Vi fandt 188 opskrifter med søgeordet 🍕 pizza:
Facts om pizza:
Pizza er et fladt rundt brød med topping af olivenolie og tomatsauce, samt få - eller flere ingredienser som topping af forskellig type. Den kan købes på et pizzeria, en restaurant, eller den kan være hjemmelavet. Pizzaer fås også dybfrosne; de kan købes i supermarkeder, kiosker m.m. Der har tidligere hersket en opfattelse af, at pizza stammer fra Italien, men pizzaens oprindelse kan ikke fastslås med sikkerhed. Ordet pizza er både i familie med det græske pitta og det tyrkiske pide, som fortæller, at begrebet har dækket over en oldgammel middelhavsudgave af fladbrød. Ordet pizzeria optages først i en italiensk ordbog i 1918, så trods tidligere tiders formodninger, er det uvist hvor retten stammer fra. Til gengæld menes Napoli at være stedet, hvor den første pizza margherita blev lavet, og ifølge historien navngivet efter dronningen af Savoyen, der valgte topping af tomater, mozzarella og basilikum som sin favorit. Pizzaen laves som udgangspunkt ved at forme pizzadejen, lægge fyldet på, og bage den ved høj temperatur i en speciel pizzaovn. De fleste bages som fladbrød, medens andre foldes sammen omkring fyldet. Verden over, er der forskellige traditioner for pizzabagning og fyld. I Danmark har standardpizzaen en middeltyk bund, og et forholdsvist tykt lag af toppings af varierende kvalitet. Den sydeuropæiske pizza har oftest en tyndere bund og et forholdsvist tyndt lag af udsøgt topping. Fra USA kommet en speciel udgave af pizzaen, kaldet deep pan-pizza eller Chicago-style pizza, der bliver lavet og bagt i en form, som giver en høj kant, lidt i stil med en tærte. I Detroit har man en type kaldet Detroit-style pizza, som er firkantet. På samme måde har andre lande verden over, forskellige traditioner for pizzabagning og fyld.
Nem opskrift på hjemmelavet pizzasauceNem opskrift på hjemmelavet pizzasauce
Her får du den bedste opskrift på en hjemmelavet pizzasauce, og den kan du lave på bare to minutter. Pizzasovsen er lavet ud fra en italiensk grundopskrift.(Madens Verden)
Hvid pizza med kartoffel og rosmarin – kartoffelpizzaHvid pizza med kartoffel og rosmarin – kartoffelpizza
Hvid Pizza som smager helt vidunderligt og med lækre toppings på. På kartoffelpizza er brugt kartoffel, rosmarin og en god frisk mozzarella. Se opskrift og billeder(Valdemarsro)
SurdejspizzaSurdejspizza
Surdejspizza er en rigtig gourmet pizza. God mad kan tage sin tid at lave, og det gør en surdejspizza, så vær opmærksom på, at du skal starte i god tid - faktisk dagen før.(Karolines Køkken)
Forårsmad: Kartoffelpizza - rosmarin, mozzarella og emmentalerForårsmad: Kartoffelpizza - rosmarin, mozzarella og emmentaler
I kender udtrykket: Imens vi venter ikke? Vi venter altid på et eller andet - lige nu, så venter vi på forår, og det med god grund - 6 måneders korte dage, regn, blæst og(Gastromand.dk)
Leftover Christmas Pizza...Leftover Christmas Pizza...
Vi har tidligere lavet verdens fedeste juleburger af alt det lækre overskydende julemad, hvor du lige bruger and, rødkål, sovs og lidt friske æbler. Men vi har aldrig gjort det med en pizza - før(Gastromand.dk)
Pizza med tun/hytteostsalatPizza med tun/hytteostsalat
Er du allerede skræmt af overskriften? Well, jeg overvejede også at give pizzaen et mere salgbart navn. Tun, hytteost, lun pizza. Og for det ikke skal være løgn; også løg! Det lyder bare ikke som en favorit, vel! Men inden du vrænger på næsen og snupper en god gammeldags Hawaii-udgave, så skal jeg altså lige...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Hawaii PizzaenHawaii Pizzaen
Den deler vandene, pizzaen med ananas. Men børnene elsker en god hjemmelavet Hawaii-pizza - gerne bobbet op med lidt pølser. Og hvem bestemmer? Det gør ungerne, så hermed en opskrift på meget børnevenlig pizza. Igen, inden(Gastromand.dk)
Nem tomatsovsNem tomatsovs
Hjemmelavet tomatsauce eller tomatsovs (alt efter temperament) er super nem at lave. Brug den fx på din pizza, til en hurtig gang pasta eller i lasagnen.(Karolines Køkken)
Lukket pizza med kylling og baconLukket pizza med kylling og bacon
Pizza på en anderledes og spændende måde.(Karolines Køkken)
Spidskålssalat med abrikoser og linserSpidskålssalat med abrikoser og linser
Jeg dedikerer lige resten af ugen til madpakker – altså de voksne madpakker, hvor 17 dåser med omhyggeligt udskåret frugt og grønt i figurer, tørre pizzasnegle og smagsforladte sandwichs (uden kanter) ikke rigtig giver mening. En hel del arbejdspladser har efterhånden ret gode kantiner eller madordninger, herunder også de fleste uddannelsesinstitutioner. Men da det jo ikke...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Snurrer med pestoSnurrer med pesto
Prøv noget nyt! Bag grønne pestosnegle i stedet for de klassiske pizzasnegle med tomat. Du kan bruge alle slags pesto.(Karolines Køkken)
Svampepizza med baconSvampepizza med bacon
Vil du lave en vegetarisk pizza, kan du udelade baconen. Drys den færdige pizza med røgede mandler i stedet for.(Karolines Køkken)
Flammkuchen opskrift på Tarte Flambée fra AlsaceFlammkuchen opskrift på Tarte Flambée fra Alsace
Flammkuchen er en slags pizza, der stammer fra Alsace. Den er let og delikat med en mild smag og en sprød bund. Her får du opskriften.(Madens Verden)
Mini pizza med kartoffel og kapersMini pizza med kartoffel og kapers
En lille minipizza er en fin måde at servere en masse forskellige slags pizzaer i familien - er gode til madpakken og til picnickurven(Valdemarsro)
Focaccia brødFocaccia brød
Focaccia brød stammer fra Italien og i familie med pizza. Dette klassiske focaccia brød er toppet med rosmarin, olie og flagesalt og er skønt som det er - nybagt, sprødt og lækkert.(Karolines Køkken)
Krydret pizza med hvidløgsdressing og salatKrydret pizza med hvidløgsdressing og salat
En fyldig pizza med med frisk salat og dressing - velbekomme.(Karolines Køkken)
Rösti ToastRösti Toast
Grease...junk...grub...Kært barn har mange navne, og ’fast food’ er uden tvivl noget af det mest elskede hos Gastromand. I årenes løb har vi slæbt jer igennem et hav af forskellige friture-festligheder, pizzaer og burgere. Men(Gastromand.dk)
Gode pizzasnegle, pølsehorn og minipizzaer i én opskriftGode pizzasnegle, pølsehorn og minipizzaer i én opskrift
Nem opskrift på gode pizzasnegle, pølsehorn og minipizzaer i én og samme opskrift. Dermed kan du bage dem alle, og derefter fryse ned til brug i madpakken.(Madens Verden)
Pizza Margherita - nem opskrift på pizza i bradepandePizza Margherita - nem opskrift på pizza i bradepande
Pizza Margherita er en nem opskrift på pizza i bradepande. Du laver en pizza, der fylder hele bradepanden, og den rækker til 4 personer.(Madens Verden)
Salatpizza - pizza med kebab oksekød og salatSalatpizza - pizza med kebab oksekød og salat
Min opskrift på en lækker og sund salatpizza med dressing og kebab. En sprød pizza med salat og grønt. Et sikkert hit hos børn og voksne.(Madens Verden)
Deep Pan Aubergine PizzaDeep Pan Aubergine Pizza
Deep Pan Pizza skal have en sprød skorpe, men en blød, svampet midte. Find opskriften på hjemmelavet deep pan pizza dej her og tips til lækkert fyld.(Louiogbearnaisen)
PizzasnurrePizzasnurre
Disse pizzasnurre er et sandt hit i madpakken hver gang - de smager fantastisk og er nemme at lave - få opskrift på de skønne pizzasnurrer her(Valdemarsro)
Franskbrød med mere!Franskbrød med mere!
Opskriften kan bruges til både brød, boller og pizzabunde. Pizzabundene kan desuden fryses ubagte.(Karolines Køkken)
Blomkålspizza – lavet på blomkålsbundBlomkålspizza – lavet på blomkålsbund
Pizzadej lavet på en bund af blomkål, helt uden hvede, mel, mælk. En low carb pizza uden gluten. Prøv blomkålspizza - den smager fantastisk(Valdemarsro)
Nem pizzadej der ikke skal æltesNem pizzadej der ikke skal æltes
Her er opskriften på en virkelig nem pizzadej, som du ikke engang behøver at ælte. Dejen røres blot sammen, hvorefter den skal langtidshæve. Pizzadejen er super god, og den bedste du nogensinde har fået.(Madens Verden)
GrønkålschipsGrønkålschips
Grønkålschips er nemme og sjove at lave. Grønkålschips smager lækre som snack - men grøntkålschips er også lækre som topping på supper, gryderetter eller måske en pizza? Prøv grønkålschips næste gang du mangler et sprød element på din hverdagsret!(Karolines Køkken)
Frosne pizzaer bliver meget bedre med disse tipsFrosne pizzaer bliver meget bedre med disse tips
Frosne pizzaer kan nemt piftes op, inden de kommer i ovnen. Det tager kun fem minutter at forvandle frysepizzaen til et udmærket måltid.(Madens Verden)
Pizza med pancetta - opskrift på Pizza Enzo & CPizza med pancetta - opskrift på Pizza Enzo & C
Pizza med pancetta og trøffelpesto er en favorit på den italienske restaurant Enzo & C. Her får du restaurantens opskrift på pizza for to, som smager skønt.(Madens Verden)
VegetarpizzaVegetarpizza
En skøn vegetarpizza med masser af grøntsager og lækker smeltet ost.(Karolines Køkken)
Pizzasnegle med salami - Gorm Wiswehs opskriftPizzasnegle med salami - Gorm Wiswehs opskrift
Pizzasnegle med salami og mozzarella er ekstra lækre, når opskriften er udviklet af kokken og pizzaeksperten Gorm Wisweh, manden bag Gorm's.(Madens Verden)
Vegetarpizza på grillVegetarpizza på grill
Pizza på grill er altid et stort sommerhit! Prøv denne nemme vegetarpizza med squash næste gang grillen skal tændes...(Karolines Køkken)
Hurtig pizza med skinkeHurtig pizza med skinke
Hurtig pizza med skinke - på sprød bund af tortillaer. Prøv denne lynhurtige pizza - og varier fyldet efter hvad du har i køleskabet. (Karolines Køkken)
Vild pizza med bladbeder og olivenVild pizza med bladbeder og oliven
For dig som har lyst til en anderledes pizza, som er fuld af god smag og lækre råvarer.(Karolines Køkken)
Pizza Fritta – Friturestegt pizza fra NapoliPizza Fritta – Friturestegt pizza fra Napoli
Elsker du pizza og friturestegt mad? Så prøv Pizza Fritta, der er en friturestegt pizza. Det er ægte napolitansk street food.(Madens Verden)
Pizza med tomat og mozzarella - opskrift med billederPizza med tomat og mozzarella - opskrift med billeder
Pizza med tomat: Denne pizza smager godt som den er - men den er også fænomenal med skiver af chorizo eller parmaskinke.(Madens Verden)
Pizzatwisters - nemme pizzasnacks til madpakkenPizzatwisters - nemme pizzasnacks til madpakken
Her får du opskriften på nemme pizzatwisters. De lækre pizzasnacks er med goudaost, og de er gode både som snack og til madpakken. Sikkert hit hos ungerne!(Madens Verden)
Mini pizza med aspargesMini pizza med asparges
Mini pizza helt enkelt serveret og kun toppet med lækker asparges og god gedeost smager virkelig godt - se opskrift og billeder her(Valdemarsro)
Hvid pizza med and, figner og sprød grønkålHvid pizza med and, figner og sprød grønkål
Utraditionel pizza med december måneds elskede råvarer. Server enten som hovedret eller udskåret som snacks til et glas vin eller gløgg.(Karolines Køkken)
Hvid pizza med forårsløg og røget laksHvid pizza med forårsløg og røget laks
Hvid pizza?? Hvad er nu det for noget! Vi har skiftet tomatsaucen ud med cremefraiche - det er anderledes på den gode måde - prøv det!(Karolines Køkken)
Hvid pizza med pastinak og tunHvid pizza med pastinak og tun
En sund og dejlig pizza med masser af rodfrugter, tun og smeltet ost på toppen.(Karolines Køkken)
Hvid pizza med stegte rejer og grønne aspargesHvid pizza med stegte rejer og grønne asparges
En saftig, smuk og lækker pizza med hytteost og rejer krydret med chili, citron og olivenolie.....mums!(Karolines Køkken)
De allerbedste pizzasnegle – skinke og ostDe allerbedste pizzasnegle – skinke og ost
Alle børns favorit - de klassiske pizzasnegle. Bag dem traditionelt med skinke og ost eller prøv soltørrede tomater, pesto eller rosmarin. Find opskrift på dej og fyld her.(Louiogbearnaisen)
Hvidløgsdressing - opskrift på hjemmelavet dressingHvidløgsdressing - opskrift på hjemmelavet dressing
En nem opskrift på hjemmelavet hvidløgsdressing. Dressingen laves på en creme fraiche med hvidløg, og den er god til salater og salatpizza.(Madens Verden)
Pizza uden ost, men med rucola og parmaskinke - opskrift med billederPizza uden ost, men med rucola og parmaskinke - opskrift med billeder
Pizza uden ost, men med lækker rucola, tomater og parmaskinke. Du kan selvfølgelig sagtens også putte lidt mozzarella (friskost) på denne dejlige pizza.(Madens Verden)
Italiensk pizzadej - opskrift på verdens bedste pizzaItaliensk pizzadej - opskrift på verdens bedste pizza
Her er opskriften på en rigtig italiensk pizzadej, der laves med en nem fordej. Dejen giver dig verdens bedste pizza med tipo 00 mel.(Madens Verden)
Grov deep-pan pizza med spejlægGrov deep-pan pizza med spejlæg
Denne deep-pan pizza er en saftig pizza med gode kontraster mellem den hotte ost og de milde svampe og æg.(Karolines Køkken)
Butterdejs-Pizza - med kartoffel, bacon og rosmarinButterdejs-Pizza - med kartoffel, bacon og rosmarin
I morgen, søndag, spilles finalen i EM’16 på Stade de France i Paris. Paris som emmer af elegance, kunst og flamboyance. En samling af tillægsord man desværre alt for sjælden har haft lejlighed til at(Gastromand.dk)
Grov pizza med tomat, bacon og kålsalatGrov pizza med tomat, bacon og kålsalat
Det kan faktisk godt lade sig gøre at lave en sund pizza. Med grov bund, spidskålssalat og rigeligt tomatsauce lander vi i den fedtfattige ende.(Karolines Køkken)
Dessertpizza med friske figner og rosmarinDessertpizza med friske figner og rosmarin
Sød/salt pizza toppet med friske figner, krydret med ost og rosmarin, og overhældt med flydende honning. Perfekt til tapas eller i stedet for det klassiske ostebord.(Karolines Køkken)
Grov pizzabundGrov pizzabund
Frys evt. udrullede, ubagte pizzabunde, så du har nem aftensmad til travle dage.(Karolines Køkken)
KartoffelpizzaKartoffelpizza
Hvid pizza er en lidt alternativ pizza uden tomatsauce - Her i form af en utrolig lækker kartoffelpizza. Pynt med rosmarin. (Karolines Køkken)
Kartoffelpizza med gedeostKartoffelpizza med gedeost
Skøn kartoffelpizza i al sin enkelthed. Det italienske køkken når det er bedst: Få gode ingredienser og maximal smag. Grovpizza med gedeost, "The big G" er uimodståelig, hvis du er til gedeost - ellers kan du jo nemt vælge en anden ost.(Karolines Køkken)
Grov speltpizza med roastbeef, blomkål og squashGrov speltpizza med roastbeef, blomkål og squash
Så kan du lave en lynhurtig pizza med hjemmelavet bund. Dejen skal nemlig ikke hæve. Pizzabundene er så tynde, så det betyder ikke så meget om dejen hæver.....de dage hvor det skal gå lidt stærkt.(Karolines Køkken)
Kartoffelpizza med rygeostKartoffelpizza med rygeost
Sprød kartoffelpizza med masser af smag fra bl.a. rygeost, kapers og lufttørret okseindelår - og ansjoser, hvis man er til det.(Karolines Køkken)
Fuldkornspizza med serranoskinke og rosmarinFuldkornspizza med serranoskinke og rosmarin
Gode opskrifter udviklet i Karolines Køkken®. Find inspiration i vores mere end 4000 opskrifter.(Karolines Køkken)
Napolitansk pizza opskrift – lav verdens bedste pizzaNapolitansk pizza opskrift – lav verdens bedste pizza
Her får du en napolitansk pizza opskrift på den klassiske og verdenskendte napolitanske pizza Margherita - også kaldet verdens bedste pizza.(Madens Verden)
Pizzaboller - lækre boller a la pizza til madpakkenPizzaboller - lækre boller a la pizza til madpakken
Her får du en god opskrift på pizzaboller, der er helt perfekte til madpakken. Boller, der smager af pizza og med lækker topping.(Madens Verden)
KyllingepizzaKyllingepizza
Så er der pizza til aftensmad! Denne kyllingepizza er supernem: Vi laver en hurtig tomatsauce og bruger færdige pizzabunde, og så er det ellers bare om at samle og bage kyllingepizzaerne.(Karolines Køkken)
Grove pizzasnegleGrove pizzasnegle
Pizzasneglene er bagt med hvid hvedemel, som giver en grovere snegl, der mætter godt.(Karolines Køkken)
Grove pizzasnegle med skinke og kryddersmørGrove pizzasnegle med skinke og kryddersmør
Pizzasnegle er super gode til madpakken eller som en hurtig eftermiddagssnack. Kryddersmørret giver dem en skøn smag.(Karolines Køkken)
Hytteostpizza med løg og kyllingHytteostpizza med løg og kylling
Lækker saftig pizza....og man kan jo lige så godt bage den selv.(Karolines Køkken)
Pull Apart Pizza Bread + GuidePull Apart Pizza Bread + Guide
Der bliver absolut ingen mad lavet herhjemme de her dage – anden rugbrødsmadder i stride strømme. Dog nåede jeg lige at smide det her smækre, lækre brød sammen før travlheden for alvor tog fat!  Og nu er det sørme også nået helt til bloggen! Det er fuldstændig samme princip, som Lemon Pull Apart bread – bare...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Grovpizza med hytteost og grillede peberfrugterGrovpizza med hytteost og grillede peberfrugter
Hytteost på pizza smager super godt og er samtidig et sundt alternativ til revet ost. Prøv denne variant af pizza med grillet peberfrugt og bresaola. (Karolines Køkken)
Rucolapesto - nem pesto med rucola til pasta og pizzaRucolapesto - nem pesto med rucola til pasta og pizza
Her får du min opskrift på en nem rucolapesto, der laves med masser af rucola og pinjekerner. Jeg bruger pestoen til pasta, pizza og på ristede brødskiver.(Madens Verden)
Pizza med asparges - aspargespizza på 2 måderPizza med asparges - aspargespizza på 2 måder
Pizza med asparges er en klassiker fra det italienske køkken, og her får du to opskrifter på aspargespizza, der begge er nemme at gå til.(Madens Verden)
PizzabundPizzabund
Pizza behøver ikke bestå af revet Jakabov og dårlige cocktailpølser og fortæres af en papæske foran fjerneren. PRØV OGSÅ: Hjemmelavet stenovnspizza med røget and, balsamicoløg og karamelsten Hjemmelavet stenovnspizza med(Gastromand.dk)
Calzone - lukket pizzaCalzone - lukket pizza
En sjov og anderledes måde at servere en gammel kending på. Den lukkede pizza holder på alle de dejlige smage.(Karolines Køkken)
Glem alt om Dr. Oetker: Lav din egen PizzaburgerGlem alt om Dr. Oetker: Lav din egen Pizzaburger
Fredag aften testede jeg Dr. Oetkers Pizzaburger og var mildest talt ikke imponeret. Det backfirerede lidt, da det resulterede i en række opfordringer til selv at gøre det bedre. Well then, here we go!   Pizzaburgeren er(Gastromand.dk)
Pizza med parmaskinke, portobello, løg og vesterhavsostPizza med parmaskinke, portobello, løg og vesterhavsost
Så er vi kommet til den sidste af tre pizzaopskrifter i denne omgang, dog lidt anderledes end de forrige. Men fuld smæk på smagen! Kommer du lige ind fra siden, var de to tidligere pizzaer:(Gastromand.dk)
Sprød kartoffelpizzaSprød kartoffelpizza
Super lækker hjemmelavet pizza til en god sommerdag - og igen en pizza fra det kødfri vegetariske univers, som seneste Pizza Quattro Formaggi Inden du kommer for godt i gang med opskriften, så vi du opdage,(Gastromand.dk)
Kartoffelpizza med artiskok og oliven - vegetaropskriftKartoffelpizza med artiskok og oliven - vegetaropskrift
Kartoffelpizza med artiskok smager skønt til en grøn salat. Tricket er at stege kartoffelskiverne sprøde, før de kommes på pizzabunden.(Madens Verden)
Pizza med stærk salami, aubergine og parmesanPizza med stærk salami, aubergine og parmesan
Kom vist til at skrive at den seneste hjemmelavede pizza, var den sidste i rækken af tre pizza opskrifter. Men der var sørme lige en ekstra i ærmet, som jeg også holder meget af. Faktisk kommer(Gastromand.dk)
Pizza Quattro FormaggiPizza Quattro Formaggi
Vi tager lige en hurtig pizza til sommervarmen - den er nem, top lækker og kræver minimal forberedelsestid. Pizza Quattro Formaggi - eller pizzaen med 4 forskellige oste. Er du vild med ost, er dette en(Gastromand.dk)
Pizzasnegle - bedste pizzasnegle med fyldPizzasnegle - bedste pizzasnegle med fyld
Pizzasnegle: Her får du simpelthen den bedste opskrift på pizzasnegle med lækkert fyld og en virkelig lækker dej. Pizzasneglene kan fryses.(Madens Verden)
Hjemmelavet stenovnspizza med kartofler, kantareller og confiteret andHjemmelavet stenovnspizza med kartofler, kantareller og confiteret and
Nu har jeg efterhånden rigtig mange gange og fra flere steder hørt for, at jeg ikke nogle pizzaopskrifter op på vores site. Men alt kommer til den som venter, har jeg altid sagt - og(Gastromand.dk)
Indbagte pizzastykker med majs og peberfrugt Indbagte pizzastykker med majs og peberfrugt
Lav en stor portion af de indbagte pizzastykker og kom dem i fryseren. Så er de klar til mange madpakker!(Karolines Køkken)
Pepperoni pizzaPepperoni pizza
Pepperoni pizza - helt sikkert en bestseller på pizzeriaet. Her får du en nem opskrift på den klassiske pepperoni pizza. Med en købt pizzadej er det næsten hurtigere at lave pepperoni pizza selv end at hente den på pizzeriaet, - så hvorfor ikke prøve kræfter med en hjemmelavet pepperoni pizza næste gang, du har lyst til pizza?(Karolines Køkken)
Rødbedepizza med grønkålschipsRødbedepizza med grønkålschips
En super lækker pizza med rødbedebund, smeltet danablu og ekstra lagret cheddar, sprøde grønkålschips, pære og mandler. Den smukke rødbedepizza, vi kan jo kalde den "King of the beet", vil forhåbentlig glæde både venner og familie.(Karolines Køkken)
Pizza på pitabrødPizza på pitabrød
 Det ender ikke altid som man planlægger. Det har min weekend været et pragt eksemplar på. Men jeg regner bestemt med, at søndagen kan rette lidt op på de løse ender. Dog får jeg lige pænt besøg til en kop kaffe og så skal der også indlægges en lur. For med en nabo, overbo og...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Sprød og hurtig pizza med hytteost og kartoflerSprød og hurtig pizza med hytteost og kartofler
En hurtig pizza, hvor du samtidig kan få brugt dine kartoffelrester.(Karolines Køkken)
Grilled chicken taco pizza med avocado og salsaGrilled chicken taco pizza med avocado og salsa
Her er opskriften på grilled chicken taco pizza, der laves med tacokrydderi, kylling, salsa og avocado. God som aftensmad som en populær familieret.(Madens Verden)
Taco pizza - den nemme pizza med oksekød på tortillaTaco pizza - den nemme pizza med oksekød på tortilla
Taco pizza er super hurtig og nem aftensmad, som alle kan lide. Den mexicanske pizza laves med tortilla pandekage som bund og toppes med lækkert fyld.(Madens Verden)
Mexicansk pizzaMexicansk pizza
Sprød, spicy og frisk - mexican power. En dejlig mexicansk pizza med bl.a. chorizo, avocado, chili, tomat og lime. Alt det gode vi kender fra Mexico.(Karolines Køkken)
TomatpizzaTomatpizza
Server tomatpizzaen med majssalat i små skåle, grøn salat og agurkestave.(Karolines Køkken)
Aubergine pizzaAubergine pizza
Aubergine pizza er en variation af den traditionelle pizza lavet uden mel eller pizzadej - med aubergine skiver som bund - få opskrift(Valdemarsro)
Stenovnspizza med røget and, balsamicoløg og karamelstenStenovnspizza med røget and, balsamicoløg og karamelsten
Traditionen tro får Webmasteren arrangeret tømmermændspizza som opvarmning til sidstedagen på Northside hjemme hos mig - hvor jeg skal lave alt arbejdet. Jeg må være godt dum... Anyways, det er sgu meget hyggeligt. Særligt når vejret(Gastromand.dk)
Pizza på grillPizza på grill
Ja, det er en genganger som den kære Webmaster lavede til perfektion, men ikke på grill (Hjemmelavet gourmetpizza).  Så her kommer en altid sikker vinder – hjemmelavet pizza bagt på Weberen. En pizzaovn rammer minimum 350(Gastromand.dk)
PilfingerpizzaerPilfingerpizzaer
Tag børnene med i køkkenet og lad dem lave pizza i børnestørrelse med deres yndlingsfyld.(Karolines Køkken)
Brød med semidried tomater, basilikum, mozzarella og saltBrød med semidried tomater, basilikum, mozzarella og salt
Lørdagen stod på hjemmelavet pizza med tynd grovbund og på bagesten – opskriften følger i næste uge. Jeg havde en rest pizzadej, da jeg var i underskud af fyld – så den kom i køleskabet natten over. Noget jeg kun kan anbefale, at gøre når du laver pizza Det giver en lækker smag til bunden....Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Tomatsauce til pizzaTomatsauce til pizza
Dejlig hjemmelavet tomatsauce til dine hjemmelavede pizzaer. Lav evt. en stor portion, og frys den ned i portioner, der passer til én pizza.(Karolines Køkken)
Sprøde kartoffelpizzaerSprøde kartoffelpizzaer
En lækker og sprød kartoffelpizza - det bliver næsten ikke bedre. Kartoffelpizzaen er toppet med chorizo for at give pizzaen en skøn smag.(Karolines Køkken)
Pizza med jordskokker, parmaskinke og spinatPizza med jordskokker, parmaskinke og spinat
Se hvordan du laver en pizza med jordskokker, parmaskinke og frisk spinat. En mere sund og tynd pizza, der bliver meget sprød.(Madens Verden)
Hurtig pizza - opskrift på fastfood med færdig pizzadejHurtig pizza - opskrift på fastfood med færdig pizzadej
Se her hvordan du bedst laver en hurtig pizza af færdig pizzadej, som du køber i supermarkedet. Inklusiv tips til bagning og fyld på pizzaen. God fastfood.(Madens Verden)
Pita-pizzabrødPita-pizzabrød
Små, nemme pizzaer - ideelle at lave, når børnene er med i køkkenet.(Karolines Køkken)
Mini pissaladiere med blåskimmelostMini pissaladiere med blåskimmelost
Superlækre - både lune og kolde. Du kan udstikke pizzadejen, i den form du har lyst.(Karolines Køkken)
Pizza - af en rest spaghetti og kødsaucePizza - af en rest spaghetti og kødsauce
Har du en rest kødsovs fra i går, så brug det som pizzafyld. Det er lækkert og vil behage enhver spisende gæst.(Karolines Køkken)
Pizzasandwich med artiskok og gorgonzolaPizzasandwich med artiskok og gorgonzola
Her er en dejlig og nem opskrift på pizzasandwich. Kombinationen af pizza og sandwich er genial, og her er den fyldt med bla. artiskok og gorgonzola.(Madens Verden)
Pizza bianca Pizza bianca
Pizza bianca er en super enkel og meget velsmagende pizza. Det italienske køkken i en nødskal - få rigtig gode råvarer og skøn smag.(Karolines Køkken)
Sprøde pizzabrødSprøde pizzabrød
Børnene kan let være med til at lave disse knasende lækre pizzabrød.(Karolines Køkken)
Sprøde flutes på bagesten eller pizzasten i ovnSprøde flutes på bagesten eller pizzasten i ovn
Se hvordan du laver sprøde flutes på enten en bagesten eller pizzasten i ovnen. De kan også bages i grillen, og skal pensles med vand undervejs.(Madens Verden)
Pizza med blåskimmelost og rucolaPizza med blåskimmelost og rucola
Prøv den klassiske pizza med ny og smagfuld topping.(Karolines Køkken)
Pizza med bresaola og rødbederPizza med bresaola og rødbeder
Pizza med bresaola og farverige rødbeder - toppet med rucola og soltørrede tomater. En fryd for øjet såvel som ganen! (Karolines Køkken)
Pizza med frisk ananasPizza med frisk ananas
Den klassiske "hawaii" pizza med ananas - dog uden skinke! Den kan man selvfølgelig altid tilføje, hvis man synes den mangler.(Karolines Køkken)
MinipizzaerMinipizzaer
Lad børnene lave deres egen pizza med det fyld de bedst kan lide.(Karolines Køkken)
Pizza med grillet peberfrugtPizza med grillet peberfrugt
En dejlig og grov pizza, hvor de grillede peberfrugter virkelig giver retten smag af Italien.(Karolines Køkken)
Pizza med hytteost, parmaskinke og basilikumPizza med hytteost, parmaskinke og basilikum
Nem og lækker pizza med hytteost, squashstrimler, parmaskinke og basilikum - En lidt sundere pizza end den traditionelle af slagsen.(Karolines Køkken)
Pizza med kammuslinger og skinkePizza med kammuslinger og skinke
Skøn skaldyrspizza - toppet med serrano skinke.(Karolines Køkken)
Pizza med kylling og pestoPizza med kylling og pesto
Pizza med kylling, pesto og broccoli - en ny og anderledes pizza med en lækker, sprød fuldkornsbund. (Karolines Køkken)
Pizza med laks og spinatPizza med laks og spinat
Skøn pizza med masser af grønt og frisk fisk.(Karolines Køkken)
Bedste pizzadej med bageenzymer og tipo 00 melBedste pizzadej med bageenzymer og tipo 00 mel
Her får du den bedste opskrift på pizzadej med bageenzymer. En nem og virkelig god dej til pizza, som laves med den italienske tipo 00 hvedemel.(Madens Verden)
Pizza med ost og nødderPizza med ost og nødder
Hvid pizza hvor tomatsaucen er erstattet af kvark og toppet med forskellige nødder, granatæblekerner og rucola. En anderledes sød-salt-syrlig pizza, der er supernem og hurtig at lave.(Karolines Køkken)
Pizza med pepperoni, kødboller og bøfPizza med pepperoni, kødboller og bøf
Skal der være fest, så lad der være fest. Her får du pizzaen, hvor der ikke er sparet på kødet. Pizzaen for en rigtig meatlover.(Karolines Køkken)
Pizza med pesto, svampe og ristede nødderPizza med pesto, svampe og ristede nødder
Pizza med stegte svampe, basilikumpesto og på toppen frisk hytteost. Om du er vegetar eller til kød, så vil du forhåbentlig blive glad af at spise denne lækre pizza.(Karolines Køkken)
Pizza med porrer og baconPizza med porrer og bacon
Nem og hurtig pizza til 2 - fuld af smag fra bacon, bagt ost, porrer og chili.(Karolines Køkken)
Pizza med radiserelishPizza med radiserelish
Lækker frokostpizza som smager dejligt og ser flot ud med de farverige radiser og agurker.(Karolines Køkken)
Pizza med rodfrugtbundPizza med rodfrugtbund
Vil du prøve et lækkert alternativ til den traditionelle pizzabund. Her er bunden lavet af rodfrugter, æg og ost.(Karolines Køkken)
Grove snitter fyldt med kyllingGrove snitter fyldt med kylling
De fineste små pakker med lækkert fyld. Jeg er vild med indpakket mad – i dej; Tærter, pizza, brød, wraps, ja hvad som helst. Jeg havde egentlig besluttet mig for en omgang pirogger her til påskeugens frokoster, men lige pludselig var det meget sjovere, at eksperimentere lidt. …Og det havde slet ikke noget, at gøre...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Fantastisk pizza med laks og wasabiFantastisk pizza med laks og wasabi
En skøn utraditionel og utrolig velsmagende frisk pizza opskrift med laks, wasabicreme og ruccola - Prøv den -Det vil du ikke fortryde(Valdemarsro)
Pizza med skinke og rucolaPizza med skinke og rucola
Pizza er fantastisk som aftensmad og kan varieres i det uendelige. Hvis der er rester kan du bruge dem i madpakken.(Karolines Køkken)
Chicken Pizzaiola - ret med kylling, pepperoni og ostChicken Pizzaiola - ret med kylling, pepperoni og ost
Chicken Pizzaiola er en lækker ret til aftensmad, og den laves blandt andet med kyllingefilet, pepperoni og ost i en tomatsovs. Serveres med pasta.(Madens Verden)
Pizza med skinke og semidried tomatoesPizza med skinke og semidried tomatoes
Anderledes pizza med blåskimmelost indbagt i bunden. Serveres med topping af skinke og grønt.(Karolines Køkken)
Pizza med skinke, chili og olivenPizza med skinke, chili og oliven
Dejlig voksenpizza serveret med rustik kålsalat(Karolines Køkken)
English Breakfast Brunch PizzaEnglish Breakfast Brunch Pizza
Hjemmelavet English Breakfast Brunch pizza med æg og bacon. Se opskrift og billeder her på siden.(Valdemarsro)
Pizza med skinke, salat og olivenPizza med skinke, salat og oliven
Hjemmelavet pizza med tynd, sprød bund og bl.a. ost og solmodne tomater. Den er hele arbejdet værd.(Karolines Køkken)
Hjemmelavet Pizza Margherita med BasilikumHjemmelavet Pizza Margherita med Basilikum
Opskrift på fantastisk hjemmelavet Pizza Margherita, den mest enkle pizza variant og helt og aldeles fantastisk hvis den laves rigtigt. Se opskrift og billeder(Valdemarsro)
Pizza med spæde grøntsagerPizza med spæde grøntsager
Hjemmelavet pizza smager bedst.(Karolines Køkken)
Pizza med svampe og pinjekernerPizza med svampe og pinjekerner
En skøn pizza med kantareller. Den kan også kan laves med almindelige champignoner - hvis du ikke lige har været på svampejagt.(Karolines Køkken)
Pizza med torsk og olivenPizza med torsk og oliven
Middelhavsinspireret pizza - varier gerne fyldet med anden hvid fisk.(Karolines Køkken)
Pizza på grill med hvidløgsmarinerede rejerPizza på grill med hvidløgsmarinerede rejer
En super lækker sprød pizza fra grillen. Med smeltet ost, og toppet med rejer marineret i hvidløg, citron og basilikum.(Karolines Køkken)
Pizza på grill med salatost og rucolaPizza på grill med salatost og rucola
At grille en pizza, er en hurtig og lækker måde at få en uimodståelig sprød pizza til sommerens fester og havehyge.(Karolines Køkken)
Pizza stromboliPizza stromboli
Stromboli er en ø udenfor Sicilien samt navnet på disse indbagte pizzaruller fyldt med lækkerier.(Karolines Køkken)
Pizza uova e pancettaPizza uova e pancetta
Små perfekte brunchpizza med æg og bacon. Pancetta er italienernes svar på bacon. (Karolines Køkken)
PizzadejPizzadej
Hjemmelavet pizzadej er det bedste udgangspunkt for en lækker pizza. Prøv opskriften på en nem & hurtig pizzadej her.(Karolines Køkken)
TortillapizzaTortillapizza
Tortillapizza er super hurtig og nem at lave. Og når du bruger tortillaer, er du sikker på at få en dejlig tynd, sprød bund. Her laver vi tortillapizza med bl.a. artiskokhjerter, stærk tomatsalsa og parmaskinke. Tortillapizza kunne nemt blive et hit hos både små og store.(Karolines Køkken)
Pizzaer med kartofler og blommerPizzaer med kartofler og blommer
Prøv denne lækre, lidt anderledes pizza. Blommerne klæder de to slags smeltede ost rigtig flot.(Karolines Køkken)
Pizza med kartoffel og rosmarin - opskrift med billederPizza med kartoffel og rosmarin - opskrift med billeder
Pizza med kartoffel: Hvem siger hjemmelavet pizza behøver være usund? Du kan lave denne klassiske pizza bianca med kartoffel og rosmarin.(Madens Verden)
Pizza med kartofler, grøn pesto og laksPizza med kartofler, grøn pesto og laks
Hjemmelavet pizza med kartofler, grøn pesto og laks smager fantastisk. Opskrift med ideer til lækker og frisk topping fyld, som giver en let pizza(Louiogbearnaisen)
Pizza-flutesPizza-flutes
En nem måde at lave et hurtigt måltid, der minder om landgangsprød og pizza. Prøv fx at lave dem til en børnefødselsdag.(Karolines Køkken)
Pizza med fordej - bedste pizzadej opskriftPizza med fordej - bedste pizzadej opskrift
Sådan laver du pizza med fordej, der egentlig er en surdej. Fordejen laves dagen i forvejen, og den giver dig en super god pizza.(Madens Verden)
PizzasneglePizzasnegle
Pizzasnegle er altid et hit i madpakken. Disse pizzasnegle er bagt i muffinforme og sammen med masser af frugt, grønt og andre gode sager kan pizzasneglene være med til at give de små et "kram i madpakken".(Karolines Køkken)
Tortilla pizza - nem opskrift på hurtig pizza med tortillasTortilla pizza - nem opskrift på hurtig pizza med tortillas
Tortilla pizza er nok verdens hurtigste pizza. Super nemme at lave med tortilla pandekager og masser af lækker fyld i form af mozzarella, skinke og rucola.(Madens Verden)
Summerbrunch: The English Breakfast PizzaSummerbrunch: The English Breakfast Pizza
For noget tid siden blev Familiefaren ringet op imens han stod og kampsvedte i lufthavnen efter en lang arbejdsdag. Pludselig ringer telefonen og en gut begynder at fortælle om en hel masse køkkengear... Nå, det resulterer(Gastromand.dk)
Pizzasnegle med rugbrød - af en rest tomatsuppePizzasnegle med rugbrød - af en rest tomatsuppe
2 i 1 løsningen - her er der både pizzasnegle og brød - lige til madpakken...(Karolines Køkken)
Kartoffelpizza med rosmarin (på grill eller i ovn)Kartoffelpizza med rosmarin (på grill eller i ovn)
Se her hvordan du laver en tynd kartoffelpizza med rosmarin og flagesalt. En lækker pizza, der samtidig er uden kød, og derfor en skøn vegetarret.(Madens Verden)
Pizzasnegle med skinkePizzasnegle med skinke
Nemme og lækre pizzasnegle med skinke. Nyd dem nu eller frys dem - så kan du altid tø lidt lækkert op til madpakken. (Karolines Køkken)
Bedste pizzadej opskrift (altid sprøde pizzaer)Bedste pizzadej opskrift (altid sprøde pizzaer)
Pizzadej: Her er opskriften på pizzadej, som altid sikrer dig en helt sprød pizza. Pizzaen skal rulles helt tynd ud, og bages i 10 minutter.(Madens Verden)
Pizzasnitter med chorizopølsePizzasnitter med chorizopølse
Super enkel pizza med tomat, ost og pepperoni. Server med snittet salat på toppen.(Karolines Køkken)
Bedste opskrift på dej til pizza med sprød bundBedste opskrift på dej til pizza med sprød bund
Sådan laver du den bedste dej til pizza, der giver dig en sprød pizzabund. Her er samtidig de gode råd til bagningen af den perfekte pizza.(Madens Verden)
Pizzatærte med farverige bederPizzatærte med farverige beder
Søde beder og saltet ost i en tærte som ligner en pizza, kan kun blive en succes. En perfekt start på festen eller som vegetarisk indslag til buffeten. (Karolines Køkken)
Pizzatærte med tomat, oksekød og baconPizzatærte med tomat, oksekød og bacon
Det bedste fra to verdener....pizzaen og tærten. Den lækre smeltede ost, oksekødet og tomaterne fra pizzaen kombineret med det saftige æggefyld fra tærten. Uhm!(Karolines Køkken)
Hjemmelavet pizza - Den ultimative guideHjemmelavet pizza - Den ultimative guide
Med denne guide kan du lave hjemmelavet pizza som i Italien. Du får opskriften på en ægte italiensk pizzadej, og bliver guidet igennem pizzaens kunst.(Madsvin)
PizzatoastPizzatoast
Skal det være nemt og hurtig? Har du svært ved at beslutte dig? Her er en både og løsning... to i en - pizzatoast(Karolines Køkken)
BlomkålspizzaBlomkålspizza
Har du lyst til pizza? Eksperimentér med blomkålspizza som et lidt sundere alternativ. Prøv vores lækre opskrift her. (Karolines Køkken)
Æblepizza med karamelsauce Æblepizza med karamelsauce
Sprød dessertpizza dækket af tynde skiver æble og drysset med sukker og rosmarin. En hyggelig dessert serveret med varm karamelsauce med et tvist af ingefær og en kold kugle vaniljeis til.(Karolines Køkken)
Pizzabøffer med friske tomater og urterPizzabøffer med friske tomater og urter
Her er opskriften på lækre pizzabøffer, der nydes som aftensmad. Saftige bøffer, der anrettes på tortilla og med masser af salat, Super nemme at lave!(Madens Verden)
Pizza snurrerPizza snurrer
Saftige og lækre pizza snurrer, som er en madpakke- og frokost favorit. Bag en stor portion pizzasnurrer og frys dem ned, så er de altid klar(Louiogbearnaisen)
Langtidshævet focaccia med aspargesLangtidshævet focaccia med asparges
Focaccia er et fladbrød i familie med pizzaen. Her i en rustik version med friske asparges, oliven og hvidskimmelost. (Karolines Køkken)
Langtidshævet focaccia med stilktomaterLangtidshævet focaccia med stilktomater
Focaccia er et fladbrød i familie med pizzaen. Her i en rustik version med smukke stilktomater og ost på toppen. (Karolines Køkken)
Rugpizza med jordskokker, timian og ægRugpizza med jordskokker, timian og æg
Lækker rugpizza med fyld af jordskokker og æg - en pizza krydret med timian og ellers bare fyldt med god smag - få opskriften her(Valdemarsro)
KFC Remake: The Double DownKFC Remake: The Double Down
"Mcdonalds - Mcdonalds Kentucky Fried Chicken and a Pizza Hut" - kender i den sang? Den er meget underholdende - prøv lige at synge den lidt...så varmer jeg panderne op til et remake af KFC's(Gastromand.dk)
Små pizzabrødSmå pizzabrød
Nem og hurtig opskrift på lækre små pizzabrød. Pizzabrødene er perfekte som frokost og har en dejlig smag.(Karolines Køkken)
Små pizzaer med sprøde rodfrugterSmå pizzaer med sprøde rodfrugter
Hurtig og børnevenlig pizza....eller rettere pizzaer, for der er 2 små pizzaer til hver, toppet med sprøde rodfrugter. Til bundene har vi brugt tortilla pandekager.(Karolines Køkken)
Peinirli - opskrift på græsk pizza brødPeinirli - opskrift på græsk pizza brød
Her får du opskriften på peinirli, der mest af alt er en græsk udgave af den italienske pizza. Fyldet kan nemt varieres i det uendelige.(Madens Verden)
Louiogbearnaisens ultimative madplan: spis streetfood | 7 dages madplanLouiogbearnaisens ultimative madplan: spis streetfood | 7 dages madplan
En nem madplan behøver ikke være kedelig eller indviklet. Få min nemme madplan med sund streetfood til alle ugens dage: falafler, tacos, wok, pizza >>(Louiogbearnaisen)
Pizza calzone med kødsauce (indbagt pizza)Pizza calzone med kødsauce (indbagt pizza)
Pizza calzone, som den skal laves. En indbagt pizza, der fyldes med en delikat kødsauce, og derefter bages den ved højeste varme i ovnen.(Madens Verden)
Pizza muffinsPizza muffins
Små lækre pizza muffins, som mætter godt og er et hyggeligt indslag i madpakken - sunde, god til frys og nemme at bage - få opskriften her(Valdemarsro)
Pizza med grov bundPizza med grov bund
Grov pizza smager skønt og mætter godt - et lækkert alternativ til almindelige pizzabunde, når det skal være lidt sundere. Bag en lækker fuldkornspizza, som stadig er lugtig og saftig. Få den bedste opskrift på fuldkornspizzabunde her(Louiogbearnaisen)
Flade boller med spinatfyldFlade boller med spinatfyld
De flade boller er en blanding mellem foccacia og pizzaboller, hvor fyldet kan varieres i det uendelige.(Karolines Køkken)
Tyrkiske brød med bøf, ost og salatTyrkiske brød med bøf, ost og salat
Supernem og lækker "pizza". Fordel salat og skimmelost på brødene, gratiner og server!(Karolines Køkken)
Flade boller med tomatfyldFlade boller med tomatfyld
De flade boller er en blanding mellem foccacia og pizzaboller, hvor fyldet kan varieres i det uendelige - brug din fantasi.(Karolines Køkken)
Flammkuchen med løg og bacon - pizzaFlammkuchen med løg og bacon - pizza
Flammkuchen er en specialitet fra Alsace. Det er en tynd pizza, hvor bunden er smurt med creme fraiche.(Karolines Køkken)
Pizzadej til grill - sådan laver du den bedste pizza i grillenPizzadej til grill - sådan laver du den bedste pizza i grillen
Se den bedste opskrift på pizzadej til grill, så du altid er sikker på en helt sprød pizza. Her er også gode fif til pizzabagning i grill.(Madens Verden)
Pizza med ørred og baconPizza med ørred og bacon
Hvis du elsker pizza og gerne vil spise mere fisk, så prøv denne opskrift på pizza med ørred og bacon. Det er nemt at lave, sundt at spise og smager skønt!(Madens Verden)
SøndagspizzaSøndagspizza
Få her en rigtig god opskrift på lækker pizza med hjemmelavede kødboller, smager lækkert og er nem at lave. Se opskrift og billeder her(Valdemarsro)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes