Vi fandt 22 opskrifter med søgeordet hummus:
Facts om hummus:
Hummus er en klassisk forret og snack fra Mellemøsten bestående primært af kikærtpuré med varierende tilbehør. I fremstilling af hummus anvendes især tahini, olivenolie, citronsaft, husholdningssalt og hvidløg Retten serveres f.eks. som dip til forretter eller smøres direkte på nybagte, varme fladbrød. Navnet stammer fra det arabiske حمّص (ḥummuṣ), der blot betyder "kikært". Den nøjagtige kombination af ingredienser, oprindelse og kvalitet, har været kilde til en del uenigheder blandt især folk i Mellemøsten.
Tortilla med laks og ærtehummusTortilla med laks og ærtehummus
Frisk nemt den traditionelle hummus opskrift op med ærter og få en sund ærtehummus. Smager skønt som dressing i en tortilla eller som dip til grøntsager(Louiogbearnaisen)
Grøn ærtehummusGrøn ærtehummus
Der er virkelig knald på farven i denne skønne ærtehummus! Et lækkert alternativ til den traditionelle hummus af kikærter.(Karolines Køkken)
HummusHummus
Hummus er en kikærtemos, som egner sig godt som dip. Denne Opskrift på Hummus giver en skøn og cremet Hummus.(Karolines Køkken)
Hummus med edamamebønnerHummus med edamamebønner
Grøn cremet hummus med edamamebønner og salatost. Lækker som dip til snackgrønt eller som tilbehør til en salat eller på ostebordet.(Karolines Køkken)
Hummus med kålsalat og rødbederHummus med kålsalat og rødbeder
Hjemmelavet hummus danner bunden i denne skønne salat, hvor nykogte rødbeder, salatost, rød- og grønkål giver farver og fylde til tallerkenen. Til denne hummus har vi brugt kikærter fra dåse, men hjemmekogte kikærter gør bestemt ikke hummussen dårligere.(Karolines Køkken)
Hummus med yoghurtHummus med yoghurt
En cremet hummus med kikærter, yoghurt og rosmarin. En lækker dip til fx snackgrønt.(Karolines Køkken)
Sandwich med røget laks og kikærtecremeSandwich med røget laks og kikærtecreme
Hvordan bliver man mæt af en sandwich til aftensmad? Gør som her! Suppler de lækre skiver røget laks og grøntsagerne med en hjemmelavet kikærtecreme - den minder meget om hummus.(Karolines Køkken)
Sellerihummus med wasabi og æblecidereddike Sellerihummus med wasabi og æblecidereddike
Cremet og blød dip af selleri med et stærkt touts af wasabi "japansk peberod"(Karolines Køkken)
Rødbededeller med hummusdressingRødbededeller med hummusdressing
Rødbededeller med salatost smager skønt i et pitabrød med grøn salat og hummusdressing (en tynd hummus). Disse grøntsagsdeller er nemme at lave og kan hurtigt blive en favorit på middagsbordet.(Karolines Køkken)
Den bedste hummus. Sund og nem opskrift på humusDen bedste hummus. Sund og nem opskrift på humus
Hummus er hurtigt og nemt at lave selv. 2 minutter - så har du hjemmelavet nem humus. Brug din hummus som dip, i sandwich eller i pita brød. Få opskrift på hummus her(Louiogbearnaisen)
Rødbedehummus med kikærterRødbedehummus med kikærter
En skøn dip, brug den som snack til velkomstdrinken med chips og grøntsager til. Eller som "saucen" til en bøf med en lækker salat ved siden af. (Karolines Køkken)
Rødbedehummus med ost og hindbærvineddikeRødbedehummus med ost og hindbærvineddike
En smuk rødbedehummus - lækkert som dip til grillet kød eller som spread i fx en sandwich.(Karolines Køkken)
Gulerodshummus Gulerodshummus
Lækkert alternativ til den klassiske kikærtehummus . Gulerodshummus er både sød og frisk og smager godt som tilbehør til diverse brød- og grøntsagsstænger.(Karolines Køkken)
Ostemad med rødbedehummus og cornichoner Ostemad med rødbedehummus og cornichoner
Den kraftige smag af lagret ost kommer her i godt selskab med syrlige cornichoner, stærke skalotteløg og en flot og lækker rødbedehummus. I et sådant selskab bliver den ordinære ostemad ekstraordinær.(Karolines Køkken)
Grillede grøntsager med edamamehummusGrillede grøntsager med edamamehummus
Grøntsagerne får en skøn, intens smag når de grilles. Sammen med den fyldige edamamehummus er der lagt op til dejlig aftensmad.(Karolines Køkken)
FlækærtemosFlækærtemos
En anderledes "hummus" - god til sandwich, madpakken eller dip til grøntsager.(Karolines Køkken)
Hummus med spinat, feta og pinjekernerHummus med spinat, feta og pinjekerner
Nem hummus, som er hurtig at lave og smager fantastisk som dip, i sandwich eller pita brød. Vælg selv om din hummus skal laves med eller uden olie og tahin.(Louiogbearnaisen)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes