskab lige ved hånden. Det er ikke altid...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Rødkålssalat med grønkål, appelsin og æbleRødkålssalat med grønkål, appelsin og æble
Her får du en nem opskrift på rødkålssalat med grønkål, appelsin og æble. En skøn salat til and og julemad, men også til andre lejligheder.(Madens Verden)
Kulørt rodfrugtsalat med couscousKulørt rodfrugtsalat med couscous
En dejlig mættende salat med mange forskellige smagsindtryk - sødt, salt og stærkt.(Karolines Køkken)
Lune pandebrødLune pandebrød
Et nemt og hurtigt og hurtigt brød, som varmes på panden. Det lune pandebrød, skal ikke hæve - bare direkte på panden og nyd den til salaten eller hovedretten.(Karolines Køkken)
Salat med stegte tomaterSalat med stegte tomater
Sprød salat med et væld af lækre smagsindtryk. Perfekt på en sommerdag.(Karolines Køkken)
Varme kikærterVarme kikærter
Varme pandestegte kikærter med spidskommen er lynhurtige at lave. Suppler kikærterne med en salat eller spis dem som tilbehør til aftensmaden. (Karolines Køkken)
Opskrift på nem salat med perlespeltOpskrift på nem salat med perlespelt
Her får du min opskrift på salat med perlespelt, der er en nem og lækker salat. Den er god som tilbehør til mange retter med kød.(Madens Verden)
Ideer til salater: Her får du en masse inspirationIdeer til salater: Her får du en masse inspiration
Ideer til salater opstår ikke ud af det blå, med mindre vi har erfaring. Derfor får du opskrifter og tips til at lave sprøde, lækre salater.(Madens Verden)
Asiatiske kålrullerAsiatiske kålruller
Asiatiske kålruller er fyldt med en fars med både ingefær og hvidløg. Hertil hytteost med lime og den smukke salat med radiser og agurk. Nye danske grøntsager som får et tvist af Asien med mere lime, chili og koriander.(Karolines Køkken)
Grøn salat med laksGrøn salat med laks
En frisk og fyldig salat, der er nem at lave. Sammen med godt groft brød udgør den et fuldgyldigt aftensmåltid. (Karolines Køkken)
Lynhurtig kyllingesalat med peberfrugterLynhurtig kyllingesalat med peberfrugter
Brug denne sprøde kyllingesalat som frokost, på madpakken, buffeten eller som mellemmåltid.(Karolines Køkken)
Salat med store brødcroutonerSalat med store brødcroutoner
En supernem og hurtig salat der både mætter og smager godt. Det ristede brød med smag sætter prikken over i'et.(Karolines Køkken)
Salat med bønner, blåbær og peanutsSalat med bønner, blåbær og peanuts
Prøv lige denne dejlige og friske salat med bønner, blåbær og peanuts. Salaten laves på en god bund af en grøn salatblanding eller spinat.(Madens Verden)
Bøf med sennepssovs og lun tomat- og bønnesalatBøf med sennepssovs og lun tomat- og bønnesalat
Bøf med sennepssovs tilberedes af ribeye, der pandesteges ved høj varme. Derefter koges panden af med whisky, fond, fløde og sennep.(Madens Verden)
Salat med vandmelon og hvid ostSalat med vandmelon og hvid ost
En læskende vandmelonsalat. Den salte, hvide ost og den søde vandmelon er usædvanlig gode sammen. Prøv den her. (Karolines Køkken)
Varmrøget lakserillettes og fennikelsalatVarmrøget lakserillettes og fennikelsalat
De sprøde fenikelskiver giver bid og friskhed til den røgede laks og er en perfekt forret.(Karolines Køkken)
Salat med cashewnødder, vindruer og blåbærSalat med cashewnødder, vindruer og blåbær
Sådan laver du en sund salat med cashewnødder, der er blandet med dejlige vindruer og blåbær. Lav den på en bund af hovedsalat.(Madens Verden)
Fransk bondesalatFransk bondesalat
Salaten er en skøn kombination af ost, tomat, bacon, oliven og grønne bønner.(Karolines Køkken)
Salat med vandmelon, avocado og jordbærSalat med vandmelon, avocado og jordbær
En farverig salat med vandmelon, jordbær og avocado - samt et lille strejf af salt fra salatosten. (Karolines Køkken)
Opskrift på hjemmelavet tzatziki - græsk agurkesalatOpskrift på hjemmelavet tzatziki - græsk agurkesalat
Her er en meget nem og super god opskrift på hjemmelavet tzatziki, der jo er en græsk udgave af agurkesalat. Blot med hvidløg og yoghurt.(Madens Verden)
Laksebøf med agurkesalatLaksebøf med agurkesalat
Laksebøffer eller laksefrikadeller er nemme at lave og er en god måde, at få mere fisk ind i hverdagen. Find den bedste opskrift her(Louiogbearnaisen)
Broccolipuré med sprød broccolistokBroccolipuré med sprød broccolistok
Denne flotte broccolisalat smager godt som tilbehør til fx stegt kylling eller laks. Får du en rest broccolipuré tilovers kan du bruge den som fyld i en sandwich sammen med fx parmaskinke, tomat og salatblade.(Karolines Køkken)
Couscoussalat med avocadoCouscoussalat med avocado
Lav couscoussalaten aftenen i forvejen, så har du til en nem madpakke.(Karolines Køkken)
Salat med vilde ris, bønner og citronSalat med vilde ris, bønner og citron
Vi spiser også med øjnene - og denne salat er både smuk og smager godt.(Karolines Køkken)
BroccolisalatBroccolisalat
Broccolisalat med bacon, solsikkekerner og rosiner. Spændende & hjemmelavet kombination, der går godt til det meste.(Karolines Køkken)
Couscoussalat med hytteost Couscoussalat med hytteost
Farverig og fuld af smag - en herlig salat, der mætter godt.(Karolines Køkken)
Salatost dressingSalatost dressing
Helt enkelt opskrift! Blend salatost med vand og voila! - du har en lækker cremet ostedressing perfekt til en salat, nye kartofler eller en grillet bøf.(Karolines Køkken)
Sommersalat med grillet kød, nye kartofler og råstegte kirsebær - af en rest grillet kødSommersalat med grillet kød, nye kartofler og råstegte kirsebær - af en rest grillet kød
Brug sommerens kødrester fra grillen til at lave en skøn og velsmagende salat.(Karolines Køkken)
Svinekam med jordskoksalatSvinekam med jordskoksalat
Nyt og gammelt mødes...en dejlig frisk jordskoksalat med bl.a. dadler, grapefrugt og hytteost. Serveret til en traditionel flæskesteg med brun sauce og kartofler.(Karolines Køkken)
Asparges- og tomatsalat med sprøde hvidløgscroutonerAsparges- og tomatsalat med sprøde hvidløgscroutoner
Her er alt hvad hjertet kan begære i denne skønne salat: sæsonens friske og saftige grøntsager, sprøde og knasende hvidløgscroutoner og friskhed og fylde fra mormordressingen, der er smagt til med hyldeblomsteddike.(Karolines Køkken)
Broccolisalat med baconBroccolisalat med bacon
Broccolisalaten med bacon, rosiner og solsikkekerner er ved at være en nyklassiker.(Karolines Køkken)
Couscoussalat med krydret kvarkdressingCouscoussalat med krydret kvarkdressing
Flot og farverig couscoussalat med hokkaidogræskar og peberfrugter. Serveret sammen med sennepskrydret kvarkdressing og rosastegt flanksteak.(Karolines Køkken)
Ravioli med tomatsalsa og salatostRavioli med tomatsalsa og salatost
Frås i tomater med denne super simpel og velsmagende pastaret, som oven i købet både er nem og hurtigt at lave!(Karolines Køkken)
Salat-taco med krydret kylling og kokosdressingSalat-taco med krydret kylling og kokosdressing
Der er masser af smag og knas i disse smukke tacos, hvor tortillaerne er skiftet ud med salatblade.(Karolines Køkken)
Sommersalat med hytteostSommersalat med hytteost
Super nem og frisk salat til en solskinsdag på terrassen. Knasende sprød skinke og pære, bløde ostekorn, syrlige frugter og fed avocado - alt som det skal være. (Karolines Køkken)
Vegetar tacos med ost og tomatsalsaVegetar tacos med ost og tomatsalsa
Små bløde tacos med fyld af rødkål, tomatsalsa og salatost.(Karolines Køkken)
Nem opskrift på dressing til couscous salatNem opskrift på dressing til couscous salat
Her er opskriften på nem og hurtig dressing til couscous salat, og den laves blandt andet med olie, citron og hvidløg.(Madens Verden)
Salat med kogte kartofler, asparges og radiserSalat med kogte kartofler, asparges og radiser
Her er min opskrift på salat med kogte kartofler, grønne asparges, radiser og ærter. En rigtig nem og lækker kartoffelsalat, der smager af sommer.(Madens Verden)
Kyllingesalat med kartofler - lækker og nem opskriftKyllingesalat med kartofler - lækker og nem opskrift
Her får du min opskrift på kyllingesalat med kartofler. En lækker kartoffel- og kyllingesalat, der er nem at lave og som er god at tage med på tur.(Madens Verden)
Broccolisalat med hytteost og mandlerBroccolisalat med hytteost og mandler
Det kan man da kalde super food. En vegetarisk broccolisalat, inspireret af den traditionelle broccolisalat. Her med både mandler, græskarkerner, blåbær og granatæblekerner.(Karolines Køkken)
Couscoussalat med vandmelonCouscoussalat med vandmelon
Dejlig frisk og fyldig salat med smag af mynte, som passer perfekt til flanksteak.(Karolines Køkken)
Sommersalat med jordbær Sommersalat med jordbær
En skøn og farverig sommersalat med jordbær, rucola, salatost og andre lækre sager. Prøv den lækre sommersalat her!(Karolines Køkken)
Nem opskrift på laks med avocado og salatNem opskrift på laks med avocado og salat
Denne opskrift på laks med avocado hjælper dig til at spise mere fisk. En ovnstegt laks, der serveres med salat, og du kan lave hele retten på 25 minutter.(Madens Verden)
Broccolisalat med kylling og tranebærBroccolisalat med kylling og tranebær
Sammen med kyllingen udgør den sprøde broccoli et dejligt måltid. Med få ingredienser rummer salaten mange smagsnuancer.(Karolines Køkken)
Sommersalat med ost og olivenSommersalat med ost og oliven
Skøn sommersalat med modne jordbær, vandmelon, sorte oliven og hvidskimmelost. Server den til grillmaden - eller som en selvstændig ret med brød.(Karolines Køkken)
Salat med appelsin og kål (appelsinsalat)Salat med appelsin og kål (appelsinsalat)
Salat med appelsin og kål er en frisk og let salat, der kan laves med forskellige slags kål. Appelsinsalat er god til stegt flæsk.(Madens Verden)
Frikadeller på spyd med grøn salat (nem middagsret)Frikadeller på spyd med grøn salat (nem middagsret)
Frikadeller på spyd er en nem aftensmad, og her er de lækre frikadeller serveret sammen med en grøn salat. En god middagsret til både børn og voksne.(Madens Verden)
Broccolisalat med skyr, blåbær og mynteBroccolisalat med skyr, blåbær og mynte
Sprød og mættende broccolisalat med æbler, edamamebønner og mynte.(Karolines Køkken)
Vegetarfrikadeller med blomkålssalatVegetarfrikadeller med blomkålssalat
Vegetarfrikadeller når de er allerbedst - fyldt med quinoa, salatost og andre gode sager. Her i selskab med en sprød blomkålssalat. (Karolines Køkken)
Rygeostsalat med radiser - rigtig sommersalatRygeostsalat med radiser - rigtig sommersalat
Nem opskrift på rygeostsalat, der laves med blot fire ingredienser. En virkelig lækker salat med rygeost og radiser, og den passer perfekt til sommermad.(Madens Verden)
Aspargessalat med perlespelt og kyllingAspargessalat med perlespelt og kylling
De hvide asparges er en delikatesse, som du ikke må gå glip af. Her er de med i en dejlig salat sammen med bl.a. gylden stegt kylling, perlespelt og salatost.(Karolines Køkken)
Broccolisalat med tuncremeBroccolisalat med tuncreme
Fyldig og mættende broccolisalat med tun, ansjoser og kidneybønner.(Karolines Køkken)
Hummus med edamamebønnerHummus med edamamebønner
Grøn cremet hummus med edamamebønner og salatost. Lækker som dip til snackgrønt eller som tilbehør til en salat eller på ostebordet.(Karolines Køkken)
Nudelsalat med chili og spinatNudelsalat med chili og spinat
Nem nudelsalat med asiatiske aner og et lille stænk af chili.(Karolines Køkken)
Spidskålssalat med grape og blåbærSpidskålssalat med grape og blåbær
Her får du min lækre opskrift på spidskålssalat med grape, og det er en både sund og smuk salat at stille på bordet. Der er anvendt rød grape, blåbær og æble sammen med spidskål.(Madens Verden)
Italiensk peberfrugtsalat med pinjekernerItaliensk peberfrugtsalat med pinjekerner
Her får du en nem opskrift på italiensk peberfrugtsalat, der laves med grillede peberfrugter. Anrettes med ristede pinjekerner og en lækker dressing.(Madens Verden)
Grillet svinemørbrad med tilbehørGrillet svinemørbrad med tilbehør
Her er opskrift på grillet svinemørbrad, der grilles ved direkte varme. Mørbraden er mør og saftig, og tilbehøret er kartofler og melonsalat.(Madens Verden)
Rissalat - opskrift på nem salat med kogte risRissalat - opskrift på nem salat med kogte ris
Her får din en god opskrift på rissalat, der er en nem salat med kogte ris, majs, ærter, peberfrugt og andet godt. Perfekt som tilbehør.(Madens Verden)
Hummus med kålsalat og rødbederHummus med kålsalat og rødbeder
Hjemmelavet hummus danner bunden i denne skønne salat, hvor nykogte rødbeder, salatost, rød- og grønkål giver farver og fylde til tallerkenen. Til denne hummus har vi brugt kikærter fra dåse, men hjemmekogte kikærter gør bestemt ikke hummussen dårligere.(Karolines Køkken)
Kardemommekrydret bulgursalat med bolsjebederKardemommekrydret bulgursalat med bolsjebeder
Lun salat med smørristede bolsjebeder, der vendes med appelsinfileter og purløg. Dertil en dressing med ingefær og appelsinsaft.(Karolines Køkken)
Nudelsalat med marinerede tigerrejerNudelsalat med marinerede tigerrejer
Lækker nudelsalat med lynstegte tigerrejer, sprøde grøntsager og ristede sesamfrø. Denne nudelsalat er skøn som hovedret, men også lækker i madpakken. (Karolines Køkken)
Italiensk brødsalat - opskrift med sprøde brødcroutonerItaliensk brødsalat - opskrift med sprøde brødcroutoner
Her er min opskrift på en italiensk brødsalat. Salaten laves med brød, der steges med lidt hvidlø, rosmarin og basilikum, og giver den italienske smag,(Madens Verden)
Tilbehør til grillmad: Her er de 8 bedste forslagTilbehør til grillmad: Her er de 8 bedste forslag
Savner du ideer og inspiration til tilbehør til grillmad? Her er otte af mine favoritter med lækre salater og andet tilbehør til mad fra grillen.(Madens Verden)
Kæk KikærtesalatKæk Kikærtesalat
Kæk kikærtesalat med bacon-. Find opskrift og billeder her.(Louiogbearnaisen)
Klatkager med kokos, mandel og vanilje + appelsinsalat med chokolade og ingefærKlatkager med kokos, mandel og vanilje + appelsinsalat med chokolade og ingefær
Nemme klatkager som er lækkert tilbehør til en julebrunch. Server klatkagerne med min søde, krydrede appelsinsalat.(Louiogbearnaisen)
Kylling i flødesauce og lun grønkålssalatKylling i flødesauce og lun grønkålssalat
Kylling i flødesauce....det kunne lyde lidt tungt, men det er denne ret ikke. Vi har nemlig valgt at bruge kyllingebryst og madlavningsfløde 8%. Så I kan nyde den lækre smag og konsistens - uden alt for meget fedt.(Karolines Køkken)
Nudelsalat med nektarinerNudelsalat med nektariner
Eksotisk krydret og fuld af fristende, flotte farver.(Karolines Køkken)
Svinemørbrad i lufttørret skinke med rissalatSvinemørbrad i lufttørret skinke med rissalat
Et let men også kødfuldt aftensmåltid.(Karolines Køkken)
Flæskesteg med hvidløg og spændende tilbehørFlæskesteg med hvidløg og spændende tilbehør
Se her hvordan du laver en mør flæskesteg med hvidløg og spændende tilbehør i form af en god salat og lækre blomkålsris.(Madens Verden)
Cremet æggesalat Cremet æggesalat
En nem æggesalat som vil imponere på ethvert brunchbord eller til påskefrokosten.(Karolines Køkken)
Madbrød med krydderurterMadbrød med krydderurter
Lækkert med pålæg eller som tilbehør til salat eller kødret.(Karolines Køkken)
Bulgursalat med spidskål og peberfrugtBulgursalat med spidskål og peberfrugt
Min opskrift på den bedste bulgursalat med spidskål. Bulgur er fremragende i salat, og salaten afløser kartofler, ris eller pasta til maden.(Madens Verden)
GrønkålssalatGrønkålssalat
Grønkålssalat kan stå for sig selv eller som supplement til et lækkert stykke kød. Prøv vores grønkålssalat med æbler!(Karolines Køkken)
Frikadeller med speltkerner og frisk salat - af en rest speltkernerFrikadeller med speltkerner og frisk salat - af en rest speltkerner
Gode opskrifter udviklet i Karolines Køkken®. Find inspiration i vores mere end 4000 opskrifter.(Karolines Køkken)
Grønkålssalat med æbler og tyttebærGrønkålssalat med æbler og tyttebær
Finthakkede grønkålsblade, friske æbletern, ristede græskarkerner og en flødedressing med hytteost og tyttebær. Et dejligt tilbehør til fx stegte andelår.(Karolines Køkken)
Rejesalat i pitabrødRejesalat i pitabrød
Nem og dejlig rejesalat lavet med flødeost, bladselleri, dild og rejer naturligvis. Rejesalaten er også velegnet som sandwichfyld eller som en pålægssalat på rugbrød.(Karolines Køkken)
Grillet svinemørbrad med bacon og bulgursalatGrillet svinemørbrad med bacon og bulgursalat
Nem opskrift med grillet svinemørbrad med bacon, der grilles ved direkte varme. Skær mørbraden i tre centimeter tykke skiver, og omvikl med baconskiver.(Madens Verden)
Nem og lækker avocadosalat med dijondressingNem og lækker avocadosalat med dijondressing
Her får du min opskrift på en dejlig avocadosalat, der er meget nem at lave. Salaten indeholder avocado, tomat og andre gode sager.(Madens Verden)
Heftig salat med bresaola, æggestrimler og chiliHeftig salat med bresaola, æggestrimler og chili
Jeg ved, at jeg har sagt det før, men denne ret holder altså. Først var jeg lidt skeptisk, da det ærlig talt ikke virkede maskulint at kaste sig over en salat, men med den rette mængde(Gastromand.dk)
Frisk blomkålssalat med lime og blåbærFrisk blomkålssalat med lime og blåbær
Sprød salat af frisk blomkål, knasende græskarkerner og søde bær med et tvist af syre. Lækkert tilbehør til alverdens retter!(Karolines Køkken)
Grønkålssalat med pasta og ostechipsGrønkålssalat med pasta og ostechips
Flotte farver og god smag. En vintersalat som gør dig mæt og i godt humør.(Karolines Køkken)
Kylling i karry med gulerodssalatKylling i karry med gulerodssalat
Nem og hurtig kylling i karry, farverigt og lækkert til ganen, måske børnenes nye favoritret.(Karolines Køkken)
Rejesalat med chili og limeRejesalat med chili og lime
En enkel og lækker rejesalat med chilisauce. Server rejesalaten som appetizer sammen med et glas bobler.(Karolines Køkken)
Hjemmelavet Thousand Island dressing opskriftHjemmelavet Thousand Island dressing opskrift
Thousand Island dressing er en populær dressinger, og her er en nem opskrift på dressingen, der bla. bruges til stjerneskud, salater med videre.(Madens Verden)
Græskar/rødbede-salat med rucola og saltede mandlerGræskar/rødbede-salat med rucola og saltede mandler
Jeg fik købt græskar. Ikke bare et. Men 4! De var på tilbud. Okay, ikke så billige, som græskar var år tilbage, hvor ingen ville have dem, men til lidt billigere priser end hvad oktober måned har stået på. Efter en periode med ingen lyst til revolutionerende aftensmad, så er den langsomt sneget sig ind...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Frisk kyllingesalat med chiliFrisk kyllingesalat med chili
Frisk kyllingesalat med chili er en frisk og fedtfattig opskrift med kylling, bladselleri og yoghurt.(Karolines Køkken)
KarrydressingKarrydressing
God allround karrydressing med mangochutney, der giver en rigtig god smagsmæssig bund. Passer fint til en sildemad, som sandwichspread eller som base til en æggesalat.(Karolines Køkken)
Rejesalat med grapefrugtRejesalat med grapefrugt
Herlig smag af grapefrugt i en mild og mættende rejesalat.(Karolines Køkken)
Saltet mørbrad med rødbedesalatSaltet mørbrad med rødbedesalat
Saltning er ikke længere en særlig udbredt tilberedningsmetode, men prøv det - det er lækkert!(Karolines Køkken)
Frisk melonsalat med hyldeblomst og softiceFrisk melonsalat med hyldeblomst og softice
Eksotisk og sød dessert med frisk frugt og softice. En klassisk kombination de fleste elsker.(Karolines Køkken)
Rejesalat med mangoRejesalat med mango
Rejesalat er et hit....her i en flot og farverig udgave med masser af smag og fylde fra bl.a. mango, peberfrugt, avocado og kvark.(Karolines Køkken)
Vegetartærte med halloumiVegetartærte med halloumi
Lækker vegetartærte serveret med broccolisalat. Velegnet til både frokost og aftensmad. (Karolines Køkken)
Salat med peberfrugt og lækker vinaigretteSalat med peberfrugt og lækker vinaigrette
Her får du min opskrift på en dejlig salat med peberfrugt. Brug gerne en gul peberfrugt, for den er altså flot i salatskålen. Salaten toppes med en lækker vinaigrette, der røres sammen af olie, sennep og lidt eddike. Salaten kan nydes som den er - eller som tilbehør.(Madens Verden)
Nem grønkålssalat med ristede mandlerNem grønkålssalat med ristede mandler
Opskrift på nem grønkålssalat med ristede og letsaltede mandler. Salaten laves på frisk grønkål, mandler, tranebær og æbler.(Madens Verden)
Madvafler med spidskålssalat og rejerMadvafler med spidskålssalat og rejer
De lækre madvafler med topping er aftensmad for både store og små. De belgiske vafler er nemme og sjove at bage, så måske børnene vil med i køkkenet.(Karolines Køkken)
Rejesalat med mango og ris - af en rest risRejesalat med mango og ris - af en rest ris
Rejesalat med mango og ris - af en rest ris, er simpel og hurtig at lave. Rejernes salte smag suppleres med den søde frugtige smag af mango. Glæd dig!(Karolines Køkken)
Møre koteletter med sund rissalat med broccoliMøre koteletter med sund rissalat med broccoli
Opskrift med møre koteletter og en lækker rissalat, der er basmati ris, som vendes med letdampet broccoli, majs og peberfrugt.(Madens Verden)
Aspargessalat med tomater og mozzarellaAspargessalat med tomater og mozzarella
Aspargessalat er en nem og lækker salat med grønne asparges, der er dampet i kort tid. De dampede asparges vendes med tomater og mozzarella, og dryppes til sidst med olie og balsamico.(Madens Verden)
Rejesalat med Rhode island dressingRejesalat med Rhode island dressing
En generøs frokostsalat, hvor det er besværet værd selv at pille rejerne.(Karolines Køkken)
Saltimbocca kalvefiletSaltimbocca kalvefilet
Kalvefilet fyldt med salvie, parmaskinke og ost serveret med lækre tomatkartofler, olivenpure og salat.(Karolines Køkken)
Spæd bøgebladssalat med citronkyllingeleverSpæd bøgebladssalat med citronkyllingelever
Så er det ud i den friske forårsgrønne bøgeskov og samle spæde limegrønne blade - god tur!(Karolines Køkken)
Kold kartoffelsalat - sommerens bedste opskriftKold kartoffelsalat - sommerens bedste opskrift
Verdens bedste opskrift på kold kartoffelsalat, der er lavet med ærter og den rigtige dressing. Kartoffelsalaten er nem at lave og smage fantastisk godt.(Madens Verden)
Spidskål med bacon og ærter - nem og lækker kålsalatSpidskål med bacon og ærter - nem og lækker kålsalat
Her får du min opskrift på spidskål med bacon, der er en nem og fyldig salat, hvor der også tilsættes ærter. Brug spidskålssalaten som tilbehør til kød.(Madens Verden)
Avocado og hytteostAvocado og hytteost
Avocado vendt sammen med hytteost og et dryp olivenolie. Helt enkelt og super godt! Brug det som pålæg på brød, som dip til grøntsager eller som tilbehør til fx kød, fisk, bagte grøntsager, omelet eller salat.(Karolines Køkken)
Rejesalat og aspargesRejesalat og asparges
Sprød og lækker salat med asparges og rejer. God med ristet toastbrød.(Karolines Køkken)
Spaghetti bolognese med grillet squashsalatSpaghetti bolognese med grillet squashsalat
Spaghetti bolognese eller på dansk spaghetti og kødsauce. Nr. 1 på mange børns favoritliste. Her er den i en ekstra nem, hurtig og børnevenlig version. Den grillede squashsalat giver lidt ekstra for øjet og ganen.(Karolines Køkken)
Spidskålssalat med æble og avocado (nem opskrift)Spidskålssalat med æble og avocado (nem opskrift)
Her får du min opskrift på spidskålssalat med æble og avocado. En nem og lækker allround salat, som passer til stort set alle retter med kød.(Madens Verden)
Gastromands hjemmelavede Italiensk salatGastromands hjemmelavede Italiensk salat
Julefrokosterne er lige rundt om hjørnet og det er ensbetydende med solid dansk mad og ikke nødvendigvis højgastronomi. Læs også: Hjemmelavet karrysalat En go' hjemmelavet italiensk salat jazzer enhver hamburgerrygsmad op - og sådan er det bare! Og(Gastromand.dk)
Avocado og linsesalatAvocado og linsesalat
Flot portionsanrettet salat med citrondressing. Velegnet som forret eller på et buffetbord.(Karolines Køkken)
Frisk spinatsalat med mynte og salatostFrisk spinatsalat med mynte og salatost
Fyldig og lækker spinatsalat, der er nem at lave og passer rigtig godt til grillet kød eller fisk.(Karolines Køkken)
Rejesalat som streetfoodRejesalat som streetfood
Server din rejesalat på helt ny måde... Knasende sprød og frisk, pakket ind i dejligt lunt brød.(Karolines Køkken)
Spaghetti bolognese med rødbedesalatSpaghetti bolognese med rødbedesalat
Skøn opskrift på Spaghetti Bolognese med en sprød Rødbedesalat som tilbehør. Sæt tænderne i retten allerede i aften!(Karolines Køkken)
Victoriafisk og tabbouleh på perlerugVictoriafisk og tabbouleh på perlerug
Den grove salat er både sprød, blød og syrlig og går godt til den krydrede fisk. mmm - velbekomme!(Karolines Køkken)
Kartoffelsalat med grønne bønner og radiserKartoffelsalat med grønne bønner og radiser
Her er opskriften på en vidunderlig kartoffelsalat med grønne bønner, der får selskab af radiser, rødløg og en skøn dressing.(Madens Verden)
Rødbede/gulerodssalat med belugalinser og havtornRødbede/gulerodssalat med belugalinser og havtorn
Jeg er i fuld gang med at rydde op i de utallige glas, som fylder mit højskab i køkkenet. Der kan være virkelig mange patentglas i et 2,30 meter højt skab! Hov, jeg har f0rresten aldrig fået lavet et opsamlingsindlæg på min nye køkken, som jo efterhånden har været færdig en rum tid. Den skriver...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
KarrysalatKarrysalat
Klassisk karrysalat med æg, revet æble og cremefraiche. Send den rundt om julefrokostbordet og servér til stegte sild. (Karolines Køkken)
Grillsalat med kartofler, grønne asparges og forårsløgGrillsalat med kartofler, grønne asparges og forårsløg
Min nemme opskrift på en lækker grillsalat. En rustik salat, der laves med nye kartofler, grønne asparges, radiser og en lækker olie- og eddikedressing.(Madens Verden)
Grønne flutesGrønne flutes
Bagt med hytteost, frisk purløg og hakket persille - lækkert som tilbehør til salat eller suppe.(Karolines Køkken)
Nem kartoffelsalat med asparges og persilleNem kartoffelsalat med asparges og persille
Se min lækre opskrift på en nem kartoffelsalat, der laves med grønne asparges og persille. Den kolde kartoffelsalat kan sagtens laves god tid i forvejen.(Madens Verden)
Hurtigt madbrød med persilleHurtigt madbrød med persille
Hurtig brød der ikke skal hæve. Spis det nybagt som tilbehør til fx en salat.(Karolines Køkken)
Okse- og squashspyd med spidskålssalatOkse- og squashspyd med spidskålssalat
2 slags saftige, grillede spyd serveret sammen med spidskålssalat fuld af smukke kontraster - mad der gør dig glad!(Karolines Køkken)
7 sunde salater du skal prøve7 sunde salater du skal prøve
Her er syv lækre opskrifter på sunde salater, lavet af de bedste råvarer. Salaterne kan bruges som tilbehør, eller blot nydes som de er. Sunde og mættende.(Madens Verden)
Bagte kartofler med fyldBagte kartofler med fyld
Lækre bagte kartofler med lækkert fyld - her lavet med varmrøget laks og dild - perfekt som tilbehør til salater - få opskriften her(Valdemarsro)
Majssalat med oste-popcornMajssalat med oste-popcorn
Majs kan tilberedes på flere forskellige måder: De lækre saftige kerner fra de kogte kolber og de poppede tørrede majskerner.....popcorn - nu i en ny variation med ost.(Karolines Køkken)
Pæresalat med broccoli og spidskålPæresalat med broccoli og spidskål
Opskrift på lækker pæresalat. Pæresalaten laves med både broccoli, spidskål, økologiske pærer, en grøn salat og cashewnødder.(Madens Verden)
Opskrift på lun kartoffelsalat med vinaigretteOpskrift på lun kartoffelsalat med vinaigrette
Her er den bedste opskrift på en nem og lun kartoffelsalat, der laves med ovnstegte kartofler, salat og en hjemmelavet vinaigrette.(Madens Verden)
Radise-dip med sennep – perfekt til sommerens snack, salater og grillRadise-dip med sennep – perfekt til sommerens snack, salater og grill
Opskrift med radiser. Prøv en nem radise dip til sommermaden - find opskriften her.(Louiogbearnaisen)
Tomatsalat med grillet aubergine og balsamicoperlerTomatsalat med grillet aubergine og balsamicoperler
Lækker tomatsalat med grillet aubergine og squash - en perfekt sommerret som tilbehør til grill og sommerens skønne måltider - få opskrift her(Valdemarsro)
Friske forårsruller og stegte butterbeansFriske forårsruller og stegte butterbeans
Saftigt sprøde thaiforårsruller. Du kan bruge stort set alle grøntsager i rullerne, men salatblade er altid godt at have med - det gør det nemmere at rulle.(Karolines Køkken)
Oksedeller med hindbærsalatOksedeller med hindbærsalat
En frisk, sprød salat med både hindbær og hindbærdressing. Dejligt til de ostekrydrede oksedeller.(Karolines Køkken)
Krydret hakkebøf med bearnaise og stegte kartoflerKrydret hakkebøf med bearnaise og stegte kartofler
Min opskrift på krydret hakkebøf med bearnaise, der serveres med stegte kartofler fra ovnen og en sund salat med spidskål og saltede mandler.(Madens Verden)
Perlespelt med spidskål og tranebærPerlespelt med spidskål og tranebær
Se hvordan du laver en sund og lækker salat med perlespelt med spidskål. Perlespelt er god og nærende i salat, da den mætter godt.(Madens Verden)
AvocadosalatAvocadosalat
En helt enkel og super lækker avocadosalat med dressing, rødløg og modnet ost. Dejlig som tilbehør til et pølsebord, brunch, tapas eller på buffeten.(Karolines Køkken)
OksefiletOksefilet
Oksefilet er super lækkert, når man skal lave mad til mange. Oksefilet kan serveres med næsten alt slags tilbehør - vælg selv om din oksefilet skal serveres med lette salater eller mere klassisk med kartofler og bearnaise! (Karolines Køkken)
Spaghetti med agurk, chili, løvstikke og hvidløgSpaghetti med agurk, chili, løvstikke og hvidløg
En dejlig cremet pastasauce af madlavningsfløde og salatost smyger sig om pastaen sammen med bl.a. strimler af agurk. Spaghettien er krydret med chili, hvidløg og ikke mindst løvtikke.(Karolines Køkken)
Oksefilet med dry rubOksefilet med dry rub
En super ret, hvis det skal være nemt når du har gæster. Det hele kan gøres klar i god tid (husk at komme dry rub på kødet dagen før), så du kun skal have tingene i ovnen til sidst og blande salaten.(Karolines Køkken)
Tabbouleh med abrikoserTabbouleh med abrikoser
Tabbouleh er en bulgursalat - her med abrikoser, mynte, valnødder og hvid ost.(Karolines Køkken)
Kyllingebryst med grøn salatKyllingebryst med grøn salat
Opskrift på kyllingebryst med grøn salat. Nem aftensmad, der samtidig er meget sund. Kyllingen steges i ovnen i 25 minutter.(Madens Verden)
Salat med kartofler, spidskål og baconSalat med kartofler, spidskål og bacon
Her er den bedste opskrift på salat med kartofler med spidskål, der er en god sommersalat. I salaten kommes også sprøde skiver af bacon og persille.(Madens Verden)
Bærsalat med brownie, skyrcreme og pistaciekrokantBærsalat med brownie, skyrcreme og pistaciekrokant
Der er dømt skøn dessert med denne salat af røde og blå bær med saftig brownie, vaniljekrydret skyrcreme og knasende krokant med pistacienødder.(Karolines Køkken)
Sandwich med æg- og kikærtesalatSandwich med æg- og kikærtesalat
En spændende og mættende sur-sød æggesalat.(Karolines Køkken)
Vindruesalat med løg og persilleVindruesalat med løg og persille
En farverig og dejlig, saftig salat, hvor det søde og det salte spiller rigtig flot sammen.(Karolines Køkken)
Grøn salat med broccoli, spidskål og pæreGrøn salat med broccoli, spidskål og pære
Opskriften på en lækker grøn salat med broccoli. I salaten er der også spidskål, agurk og mindre tern af pære, og salaten passer fint til stegt kød.(Madens Verden)
FrokostsalatFrokostsalat
Salat med krydret hytteost, peberfrugt og rødløg. Spicy og mættende!(Karolines Køkken)
Vinterfrugtsalat med lun dressingVinterfrugtsalat med lun dressing
Lun dressing med et syrligt touch - prøv den!(Karolines Køkken)
Kebab med kyllingKebab med kylling
Lækker og nem kebab lavet med krydret kylling. Server kebab med fladbrød, salat og hvidløgsdressing. Få opskrift på hjemmelavet kyllingkebab her >>(Louiogbearnaisen)
Grøntsagsfrikadeller med tomatsalsa og dipGrøntsagsfrikadeller med tomatsalsa og dip
Farvestrålende og lækre grøntsagsfrikadeller med paneer, ærter, majs og mynte - her serveret med tomatsalsa og en dip af salatost. Lav evt. paneeren dagen før.(Karolines Køkken)
Melonsalat med asparges, radiser og saltede mandlerMelonsalat med asparges, radiser og saltede mandler
Melonsalat med asparges laves med en halv galia melon, der passer godt til salater. I denne opskrift blandes den med grønne asparges, radiser og mandler.(Madens Verden)
Coleslaw - opskrift på hjemmelavet kålsalatColeslaw - opskrift på hjemmelavet kålsalat
Coleslaw med hvidkål er en klassisk kålsalat, der er både hurtig og nem at lave til grillmad og andre kødretter. Inklusiv dressing.(Madens Verden)
Salat med bønnespirer, gulerødder og cashewnødderSalat med bønnespirer, gulerødder og cashewnødder
Se hvordan du laver den lækreste salat med bønnespirer, revne gulerødder og ristede cashewnødder. Salaten vendes med citrondressing.(Madens Verden)
Verdens bedste kartoffelsalat?Verdens bedste kartoffelsalat?
For ikke så lang tid siden faldt jeg over en ny opskrift på kartoffelsalat, med andre ord Verdens beste potetsalat. Jeg har min egen favorit kartoffelsalat, men jeg må indrømme, at hvis ikke  det er(Gastromand.dk)
Sandwich med flanksteak og tomatkrydret hvidkålSandwich med flanksteak og tomatkrydret hvidkål
En god mættende sandwich. Eller måske snarere en burger - med stegt oksekød, hvidkålssalat, syltede agurker og krydret hytteost.(Karolines Køkken)
Tacos med kylling og aspargessalatTacos med kylling og aspargessalat
Lækre sprøde tacoskaller - den kolde udgave af tarteletter med høns i asparges. (Karolines Køkken)
Pastasalat med kalkunbryst, grønne bønner og tomaterPastasalat med kalkunbryst, grønne bønner og tomater
Sund og lækker pastasalat med kalkunbryst, der skæres i grove tern, og blandes med pastapenne, grønne bønner og tomater. Vendes med persilleolie.(Madens Verden)
Tabouleh – bulgursalatTabouleh – bulgursalat
Tabouleh er en fantastisk lækker bulgursalat med krydderurter og virkelig god smag - perfekt til det mellemøstlige køkken - få opskrift her(Valdemarsro)
Bagels med laks og flødeostBagels med laks og flødeost
Klassisk lækker bagel smurt med flødeost og lagt sammen med røget laks, salat og agurk. Dejlig frokost, der er super hurtig at lave!(Karolines Køkken)
Grillet oksefilet med blomkålssalat og sprøde kartoflerGrillet oksefilet med blomkålssalat og sprøde kartofler
Lækker opskrift på grillet oksefilet med blomkålssalat og sprøde kartofler. Det hele laves af lækre råvarer, og er klar på 45 minutter.(Madens Verden)
Speltsalat med æble og radiser med honningdressingSpeltsalat med æble og radiser med honningdressing
En opskrift på lækker speltsalat med æbler og radiser. Speltsalaten vendes med en skøn honningdressing, og er god som tilbehør til kødretter.(Madens Verden)
Kartoffelsalat - de bedste opskrifter på salat med kartoflerKartoffelsalat - de bedste opskrifter på salat med kartofler
En hjemmelavet kartoffelsalat er noget af det mest populære tilbehør, og her får du alle de bedste opskrifter på lækker salat med kartofler.(Madens Verden)
Forårssalat med asparges, spidskål og ærterForårssalat med asparges, spidskål og ærter
Lækker og nem forårssalat med forårs grøntsager. Brug asparges og spidskål i en nem, grøn salat som passer til aftensmad. Få opskriften her. (Louiogbearnaisen)
Kartoffel- og aspargessalat med basilikumcremeKartoffel- og aspargessalat med basilikumcreme
Frisk kold forret med salat af nye kartofler og asparges så man virkelig kan smage at sommeren er på vej.(Karolines Køkken)
Pasta med ost og tomatsalatPasta med ost og tomatsalat
Pastaret, når den er allernemmest! Lav den fx når mindre børn hjælper til i køkkenet(Karolines Køkken)
BLT - hjemmelavet sandwich med bacon, salat og tomatBLT - hjemmelavet sandwich med bacon, salat og tomat
BLT er en klassisk sandwich med toastbrød, bacon, salat og tomat. Nem at lave, og her er denne BLT samlet med en hjemmelavet burgerdressing. (Madens Verden)
Grillet oksefilet med hvidløg og nem kartoffelsalatGrillet oksefilet med hvidløg og nem kartoffelsalat
Nem opskrift på grillet oksefilet med masser af hvidløg. Den lækre oksefilet klargøres og smøres med hjemmelavet hvidløgspasta af marinerede hvidløg.(Madens Verden)
Spidskålssalat med ærter (friskbælgede) og dildSpidskålssalat med ærter (friskbælgede) og dild
Nem og lækker opskrift på spidskålssalat med ærter, og helst de friskbælgede ærter. Salaten laves også med dild og en skøn dressing.(Madens Verden)
TacosalatTacosalat
Tacosalat er Tex-Mex mad, der er mexikansk mad, som har været en tur omkring USA (Texas), før den bredte sig til resten af verden.(Karolines Køkken)
Violsalat med blåskimmel og valnødderViolsalat med blåskimmel og valnødder
Prøv denne dekorative sommersalat med sprødstegt bacon og dejlig blåskimmelost.(Karolines Køkken)
Tomatsalat med balsamicoTomatsalat med balsamico
God opskrift på tomatsalat med balsamico, der laves med de skønne og søde Dulcita tomater, der passer perfekt i salater.(Madens Verden)
Baconsandwich med kylling og salatBaconsandwich med kylling og salat
Se her hvordan du laver en lækker og hjemmelavet baconsandwich, der selvfølgelig indeholder masser af bacon, kylling, salat og tomater.(Madens Verden)
Auberginesalat med kikærter og knasAuberginesalat med kikærter og knas
Mens det her indlæg lander i den virtuelle verden, spiser jeg mig tyk i chokoladelagkage med chokoladeganache, hindbær og flødeskum. Skyller ned med kaffe og frydes over min længesavnede bette bror kan tage et par dage fri fra teenagelivet på efterskole. Påskeferien er endelig over os alle! Den bruges på familiehygge for fuld skrue. 3...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Tacosalat med sprød kyllingTacosalat med sprød kylling
Sprødt med sprødt på. Denne farverige tacosalat har knasende sprødhed fra pankopaneret kylling og tortillachips og saftig sprødhed snackpeber, salatblade og agurk.(Karolines Køkken)
Kartoffelsalat med asparges, tomat og sennepsdressingKartoffelsalat med asparges, tomat og sennepsdressing
Kartoffelsalat: Se denne skønne opskrift på kartoffelsalat med asparges, tomat og sennepsdressing, der er nem at lave og frisk i smagen.(Madens Verden)
Sushibowl – sushisalat med tangperlerSushibowl – sushisalat med tangperler
Hurtig og lækker sushisalat med laks - perfekt som en nem hverdagsret og en hurtig og lækker måde at servere en sushi bowl - få opskrift her(Valdemarsro)
CroutonerCroutoner
Hjemmelavede croutoner smager meget bedre end de købte - og så er det en genial måde at bruge sine brødrester på. Server croutonerne til suppe og i salater. (Karolines Køkken)
WaldorfsalatWaldorfsalat
Denne klassiske waldorfsalat er med det hele. Waldorfsalaten passer godt til fx and, vildtretter, kødretter eller farseret fjerkræ.(Karolines Køkken)
Lun pastasalat med tomatpure og rucolaLun pastasalat med tomatpure og rucola
En nem og lækker opskrift på lun pastasalat, som du kan lave på 15 minutter. Pastasalaten laves med kogt pasta, tomatpure og masser af sund rucola.(Madens Verden)
// Mexicansk bønnesalat// Mexicansk bønnesalat
Husker I bønneprojektet? Det er stadig i fuld flor og jeg spise dåse på dåse. Er der en råvare som kan varieres i det uendelig, så er det dulme bønner. Okay, jeg har en svaghed, det står rimeligt klart – og salater, ja, det er også en kær ret herhjemme. Men altså de ultra lækre...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Mango-avocadosalat med spicy hytteostdressingMango-avocadosalat med spicy hytteostdressing
Du kan servere salaten som forret med eller uden brød. Eller som hovedret sammen med chilikrydrede kæmperejer stegt på panden i lidt olie.(Karolines Køkken)
Waldorfsalat med skyrWaldorfsalat med skyr
Waldorfsalat med skyr og ristede pinjekerner. Dejlig til stegt kød og kogte kartofler.(Karolines Køkken)
Holgers kartoffelsalat med rucola og rødløgHolgers kartoffelsalat med rucola og rødløg
Jeg har valgt at kalde denne opskrift for Holgers kartoffelsalat, for det er lige hvad det er. Nemlig min udgave af en nem og sund kartoffelsalat.(Madens Verden)
Ris- og grøntsagstærte med salatostRis- og grøntsagstærte med salatost
En vegetarisk tærte fyldt med ris, fennikel, squash, peberfrugt, spinat og salatost. (Karolines Køkken)
Italiensk pastasalat - nem opskrift med kylling og spinatItaliensk pastasalat - nem opskrift med kylling og spinat
Her får du min opskrift på italiensk pastasalat med kylling. En lækker og sund hovedret med masser af smag. Og selvfølgelig med pasta og soltørrede tomater.(Madens Verden)
Råkostsalat med spidskål og gulerødderRåkostsalat med spidskål og gulerødder
Opskrift på verdens bedste råkostsalat med spidskål, gulerødder og persillerødder. Nem råkostsalat, der vendes med tranebær og citronsaft.(Madens Verden)
Linsesalat med beluga linser, asparges og fetaLinsesalat med beluga linser, asparges og feta
Her får du en lækker opskrift på linsesalat, der laves med beluga linser, asparges, feta og en skøn dressing. Sund og nem salat med linser.(Madens Verden)
Pirogger med oksekød - super ret til madpakkenPirogger med oksekød - super ret til madpakken
Pirogger med krydret oksekød er skøn til aftensmad serveret med en stor skål salat. Men de er også gode og nemme at have med i madpakken.(Madens Verden)
Pasta med savojkål og ostPasta med savojkål og ost
Danmark er lig med mange skønne kålsorter. Prøv pasta, kål og salatost - det er lækkert!(Karolines Køkken)
Tærte med forårsløgTærte med forårsløg
En lækker tærte med ost og forårsløg, som smager dejligt. Server tærten til frokost med sprød salat.(Karolines Køkken)
Verdens nemmeste salat med rucolaVerdens nemmeste salat med rucola
Sådan laver du verdens nemmeste salat med rucola. Tilsæt små Juanita tomater, lidt løg og dryp med balsamico og olivenolie.(Madens Verden)
Romaine salat med tomater, majs og agurkRomaine salat med tomater, majs og agurk
Se opskriften på en let og sprød romaine salat med tomater, majs og agurk, der vendes med en hjemmelavet salatdressing. Nem hverdagssalat alle kan lide.(Madens Verden)
Ristede græskarkerner - opskrift til pande eller ovnRistede græskarkerner - opskrift til pande eller ovn
En nem opskrift på ristede græskarkerner, som bde kan laves på pande eller i ovnen. De ristede kerner bruges som snack eller i en salat.(Madens Verden)
Bagt rodfrugtsalat med tahindressingBagt rodfrugtsalat med tahindressing
Sne. Minusgrader. Januar. Kan det blive værre? Lur mig om det ikke kan, for jeg kaster da lige ordet “rodfrugter” i puljen også. Så er der dømt gråt i gråt med kedeligt på ;) Jeg har efterhånden fået lidt for mange rodfrugter de sidste måneder og de traditionelle opskrift-versioner er snart så brugte, at de...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Løgismose kylling med paprika og spidskålssalatLøgismose kylling med paprika og spidskålssalat
Løgismose kylling: Bedste opskrift på paprikakylling, her med en kylling fra Løgismose. Den hele kylling krydres med paprika, og steges i ovnen ved 200 grader.(Madens Verden)
Laks med asparges og spidskål (som nem aftensmad)Laks med asparges og spidskål (som nem aftensmad)
Her er min opskrift på laks med asparges, som er en nem og fyldig laksesalat med masser af grøntsager. Sund og perfekt som aftensmad med et stykke brød til.(Madens Verden)
Rugtærte med savoykål og baconRugtærte med savoykål og bacon
En grov tærte er perfekt til at få brugt resterne af et kål. Den smager både godt til aftensmad med en grøn salat og på madpakken - og så kan den sagtens fryses til travle dage.(Louiogbearnaisen)
Frugt med basilikumcremeFrugt med basilikumcreme
Et lynhurtigt og nemt mellemmåltid - eller hverdagsdessert. Brug de frugter og bær du har i forvejen og server frugtsalaten med en sød basilikumscreme.(Karolines Køkken)
Hvidkålsrisotto med bagt laksHvidkålsrisotto med bagt laks
Skøn risotto med masser af hvidkål. En genial måde at få masser af grøntsager på uden at det smager kedeligt. Server med ovnbagt laks og gulerodssalat, så er der både noget for ganen og for øjet.(Karolines Køkken)
Kyllingebøffer med spinat og skyrdressingKyllingebøffer med spinat og skyrdressing
Saftige kyllingebøffer serveret med spinatsalat og skyrdressing. Kyllingebøffer er nem og lækker aftensmad på en travl hverdag! Halver evt. størrelsen på kyllingebøfferne og server to små kyllingebøffer per person.(Karolines Køkken)
Salat med laks, ristede asparges og radiserSalat med laks, ristede asparges og radiser
Her får du min opskrift på en lækker salat med laks og ristede grønne asparges. Retten er nem at lave som en nem hovedret eller let aftensmad.(Madens Verden)
Fetadip med rød peberfrugtFetadip med rød peberfrugt
En hurtig opskrift på fetadippen, som jeg brugte til rugbrødsstængerne forleden. Jeg laver ofte dips og der utallige muligheder, Især er jeg glad for at bruge bønner og oste(hytteost, rygeost, feta osv) i dips,  da de giver masser af protein til et mellemmåltid. Fetadippen skal laves på fed, cremet fetaost – en i blok! Salattern...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Bagt græskarsalatBagt græskarsalat
Ovnbagt græskar, løg og palmekål er her blevet til en dejlig lun salat med nøddesmør, salatost og pocherede æg. Bagt græskarsalat kan tilberedes med de fleste typer græskar.(Karolines Køkken)
HvidkålssalatHvidkålssalat
En hvidkålssalat, der kan serveres til det meste.(Karolines Køkken)
Kyllingebøffer med sprød ærtesalatKyllingebøffer med sprød ærtesalat
Saftige hakkebøffer af kylling serveret med en sprød ærtesalat, der får et ekstra krydret pift af en gremolata af persille, hvidløg og citron.(Karolines Køkken)
Hvidløgsdressing - opskrift på hjemmelavet dressingHvidløgsdressing - opskrift på hjemmelavet dressing
En nem opskrift på hjemmelavet hvidløgsdressing. Dressingen laves på en creme fraiche med hvidløg, og den er god til salater og salatpizza.(Madens Verden)
Broccoli/avocado-salat med ribsdressingBroccoli/avocado-salat med ribsdressing
Er det kun mig eller sniger nytåret sig faretruende hurtigt tæt på? Måske føles det bare sådan, da jeg bruger alle min vågne timer bag skærmen de her dage. Inklusiv diverse skriveblokeringer og hår-udrykkende-kriser. Det står slemt til (; Men jeg klarer den, for jeg har fået verdens bedste julegave, som jeg kan leve meget...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Buddha bowlBuddha bowl
En Buddha bowl har lidt af det hele....rå og bagte eller grillede grøntsager, salatblade, korn, bønner og det hele bundet sammen af en dejlig dressing. En let og alligevel mættende måde at spise salat på.(Karolines Køkken)
Grønkålssalat med hytteost, æble og sennepGrønkålssalat med hytteost, æble og sennep
Mættende, knasende sprød og frisk salat med grønkål, rødkål og hytteost. Spis den som tilbehør eller brug den i en flæskestegssandwich. Find opskrift og billeder her.(Louiogbearnaisen)
Grøntsagsspaghetti med laks og hytteostGrøntsagsspaghetti med laks og hytteost
Indbydende salat med squash, asparges, edamamebønner og varmrøget laks toppet med hytteost og friske krydderurter.(Karolines Køkken)
KartoffellasagneKartoffellasagne
Lun, lækker lasagne med kartofler og hakket oksekød. Server med salat af tomat og agurk.(Karolines Køkken)
Pasta med svampe og kyllingekødbollerPasta med svampe og kyllingekødboller
Spaghetti og kødboller - en klassisk kombination, som Lady og Vagabonden har gjort så kendt og elsket. Her i en dejlig variant med svampe og salatost.(Karolines Køkken)
Salat med spinat og tomatSalat med spinat og tomat
Opskrift på salat med spinat. Spinatsalaten vendes med friske tomater, fintstrimlet rødløg og mandler. Dryppes med olivenolie og balsamico.(Madens Verden)
Sådan tilbereder du sugar snaps ærterSådan tilbereder du sugar snaps ærter
Sugar snaps er lækre ærter, hvor du spiser hele ærten (inklusiv bælg). De kan spises rå, eller tilberedes, og her kan du se hvordan du gør. Her er også en lækker opskrift på salat med sugar snaps og næringsindhold i ærterne.(Madens Verden)
Rucolasalat med blåbær, vindruer og spidskålRucolasalat med blåbær, vindruer og spidskål
Se opskriften på en dejlig rucolasalat med blåbær og vindruer. Rucolaen vendes også med spidskål, saltede nødder og en god sennepsvinaigrette.(Madens Verden)
Hvidkålssalat med ananas, gulerødder og rosinerHvidkålssalat med ananas, gulerødder og rosiner
Her får du min nemme opskrift på en hvidkålssalat med ananas, hvor der også er revne gulerødder og rosiner i. En salat, der passer til de fleste retter.(Madens Verden)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes