Vi fandt 50 opskrifter med s√łgeordet ūüźü sild:
Facts om sild:
Marineret sild er en europ√¶isk delikatesse og almindelig i det baltiske, nordiske, hollandske, tyske, polske, skotske og j√łdiske k√łkken. Retten best√•r af sild, der normalvis saltes for at udtr√¶kke vand. Dern√¶st l√¶gges sildene i en lage af eddike, salt og sukker, der f.eks. krydres med peberkorn, l√łg og laurb√¶rblade. Marineret sild kendes helt fra middelalderen, da tilberedningsmetoden gjorde at produktet havde en lang holdbarhed, samt kunne spises under fasten. Retten spises ofte omkring h√łjtider som jul, p√•ske og midsommer, ledsaget af snaps, f.eks. p√• rugbr√łd, kn√¶kbr√łd eller med kartofler til.
Snaps til julefrokost: Snaps med pebermyntestokke + snaps med dild og citronSnaps til julefrokost: Snaps med pebermyntestokke + snaps med dild og citron
Hjemmelavet snaps til julefrokost p√• 2 min. Lav en snaps til sild med dild og citron eller en flot lyser√łd snaps med pebermyntesmag - l√¶kker til drinks(Louiogbearnaisen)
Salat med kartofler og marinerede sildSalat med kartofler og marinerede sild
Peberrodsdressingen giver lidt bid til salaten. Du kan efter smag skrue op eller ned for styrken ved at tilsætte mere eller mindre peberrod.(Karolines K√łkken)
KarrydressingKarrydressing
God allround karrydressing med mangochutney, der giver en rigtig god smagsmæssig bund. Passer fint til en sildemad, som sandwichspread eller som base til en æggesalat.(Karolines K√łkken)
Portvinssild med sveskerPortvinssild med svesker
Det er efterhånden ved at være julefrokosttid, og det betyder sild på bordet hos mange. Netop sild er temaet i en kogebog vi kiggede på i april måned - Sild a la Palægade. En lækker(Gastromand.dk)
KarrysalatKarrysalat
Klassisk karrysalat med æg, revet æble og cremefraiche. Send den rundt om julefrokostbordet og servér til stegte sild. (Karolines K√łkken)
KarrysildKarrysild
Hjemmelavede karrysild. Pep marinerede sild op med en god hjemmerørt karrydressing med masser af friske krydderurter. God til jul og påske - og til frokostbordet generelt!(Karolines K√łkken)
WienerschnitzelWienerschnitzel
Wienerschnitzel med "dreng".....en klassiker, som bare smager godt. Skal det være helt rigtigt er wienerschnitzelen, som her, lavet af kalveschnitzel. Citronskive med benfri sild, kapers og høvlet peberrod er det der kaldes "dreng" som er karakteristisk for en dansk wienerschnitzel.(Karolines K√łkken)
KarrysalatKarrysalat
En hjemmer√łrt karrysalat til sildemaden sl√•r alt - og det er nemt at lave, og er klar p√• et par minutter - f√• opskriften her(Valdemarsro)
Marinerede sild med cremefraichesauceMarinerede sild med cremefraichesauce
Lækker frokostanretning med sauce af sprød æble, mild sennep og karry.(Karolines K√łkken)
Marinerede sild med friterede l√łgMarinerede sild med friterede l√łg
Uhm...friterede sprøde løg til de marinerede sild er lækker, ny variation over temaet marinerede sild med løg. Hertil serverer vi en let grøn mayo, smilende æg og rugbrød.(Karolines K√łkken)
Sennepssild med citronsyltede r√łdl√łgSennepssild med citronsyltede r√łdl√łg
De sødlige marinerede sild får rigtig godt modspil af den lidt skarpe sennepsdressinger og de syrlige løg. En god start på frokosten.(Karolines K√łkken)
P√•skefrokost: Sild med ramsl√łgscremeP√•skefrokost: Sild med ramsl√łgscreme
Som du m√•ske har luret tidligere, er gastrom√¶ndende store fans af Restaurant Kronborg og deres sm√łrrebr√łds-kreationer. Vi er derfor p√¶nt tilfredse med , at vi har f√•et overtalt drengene fra Kronborg til, at levere en(Gastromand.dk)
Påskefrokost: Urtegravad laks med limecremePåskefrokost: Urtegravad laks med limecreme
Efter en omgang med sild, er vi nu klar til anden omgang af Restaurant Kronborgs treenighed af p√•skesm√łrrebr√łd. Vi bliver i vandet, og spiller ind med endnu en let-twistet klassiker, i form af gravad laks.¬†At grave(Gastromand.dk)
Marinerede Sild ala GastromandMarinerede Sild ala Gastromand
I l√łbet af december vil vi i en alternativ adventskalender give dig 4 opskrifter til julefrokosten - direkte til dig fra vores nye kogebog. Fordi du fortjener det! Ingen julefrokost uden sild og snaps - s√•(Gastromand.dk)
Sild med appelsin og honningSild med appelsin og honning
Mums! Marinerede sild vendt sammen med cremefraice, sprød fennikel og appelsin.(Karolines K√łkken)
Matjes sild i ærtedressingMatjes sild i ærtedressing
En frisk og fin sild i sart grøn dressing. Serveret sammen med grillede grønne asparges er det en dejlig start på påskefrokosten, pinsefrokosten, sommerfrokosten.(Karolines K√łkken)
Sild, kartoffelsalat og kn√¶kbr√łdSild, kartoffelsalat og kn√¶kbr√łd
Svenskerne serverer sild til påske på denne måde. Du kan gøre det mere dansk ved at skifte knækbrødet ud med godt gammeldags rugbrød. (Karolines K√łkken)
MatjessildesalatMatjessildesalat
Sommersalat med matjesssild kan gøre det ud for en god og mættende frokost.(Karolines K√łkken)
SildesalatSildesalat
Opskriften sildesalat er hurtig og nem, og giver et yderst velsmagende resultat. Den syrlige smag fra æblerne er en god pendant til den fede sild.(Karolines K√łkken)
Suver√¶n Sm√łrrebr√łd: Sild i √¶ble-purl√łgscremeSuver√¶n Sm√łrrebr√łd: Sild i √¶ble-purl√łgscreme
Hvis det skulle v√¶re g√•et din n√¶se forbi , s√• er det i morgen, at Copenhagen Cooking sparkes igang. I g√•r fik du vores anbefalinger til festivallen, hvor vi blandt andet anbefalede sm√łrrebr√łdets dag, som¬†drengene(Gastromand.dk)
Varmr√łget laks med r√łr√¶gVarmr√łget laks med r√łr√¶g
Med karrysilden veloverst√•et er det tid til laks og mere √¶g. Og her har vi fat i den nemmeste af retterne at lave til p√•skefrokosten. T√•lmodighed er kodeordet. Danmarks st√łrste p√•skefrokost er arrangeret i samarbejde(Gastromand.dk)
KarrysildKarrysild
Da vi lagde planer for denne frokost, var vi splittede. Nogle syntes der skulle være deviled eggs, andre solæg og så mig der gerne ville lave karrysilden lidt ala Restaurant Palægade med et friteret æg(Gastromand.dk)
R√łget sild med hvid og gr√łn dipR√łget sild med hvid og gr√łn dip
Friskrøget sild direkte fra fiskehandlerens røgeri er en stor delikatesse. Her er den i kontrastfyldt selskab: Kold stærk dip af skyr med peberrod og varm blid dip af fine ærter.(Karolines K√łkken)
Æble-tranebærsalat til marinerede sildÆble-tranebærsalat til marinerede sild
En frisk og dejlig salat til de marinerede sild. Med både syrlighed og sødme fra fraiche, æbler og tranebær. Et skønt alternativ til karrysalaten.(Karolines K√łkken)
Stegte sild i eddikeStegte sild i eddike
Stegte sild i eddike er lækkert pålæg det meste af året - og især i julen. Lav en stor portion og del med dine nærmeste. (Karolines K√łkken)
Stegte sild med æbledressingStegte sild med æbledressing
Lækre sprødstegte sild krydret med persille og citronskal. Dertil en frisk og cremet æbledressing.....ikke så ringe endda!(Karolines K√łkken)
Stegte sild med rabarbersyltStegte sild med rabarbersylt
Stegte sild er retro mad, som fortjener at komme frem i lyset. Sild smager rigtig godt, de er sunde, billige og så er det godt for co2 regnskabet, hvis vi skifter noget af kødet ud med fisk, fra de danske farvande.(Karolines K√łkken)
Stegte sild og peberrodskartoflerStegte sild og peberrodskartofler
Den lækre sild har sæson hele året, men er især god forår og efterår (vår- og høstsild). Da er den er større, federe og har mere smag.(Karolines K√łkken)
Kryddersild med vinterr√łdderKryddersild med vinterr√łdder
Fed fisk og rodfrugter. Godt for både krop og sjæl - og en fryd for øjet!(Karolines K√łkken)
Sm√łrrebr√łd med fl√łdeost, grillet gr√łnt og brunet sm√łrSm√łrrebr√łd med fl√łdeost, grillet gr√łnt og brunet sm√łr
Et moderne stykke smørrebrød med grillede grøntsager og duftende brunet smør med kapers. Kan evt. serveres med røget sild.(Karolines K√łkken)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes