Vi fandt 6 opskrifter med søgeordet napoleonshat:
Opskrift på napoleonshatte som bageren laver demOpskrift på napoleonshatte som bageren laver dem
Her får du min bedste opskrift på napoleonshatte, der er en mørdejskage med kugle af marcipan, som derefter dyppes i chokolade.(Madens Verden)
Linsedej og mørdej - grundopskrift til linser og tærterLinsedej og mørdej - grundopskrift til linser og tærter
Linsedej (mørdej) bruges i mange kager og her får du en god opskrift på den. Brug dejen til bla. hindbærsnitter, napoleonshatte og linser.(Madens Verden)
NapoleonshatteNapoleonshatte
Da kæresten forleden havde besøg, havde jeg et hængeparti jeg skulle have rådet bod på. Egentlig skulle den have stået på Citronmåne i konkurrence med Nettos den billigste. Men uden økologiske citroner i køleskabet, blev det til hindbærsnitter, napoleonshatte og brownies.. og så lige en håndfuld småkager af den sidste rest mørdej. Hindbærsnitterne var en...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Mørdej - grunddej til tærter og napoleonshatteMørdej - grunddej til tærter og napoleonshatte
Mørdej bruger du blandt andet tærter og napoleonshatte, men også hindbærsnitter. Ingredienserne er mel, smør, æg og sukker.(Madens Verden)
Mini NapoleonshatteMini Napoleonshatte
Små napoleonshatte med marcipan. En simpel tørkage, som smager skønt. Bag dine egne små udgaver med denne opskrift.(Louiogbearnaisen)
Små napoleonshatteSmå napoleonshatte
En lille sød udgave af den populære napoleonshat. Størrelsen er perfekt på en kagebuffet, hvor der serveres andre kager - eller serveret som "lidt sødt til kaffen" efter middagen.(Karolines Køkken)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes