Vi fandt 148 opskrifter med s√łgeordet ūüćē pizza:
Facts om pizza:
Pizza er et fladt rundt br√łd med topping af olivenolie og tomatsauce, samt f√• - eller flere ingredienser som topping af forskellig type. Den kan k√łbes p√• et pizzeria, en restaurant, eller den kan v√¶re hjemmelavet. Pizzaer f√•s ogs√• dybfrosne; de kan k√łbes i supermarkeder, kiosker m.m. Der har tidligere hersket en opfattelse af, at pizza stammer fra Italien, men pizzaens oprindelse kan ikke fastsl√•s med sikkerhed. Ordet pizza er b√•de i familie med det gr√¶ske pitta og det tyrkiske pide, som fort√¶ller, at begrebet har d√¶kket over en oldgammel middelhavsudgave af fladbr√łd. Ordet pizzeria optages f√łrst i en italiensk ordbog i 1918, s√• trods tidligere tiders formodninger, er det uvist hvor retten stammer fra. Til geng√¶ld menes Napoli at v√¶re stedet, hvor den f√łrste pizza margherita blev lavet, og if√łlge historien navngivet efter dronningen af Savoyen, der valgte topping af tomater, mozzarella og basilikum som sin favorit. Pizzaen laves som udgangspunkt ved at forme pizzadejen, l√¶gge fyldet p√•, og bage den ved h√łj temperatur i en speciel pizzaovn. De fleste bages som fladbr√łd, medens andre foldes sammen omkring fyldet. Verden over, er der forskellige traditioner for pizzabagning og fyld. I Danmark har standardpizzaen en middeltyk bund, og et forholdsvist tykt lag af toppings af varierende kvalitet. Den sydeurop√¶iske pizza har oftest en tyndere bund og et forholdsvist tyndt lag af uds√łgt topping. Fra USA kommet en speciel udgave af pizzaen, kaldet deep pan-pizza eller Chicago-style pizza, der bliver lavet og bagt i en form, som giver en h√łj kant, lidt i stil med en t√¶rte. I Detroit har man en type kaldet Detroit-style pizza, som er firkantet. P√• samme m√•de har andre lande verden over, forskellige traditioner for pizzabagning og fyld.
Hvid pizza med kartoffel og rosmarin – kartoffelpizzaHvid pizza med kartoffel og rosmarin – kartoffelpizza
Hvid Pizza som smager helt vidunderligt og med lækre toppings på. På kartoffelpizza er brugt kartoffel, rosmarin og en god frisk mozzarella. Se opskrift og billeder(Valdemarsro)
SurdejspizzaSurdejspizza
Surdejspizza er en rigtig gourmet pizza. God mad kan tage sin tid at lave, og det gør en surdejspizza, så vær opmærksom på, at du skal starte i god tid - faktisk dagen før.(Karolines K√łkken)
Forårsmad: Kartoffelpizza - rosmarin, mozzarella og emmentalerForårsmad: Kartoffelpizza - rosmarin, mozzarella og emmentaler
I kender udtrykket: Imens vi venter ikke? Vi venter altid på et eller andet - lige nu, så venter vi på forår, og det med god grund - 6 måneders korte dage, regn, blæst og(Gastromand.dk)
Leftover Christmas Pizza...Leftover Christmas Pizza...
Vi har tidligere lavet verdens fedeste juleburger af alt det l√¶kre overskydende julemad, hvor du lige bruger and, r√łdk√•l, sovs og lidt friske √¶bler. Men vi har aldrig gjort det med en pizza - f√łr(Gastromand.dk)
Pizza med tun/hytteostsalatPizza med tun/hytteostsalat
Er du allerede skr√¶mt af overskriften? Well, jeg overvejede ogs√• at give pizzaen et mere salgbart navn. Tun, hytteost, lun pizza. Og for det ikke skal v√¶re l√łgn; ogs√• l√łg! Det lyder bare ikke som en favorit, vel! Men inden du vr√¶nger p√• n√¶sen og snupper en god gammeldags Hawaii-udgave, s√• skal jeg alts√• lige...L√¶s Mere(Louiogbearnaisen)
Hawaii PizzaenHawaii Pizzaen
Den deler vandene, pizzaen med ananas. Men b√łrnene elsker en god hjemmelavet Hawaii-pizza - gerne bobbet op med lidt p√łlser. Og hvem bestemmer? Det g√łr ungerne, s√• hermed en opskrift p√• meget b√łrnevenlig pizza. Igen, inden(Gastromand.dk)
Nem tomatsovsNem tomatsovs
Hjemmelavet tomatsauce eller tomatsovs (alt efter temperament) er super nem at lave. Brug den fx på din pizza, til en hurtig gang pasta eller i lasagnen.(Karolines K√łkken)
Lukket pizza med kylling og baconLukket pizza med kylling og bacon
Pizza på en anderledes og spændende måde.(Karolines K√łkken)
Spidskålssalat med abrikoser og linserSpidskålssalat med abrikoser og linser
Jeg dedikerer lige resten af ugen til madpakker ‚Äď alts√• de voksne madpakker, hvor 17 d√•ser med omhyggeligt¬†udsk√•ret frugt og gr√łnt i figurer, t√łrre pizzasnegle og smagsforladte sandwichs (uden kanter) ikke rigtig giver mening. En hel del arbejdspladser har efterh√•nden ret gode kantiner eller madordninger, herunder ogs√• de fleste uddannelsesinstitutioner. Men da det jo ikke...L√¶s Mere(Louiogbearnaisen)
Snurrer med pestoSnurrer med pesto
Prøv noget nyt! Bag grønne pestosnegle i stedet for de klassiske pizzasnegle med tomat. Du kan bruge alle slags pesto.(Karolines K√łkken)
Svampepizza med baconSvampepizza med bacon
Vil du lave en vegetarisk pizza, kan du udelade baconen. Drys den færdige pizza med røgede mandler i stedet for.(Karolines K√łkken)
Mini pizza med kartoffel og kapersMini pizza med kartoffel og kapers
En lille minipizza er en fin måde at servere en masse forskellige slags pizzaer i familien - er gode til madpakken og til picnickurven(Valdemarsro)
Focaccia br√łdFocaccia br√łd
Focaccia brød stammer fra Italien og i familie med pizza. Dette klassiske focaccia brød er toppet med rosmarin, olie og flagesalt og er skønt som det er - nybagt, sprødt og lækkert.(Karolines K√łkken)
Krydret pizza med hvidl√łgsdressing og salatKrydret pizza med hvidl√łgsdressing og salat
En fyldig pizza med med frisk salat og dressing - velbekomme.(Karolines K√łkken)
Rösti ToastRösti Toast
Grease...junk...grub...K√¶rt barn har mange navne, og ‚Äôfast food‚Äô er uden tvivl noget af det mest elskede hos Gastromand. I √•renes l√łb har vi sl√¶bt jer igennem et hav af forskellige friture-festligheder, pizzaer og burgere. Men(Gastromand.dk)
Deep Pan Aubergine PizzaDeep Pan Aubergine Pizza
Deep Pan Pizza skal have en spr√łd skorpe, men en bl√łd, svampet midte. Find opskriften p√• hjemmelavet deep pan pizza dej her og tips til l√¶kkert fyld.(Louiogbearnaisen)
PizzasnurrePizzasnurre
Disse pizzasnurre er et sandt hit i madpakken hver gang - de smager fantastisk og er nemme at lave - f√• opskrift p√• de sk√łnne pizzasnurrer her(Valdemarsro)
Franskbr√łd med mere!Franskbr√łd med mere!
Opskriften kan bruges til både brød, boller og pizzabunde. Pizzabundene kan desuden fryses ubagte.(Karolines K√łkken)
Blomkålspizza Рlavet på blomkålsbundBlomkålspizza Рlavet på blomkålsbund
Pizzadej lavet p√• en bund af blomk√•l, helt uden hvede, mel, m√¶lk. En low carb pizza uden gluten. Pr√łv blomk√•lspizza - den smager fantastisk(Valdemarsro)
Gr√łnk√•lschipsGr√łnk√•lschips
Grønkålschips er nemme og sjove at lave. Grønkålschips smager lækre som snack - men grøntkålschips er også lækre som topping på supper, gryderetter eller måske en pizza? Prøv grønkålschips næste gang du mangler et sprød element på din hverdagsret!(Karolines K√łkken)
VegetarpizzaVegetarpizza
En skøn vegetarpizza med masser af grøntsager og lækker smeltet ost.(Karolines K√łkken)
Vegetarpizza på grillVegetarpizza på grill
Pizza på grill er altid et stort sommerhit! Prøv denne nemme vegetarpizza med squash næste gang grillen skal tændes...(Karolines K√łkken)
Hurtig pizza med skinkeHurtig pizza med skinke
Hurtig pizza med skinke - på sprød bund af tortillaer. Prøv denne lynhurtige pizza - og varier fyldet efter hvad du har i køleskabet. (Karolines K√łkken)
Vild pizza med bladbeder og olivenVild pizza med bladbeder og oliven
For dig som har lyst til en anderledes pizza, som er fuld af god smag og lækre råvarer.(Karolines K√łkken)
Mini pizza med aspargesMini pizza med asparges
Mini pizza helt enkelt serveret og kun toppet med lækker asparges og god gedeost smager virkelig godt - se opskrift og billeder her(Valdemarsro)
Hvid pizza med and, figner og spr√łd gr√łnk√•lHvid pizza med and, figner og spr√łd gr√łnk√•l
Utraditionel pizza med december måneds elskede råvarer. Server enten som hovedret eller udskåret som snacks til et glas vin eller gløgg.(Karolines K√łkken)
Hvid pizza med for√•rsl√łg og r√łget laksHvid pizza med for√•rsl√łg og r√łget laks
Hvid pizza?? Hvad er nu det for noget! Vi har skiftet tomatsaucen ud med cremefraiche - det er anderledes på den gode måde - prøv det!(Karolines K√łkken)
Hvid pizza med pastinak og tunHvid pizza med pastinak og tun
En sund og dejlig pizza med masser af rodfrugter, tun og smeltet ost på toppen.(Karolines K√łkken)
Hvid pizza med stegte rejer og gr√łnne aspargesHvid pizza med stegte rejer og gr√łnne asparges
En saftig, smuk og lækker pizza med hytteost og rejer krydret med chili, citron og olivenolie.....mums!(Karolines K√łkken)
De allerbedste pizzasnegle ‚Äď skinke og ostDe allerbedste pizzasnegle ‚Äď skinke og ost
Alle b√łrns favorit - de klassiske pizzasnegle. Bag dem traditionelt med skinke og ost eller pr√łv solt√łrrede tomater, pesto eller rosmarin. Find opskrift p√• dej og fyld her.(Louiogbearnaisen)
Grov deep-pan pizza med spejlægGrov deep-pan pizza med spejlæg
Denne deep-pan pizza er en saftig pizza med gode kontraster mellem den hotte ost og de milde svampe og æg.(Karolines K√łkken)
Butterdejs-Pizza - med kartoffel, bacon og rosmarinButterdejs-Pizza - med kartoffel, bacon og rosmarin
I morgen, s√łndag, spilles finalen i EM‚Äô16 p√• Stade de France i Paris. Paris som emmer af elegance, kunst og flamboyance. En samling af till√¶gsord man desv√¶rre alt for sj√¶lden har haft lejlighed til at(Gastromand.dk)
Grov pizza med tomat, bacon og kålsalatGrov pizza med tomat, bacon og kålsalat
Det kan faktisk godt lade sig gøre at lave en sund pizza. Med grov bund, spidskålssalat og rigeligt tomatsauce lander vi i den fedtfattige ende.(Karolines K√łkken)
Dessertpizza med friske figner og rosmarinDessertpizza med friske figner og rosmarin
Sød/salt pizza toppet med friske figner, krydret med ost og rosmarin, og overhældt med flydende honning. Perfekt til tapas eller i stedet for det klassiske ostebord.(Karolines K√łkken)
Grov pizzabundGrov pizzabund
Frys evt. udrullede, ubagte pizzabunde, så du har nem aftensmad til travle dage.(Karolines K√łkken)
KartoffelpizzaKartoffelpizza
Hvid pizza er en lidt alternativ pizza uden tomatsauce - Her i form af en utrolig lækker kartoffelpizza. Pynt med rosmarin. (Karolines K√łkken)
Kartoffelpizza med gedeostKartoffelpizza med gedeost
Skøn kartoffelpizza i al sin enkelthed. Det italienske køkken når det er bedst: Få gode ingredienser og maximal smag. Grovpizza med gedeost, "The big G" er uimodståelig, hvis du er til gedeost - ellers kan du jo nemt vælge en anden ost.(Karolines K√łkken)
Grov speltpizza med roastbeef, blomkål og squashGrov speltpizza med roastbeef, blomkål og squash
Så kan du lave en lynhurtig pizza med hjemmelavet bund. Dejen skal nemlig ikke hæve. Pizzabundene er så tynde, så det betyder ikke så meget om dejen hæver.....de dage hvor det skal gå lidt stærkt.(Karolines K√łkken)
Kartoffelpizza med rygeostKartoffelpizza med rygeost
Sprød kartoffelpizza med masser af smag fra bl.a. rygeost, kapers og lufttørret okseindelår - og ansjoser, hvis man er til det.(Karolines K√łkken)
Fuldkornspizza med serranoskinke og rosmarinFuldkornspizza med serranoskinke og rosmarin
Gode opskrifter udviklet i Karolines Køkken®. Find inspiration i vores mere end 4000 opskrifter.(Karolines K√łkken)
KyllingepizzaKyllingepizza
Så er der pizza til aftensmad! Denne kyllingepizza er supernem: Vi laver en hurtig tomatsauce og bruger færdige pizzabunde, og så er det ellers bare om at samle og bage kyllingepizzaerne.(Karolines K√łkken)
Grove pizzasnegleGrove pizzasnegle
Pizzasneglene er bagt med hvid hvedemel, som giver en grovere snegl, der mætter godt.(Karolines K√łkken)
Grove pizzasnegle med skinke og kryddersm√łrGrove pizzasnegle med skinke og kryddersm√łr
Pizzasnegle er super gode til madpakken eller som en hurtig eftermiddagssnack. Kryddersmørret giver dem en skøn smag.(Karolines K√łkken)
Hytteostpizza med l√łg og kyllingHytteostpizza med l√łg og kylling
Lækker saftig pizza....og man kan jo lige så godt bage den selv.(Karolines K√łkken)
Pull Apart Pizza Bread + GuidePull Apart Pizza Bread + Guide
Der bliver absolut ingen mad lavet herhjemme de her dage ‚Äď anden rugbr√łdsmadder i stride str√łmme. Dog n√•ede jeg lige at smide det her sm√¶kre, l√¶kre br√łd sammen f√łr travlheden for alvor tog fat! ¬†Og nu er det s√łrme ogs√• n√•et helt til bloggen! Det er fuldst√¶ndig samme princip, som Lemon Pull Apart bread¬†‚Äď bare...L√¶s Mere(Louiogbearnaisen)
Grovpizza med hytteost og grillede peberfrugterGrovpizza med hytteost og grillede peberfrugter
Hytteost på pizza smager super godt og er samtidig et sundt alternativ til revet ost. Prøv denne variant af pizza med grillet peberfrugt og bresaola. (Karolines K√łkken)
PizzabundPizzabund
Pizza beh√łver ikke best√• af revet Jakabov og d√•rlige cocktailp√łlser og fort√¶res af en pap√¶ske foran fjerneren. PR√ėV OGS√Ö: Hjemmelavet stenovnspizza med r√łget and, balsamicol√łg og karamelsten Hjemmelavet stenovnspizza med(Gastromand.dk)
Calzone - lukket pizzaCalzone - lukket pizza
En sjov og anderledes måde at servere en gammel kending på. Den lukkede pizza holder på alle de dejlige smage.(Karolines K√łkken)
Glem alt om Dr. Oetker: Lav din egen PizzaburgerGlem alt om Dr. Oetker: Lav din egen Pizzaburger
Fredag aften testede jeg Dr. Oetkers Pizzaburger og var mildest talt ikke imponeret. Det backfirerede lidt, da det resulterede i en r√¶kke opfordringer til selv at g√łre det bedre. Well then, here we go! ¬† Pizzaburgeren er(Gastromand.dk)
Pizza med parmaskinke, portobello, l√łg og vesterhavsostPizza med parmaskinke, portobello, l√łg og vesterhavsost
Så er vi kommet til den sidste af tre pizzaopskrifter i denne omgang, dog lidt anderledes end de forrige. Men fuld smæk på smagen! Kommer du lige ind fra siden, var de to tidligere pizzaer:(Gastromand.dk)
Spr√łd kartoffelpizzaSpr√łd kartoffelpizza
Super l√¶kker hjemmelavet pizza til en god sommerdag - og igen en pizza fra det k√łdfri vegetariske univers, som seneste Pizza Quattro Formaggi Inden du kommer for godt i gang med opskriften, s√• vi du opdage,(Gastromand.dk)
Pizza med stærk salami, aubergine og parmesanPizza med stærk salami, aubergine og parmesan
Kom vist til at skrive at den seneste hjemmelavede pizza, var den sidste i r√¶kken af tre pizza opskrifter. Men der var s√łrme lige en ekstra i √¶rmet, som jeg ogs√• holder meget af. Faktisk kommer(Gastromand.dk)
Pizza Quattro FormaggiPizza Quattro Formaggi
Vi tager lige en hurtig pizza til sommervarmen - den er nem, top lækker og kræver minimal forberedelsestid. Pizza Quattro Formaggi - eller pizzaen med 4 forskellige oste. Er du vild med ost, er dette en(Gastromand.dk)
Hjemmelavet stenovnspizza med kartofler, kantareller og confiteret andHjemmelavet stenovnspizza med kartofler, kantareller og confiteret and
Nu har jeg efterh√•nden rigtig mange gange og fra flere steder h√łrt for, at jeg ikke nogle pizzaopskrifter op p√• vores site. Men alt kommer til den som venter, har jeg altid sagt - og(Gastromand.dk)
Indbagte pizzastykker med majs og peberfrugt Indbagte pizzastykker med majs og peberfrugt
Lav en stor portion af de indbagte pizzastykker og kom dem i fryseren. Så er de klar til mange madpakker!(Karolines K√łkken)
Pepperoni pizzaPepperoni pizza
Pepperoni pizza - helt sikkert en bestseller på pizzeriaet. Her får du en nem opskrift på den klassiske pepperoni pizza. Med en købt pizzadej er det næsten hurtigere at lave pepperoni pizza selv end at hente den på pizzeriaet, - så hvorfor ikke prøve kræfter med en hjemmelavet pepperoni pizza næste gang, du har lyst til pizza?(Karolines K√łkken)
R√łdbedepizza med gr√łnk√•lschipsR√łdbedepizza med gr√łnk√•lschips
En super lækker pizza med rødbedebund, smeltet danablu og ekstra lagret cheddar, sprøde grønkålschips, pære og mandler. Den smukke rødbedepizza, vi kan jo kalde den "King of the beet", vil forhåbentlig glæde både venner og familie.(Karolines K√łkken)
Pizza p√• pitabr√łdPizza p√• pitabr√łd
¬†Det ender ikke altid som man planl√¶gger. Det har min weekend v√¶ret et pragt eksemplar p√•. Men jeg regner bestemt med, at s√łndagen kan rette lidt op p√• de l√łse ender. Dog f√•r jeg lige p√¶nt bes√łg til en kop kaffe og s√• skal der ogs√• indl√¶gges en lur. For med en nabo, overbo og...L√¶s Mere(Louiogbearnaisen)
Spr√łd og hurtig pizza med hytteost og kartoflerSpr√łd og hurtig pizza med hytteost og kartofler
En hurtig pizza, hvor du samtidig kan få brugt dine kartoffelrester.(Karolines K√łkken)
Mexicansk pizzaMexicansk pizza
Sprød, spicy og frisk - mexican power. En dejlig mexicansk pizza med bl.a. chorizo, avocado, chili, tomat og lime. Alt det gode vi kender fra Mexico.(Karolines K√łkken)
TomatpizzaTomatpizza
Server tomatpizzaen med majssalat i små skåle, grøn salat og agurkestave.(Karolines K√łkken)
Aubergine pizzaAubergine pizza
Aubergine pizza er en variation af den traditionelle pizza lavet uden mel eller pizzadej - med aubergine skiver som bund - få opskrift(Valdemarsro)
Stenovnspizza med r√łget and, balsamicol√łg og karamelstenStenovnspizza med r√łget and, balsamicol√łg og karamelsten
Traditionen tro f√•r Webmasteren arrangeret t√łmmerm√¶ndspizza som opvarmning til sidstedagen p√• Northside hjemme hos mig - hvor jeg skal lave alt arbejdet. Jeg m√• v√¶re godt dum... Anyways, det er sgu meget hyggeligt. S√¶rligt n√•r vejret(Gastromand.dk)
Pizza på grillPizza på grill
Ja, det er en genganger som den k√¶re Webmaster lavede til perfektion, men ikke p√• grill (Hjemmelavet gourmetpizza).¬† S√• her kommer en altid sikker vinder ‚Äď hjemmelavet pizza bagt p√• Weberen. En pizzaovn rammer minimum 350(Gastromand.dk)
PilfingerpizzaerPilfingerpizzaer
Tag børnene med i køkkenet og lad dem lave pizza i børnestørrelse med deres yndlingsfyld.(Karolines K√łkken)
Br√łd med semidried tomater, basilikum, mozzarella og saltBr√łd med semidried tomater, basilikum, mozzarella og salt
L√łrdagen stod p√• hjemmelavet pizza med tynd grovbund og p√• bagesten ‚Äď opskriften f√łlger i n√¶ste uge. Jeg havde en rest pizzadej, da jeg var i underskud af fyld ‚Äď s√• den kom i k√łleskabet natten over. Noget jeg kun kan anbefale, at g√łre n√•r du laver pizza Det giver en l√¶kker smag til bunden....L√¶s Mere(Louiogbearnaisen)
Tomatsauce til pizzaTomatsauce til pizza
Dejlig hjemmelavet tomatsauce til dine hjemmelavede pizzaer. Lav evt. en stor portion, og frys den ned i portioner, der passer til én pizza.(Karolines K√łkken)
Spr√łde kartoffelpizzaerSpr√łde kartoffelpizzaer
En lækker og sprød kartoffelpizza - det bliver næsten ikke bedre. Kartoffelpizzaen er toppet med chorizo for at give pizzaen en skøn smag.(Karolines K√łkken)
Pita-pizzabr√łdPita-pizzabr√łd
Små, nemme pizzaer - ideelle at lave, når børnene er med i køkkenet.(Karolines K√łkken)
Mini pissaladiere med blåskimmelostMini pissaladiere med blåskimmelost
Superlækre - både lune og kolde. Du kan udstikke pizzadejen, i den form du har lyst.(Karolines K√łkken)
Pizza - af en rest spaghetti og k√łdsaucePizza - af en rest spaghetti og k√łdsauce
Har du en rest kødsovs fra i går, så brug det som pizzafyld. Det er lækkert og vil behage enhver spisende gæst.(Karolines K√łkken)
Pizza bianca Pizza bianca
Pizza bianca er en super enkel og meget velsmagende pizza. Det italienske køkken i en nødskal - få rigtig gode råvarer og skøn smag.(Karolines K√łkken)
Spr√łde pizzabr√łdSpr√łde pizzabr√łd
Børnene kan let være med til at lave disse knasende lækre pizzabrød.(Karolines K√łkken)
Pizza med blåskimmelost og rucolaPizza med blåskimmelost og rucola
Prøv den klassiske pizza med ny og smagfuld topping.(Karolines K√łkken)
Pizza med bresaola og r√łdbederPizza med bresaola og r√łdbeder
Pizza med bresaola og farverige rødbeder - toppet med rucola og soltørrede tomater. En fryd for øjet såvel som ganen! (Karolines K√łkken)
Pizza med frisk ananasPizza med frisk ananas
Den klassiske "hawaii" pizza med ananas - dog uden skinke! Den kan man selvfølgelig altid tilføje, hvis man synes den mangler.(Karolines K√łkken)
MinipizzaerMinipizzaer
Lad børnene lave deres egen pizza med det fyld de bedst kan lide.(Karolines K√łkken)
Pizza med grillet peberfrugtPizza med grillet peberfrugt
En dejlig og grov pizza, hvor de grillede peberfrugter virkelig giver retten smag af Italien.(Karolines K√łkken)
Pizza med hytteost, parmaskinke og basilikumPizza med hytteost, parmaskinke og basilikum
Nem og lækker pizza med hytteost, squashstrimler, parmaskinke og basilikum - En lidt sundere pizza end den traditionelle af slagsen.(Karolines K√łkken)
Pizza med kammuslinger og skinkePizza med kammuslinger og skinke
Skøn skaldyrspizza - toppet med serrano skinke.(Karolines K√łkken)
Pizza med kylling og pestoPizza med kylling og pesto
Pizza med kylling, pesto og broccoli - en ny og anderledes pizza med en lækker, sprød fuldkornsbund. (Karolines K√łkken)
Pizza med laks og spinatPizza med laks og spinat
Skøn pizza med masser af grønt og frisk fisk.(Karolines K√łkken)
Pizza med ost og n√łdderPizza med ost og n√łdder
Hvid pizza hvor tomatsaucen er erstattet af kvark og toppet med forskellige nødder, granatæblekerner og rucola. En anderledes sød-salt-syrlig pizza, der er supernem og hurtig at lave.(Karolines K√łkken)
Pizza med pepperoni, k√łdboller og b√łfPizza med pepperoni, k√łdboller og b√łf
Skal der være fest, så lad der være fest. Her får du pizzaen, hvor der ikke er sparet på kødet. Pizzaen for en rigtig meatlover.(Karolines K√łkken)
Pizza med pesto, svampe og ristede n√łdderPizza med pesto, svampe og ristede n√łdder
Pizza med stegte svampe, basilikumpesto og på toppen frisk hytteost. Om du er vegetar eller til kød, så vil du forhåbentlig blive glad af at spise denne lækre pizza.(Karolines K√łkken)
Pizza med porrer og baconPizza med porrer og bacon
Nem og hurtig pizza til 2 - fuld af smag fra bacon, bagt ost, porrer og chili.(Karolines K√łkken)
Pizza med radiserelishPizza med radiserelish
Lækker frokostpizza som smager dejligt og ser flot ud med de farverige radiser og agurker.(Karolines K√łkken)
Pizza med rodfrugtbundPizza med rodfrugtbund
Vil du prøve et lækkert alternativ til den traditionelle pizzabund. Her er bunden lavet af rodfrugter, æg og ost.(Karolines K√łkken)
Grove snitter fyldt med kyllingGrove snitter fyldt med kylling
De fineste sm√• pakker med l√¶kkert fyld. Jeg er vild med indpakket mad ‚Äď i dej; T√¶rter, pizza, br√łd, wraps, ja hvad som helst. Jeg havde egentlig besluttet mig for en omgang pirogger her til p√•skeugens frokoster, men lige pludselig var det meget sjovere, at eksperimentere lidt. ‚ĶOg det havde slet ikke noget, at g√łre...L√¶s Mere(Louiogbearnaisen)
Fantastisk pizza med laks og wasabiFantastisk pizza med laks og wasabi
En sk√łn utraditionel og utrolig velsmagende frisk pizza opskrift med laks, wasabicreme og ruccola - Pr√łv den -Det vil du ikke fortryde(Valdemarsro)
Pizza med skinke og rucolaPizza med skinke og rucola
Pizza er fantastisk som aftensmad og kan varieres i det uendelige. Hvis der er rester kan du bruge dem i madpakken.(Karolines K√łkken)
Pizza med skinke og semidried tomatoesPizza med skinke og semidried tomatoes
Anderledes pizza med blåskimmelost indbagt i bunden. Serveres med topping af skinke og grønt.(Karolines K√łkken)
Pizza med skinke, chili og olivenPizza med skinke, chili og oliven
Dejlig voksenpizza serveret med rustik kålsalat(Karolines K√łkken)
English Breakfast Brunch PizzaEnglish Breakfast Brunch Pizza
Hjemmelavet English Breakfast Brunch pizza med æg og bacon. Se opskrift og billeder her på siden.(Valdemarsro)
Pizza med skinke, salat og olivenPizza med skinke, salat og oliven
Hjemmelavet pizza med tynd, sprød bund og bl.a. ost og solmodne tomater. Den er hele arbejdet værd.(Karolines K√łkken)
Hjemmelavet Pizza Margherita med BasilikumHjemmelavet Pizza Margherita med Basilikum
Opskrift på fantastisk hjemmelavet Pizza Margherita, den mest enkle pizza variant og helt og aldeles fantastisk hvis den laves rigtigt. Se opskrift og billeder(Valdemarsro)
Pizza med svampe og pinjekernerPizza med svampe og pinjekerner
En skøn pizza med kantareller. Den kan også kan laves med almindelige champignoner - hvis du ikke lige har været på svampejagt.(Karolines K√łkken)
Pizza med torsk og olivenPizza med torsk og oliven
Middelhavsinspireret pizza - varier gerne fyldet med anden hvid fisk.(Karolines K√łkken)
Pizza p√• grill med hvidl√łgsmarinerede rejerPizza p√• grill med hvidl√łgsmarinerede rejer
En super lækker sprød pizza fra grillen. Med smeltet ost, og toppet med rejer marineret i hvidløg, citron og basilikum.(Karolines K√łkken)
Pizza på grill med salatost og rucolaPizza på grill med salatost og rucola
At grille en pizza, er en hurtig og lækker måde at få en uimodståelig sprød pizza til sommerens fester og havehyge.(Karolines K√łkken)
Pizza stromboliPizza stromboli
Stromboli er en ø udenfor Sicilien samt navnet på disse indbagte pizzaruller fyldt med lækkerier.(Karolines K√łkken)
Pizza uova e pancettaPizza uova e pancetta
Små perfekte brunchpizza med æg og bacon. Pancetta er italienernes svar på bacon. (Karolines K√łkken)
PizzadejPizzadej
Hjemmelavet pizzadej er det bedste udgangspunkt for en lækker pizza. Prøv opskriften på en nem & hurtig pizzadej her.(Karolines K√łkken)
TortillapizzaTortillapizza
Tortillapizza er super hurtig og nem at lave. Og når du bruger tortillaer, er du sikker på at få en dejlig tynd, sprød bund. Her laver vi tortillapizza med bl.a. artiskokhjerter, stærk tomatsalsa og parmaskinke. Tortillapizza kunne nemt blive et hit hos både små og store.(Karolines K√łkken)
Pizzaer med kartofler og blommerPizzaer med kartofler og blommer
Prøv denne lækre, lidt anderledes pizza. Blommerne klæder de to slags smeltede ost rigtig flot.(Karolines K√łkken)
Pizza med kartofler, gr√łn pesto og laksPizza med kartofler, gr√łn pesto og laks
Hjemmelavet pizza med kartofler, gr√łn pesto og laks smager fantastisk. Opskrift med ideer til l√¶kker og frisk topping fyld, som giver en let pizza(Louiogbearnaisen)
Pizza-flutesPizza-flutes
En nem måde at lave et hurtigt måltid, der minder om landgangsprød og pizza. Prøv fx at lave dem til en børnefødselsdag.(Karolines K√łkken)
PizzasneglePizzasnegle
Pizzasnegle er altid et hit i madpakken. Disse pizzasnegle er bagt i muffinforme og sammen med masser af frugt, grønt og andre gode sager kan pizzasneglene være med til at give de små et "kram i madpakken".(Karolines K√łkken)
Summerbrunch: The English Breakfast PizzaSummerbrunch: The English Breakfast Pizza
For noget tid siden blev Familiefaren ringet op imens han stod og kampsvedte i lufthavnen efter en lang arbejdsdag. Pludselig ringer telefonen og en gut begynder at fort√¶lle om en hel masse k√łkkengear... N√•, det resulterer(Gastromand.dk)
Pizzasnegle med rugbr√łd - af en rest tomatsuppePizzasnegle med rugbr√łd - af en rest tomatsuppe
2 i 1 løsningen - her er der både pizzasnegle og brød - lige til madpakken...(Karolines K√łkken)
Pizzasnegle med skinkePizzasnegle med skinke
Nemme og lækre pizzasnegle med skinke. Nyd dem nu eller frys dem - så kan du altid tø lidt lækkert op til madpakken. (Karolines K√łkken)
Pizzasnitter med chorizop√łlsePizzasnitter med chorizop√łlse
Super enkel pizza med tomat, ost og pepperoni. Server med snittet salat på toppen.(Karolines K√łkken)
Pizzatærte med farverige bederPizzatærte med farverige beder
Søde beder og saltet ost i en tærte som ligner en pizza, kan kun blive en succes. En perfekt start på festen eller som vegetarisk indslag til buffeten. (Karolines K√łkken)
Pizzat√¶rte med tomat, oksek√łd og baconPizzat√¶rte med tomat, oksek√łd og bacon
Det bedste fra to verdener....pizzaen og tærten. Den lækre smeltede ost, oksekødet og tomaterne fra pizzaen kombineret med det saftige æggefyld fra tærten. Uhm!(Karolines K√łkken)
Hjemmelavet pizza - Den ultimative guideHjemmelavet pizza - Den ultimative guide
Med denne guide kan du lave hjemmelavet pizza som i Italien. Du får opskriften på en ægte italiensk pizzadej, og bliver guidet igennem pizzaens kunst.(Madsvin)
PizzatoastPizzatoast
Skal det være nemt og hurtig? Har du svært ved at beslutte dig? Her er en både og løsning... to i en - pizzatoast(Karolines K√łkken)
BlomkålspizzaBlomkålspizza
Har du lyst til pizza? Eksperimentér med blomkålspizza som et lidt sundere alternativ. Prøv vores lækre opskrift her. (Karolines K√łkken)
Æblepizza med karamelsauce Æblepizza med karamelsauce
Sprød dessertpizza dækket af tynde skiver æble og drysset med sukker og rosmarin. En hyggelig dessert serveret med varm karamelsauce med et tvist af ingefær og en kold kugle vaniljeis til.(Karolines K√łkken)
Pizza snurrerPizza snurrer
Saftige og lækre pizza snurrer, som er en madpakke- og frokost favorit. Bag en stor portion pizzasnurrer og frys dem ned, så er de altid klar(Louiogbearnaisen)
Langtidshævet focaccia med aspargesLangtidshævet focaccia med asparges
Focaccia er et fladbrød i familie med pizzaen. Her i en rustik version med friske asparges, oliven og hvidskimmelost. (Karolines K√łkken)
Langtidshævet focaccia med stilktomaterLangtidshævet focaccia med stilktomater
Focaccia er et fladbrød i familie med pizzaen. Her i en rustik version med smukke stilktomater og ost på toppen. (Karolines K√łkken)
Rugpizza med jordskokker, timian og ægRugpizza med jordskokker, timian og æg
Lækker rugpizza med fyld af jordskokker og æg - en pizza krydret med timian og ellers bare fyldt med god smag - få opskriften her(Valdemarsro)
KFC Remake: The Double DownKFC Remake: The Double Down
"Mcdonalds - Mcdonalds Kentucky Fried Chicken and a Pizza Hut" - kender i den sang? Den er meget underholdende - pr√łv lige at synge den lidt...s√• varmer jeg panderne op til et remake af KFC's(Gastromand.dk)
Sm√• pizzabr√łdSm√• pizzabr√łd
Nem og hurtig opskrift på lækre små pizzabrød. Pizzabrødene er perfekte som frokost og har en dejlig smag.(Karolines K√łkken)
Sm√• pizzaer med spr√łde rodfrugterSm√• pizzaer med spr√łde rodfrugter
Hurtig og børnevenlig pizza....eller rettere pizzaer, for der er 2 små pizzaer til hver, toppet med sprøde rodfrugter. Til bundene har vi brugt tortilla pandekager.(Karolines K√łkken)
Louiogbearnaisens ultimative madplan: spis streetfood | 7 dages madplanLouiogbearnaisens ultimative madplan: spis streetfood | 7 dages madplan
En nem madplan beh√łver ikke v√¶re kedelig eller indviklet. F√• min nemme madplan med sund streetfood til alle ugens dage: falafler, tacos, wok, pizza >>(Louiogbearnaisen)
Pizza muffinsPizza muffins
Små lækre pizza muffins, som mætter godt og er et hyggeligt indslag i madpakken - sunde, god til frys og nemme at bage - få opskriften her(Valdemarsro)
Pizza med grov bundPizza med grov bund
Grov pizza smager sk√łnt og m√¶tter godt - et l√¶kkert alternativ til almindelige pizzabunde, n√•r det skal v√¶re lidt sundere. Bag en l√¶kker fuldkornspizza, som stadig er lugtig og saftig. F√• den bedste opskrift p√• fuldkornspizzabunde her(Louiogbearnaisen)
Flade boller med spinatfyldFlade boller med spinatfyld
De flade boller er en blanding mellem foccacia og pizzaboller, hvor fyldet kan varieres i det uendelige.(Karolines K√łkken)
Tyrkiske br√łd med b√łf, ost og salatTyrkiske br√łd med b√łf, ost og salat
Supernem og lækker "pizza". Fordel salat og skimmelost på brødene, gratiner og server!(Karolines K√łkken)
Flade boller med tomatfyldFlade boller med tomatfyld
De flade boller er en blanding mellem foccacia og pizzaboller, hvor fyldet kan varieres i det uendelige - brug din fantasi.(Karolines K√łkken)
Flammkuchen med l√łg og bacon - pizzaFlammkuchen med l√łg og bacon - pizza
Flammkuchen er en specialitet fra Alsace. Det er en tynd pizza, hvor bunden er smurt med creme fraiche.(Karolines K√łkken)
S√łndagspizzaS√łndagspizza
F√• her en rigtig god opskrift p√• l√¶kker pizza med hjemmelavede k√łdboller, smager l√¶kkert og er nem at lave. Se opskrift og billeder her(Valdemarsro)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes