Vi fandt 100 opskrifter med søgeordet marcipan:
Facts om marcipan:
Marcipan er en fødevare, der består af malede mandler og sukker, og hvis karakteristiske smag især stammer fra bittermandler, der typisk udgør mellem 4% og 6% af det totale mandelindhold efter vægt. Marcipan kan også være tilsat rosenvand. Marcipan bruges til konfekt, og i is og bagværk (fx i remonce). Det er nemt at forme og kan farves med frugtfarve, og det benyttes derfor ofte til at dekorere kager. En type marcipan som kaldes bagemarcipan, beregnet til brug i bagværk, indeholder udover mandler også abrikoskerner. Dette skulle gøre marcipanen mere bagefast og forhindre at den flyder ud. Dette produkt kaldes undertiden percipan, primært i Tyskland hvor betegnelsen marcipan ikke må benyttes om blandingsproduktet, der er billigere og regnes for mindre eksklusivt. I Danmark er der ingen regler på dette område. Marcipan er hovedbestanddelen af kransekage, som i Danmark ofte spises ved midnat nytårsaften.
Gammeldags fastelavnsboller med vaniljecreme og syltetøjGammeldags fastelavnsboller med vaniljecreme og syltetøj
Hjemmebagte fastelavnsboller med fyld af vaniljecreme, syltetøj eller marcipan smager skønt. Prøv verdens bedste opskrift på klassiske fastelavnsboller >>(Louiogbearnaisen)
Flødeis med marinerede jordbær og sprød marcipanFlødeis med marinerede jordbær og sprød marcipan
En nem og dejlig dessert, der smager allerbedst, når jordbærrene er sødest og rødest! Uden for jordbærsæsonen kan desserten laves med anden frugt.(Karolines Køkken)
HjertekageHjertekage
Imponer en du holder af med denne helt fantastiske hjertekage med jordbærfyld og marcipan.(Karolines Køkken)
Grillede nektariner med marcipan og mandelflagerGrillede nektariner med marcipan og mandelflager
“Da jeg var hjemme for et par uger siden, blev der grillet i stor stil. Normalt plejer det at være bananer, der kommer på eftervarmen. Men nu har jeg fået en ny favorit. Nektariner er perfekte som afslutning på grillmaden. Den syrlige smag, blandet med en let sødlig smag af marcipan og fed smag af...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Klassiske kærnemælkshornKlassiske kærnemælkshorn
Opskrift på lækre gammeldags kærnemælkshorn med marcipanremonce, som smager dejligt til kaffen. Find den bedste opskrift på kærnemælkhorn her(Louiogbearnaisen)
Citronmuffins med marcipanCitronmuffins med marcipan
De lækreste, svampede citronmuffins med marcipan, som hurtigt bliver en favorit. Få opskriften på de friske muffins med citron her og bag løs.(Louiogbearnaisen)
PåskekyllingerPåskekyllinger
Man kan lave påskekyllinger af perler, i karton, man kan hækle påskekyllinger og man kan tegne dem. Og så kan man selvfølgelig også lave påskekyllinger i marcipan.(Karolines Køkken)
Rabarbertærte med marcipanRabarbertærte med marcipan
Rabarbertærte med sprød bund og fyld af marcipan. Rabarbernes syre og marcipanens sødme gør denne tærte til et smagfuldt indslag på kagebordet! (Karolines Køkken)
Solbær-muffins med marcipan og yoghurtSolbær-muffins med marcipan og yoghurt
Jeg flasher ofte bær fra min fryser herinde og ja, jeg har stadig en hel del i fryseren fra sidste sommer. Så solbær blev hevet op og halvdelen af posen røg i de her muffins. Opskriften er en kending, det er nemlig den jeg brugte til gulerod/æble-muffins i Go’morgen Danmark. Da solbær er ret syrlige,...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Frugttærte med marcipan og friske bærFrugttærte med marcipan og friske bær
Frisk smuk og virkelig lækker frugttærte med marcipan i mørdejen og friske bær - få opskriften på den lækre tærte med bær og frugt her(Valdemarsro)
Salte marcipanchipsSalte marcipanchips
Helt enkle sød-salte marcipanchips, der passer rigtig godt til en ostebid - især til en vellagret hård ost og en cremet blåskimmelost. Marcipanchipsene smager også dejligt alene - de tilfredsstiller både den søde og den salte tand.(Karolines Køkken)
Konfekt med pistacie og marcipanKonfekt med pistacie og marcipan
Hjemmelavet nem konfekt med pistacie, marcipan og hvid chokolade. Et stykke konfekt, som er nemt at lave, pænt og smager pragtfuldt(Valdemarsro)
Mælkechokoladetærte med varm hindbærsauceMælkechokoladetærte med varm hindbærsauce
Kagen her er egentlig en islagkage. Med lækre marcipanbunde... mums!(Karolines Køkken)
Chokolade påskeægChokolade påskeæg
Opskrift på tre varianter af lækre hjemmelavede påskeæg både med og uden marcipan og fyldt med lækkerier og gode sager - få opskrift her(Valdemarsro)
Bagte marcipansmåkagerBagte marcipansmåkager
Weekenden stod på verdens bedste æbleskiver og julebag, da kæresten mente det bestemt var på tide. Der var blot en ting, der ikke kunne opklares – de absolutte yndlingskager. Sådan nogle småkager, der er hårde udenpå og bløde indeni og så med marcipan og mandler på toppen. Jeg var af den overbevisning at det først var almindelige...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
KattetungerKattetunger
  Med en rest marcipan, der råbte på at blive brugt og en kat der skulle passes, måtte der laves lidt belønning til kattepasseren. Så hvad andet end kattetunger. Halvdelen af kagerne røg på en tallerken og resten røg med i tasken. Og lur mig om ikke tallerkenen var tom og katten levede da jeg kom...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Mazarinkage med marcipanMazarinkage med marcipan
Ekstra svampet mazarinkage med marcipan. Enkel og forrygende god til en kop kaffe søndageftermiddag. Find opskriften her.(Louiogbearnaisen)
Hvid chokoladelagkageHvid chokoladelagkage
Lagkage med hvid chokoladefyld abrikospuré og marcipan - god til fødselsdage og andre festlige begivendeheder.(Karolines Køkken)
Marcipangrisen til mandelgavenMarcipangrisen til mandelgaven
“Kæresten havde arrangeret julefrokost og lige pludelig var ansvaret for mandelgaven havnet ved mig dagen før dagen. Jeg er af den opfattelse af det eneste rigtige som mandelgave er marcipangrise. Men da sådanne dyr ikke er til at opstøve, anden de er halve og små, blev det istedet til en rulle marcipan. Internettet er ikke...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Kanelsnurrere med marcipanKanelsnurrere med marcipan
Lune kanelsnurrer er en god forkælelse i weekenden. Fyld dem med en god remonce og spis til du revner. Find min bedste opskrift her.(Louiogbearnaisen)
Chokoladekrans med marcipanChokoladekrans med marcipan
Lækker brød krans fyldt med chokolade og marcipan. Skøn, snasket kage til brunch og kage til eftermiddag. Nem opskrift på stjerne med chokolade(Louiogbearnaisen)
Marcipanis med  kaffesirupMarcipanis med kaffesirup
Lækker is der får friskhed fra appelsinfileter og orangemandler. En dejlig dessert der egner sig godt til julen eller i januar.... hvis der er rester af marcipan og mandler.(Karolines Køkken)
DaddelkonfektDaddelkonfekt
Konfekt med dadler er et godt alternativ til den klassiske marcipankonfekt, og så smager det rigtig godt.(Karolines Køkken)
MarcipankageMarcipankage
Kage af gærdej med marcipan og citronskal og tilbehør af hindbær og fraiche.(Karolines Køkken)
Æblekage med strejf af julÆblekage med strejf af jul
I weekenden skulle der holdes advent og da jeg havde fået en forespørgsel på en julekage, lå den lige for. Kagen er ikke en traditionel julekage, som ofte indeholder tørrede frugter i lange baner. Da jeg har et lidt ambivalent forhold til dem, blev den her med æbler og kanel. Opskriften stammer fra Odense marcipansbagebog. Jeg...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Marcipankage med hvid chokoladecremeMarcipankage med hvid chokoladecreme
Skøn marcipankage med creme af hvid chokolade, piskefløde og vaniljekorn. Kumquats kan skiftes ud med appelsin eller mandarin.(Karolines Køkken)
MarcipankonfektMarcipankonfekt
Konfekt med marcipan & nougat er en klassiker. Prøv opskriften her og glæd dine nærmeste, når julefreden sænker sig. (Karolines Køkken)
BAGTE ÆBLER – fyldt med marcipan, kanel og smørBAGTE ÆBLER – fyldt med marcipan, kanel og smør
Bagte æbler må være en af de allerbedste efterårs- og vinterdesserter og en af de hurtigste, for de tager ingen tid at lave. Vælg lækre, danske æbler(Louiogbearnaisen)
DaddelmarcipanDaddelmarcipan
Denne marcipan er lavet af dadler og er et alternativ til den klassiske marcipan. Den er let at lave og kan bruges til at lave julekonfekt.(Karolines Køkken)
Marcipankonfekt med kirsebærMarcipankonfekt med kirsebær
Marcipan og kirsebær er en god konfekt klassiker. I denne opskrift er der brugt amarenakirsebær, som er italienske dessertkirsebær i en sirup, der smager lidt likøragtig, uden at der er alkohol i.(Karolines Køkken)
Marcipanlasagne med pocherede pærerMarcipanlasagne med pocherede pærer
Sprød bagt marcipan, springer ud over taglagt passionsfrugtsmousse og marcipan. Blomster og rødvinspocheret pære pynter resten af tallerkenen. En smuk dessert til en festlig aften.(Karolines Køkken)
Marcipanmuffins med frugt Marcipanmuffins med frugt
Smager skønt og kan anrettes flot med den friske frugt. Særdeles velegnet til festlige lejligheder.(Karolines Køkken)
Marcipansmåkager med hindbærfyldMarcipansmåkager med hindbærfyld
Sprøde marcipansmåkager med dejlig og velsmagende hindbærfyld. Yndige julekager, der imponerer!(Karolines Køkken)
MarcipansnitterMarcipansnitter
Så er det tid at få børnene med i køkkenet og lave konfekt i alverdens skønne farver!(Karolines Køkken)
MarcipanstængerMarcipanstænger
Marcipanstang, kringle - kært barn har mange navne - men sådan en lun sag til eftermiddagskaffen er ikke at kimse af.(Karolines Køkken)
Påskeæg med marcipan og chokoladePåskeæg med marcipan og chokolade
Der er påske og så skal der lidt marcipanæg til. Jeg laver dem helt enkelt; rå marcipan, groft mandelmel og 70% god chokolade. Selvom de er syndige, er de stadig et rigtig godt alternativ til alt påskeslikket, da det er rene råvarer af god kvalitet. Ved at blande det gode fedt fra mandlerne, med sukkeret i...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Mini NapoleonshatteMini Napoleonshatte
Små napoleonshatte med marcipan. En simpel tørkage, som smager skønt. Bag dine egne små udgaver med denne opskrift.(Louiogbearnaisen)
Pæretærter med butterdej, marcipancreme og mandlerPæretærter med butterdej, marcipancreme og mandler
En lækker dessertkage, der kan kombinere dessert og kaffe i et. Pæretærten blev serveret efter denne middag. Dessert og kaffe+kage kan ofte være lidt af en omgang på en aften. Derfor valgte jeg,  at kombinere dem med denne kage og det er bestemt ikke sidste gang den bliver lavet. Opskriften er den klassiske butterdejstærte med frugt,...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Pain au Chocolat / Chokolade CroissantPain au Chocolat / Chokolade Croissant
Forkæl dig selv eller dine gæster med hjemmelavede chokolade croissanter - en fransk klassiker. Her en opskrift fyldt med chokolade, marcipan og nødder.(Louiogbearnaisen)
Æblekager med lakrids og marcipanÆblekager med lakrids og marcipan
Opskrift på små æblekager med lakrids i lange baner - både lakridspulver og lakridssirup. Server æbletærterne lune med cremefraiche på en efterårsdag med regn og rusk, eller tag dem med i skoven.(Louiogbearnaisen)
Kanelsnurrer med marcipan + Guide: Sådan snurrer du kanelsnurrer!!Kanelsnurrer med marcipan + Guide: Sådan snurrer du kanelsnurrer!!
Opskrift på de bedste kanelsnurrer med marcipan. Nemme og lækre. Tjek guiden til hvordan du snurrer kanelsnurrer på den rigtige måde. Se billeder >>(Louiogbearnaisen)
Hytteost-trifli med marcipanmakroner, vaniljebagte rabarber og rålakridsHytteost-trifli med marcipanmakroner, vaniljebagte rabarber og rålakrids
Forkæl dine venner med denne lækre dessert, hvor sødmen fra makronerne matcher de lidt syrligere rabarber.(Karolines Køkken)
Rocky road med marcipanRocky road med marcipan
Rocky road med et juletvist. Tørrede frugter og nødder - det er da jul!(Karolines Køkken)
Gammeldags fastelavnsboller med marcipanGammeldags fastelavnsboller med marcipan
Skøn opskrift på gammeldags fastelavnsboller. Bag dem med creme eller fyld de gammeldags fastelavnsboller med remonce eller syltetøj. Få opskriften her(Louiogbearnaisen)
Ost med balsamicomandler og bagt marcipanOst med balsamicomandler og bagt marcipan
En spændende osteret med søde mandler og sprød marcipan. Prøv også at server den som dessert for osteelskere.(Karolines Køkken)
MazarinkagerMazarinkager
Søde små bastante minimuffins med tydelig smag af marcipan. Server dem som godbidder til kaffen eller som en lille dessert. (Karolines Køkken)
Rabarberkage med marcipan og mandelmelRabarberkage med marcipan og mandelmel
Nem opskrift på rabarberkage med marcipan.(Louiogbearnaisen)
Pæretærte med marcipan og mandelmel – den bedste efterårskagePæretærte med marcipan og mandelmel – den bedste efterårskage
Pæretærte med bagt marcipan creme - Lækker tærte som kan serveres med is, creme fraiche eller flødeskum. Tryk her for at se louiogbearnaisens opskrift på nem pæretærte.(Louiogbearnaisen)
Rustik tærte med marcipan og bærRustik tærte med marcipan og bær
Det her er sådan en kage, du lige laver i en vending, når der kommer uventede gæster. Når jeg endelig tager mig sammen til at lave mørdej, for ja, det sker uhyre sjældent. Det findes ikke noget mere besværligt end at prøve, at få sådan en dej til at hænge sammen. Det er rent smulder...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Sprød marcipanskål med passionscremeSprød marcipanskål med passionscreme
Påskeægget, der er udover det sædvanlige. En lækker passionscreme i en sprød marcipanskål, der portionsanrettes og tilmed kan gøres klar i forvejen. En "vinder" på påskebordet.(Karolines Køkken)
Lagkage med hindbærmousse og hvid chokoladeLagkage med hindbærmousse og hvid chokolade
Lagkage med lækre marcipanbunde, syrlig hindbærmousse og hvid chokolade - en smuk og delikat lagkage som vil pryde ethvert dessertbord.(Karolines Køkken)
Fastelavnsboller med flødeskumFastelavnsboller med flødeskum
Vandbakkelser med hindbærsylt og flødeskum er en dejlig variant af en hjemmelavet fastelavnsbolle. Prøv dem også med fyld af fx marcipan, vaniljecreme eller sveskemos i stedet for hindbær.(Karolines Køkken)
Chokoladesnurrer med marcipan og mandlerChokoladesnurrer med marcipan og mandler
Er du vild med kanelsnurrer, så skal du prøve de her lækre chokoladesnurrer med marcipan - det vil du ikke fortryde! Find også en guide til at snurre dem(Louiogbearnaisen)
Sprøde marcipankager med chokoladeSprøde marcipankager med chokolade
Disse sprøde kager er gode og hurtige at lave.(Karolines Køkken)
Chokolademazarin med Citrus og KakaosorbetChokolademazarin med Citrus og Kakaosorbet
Desserten skal være sød og lækker, vi foreslår en god chokolademazarin med sorbet. LÆS OGSÅ: Den Perfekte Nytårsmenu - Når kun det bedste er godt nok! Chokolademazarin med Citrus og Kakaosorbet Chokolademazarin125 g Marcipan100 g Smør100 g Sukker2(Gastromand.dk)
Kanelsnegle med marcipanremonceKanelsnegle med marcipanremonce
I en verden hvor alting hurtigt ender med blive moussekager med glace og bagerdystiske krummelurer, så kan man godt bare have behov for en god kanelsnegl. Her er vi ude i noget af det mest(Gastromand.dk)
Rabarbertærte med marcipanRabarbertærte med marcipan
Storbededagsferien har været en våd omgang, så når du alligevel står og kigger ud af vinduet og ser din rabarberplante bare vokse og vokse - og samtidig finder en pakke god marcipan i køleskabet, som(Gastromand.dk)
TræstammerTræstammer
Hjemmelavede lækre træstammer med trøffelmasse rullet i marcipan og dyppet i chokolade er et hit og nemt at lave selv - få opskrift(Valdemarsro)
Bagt æble med marcipan og kanelBagt æble med marcipan og kanel
Bagt æble med marcipan og kanel er en skøn efterårssnack eller dessert og så er den dejlig nem og hurtig at lave - få opskrift her(Valdemarsro)
Små mazarinkager med marcipan og stikkelsbærSmå mazarinkager med marcipan og stikkelsbær
De smukkeste små mazarinkager med marcipan. Den svampede mazarinkage får et strejf af sommer med friske stikkelsbær. En rigtig luksus opskrift.(Louiogbearnaisen)
KokoskonfektKokoskonfekt
Denne konfekt med kokos er en skøn kombination med marcipan og citron. (Karolines Køkken)
Marcipankonfekt med appelsin og grand marnierMarcipankonfekt med appelsin og grand marnier
Julens skønne konfekt i en god hjemmelavet udgave med marcipankonfekt med appelsin og skøn smag af grand marnier - få den enkle og nemme opskrift her (Valdemarsro)
US Praline MuffinsUS Praline Muffins
Jeg havde jo fået det hårde job, at bage kage til kæresten og kammeraterne. Fredag blev de spist af med kanelsnurrer med marcipan, som forsvandt som dug for solen. Jeg havde en hel masse kager, jeg gerne ville have prøvet af og det var faktisk ret svært at vælge, når jeg havde frit valg! Det...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Store flødeboller med marcipanbundStore flødeboller med marcipanbund
Efter en udsendelse i morgentv, hvor der blev lavet flødeboller måtte jeg bare i gang. Jeg har længe sværget til Frellesen flødeboller med marcipanbund og tykt mørk chokoladeovertræk. Men jeg er omvendt! De er helt ånssvagt nemt at lave dem selv og man kan få dem lige som man vil. Så gør det, det eneste...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Julekringle med remonce og kanelJulekringle med remonce og kanel
Julekringle fyldt med marcipan remonce og kanel. Opskrift på smuk flettet kringle, som imponerer hver gang. + Guide til at flette din kringle.(Louiogbearnaisen)
Havregrynskugler med marcipan og lakridsHavregrynskugler med marcipan og lakrids
Prøv disse lækre havregrynskugler med marcipan og lakrids.(Karolines Køkken)
ToscatærteToscatærte
Nem og lækker toscatærte med mørdejsbund, mazarin med marcipan og knasende karameltop med nødder. Toscakage er en skøn dessertkage eller kage til kaffen(Louiogbearnaisen)
Klassiske fastelavnsboller med vaniljecreme eller remonceKlassiske fastelavnsboller med vaniljecreme eller remonce
De bedste fastelavnsboller med hjemmelavet vaniljecreme eller remonce på marcipan og toppet med kakaoglasur. Få opskriften på lækre fastelavnsboller her(Louiogbearnaisen)
MozartkuglerMozartkugler
Mozartkugler er et dejligt klassisk stykke konfekt, som i al sin enkelhed består af nougat, marcipan og chokolade.(Karolines Køkken)
Pærekage med marcipanPærekage med marcipan
Pærekage med marcipan... Denne pærekage er en skøn og lækker bradepandekage, der både kan laves med friske pærer og pærer fra dåse. Pærekagen er god at tage med på farten - prøv fx denne nemme pærekage med marcipan næste gang kollegaerne skal forkæles.(Karolines Køkken)
CitronkageCitronkage
Lækker og frisk citronkage, som smager fantastisk og er hurtig at bage til gæster. Nap den nemme opskrift på en kage med citron helt uden marcipan her(Louiogbearnaisen)
CitronkageCitronkage
Lækker og nem opskrift på en virkelig velsmagende og saftig citronkage med marcipan - få den skønne opskrift på kage med citron her(Valdemarsro)
Æbletærte med marcipanÆbletærte med marcipan
En nem og lækker æbletærte med marcipan der smager skønt til en kop te eller kaffe.(Karolines Køkken)
Æblekage med marcipanÆblekage med marcipan
Æblekage er en efterårsfavorit og er nem og hurtig at bage. De revne æbler og marcipan i opskriften holder kagen med æbler saftig og blød i flere dage(Louiogbearnaisen)
Små søde kartoffelkagerSmå søde kartoffelkager
Der er faktisk kartoffel (den søde) i vores version af den marcipanbeklædte kartoffelkage, du måske kender fra bageren.(Karolines Køkken)
BlommetærteBlommetærte
Blommetærte med ekstra mandel til at fremhæve marcipanen. Gode blommer og sprød butterdej - det er godt. Tærten kan laves med æbler i stedet for blommer.(Karolines Køkken)
Muffins med nødder og tørrede frugterMuffins med nødder og tørrede frugter
Nødder, marcipan, tørret frugt og chokolade - disse muffins har det hele!(Karolines Køkken)
Hindbærtærte med marcipanHindbærtærte med marcipan
Smuk hindbærtærte med smagskombinationen hindbær og marcipan. Server den lun med letpisket fløde. (Karolines Køkken)
Nougatsnitter – konfektNougatsnitter – konfekt
Skønne og lækre hjemmelavede nougatsnitter med sprød chokolade, marcipan og nougat vendt med sprøde hasselnødder - få opskrift her(Valdemarsro)
Hjemmelavet marcipanHjemmelavet marcipan
Hjemmelavet marcipan er virkelig lækkert og nemt at lave selv - her får du en skøn opskrift og tip til gode varianter af opskriften - læs med her(Valdemarsro)
Hjemmelavede påskeægHjemmelavede påskeæg
Store hjemmelavede påskeæg af marcipan, chokolade og nougat. De flotte påskeæg kan laves i alle mulige størrelser og former. Få opskriften her.(Karolines Køkken)
KransekageKransekage
Hjemmebagte kransekagestykker smager vidunderligt og er faktisk ret nemme at lave selv af marcipan - få opskriften på den lækre kransekage her(Valdemarsro)
Hjemmelavet marcipanHjemmelavet marcipan
Prøv noget nyt her til jul - lav din egen marcipan. Det er slet ikke så svært som du tror, og smager så meget bedre. (Karolines Køkken)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes