Vi fandt 518 opskrifter med søgeordet pasta:
Facts om pasta:
Pasta er et næringsmiddel fremstillet af mel af nogle kornsorter blandet med vand og/eller æg. Ingredienserne æltes sammen, og pastaen formes i forskellige faconer og koges. Den kan tørres inden brug. Frisklavet pasta har et højt vandindhold og kan ofte kun holde sig nogle dage i køleskab. Pasta kan opbevares i lang tid, hvis den tørres. Pasta kendes fra mange steder i verden, og både italienere, asiater og arabere hævder at være de første til at fremstille den. Pasta fremstilles typisk af hvedemel eller durummel og er hvid eller gullig, når den er kogt. Der kan være tilsat smagsstoffer som tomat, spinat eller chili. Den er så ofte rød (tomat) eller grøn (spinat).
Kylling og pasta i tomatflødesovs (hurtig aftensmad)Kylling og pasta i tomatflødesovs (hurtig aftensmad)
Her er en nem og hurtig opskrift på kylling opg pasta, der laves i en lækker tomatflødesovs. Du kan lave retten på under 20 minutter, og alle elsker den.(Madens Verden)
Flødesovs med pasta og broccoli opskriftFlødesovs med pasta og broccoli opskrift
Super god opskrift på flødesovs pasta og letkogt broccoli. Flødesovsen tilberedes desuden med sprødstegt bacon, løg og lidt hvidløg.(Madens Verden)
Verdens bedste one pot spaghetti opskrift med chorizoVerdens bedste one pot spaghetti opskrift med chorizo
Her er opskriften på verdens bedste one pot spaghetti, hvor hele pastaretten med chorizo koges samlet i en gryde. Kogetiden er 15 minutter.(Madens Verden)
Rødspætteruller med parmaskinke på bund af pastaRødspætteruller med parmaskinke på bund af pasta
Rødspætteruller med parmaskinke er en nem måde at lave fisk på. Omvikl rødspættefileter med parmaskinke, og bag 15 minutter i ovnen. Inklusiv tilbehør.(Madens Verden)
Pasta med asparges, ærter og skinkePasta med asparges, ærter og skinke
Prøv denne nemme opskrift på pasta med asparges og ærter. Bonus er at pastaretten også er hurtig at tilberede, og den serveres med parmaskinke til.(Madens Verden)
Champignonsauce - nem og lækker sovs med svampeChampignonsauce - nem og lækker sovs med svampe
Her får du min opskrift på champignonsauce, der er en lækker og nem sovs med svampe. Brug den fyldige svampesovs til mange slags kød og pasta.(Madens Verden)
Nem pastasalat med spidskål og ærterNem pastasalat med spidskål og ærter
Her er en nem opskrift på pastasalat med spidskål og ærter, og den er hurtig at lave. Pastasalaten bruges som tilbehør til kødretter, herunder frikadeller.(Madens Verden)
Pasta med tigerrejer, feta og tomaterPasta med tigerrejer, feta og tomater
Prøv denne lækre opskrift på pasta med tigerrejer og feta. En skøn pastaret med tigerrejer, og den tager ikke lang tid at lave. God og sund aftensmad.(Madens Verden)
Pasta med kyllingekødboller i tomatsaucePasta med kyllingekødboller i tomatsauce
Her er min opskrift på pasta med kyllingekødboller. Lækre kødboller, der laves med hakket kylling, der serveres i en nem, italiensk tomatsauce. Det er mums.(Madens Verden)
Løvstikkepasta med spidskål og kyllingLøvstikkepasta med spidskål og kylling
Løvstikke smager dejligt af forår. Den er ganske kraftig, så gå forsigtigt til værks. Den kaldes også maggi-urt.(Karolines Køkken)
Karrygryde - populær gryderet med kylling og grøntsagerKarrygryde - populær gryderet med kylling og grøntsager
Karrygryde er en nem opskrift på aftensmad, som alle kan lide. Lavet med kylling, rød karrypasta og masser af grøntsager. En mulig ny livret.(Madens Verden)
Pasta med pølser og champignon i flødesovsPasta med pølser og champignon i flødesovs
Her en nem, hurtig og dejlig opskrift på pasta med pølser, der laves i en lækker flødesovs med champignon. En pastaret til børn og voksne.(Madens Verden)
Nem tomatsovsNem tomatsovs
Hjemmelavet tomatsauce eller tomatsovs (alt efter temperament) er super nem at lave. Brug den fx på din pizza, til en hurtig gang pasta eller i lasagnen.(Karolines Køkken)
SvampebologneseSvampebolognese
En skøn og hurtig ret med masser af smag. Steg bacon, svampe og løg, kog pasta og vend sammen med sauce og basilikum - og der er serveret....Buon appetito!(Karolines Køkken)
Grøn pastasalat med creme fraiche dressingGrøn pastasalat med creme fraiche dressing
En lækker og nem opskrift på grøn pastasalat, der blandt andet laves med squash. Pastaen vendes i en skøn creme fraiche dressing og lidt parmesan ost.(Madens Verden)
Kalvekød i tomatflødeKalvekød i tomatfløde
Lækker gryderet serveret med pasta - eller en god rodfrugtsmos!(Karolines Køkken)
Tomatsuppe - italiensk opskrift på suppe med tomaterTomatsuppe - italiensk opskrift på suppe med tomater
Min bedste opskrift på tomatsuppe. Nem, italiensk opskrift med friske tomater. Se også hvordan suppen laves med dåsetomater, pasta og andet.(Madens Verden)
Krydret kylling med valnødder og romanescokålKrydret kylling med valnødder og romanescokål
Sambal oelek er en stærk chili pasta som stammer fra mellemøsten. Den sætter et dejligt touch på denne cremede pastaret med flot grøn romanescokål. Romanescokål er en blanding af broccoli og blomkål - både i farve og smag.(Karolines Køkken)
Kyllingesalat opskrift med pasta og broccoliKyllingesalat opskrift med pasta og broccoli
Kyllingesalat opskrift: Se den lækre opskrift på en salat med stegt kylling, pasta, broccoli, små tomater, mixed salat og en god dressing.(Madens Verden)
Italiensk kyllingesuppe med pasta og grøntsagerItaliensk kyllingesuppe med pasta og grøntsager
Her får du en lækker opskrift på italiensk kylligesuppe, der nemt laves med kyllingebryst, pasta og forskellige grøntsager. Nem og hurtig opskrift.(Madens Verden)
Pasta funghi - nem og kødfri pastaret med svampePasta funghi - nem og kødfri pastaret med svampe
Her får du min opskrift på pasta funghi, der er en italiensk pastaret med svampe (champignon). Pastaretten er uden kød og smager super godt.(Madens Verden)
Pasta med parmesan, spidskål og oksekødPasta med parmesan, spidskål og oksekød
Her får du en lækker pasta med parmesan, og det er hurtig hverdagsmad. Pastaretten laves på under en halv time, og den er meget børnevenlig.(Madens Verden)
Pasta med svampe, bacon og flødesauce på 15 minutterPasta med svampe, bacon og flødesauce på 15 minutter
Min opskrift på pasta med svampe. En nem og hurtig pastaret, der også laves med bacon i tern, rucola og en cremet flødesovs. Klar på 15 min.(Madens Verden)
Krydret oksekød på spaghettiKrydret oksekød på spaghetti
Virkelig nem, hurtig og dejlig pastaret!(Karolines Køkken)
Frisk pasta med delikat peberfrugt og grillet kyllingFrisk pasta med delikat peberfrugt og grillet kylling
Forkæl dig selv og dine gæster med en omgang frisk pasta med delikat peberfrugt og grillet kylling. Peberfrugterne steges møre med balsamico.(Madens Verden)
Pasta med oksestrimler (langtidstegt oksekød med chili)Pasta med oksestrimler (langtidstegt oksekød med chili)
En god og nem opskrift på pasta med oksestrimler. Oksekødet steges ved lav varme i ovnen, og vendes derefter med pasta, chili og andet godt.(Madens Verden)
Pasta med gorgonzola - klassisk italiensk pastaretPasta med gorgonzola - klassisk italiensk pastaret
En nem og klassisk opskrift på pasta med gorgonzola. Pastaretten laves også med blandt andet ærter og skinke, og det er en dejlig og hurtig aftensmad.(Madens Verden)
Lun pastasalat med kantarellerLun pastasalat med kantareller
Tag familien med en tur i skoven og pluk friske lækre kantareller.(Karolines Køkken)
Pasta i champignonsaucePasta i champignonsauce
Søger du en velsmagende opskrift, som er hurtig og nem at lave? Så prøv pasta i champignonsauce. Drys gerne lidt sprødstegt bacon over til sidst for at give retten det sidste pift.(Karolines Køkken)
Pastasalat med pestoPastasalat med pesto
Pastasalat med pesto er et must til sommeren og er nemt og lækkert til grillmad, picnic eller på madpakken. Find opskriften på den bedste pastasalat(Louiogbearnaisen)
Grøn karrygryde med myntedressingGrøn karrygryde med myntedressing
En dejlig krydret gryderet med eksotisk smag af kokosmælk og karrypasta. Og med fin kontrast fra den iskolde kvark med mynte.(Karolines Køkken)
Lun pastasalat med kyllingLun pastasalat med kylling
En dejlig salat hvor der både er noget for øjet og for ganen. Hytteosten giver smag og cremet konsistens, mens grøntsagerne giver lidt at tygge på.(Karolines Køkken)
Pasta i laksesaucePasta i laksesauce
Superhurtig aftensmad med frisk pasta, fersk laks og en færdig sauce. En god og nem ret at lave for børn der har maddage.(Karolines Køkken)
Pasta i oreganofløde med stegte peberfrugterPasta i oreganofløde med stegte peberfrugter
Røgede mandler giver grøntsager, fløde og pasta et ekstra pift.(Karolines Køkken)
Pasta i ostesauce med salviekrydret grøntPasta i ostesauce med salviekrydret grønt
Frisk pasta, grøntsager og salvie i en mild ostesauce. Du kan også smage saucen til med blåskimmelost, hvis du er vild med det. Server retten med fx stegte kyllingefileter.(Karolines Køkken)
One pot pasta med kylling i cremet sauce på 20 min.One pot pasta med kylling i cremet sauce på 20 min.
En nem opskrift på one pot pasta med kylling. En simpel og velsmagende pastaret, hvor du koger pastaen med kylling, bouiilon og fløde. Klar på 15 minutter.(Madens Verden)
Pasta med ærter og hasselnødderPasta med ærter og hasselnødder
Superhurtig pastaret! Serveres evt. med bacon, hvis du synes, der skal kød til.(Karolines Køkken)
Pasta med ajvar krydret grøntsagssauce og svinemørbradPasta med ajvar krydret grøntsagssauce og svinemørbrad
Ajvar relish er lavet af primært peberfrugter med bl.a. aubergine, hvidløg og chili. Ajvar stammer fra Balkan halvøen.(Karolines Køkken)
Tomatsalat med oliven og mozzarellaTomatsalat med oliven og mozzarella
Her får du en opskrift på lækker tomatsalat med oliven og mozzarella. En meget nem salat, som er god til blandt andet pastaretter.(Madens Verden)
Pasta med asparges, tomater og rucolaPasta med asparges, tomater og rucola
Pasta er altid godt....og så med en lækker cremet sauce, masser af kulørte grøntsager og en grillet flanksteak....Mums!(Karolines Køkken)
Pasta med trøffel, parmesan og salviesmørPasta med trøffel, parmesan og salviesmør
Pasta med trøffel, parmesan og salviesmør er en skøn og velsmagende ret, som du kan lave på få minutter. Imponér kæresten, gæsten eller dig selv.(Madsvin)
Pasta med aubergine og olivenPasta med aubergine og oliven
Pasta med cremet tomatsauce og masser af smagfulde grøntsager - sund og lækker mad på ingen tid. (Karolines Køkken)
Pasta med bacon og æblePasta med bacon og æble
Kombinationen af æbler, løg og bacon er en dejlig klassiker. Her er den brugt på en ny måde sammen med pasta.(Karolines Køkken)
Grøn pastasalatGrøn pastasalat
Pastasalaten er velegnet som tilbehør eller den kan blandes med fx rejer, skinke- eller kyllingetern.(Karolines Køkken)
Hot ostecouscous til karrywokHot ostecouscous til karrywok
En dejlig hot ret med både rød karrypasta og tex mex chiliost.(Karolines Køkken)
Pasta med balsamicoglaserede peberfrugterPasta med balsamicoglaserede peberfrugter
Dejlig vegetarret fuld af smag fra rosmarin og balsamico. Revet parmesan runder af på toppen.(Karolines Køkken)
Nem pastaret med kylling på 15 minutterNem pastaret med kylling på 15 minutter
Prøv lige denne nemme og hurtige pastaret med kylling. En populær ret med pasta, kylling og spinat, og du kan lave den som nem aftensmad på 15 min.(Madens Verden)
Grøn pastasauce til kyllingekødbollerGrøn pastasauce til kyllingekødboller
Små krydrede kyllingekødboller med smag af citron, hvidløg og persille. God smag sammen med spaghetti og ostesauce fyldt med grønne grøntsager.(Karolines Køkken)
Pasta med basilikum og ostPasta med basilikum og ost
Så nem og lækker kan en pastaret med få ingredienser være - voila!(Karolines Køkken)
Varm tunsauce til pastaVarm tunsauce til pasta
Supernem aftensmad ....... hvis du kommer sent ind af døren.(Karolines Køkken)
Frisk pasta opskrift: Sådan laver du nemt din egen pastaFrisk pasta opskrift: Sådan laver du nemt din egen pasta
Se her hvordan du nemt laver frisk pasta. Dem tager få minutter at lave, og pastaen kan koges eller bruges til ravioli eller lasagne.(Madens Verden)
Pasta med basilikumsaucePasta med basilikumsauce
Pasta med basilikumsauce er en rigtig lækker, fedtfattig vegetarisk ret. Pastaen serveres med broccoli og den velsmagende basilikumssauce passer perfekt hertil.(Karolines Køkken)
Cannelloni med spinat - italienske pastaruller med fyldCannelloni med spinat - italienske pastaruller med fyld
Opskrift på verdens bedste cannelloni med spinat og spidskål. Kan laves med eller uden ricotta, og de lækre pastaruller er nem mad for hele familien.(Madens Verden)
Nøddepaneret fisk med squashtagliatelleNøddepaneret fisk med squashtagliatelle
Her serveres laksen med høvlet og dampet squash - et frisk alternativ til pasta.(Karolines Køkken)
Pasta med bladbeder til stegt lyssejPasta med bladbeder til stegt lyssej
Sølvbeder er en dejlig grøntsag, som endnu ikke er så kendt. Prøv den fx sammen med limekrydret, stegt lyssej, pasta og hytteost.(Karolines Køkken)
Pasta med blåskimmelsaucePasta med blåskimmelsauce
Anderledes cremet pastaret med blåskimmelost. Mandler og grøntsager giver farve, bid og smag.(Karolines Køkken)
Frisk tagliatelle pasta - nem opskriftFrisk tagliatelle pasta - nem opskrift
Her får du opskriften på en lækker tagliatelle, der er frisk pasta i tynde bånd. Tagliatellen minder om spaghetti, og den er meget nem at lave selv.(Madens Verden)
Pasta med blomkålscreme og stegt chorizoPasta med blomkålscreme og stegt chorizo
Prøv pasta på en ny måde! Blomkål og chorizo klæder hinanden i denne cremede pastaret, der oven i købet er nem at lave.(Karolines Køkken)
Pasta med broccoli som i ItalienPasta med broccoli som i Italien
Her får du opskriften på pasta med broccoli, der er lækkert tilbehør som du kender det fra Italien. God til kylling og fisk. Eller som den er.(Madens Verden)
Pasta med madlavningsfløde opskriftPasta med madlavningsfløde opskrift
Her får du en lækker opskrift på pasta med madlavningsfløde, og pastaretten indeholder også lidt bacon, kylling og grøntsager.(Madens Verden)
Pasta med bøgehatte og kammuslingerPasta med bøgehatte og kammuslinger
Italiensk inspireret klassiker med lækker sauce af skimmelost.(Karolines Køkken)
Nem pastaret med bacon og broccoli i flødesovsNem pastaret med bacon og broccoli i flødesovs
Her får du min opskrift på en lækker pastaret med bacon og broccoli. En lækker flødesovs med masser af smag, og retten tager ikke så lang tid at lave.(Madens Verden)
Pasta med champignon og peberfrugtPasta med champignon og peberfrugt
Fuldkornspasta, magre skinkeschnitzler og grøntsager. Så er der plads til at pifte det hele op med en ekstra "smørklat".(Karolines Køkken)
Ratatouille og pastaRatatouille og pasta
Den franske klassiker ratatouille af tomater, løg, aubergine og squash. Her med tilbehør af pasta og oliven. Værsgo'(Karolines Køkken)
Sommerpasta med ærter, kylling og kryddersmør Sommerpasta med ærter, kylling og kryddersmør
En skøn og hurtig pastaret med dejlig kryddersmør og frisk basilikum på toppen.(Karolines Køkken)
Pasta med champignon og squashPasta med champignon og squash
Pasta med champignon og squash....i en cremet sauce der smyger sig om pastaen, og med et drys ost på toppen som punktum.(Karolines Køkken)
Pasta med citronkylling og grøntsagsflødePasta med citronkylling og grøntsagsfløde
Citron, kylling og basilikum....en fantastisk kombination. Og så sammen med pasta, flødesauce og grøntsager, så er den hjemme til et nemt og dejligt aftensmåltid.(Karolines Køkken)
Ravioli med tomatsalsa og salatostRavioli med tomatsalsa og salatost
Frås i tomater med denne super simpel og velsmagende pastaret, som oven i købet både er nem og hurtigt at lave!(Karolines Køkken)
Pasta med sukkerærter og bacon (i flødesovs)Pasta med sukkerærter og bacon (i flødesovs)
Se hvordan du nemt laver pasta med sukkerærter og bacon, som du tilbereder sammen med grønne asparges og en delikat flødesovs.(Madens Verden)
Vegetarisk pastaret med squash og tomater på 15 min.Vegetarisk pastaret med squash og tomater på 15 min.
Her får du en nem og hurtig opskrift på vegetarisk pastaret, som kan laves på 20 minutter. Med squash og tomater og lavet a la carbonara.(Madens Verden)
Pasta med cremet tomatsaucePasta med cremet tomatsauce
En dejlig pastaret med tomatsauce som bliver ekstra cremet med et skvat piskefløde. Opskriften er udviklet for Karolines Køkken af Emma Martiny.(Karolines Køkken)
Ravioli med tomatsauce på bund af spinatRavioli med tomatsauce på bund af spinat
Når du er på udkig efter en nem og hurtig pastaret, kan vi klart anbefale ravioli! Få opskriften her. Velbekomme. Uhm!(Karolines Køkken)
Lyssej med tagliatelle, squash og aspargesLyssej med tagliatelle, squash og asparges
Kvark smagt til med fx sennep, er god som dip til mange af hverdagens klassikere. Prøv fx denne sunde og lette pastaret med fisk. (Karolines Køkken)
Pasta med flødeost a la carbonara Pasta med flødeost a la carbonara
Dejlig cremet pastaret med stegt bacon, flødeost og æggeblomme - næsten som en klassisk pasta carbonara.(Karolines Køkken)
Spaghetti VongoleSpaghetti Vongole
Her får du den skønne opskrift på Spaghetti Vongole - en enkel og lækker italiensk sommerret med pasta og hjertemuslinger - få opskriften her(Valdemarsro)
Aspargespande med rejer Aspargespande med rejer
Nem ret med rejer, dild og forårets nye asparges til pasta.(Karolines Køkken)
Pasta med flødeostesaucePasta med flødeostesauce
Enkel og nem pastaret med en sauce af flødeost serveret med edamamebønner, valnødder og citron.(Karolines Køkken)
Hvide asparges, hollandaise og trøflerHvide asparges, hollandaise og trøfler
Hvide asparges og hollandaise er efterhånden en klassisker. Her er der tilsat trøffelpasta og rigeligt med friskrevet trøffel - og du vil elske det!(Madsvin)
Pasta med fyldig tomatsaucePasta med fyldig tomatsauce
Pasta og tomatsovs er to ting der passer rigtig godt sammen. Spis det sammen eller som tilbehør til kød.(Karolines Køkken)
Majspasta med ærte- og baconsauce på 15 minutterMajspasta med ærte- og baconsauce på 15 minutter
Prøv denne skønne opskrift på majspasta med en ærte- og baconsauce. Du kan selvfølgelig lave den med almindelig pasta, og den tager kun 15 minutter.(Madens Verden)
Broccolisauce til pastaBroccolisauce til pasta
Nem og lækker hovedret på 30 minutter og med kun fem ingredienser!(Karolines Køkken)
Grønkålspasta med kulørt drysGrønkålspasta med kulørt drys
Sund, grøn ret uden kød. Pastaen får et let syrligt svirp fra citronsaft, og hakkede mandler og gulerødder vendt med lidt citronskal giver et sprødt drys.(Karolines Køkken)
Pasta med grønkålspestoPasta med grønkålspesto
En hurtig og velsmagende pastaret med grøn pesto, der har en karakteristisk bitter smag af grønkål, rundet af med ost og ristede solsikkekerner. Retten toppes med sprødstegt bacon.(Karolines Køkken)
Grønkålspasta med rødløg og oksekødGrønkålspasta med rødløg og oksekød
Grønkål er fyldt med C-vitaminer, så det er godt for både krop og sjæl i den mørke tid af året.(Karolines Køkken)
Pasta med grønt, bacon og hytteostPasta med grønt, bacon og hytteost
Spaghetti, bacon, hytteost og grønne grøntsager.....er super nem, hurtig og velsmagende pastaret, som de fleste vil synes om.(Karolines Køkken)
Paprikaristet skinkekød med pasta i tomatflødesaucePaprikaristet skinkekød med pasta i tomatflødesauce
Skinke i tern, der tilberedes som paprikaristet skinkekød, som vendes med en omgang frisk pasta og en lækker tomatflødesauce. Mums.(Madens Verden)
Pasta bolognese - En hverdagshelt med kødsovsPasta bolognese - En hverdagshelt med kødsovs
Pasta bolognese er en klassiker i det danske køkken, der gør sig godt i en travl - men velsmagende - hverdag. Her får du min opskrift, der er god hver gang.(Madsvin)
Nem pastaret med laks og basilikumNem pastaret med laks og basilikum
En skøn og enkel hverdags pastaret med laks og basilikum som kan varieres efter ønske og smag - den gode pasta opskrift får du lige her(Valdemarsro)
Kylling i hvidvinKylling i hvidvin
Med denne lækre opskrift på kylling i hvidvin, er du sikret en velsmagende hovedret til festen. Servér med sprød bacon, frisk pasta og hakket persille.(Karolines Køkken)
Pasta med grøntsagerPasta med grøntsager
En nem vegetarisk pastaret med grøntsager - squash, champignoner og valnødder. Pastaretten kan varieres alt efter sæson. (Karolines Køkken)
Bulgursalat med spidskål og peberfrugtBulgursalat med spidskål og peberfrugt
Min opskrift på den bedste bulgursalat med spidskål. Bulgur er fremragende i salat, og salaten afløser kartofler, ris eller pasta til maden.(Madens Verden)
Pasta med grøntsager og grillet tunPasta med grøntsager og grillet tun
En skøn pastaret med masser af smag. Serveret med grillet tun - nemt og dejligt!(Karolines Køkken)
Den nemmeste sommerpastaDen nemmeste sommerpasta
Lækker og nem sommerpasta ret med friske ærter og lækre asparges - aftensmad på under 15 min og smager skønt, let og sommerligt(Valdemarsro)
Pasta med hvide og grønne aspargesPasta med hvide og grønne asparges
Nyd dem i fulde drag de grønne og hvide asparges. Sæsonen hvor de begge er her, er kort.(Karolines Køkken)
Pasta med kantareller og flødePasta med kantareller og fløde
Opskrift og billeder på frisk pasta med kantareller og fløde - en god efterårsret som kræver masser af friskkværnet peber. Så lækkert!(Valdemarsro)
Grønkålssalat med pasta og ostechipsGrønkålssalat med pasta og ostechips
Flotte farver og god smag. En vintersalat som gør dig mæt og i godt humør.(Karolines Køkken)
Pasta med hvidløgssauce og olivenPasta med hvidløgssauce og oliven
Prøv denne lækre opskrift på pasta med hvidløgssauce og oliven. Hvidløgssaucens cremede smag komplimenterer kyllingefileterne og skaber en formidabel ret!(Karolines Køkken)
Pasta med ærter og citronPasta med ærter og citron
Lækker Pasta med ærter og citron - så nem at lave at den nærmest ikke kræver en opskrift og så er aftensmaden klar på under 10 min(Valdemarsro)
Pasta med kalkun og tomatPasta med kalkun og tomat
Pasta med kalkun og tomat giver en lækker pastaret der er nem og hurtig at tilberede. Glæd dig til at afprøve denne opskrift med magert kalkunbryst, saftige cherrytomater og frisk pasta.(Karolines Køkken)
Nordisk Pastafad m. laks, spinat & dildNordisk Pastafad m. laks, spinat & dild
Det er ved at være længe siden, at jeg har haft en decideret aftensmad-ret på bloggen. Ganske enkelt af den grund, at det pt. er “det store kolde bord” eller almen kendt som; rugbrødsmadder, som den står på herhjemme. Kæresten er ellevild, for “det store kolde bord” er hans all-time favorit mad (!!) Mig? Ikke...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Pasta med svampePasta med svampe
Pasta med svampe er nemt og enkelt at tilberede og kræver et minimum af tid - Svampene smager herligt af efterår og er super lækkert(Valdemarsro)
Pasta med kalveleverPasta med kalvelever
Kalvelever på en lækker måde, og så er den nem at lave.(Karolines Køkken)
Saltimbocca af kylling i tomatsauceSaltimbocca af kylling i tomatsauce
Kyllingesaltimbocca med tomatsauce og masser af grøntsager. Server med fuldkornspasta, og du har et velsmagende måltid der egner sig både til hverdag og fest. (Karolines Køkken)
Pasta alla PuttanescaPasta alla Puttanesca
Spaghetti eller pasta alla Puttanesca - også kaldet Skøgens Pasta - er en super nem og virkelig lækker pastaret, som er færdig på 15 min - Se opskriften her(Valdemarsro)
Frisk pasta med rød peber og purløgFrisk pasta med rød peber og purløg
Supernem pastaret. Purløg giver retten en god skarp kontrast.(Karolines Køkken)
Hurtig pasta med okse og rodfrugterHurtig pasta med okse og rodfrugter
En kombination af to dejlige, populære retter: spaghetti med kødsauce og gullasch.....og så helt sin egen. Nemt, hurtigt og fuld af smag.(Karolines Køkken)
Pasta med karry- og citrongræssaucePasta med karry- og citrongræssauce
Dejlig nem asiatisk panderet med skinkekød, svampe og pak-choi.(Karolines Køkken)
Kylling med pesto og frisk pasta - nemt og hurtigtKylling med pesto og frisk pasta - nemt og hurtigt
Her er min opskrift på kylling med pesto og pasta, og det er en meget nem og hurtig ret til aftensmad. En simpel pastaret, som laves med få ingredienser.(Madens Verden)
Frisk pasta med tun og citronFrisk pasta med tun og citron
Savner du inspiration til en hurtig pastaret? Så prøv frisk pasta med tun og citron - retten er både velsmagende og nem.(Karolines Køkken)
Pasta med kødbollerPasta med kødboller
Lady og Vagabonden...børn og voksne, næsten alle er vilde med pasta og kødboller.(Karolines Køkken)
Cremet pasta med grønne tomater, fennikel og kalvCremet pasta med grønne tomater, fennikel og kalv
Lakrids...nej men fennikel og grønne tomater spændende kombination.(Karolines Køkken)
Kylling i skinke og grøntKylling i skinke og grønt
Sprøde kyllingefileter i lufttørret skinke med cremet pasta og masser af basilikum.(Karolines Køkken)
Pasta med kødsaucePasta med kødsauce
Hvem kan ikke lide spaghetti med kødsauce. Det er bare en klassiker og en livret hos mange både børn og voksne.(Karolines Køkken)
Cremet pasta med kantarellerCremet pasta med kantareller
Cremet pasta med kantareller, kylling og broccoli. En lækker pastaret til en travl hverdagsaften.(Karolines Køkken)
Pasta med kødsauce - med mere grøntPasta med kødsauce - med mere grønt
Pasta med kødsauce - en klassiker som ligger rigtig højt på livretslisten. I denne version har vi opdateret opskriften, så den indeholder flere grøntsager og mindre kød.(Karolines Køkken)
Pasta med kødsauce og grøntsagerPasta med kødsauce og grøntsager
Børnenes favorit! Lav dobbeltportion, så har du fyld til lasagne en anden dag.(Karolines Køkken)
Pasta suppe med tomat og grøntsagerPasta suppe med tomat og grøntsager
Pasta suppe er en dejlig suppe med tomat og friske grøntsager, der koges et kvarters tid, inden du kommer pastaen ved. En lækker og sund italiensk suppe.(Madens Verden)
Pasta med krydderurter og osteternPasta med krydderurter og ostetern
En simpel pastaret som vi kender det fra Italien. Olivenolie, hvidløg, tomat og hvid ost.(Karolines Køkken)
Pasta med krydret pestoPasta med krydret pesto
Lækker pesto af hvid ost, mandler og krydderurter giver pastaen smag. Server med grillede peberfrugter og kød.(Karolines Køkken)
One pot spaghetti carbonara - aftensmad på 15 minutterOne pot spaghetti carbonara - aftensmad på 15 minutter
Her er min opskrift på one pot spaghetti carbonara, hvor du nemt laver hele retten i samme gryde. En lækker og cremet pastaret på ca. 15 min. til aftensmad.(Madens Verden)
Pasta med krydret saucePasta med krydret sauce
Har du brug for inspiration til en ny spændende pastaret bør denne stå forrest på din afprøvningsliste.(Karolines Køkken)
Lækre italienske koteletter med peberfrugterLækre italienske koteletter med peberfrugter
Her får du min opskrift på italienske koteletter, der laves i et fad sammen med masser af peberfrugter, løg og tomater. Serveres med pasta eller ris.(Madens Verden)
Citronpasta med basilikumCitronpasta med basilikum
Citronpasta er en enkel pastaret med citron og basilikum - perfekt som forret eller til som nemt lækkert tilbehør til fx laks - få opskrift her(Valdemarsro)
Pasta med kyllingPasta med kylling
Pasta med kylling er vist en livret i rigtig mange familier.....og det kan man godt forstå. Vi har her lavet en supernem og hurtig variation af pasta med kylling, kalkunbacon, grøntsager og cremet ostesauce.(Karolines Køkken)
Reste-vaflerReste-vafler
Få brugt dine rester i disse lækre vafler. Stort set alle rester kan bruges... suppe, grøntsager, ris, pasta osv. Vaflerne er fryseegnede. Snup én fra fryseren og kom den direkte i madpakken.(Karolines Køkken)
Syrlig grøntsagspasta med alt godt fra havetSyrlig grøntsagspasta med alt godt fra havet
Få sat fisk og skaldyr på menuen med denne lækre og velsmagende pastaret svøbt i citrus.(Karolines Køkken)
Pasta med spidskål og mørbrad i tomatsaucePasta med spidskål og mørbrad i tomatsauce
Opskrift på pasta med spidskål, der er en meget hurtig pastaret. Pastapenne blandes med lynstegt svinemørbrad og en lækker tomatsauce.(Madens Verden)
Citronpasta med ærter og rucolaCitronpasta med ærter og rucola
Her får du en nem opskrift på citronpasta. Det er en skøn pastaret med masser af citron, ærter og rucola. Citronpastaen anvendes som tilbehør til bla. laks.(Madens Verden)
Pasta med kylling og broccoliPasta med kylling og broccoli
Hot pastaanretning med smeltet ost. Et nemt, hurtigt og lækkert aftensmåltid.(Karolines Køkken)
Spaghetti marinara Spaghetti marinara
En supernem pastaret med alt godt fra havet i en cremet tomatsauce.(Karolines Køkken)
Syrlig pasta med røget laksSyrlig pasta med røget laks
Citronpeber, citronskal og citronsaft er alle med til at give en dejlig frisk smag, der klæder både fløde og laks rigtig godt.(Karolines Køkken)
Original kødsovs - opskrift med billederOriginal kødsovs - opskrift med billeder
Original kødsovs: Hvordan laver man den helt originale kødsovs til pasta? Her er opskriften, som er både let og aldeles smagfuld.(Madens Verden)
Makaroni med krydrede kødbollerMakaroni med krydrede kødboller
Makaroni, bucatini, spaghetti....der findes et hav af forskellige slags pasta og det er sjovt at variere sortimentet. Her er det makaroni der bliver ledsaget af kødboller, grøntsager og revet ost blandet med krydderurter og citron.(Karolines Køkken)
Pasta med kylling og grønne bønnerPasta med kylling og grønne bønner
En hurtig, enkel og cremet pastaret med kylling, bønner og ristede pinjekerner. Pastaretten er velegnet til en klassisk hverdagsret.(Karolines Køkken)
Langtidsstegt flanksteak med bagte peberfrugterLangtidsstegt flanksteak med bagte peberfrugter
Langtidsstegt flanksteak med bagte peberfrugter er en vanvittig velsmagende ret, der egner sig som gæstemad. Det møre kød serveres med pasta.(Madens Verden)
Pasta med laksPasta med laks
Pasta med laks - en ret som både børn og voksne vil elske at sætte tænderne i.(Karolines Køkken)
Spaghetti med agurk, chili, løvstikke og hvidløgSpaghetti med agurk, chili, løvstikke og hvidløg
En dejlig cremet pastasauce af madlavningsfløde og salatost smyger sig om pastaen sammen med bl.a. strimler af agurk. Spaghettien er krydret med chili, hvidløg og ikke mindst løvtikke.(Karolines Køkken)
Perlespelt fra Skærtoft Mølle med forårsløg og peberfrugtPerlespelt fra Skærtoft Mølle med forårsløg og peberfrugt
Perlespelt er lækkert tilbehør som variation fra pasta, ris og kartofler. Den passer godt til en grillet kotelet, kyllingebryst - eller frikadeller.(Madens Verden)
Kylling med paprikasauce og grønne bønnerKylling med paprikasauce og grønne bønner
Nem og hurtig aftensmad med cremet sauce, kylling, grøntsager og pasta. Mad som de fleste børn og voksne kan lide.(Karolines Køkken)
Pasta med limekrydret fiskPasta med limekrydret fisk
Spaghetti i tomatsauce....og nu med fiskefileter med smeltet ost.(Karolines Køkken)
Pasta med linsesauce og nøddegremolataPasta med linsesauce og nøddegremolata
Den sprøde gremolata med nødder giver et dejligt pift til pastaen, linserne og de grillede grøntsager. En fin og fyldig ret på en kødløs dag.(Karolines Køkken)
Spaghetti med broccoli og chiliSpaghetti med broccoli og chili
Nem og velsmagende pastaret med smeltet ost....italiensk mad når den er bedst - i al sin enkelthed.(Karolines Køkken)
Pasta med mandler Pasta med mandler
En nem og hurtig pastaret med grøntsager og cremet sennepssauce. De saltede mandler på toppen giver retten et ekstra pift.(Karolines Køkken)
Spaghetti med flanksteak, tomater, hytteost og basilikumSpaghetti med flanksteak, tomater, hytteost og basilikum
Hurtig og smagfuld pastaret. Smager også dejligt med ramsløg når der er sæson for det.(Karolines Køkken)
Pasta med marineret tunPasta med marineret tun
Frisk og lækker pastaret, som smager dejligt og ikke tager lang tid at lave.(Karolines Køkken)
Spaghetti med grillede grøntsagerSpaghetti med grillede grøntsager
Kulørte og saftige grillede grøntsager til pasta. Spaghetti med grillede grøntsager går rent ind hos både børn og voksne.(Karolines Køkken)
Pasta med hvidløgssmørPasta med hvidløgssmør
Den bedste opskrift på pasta med hvidløgssmør, hvor pastaskruer vendes i smør med hvidløg, og tilsættes rucola og basilikum.(Madens Verden)
Broccolifad med kylling på 30 minutterBroccolifad med kylling på 30 minutter
Her får min opskrift på broccolifad med kylling, som er en dejlig og nem ret i fad. Du kan lave maden på cirka 30 minutter, og den serveres med pasta til.(Madens Verden)
Pasta med mørbrad og sprøde bønnefritterPasta med mørbrad og sprøde bønnefritter
Sådan kan bønner også spises....vendt med rasp, som får en dejlig knasende sprød overflade, når de bliver bagt i ovnen. Nyd dem sammen med den krydrede pastaret.(Karolines Køkken)
Opskrift på pasta med artiskokker og kyllingOpskrift på pasta med artiskokker og kylling
Her får du en nem opskrift på pasta med artiskokker. En lækker pastaret, der laves med artiskokhjerter fra dåse, kylling, spinat og en cremet flødesovs.(Madens Verden)
Pastasalat med kalkunbryst, grønne bønner og tomaterPastasalat med kalkunbryst, grønne bønner og tomater
Sund og lækker pastasalat med kalkunbryst, der skæres i grove tern, og blandes med pastapenne, grønne bønner og tomater. Vendes med persilleolie.(Madens Verden)
Pasta med oliven og rødvinssaucePasta med oliven og rødvinssauce
Pasta med kødsauce....her på en ny måde med både rødvinssauce, peberfrugter, squash og oliven.(Karolines Køkken)
VinterpastaVinterpasta
Med denne velsmagende opskrift på vinterpasta sikrer du en varmende og mættende fornemmelse. Rosenkål, bladselleri og ærter kombineret med frisk tagliatelle giver en lækker vinter inspireret smag.(Karolines Køkken)
Pasta med ost og tomatsalatPasta med ost og tomatsalat
Pastaret, når den er allernemmest! Lav den fx når mindre børn hjælper til i køkkenet(Karolines Køkken)
Pebersauce til pasta (nem pastasauce)Pebersauce til pasta (nem pastasauce)
Hurtig opskrift på en super lækker pebersauce til pasta. Pebersaucen laves af skalotteløg og røde peberfrugter, der blendes med lidt fløde.(Madens Verden)
Grillet oksefilet med hvidløg og nem kartoffelsalatGrillet oksefilet med hvidløg og nem kartoffelsalat
Nem opskrift på grillet oksefilet med masser af hvidløg. Den lækre oksefilet klargøres og smøres med hjemmelavet hvidløgspasta af marinerede hvidløg.(Madens Verden)
Pasta med ostesaucePasta med ostesauce
God hjemmelavet ostesauce af blåskimmelost - klæder pasta rigtig godt!(Karolines Køkken)
Spaghetti med kylling og tomatsauceSpaghetti med kylling og tomatsauce
En populær pastaret med tomat og kylling. Helt enkel men fuld af dejlig smag.(Karolines Køkken)
Pasta med rejer og grøntsagerPasta med rejer og grøntsager
En hurtig og dejlig pastaret med lækre sprøde grøntsager.(Karolines Køkken)
Spaghetti med mørbrad, tomat og æbleSpaghetti med mørbrad, tomat og æble
En let og saftig pastaret med bl.a. hvidløg, tomater og svinemørbrad. Måske en afløser eller et supplement til den legendariske spaghetti med kødsauce.(Karolines Køkken)
Pasta med champignonsauce og baconPasta med champignonsauce og bacon
Lækker opskrift på pasta med champignonsauce og sprødstegt bacon, der er en pastaret, som du kan lave på meget kort tid.(Madens Verden)
Pasta med røget laks og spinat - nem og lækker pastaretPasta med røget laks og spinat - nem og lækker pastaret
Super opskrift på pasta med røget laks og frisk spinat. Laksen strimles, og vendes i den lette flødesovs sammen med makaroni og spinat.(Madens Verden)
Pasta med rucola, tomat og baconPasta med rucola, tomat og bacon
Pasta med rucola er fra det italienske køkken, og her har jeg lavet det med friske tomater, champignon og tern af sprødstegt, tørsaltet bacon.(Madens Verden)
Pasta med rejer, dild og citronPasta med rejer, dild og citron
Pasta med rejer, dild og citron er en lækker og hurtig ret med indbydende smagstoner. Lækre rejer, syrlig citronsaft, velsmagende ærter og frisk dild smager himmelsk sammen.(Karolines Køkken)
Spaghetti med ostetomatsauce og ristede svampeSpaghetti med ostetomatsauce og ristede svampe
Svampe og pasta klæder hinanden godt. Og bundet sammen af den cremede ostesauce bliver det ekstra godt.(Karolines Køkken)
Lun pastasalat med tomatpure og rucolaLun pastasalat med tomatpure og rucola
En nem og lækker opskrift på lun pastasalat, som du kan lave på 15 minutter. Pastasalaten laves med kogt pasta, tomatpure og masser af sund rucola.(Madens Verden)
Hvidløgs pull-apart brød - en god og nem opskriftHvidløgs pull-apart brød - en god og nem opskrift
Her får du opskriften på et nemt og lækkert hvidløgs pull-apart brød fra Newyorker By Heart. Hvidløgsbrødet spises til pastaretter - eller til en tomatsovs.(Madens Verden)
Grøntsagsgryde med pasta og kvark-toppingGrøntsagsgryde med pasta og kvark-topping
Pift dine vegetarretter op med kvark-topping. Det er både lækkert og fyldt med smag. (Karolines Køkken)
Pasta med røget laksPasta med røget laks
En cremet og lækker pastaret som er lynhurtig at lave - her med soltørrede tomater og forårsløg. (Karolines Køkken)
Pasta med safransaucePasta med safransauce
Safran er verdens dyreste krydderi og har derfor fået tilnavnet "det røde guld". Safran stammer fra krokusplanten.(Karolines Køkken)
Spaghetti alla carbonara - den klassiske pastaret fra ItalienSpaghetti alla carbonara - den klassiske pastaret fra Italien
Spaghetti alla carbonara er en klassisk pastaret fra Italien, der laves med æg og fløde. Den er nem at lave på en travl hverdag.(Madens Verden)
Italiensk pastasalat - nem opskrift med kylling og spinatItaliensk pastasalat - nem opskrift med kylling og spinat
Her får du min opskrift på italiensk pastasalat med kylling. En lækker og sund hovedret med masser af smag. Og selvfølgelig med pasta og soltørrede tomater.(Madens Verden)
Torsk i fad med pasta - børnevenlig opskrift på fiskeretTorsk i fad med pasta - børnevenlig opskrift på fiskeret
Her får du min opskrift på torsk i fad med pasta. Det er en nem og hurtig fiskeret, som samtidig er børnevenlig. God til dem, der ikke er så vilde med fisk.(Madens Verden)
Pasta med savojkål og ostPasta med savojkål og ost
Danmark er lig med mange skønne kålsorter. Prøv pasta, kål og salatost - det er lækkert!(Karolines Køkken)
Spaghetti med salt ostesauce og blomkålSpaghetti med salt ostesauce og blomkål
En lækker og lidt anderledes måde at bruge den salte, hvide ost på - som en cremet sauce til pasta sammen med blomkål og kylling.(Karolines Køkken)
Whiskygryde med druerWhiskygryde med druer
Hvis du elsker whiskysauce så prøv denne pastaret med masser af god smag.(Karolines Køkken)
Oksekødsfrikadeller med cremet tomatsauce og frisk pastaOksekødsfrikadeller med cremet tomatsauce og frisk pasta
Kødboller og pasta med masser af grøntsager - den går lige ind, også hos familiens yngste, er vi sikre på. (Karolines Køkken)
Pasta med spinatcreme og tunPasta med spinatcreme og tun
Dejlig cremet pastaret med spinat og tunsteaks.(Karolines Køkken)
Spaghetti med skinkeSpaghetti med skinke
Cremet pastaret serveret med ristede pinjekerner og frisk basillikum.(Karolines Køkken)
Pastagryde - alt i én gryde med masser af grøntsagerPastagryde - alt i én gryde med masser af grøntsager
Min opskrift på en pastagryde, der er en såkaldt alt i én gryde. Her koges hele pastaretten i samme gryde på samme tid, og den er med masser af grøntsager.(Madens Verden)
Pasta med spinatsauce og ristede mandlerPasta med spinatsauce og ristede mandler
Pasta med spinat og ristede mandler. Dejlig blød og cremet pasta ret uden kød. Meget nemt og hurtigt.(Karolines Køkken)
Langtidsstegt osso buco i stegeso med pastaLangtidsstegt osso buco i stegeso med pasta
Der findes ikke noget bedre end en langtidsstegt osso buco med pasta og gremolata, og det er en nem ret. Her er det osso buco i stegeso.(Madens Verden)
Lasagne - nem opskrift på den hjemmelavede lasagneLasagne - nem opskrift på den hjemmelavede lasagne
Lasagne er en klassisk italiensk ret, som nu nærmest er en dansk nationalret. Her er min opskrift med kødsovs, bechamelsauce og pastaplader.(Madens Verden)
OksekødssuppeOksekødssuppe
Skøn og fyldig oksekødssuppe med bønner. Tilsæt evt. også pasta - det vil nok især glæde børn og barnlige sjæle. (Karolines Køkken)
Pasta med sprød bacon og grønne bønnerPasta med sprød bacon og grønne bønner
Nem og hurtig pastaret med cremet tomatsauce - knasende sprød bacon, ristede solsikkekerner og haricots verts gør retten til en rigtig hverdagsklassiker. (Karolines Køkken)
Pasta med squash og skinkePasta med squash og skinke
En cremet og lækker pastaret med squash, skinke og basilikum. En hurtig pastaret til hurtige hverdage.(Karolines Køkken)
Gnocchi med alfredosauce, bacon og ærterGnocchi med alfredosauce, bacon og ærter
Gnocchi er lavet af kogte kartofler, men minder om pasta og er ligeså nemt og lækkert at bruge i retter. Få en hurtig opskrift med gnocchi, som er et hit(Louiogbearnaisen)
Pasta med stegt blomkålPasta med stegt blomkål
Pasta med stegt blomkål er en skøn vegetarret. Pastaen bliver vendt i en cremet flødesauce, men saucen består primært af blendede bønner og kun en sjat fløde. Dertil en topping af sprødstegt blomkål med friskhed fra mynte og citron.(Karolines Køkken)
Spaghetti næsten som i ItalienSpaghetti næsten som i Italien
En enkel, rustik pastaret, der er inspireret af den italienske bucatini all’amatriciana. Med masser af umami fra bacon, tomater og tør lagret ost.(Karolines Køkken)
Grøntsagsspaghetti med cremet svampesauceGrøntsagsspaghetti med cremet svampesauce
Grøntsagsspaghetti - en nem måde at få ekstra grøntsager indenbords. Lav strimler af squash og gulerod, bland med pasta og server din grøntsagsspaghetti med cremet svampesauce og kylling.(Karolines Køkken)
Pasta med stegt laks og limePasta med stegt laks og lime
Stegt lime giver en lidt karamelliseret smag - og ser flot ud.(Karolines Køkken)
Grøntsagsspaghetti med kødbollerGrøntsagsspaghetti med kødboller
Grøntsagsspaghetti med kødboller er en skøn pastaret med masser af grønt og lækre kødboller i cremet tomatsauce. En ret der emmer af Lady og vagabonden. (Karolines Køkken)
Pasta med stegt laks, hytteost og sesamdrysPasta med stegt laks, hytteost og sesamdrys
Hytteost er en dejlig, nem "sauce" til fx pasta og fisk. Hytteosten smager godt, er rig på protein og giver den fugtighed der lige mangler.(Karolines Køkken)
Pasta med svampe og kyllingekødbollerPasta med svampe og kyllingekødboller
Spaghetti og kødboller - en klassisk kombination, som Lady og Vagabonden har gjort så kendt og elsket. Her i en dejlig variant med svampe og salatost.(Karolines Køkken)
Pasta med svampe og stegt salatostPasta med svampe og stegt salatost
Stegt salatost?? JaQues, det smager dejligt med stegeskorpe på osten. Prøv det i denne nemme pastaret med løg, svampe og spinat.(Karolines Køkken)
Pasta med spinat, bacon og broccoliPasta med spinat, bacon og broccoli
Opskrift på pasta med spinat, hvor du også bruger bacon og broccoli. Pastaretten laves med en lækker æggesauce, og er uden fløde.(Madens Verden)
Pasta med kalvemørbrad i cremet flødesauce på 15 min.Pasta med kalvemørbrad i cremet flødesauce på 15 min.
Pasta med kalvemørbrad er en lækker pastaret med tydelig inspiration fra Italien. Kødet laves i en cremet flødesauce, og den tager kun 15 min. at tilberede.(Madens Verden)
Pasta med svampesauce og ærterPasta med svampesauce og ærter
Superhurtig pastaret med masser af smag og bid. Elsker du chili, er retten velegnet til at lave ekstra stærk!(Karolines Køkken)
Pasta med bacon - lækker opskrift på italiensk madPasta med bacon - lækker opskrift på italiensk mad
Pasta med bacon: Denne pastaret er enkel at lave - en rigtig italiener med få, men gode råvarer. Vi har brugt frisk pasta af durummel med et vist bid i.(Madens Verden)
Pasta fløde tomatsauce med baconPasta fløde tomatsauce med bacon
Super lækker opskrift på pasta fløde tomatsauce med sprøde bacontern og bladselleri. God som både forret og hovedret.(Madens Verden)
Lasagnette - verdens bedste opskrift med pastapenneLasagnette - verdens bedste opskrift med pastapenne
Opskrift på en saftig og lækker lasagnette, der er langt bedre end den velkendte fra Knorr. Lasagnetten laves med kødsovs og bechamelsovs.(Madens Verden)
Pasta med tigerrejer og krydrede cherrytomaterPasta med tigerrejer og krydrede cherrytomater
Dejlig lun salat med italienske noter. Nem at lave og smuk at se på.(Karolines Køkken)
Pasta med tigerrejer og tomaterPasta med tigerrejer og tomater
Den sorte pasta er dramatisk og flot op mod de røde tigerrejer....men du kan jo også bruge almindelig pasta.(Karolines Køkken)
Grillet kyllingebryst med paprika marinadeGrillet kyllingebryst med paprika marinade
Grillet kyllingebryst er hurtig mad, og her får du en opskrift med vores hjemmelavede marinade med paprika og karrypasta. Kyllingebryst skal grilles i cirka 10 minutter ved direkte varme.(Madens Verden)
Hvidløgssuppe med laks og sprøde pastakiksHvidløgssuppe med laks og sprøde pastakiks
Super hurtig og nem lille forret til en gæstemiddag.(Karolines Køkken)
Pasta med tomater og kødbollerPasta med tomater og kødboller
Lady og Vagabonden elskede det, de fleste børn elsker det (plus de voksne).....spaghetti og kødboller. Her har vi skiftet spaghettien ud med skruer og tilføjet lidt ekstra grøntsager, men det smager stadig lige godt.(Karolines Køkken)
Pasta med topping af grillstegte rodfrugterPasta med topping af grillstegte rodfrugter
Dejlig pastaret, hvor både grøntsager og kød ryger i ovnen og bliver grillet - supernemt og med dejlig smag.(Karolines Køkken)
Pasta med tunsauce og kapersPasta med tunsauce og kapers
Let pastaret med en blød og lækker tunsauce.(Karolines Køkken)
Sauce med rejer til pastaSauce med rejer til pasta
Let og lækker pastaret med rejer og blommetomater. Perfekt sommermad til hele familien.(Karolines Køkken)
Bloody Mary Linguine / Tomat-vodkasauce med frisk (hjemmelavet) pastaBloody Mary Linguine / Tomat-vodkasauce med frisk (hjemmelavet) pasta
Weekenden bød jo på kaos i køkkenet herhjemme, storproduktion og ualmindelig rar mad. Jeg tror hver en skål, ske og viskestykke blev brugt. Hvilket ikke er så lidt herhjemme. Opvaskemaskine var i hvert fald på overarbejde og kørte for fulde drøn. Hele tiden og igen. Noget af det allerbedste som weekendens udskejelser bød på, var den...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Pasta og kylling i tomatsaucePasta og kylling i tomatsauce
Pasta og tomatsauce det er altid godt....og så med kylling. Det kan næsten kun blive et hit.(Karolines Køkken)
Pastasalat med pesto og avocado - vegetariskPastasalat med pesto og avocado - vegetarisk
Pastasalat med pesto, når den er bedst. Prøv denne lækre opskrift til den perfekte frokost eller som tilbehør til aftensmaden.(Madens Verden)
Pasta og ostesauce med tomaterPasta og ostesauce med tomater
En dejlig enkel pastaret med karakter fra bacon og oliven.(Karolines Køkken)
Kyllingedeller med æble, cheddar og chiliKyllingedeller med æble, cheddar og chili
En lækker opskrift på kyllingedeller, der laves med med bla. lidt æble, cheddar og sød chilisauce. Kan serveres med eks pasta eller salat.(Madens Verden)
Pasta-bixPasta-bix
En dejlig ret som leder tankerne hen på sol, varme og det italienske køkken.(Karolines Køkken)
Nem mad: Frisk pasta med svinemørbradNem mad: Frisk pasta med svinemørbrad
Så er der nem mad med frisk pasta og grillet svinemørbrad. Dejlig familieret med broccoli, en god sovs og svinemørbrad i samme ret - med frisk pasta.(Madens Verden)
Pasta pomodoro - pasta opskrift med nem tomatsovsPasta pomodoro - pasta opskrift med nem tomatsovs
Pasta pomodoro er en nem opskrift på pasta med tomatsovs. Klasisk ret fra det italiensk køkken med friske tomater, der koges ind og vendes med spaghetti.(Madens Verden)
Salviesmør - lækkert smør med salvie til pastaSalviesmør - lækkert smør med salvie til pasta
Sådan laver du italiensk salviesmør. Opskrift på brunet smør med masser af salvie, og det smager himmelsk sammen med frisk pasta og ravioli.(Madens Verden)
Pastafad med grøntsagerPastafad med grøntsager
Super nemt pastafad som passer sig selv i ovnen det meste af tiden. Dejligt til den kødløse dag....eller server med koteletter eller pølser.(Karolines Køkken)
Hjemmelavet tomatsovs med frisk basilikumHjemmelavet tomatsovs med frisk basilikum
Her får du en god opskrift på hjemmelavet tomatsovs, der er virkelig god til alle slags pasta. Tomatsovsen vendes med frisk basilikum.(Madens Verden)
Cacio e PepeCacio e Pepe
Denne fantastiske og enkle pastaret Cacio e Pepe kan være klar til servering om små 15 minutter og den smager helt fantastisk - få opskrift her(Valdemarsro)
Pastafad med kyllingPastafad med kylling
Pastafad med kylling er en one pot pasta tilberedt i ovnen. Det er supernemt. Du skal bare komme det hele i et ovnfast fad, ind i ovnen og så er der aftensmad en lille times tid senere.(Karolines Køkken)
Pastafad med peberfrugtPastafad med peberfrugt
Inspireret af den amerikanske klassiker - macaroni and cheese eller mac and cheese eller bare mac n cheese....kært barn har mange navne. Det er normalt en tung sag, men her har vi lavet en pasta i fad i en lidt lettere version og med grøntsager, så den også passer på en hverdag.(Karolines Køkken)
Pasta penne med fløde og baconPasta penne med fløde og bacon
Se den lækre opskrift på pasta penne med fløde og bacon. En cremet flødesovs med æggeblommer, der smager super godt.(Madens Verden)
Cremet pasta med bacon og broccoli (one pot opskrift)Cremet pasta med bacon og broccoli (one pot opskrift)
Cremet pasta med sprøde stykker bacon og broccoli. En lække pastaret, der laves som en såkaldt one pot ret, hvor det hele laves i én gryde på 20 min.(Madens Verden)
Pasta med chorizo og kylling - en super skøn efterårsretPasta med chorizo og kylling - en super skøn efterårsret
Pasta med chorizo og kylling i en cremet sauce og med et herligt lag mozzarella. Dette er simpelthen den perfekte ret til en kold aften.(Madens Verden)
Pastafad med skinkePastafad med skinke
Skal det være hurtig og nem aftensmad, så er dette pastafad en god løsning. Du kan bruge din fantasi og hvad du har - blande sauce og pasta med lidt kød og/eller grøntsager og lade fadet blive godt varmt i ovnen, mens du rydder køkkenet.(Karolines Køkken)
Pasta med grønkål og bagte tomaterPasta med grønkål og bagte tomater
Pasta med grønkål er sund og nem aftensmad, hvor pastaen serveres med sprødstegt bacon, grønkål og bagte cherrytomater.(Madens Verden)
Hjemmelavet pasta med kylling, spinat og parmesanHjemmelavet pasta med kylling, spinat og parmesan
Hjemmelavet pasta med kylling er en vidunderlig ret, som garanteret skaber glæde i hjemmet. Opskriften gennemgår grundigt hvordan du laver hjemmelavet pasta(Madsvin)
Kyllingelår i ovnKyllingelår i ovn
Kyllingelår i ovn er en ret for hele familien: sprøde kyllingelår, en cremet grøntsagssauce og pasta - what's not to like.(Karolines Køkken)
Pastaret med franske urterPastaret med franske urter
Dejlig cremet pastaret med ærter og stegt bacon. En frisk salat som tilbehør fuldender måltidet.(Karolines Køkken)
Lækker opskrift på pasta med grønkålLækker opskrift på pasta med grønkål
Pasta med grønkål er en både nem og hurtig opskrift, hvor det italienske køkken møder det nordiske, og hvor pasta og grønkål smelter fint sammen.(Madens Verden)
Frisk pasta med laks og spinat på 20 min.Frisk pasta med laks og spinat på 20 min.
Min opskrift på frisk pasta med laks og spinat, som du nemt kan lave på 20 min. Laksen steges i ovnen mens du laver pastaretten færdig.(Madens Verden)
Pastaret med hytteost og spinatPastaret med hytteost og spinat
Hytteost er et godt supplement til kød i mange retter og så er det magert og med højt proteinindhold.(Karolines Køkken)
Verdens nemmeste tomatsovs til pastaVerdens nemmeste tomatsovs til pasta
Prøv denne dejlige tomatsovs, der laves på få minutter helt fra bunden med skalotteløg og hvidløg. Tomatsovsen koges hurtigt igennem med en dåse hakkede tomater, og derefter vendes den med pasta. Nemmere bliver det ikke.(Madens Verden)
Pastaret med kyllingPastaret med kylling
En super nem og hurtig pastaret med kylling. Måske en ny favorit i familien. Lys og let.(Karolines Køkken)
Pastaret med laks og fennikelPastaret med laks og fennikel
Enkel, nem og hurtig pastaret med laks, friskost og grønt.(Karolines Køkken)
PastasalatPastasalat
Pastasalat med masser af smag fra grøntsager og bacon. Nyd den som tilbehør eller et måltid i sig selv. Værsgo' !(Karolines Køkken)
Pastasalat med ananas, mango og korianderPastasalat med ananas, mango og koriander
Få en farverig og smagfuld oplevelse til aftensmaden med denne nemme pastasalat med frugt og kvark.(Karolines Køkken)
Squashsauce med porrer og pastaSquashsauce med porrer og pasta
Her får du min opskrift på en virkelig lækker squashsauce, der vendes med porrer og pasta. Det er en skøn pastaret med fløde, der både er nem, hurtig og billig.(Madens Verden)
Pasta med parmaskinke og flødesaucePasta med parmaskinke og flødesauce
Noget af den bedste italienske mad er pasta med parmaskinke, der her er vendt i en lækker flødesauce, og krydret med friske basilikumsblade.(Madens Verden)
Casserole med oksekød og pasta (nem ret til ovn)Casserole med oksekød og pasta (nem ret til ovn)
Her er en nem opskrift på casserole med oksekød og pasta. Retten minder om en lasagne, og den er himmelsk god hverdagsmad, som alle kan lide.(Madens Verden)
Spaghetti Carbonara - verdens måske bedste pastaretSpaghetti Carbonara - verdens måske bedste pastaret
Klassisk Spaghetti/Pasta alla Carbonara er en rigtig lækker ret - og ja... denne udgave er ikke helt den helt autentiske. Vi har nemlig tilladt os, at tune den lidt. Mange mener, at løg, hvidløg, champignon og(Gastromand.dk)
Fuldkornsspaghetti med porrer og tigerrejerFuldkornsspaghetti med porrer og tigerrejer
Denne pastaret er hurtig at lave og smager frisk og dejligt!(Karolines Køkken)
Marinerede koteletter med lun bønnesalatMarinerede koteletter med lun bønnesalat
Tomat- og cremefraichesaucen bliver både brugt til at lynmarinere koteletterne i og til at vende sammen med pastaen. Nemt, velsmagende og hurtigt.(Karolines Køkken)
Pastasalat med basilikumpestoPastasalat med basilikumpesto
Meget nem ret, de dage hvor det gerne må gå lidt stærkt. Også super at tage med på skovtur, strandtur og madpakke.(Karolines Køkken)
Nem og hurtig pasta carbonara med squashNem og hurtig pasta carbonara med squash
Pasta carbonara er en italiensk klassiker, hvor pasta vendes med æg og fløde, og det er en ultra hurtig ret at servere. Her i en udgave med squash og parmaskinke.(Madens Verden)
Kylling med broccoli og pasta i flødesovsKylling med broccoli og pasta i flødesovs
Kylling med broccoli er nem og dejlig hverdagsmad, hvor kyllingefilet brunes og steges i fad i ovnen med broccoli, peberfrugt og en lækker flødesovs.(Madens Verden)
Makaroni med bagte tomater og spinat (vegetarret)Makaroni med bagte tomater og spinat (vegetarret)
Makaroni med bagte tomater og spinat er en lækker italiensk opskrift, og den er samtidig en nem pastaret uden kød. Derfor er den god som vegetarret.(Madens Verden)
Pastasalat med grønkål og fignerPastasalat med grønkål og figner
En herlig salat fuld af smag og mæthed. Med gode kontraster mellem det søde, det salte og det syrlige og mellem det sprøde og det bløde.(Karolines Køkken)
Opskrift på nem og lækker pølseret med pasta i ovnOpskrift på nem og lækker pølseret med pasta i ovn
Her får du min opskrift på en lækker pølseret, der laves i et fad i ovnen. Pølseretten er meget børnevenlig, og indeholder et komplet måltid.(Madens Verden)
Pastasalat med hindbær og sommerblomster Pastasalat med hindbær og sommerblomster
Denne skønne pastasalat kan fx serveres til grillet kød eller brød. Prøv den også med nyudsprungne bøgeblade eller mælkebøtteblade.(Karolines Køkken)
Nem spinatpasta med stegte peberfrugter og skinkeNem spinatpasta med stegte peberfrugter og skinke
Spinatpasta er frisk pasta med spinat, og den passer perfekt til denne ret, hvor den vendes med stegte peberfrugter og forårsløg, og serveres med masser af parmaskinke.(Madens Verden)
Pasta med svampe, ost og salviesaucePasta med svampe, ost og salviesauce
En hverdagsret hvor intens velsmag er i højsædet. Du får her en opskrift på pasta med svampe, som du kan lave på kort tid, og som du vil elske at spise.(Madsvin)
Pastasalat med kyllingPastasalat med kylling
Skøn pastasalat med kylling, kikærter, grønt og hvid ost. Smager og mætter!(Karolines Køkken)
Pasta i flødesovs med broccoli, tomater og stegt kyllingPasta i flødesovs med broccoli, tomater og stegt kylling
Pasta i flødesovs er en lækker pastaret, som du kan serverer både til hverdag og fest. Her lavet med kylling og broccoli i en dejlig flødesauce.(Madens Verden)
Hjemmelavede lasagneplader med eller uden maskineHjemmelavede lasagneplader med eller uden maskine
Den bedste opskrift på hjemmelavede lasagneplader. Pastapladerne er nemme at lave, og det er uanset om du har en pastamaskine eller ej.(Madens Verden)
Straccetti med pasta - autentisk pastaret fra RomStraccetti med pasta - autentisk pastaret fra Rom
Straccetti er en lokal opskrift fra Rom. Let og lækkert med oksekød, der simrer i hvidvin, og til sidst rucola samt cherrytomater.(Madens Verden)
Pastasalat med kylling, koriander og jordbærPastasalat med kylling, koriander og jordbær
Salaten har masser af smag fra bl.a. kvark, lime og koriander. På toppen er der saftige røde jordbær, der både er smukke og smager godt.(Karolines Køkken)
Opskrift på pastasalat med kalkun og kålOpskrift på pastasalat med kalkun og kål
Her er min opskrift på en nem pastasalat med kalkun. Pastasalaten indeholder også en del kål og andre grøntsager, og den er sund og mættende som hovedret.(Madens Verden)
Pastasalat med mild ostPastasalat med mild ost
Pastasalat i flotte farver - god som vegetarret eller på en buffet.(Karolines Køkken)
Nem og rustik tomatsauce med pastaNem og rustik tomatsauce med pasta
Her kan du se hvordan du nemt laver en tomatsauce helt fra bunden med friske tomater, og du behøver ikke at flå tomaterne først. Tomatsaucen vendes med pasta.(Madens Verden)
Bagt pasta - nem opskrift med broccoli og baconBagt pasta - nem opskrift med broccoli og bacon
Lækker og nem opskrift på bagt pasta. En god pastaret i ovn, der blandt andet laves med bacon og broccoli, og bages med en fløde- og æggemassse. Mums.(Madens Verden)
Super lækker nem og sund pastaretSuper lækker nem og sund pastaret
Elsker du også pasta? Så prøv denne opskrift på en nem og sund pastaret med masser af velsmag fra pinjekerner, pesto og ost.(Madens Verden)
One pot med skinke og broccoli One pot med skinke og broccoli
One pot med skinke og broccoli. Når det gerne må være lidt nemt og der skal spares på opvasken. Pasta, skinke og broccoli i one pot. Så bliver det næsten ikke nemmere.(Karolines Køkken)
Pastasalat med ostPastasalat med ost
Dejlig nem og lækker pastasalat. Perfekt til skovturen, den hurtige aftensmad eller madpakken. (Karolines Køkken)
Spidskålspasta med ristede kikærterSpidskålspasta med ristede kikærter
De ristede kikærter giver et dejligt, sprødt drys på denne grønne pastaret.(Karolines Køkken)
Frikadeller med havregryn opskriftFrikadeller med havregryn opskrift
Frikadeller med havregryn er garanti for saftige frikadeller, og denne opskrift er særlig god. Nyd dem med denne lækre pastasalat.(Madens Verden)
Pastasalat med squash og cherrytomaterPastasalat med squash og cherrytomater
Pastasalat smager dejligt sammen med brød eller stegt kød. Prøv også at tage denne nemme pastasalt med i madpakken.(Karolines Køkken)
Pasta med forårsløg og indkogt tomatsovsPasta med forårsløg og indkogt tomatsovs
Her får du en virkelig skøn opskrift på pasta med forårsløg og en indkogt tomatsovs, der laves på forårsløg, bacon, hvidløg og tomater. Serveres med italiensk brød til.(Madens Verden)
Pastamuffins - bagt pasta i ovn med grøntsagerPastamuffins - bagt pasta i ovn med grøntsager
Se her hvordan du laver de lækreste pastamuffins, der er bagt pasta med grøntsager og æg. Virkelig gode som tilbehør.(Madens Verden)
One pot pasta med kålOne pot pasta med kål
One pot pasta er aftensmad på den nemme måde! Alt kommer i gryden på samme tid - og der er minimal opvask. Denne skønne one pot er med kål og knasende sprød bacon på toppen.(Karolines Køkken)
Pastasalat med tunPastasalat med tun
Skøn pastaret med tun, sprød peberfrugt og friske cherrytomater. Ideel som hovedret men også velegnet til madpakken.(Karolines Køkken)
Pasta med kylling i flødesovs (nem og hurtig pastaret)Pasta med kylling i flødesovs (nem og hurtig pastaret)
Her er en nem og hurtig opskrift på pasta med kylling, der tilberedes med en lækker flødesovs på bund af rødløg, hvidløg og peberfrugt.(Madens Verden)
Cremet pastasalat med grøn pesto og græsk yoghurtCremet pastasalat med grøn pesto og græsk yoghurt
Pastasalat med pesto. Nem og sund opskrift på pasta salat, som smager skønt til grill eller på madpakken. Prøv denne cremede udgave.(Louiogbearnaisen)
Pasta med frisk spinat i nem flødesovs på 15 minutterPasta med frisk spinat i nem flødesovs på 15 minutter
Pasta med frisk spinat er en nem pastaret, som jeg her har lavet med madlavningsfløde. Du kan lave retten på 15 minutter, og nyde pastaretten som den er.(Madens Verden)
Marineret pasta med tigerrejerMarineret pasta med tigerrejer
Tankerne flyver afsted til en smuk sydhavsø med denne dejlige pastaret. Tigerrejerne passer perfekt med den hjemmelavede pesto.(Karolines Køkken)
Kylling med pasta, spinat og flødesovs - simpel opskriftKylling med pasta, spinat og flødesovs - simpel opskrift
Her får du min opskrift på kylling med pasta, spinat og en cremet flødesovs. Den italienske ret er meget nem at lave som en en hurtig aftensmad.(Madens Verden)
SennepsmørbradSennepsmørbrad
Små lækre møre bøffer pakket ind i en let sennepssauce. Lidt frækt med pasta til.(Karolines Køkken)
Stegt laks med frisk pasta og cremet grøntsagssauceStegt laks med frisk pasta og cremet grøntsagssauce
Stegt laks lavet med en hel lakseside i ovn, og det er meget nem. Til denne opskrift hører desuden en cremet flødesovs med forårsløg, hvidløg og tomat.(Madens Verden)
Pasta med kødsovs - nem og børnevenlig opskriftPasta med kødsovs - nem og børnevenlig opskrift
Pasta med kødsovs er en af de mest populære retter i Danmark. Her får du en god opskrift, som kan laves og spises af både børn og voksne.(Madens Verden)
DukkahDukkah
Dukkah er en spicy, ristet krydderblanding som stammer fra mellemøsten. Dukkah indeholder typisk mandler/nødder, sesam og krydderier og kan bruges som drys på ris, pasta, i salater eller som smagsgiver i en dressing.(Karolines Køkken)
Pasta med spejlæg - pastaskruer med baconPasta med spejlæg - pastaskruer med bacon
Pasta med spejlæg lyder måske som en lidt underlig ret, men den er virkelig lækker. Pastaskruer vendes i en flødesovs, og pyntes med spejlægget.(Madens Verden)
Pastasalat med sød chilisovs og ristede sesamfrøPastasalat med sød chilisovs og ristede sesamfrø
Pastasalat med sød chilisovs er dejligt tilbehør til bla. kylling. Min opskirft er med chilisovs, peberfrugt, bladselleri og sesamfrø. En lækker pastasalat.(Madens Verden)
Indbagt fisk i squashblomster med cremet squashpastaIndbagt fisk i squashblomster med cremet squashpasta
En lækker sommerret med de smukke squashblomster og kuller.(Karolines Køkken)
Pølsegryde - børnevenlig gryde med pølser og pastaPølsegryde - børnevenlig gryde med pølser og pasta
Her er en virkelig lækker pølsegryde, der er hurtig at lave, og den er meget børnevenlig. Alligevel er pølsegryden også god til voksne.(Madens Verden)
Rød pestoRød pesto
Lækker rød pesto med valnødder, soltørrede tomater, hvidløg og ost. Pestoen smager dejlig som tilbehør til ost, nye kartofler, på brød og sammen med pasta.(Karolines Køkken)
Rucolapesto - nem pesto med rucola til pasta og pizzaRucolapesto - nem pesto med rucola til pasta og pizza
Her får du min opskrift på en nem rucolapesto, der laves med masser af rucola og pinjekerner. Jeg bruger pestoen til pasta, pizza og på ristede brødskiver.(Madens Verden)
PeberfrugtgrydePeberfrugtgryde
En dejlig mild krydret sauce med peberfrugter til frisk kogt pasta(Karolines Køkken)
Pasta med pesto - nem italiensk opskrift med skinkePasta med pesto - nem italiensk opskrift med skinke
Her er min opskrift på pasta med pesto, der er en nem italiensk hovedret. Lavet med pasta, pesto, parmaskinke og lidt rucola. Klar på 15 minutter.(Madens Verden)
Pasta med valnødder og rucola - nem italiensk opskriftPasta med valnødder og rucola - nem italiensk opskrift
Sådan laver du pasta med valnødder. Brug en bred pappardelle pasta, som du vender med valnødder og rucola.(Madens Verden)
Peberfrugtsauce og pastaPeberfrugtsauce og pasta
Pastasauce af grillede peberfrugter - det giver en dejlig intens smag.(Karolines Køkken)
Mac and cheese opskrift - bagt macaroni med ostMac and cheese opskrift - bagt macaroni med ost
Mac and cheese, macaroni and cheese eller mac 'n' cheese. Den populære amerikanske pastaret med ost har mange navne, og her er den bedste opskrift på den.(Madens Verden)
Pasta quiz: Ved du dette om pasta?Pasta quiz: Ved du dette om pasta?
Pasta quiz: Måske er du glad for pasta, men kan du også klare denne quiz om pasta? Test dig selv og bliv en rigtig pasta champ. Hvis du altså kan score nok.(Madens Verden)
Pasta med hvidvin, kyllingebryst og Grana PadanoPasta med hvidvin, kyllingebryst og Grana Padano
Pasta med hvidvin, piskefløde og den lækre ost Grana Padano er fuld af smag. Og så tager den fantastiske ret kun en halv time at lave.(Madens Verden)
Børnenes kødsovs - nem opskrift med pasta til børnBørnenes kødsovs - nem opskrift med pasta til børn
Børnenes kødsovs er en opskrift, der er udviklet til børn. Både i forhold til smag, men også fordi den er nem at lave for ungerne i køkkenet.(Madens Verden)
Pasta med peberflødesauce og grillet kyllingebrystPasta med peberflødesauce og grillet kyllingebryst
Peberflødesauce er peberfrugter, der koges møre og blendes med lidt hønsefond og fløde, inden den vendes i en omgang friskkogt pasta.(Madens Verden)
Kødsovs med gulerødder, oregano og pastaskruerKødsovs med gulerødder, oregano og pastaskruer
Her får du min opskrift på pasta og kødsovs med gulerødder. En virkelig lækker og nem pastaret, som hele familien kan lide det.(Madens Verden)
Pasta med laks, asparges, forårsløg og flødePasta med laks, asparges, forårsløg og fløde
Se hvordan du laver pasta med laks, der tilberedes med spaghetti, ovnbagt laks, asparges, forårsløg og hvidløg i en cremet flødesovs.(Madens Verden)
Italiensk gullasch - pasta med oksekød i ternItaliensk gullasch - pasta med oksekød i tern
Italiensk gullasch er selvfølgelig en italiensk variant af den klassiske gullasch fra Ungarn, men denne udgave er noget lettere i smagen. Nydes med pasta.(Madens Verden)
Bagt pasta bolognese - lækker pasta med kødsauce i fadBagt pasta bolognese - lækker pasta med kødsauce i fad
En opskrift på lækker og bagt pasta bolognese, der nemt laves i et fad og tilberedes færdig i ovnen på 30 minutter. En god familieret.(Madens Verden)
Pølsepande - nem opskrift med pølser, pasta og rucolaPølsepande - nem opskrift med pølser, pasta og rucola
Her får du min opskrift på pølsepande, der er en nem ret til aftensmad med pølser, pasta og rucola. En populær ret til både børn og voksne.(Madens Verden)
Pastasalat med broccoli, gulerødder og persilleoliePastasalat med broccoli, gulerødder og persilleolie
Prøv denne super lækre pastasalat med broccoli, der dampes let sammen med gulerødder. Pastasalaten vendes med en skøn persilleolie.(Madens Verden)
Laks med pasta, spinat, ærter og fløde på 20 minutterLaks med pasta, spinat, ærter og fløde på 20 minutter
Her får du en lækker opskrift på laks med pasta. En nem og hurtig ret til aftensmad med bla. spinat, champignon, ærter og lidt flødesovs.(Madens Verden)
Pasta med squash - opskrift på en hurtig og nem pastaret med squashPasta med squash - opskrift på en hurtig og nem pastaret med squash
Pasta med squash og hvidløg smager fantastisk og er tilmed en nem og hurtigt hverdagsret som står klar til servering på 15 min - få opskrift her(Valdemarsro)
Pasta med bagte gulerødder, kikærter og pesto (vegetar)Pasta med bagte gulerødder, kikærter og pesto (vegetar)
Leder du efter en sund og mættende vegetarret til aftensmad, så skal du prøve denne pasta med bagte gulerødder og sprøde kikærter. Vendes med en nem pesto.(Madens Verden)
Pastafad opskrift (ovnbagt pasta med tomatsovs)Pastafad opskrift (ovnbagt pasta med tomatsovs)
Pastafad, der minder om lasagne. Opskriften er med bredbåndet pasta, der bages i fad sammen med tomatsovs og bechamel sauce.(Madens Verden)
Pasta med friske tomater og asparges (italiensk opskrift)Pasta med friske tomater og asparges (italiensk opskrift)
Her får du en klassisk italiensk opskrift på pasta med friske tomater og grønne asparges. Som mutti laver den i Italien, og pastaretten er uden kød.(Madens Verden)
Lækker pastaret med bacon, salvie og ærter på 20 min.Lækker pastaret med bacon, salvie og ærter på 20 min.
Her får du min opskrift på en lækker pastaret, som samtidig også er hurtig at lave. Pastaretten er med bacon, salvie, ærter og en cremet flødesauce.(Madens Verden)
Ragu af gris med bucatini pasta (ragu alla bolognese)Ragu af gris med bucatini pasta (ragu alla bolognese)
Se her hvordan du laver den bedste ragu af gris. En lækker og italiensk inspireret opskrift på en kødsovs, der her er vendt med en god bucatini pasta.(Madens Verden)
Opskrift på nem millionbøf med pasta (børnevenlig)Opskrift på nem millionbøf med pasta (børnevenlig)
Millionbøf med pasta er en klassiker, og denne opskrift er super skøn. Millionbøffen er smagt til med frisk timian og serveres med pasta.(Madens Verden)
One pot: Frisk pasta med chili, squash, tomater, basilikumOne pot: Frisk pasta med chili, squash, tomater, basilikum
Opskrift på nem pasta ret med mornaysauce, tomater, squash, chili og basilikum. Så er der nem aftensmad. Find billeder og opskrifter her.(Louiogbearnaisen)
Sensommermad: Pasta med grønkål og masser af baconSensommermad: Pasta med grønkål og masser af bacon
Lige præcis på dagen hvor jeg valgte at lave denne ret, var der masser af fart på solen og faktisk bedre vejr end der har været i de fleste dage i august og juli i(Gastromand.dk)
TomatsauceTomatsauce
Dejlig nem tomatsauce med cremefraiche. Server den til fx stegt kød, retter med ris eller pasta.(Karolines Køkken)
Hjemmelavet Gul Karry Pasta – til asiatiske retterHjemmelavet Gul Karry Pasta – til asiatiske retter
Den mest aromatiske og lækre thai mad får man når karry pastaen er hjemmelavet som denne velsmagende gule karry pasta - få opskrift her(Valdemarsro)
Tomatsauce med 3 slags tomatTomatsauce med 3 slags tomat
Uhmm....pasta med tomatsauce, en klassiker, der falder i god jord hos både børn og voksne. Vi har lavet tomatsaucen med 3 slags tomat - det giver både bredde og dybde i smagen.(Karolines Køkken)
Fasan i fløde med rodfrugterFasan i fløde med rodfrugter
Lækker pastaret med vildtkød og rodfrugter.(Karolines Køkken)
Tomatsauce med røde linserTomatsauce med røde linser
Chunky vegetarisk pastasauce med fylde fra røde linser. Nem og hurtigt pastaret!(Karolines Køkken)
Hjemmelavet pastasovs lavet helt fra bunden - den bedsteHjemmelavet pastasovs lavet helt fra bunden - den bedste
Med denne opskrift kan du hurtigt lave hjemmelavet pastasovs, der smager helt fantastisk. Pastasovsen skal småsimre i cirka 45 minutter.(Madens Verden)
Hjemmelavet pasta opskrift med eller uden pastamaskineHjemmelavet pasta opskrift med eller uden pastamaskine
Her er en god grundopskrift på hjemmelavet pasta, hvor du kan se og lære at lave frisk pasta fra bunden. Og intet slår hjemmelavet pastadej!(Madens Verden)
Skinkeschnitzler med salviesauceSkinkeschnitzler med salviesauce
Nem opskrift på en dejlig ret med salviesauce, frisk pasta og lækre skinkeschnitzler. Glæd dig til at prøve denne fedtfattige hovedret.(Karolines Køkken)
TomatsuppeTomatsuppe
En cremet og hjemmelavet tomatsuppe med pasta. Suppen smager fantastisk! Prøv opskriften og få en dejlig varme her(Karolines Køkken)
Pasta med hasselnødder og salvie - nem og hurtig hverdagsretPasta med hasselnødder og salvie - nem og hurtig hverdagsret
Pasta med hasselnødder og salvie er en super hurtig og lækker vegetar hverdagsret som kan være klar til servering på 15 minutter - få opskrift her(Valdemarsro)
Pasta i tomatfløde - nem one-pot ret på 15 min.Pasta i tomatfløde - nem one-pot ret på 15 min.
Lækker opskrift på pasta i tomatfløde, der er en både nem, hurtig og vegetarisk pastaret. Samtidig laves hele retten i sammen gryde.(Madens Verden)
Opskrift på pasta i flødesovs (med hønsefond og fløde)Opskrift på pasta i flødesovs (med hønsefond og fløde)
Se min klassiske opskrift på pasta i flødesovs, der dog er lavet med halvt hønsefond, og derfor er knap så fedtholdig. Og husk at gemme lidt af pastavandet.(Madens Verden)
Pasta/broccolisalat med karrydressing, bacon og pinjekernerPasta/broccolisalat med karrydressing, bacon og pinjekerner
  Salaten her er nem og lækker som frokost eller som tilbehør. Den blev til da baconpakken i køleskabet skreg på selskab. Brug en god mayo, da den gør forskellen.      (Louiogbearnaisen)
Italiensk inspireret one potItaliensk inspireret one pot
One pot pasta med bacon. Så bliver det faktisk ikke nemmere - du skal bare huske at tænde for blusset og røre i gryden af og til. Og vupti står aftensmaden på bordet.(Karolines Køkken)
Italiensk inspireret tomatsuppeItaliensk inspireret tomatsuppe
Nem tomatsuppe med inspiration fra Italien. Denne skønne tomatsuppe med masser af grøntsager, pasta og parmesan kan nemt blive en af familiens klassikere. (Karolines Køkken)
Marineret pastasalat med krydret dressing og baconMarineret pastasalat med krydret dressing og bacon
“Jeg må gå til bekendelse. Ligeså sundt rugbrød er, ligeså lidt er jeg vild med det. Jo, jeg er vild med nybagt lun rugbrød med masser af lækkert pålæg og topping. Men til madpakken er det bare no-go for mig, så istedet er jeg blevet specialiseret i alternativer. Da den stod på studiedage, er den...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Kyllingesalat med pasta, bacon og blandet salatKyllingesalat med pasta, bacon og blandet salat
Lækker kyllingesalat med pasta, en sprødristet bacon og en blandet salat. God og sund mad på en travl hverdag, som du kan lave på 20 minutter.(Madens Verden)
Kødboller i tomatsauceKødboller i tomatsauce
Denne kombination går aldrig af mode. Pasta, tomat og kød er vellidt af både voksne og børn.(Karolines Køkken)
Sprøde pastaskaller med flyvefiskerognSprøde pastaskaller med flyvefiskerogn
Skøn som tapas, forret eller appetizer mens I venter på at gå til bords. Kan også laves med andet topping, fx. rejer eller grøntsager.(Karolines Køkken)
Pasta i spinatsauce med smørstegt kyllingebrystPasta i spinatsauce med smørstegt kyllingebryst
Pasta i spinatsauce er både nem og hurtig aftensmad med pastapenne, der smager super godt. Pastaretten serveres med skiver af smørstegt kyllingebryst.(Madens Verden)
Kødboller med ost i tomatsauceKødboller med ost i tomatsauce
Enkel pastaret med masser af smag!(Karolines Køkken)
Ostesauce til pasta og torskOstesauce til pasta og torsk
Smuk og nem fiskeret. De lækre tigerrejer giver både farve og bid til retten.(Karolines Køkken)
Tøm-køleskabet-pastasauceTøm-køleskabet-pastasauce
Tøm-køleskabet-pastasauce er den nemme pastasauce, der hjælper dig med at undgå madspild. Tøm-køleskabet-pastasauce indeholder masser af grøntsager og masser af umami, som er med til at gøre os tilfredse når vi spiser grønt.(Karolines Køkken)
One Pot Pasta med tomatsauce og kødbollerOne Pot Pasta med tomatsauce og kødboller
Spaghetti med kødboller og tomatsauce er en klassiker og her får du en lynhurtig og lækker opskrift på one pot pasta med kødboller og tomatsauce(Valdemarsro)
Rødtunge med urter Rødtunge med urter
Rødtungen er her rullet sammen om krydderurter og blåskimmelost. Serveres med cremet pasta.(Karolines Køkken)
Pastafad med bacon og gnavegrøntPastafad med bacon og gnavegrønt
Se den lækre opskrift på pastafad med bacon, hvor pastaskruer bages i ovnen sammen med bacon, løg og en æggefløde. Serveres med gnavegrønt.(Madens Verden)
Pastasalat med kalkun og tomat (nem opskrift)Pastasalat med kalkun og tomat (nem opskrift)
Pastasalat med kalkun og tomat: En nem pastasalat med stegt kalkun, tomater i både, hvidløg og rucola. Det er en både velsmagende og fedtfattig pastasalat.(Madens Verden)
3 slags rogn3 slags rogn
Frisk og sprød lille fiskeforret eller tapastallerken.(Karolines Køkken)
Italiensk grøntsagssuppe med grønkål og bønnerItaliensk grøntsagssuppe med grønkål og bønner
Italiensk grøntsagssuppe er en minestrone, der laves med bla. grønkål, bønner og pasta. Suppen er meget nærende, og laves uden kød. God vegetarsuppe.(Madens Verden)
Kold pastasalat med kylling og dressingKold pastasalat med kylling og dressing
Dette er en opskrift på kold pastasalat med kylling og masser af grøntsager. Den færdige pastasalat vendes med en olie- og citrondressing.(Madens Verden)
Mangosalat med basilikum, soltørrede tomater og mozzarellaMangosalat med basilikum, soltørrede tomater og mozzarella
En hurtig og skøn salat her i sommervarmen. Som sagt bliver det ikke lavet meget varm mad herhjemme de her dage, i stedet spiser jeg masser af salater. Jeg er vild med frugt i salat, da giver et lækkert samspil og indeholder kulhydrat, så jeg kan skippe pasta, kartofler og diverse stivelser. S alaten her, er som...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Torsk i folie med frisk spinat og hvidvinssauceTorsk i folie med frisk spinat og hvidvinssauce
Smukke fiskepakker anrettet med cremet pasta og pistacienødder.(Karolines Køkken)
Pasta med chorizo og svampePasta med chorizo og svampe
Pasta med chorizo og svampe samt rosmarin er virkelig god og lækker efterårsagtig hverdagsmad som er hurtigt at lave - få den nemme opskrift her(Valdemarsro)
Pasta med oksekød og citronfløde på 15 minutterPasta med oksekød og citronfløde på 15 minutter
En dejlig opskrift på pasta med oksekød og citronfløde. Pastaretten er perfekt som aftensmad, og laves med strimler af oksekød, pasta og den lækre sovs.(Madens Verden)
Chilirejer med hvidløgChilirejer med hvidløg
Chilirejer smager fantastisk. Top en salat eller pastaret med rejerne eller spis dem som de er.(Karolines Køkken)
Pastadej til Thermomix - den nemme opskriftPastadej til Thermomix - den nemme opskrift
Her får du en nem opskrift på italiensk pastadej til Thermomix. Pastadejen laves på 2 minutter, men kan også laves uden Thermomix.(Madens Verden)
Fettuccine med squash, citron og flødeFettuccine med squash, citron og fløde
Fettuccine med squash, citron og fløde er en lækker opskrift på en pastaret med en frisk, syrlig og let smag. Glæd dig til at nyde denne lækre ret med pasta, squash, hvidløg og citron.(Karolines Køkken)
Squashpasta med spinat og flanksteakSquashpasta med spinat og flanksteak
Høvlede strimler af squash i pasta. En dejlig måde at spise squash, hvor den stadig bevarer lidt af sin sprødhed.(Karolines Køkken)
Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling – i parmesansauceTortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling – i parmesansauce
Lækker pastaret på tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling i en lækker parmesansauce. Opskrift på nem hverdagsmad, som du hurtigt kan lave(Louiogbearnaisen)
Squashspaghetti med kødboller og citronhytteostSquashspaghetti med kødboller og citronhytteost
Skøn pastaret der både mætter og giver point på grøntsagskontoen - og så er den en fryd for øjet!(Karolines Køkken)
Ovnbagt havkat med svampesauceOvnbagt havkat med svampesauce
Retten serveres med porrepasta og rødvinssauce. Havkat kan udskiftes med torsk eller lyssej.(Karolines Køkken)
Chicken Pizzaiola - ret med kylling, pepperoni og ostChicken Pizzaiola - ret med kylling, pepperoni og ost
Chicken Pizzaiola er en lækker ret til aftensmad, og den laves blandt andet med kyllingefilet, pepperoni og ost i en tomatsovs. Serveres med pasta.(Madens Verden)
Ovnbagt laksOvnbagt laks
Laks i Ovn er en favorit til hverdag og fest. Disse Laksefileter i Ovn har fået godt selskab af cremet pasta. Hurtig ret du kan lave på 30 minutter!(Karolines Køkken)
Pastaskruer med broccoli, kylling og flødesaucePastaskruer med broccoli, kylling og flødesauce
Her får du min opskrift på pastaskruer med broccoli, der tilberedes på panden sammen med kylling brystfilet og lidt fløde. Nem aftensmad, som alle elsker.(Madens Verden)
Oksekødspie med pastasalat - butterdej med kødOksekødspie med pastasalat - butterdej med kød
En nem opskrift på oksekødspie med pastasalat. En klassisk pie med hakket oksekød og butterdej, og den er god som aftensmad. Med tips til brug af butterdej.(Madens Verden)
Nem kyllingepande med pasta og tomat på 25 minutterNem kyllingepande med pasta og tomat på 25 minutter
Her får du en nem og hurtig opskrift på kyllingepande, der laves med kyllingebryst, pasta, hakkede tomater og lidt fløde. En god hverdagsret.(Madens Verden)
Tortellini med grønkål og granatæbleTortellini med grønkål og granatæble
Tortellini er små fyldte pastaer - et populært medlem af pastafamilien. Prøv tortellini i skønt selskab med grønkål, granatæblekerner og en lækker cremet sauce. (Karolines Køkken)
Peberfrugt pesto med hasselnødderPeberfrugt pesto med hasselnødder
Opskrift på super lækker og nem peberfrugt pesto med hvidløg og hasselnødder . perfekt til dip, sandwich, pasta og lign - læs mere her(Valdemarsro)
Pasta med grønt og kylling på 20 minutterPasta med grønt og kylling på 20 minutter
Her får du min opskrift på pasta med grønt og kylling, og det er aftensmad, som du nemt kan lave på 20 minutter. Med en lækker flødesovs til.(Madens Verden)
Pasta med bacon og spidskål - pastaret på 20 min.Pasta med bacon og spidskål - pastaret på 20 min.
Her er min opskrift på pasta med bacon og spidskål, som du kan lave på ca. 20 minutter. En nem pastaret med lækre ingredienser, som alle kan lide.(Madens Verden)
Pasta opskrift med tomatflødesovs og baconPasta opskrift med tomatflødesovs og bacon
Min favorit pasta opskrift, der er præcis så simpel som italienerne laver den. Bacon steges med tomat, fløde tilsættes, og til sidst vendes pasta i.(Madens Verden)
Italiensk pastaret med kylling, semidried tomater og persillepestoItaliensk pastaret med kylling, semidried tomater og persillepesto
Her får du min opskrift på en lækker italiensk pastaret, der bla. laves med kylling, semidried tomater og en flot persillepesto. Pasta med masser af smag.(Madens Verden)
Den hurtige scoremiddag: Frisk pasta med RamsløgspestoDen hurtige scoremiddag: Frisk pasta med Ramsløgspesto
"Så for pokker" - der kommer sgu kvinder på besøg og de skal imponeres. Så er gode råd dyre, men frygt ej for her på Gastromand er vi ret gode til det der med at(Gastromand.dk)
Gratinerede rødspættefileterGratinerede rødspættefileter
....og pasta, grøntsager og cremet ostesauce - uhm det smager godt!(Karolines Køkken)
One pot pasta med bacon  og pølserOne pot pasta med bacon og pølser
Her får du opskriften på en hurtig one pot pasta med bacon. Pastaretten laves i én gryde, og derfor er den ret nem at gå til.(Madens Verden)
Stegt kylling med citron, hvidløg og rosmarinStegt kylling med citron, hvidløg og rosmarin
Denne opskrift giver en saftig og lækker stegt kylling med citron, hvidløg og rosmarin. Sammen med den dejlige broccoli og tomatpasta er du sikret en vellykket hovedret.(Karolines Køkken)
Nem one pot pasta med hakket oksekødNem one pot pasta med hakket oksekød
Denne opskrift er på en one pot pasta, hvor hele pastaretten laves i samme gryde. Den er med hakket oksekød, og one pasta er en hurtig ret.(Madens Verden)
Pasta i ovn - pastaskruer i fad med flødesovsPasta i ovn - pastaskruer i fad med flødesovs
Pasta i ovn er dejlig og nem aftensmad, som alle elsker. Pastaskruer i fad, der laves med bacon, kylling og lækre grønsager i flødesovs.(Madens Verden)
Nemme og ovnbagte kyllingeboller i tomatsovsNemme og ovnbagte kyllingeboller i tomatsovs
Her får du min opskrift på kyllingeboller i tomatsovs, der er en nem og lækker hovedret. Kyllingebollerne steges i ovnen, og hele retten serveres med pasta.(Madens Verden)
Hjemmelavet fettuccine - på den autentiske mådeHjemmelavet fettuccine - på den autentiske måde
Hjemmelavet fettuccine er smagen af Italien, og så er det helt utroligt nemt at lave. Smagen er selvfølgelig uden sammenligning til den pasta, man kan købe.(Madens Verden)
Broccolisauce - pureret broccoli med mælk til pastaBroccolisauce - pureret broccoli med mælk til pasta
Broccolisauce passer perfekt til pasta, hvor smagen af broccoli trækker godt ind i den kogte pasta. Et godt alternativ til den klassiske tomatsauce.(Madens Verden)
Stegt paneer med tomatsalatStegt paneer med tomatsalat
Nem pastaret med grøntsager og hjemmelavet paneer ost. Lav evt. osten dagen før.(Karolines Køkken)
Fisk med syrlig sennepssauceFisk med syrlig sennepssauce
Den syrlige sennepssauce binder fisk, grøntsager og pasta sammen til en skøn ret med masser af smag og farver.(Karolines Køkken)
Pocherede æg - den nemmePocherede æg - den nemme
En supernem metode til at lave pocheret æg, som lykkes hver gang. Pocherede æg er lækre og kan være med til at højne nydelsen af en salat, en pastaret og meget andet.(Karolines Køkken)
Laks med spinat og pasta i flødesovs (flødestuvet laks)Laks med spinat og pasta i flødesovs (flødestuvet laks)
God opskrift på laks med spinat, der vendes pasta og fløde i en lækker flødesovs. En forrygende lakseopskrift, som alle kan lide.(Madens Verden)
Fiskefad med muslingerFiskefad med muslinger
Fisk og grøntsager gratineret med cremet ostesauce - og med pasta til. Det er ikke så ringe endda!(Karolines Køkken)
Pasta bolognese - den ægte italienske kødsovsPasta bolognese - den ægte italienske kødsovs
Pasta bolognese er en klassisk kødsovs til pasta, der selvfølgelig stammer fra Italien. Den laves lokalt i mange variationer, men her er mit bedste bud på kødsovsen.(Madens Verden)
Pastasalat med tun og birkesdressingPastasalat med tun og birkesdressing
Her får du en lækker opskrift på pastasalat med tun og birkesdressing. En opskrift fra Newyorker By Heart, og den nemme pastasalat laves med tun på dåse.(Madens Verden)
Stegte grøntsager med pasta og garam masaladressingStegte grøntsager med pasta og garam masaladressing
En nem og hurtig ret til aftensmad. Pasta, dejlige rodfrugter, oksekød, sprøde cashewnødder og på toppen en frisk og krydret dressing.(Karolines Køkken)
Spaghetti Carbonara - verdens måske bedste pastaretSpaghetti Carbonara - verdens måske bedste pastaret
Klassisk Spaghetti/Pasta alla Carbonara er en rigtig lækker ret - og ja... denne udgave er ikke helt den helt autentiske. Vi har nemlig tilladt os, at tune den lidt. Mange mener, at løg, hvidløg, champignon og(Gastromand.dk)
One Pot Pasta / Frisk pasta med forårsgrøntsagerOne Pot Pasta / Frisk pasta med forårsgrøntsager
One pot pasta - kom alt i en gryde og på kort tid har du en lækker pastaret. Få opskriften på en vegetarisk One Pot Pasta med grøntsager her(Louiogbearnaisen)
Kyllingesalat med spidskål og pastaKyllingesalat med spidskål og pasta
Opskrift på sund fastfood, for det bliver ikke bedre og nemmere end denne lækre kyllingesalat med spidskål og pasta.(Madens Verden)
Stegte kyllingelår med pastasalatStegte kyllingelår med pastasalat
Stegte kyllingelår med en lun grøn pastasalat med masser af fylde og smag fra cremet salatost. (Karolines Køkken)
Fisk i tomatflødesovs (ovnbagt)Fisk i tomatflødesovs (ovnbagt)
God opskrift på fisk i tomatflødesovs, der laves af fladfisk, som du omvikler med skinke. Tomatflødesovs laves at tomatpasta og fløde.(Madens Verden)
Oksekød i tomatsauce med frisk pasta (italiensk mad)Oksekød i tomatsauce med frisk pasta (italiensk mad)
Min opskrift på oksekødi tomatsauce, der serveres med frisk pasta. En klassisk ret fra Italien, hvor oksekød steges med hakkede tomater og peberfrugt.(Madens Verden)
Pasta med blomkål og lækker tomatsaucePasta med blomkål og lækker tomatsauce
Her får du min opskrift på pasta med blomkål. En skøn pastaret i tomatsauce, og den kan bruges som vegetarret - eller serveres med skinke til.(Madens Verden)
Frisk pasta med kalkunstrimler og paprikaflødeFrisk pasta med kalkunstrimler og paprikafløde
Se hvordan du både hurtigt og nemt laver en hurtig ret med frisk pasta med kalkunstrimler, der vendes i en lækker paprikafløde.(Madens Verden)
Pasta med ærter og bacon i bechamelsaucePasta med ærter og bacon i bechamelsauce
Pasta med ærter en ret simpel pastaret, som er hurtig at lave som aftensmad til hverdag. Pasta, ærter og stegt bacon vendes nemt i en lækker bechamelsauce.(Madens Verden)
Salat med kylling, spinat og bacondressingSalat med kylling, spinat og bacondressing
Her får du min opskrift på salat med kylling, spinat, pasta og en lækker bacondressing. Kyllingesalat er beregnet som hovedmåltid.(Madens Verden)
Kylling i tomatsauce med pasta og rucolaKylling i tomatsauce med pasta og rucola
Her er min opskrift på kylling i tomatsauce med pasta og rucola. Det er en lækker pastaret, der er nem at lave, og som ikke tager mere end 20 min.(Madens Verden)
Pastasalat med bønner, kylling og basilikumsoliePastasalat med bønner, kylling og basilikumsolie
Her får du min opskrift på en nem pastasalat med bønner og kylling. God og sund aftensmad, hvor pasta- og kyllingesalaten serveres med en basilikumsolie.(Madens Verden)
Grillet kalkunbryst med pasta i cremet flødesauceGrillet kalkunbryst med pasta i cremet flødesauce
Se den lækre opskrift på grillet kalkunbryst med pasta i cremet flødesauce, der også indeholder asparges og peberfrugt.(Madens Verden)
Hurtig pastaret med asparges, rucola og flødeHurtig pastaret med asparges, rucola og fløde
Her får du min opskrift på en hurtig pastaret, der samtidig smager super godt. Opskriften er uden kød, men med bla. asparges, rucola, fløde og tomater.(Madens Verden)
Pastafad med kylling, grøntsager og tomatsuppePastafad med kylling, grøntsager og tomatsuppe
Her får du opskriften på pastafad med kylling, grøntsager og tomatsuppe fra Newyorker By Heart. En god aftensmad, som kan varieres på mange måder.(Madens Verden)
Muslinger med grapefrugtMuslinger med grapefrugt
Muslinger og pasta kan bringe tankerne til Italien og sol og varme.(Karolines Køkken)
Pasta med aubergine - nem pastaret uden kødPasta med aubergine - nem pastaret uden kød
Prøv lige denne opskrift på pasta med aubergine og squash. En lækker og kødfri ret til aftensmad, og pastaretten er samtidig både nem og hurtig at lave.(Madens Verden)
Pasta med hvidløg og olie - spaghetti aglio e olioPasta med hvidløg og olie - spaghetti aglio e olio
Her får du min opskrift på pasta med hvidløg og olie, som italienerne kalder spaghetti aglio e olio. Super nem og hurtig pastaret uden kød.(Madens Verden)
Verdens bedste pastasalatVerdens bedste pastasalat
Opskrift på verdens bedste pastasalat, der laves med pasta, letkogt broccoli, majs og friskhakket persille. Vend også lidt olie i.(Madens Verden)
Pande med skinkestrimler og tomatPande med skinkestrimler og tomat
Smagfuld pastaret der kan laves hele året rundt og er god som hverdagsret til hele familien.(Karolines Køkken)
Semidried tomater - langtidsstegte i ovn på 1 timeSemidried tomater - langtidsstegte i ovn på 1 time
Semidried tomater er en super nem og lækker måde at få mere smag ud af tomaterne på. Her er de langtidsstegt i en time i ovnen, og perfekte til bla. pasta.(Madens Verden)
Pasta med salviesmørPasta med salviesmør
Salviesmør og pasta er virkelig et match made in heaven og denne lækre italienske ret er så enkel og simpel - få opskriften her(Valdemarsro)
Nem pastaret med fettuccine, fløde og parmaskinkeNem pastaret med fettuccine, fløde og parmaskinke
Her får du min opskrift på en nem pastaret, der laves med fettuccine. Pastaretten indeholder desuden også parmaskine, asparges og fløde. Typisk italiensk.(Madens Verden)
Tyrkisk pastasalatTyrkisk pastasalat
Puntalette eller risoni er små pasta formet som ris. Meget populært i salater eller supper.(Karolines Køkken)
Svensk pølseret med pasta (nem og børnevenlig opskrift)Svensk pølseret med pasta (nem og børnevenlig opskrift)
Sådan laver du en god svensk pølseret med pasta. Gammel dansk ret, der såvidt vides ikke har noget at gøre med Sverige. Se den nemme opskrift her.(Madens Verden)
Pasta med salvie, hvidløg og baconPasta med salvie, hvidløg og bacon
Skøn pasta med salvie, hvidløg og bacon. En klassisk ret fra Italien, der er nem at lave, og som samtidig smager helt fantastisk.(Madens Verden)
Græsk pastasalatGræsk pastasalat
Pastasalat som smager helt fantastisk, er hurtig og nem at lave og har en let dressing. Brug pasta salaten både som en vegetarisk hovedret, tilbehør til grillmad eller til en sommerfrokost. Opskrift på græsk inspireret pastasalat med masser af smag - perfekt sommer mad(Louiogbearnaisen)
Rustik spaghetti bologneseRustik spaghetti bolognese
Nem og hurtig spaghetti bolognese med dejlig krydret smag. Hvis du elsker pasta med kødsovs, så prøv denne pastaret!(Karolines Køkken)
Pastaskruer med kødsovs: Pasta med gulerødder og bladselleriPastaskruer med kødsovs: Pasta med gulerødder og bladselleri
Her er opskriften på pastaskruer med kødsovs, der er en nem pastaret med hakket oksekød, gulerødder, bladselleri og andre lækre ting.(Madens Verden)
Pasta med knoldselleri og porre (vegetarisk pastaret)Pasta med knoldselleri og porre (vegetarisk pastaret)
Pasta med knoldselleri er en nem pastaret uden kød. Knoldselleri steges mør sammen med porre i en cremet flødesauce, og det er nem aftensmad på 20 minutter.(Madens Verden)
Verdens bedste italienske kødsovs opskriftVerdens bedste italienske kødsovs opskrift
Her får du opskriften på verdens bedste kødsovs, der meget gerne må simre nogle timer. Den rigtige italienske kødsovs med rødvin til pasta.(Madens Verden)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes