Vi fandt 125 opskrifter med søgeordet stegt fl:
Grillet peberfrugtsalat med escabechefløde
Ovnstegt bacon giver det sprøde islæt og flødedressingen er rigtig godt krydret med både citron, olivenolie, hvidløg og persille.(Karolines Køkken)
Hjerter med stegte æbler
Hjerter med persille, flødesauce og stegte æbler. Det et er rigtig mormormad....og så er det sund og billig mad med masser af smagsoplevelser og lidt bid.(Karolines Køkken)
Kalvebov med champignonsauce
Ægte mormormad! Mørt grydestegt kød serveret med kartofler, ærter og skysauce med masser af champignon. Gammeldags når det er bedst!(Karolines Køkken)
Andebryst med sprød kålsalat
En nem og lækker opskrift på Andebryst med ovnstegte kartofler og sprød kålsalat, der smager himmelsk. Værsgo!(Karolines Køkken)
Lun kulørt kartoffelsalat med kylling
Hvide asparges er en stor delikatesse. Nyd dem på alle måder, når de har sæson. Her bliver de serveret i en let men mættende salat med kartofler, gulerødder, spinatblade og stegt kylling - med en hjemmelavet remouladedip.(Karolines Køkken)
Kammuslinger med brunet sojasmør og blomkålspuré
Fløjlsblød blomkålspuré serveret med stegte kammuslinger, duftende brunet smør og sprødt ristet rugbrød. En super lækker forret.(Karolines Køkken)
Pasta i oreganofløde med stegte peberfrugter
Røgede mandler giver grøntsager, fløde og pasta et ekstra pift.(Karolines Køkken)
Kanelstegte ananas med mandelflødeskum
Afslut vinterens festmiddag med varm, krydret ananas og kølig flødeskum.(Karolines Køkken)
Lynstegt laks med ostemayo
En indbydende og lækker forret med lynstegt laks og en cremet mayo lavet på piskefløde og cheddar. (Karolines Køkken)
Broccolipuré med sprød broccolistok
Denne flotte broccolisalat smager godt som tilbehør til fx stegt kylling eller laks. Får du en rest broccolipuré tilovers kan du bruge den som fyld i en sandwich sammen med fx parmaskinke, tomat og salatblade.(Karolines Køkken)
Sommersalat med grillet kød, nye kartofler og råstegte kirsebær - af en rest grillet kød
Brug sommerens kødrester fra grillen til at lave en skøn og velsmagende salat.(Karolines Køkken)
Couscoussalat med krydret kvarkdressing
Flot og farverig couscoussalat med hokkaidogræskar og peberfrugter. Serveret sammen med sennepskrydret kvarkdressing og rosastegt flanksteak.(Karolines Køkken)
Pasta med flødeost a la carbonara
Dejlig cremet pastaret med stegt bacon, flødeost og æggeblomme - næsten som en klassisk pasta carbonara.(Karolines Køkken)
Salsa verde
Salsa verde er en dejlig grøn sauce med masser af krydderurter. Smager godt til nye kartofler, fisk og stegt eller grillet kød.(Karolines Køkken)
Karbonader og porrecreme
En karbonade er en fladtrykt kugle af hakket kød stegt som en bøf. Ordet karbonade kommer af, at man oprindeligt ristede kødet over glødende trækul (carbon = kul).(Karolines Køkken)
Grønkålssalat med æbler og tyttebær
Finthakkede grønkålsblade, friske æbletern, ristede græskarkerner og en flødedressing med hytteost og tyttebær. Et dejligt tilbehør til fx stegte andelår.(Karolines Køkken)
Nye grøntsager med stegt fisk
Masser af nye grøntsager vendt med en krydret "smørklat" og serveret med et stykke stegt fisk.....det gør vist de fleste glade.(Karolines Køkken)
Vild andelever - andelever stegt som vildt
Andelever med en blanding af stegt bacon, blandede svampe og løg tilføjet fløde, ribsgelé og lidt hvidskimmelost - det er gode sager!(Karolines Køkken)
Grøntsager med persillesovs og stegt flæsk
Måske har vi stukket fingrene i en hvepserede med denne opskrift. Den ikoniske stegt flæsk med persillesovs, vores nationalret. Vi har taget en udfordring op og kreeret en ret med flere grøntsager og meget mindre flæsk - og synes faktisk, det fungerer.(Karolines Køkken)
Brunch-tortilla
Tortilla (æggekage med fyld) med stegte kartofler og ost - nemt og hurtigt, også hvis I er mange.(Karolines Køkken)
Grøntsagsfad med grillet flanksteak
Smukt ser det ud og dejligt smager det....masser af rå og letkogte grøntsager med hvidløgsdressing og en rosastegt flanksteak.(Karolines Køkken)
Waldorfsalat med skyr
Waldorfsalat med skyr og ristede pinjekerner. Dejlig til stegt kød og kogte kartofler.(Karolines Køkken)
Whiskysauce
Lav din egen whiskeysauce nemt og enkelt. Smager godt sammen med en god bøf og ovnstegte kartofler.(Karolines Køkken)
Tærte med løg og kantareller
Enkel klassisk tærte med fyld af ost og fløde. På toppen en blanding af kantareller og stegte løg. Toppingen kan varieres efter årstid og humør. (Karolines Køkken)
Whiskysauce, den hurtige
Whiskysauce, den hurtige kan laves i en håndevending og er både velsmagende og nem at lave. Passer fantastisk til stegt oksetyndsstegsfilet og kartofler!(Karolines Køkken)
Pasta med stegt blomkål
Pasta med stegt blomkål er en skøn vegetarret. Pastaen bliver vendt i en cremet flødesauce, men saucen består primært af blendede bønner og kun en sjat fløde. Dertil en topping af sprødstegt blomkål med friskhed fra mynte og citron.(Karolines Køkken)
Pasta med stegt laks og lime
Stegt lime giver en lidt karamelliseret smag - og ser flot ud.(Karolines Køkken)
Svinekam med fennikel, hvidløg og rosmarin + ovnbagte kartofler
Ovnstegt svinekam uden svær er lækker gæstemad. Server svinekam med ovnstegte, små kartofler og den nemme, lækre sauce fra stegen. Få opskriften >>(Louiogbearnaisen)
Bagt rødbedesalat med quinoa og myntefløde
Du kan servere den bagte rødbedesalat som tilbehør til fx stegt lam, oksekød eller flæskesteg. Eller som vegetarret sammen med avocado og ristet grovbrød.(Karolines Køkken)
Hvidløgsstegt knurhane og cremet spaghetti
Lækker skindstegt fisk, som får ekstra sprødhed fra stegt bacon. Serveret sammen med spaghetti i en let flødesauce med spinat.....så er der bare dømt smovsemåltid.(Karolines Køkken)
Grov kartoffelmos med flanksteak og stegte grøntsager
Uhm!....Kartoffelmos, det er godt. Her er den i en spændende version med kvark - frisk og fuld af smag. De stegte grøntsager med æble fuldender smagsbilledet.(Karolines Køkken)
Stegt flæsk med persillesovs – Danmarks nye nationalret
Selv kunne vi ikke vælge, men der var der 66.000 danskere der godt kunne. Af disse stemte mere end 40% på Stegt flæsk med persillesovs og Danmark har ikke overraskende fået en nationalret baseret på(Gastromand.dk)
Wrap med flødeost, stegt kylling og rødbede
Smør en tortilla med flødeost og fyld den med stegt kylling, salat og rødbede. Rul den til en wrap og nyd den - eller pak den ind og tag den med på picnic eller i madpakken.(Karolines Køkken)
Bagte forårsrødder med stegt flæsk
Stegt flæsk på en helt ny måde sammen med rodfrugter bagt i ovnen - vel at mærke forårets rødder.(Karolines Køkken)
Fyldt kalkunbryst med hvidskimmelost
Prøv denne lækre opskrift på fyldt kalkunbryst med hvidskimmelost, og råstegte kartofler og ærtepuré. Den milde sauce binder det hele sammen og skaber en velsmagende ret!(Karolines Køkken)
Flæskesteg med sprød svær
Her får du opskriften og de nemme men vigtige trin der sikrer en perfekt stegt saftig flæskesteg med sprød svær - klassisk skøn opskrift(Valdemarsro)
Fyldte aubergineruller og bagte stilktomater
De fyldte aubergineruller og bagte stilktomater er super lækre som snack eller forret - suppler evt. med oliven. Du kan også servere de fyldte aubergineruller og bagte stilktomater til fx stegt lammeculotte, bagte halve kartofler og tzatziki.(Karolines Køkken)
Pastinakker i syrlig flødesauce
Pastinakker i smuk safrangul flødesauce med syre fra citron og knas fra smørristede hasselnødder. Server pastinakkerne som tilbehør til fx fisk eller stegt kød.(Karolines Køkken)
Marineret mørbrad i ovn og stegte kartofler
Marineret svinemørbrad i ovn med stegte kartofler er perfekt til en lækker weekendmiddag. Prøv den lækre opskrift her. (Karolines Køkken)
Roastbeef med flødekartofler og champignonpakker
En festlig gæsteret af rosastegt roastbeef, flødekartofler og knasende sprøde butterdejspakker. Nem at have med at gøre, da det meste skal i ovnen.(Karolines Køkken)
Kartoffelsalat med stegte kartofler
Hvem siger at en kartoffelsalat skal være med kogte kartofler?! Prøv denne variation...(Karolines Køkken)
Spinatvafler med hytteost og kylling
Spinatvafler med hytteost og stegt kylling. Disse grønne spinatvafler smager fantastisk med kylling, masser af grønt og hytteost til. Og så er spinatvaflerne super nemme at lave! (Karolines Køkken)
Dyrekølle med tranebærkompot
Dyrekølle med tranebærkompot er en klassisk opskrift, med elementer som alle vil elske. Glæd dig til at sætte tænderne i tranebærkompotten, saucen, ovnstegte dyrrekølle og de smørstegte kartofler! Mmmm'e(Karolines Køkken)
Remake af en klassiker: Stegt flæsk med persillesovs
Helle har trykket på den store røde valgknap. Slaget skal stå torsdag d. 18. juni. I Dagens anledning "genoptrykker" vi en omgang VALGFLÆSK! Jimi & Rene – 80’ernes kloner af Nik & Jay og Justin Bieber(Gastromand.dk)
Sprød kålsalat med chili, hytteost og appelsiner
Smuk salat med med knasende sprødhed og saftig friskhed. Et dejligt tilbehør til fx stegte andebryster, flæskesteg, vildt eller til en helt almindelig frikadelle.(Karolines Køkken)
Gåsesteg med stegte kartofler og grønkålssalat med mormordressing
Gåsesteg, den må vi ikke helt glemme....den smager jo herligt. Og serveret med grønkålssalat får den et lille moderne tvist.(Karolines Køkken)
Skindstegt laks og kartoffel-limefad
Lækker sprødstegt laks serveret med kartofler, kikærter og kapers.(Karolines Køkken)
Rødbedevafler
Grove rødbedevafler til aftensmad - toppet med saftige stegte grøntsager og en cremet grøn pesto. Det er mad, som kan gøre både små og store glade.(Karolines Køkken)
Stegt Flæsk Sliders
Vi kender det alle, right? En gang imellem popper der en idé op, som straks efterfølges af et ”hvorfor fa’en har jeg ikke tænkt på det tidligere”…og et ynkeligt forsøg på en jubelscene i form(Gastromand.dk)
Skinkeschnitzler i svampesauce
Lækker skinkeschnitzel med en cremet svampesauce, stegte løg og perlebyg med æbler og persille. Lidt flere grøntsager - og masser af smag. Skinkeschnitzel er hurtig at stege og den rækker langt, når den skæres i delikate strimler.(Karolines Køkken)
Græsk agurkesalat med cremefraiche
Server tzatzikien sammen med lune flutes, eller som tilbehør til stegt lammekød.(Karolines Køkken)
Hakkebøffer med blomme- og savojkålssauté
En klassisk ret: hakkebøffer og kartofler....og så dog. Her får du nemlig ingen bløde løg, men i stedet både stegt savojkål med blommer og en dejlig sennepsdressing.(Karolines Køkken)
Stegt kammusling, nødder, blomkål, brunet smør, crouton og kørvel
I anledningen af fotosessionen til JP kiggede Århusianeren og Familifaren forbi en fredag i januar, hvorfor der naturligvis skulle flækkes lidt hurtig mad sammen. Menuen blev i meget korte træk: Tuncarpaccio Stegte kammuslinger svinerillettes Med undtagelse af forberedelse af(Gastromand.dk)
Familiemad: Kylling i fløde med stegte grøntsager
Med jul og nytår vel overstået er det på tide, at vi kigger på lidt familiemad igen, og hvem andre end Familiefaren er perfekt til at sikre disse opskrifter rammer forsiden af Gastromand? For at være(Gastromand.dk)
Laksespyd med broccoli-quinoa
Blandingen af sort quinoa og broccoli er virkelig flot....og smager godt. Sammen med den stegte laks og karrysaucen bliver måltidet fuldendt.(Karolines Køkken)
Biksemad med laks
En lidt utraditionel biksemad bestående af kartofler, masser af grøntsager og stegt laks. Nem og superlækker biksemad serveret med et drys citronskal og krydret fraiche.(Karolines Køkken)
Græske kødspyd og råstegte timiankartofler
Græske kødspyd eller lammefrikadeller og dertil råstegte sprøde timiankartofler er et hit og nem hverdagsmad - få opskrift her(Valdemarsro)
Torsk og rejer med kartofler i grøn salsa
Lille sammenkogt kartoffelret serveret med store stegte rejer. Serveres som en del af flere tapas.(Karolines Køkken)
Lammefilet med tapenade og lun salat
Ovnstegte lammefileter vendt i ost og rosmarin med en salat af lune kartofler og solkyssede tomater.(Karolines Køkken)
Stegt flæsk - i kuglegrill
En populær omgang mormormad – selvom mormor ikke tilberedte den stegte flæsk i kuglegrill. Men det smager altså godt og flytter osen udenfor. Og persillesaucen har vi ikke rørt ved.(Karolines Køkken)
Stegt flæsk og persillesovs
I årevis var denne herlige ret sat i skammekrogen, men nu er den igen dukket op på mange restauranters spisekort.(Karolines Køkken)
Rosastegt skinkeculotte
Opskriften på rosastegt skinkeculotte har det hele. Lækkert kød, velsmagende brun sauce, dejlige ovnkartofler og smagsfyldt kryddersmør! Prøv den!(Karolines Køkken)
Tortilla med tomatsalat
En dejlig fyldig tortilla æggekage med hele, stegte kartofler og soltørret tomat, som giver ekstra smag. Og en ny variant af en tomatsalat - nu med tørret abrikos.(Karolines Køkken)
Lammekølle med flødekartofler
Lammekølle er et lækkert stykke kød til både hverdag og fest. Stegt lammekølle med flødekartofler, serveres med f.eks. flødekartofler og tomatsalat.(Karolines Køkken)
Langtidsstegt flæskesteg - Med knasende sprøde svær
Langtidsstegt flæskesteg er populær i mange danske hjem. Denne opskrift giver dig den saftigste, møre flæskesteg med sprød svær. Du får desuden en guide til at få sprød svær - hver gang. → Læs opskriften her(Madsvin)
Æbleflæsk
Uhm! Æbleflæsk - den helt traditionelle stegt i ovn. Stegt flæsk, sursøde æbler, groft rugbrød og smør. Så bliver det ikke meget bedre, om det så er til julefrokosten eller en råkold dag, hvor du vil forkæle dig selv og dine.(Karolines Køkken)
Mørbradbøffer med salattopping
Små spæde salater, grønne asparges, æble og koriander med det salte tvist fra salatosten........tilsammen en skøn salat til de stegte mørbradbøffer og kartoflerne.(Karolines Køkken)
Blomkålscouscous
Dejligt tilbehør af finthakket rå blomkål – også stok og blade – der bliver krydret med spidskommen og vendt i citronfløde. Smager herligt til stegt andebryst, frikadeller eller grillede kyllingefileter.(Karolines Køkken)
Blomkålscurry
Dejlig krydret indisk inspireret curry med kokosmælk, kartofler, blomkål, kikærter og stegt salatost.(Karolines Køkken)
Stegt laks med spelt i sennepsfløde
Retten kan minde lidt om risotto - en såkaldt speltotto.(Karolines Køkken)
Blomkålscurry med paneer
Dejlig krydret indisk inspireret curry med kokosmælk, kartofler, blomkål, kikærter og stegt paneer.(Karolines Køkken)
Jordskokmos med stegte gulerødder og sprøde kyllingefileter
Kylling, mos og gulerødder....det hele med et ekstra tvist: Krydret pankorasp gør kyllingen knasende sprød, jordskokker giver mere smag til mosen og de stegte gulerødder få en dejlig karamelliseret overflade.(Karolines Køkken)
Jordskokpuré med kantareller, æble og bacon
Skøn efterårsret, der minder om æbleflæsk. Bløde løg, stegte æbler og sprødstegt bacon på toppen af en puré af jordskokker og kartofler. Velbekomme!(Karolines Køkken)
Ovnrøsti med tomat og kalkun
Er du glad for kartofler stegt i ovnen, så prøv denne opskrift - den er både flot, sprød og lækker.(Karolines Køkken)
Stegt lever med kaperssauce
Stegt kalvelever når det er bedst. Helt enkelt - stegt i skiver og serveret med kogte kartofler og kaperssauce.(Karolines Køkken)
Ovnstegte fiskefileter
Rugmelspanerede ovnstegte fiskefileter serveret med ovnbagte kartofler, ærter og hjemmelavet remoulade. (Karolines Køkken)
Julegrød med fløde
Tryl en rest risengrød om til en lækker dessert. Kold risengrød med iskold fløde og topping af stegte æbler, granatæblekerner og mandler. Mums!(Karolines Køkken)
Stegt skrubbe med ærter i persillefløde og peberrod
En hel fisk på panden - det kan da næsten ikke blive bedre - uhmm!(Karolines Køkken)
Ovnstegte rødspætter med sursød persillesauce
Kendt livret på en ny måde: Panerede rødspætter....stegt i ovnen, så du ikke skal stå med flere pander.(Karolines Køkken)
Stegte agurker med fennikelfrø og dild
Stegte agurker med fennikelfrø og dild er det perfekte tilbehør til fisk og fjerkræ. De friske agurker suppleres af fennikelfrø, friske dildkviste og fløde.(Karolines Køkken)
Fiskefileter med grøn sauce
Lækre og supersprøde fiskefileter serveret med stegte grøntsager og en flot grøn sauce.(Karolines Køkken)
Korianderkylling med karrykartofler
Små kartofler i cremet karrysauce og med et drys af limeskal. Perfekte til den stegte kylling, korianderen og tomaterne.....friskt og dejligt.(Karolines Køkken)
Helstegt oksefilet med ristede kartofler og kold bearnaise
Lækkert rødt oksekød med tilbehør af bl.a. en cremet, kold bearnaise. Super dejlig middag til mange - og nem at gå til, da det meste kan gøres klar i forvejen.(Karolines Køkken)
Langtidsstegt flæskesteg
Langtidsstegt flæskesteg med sprøde svær. Prøv opskriften her og få en saftig og mør grisekam - hver gang. Værsgo'.(Karolines Køkken)
Langtidsstegt lammekølle i ovn med ostegratinerede kartofler
Langtidsstegt lammekølle i ovn med ostegratinerede kartofler er nemt og lækkert. Kødet bliver mørt og lækkert, når det bliver langtidsstegt(Karolines Køkken)
Koteletter med sprødstegte grøntsager og chilikartofler
Prøv at lave kartoffelsalat på en ny måde. Kartofler i tern er her kogt med mager fløde og krydderier. Rigtig lækker og cremet måde at servere kartofler på.(Karolines Køkken)
Pæresalat med danablucreme
Skøn ”frugtsalat” til fx stegt vildt. Pærerne, der trækker i en citruslage, serveres med bladselleri, dadler, nødder og et herligt skum af danablu og fløde.(Karolines Køkken)
Fiskekarbonader
Fiskekarbonader er en nem og lækker måde at spise fisk på. Vi serverer fiskekarbonaderne med en fyldig grøntsagssauce og kartofler. Fiskekarbonader er et godt alternativ til fiskefrikadeller eller stegte fiskefileter.(Karolines Køkken)
Stegte rødspætter
Det er en klassiker: Smørstegt rødspætte med nye kartofler, smørsauce, hakket persille og citronbåde. Enkelt og sublimt.(Karolines Køkken)
Råstegte kartofler
Lækre sprøde og nemme råstegte kartofler som passer til mange retter til både hverdage og de mere festlige weekendretter - få opskrift her(Valdemarsro)
Stegte sild og peberrodskartofler
Den lækre sild har sæson hele året, men er især god forår og efterår (vår- og høstsild). Da er den er større, federe og har mere smag.(Karolines Køkken)
Langtidsstegt flæskesteg med sprød svær
I mange danske hjem er flæskestegen egentlig noget, vi render rundt og spiser året rundt. Men i julen er det bestemt også en klassiker til de danske julemiddage sammen med anden. Her får du Gastromands bud(Gastromand.dk)
Grillede svampe med ostefyld
Store lækre portobellosvampe med krydderurteolie og mild ost. Passer godt til bagte kartofler og stegt kød.(Karolines Køkken)
Stegt flæsk - Danmarks nye nationalret
Selv kunne vi ikke vælge, men der var der 66.000 danskere der godt kunne. Af disse stemte mere end 40% på Stegt flæsk med persillesovs og Danmark har ikke overraskende fået en nationalret baseret på(Gastromand.dk)
Nakkekam med semidried svampe
"Flåede" stykker af mør, langtidsstegt nakkekam (på engelsk og amerikansk kaldet pulled pork) sammen med bagte svampe og tyttebær. Hyggemad på en vindomsust dag.(Karolines Køkken)
Salat med æg frits og sprøde skorzonerrødder
Egner sig både som brunchret og frokostret. Den ser flot ud og de stegte æg smager himmelsk til den sprøde salat og den bløde ost.(Karolines Køkken)
Pandesauce med piskefløde
Pandesauce med piskefløde er den perfekte sauce til frikadeller og andet stegt kød. Saucen er tilmed hurtig og nem at lave - prøv den.(Karolines Køkken)
Stuvet spinat
En super hurtig og nem måde at få spist en masse spinat på! Server den flødestuvede spinat som tilbehør til fx kogt hamburgerryg eller stegt laks. (Karolines Køkken)
Kalkunpakker med ovnstegte kartofler
Den italienske saltimbocca har givet inspiration til denne lækre ret med stegt kalkunbryst, røget skinke og smeltet ost.(Karolines Køkken)
Grillet peberfrugtsalat med escabecheflødeOvnstegt bacon giver det sprøde islæt og flødedressingen er rigtig godt krydret med både citron, olivenolie, hvidløg og persille.(Karolines Køkken)
Hjerter med stegte æblerHjerter med persille, flødesauce og stegte æbler. Det et er rigtig mormormad....og så er det sund og billig mad med masser af smagsoplevelser og lidt bid.(Karolines Køkken)
👍 Flest opskrifter med disse ord:
Kylling Salat Pasta Kartofler Laks Tomat Bacon Chokolade Spinat Asparges Spidskål Pizza Svampe Chili Citron Hytteost Torsk Boller Mandler Rejer Fisk Kartoffelsalat Sauce Spaghetti Jordbær
Kalvebov med champignonsauceÆgte mormormad! Mørt grydestegt kød serveret med kartofler, ærter og skysauce med masser af champignon. Gammeldags når det er bedst!(Karolines Køkken)
Andebryst med sprød kålsalat En nem og lækker opskrift på Andebryst med ovnstegte kartofler og sprød kålsalat, der smager himmelsk. Værsgo!(Karolines Køkken)
Lun kulørt kartoffelsalat med kyllingHvide asparges er en stor delikatesse. Nyd dem på alle måder, når de har sæson. Her bliver de serveret i en let men mættende salat med kartofler, gulerødder, spinatblade og stegt kylling - med en hjemmelavet remouladedip.(Karolines Køkken)
Kammuslinger med brunet sojasmør og blomkålspuréFløjlsblød blomkålspuré serveret med stegte kammuslinger, duftende brunet smør og sprødt ristet rugbrød. En super lækker forret.(Karolines Køkken)
Pasta i oreganofløde med stegte peberfrugterRøgede mandler giver grøntsager, fløde og pasta et ekstra pift.(Karolines Køkken)
🔥 Seneste søgninger:
Stegt fl Pulled pork Clafoutis Macarons Laks Kalkun bryst Rugbrød med surdej Gryde Kogt torsk Agern Smoothie Fløde og lime Kylling i tern Brunkager Cuvette Lagkage Wasabi creme Pandekage Andelår Dessert med kaffe Uden hvede Romainesalat Mango Burgerboller Gullasch
Kanelstegte ananas med mandelflødeskumAfslut vinterens festmiddag med varm, krydret ananas og kølig flødeskum.(Karolines Køkken)
Lynstegt laks med ostemayoEn indbydende og lækker forret med lynstegt laks og en cremet mayo lavet på piskefløde og cheddar. (Karolines Køkken)
🔥 Populære søgninger:
Kylling Sild Pulled pork Salat Lasagne Suppe Frikadeller Hytteost Burger Kartofler Muffins Kammusling Citron Andebryst Chokolade Laks Lagkage Kartoffelsalat Spaghetti Cheesecake Smoothie Æbler Karry Marcipan Hummus
Broccolipuré med sprød broccolistokDenne flotte broccolisalat smager godt som tilbehør til fx stegt kylling eller laks. Får du en rest broccolipuré tilovers kan du bruge den som fyld i en sandwich sammen med fx parmaskinke, tomat og salatblade.(Karolines Køkken)
Sommersalat med grillet kød, nye kartofler og råstegte kirsebær - af en rest grillet kødBrug sommerens kødrester fra grillen til at lave en skøn og velsmagende salat.(Karolines Køkken)
Couscoussalat med krydret kvarkdressingFlot og farverig couscoussalat med hokkaidogræskar og peberfrugter. Serveret sammen med sennepskrydret kvarkdressing og rosastegt flanksteak.(Karolines Køkken)
Pasta med flødeost a la carbonara Dejlig cremet pastaret med stegt bacon, flødeost og æggeblomme - næsten som en klassisk pasta carbonara.(Karolines Køkken)
Salsa verdeSalsa verde er en dejlig grøn sauce med masser af krydderurter. Smager godt til nye kartofler, fisk og stegt eller grillet kød.(Karolines Køkken)
Karbonader og porrecremeEn karbonade er en fladtrykt kugle af hakket kød stegt som en bøf. Ordet karbonade kommer af, at man oprindeligt ristede kødet over glødende trækul (carbon = kul).(Karolines Køkken)
Grønkålssalat med æbler og tyttebærFinthakkede grønkålsblade, friske æbletern, ristede græskarkerner og en flødedressing med hytteost og tyttebær. Et dejligt tilbehør til fx stegte andelår.(Karolines Køkken)
Nye grøntsager med stegt fiskMasser af nye grøntsager vendt med en krydret "smørklat" og serveret med et stykke stegt fisk.....det gør vist de fleste glade.(Karolines Køkken)
Vild andelever - andelever stegt som vildtAndelever med en blanding af stegt bacon, blandede svampe og løg tilføjet fløde, ribsgelé og lidt hvidskimmelost - det er gode sager!(Karolines Køkken)
Grøntsager med persillesovs og stegt flæskMåske har vi stukket fingrene i en hvepserede med denne opskrift. Den ikoniske stegt flæsk med persillesovs, vores nationalret. Vi har taget en udfordring op og kreeret en ret med flere grøntsager og meget mindre flæsk - og synes faktisk, det fungerer.(Karolines Køkken)
Brunch-tortillaTortilla (æggekage med fyld) med stegte kartofler og ost - nemt og hurtigt, også hvis I er mange.(Karolines Køkken)
Grøntsagsfad med grillet flanksteakSmukt ser det ud og dejligt smager det....masser af rå og letkogte grøntsager med hvidløgsdressing og en rosastegt flanksteak.(Karolines Køkken)
Waldorfsalat med skyrWaldorfsalat med skyr og ristede pinjekerner. Dejlig til stegt kød og kogte kartofler.(Karolines Køkken)
WhiskysauceLav din egen whiskeysauce nemt og enkelt. Smager godt sammen med en god bøf og ovnstegte kartofler.(Karolines Køkken)
Tærte med løg og kantarellerEnkel klassisk tærte med fyld af ost og fløde. På toppen en blanding af kantareller og stegte løg. Toppingen kan varieres efter årstid og humør. (Karolines Køkken)
Whiskysauce, den hurtigeWhiskysauce, den hurtige kan laves i en håndevending og er både velsmagende og nem at lave. Passer fantastisk til stegt oksetyndsstegsfilet og kartofler!(Karolines Køkken)
Pasta med stegt blomkålPasta med stegt blomkål er en skøn vegetarret. Pastaen bliver vendt i en cremet flødesauce, men saucen består primært af blendede bønner og kun en sjat fløde. Dertil en topping af sprødstegt blomkål med friskhed fra mynte og citron.(Karolines Køkken)
Pasta med stegt laks og limeStegt lime giver en lidt karamelliseret smag - og ser flot ud.(Karolines Køkken)
Svinekam med fennikel, hvidløg og rosmarin + ovnbagte kartoflerOvnstegt svinekam uden svær er lækker gæstemad. Server svinekam med ovnstegte, små kartofler og den nemme, lækre sauce fra stegen. Få opskriften >>(Louiogbearnaisen)
Bagt rødbedesalat med quinoa og mynteflødeDu kan servere den bagte rødbedesalat som tilbehør til fx stegt lam, oksekød eller flæskesteg. Eller som vegetarret sammen med avocado og ristet grovbrød.(Karolines Køkken)
Hvidløgsstegt knurhane og cremet spaghettiLækker skindstegt fisk, som får ekstra sprødhed fra stegt bacon. Serveret sammen med spaghetti i en let flødesauce med spinat.....så er der bare dømt smovsemåltid.(Karolines Køkken)
Grov kartoffelmos med flanksteak og stegte grøntsagerUhm!....Kartoffelmos, det er godt. Her er den i en spændende version med kvark - frisk og fuld af smag. De stegte grøntsager med æble fuldender smagsbilledet.(Karolines Køkken)
Stegt flæsk med persillesovs – Danmarks nye nationalretSelv kunne vi ikke vælge, men der var der 66.000 danskere der godt kunne. Af disse stemte mere end 40% på Stegt flæsk med persillesovs og Danmark har ikke overraskende fået en nationalret baseret på(Gastromand.dk)
Wrap med flødeost, stegt kylling og rødbedeSmør en tortilla med flødeost og fyld den med stegt kylling, salat og rødbede. Rul den til en wrap og nyd den - eller pak den ind og tag den med på picnic eller i madpakken.(Karolines Køkken)
Bagte forårsrødder med stegt flæskStegt flæsk på en helt ny måde sammen med rodfrugter bagt i ovnen - vel at mærke forårets rødder.(Karolines Køkken)
Fyldt kalkunbryst med hvidskimmelostPrøv denne lækre opskrift på fyldt kalkunbryst med hvidskimmelost, og råstegte kartofler og ærtepuré. Den milde sauce binder det hele sammen og skaber en velsmagende ret!(Karolines Køkken)
Flæskesteg med sprød sværHer får du opskriften og de nemme men vigtige trin der sikrer en perfekt stegt saftig flæskesteg med sprød svær - klassisk skøn opskrift(Valdemarsro)
Fyldte aubergineruller og bagte stilktomaterDe fyldte aubergineruller og bagte stilktomater er super lækre som snack eller forret - suppler evt. med oliven. Du kan også servere de fyldte aubergineruller og bagte stilktomater til fx stegt lammeculotte, bagte halve kartofler og tzatziki.(Karolines Køkken)
Pastinakker i syrlig flødesaucePastinakker i smuk safrangul flødesauce med syre fra citron og knas fra smørristede hasselnødder. Server pastinakkerne som tilbehør til fx fisk eller stegt kød.(Karolines Køkken)
Marineret mørbrad i ovn og stegte kartoflerMarineret svinemørbrad i ovn med stegte kartofler er perfekt til en lækker weekendmiddag. Prøv den lækre opskrift her. (Karolines Køkken)
Roastbeef med flødekartofler og champignonpakkerEn festlig gæsteret af rosastegt roastbeef, flødekartofler og knasende sprøde butterdejspakker. Nem at have med at gøre, da det meste skal i ovnen.(Karolines Køkken)
Kartoffelsalat med stegte kartoflerHvem siger at en kartoffelsalat skal være med kogte kartofler?! Prøv denne variation...(Karolines Køkken)
Spinatvafler med hytteost og kyllingSpinatvafler med hytteost og stegt kylling. Disse grønne spinatvafler smager fantastisk med kylling, masser af grønt og hytteost til. Og så er spinatvaflerne super nemme at lave! (Karolines Køkken)
Dyrekølle med tranebærkompotDyrekølle med tranebærkompot er en klassisk opskrift, med elementer som alle vil elske. Glæd dig til at sætte tænderne i tranebærkompotten, saucen, ovnstegte dyrrekølle og de smørstegte kartofler! Mmmm'e(Karolines Køkken)
Remake af en klassiker: Stegt flæsk med persillesovsHelle har trykket på den store røde valgknap. Slaget skal stå torsdag d. 18. juni. I Dagens anledning "genoptrykker" vi en omgang VALGFLÆSK! Jimi & Rene – 80’ernes kloner af Nik & Jay og Justin Bieber(Gastromand.dk)
Sprød kålsalat med chili, hytteost og appelsinerSmuk salat med med knasende sprødhed og saftig friskhed. Et dejligt tilbehør til fx stegte andebryster, flæskesteg, vildt eller til en helt almindelig frikadelle.(Karolines Køkken)
Gåsesteg med stegte kartofler og grønkålssalat med mormordressingGåsesteg, den må vi ikke helt glemme....den smager jo herligt. Og serveret med grønkålssalat får den et lille moderne tvist.(Karolines Køkken)
Skindstegt laks og kartoffel-limefadLækker sprødstegt laks serveret med kartofler, kikærter og kapers.(Karolines Køkken)
RødbedevaflerGrove rødbedevafler til aftensmad - toppet med saftige stegte grøntsager og en cremet grøn pesto. Det er mad, som kan gøre både små og store glade.(Karolines Køkken)
Stegt Flæsk SlidersVi kender det alle, right? En gang imellem popper der en idé op, som straks efterfølges af et ”hvorfor fa’en har jeg ikke tænkt på det tidligere”…og et ynkeligt forsøg på en jubelscene i form(Gastromand.dk)
Skinkeschnitzler i svampesauceLækker skinkeschnitzel med en cremet svampesauce, stegte løg og perlebyg med æbler og persille. Lidt flere grøntsager - og masser af smag. Skinkeschnitzel er hurtig at stege og den rækker langt, når den skæres i delikate strimler.(Karolines Køkken)
Græsk agurkesalat med cremefraicheServer tzatzikien sammen med lune flutes, eller som tilbehør til stegt lammekød.(Karolines Køkken)
Hakkebøffer med blomme- og savojkålssautéEn klassisk ret: hakkebøffer og kartofler....og så dog. Her får du nemlig ingen bløde løg, men i stedet både stegt savojkål med blommer og en dejlig sennepsdressing.(Karolines Køkken)
Stegt kammusling, nødder, blomkål, brunet smør, crouton og kørvelI anledningen af fotosessionen til JP kiggede Århusianeren og Familifaren forbi en fredag i januar, hvorfor der naturligvis skulle flækkes lidt hurtig mad sammen. Menuen blev i meget korte træk: Tuncarpaccio Stegte kammuslinger svinerillettes Med undtagelse af forberedelse af(Gastromand.dk)
Familiemad: Kylling i fløde med stegte grøntsagerMed jul og nytår vel overstået er det på tide, at vi kigger på lidt familiemad igen, og hvem andre end Familiefaren er perfekt til at sikre disse opskrifter rammer forsiden af Gastromand? For at være(Gastromand.dk)
Laksespyd med broccoli-quinoaBlandingen af sort quinoa og broccoli er virkelig flot....og smager godt. Sammen med den stegte laks og karrysaucen bliver måltidet fuldendt.(Karolines Køkken)
Biksemad med laksEn lidt utraditionel biksemad bestående af kartofler, masser af grøntsager og stegt laks. Nem og superlækker biksemad serveret med et drys citronskal og krydret fraiche.(Karolines Køkken)
Græske kødspyd og råstegte timiankartoflerGræske kødspyd eller lammefrikadeller og dertil råstegte sprøde timiankartofler er et hit og nem hverdagsmad - få opskrift her(Valdemarsro)
Torsk og rejer med kartofler i grøn salsaLille sammenkogt kartoffelret serveret med store stegte rejer. Serveres som en del af flere tapas.(Karolines Køkken)
Lammefilet med tapenade og lun salatOvnstegte lammefileter vendt i ost og rosmarin med en salat af lune kartofler og solkyssede tomater.(Karolines Køkken)
Stegt flæsk - i kuglegrillEn populær omgang mormormad – selvom mormor ikke tilberedte den stegte flæsk i kuglegrill. Men det smager altså godt og flytter osen udenfor. Og persillesaucen har vi ikke rørt ved.(Karolines Køkken)
Stegt flæsk og persillesovsI årevis var denne herlige ret sat i skammekrogen, men nu er den igen dukket op på mange restauranters spisekort.(Karolines Køkken)
Rosastegt skinkeculotteOpskriften på rosastegt skinkeculotte har det hele. Lækkert kød, velsmagende brun sauce, dejlige ovnkartofler og smagsfyldt kryddersmør! Prøv den!(Karolines Køkken)
Tortilla med tomatsalatEn dejlig fyldig tortilla æggekage med hele, stegte kartofler og soltørret tomat, som giver ekstra smag. Og en ny variant af en tomatsalat - nu med tørret abrikos.(Karolines Køkken)
Lammekølle med flødekartofler Lammekølle er et lækkert stykke kød til både hverdag og fest. Stegt lammekølle med flødekartofler, serveres med f.eks. flødekartofler og tomatsalat.(Karolines Køkken)
Langtidsstegt flæskesteg - Med knasende sprøde sværLangtidsstegt flæskesteg er populær i mange danske hjem. Denne opskrift giver dig den saftigste, møre flæskesteg med sprød svær. Du får desuden en guide til at få sprød svær - hver gang. → Læs opskriften her(Madsvin)
ÆbleflæskUhm! Æbleflæsk - den helt traditionelle stegt i ovn. Stegt flæsk, sursøde æbler, groft rugbrød og smør. Så bliver det ikke meget bedre, om det så er til julefrokosten eller en råkold dag, hvor du vil forkæle dig selv og dine.(Karolines Køkken)
Mørbradbøffer med salattoppingSmå spæde salater, grønne asparges, æble og koriander med det salte tvist fra salatosten........tilsammen en skøn salat til de stegte mørbradbøffer og kartoflerne.(Karolines Køkken)
BlomkålscouscousDejligt tilbehør af finthakket rå blomkål – også stok og blade – der bliver krydret med spidskommen og vendt i citronfløde. Smager herligt til stegt andebryst, frikadeller eller grillede kyllingefileter.(Karolines Køkken)
Blomkålscurry Dejlig krydret indisk inspireret curry med kokosmælk, kartofler, blomkål, kikærter og stegt salatost.(Karolines Køkken)
Stegt laks med spelt i sennepsflødeRetten kan minde lidt om risotto - en såkaldt speltotto.(Karolines Køkken)
Blomkålscurry med paneerDejlig krydret indisk inspireret curry med kokosmælk, kartofler, blomkål, kikærter og stegt paneer.(Karolines Køkken)
Jordskokmos med stegte gulerødder og sprøde kyllingefileterKylling, mos og gulerødder....det hele med et ekstra tvist: Krydret pankorasp gør kyllingen knasende sprød, jordskokker giver mere smag til mosen og de stegte gulerødder få en dejlig karamelliseret overflade.(Karolines Køkken)
Jordskokpuré med kantareller, æble og baconSkøn efterårsret, der minder om æbleflæsk. Bløde løg, stegte æbler og sprødstegt bacon på toppen af en puré af jordskokker og kartofler. Velbekomme!(Karolines Køkken)
Ovnrøsti med tomat og kalkunEr du glad for kartofler stegt i ovnen, så prøv denne opskrift - den er både flot, sprød og lækker.(Karolines Køkken)
Stegt lever med kaperssauceStegt kalvelever når det er bedst. Helt enkelt - stegt i skiver og serveret med kogte kartofler og kaperssauce.(Karolines Køkken)
Ovnstegte fiskefileterRugmelspanerede ovnstegte fiskefileter serveret med ovnbagte kartofler, ærter og hjemmelavet remoulade. (Karolines Køkken)
Julegrød med flødeTryl en rest risengrød om til en lækker dessert. Kold risengrød med iskold fløde og topping af stegte æbler, granatæblekerner og mandler. Mums!(Karolines Køkken)
Stegt skrubbe med ærter i persillefløde og peberrod En hel fisk på panden - det kan da næsten ikke blive bedre - uhmm!(Karolines Køkken)
Ovnstegte rødspætter med sursød persillesauceKendt livret på en ny måde: Panerede rødspætter....stegt i ovnen, så du ikke skal stå med flere pander.(Karolines Køkken)
Stegte agurker med fennikelfrø og dildStegte agurker med fennikelfrø og dild er det perfekte tilbehør til fisk og fjerkræ. De friske agurker suppleres af fennikelfrø, friske dildkviste og fløde.(Karolines Køkken)
Fiskefileter med grøn sauceLækre og supersprøde fiskefileter serveret med stegte grøntsager og en flot grøn sauce.(Karolines Køkken)
Korianderkylling med karrykartoflerSmå kartofler i cremet karrysauce og med et drys af limeskal. Perfekte til den stegte kylling, korianderen og tomaterne.....friskt og dejligt.(Karolines Køkken)
Helstegt oksefilet med ristede kartofler og kold bearnaiseLækkert rødt oksekød med tilbehør af bl.a. en cremet, kold bearnaise. Super dejlig middag til mange - og nem at gå til, da det meste kan gøres klar i forvejen.(Karolines Køkken)
Langtidsstegt flæskestegLangtidsstegt flæskesteg med sprøde svær. Prøv opskriften her og få en saftig og mør grisekam - hver gang. Værsgo'.(Karolines Køkken)
Langtidsstegt lammekølle i ovn med ostegratinerede kartoflerLangtidsstegt lammekølle i ovn med ostegratinerede kartofler er nemt og lækkert. Kødet bliver mørt og lækkert, når det bliver langtidsstegt(Karolines Køkken)
Koteletter med sprødstegte grøntsager og chilikartoflerPrøv at lave kartoffelsalat på en ny måde. Kartofler i tern er her kogt med mager fløde og krydderier. Rigtig lækker og cremet måde at servere kartofler på.(Karolines Køkken)
Pæresalat med danablucremeSkøn ”frugtsalat” til fx stegt vildt. Pærerne, der trækker i en citruslage, serveres med bladselleri, dadler, nødder og et herligt skum af danablu og fløde.(Karolines Køkken)
FiskekarbonaderFiskekarbonader er en nem og lækker måde at spise fisk på. Vi serverer fiskekarbonaderne med en fyldig grøntsagssauce og kartofler. Fiskekarbonader er et godt alternativ til fiskefrikadeller eller stegte fiskefileter.(Karolines Køkken)
Stegte rødspætterDet er en klassiker: Smørstegt rødspætte med nye kartofler, smørsauce, hakket persille og citronbåde. Enkelt og sublimt.(Karolines Køkken)
Råstegte kartoflerLækre sprøde og nemme råstegte kartofler som passer til mange retter til både hverdage og de mere festlige weekendretter - få opskrift her(Valdemarsro)
Stegte sild og peberrodskartoflerDen lækre sild har sæson hele året, men er især god forår og efterår (vår- og høstsild). Da er den er større, federe og har mere smag.(Karolines Køkken)
Langtidsstegt flæskesteg med sprød sværI mange danske hjem er flæskestegen egentlig noget, vi render rundt og spiser året rundt. Men i julen er det bestemt også en klassiker til de danske julemiddage sammen med anden. Her får du Gastromands bud(Gastromand.dk)
Grillede svampe med ostefyldStore lækre portobellosvampe med krydderurteolie og mild ost. Passer godt til bagte kartofler og stegt kød.(Karolines Køkken)
Stegt flæsk - Danmarks nye nationalretSelv kunne vi ikke vælge, men der var der 66.000 danskere der godt kunne. Af disse stemte mere end 40% på Stegt flæsk med persillesovs og Danmark har ikke overraskende fået en nationalret baseret på(Gastromand.dk)
Nakkekam med semidried svampe"Flåede" stykker af mør, langtidsstegt nakkekam (på engelsk og amerikansk kaldet pulled pork) sammen med bagte svampe og tyttebær. Hyggemad på en vindomsust dag.(Karolines Køkken)
Salat med æg frits og sprøde skorzonerrødderEgner sig både som brunchret og frokostret. Den ser flot ud og de stegte æg smager himmelsk til den sprøde salat og den bløde ost.(Karolines Køkken)
Pandesauce med piskeflødePandesauce med piskefløde er den perfekte sauce til frikadeller og andet stegt kød. Saucen er tilmed hurtig og nem at lave - prøv den.(Karolines Køkken)
Stuvet spinatEn super hurtig og nem måde at få spist en masse spinat på! Server den flødestuvede spinat som tilbehør til fx kogt hamburgerryg eller stegt laks. (Karolines Køkken)
Kalkunpakker med ovnstegte kartoflerDen italienske saltimbocca har givet inspiration til denne lækre ret med stegt kalkunbryst, røget skinke og smeltet ost.(Karolines Køkken)

























