Vi fandt 50 opskrifter med søgeordet 🐟 sild:
Facts om sild:
Marineret sild er en europÌisk delikatesse og almindelig i det baltiske, nordiske, hollandske, tyske, polske, skotske og jødiske køkken. Retten bestür af sild, der normalvis saltes for at udtrÌkke vand. DernÌst lÌgges sildene i en lage af eddike, salt og sukker, der f.eks. krydres med peberkorn, løg og laurbÌrblade. Marineret sild kendes helt fra middelalderen, da tilberedningsmetoden gjorde at produktet havde en lang holdbarhed, samt kunne spises under fasten. Retten spises ofte omkring højtider som jul, püske og midsommer, ledsaget af snaps, f.eks. pü rugbrød, knÌkbrød eller med kartofler til.
Snaps til julefrokost: Snaps med pebermyntestokke + snaps med dild og citronSnaps til julefrokost: Snaps med pebermyntestokke + snaps med dild og citron
Hjemmelavet snaps til julefrokost pü 2 min. Lav en snaps til sild med dild og citron eller en flot lyserød snaps med pebermyntesmag - lÌkker til drinks(Louiogbearnaisen)
Salat med kartofler og marinerede sildSalat med kartofler og marinerede sild
Peberrodsdressingen giver lidt bid til salaten. Du kan efter smag skrue op eller ned for styrken ved at tilsætte mere eller mindre peberrod.(Karolines Køkken)
KarrydressingKarrydressing
God allround karrydressing med mangochutney, der giver en rigtig god smagsmæssig bund. Passer fint til en sildemad, som sandwichspread eller som base til en æggesalat.(Karolines Køkken)
Portvinssild med sveskerPortvinssild med svesker
Det er efterhĂĽnden ved at vĂŚre julefrokosttid, og det betyder sild pĂĽ bordet hos mange. Netop sild er temaet i en kogebog vi kiggede pĂĽ i april mĂĽned - Sild a la PalĂŚgade. En lĂŚkker(Gastromand.dk)
KarrysalatKarrysalat
Klassisk karrysalat med æg, revet æble og cremefraiche. Send den rundt om julefrokostbordet og servér til stegte sild. (Karolines Køkken)
KarrysildKarrysild
Hjemmelavede karrysild. Pep marinerede sild op med en god hjemmerørt karrydressing med masser af friske krydderurter. God til jul og påske - og til frokostbordet generelt!(Karolines Køkken)
WienerschnitzelWienerschnitzel
Wienerschnitzel med "dreng".....en klassiker, som bare smager godt. Skal det være helt rigtigt er wienerschnitzelen, som her, lavet af kalveschnitzel. Citronskive med benfri sild, kapers og høvlet peberrod er det der kaldes "dreng" som er karakteristisk for en dansk wienerschnitzel.(Karolines Køkken)
KarrysalatKarrysalat
En hjemmerørt karrysalat til sildemaden slür alt - og det er nemt at lave, og er klar pü et par minutter - fü opskriften her(Valdemarsro)
Marinerede sild med cremefraichesauceMarinerede sild med cremefraichesauce
Lækker frokostanretning med sauce af sprød æble, mild sennep og karry.(Karolines Køkken)
Marinerede sild med friterede løgMarinerede sild med friterede løg
Uhm...friterede sprøde løg til de marinerede sild er lækker, ny variation over temaet marinerede sild med løg. Hertil serverer vi en let grøn mayo, smilende æg og rugbrød.(Karolines Køkken)
Sennepssild med citronsyltede rødløgSennepssild med citronsyltede rødløg
De sødlige marinerede sild får rigtig godt modspil af den lidt skarpe sennepsdressinger og de syrlige løg. En god start på frokosten.(Karolines Køkken)
Püskefrokost: Sild med ramsløgscremePüskefrokost: Sild med ramsløgscreme
Som du müske har luret tidligere, er gastromÌndende store fans af Restaurant Kronborg og deres smørrebrøds-kreationer. Vi er derfor pÌnt tilfredse med , at vi har füet overtalt drengene fra Kronborg til, at levere en(Gastromand.dk)
PĂĽskefrokost: Urtegravad laks med limecremePĂĽskefrokost: Urtegravad laks med limecreme
Efter en omgang med sild, er vi nu klar til anden omgang af Restaurant Kronborgs treenighed af püskesmørrebrød. Vi bliver i vandet, og spiller ind med endnu en let-twistet klassiker, i form af gravad laks. At grave(Gastromand.dk)
Marinerede Sild ala GastromandMarinerede Sild ala Gastromand
I løbet af december vil vi i en alternativ adventskalender give dig 4 opskrifter til julefrokosten - direkte til dig fra vores nye kogebog. Fordi du fortjener det! Ingen julefrokost uden sild og snaps - sü(Gastromand.dk)
Sild med appelsin og honningSild med appelsin og honning
Mums! Marinerede sild vendt sammen med cremefraice, sprød fennikel og appelsin.(Karolines Køkken)
Matjes sild i ĂŚrtedressingMatjes sild i ĂŚrtedressing
En frisk og fin sild i sart grøn dressing. Serveret sammen med grillede grønne asparges er det en dejlig start på påskefrokosten, pinsefrokosten, sommerfrokosten.(Karolines Køkken)
Sild, kartoffelsalat og knÌkbrødSild, kartoffelsalat og knÌkbrød
Svenskerne serverer sild til påske på denne måde. Du kan gøre det mere dansk ved at skifte knækbrødet ud med godt gammeldags rugbrød. (Karolines Køkken)
MatjessildesalatMatjessildesalat
Sommersalat med matjesssild kan gøre det ud for en god og mættende frokost.(Karolines Køkken)
SildesalatSildesalat
Opskriften sildesalat er hurtig og nem, og giver et yderst velsmagende resultat. Den syrlige smag fra æblerne er en god pendant til den fede sild.(Karolines Køkken)
SuverÌn Smørrebrød: Sild i Ìble-purløgscremeSuverÌn Smørrebrød: Sild i Ìble-purløgscreme
Hvis det skulle vÌre güet din nÌse forbi , sü er det i morgen, at Copenhagen Cooking sparkes igang. I gür fik du vores anbefalinger til festivallen, hvor vi blandt andet anbefalede smørrebrødets dag, som drengene(Gastromand.dk)
Varmrøget laks med rørÌgVarmrøget laks med rørÌg
Med karrysilden veloverstüet er det tid til laks og mere Ìg. Og her har vi fat i den nemmeste af retterne at lave til püskefrokosten. Tülmodighed er kodeordet. Danmarks største püskefrokost er arrangeret i samarbejde(Gastromand.dk)
KarrysildKarrysild
Da vi lagde planer for denne frokost, var vi splittede. Nogle syntes der skulle vĂŚre deviled eggs, andre solĂŚg og sĂĽ mig der gerne ville lave karrysilden lidt ala Restaurant PalĂŚgade med et friteret ĂŚg(Gastromand.dk)
Røget sild med hvid og grøn dipRøget sild med hvid og grøn dip
Friskrøget sild direkte fra fiskehandlerens røgeri er en stor delikatesse. Her er den i kontrastfyldt selskab: Kold stærk dip af skyr med peberrod og varm blid dip af fine ærter.(Karolines Køkken)
Æble-tranebærsalat til marinerede sildÆble-tranebærsalat til marinerede sild
En frisk og dejlig salat til de marinerede sild. Med både syrlighed og sødme fra fraiche, æbler og tranebær. Et skønt alternativ til karrysalaten.(Karolines Køkken)
Stegte sild i eddikeStegte sild i eddike
Stegte sild i eddike er lækkert pålæg det meste af året - og især i julen. Lav en stor portion og del med dine nærmeste. (Karolines Køkken)
Stegte sild med ĂŚbledressingStegte sild med ĂŚbledressing
Lækre sprødstegte sild krydret med persille og citronskal. Dertil en frisk og cremet æbledressing.....ikke så ringe endda!(Karolines Køkken)
Stegte sild med rabarbersyltStegte sild med rabarbersylt
Stegte sild er retro mad, som fortjener at komme frem i lyset. Sild smager rigtig godt, de er sunde, billige og så er det godt for co2 regnskabet, hvis vi skifter noget af kødet ud med fisk, fra de danske farvande.(Karolines Køkken)
Stegte sild og peberrodskartoflerStegte sild og peberrodskartofler
Den lækre sild har sæson hele året, men er især god forår og efterår (vår- og høstsild). Da er den er større, federe og har mere smag.(Karolines Køkken)
Kryddersild med vinterrødderKryddersild med vinterrødder
Fed fisk og rodfrugter. Godt for både krop og sjæl - og en fryd for øjet!(Karolines Køkken)
Smørrebrød med flødeost, grillet grønt og brunet smørSmørrebrød med flødeost, grillet grønt og brunet smør
Et moderne stykke smørrebrød med grillede grøntsager og duftende brunet smør med kapers. Kan evt. serveres med røget sild.(Karolines Køkken)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes