Vi fandt 34 opskrifter med søgeordet 🧇 vafler:
Facts om vafler:
Vaffel, også omtalt som vaffelkage, er et bagværk på linje med pandekagen. De mest almindelige ingredienser er hvedemel, mælk og æg. De bages i et vaffeljern. Vaffeljern findes i flere forskellige varianter. Det mest almindelige vaffeljern bager vafler i hjerteform. En kendt variant er den firkantede vaffel, som også sælges som belgiske vafler.
Hjemmelavet softiceHjemmelavet softice
Vil du være populær blandt børn - og voksne (!) - så byd på vafler med hjemmelavet softice og forskellige toppings.(Karolines Køkken)
Ferskenkompot – et glimrende alternativ til ferskenmarmeladeFerskenkompot – et glimrende alternativ til ferskenmarmelade
Hjemmelavet Ferskenkompot smager fantastisk som tilbehør til pandekager, vafler, hjemmebagte boller, på en ostemad, eller på A38(Valdemarsro)
Franske vaflerFranske vafler
Med opskriften på franske vafler er du sikret lækre kager til kaffebordet eller aftenhyggen. De fransk inpirerede kager indeholder velsmagende creme med smag af pistacie.(Karolines Køkken)
Broccolivafler med pulled, grillet kyllingBroccolivafler med pulled, grillet kylling
Lækre vafler til aftensmad....kan man det? Ja! Når de er med fuldkornsmel og broccoli og tilbehøret er kylling, hytteost og grøntsager...så går det rigtig fint.(Karolines Køkken)
Madvafler med spidskĂĄlssalat og rejerMadvafler med spidskĂĄlssalat og rejer
De lækre madvafler med topping er aftensmad for både store og små. De belgiske vafler er nemme og sjove at bage, så måske børnene vil med i køkkenet.(Karolines Køkken)
Reste-vaflerReste-vafler
Få brugt dine rester i disse lækre vafler. Stort set alle rester kan bruges... suppe, grøntsager, ris, pasta osv. Vaflerne er fryseegnede. Snup én fra fryseren og kom den direkte i madpakken.(Karolines Køkken)
Belgiske vaflerBelgiske vafler
Belgiske vafler smager jo fantastisk med vaniljeis, frugt og chokolade - her får du min opskrift på sprøde lækre belgiske vafler(Valdemarsro)
Vafler med stenbiderrogn og creme fraicheVafler med stenbiderrogn og creme fraiche
Jeg går virkeligt op i at spise efter sæsonerne. Jeg synes man snyder lidt sig selv, hvis man ikke gør det. For resultatet er bare mere smagfuldt, når du nu får det mens det faktisk(Gastromand.dk)
Morgenmadsvafler med boghvedeMorgenmadsvafler med boghvede
Lækre sunde og mættende morgenmadsvafler, som også er ret så glimrende som en sund og lækker eftermiddagssnack - se opskrift her(Valdemarsro)
VaflerVafler
Hjemmelavede vafler smager skønt. Denne opskrift giver perfekte sprøde og luftige vafler. Server dem med gammeldags brombærsyltetøj og flødeskum.(Louiogbearnaisen)
Spinatvafler med hytteost og kyllingSpinatvafler med hytteost og kylling
Spinatvafler med hytteost og stegt kylling. Disse grønne spinatvafler smager fantastisk med kylling, masser af grønt og hytteost til. Og så er spinatvaflerne super nemme at lave! (Karolines Køkken)
Spinatvafler med laksSpinatvafler med laks
Lav nemme spinatvafler med laks og fraiche. De passer godt til en salat eller et festlig mellemmåltid til gæsterne. Uhm!(Karolines Køkken)
Spinatvafler med stenbiderrognSpinatvafler med stenbiderrogn
Spinatvafler med stenbiderrogn - de grønne spinatvafler smager fantastisk med frisk stenbiderrogn og en luftig dressing. En stor forret som helt sikkert imponerer.(Karolines Køkken)
Falafelvaffel med lækker topping - opskrift på lækre falafel vaflerFalafelvaffel med lækker topping - opskrift på lækre falafel vafler
Falafel vaffel er en lidt anderledes måde at spise de lækre falafler på - her får du en skøn opskrift på lækre falafel vafler med kikærter(Valdemarsro)
RødbedevaflerRødbedevafler
Grove rødbedevafler til aftensmad - toppet med saftige stegte grøntsager og en cremet grøn pesto. Det er mad, som kan gøre både små og store glade.(Karolines Køkken)
RisengrødsvaflerRisengrødsvafler
nem og lækker opskrift på risengrødsvafler - også kaldet klatkagevafler - lavet af en rest risengrød og fyldt med god smag - få opskriften her(Valdemarsro)
Sprøde kartoffelvaflerSprøde kartoffelvafler
Lækkert kartoffeltilbehør, som kan forberedes 3-4 timer i forvejen.(Karolines Køkken)
IsvaflerIsvafler
Spar turen til iskiosken og saml i stedet selv en lækker isvafler med is, flødeskum, marengs og jordbær. (Karolines Køkken)
Belgiske vafler med chokoladeBelgiske vafler med chokolade
Lækre tykke belgiske vafler med kakaomælk og chokolade. Kan serveres med is eller som her med bær-flødeskum og chokoladesauce. Mums!(Karolines Køkken)
Belgiske vafler med is, chokoladesauce og mandelknasBelgiske vafler med is, chokoladesauce og mandelknas
Belgiske vafler er vaskeægte smovse-dessert, som både store og små elsker. Mums!(Karolines Køkken)
Spinatvafler - få opskrift på vafler med spinat der er lækre som wrapsSpinatvafler - få opskrift på vafler med spinat der er lækre som wraps
Spinatvafler er super lækre som wraps til at fylde med grønt, dips, kød eller lign - få en dejlig og nem opskrift på vafler med spinat her(Valdemarsro)
Morgenmad til de smĂĄMorgenmad til de smĂĄ
Man siger, at morgenmaden er dagens vigtigste måltid, og derfor må du også gerne gøre lidt ekstra ud af morgenmaden til de små. Her er det lækre havrevafler med frugt og yoghurt, der starter dagen for de små børn.(Karolines Køkken)
Hindbærcreme Hindbærcreme
Dejlig luftig hindbærcreme du kan servere til fx frisk frugt, vafler og pandekager.(Karolines Køkken)
Surdejsskolen: Lav vafler af din overskydne surdejSurdejsskolen: Lav vafler af din overskydne surdej
Nybagte surdejsvafler med æg, bacon, pølser og sirup? Hvis du godt kunne straffe sådan en omgang, så kig nærmere. En lækker måde at bruge ekstra surdej på.(Gastromand.dk)
ChokoladevaflerChokoladevafler
Chokoladevaflerne er gode til stærk kaffe efter en lettere middag. Mums!(Karolines Køkken)
VaflerVafler
Friskbagte vafler smager skønt! Her har du en nem opskrift på vaffeldej, der giver de bedste og sprødeste vafler. Mmh!(Karolines Køkken)
Vafler med cremefraiche og syltetøjVafler med cremefraiche og syltetøj
Lad børnene komme med i køkkenet og nyd de sprøde vaffelhjerter med hele familien.(Karolines Køkken)
Vafler med fuldkorn og groft syrligt flødeskumVafler med fuldkorn og groft syrligt flødeskum
Skønne fuldkornsvafler som luner og bringer smilene frem - nyd dem til en hyggestund med familien.(Karolines Køkken)
Churros Churros
Churros (også kaldet spanske vafler) er en skøn dessert eller mellemmåltid, der med sikkerhed bliver et hit derhjemme!(Karolines Køkken)
Vafler med hytteostVafler med hytteost
Vil du gøre dine vafler lidt mere mættende? Kom lidt hytteost i dejen og server med ekstra hytteost på toppen og friske bær!(Karolines Køkken)
Vafler med vaniljeskyrVafler med vaniljeskyr
Sprøde fuldkornsvafler med vaniljeskyr og knasende granatæblekerner. (Karolines Køkken)
Vafler med vaniljeyoghurt og frugtsalatVafler med vaniljeyoghurt og frugtsalat
Lækre vafler med kakao. Server kakaovaflerne som luksus morgenmad eller en lækker eftermiddagssnack.(Karolines Køkken)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes