Vi fandt 17 opskrifter med søgeordet saltkaramel:
Pop Tarts med saltkaramel og chokoladePop Tarts med saltkaramel og chokolade
Opskrift på de lækreste Pop Tarts med saltkaramel og flydende chokolade - nemme og virkelig uimodståelige gode - få opskriften på poptarts her(Valdemarsro)
Saltkarameller – flødekarameller med delikat saltsmagSaltkarameller – flødekarameller med delikat saltsmag
Hjemmelavede flødekarameller med et let smag af små saltkorn er utroligt lækkert og er nem at lave - få opskriften på saltkarameller her(Valdemarsro)
Daddeldessert med salt daddelkaramel Daddeldessert med salt daddelkaramel
Lækker daddeldessert med mandelmasse og daddelkaramel. Skøn kombination af sprød mørk chokolade og blød saltkaramel. Piskefløde gør karamellen luftig og giver et godt modspil til den tunge mandelmasse.(Karolines Køkken)
Fyldte chokolader med saltkaramelFyldte chokolader med saltkaramel
Chokolade fyldt med saltkaramel smager godt for både børn og voksne. Bløde karamel og sprød chokolade er den perfekte kombination. Brug fx de fyldte chokolader som værtindegave eller mandelgave til jul.(Karolines Køkken)
Panna Cotta med saltkaramelsaucePanna Cotta med saltkaramelsauce
Panna cotta er en klassisk og enkel italiensk dessert som her er serveret med uimodståelig saltkaramelsauce - få den nemme og lækre opskrift her(Valdemarsro)
Muffins med chokoladestykker, karamel og guldstøvMuffins med chokoladestykker, karamel og guldstøv
Muffins med chokoladestykker og en top af hvid chokolade med saltkaramelsmag er for os, der elsker søde sager. Her er en let opskrift.(Madens Verden)
Chokoladetærte opskrift - virkelig lækker med saltkaramelChokoladetærte opskrift - virkelig lækker med saltkaramel
Opskrift på en virkelig lækker chokoladetærte med mørk chokolade der smelter på tungen og en midte af flydende saltkaramel - få opskriften her(Valdemarsro)
Cheesecake med blåbær og saltkaramelCheesecake med blåbær og saltkaramel
Hvis det er lige koldt nok til at spise is - så kan du lave noget der ligner men i en lidt lunere udgave. (Karolines Køkken)
Islagkage med saltkaramelIslagkage med saltkaramel
En indbydende islagkage med saltkaramel og sprød sort kiksebund. Prøv denne islagkage med saltkaramel næste gang du vil imponere med desserten!(Karolines Køkken)
Chia alamandeChia alamande
Lækker, let og anderledes alternativ til klassisk risalamande. Alamanden laves bl.a. med chiafrø og kvark, og serveres med appelsin og saltkaramelsauce - en kombination der er værd at prøve!(Karolines Køkken)
Salt karamel isSalt karamel is
Hjemmelavet lækker saltkaramel is med fløde er ganske uimodståelig og super lækkert - opskriften er nem og den er at finde her(Valdemarsro)
Opskrift på julekonfekt med saltkaramelOpskrift på julekonfekt med saltkaramel
Her får du opskriften på julekonfekt med saltkaramel, der er en luksusudgave af konfekt. Julekonfekten smager både sødt og salt, og er en sikker vinder.(Madens Verden)
Saltkaramel MuffinsSaltkaramel Muffins
Her får du opskriften på saltkaramel muffins med chokolade som smager helt vildt dejligt - en cupcake med karamel som er helt uimodståelig(Valdemarsro)
Små æbletærter med ingefær og saltkaramelSmå æbletærter med ingefær og saltkaramel
Små skønne tærter i sprød dej med fyld af ingefærkrydrede æbler og en let karamelflødeskum med et strejf af salt.(Karolines Køkken)
Chokoladebrud med saltkaramelChokoladebrud med saltkaramel
Chokoladebrud med saltkaramel og peanuts er en skøn og nem måde hurtigt at lave et lille treat til dessert, konfekt eller fredagsslik - opskrift(Valdemarsro)
Saltkaramel - opskrift på den skønneste karamelsauceSaltkaramel - opskrift på den skønneste karamelsauce
Saltkaramel er så lækker, at smagsløgene går amok. Her er opskriften på en saltkaramelsauce med piskefløde, der kan bruges til alt fra is til pandekager.(Madens Verden)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes