Vi fandt 25 opskrifter med søgeordet 🐟 grill laks:
Hel lakseside i ovn eller grill steges i 20 minutterHel lakseside i ovn eller grill steges i 20 minutter
Südan laver du en hel lakseside i enten grill eller ovn! En lakseside skal tilberedes i 20 minutter, og her er den stegt med hvidløg.(Madens Verden)
Honningmarineret laks til grill og ovnHonningmarineret laks til grill og ovn
Her fĂĽr du min opskrift pĂĽ honningmarineret laks, der er laks med honning og masser af smag. Du skal bruge en hel lakseside, og den kan enten tilberedes i grill eller ovn.(Madens Verden)
Grill: Laks med citron pĂĽ grillenGrill: Laks med citron pĂĽ grillen
Laks med citron: Hvordan laver man laks pĂĽ en Weber grill? Det er meget nemt, og er faktisk samtidig ganske enkelt. Og vi har et lille godt trick til dig.(Madens Verden)
Laksespyd med squash, peberfrugt og glaskĂĽl (til grill)Laksespyd med squash, peberfrugt og glaskĂĽl (til grill)
SĂĽdan laver du det bedste laksespyd til grillen. Laksespyd med glaskĂĽl, squash og peberfrugt, der grilles ved direkte varme i otte minutter.(Madens Verden)
Laks i gasgrill - med hvidløgssalt og paprikaLaks i gasgrill - med hvidløgssalt og paprika
Laks i gasgrill (her en Weber Q3200) er meget nem mad at lave, og vi har her grillet den i en alubakke ved indirekte varme. Laks skal grilles i 15 minutter(Madens Verden)
Bagels med røget laks og grillet selleriBagels med røget laks og grillet selleri
Bagels med røget laks er en klassiker. Her har vi gjort lidt ekstra ud af det, så der kommer et helt aftensmåltid ud af bagels med røget laks og grillet selleri. Hvis du "bare" vil have bagels med røget laks som er frokostret eller lignende, kan du droppe den grillede selleri og råkosten.(Karolines Køkken)
Laks med mandler og honning i grill eller ovnLaks med mandler og honning i grill eller ovn
Dette er en opskrift pĂĽ laks med mandler og honning, og det er den bedste opskrift pĂĽ stegt laks. Kan laves i enten ovn eller grill.(Madens Verden)
Grillet laks i gasgrill - med hjemmelavet marinadeGrillet laks i gasgrill - med hjemmelavet marinade
Grillet laks er hurtig grillmad, for laksen skal blot grilles i 15 minutter. Se her hvordan du griller laksen bedst - og laver en god marinade til den.(Madens Verden)
Spicy barbecue rubSpicy barbecue rub
Hjemmelavet barbecue rub med spark i. God til et godt stykke oksekød, men også til koteletter og laks. Gnid kødet ind i rub´en, inden du griller eller steger det.(Karolines Køkken)
SpidskĂĽlssalat med dildSpidskĂĽlssalat med dild
Skøn Spidskålssalat med Ærter og Dild. Opskriften passer perfekt til grillet laks. Prøv den allerede i aften. Værsgo' !(Karolines Køkken)
Laksespyd med peberfrugt og tomater (til grill)Laksespyd med peberfrugt og tomater (til grill)
Laksespyd laves med lÌkre stykker laks, der trÌkkes pü trÌpinde sammen med grøntsager. Her er laksespydene lavet med gul peberfrugt og de lÌkre San Marzano tomater, og det giver nogle flotte og farverige spyd med masser af sund laks. Spydene er gode til grill.(Madens Verden)
Laksepakker pĂĽ grillLaksepakker pĂĽ grill
Alt-i-én grillpakke. Pak kartofler, grøntsager og laks ind i et stykke alufolie med kryddersmør og kom den direkte på grillen. Hurtigt, nemt og godt!(Karolines Køkken)
Laks pĂĽ grill med citron og krydderurterLaks pĂĽ grill med citron og krydderurter
LĂŚkker og virkelig nem opskrift pĂĽ laks pĂĽ grill med citron og krydderurter. Se opskriften og billeder her - retten kan ogsĂĽ tilberedes i ovnen(Valdemarsro)
Laks i ovn eller grill pĂĽ bund af krydderurterLaks i ovn eller grill pĂĽ bund af krydderurter
Opskrift med laks: Se hvordan du laver super god laks i ovn eller grill pĂĽ bund af krydderurter, sĂĽ laksen smager helt perfekt.(Madens Verden)
Opskrifter med laks til bĂĽde grill og ovnOpskrifter med laks til bĂĽde grill og ovn
Her fĂĽr du de bedste opskrifter med laks, og netop laksen er en af mest populĂŚre spisefisk i Danmark. Samtidig er laks bĂĽde nem og hurtig at tilberede.(Madens Verden)
Grillet lakseside med mexicansk salatGrillet lakseside med mexicansk salat
Krydret hel lakseside pĂĽ grill (eller i ovn) er hurtig og nem aftensmad eller gĂŚstemad. Server den grillede laks med en lĂŚkker mexicansk salat.(Louiogbearnaisen)
Laks pĂĽ grill med citron og krydderurter pĂĽ 15 minutterLaks pĂĽ grill med citron og krydderurter pĂĽ 15 minutter
Nem opskrift med laks pĂĽ grill, der laves med citron og krydderurter. Laksen er nem at grille, og tilberedningen tager blot 15 minutter ved indirekte varme.(Madens Verden)
Grillet laks med gulerodsfettuccine og mangoGrillet laks med gulerodsfettuccine og mango
En lækker cremet og eksotisk pastaret med grillet laks. Den er både nem og hurtig at lave!(Karolines Køkken)
Grillet laks med avocadosalat – nem hverdagsmad med fiskGrillet laks med avocadosalat – nem hverdagsmad med fisk
Laks er sundt og hurtigt at lave nĂĽr aftensmaden skal vĂŚre nem. Steg den med krydderier og server med frisk avocadosalat. Sund og mĂŚttende hverdagsmad med fisk.(Louiogbearnaisen)
Grillet laks med sprød salatGrillet laks med sprød salat
Dejlig enkel grillmad med god balance mellem den fede fisk og den syrlige salat.(Karolines Køkken)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes