Vi fandt 246 opskrifter med søgeordet spinat:
Facts om spinat:
Spinat er en etårig grøntsag som dyrkes for dens spiselige grønne blade. Af beslægtede arter kan nævnes Bede-slægten (bl.a. rødbede, sukkerroe og bladbede) og Gåsefod-slægten (bl.a. Quinoa og Hvidmelet Gåsefod), der ligesom spinat alle hører til Amarant-familien (tidl. Salturt-familien).
Suppe med spinat og kyllingSuppe med spinat og kylling
En dejlig klar suppe med ris, spinat og kylling. På toppen er der bl.a. cremet ost, som giver suppen fylde. Inspirationen kommer fra det kinesiske køkken.(Karolines Køkken)
Quinoasalat med kikærter og granatæbleQuinoasalat med kikærter og granatæble
Quinoa mætter godt og er super lækkert at bruge i en salat til aftensmaden eller madpakken. Nem og lækker vegansk quinoa salat med kikærter og spinat(Louiogbearnaisen)
Nem vegetar lasagne - den sunde grøntsagslasagneNem vegetar lasagne - den sunde grøntsagslasagne
Her opskriften på den bedste vegetar lasagne, der er en klassisk grøntsagslasagne uden kød. Lasagnen er fyldig lækker og blandt andet lavet med spinat.(Madens Verden)
Svinebryst med spinat og ris - nem ret med svinekødSvinebryst med spinat og ris - nem ret med svinekød
Her er min opskrift på svinebryst med spinat, der er en både nem og hurtig gryderet. En ribbensteg skæres i strimler, som koges møre. Serveres med ris.(Madens Verden)
Cannelloni med spinat og mozzarellaCannelloni med spinat og mozzarella
Den lækre italienske ret Cannelloni i en nem og skøn udgave med spinat og ricotta fyld - og med krydret tomatsauce til - få opskrift her(Valdemarsro)
Melonsalat med avocado - nem og sund salatMelonsalat med avocado - nem og sund salat
Se her hvordan du laver en lækker melonsalat med avocado. Salaten er med cantaloupe melon, avocado, blåbær, rucola, spinat og pinjekerner.(Madens Verden)
Krydret kylling med spinatKrydret kylling med spinat
Virkelig nem og hurtig risret! Der er ikke så meget mere at sige - end skal det gå stærkt med aftensmaden - så prøv den.(Karolines Køkken)
Gulerodsgryde med kylling og spinat (serveres med ris)Gulerodsgryde med kylling og spinat (serveres med ris)
Her er nem opskrift på gulerodsgryde, der er en hurtig gryderet med kylling, spinat og masser af gulerødder. Gulerodsgryden er nem aftensmad med ris.(Madens Verden)
Æg og spinat med sennepscremeÆg og spinat med sennepscreme
En rigtig skøn og velsmagende ret til morgenmad og brunch er æg og spinat med sennepscremen i cocotte - få opskriften og se billeder her(Valdemarsro)
Stenbiderrogn på spinatblinisStenbiderrogn på spinatblinis
Stenbiderrogn serveret på lækre spinatblinis. Opskriften på blinis er nem og smager helt forrygende, også til fx røget laks mv - se billeder her(Valdemarsro)
Lun kulørt kartoffelsalat med kyllingLun kulørt kartoffelsalat med kylling
Hvide asparges er en stor delikatesse. Nyd dem på alle måder, når de har sæson. Her bliver de serveret i en let men mættende salat med kartofler, gulerødder, spinatblade og stegt kylling - med en hjemmelavet remouladedip.(Karolines Køkken)
Spinatbrød - nem opskrift på snoede brød med spinatSpinatbrød - nem opskrift på snoede brød med spinat
Spinatbrød eller twisters med spinat og ost. Kald dem hvad du vil, men prøv endelig disse lækre og nemme børd med spinat. Gode til madpakken eller picnic.(Madens Verden)
Melonsalat med spinat og rødløgMelonsalat med spinat og rødløg
Elsker du melon og spinat? Så skal du prøve denne lækre melonsalat med spinat og rødløg, der er virkelig dejlig og frisk salat.(Madens Verden)
Kogt hamburgerryg med stuvet spinat og grøntsagerKogt hamburgerryg med stuvet spinat og grøntsager
Den bedste opskrift på kogt hamburgerryg med lækkert tilbehør i form af stuvet spinat, dampede gulerødder og grønne bønner.(Madens Verden)
Pocherede æg med spinatPocherede æg med spinat
Pocherede æg smager skøn med ristet rugbrød og spinat - Et pocheret æg er nemt at lave og smager godt og opskriften finder du her(Valdemarsro)
Kylling med spinat og blomkålssalatKylling med spinat og blomkålssalat
Kylling med spinat er en dejlig hverdagsret, hvor du tilbereder kyllingebryst i et fad sammen med frisk spinat og en skøn sovs. Retten serveres med en rå blomkålssalat.(Madens Verden)
Sunde spinatjuice-brød med skyr og valnødderSunde spinatjuice-brød med skyr og valnødder
For lidt tid siden lavede jeg jo gulerodsjuice-brød med stor succes og det krævede selvfølgelig endnu et eksperiment – nemlig med spinat. Ja, jeg tænker altid ikke heeelt så langt, så da spinatjuicen skulle presses i juicemaskinen, ja, så åd den altså 1 kilo spinat (!!) inden jeg nåede 4 dl juice..  Det tog sin...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Spinatsuppe - sund og cremet grøn suppe med spinatSpinatsuppe - sund og cremet grøn suppe med spinat
Min opskrift på en både nem, sund og cremet spinatsuppe, der laves med frossen spinat og kartofler. Og så er suppe med spinat meget mættende.(Madens Verden)
Laks i ovn med spinat og frosne grøntsagerLaks i ovn med spinat og frosne grøntsager
Her er min opskrift på laks i ovn med spinat og frosne grøntsager. En både nem og hurtig ret, der laves med grøntsager og spinat fra frost.(Madens Verden)
Grøn omelet med rød salsaGrøn omelet med rød salsa
Grøn omelet fyldt med spinat og asparges. Serveret med en smagfuld rød salsa. Velbekomme!(Karolines Køkken)
Nemt farsbrød med spinat, feta og gulerødderNemt farsbrød med spinat, feta og gulerødder
En super lækker opskrift på farsbrød med spinat, feta og gulerødder. Det er en nem hverdagsret, som samtidig er meget børnevenlig.(Madens Verden)
Spinatsalat med babyspinat, tomater og rødløgSpinatsalat med babyspinat, tomater og rødløg
Her får du en nem opskrift på spinatsalat med babyspinat, lækre tomater og fintsnittet rødløg. En sund og frisk salat med spinat, som alle elsker.(Madens Verden)
Nem pastaret med kylling på 15 minutterNem pastaret med kylling på 15 minutter
Prøv lige denne nemme og hurtige pastaret med kylling. En populær ret med pasta, kylling og spinat, og du kan lave den som nem aftensmad på 15 min.(Madens Verden)
Cannelloni med spinat - italienske pastaruller med fyldCannelloni med spinat - italienske pastaruller med fyld
Opskrift på verdens bedste cannelloni med spinat og spidskål. Kan laves med eller uden ricotta, og de lækre pastaruller er nem mad for hele familien.(Madens Verden)
Salat med bønner, blåbær og peanutsSalat med bønner, blåbær og peanuts
Prøv lige denne dejlige og friske salat med bønner, blåbær og peanuts. Salaten laves på en god bund af en grøn salatblanding eller spinat.(Madens Verden)
Grøn smoothie bowl med tranebærtoppingGrøn smoothie bowl med tranebærtopping
Prøv denne bløde og cremede smoothie - med masser af smag og farve fra avocado og spinat.(Karolines Køkken)
Æggekage med kartofler og spinatÆggekage med kartofler og spinat
Æggekage er hurtigt at lave og kan nemt varieres. Her har jeg lavet en æggekage med kartofler og spinat, for mere mæthed - find opskrift her(Louiogbearnaisen)
Grøn smoothie med avocado, broccoli og spinatGrøn smoothie med avocado, broccoli og spinat
En skøn blanding af grøntsager og frugt - giver her en frisk og lækker smoothie. (Karolines Køkken)
Nem æggepandekage med forskellig slags fyldNem æggepandekage med forskellig slags fyld
Her er den bedste opskrift på æggepandekage, der er utrolig nem at lave. Opskriften er med forslag til forskellig slags fyld, blandt andet spinat og bacon.(Madens Verden)
Grøn spinatdrik med ingefærGrøn spinatdrik med ingefær
Knald på farven og masser af energi.(Karolines Køkken)
Ravioli med tomatsauce på bund af spinatRavioli med tomatsauce på bund af spinat
Når du er på udkig efter en nem og hurtig pastaret, kan vi klart anbefale ravioli! Få opskriften her. Velbekomme. Uhm!(Karolines Køkken)
Kartoffelpande med kylling og spinat - hurtig aftensmadKartoffelpande med kylling og spinat - hurtig aftensmad
Her er min opskrift på kartoffelpande, der laves med kylling og spinat. En komplet ret til aftensmad, og den smager fantastisk godt. Hurtig og nem mad.(Madens Verden)
Opskrift på nem spinatlasagne med baconOpskrift på nem spinatlasagne med bacon
Her får du den bedste opskrift på spinatlasagne, der er lasagne med masser af spinat og bacon, men helt uden hakket oksekød og tomatsovs.(Madens Verden)
Nudelsalat med chili og spinatNudelsalat med chili og spinat
Nem nudelsalat med asiatiske aner og et lille stænk af chili.(Karolines Køkken)
Kalvekrebinetter med frikassé af sprøde grøntsagerKalvekrebinetter med frikassé af sprøde grøntsager
Min opskrift på nemme kalvekrebinetter lavet af paneret, hakket kalvekød. Tilbehør er en lækker frikassé af sprøde grøntsager og spinat.(Madens Verden)
Madbrød med skinke, spinat og hvidskimmelostMadbrød med skinke, spinat og hvidskimmelost
Virkelig lækkert madbrød med masser af smag. Perfekt som snack til et glas vin, som natmad eller til picnickurven. (Karolines Køkken)
Soufflé omelet med spinatSoufflé omelet med spinat
Suffléo melet med spinat er luftig som en sufflé og med masser af fyld som en omelet. Sufflé omeletten skal helst spises, lige når den kommer ud af ovnen. (Karolines Køkken)
Nordisk Pastafad m. laks, spinat & dildNordisk Pastafad m. laks, spinat & dild
Det er ved at være længe siden, at jeg har haft en decideret aftensmad-ret på bloggen. Ganske enkelt af den grund, at det pt. er “det store kolde bord” eller almen kendt som; rugbrødsmadder, som den står på herhjemme. Kæresten er ellevild, for “det store kolde bord” er hans all-time favorit mad (!!) Mig? Ikke...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Frisk spinatsalat med mynte og salatostFrisk spinatsalat med mynte og salatost
Fyldig og lækker spinatsalat, der er nem at lave og passer rigtig godt til grillet kød eller fisk.(Karolines Køkken)
LakserouladeLakseroulade
Lakseroulade er en nem og lækker forret eller frokost, som kan laves på forhånd. Opskrift på roulade med laks, dildcreme uden spinat og lækker tilbehør(Louiogbearnaisen)
Avocadomad med smilende ægAvocadomad med smilende æg
Avocado på ristet rugbrød - med æg, radiser og spinat. En skøn kombination som gør mange maver glade!(Karolines Køkken)
Hurtigstuvet spidskål med spinat på 5 minutterHurtigstuvet spidskål med spinat på 5 minutter
Min nemme og gode opskrift på hurtigstuvet spidskål med spinat. Stuvningen er fremragende som tilbehør til alt fra kylling, frikadeller og koteletter.(Madens Verden)
Opskrift på pasta med artiskokker og kyllingOpskrift på pasta med artiskokker og kylling
Her får du en nem opskrift på pasta med artiskokker. En lækker pastaret, der laves med artiskokhjerter fra dåse, kylling, spinat og en cremet flødesovs.(Madens Verden)
Spinatrøsti med kartofler og frisk spinatSpinatrøsti med kartofler og frisk spinat
Her får du en nem opskrift på spinatrøsti med kartofler, og de smager fremragende. De laves af frisk spinat og revne kartofler, som bages færdige i ovnen.(Madens Verden)
Pasta med røget laks og spinat - nem og lækker pastaretPasta med røget laks og spinat - nem og lækker pastaret
Super opskrift på pasta med røget laks og frisk spinat. Laksen strimles, og vendes i den lette flødesovs sammen med makaroni og spinat.(Madens Verden)
Ris- og grøntsagstærte med salatostRis- og grøntsagstærte med salatost
En vegetarisk tærte fyldt med ris, fennikel, squash, peberfrugt, spinat og salatost. (Karolines Køkken)
Italiensk pastasalat - nem opskrift med kylling og spinatItaliensk pastasalat - nem opskrift med kylling og spinat
Her får du min opskrift på italiensk pastasalat med kylling. En lækker og sund hovedret med masser af smag. Og selvfølgelig med pasta og soltørrede tomater.(Madens Verden)
Curry med kikærter og paneerCurry med kikærter og paneer
Super simpel tomatcurry med frisk spinat og hjemmelavet paneer. En dejlig vegetargryderet.(Karolines Køkken)
Pasta med spinatcreme og tunPasta med spinatcreme og tun
Dejlig cremet pastaret med spinat og tunsteaks.(Karolines Køkken)
Spaghetti med kylling og spinat - og en smule baconSpaghetti med kylling og spinat - og en smule bacon
Spaghetti med kylling og spinat er en lækker hverdagsret, som er hurtig at lave. Vi har krydret retten med lidt bacon, og sovsen er cremet ind med fløde.(Madens Verden)
Nemme og lækre kyllingefrikadeller med spinatNemme og lækre kyllingefrikadeller med spinat
De lækreste kyllingefrikadeller med spinat, hvor frikadellerne laves af hakket kylling, og derefter steges på panden. Spinaten giver en fantastisk smag til frikadellerne.(Madens Verden)
Mangosmoothie med grøn juiceMangosmoothie med grøn juice
Lækker sød smoothie toppet med en frisk let syrlig juice af grønkål, spinat og citronmelisse. En fryd for øjet - og godt for både krop og sjæl.(Karolines Køkken)
Pasta med spinatsauce og ristede mandlerPasta med spinatsauce og ristede mandler
Pasta med spinat og ristede mandler. Dejlig blød og cremet pasta ret uden kød. Meget nemt og hurtigt.(Karolines Køkken)
Æggewraps - den bedste opskrift med laks eller kyllingÆggewraps - den bedste opskrift med laks eller kylling
Her får du opskriften på verdens bedste æggewraps. Så både hvordan de laves med kylling, spidskål og asparges, eller laks, avocado og spinat. Super nemt!(Madens Verden)
Kyllingebøffer med spinat og skyrdressingKyllingebøffer med spinat og skyrdressing
Saftige kyllingebøffer serveret med spinatsalat og skyrdressing. Kyllingebøffer er nem og lækker aftensmad på en travl hverdag! Halver evt. størrelsen på kyllingebøfferne og server to små kyllingebøffer per person.(Karolines Køkken)
Laksetærte - tærte med laks og spinatLaksetærte - tærte med laks og spinat
Bedste opskrift på laksetærte, der er tærte i ovnen med laks og spinat. Her anvendes både fersk laks og røget laks for smagens skyld.(Madens Verden)
Flan med spinat - nemt tilbehør med æg i ovnFlan med spinat - nemt tilbehør med æg i ovn
Her får du min opskrift på flan med spinat. Spinatflan laves nemt med æg, spinat og lidt fløde, som bages i et vandbad i ovnen. Anvendes som tilbehør.(Madens Verden)
Kyllingelasagne - lasagne med hakket kyllingekødKyllingelasagne - lasagne med hakket kyllingekød
Se hvordan du laver en god kyllingelasagne med hakket kyllingekød og bechamelsovs, der er tilsat spinat. Lasagnen er sund og velsmagende.(Madens Verden)
Salat med spinat og tomatSalat med spinat og tomat
Opskrift på salat med spinat. Spinatsalaten vendes med friske tomater, fintstrimlet rødløg og mandler. Dryppes med olivenolie og balsamico.(Madens Verden)
Pasta med svampe og stegt salatostPasta med svampe og stegt salatost
Stegt salatost?? JaQues, det smager dejligt med stegeskorpe på osten. Prøv det i denne nemme pastaret med løg, svampe og spinat.(Karolines Køkken)
Pasta med spinat, bacon og broccoliPasta med spinat, bacon og broccoli
Opskrift på pasta med spinat, hvor du også bruger bacon og broccoli. Pastaretten laves med en lækker æggesauce, og er uden fløde.(Madens Verden)
Grøntsagstærte med spinat og kartoflerGrøntsagstærte med spinat og kartofler
Grøntsagstærte med nye kartofler, gulerødder, blomkål og spinat. Denne grøntsagstærte kan varieres i det uendelige - og er en god måde at få tømt grøntsagsskuffen på.(Karolines Køkken)
Hvidløgsstegt knurhane og cremet spaghettiHvidløgsstegt knurhane og cremet spaghetti
Lækker skindstegt fisk, som får ekstra sprødhed fra stegt bacon. Serveret sammen med spaghetti i en let flødesauce med spinat.....så er der bare dømt smovsemåltid.(Karolines Køkken)
Kyllingefilet med ostefyldKyllingefilet med ostefyld
Hertil frisk og sød champignonsalat med spinat, ris og melon.(Karolines Køkken)
Indbagt laks med spinat i filodej på 30 minutterIndbagt laks med spinat i filodej på 30 minutter
Opskrift på indbagt laks, der pakkes ind i filodej. Laksen lægges med frisk spinat, og pakkerne steges helt sprøde i ovnen i 15 minutter.(Madens Verden)
Risotto med champignonRisotto med champignon
Risotto med champignon er hurtig og let at tilberede og resulterer i en ret med masser af smag kraft! Glæd dig til at denne lækre kobination af spinat, porre og champignon!(Karolines Køkken)
Speltkerner med svampe og spinatSpeltkerner med svampe og spinat
Byd på en varm herlig efterårsret med skovsvampe du selv har plukket.(Karolines Køkken)
Hjemmelavet pasta med kylling, spinat og parmesanHjemmelavet pasta med kylling, spinat og parmesan
Hjemmelavet pasta med kylling er en vidunderlig ret, som garanteret skaber glæde i hjemmet. Opskriften gennemgår grundigt hvordan du laver hjemmelavet pasta(Madsvin)
Flødestuvet spinat med friske spinatbladeFlødestuvet spinat med friske spinatblade
Flødestuvet spinat er nemt tilbehør til fisk og kylling, og den laves med en god portion friske spinatblade. Når spinaten er faldet sammen, tilsættes fløde og det hele koges indtil stuvningen er cremet sammen.(Madens Verden)
Frisk pasta med laks og spinat på 20 min.Frisk pasta med laks og spinat på 20 min.
Min opskrift på frisk pasta med laks og spinat, som du nemt kan lave på 20 min. Laksen steges i ovnen mens du laver pastaretten færdig.(Madens Verden)
Æggemuffins - nem opskrift med spinat og baconÆggemuffins - nem opskrift med spinat og bacon
Min bedste opskrift på æggemuffins, der er fyldt med æg, spinat og bacon. De skønne muffins med æg er gode som morgenmad og hurtige at lave.(Madens Verden)
Pastaret med hytteost og spinatPastaret med hytteost og spinat
Hytteost er et godt supplement til kød i mange retter og så er det magert og med højt proteinindhold.(Karolines Køkken)
Schnitzelrulle med spinat og bagte abrikoserSchnitzelrulle med spinat og bagte abrikoser
Har du lyst til at gøre lidt ekstra ud af middagen, er denne ret meget dekorativ.(Karolines Køkken)
Omelet med kylling og spinat som hovedmåltidOmelet med kylling og spinat som hovedmåltid
Her får du en nem opskrift på omelet med spinat og kylling. Omeletten kan bruges som hovedmåltid, men også som en god ret til frokost. Serveres med rugbrød.(Madens Verden)
Skinke- og spinatlasagne med frossen spinatSkinke- og spinatlasagne med frossen spinat
Prøv lige denne lækre skinke- og spinatlasagne, som hurtigt kan blive din nye livret. Lasagnen laves med skinke i strimler og frossen spinat.(Madens Verden)
Ovnbagte æg med spinat i små formeOvnbagte æg med spinat i små forme
Her får du en nem opskrift på æg med spinat, der bages i ovnen. Æggespinaten bages i små forme og er god til morgenmad.(Madens Verden)
Omelet med hytteost og gulerodssaftOmelet med hytteost og gulerodssaft
Lav denne nemme omelet med hytteost, spinat og skinke som du bager færdig i ovnen. En lækker omelet med forfriskende gulerodssaft til.(Karolines Køkken)
Makaroni med bagte tomater og spinat (vegetarret)Makaroni med bagte tomater og spinat (vegetarret)
Makaroni med bagte tomater og spinat er en lækker italiensk opskrift, og den er samtidig en nem pastaret uden kød. Derfor er den god som vegetarret.(Madens Verden)
Gryderet med spinat, ingefær og svinekødGryderet med spinat, ingefær og svinekød
Her er opskriften på en nem og lækker gryderet med spinat og svinekød. Kogetiden er cirka 30 minutter, og gryderetten laves også med ingefær og gulerødder. Serveres med ris.(Madens Verden)
Salat med radiser, spinat, majs og tomaterSalat med radiser, spinat, majs og tomater
Salat med radiser er en både frisk og sprød salat, der her får godt selskab af spinat, majs og dejlige cherrytomater, samt en let syrlig dressing.(Madens Verden)
Grovboller med spinatGrovboller med spinat
Disse grovboller med spinat og hytteost er et hit på morgenbordet! Prøv de saftige og lækre spinatboller her. Værsgo'!(Karolines Køkken)
Nem spinatpasta med stegte peberfrugter og skinkeNem spinatpasta med stegte peberfrugter og skinke
Spinatpasta er frisk pasta med spinat, og den passer perfekt til denne ret, hvor den vendes med stegte peberfrugter og forårsløg, og serveres med masser af parmaskinke.(Madens Verden)
One pot med laks og spinat One pot med laks og spinat
One pot med laks og spinat - en dejlig nem fiskeret, som de fleste vil synes om. One pots er nemme og hurtige at tilberede - tag evt. børnene med i køkkenet. (Karolines Køkken)
Butterdejsstænger med spinatButterdejsstænger med spinat
Butterdej, spinat, hvid ost og røget fisk er en skøn smagskombination.(Karolines Køkken)
Spinat- og rucolasalat med parmaskinke og hytteostSpinat- og rucolasalat med parmaskinke og hytteost
Salat, frugt, grønt og kød - så er middagen reddet. Det tager ingen tid.(Karolines Køkken)
Majssalat med friske majskolber og spinatMajssalat med friske majskolber og spinat
Sådan laver du en dejlig majssalat med friske majskolber og spinat. De friske majs er fremragende i salatskålen, og meget bedre end dåsemajs.(Madens Verden)
Fyldte brød med spinat og ostFyldte brød med spinat og ost
Hurtig bagte og mættende, passer lige godt på buffet som til udflugt.(Karolines Køkken)
Spinatpande med mandlerSpinatpande med mandler
Lækker fiskepande med spinat og sprøde nødder er god som ugens fiskeret.(Karolines Køkken)
SpinatpandekagerSpinatpandekager
Spinatpandekager med havregryn og agurkeruller med vegetarisk fyld.(Karolines Køkken)
Pasta med frisk spinat i nem flødesovs på 15 minutterPasta med frisk spinat i nem flødesovs på 15 minutter
Pasta med frisk spinat er en nem pastaret, som jeg her har lavet med madlavningsfløde. Du kan lave retten på 15 minutter, og nyde pastaretten som den er.(Madens Verden)
Spinatpandekager med kyllingSpinatpandekager med kylling
Spinatpandekager med kylling er et lækkert pust til aftenbordet! Prøv den nemme opskrift her og nyd dem i aften. Uhm!(Karolines Køkken)
Kylling med pasta, spinat og flødesovs - simpel opskriftKylling med pasta, spinat og flødesovs - simpel opskrift
Her får du min opskrift på kylling med pasta, spinat og en cremet flødesovs. Den italienske ret er meget nem at lave som en en hurtig aftensmad.(Madens Verden)
SpinatpestoSpinatpesto
En lækker og billigere variant af den klassiske basilikumpesto, da de dyre pinjekerner er erstattet af solsikkekerner.(Karolines Køkken)
Spinatkage med citrusglasurSpinatkage med citrusglasur
SPINATKAGEN med citrusglasur(Louiogbearnaisen)
SpinatpestocremeSpinatpestocreme
Prøv denne smukke grønne pestocreme med spinat og hytteost. Brug den fx som sandwichspread eller som dip på et tapasbræt. (Karolines Køkken)
SpinatpieSpinatpie
Nem og lækker spinattærte lavet med færdigkøbt butterdej, spinat og salatost. Spis spinattærten varm eller kold - og gerne med en god salat.(Karolines Køkken)
Spinatsalat med rødbeder og æblerSpinatsalat med rødbeder og æbler
Mangler du inspiration til en nem og lækker salat? Så prøv denne opskrift på spinatsalat med rødbeder og æbler. De søde æbler passer perfekt til rødbederne med et skvæt af den syrlige dressing.(Karolines Køkken)
Spinatsuppe Spinatsuppe
Spinatsuppe med ostebrød er en nem hverdagsret. Spinatsuppe har dejlig blød konsistens og passer perfekt sammen med det sprøde ostebrød. (Karolines Køkken)
Linsesuppe opskrift – Nem og krydretLinsesuppe opskrift – Nem og krydret
Her får du opskriften på den skønneste linsesuppe med linser, kartofler, spinat og en masse andet godt. Er let at lave og smager vidunderligt.(Madsvin)
Spinatsuppe med grønne aspargesSpinatsuppe med grønne asparges
En frisk og supernem suppe med kylling, spinat og grønne asparges. Lige til at komme i forårshumør af.(Karolines Køkken)
Indbagt laks med salsa verde og spinatsalatIndbagt laks med salsa verde og spinatsalat
Indbagt laks i filodej med salsa verde og sprød spinatsalat med quinoa. En smagfuld ret, der emmer af sundhed og er en fryd for øjet!(Karolines Køkken)
SpinattærteSpinattærte
Dejlig spinattærte med hytteost serveret med gulerodssalat. Godt for både mave og øjne.(Karolines Køkken)
Spinatvafler med hytteost og kyllingSpinatvafler med hytteost og kylling
Spinatvafler med hytteost og stegt kylling. Disse grønne spinatvafler smager fantastisk med kylling, masser af grønt og hytteost til. Og så er spinatvaflerne super nemme at lave! (Karolines Køkken)
Spinattærte med skinke og porrerSpinattærte med skinke og porrer
Se den helt vildt lækre opskrift på spinattærte med skinke og porrer. Med en tærtedej der er til at lave uden det hele falder fra hinanden.(Madens Verden)
Cannelloni med spinat og hytteostCannelloni med spinat og hytteost
Smagfulde spinatcannelloni med hytteost og cremet ostesauce serveret med spicy tomatsalat. Sundt og lækkert til både hverdag og fest.(Karolines Køkken)
Spinatvafler med laksSpinatvafler med laks
Lav nemme spinatvafler med laks og fraiche. De passer godt til en salat eller et festlig mellemmåltid til gæsterne. Uhm!(Karolines Køkken)
Stuvet spinat med friske spinatbladeStuvet spinat med friske spinatblade
Stuvet spinat er meget nem at lave, og jeg synes du skal lave den med frisk spinat, som i denne opskrift. Spinaten vendes i en hvid sovs.(Madens Verden)
Cannelloni med spinat og svampeCannelloni med spinat og svampe
Hjemmelavede cannelloni med spinat, svampe og cremet tomatsauce serveret med frisk spidskålssalat. Så er der nem og lækker aftensmad til den kødfrie dag!(Karolines Køkken)
Spinatvafler med stenbiderrognSpinatvafler med stenbiderrogn
Spinatvafler med stenbiderrogn - de grønne spinatvafler smager fantastisk med frisk stenbiderrogn og en luftig dressing. En stor forret som helt sikkert imponerer.(Karolines Køkken)
Dampet spinat med hvidløg på 5 minutterDampet spinat med hvidløg på 5 minutter
Dampet spinat med hvidløg laves af frisk spinat, der dampes på en varm pande med lidt smør og hvidløg. Spinaten er klar på fem minutter.(Madens Verden)
Mørbradbøf med kikærter og spinat på 20 min.Mørbradbøf med kikærter og spinat på 20 min.
En nem og hurtig opskrift på mørbradbøf, serveret med lynstegte kikærter, spinat og majs. En sund ret, der samtidig er flot at servere. Også som gæstemad.(Madens Verden)
Kartoffelsuppe med spinat, perlespelt og chorizoKartoffelsuppe med spinat, perlespelt og chorizo
Kartoffelsuppe med masser af fylde fra porrer, spinat og perlespelt - og spicy topping i form af ristet chorizo. (Karolines Køkken)
Spinattærte med fetaSpinattærte med feta
Den skønneste spinattærte med feta der er let at lave, smager skønt og som også kan nydes dagen efter i madpakken eller som restemad. Se opskrift her.(Madsvin)
Lakseroulade med spinatLakseroulade med spinat
Lækker og nem lakseroulade med spinat - perfekt til forret og gæstemiddage og også skøn til en god frokostret - få opskrift her(Valdemarsro)
Laks med pasta, spinat, ærter og fløde på 20 minutterLaks med pasta, spinat, ærter og fløde på 20 minutter
Her får du en lækker opskrift på laks med pasta. En nem og hurtig ret til aftensmad med bla. spinat, champignon, ærter og lidt flødesovs.(Madens Verden)
ChampignonlasagneChampignonlasagne
Vegetarlasagne når den er bedst! Masser af svampe, spinat og løg lagt sammen med lasagneplader og morneysauce. Nemt og godt!(Karolines Køkken)
Toscansk gryde med kylling, kikærter, spinat og bønnerToscansk gryde med kylling, kikærter, spinat og bønner
Her er min opskrift på toscansk gryde. Let gryderet fra Toscana i Italien, og den indeholder bla. kylling, kikærter, hvide bønner og spinat. Sund aftensmad.(Madens Verden)
Porretærte med skinke og spinatPorretærte med skinke og spinat
Opskrift på porretærte med skinke og frisk spinat. Tærtedejen laves med lidt grahamsmel, og fyldes med porre, skinke, spinat og æggemasse.(Madens Verden)
Stegt kalvelever med bløde løg og spinatStegt kalvelever med bløde løg og spinat
Her kan du se min opskrift på stegt kalvelever med bløde løg og en god sovs. Kalvelever er sundt og nemt at tilberede på kort tid, og tilbehør kan være frisk spinat.(Madens Verden)
Butterdejsstang med oksekød og rucola-friskostButterdejsstang med oksekød og rucola-friskost
Alt i butterdej er godt. Uden diskussion! Så enkelt er det. Kom spinat i butterdej og selv de mest kræsne børn spise det. Kom laks i og du kan overbevise de fleste om mere fisk hver uge. Og den mest geniale; kom rester i og ryd op i køleskab og fryser på den sjoveste måde (:...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Spinat med laks og soltørrede tomater (nem fiskeret)Spinat med laks og soltørrede tomater (nem fiskeret)
Her er en lækker opskrift på spinat med laks, der nemt laves i et fad i ovnen. Skøn hverdagsmad med bla. soltørrede tomater og rødløg.(Madens Verden)
Farsbrød med spinat og grøntsagerFarsbrød med spinat og grøntsager
Alt-i-et fad med fyldigt farsbrød og kartofler. Dejlig nemt!(Karolines Køkken)
Spinat- og flødekartofler - nem opskrift i fadSpinat- og flødekartofler - nem opskrift i fad
Her er min opskrift på cremede spinat- og flødekartofler, der er meget nemme at lave. Jeg laver dem med frisk spinat, og de kan bruges som tilbehør.(Madens Verden)
Kylling med pikantost og bacon (nem aftensmad i fad)Kylling med pikantost og bacon (nem aftensmad i fad)
En nem og lækker opskrift på kylling med pikantost. Retten laves i et fad i ovnen, og indeholder bla. kyllingebryst, pikantost, bacon, spinat og asparges.(Madens Verden)
Laks og havtaske med limesauceLaks og havtaske med limesauce
Lakse- og havtaskefilet følges til dørs af en yderst velsmagende limesauce. Hele herligheden serveres med let bagt frisk spinat - lækkert!(Karolines Køkken)
Egg FlorentineEgg Florentine
Egg Florentine med røget laks pocheret æg og spinat serveret på en lækker nybagt english muffin - det er lige sagen til en god brunch - få opskrift her(Valdemarsro)
Pizza med jordskokker, parmaskinke og spinatPizza med jordskokker, parmaskinke og spinat
Se hvordan du laver en pizza med jordskokker, parmaskinke og frisk spinat. En mere sund og tynd pizza, der bliver meget sprød.(Madens Verden)
Spinatsalat med kerner, estragon og kyllingSpinatsalat med kerner, estragon og kylling
Endelig er der kommet lidt forår til grøntsagsafdelingerne. Selvfølgelig importeret, men alligevel – jeg får lyst til at springe ud i salater. Salaten her faldt jeg over i magasinet “Fit Living”. Oprindelig er den lavet med grønne linser, men jeg er ret glad for kerner. De holder godt på marinaden og de var i mit skab....Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Perlebyg med spinat, ærter og laksPerlebyg med spinat, ærter og laks
Perlebyg er nem aftensmad, og her er perlebyggen lavet med frisk spinat og ærter. Dertil serveres et stykke laks, så det er et sundt hovedmåltid.(Madens Verden)
Nudelret med kylling, ingefær og spidskålNudelret med kylling, ingefær og spidskål
Nudelret med kylling er sund mad, og her opskriften med ingefær, spidskål, peberfrugt og spinat. Du kan lave retten på 15 minutter, så det er hurtig mad.(Madens Verden)
Spinatgryde med kylling, karry og ris (på 20 minutter)Spinatgryde med kylling, karry og ris (på 20 minutter)
Her får du min lækre opskrift på spinatgryde, der er en hurtig gryderet med masser af spinat, meget mør kyllingefilet, karry og kogte ris.(Madens Verden)
Rødkålssalat med spinat og appelsinRødkålssalat med spinat og appelsin
Denne rødkålssalat er både hurtig at lave og smager virkelig godt. Desuden er rødkålssalat med spinat og appelsin smuk at se på og passer fantastisk til julens klassiske kød, andesteg, flæskesteg, nakkekam, ribbensteg og medisterpølse.(Karolines Køkken)
Salat med blåbær, spidskål, broccoli og spinatSalat med blåbær, spidskål, broccoli og spinat
Lækker opskrift på salat med blåbær, spidskål, broccoli og spinat. En flot og sund salat, der samtidig er meget mættende.(Madens Verden)
LakselasagneLakselasagne
Leder du efter at pifte din lasagne op? Prøv vores lakselasagne med spinatstuvning! Den smager himmelsk. Værsgo'!(Karolines Køkken)
Pasta i spinatsauce med smørstegt kyllingebrystPasta i spinatsauce med smørstegt kyllingebryst
Pasta i spinatsauce er både nem og hurtig aftensmad med pastapenne, der smager super godt. Pastaretten serveres med skiver af smørstegt kyllingebryst.(Madens Verden)
Spinatvafler - sunde og sukkerfri vafler med spinatSpinatvafler - sunde og sukkerfri vafler med spinat
Her er min bedste opskrift på spinatvafler, der er sunde og sukkerfrie vafler med masser af spinat. Dejen er nem at blende, hvorefter vaflerne bages.(Madens Verden)
LaksepatéLaksepaté
Dejlig og dekorativ gæsteforret med fersk laks, spinat og limedressing. Kan tilberedes i god tid.(Karolines Køkken)
Græskargryde med spinat og paneerGræskargryde med spinat og paneer
Gode opskrifter udviklet i Karolines Køkken®. Find inspiration i vores mere end 4000 opskrifter.(Karolines Køkken)
Lakseroulade Lakseroulade
Lakseroulade er altid et hit, men leder du efter et nyt spændende twist på den klassiske ret? Prøv vores spinatroulade!(Karolines Køkken)
Tærte med laks, spinat og fennikelTærte med laks, spinat og fennikel
Hjemmelavet tærte smager skønt og er nem aftensmad. Bag en tærte med laks og spinat, som er frisk og lækker - både varm og kold på madpakken. Opskrift >>(Louiogbearnaisen)
Torsk i folie med frisk spinat og hvidvinssauceTorsk i folie med frisk spinat og hvidvinssauce
Smukke fiskepakker anrettet med cremet pasta og pistacienødder.(Karolines Køkken)
Vegetarisk spinatlasagneVegetarisk spinatlasagne
Selvom jeg ikke er meget for at indrømme det, så er jeg skabsvegetar – af meget misvisende årsager. Udover at kød er dyrt og bare smager bedre fra en slagter eller økologisk, så er jeg altså ret stor tilhænger af bønner, linser og spinat og kål. Råvarer der nogle gange bare er en bedre spise,...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Grillet FiskelasagneGrillet Fiskelasagne
Mums - sådan en fiskelasagne fyldt med torsk laks spinat og gode sager - en lasagne som mine børn er vilde med - få opskrift her(Valdemarsro)
Pizza med laks og spinatPizza med laks og spinat
Skøn pizza med masser af grønt og frisk fisk.(Karolines Køkken)
Squashpasta med spinat og flanksteakSquashpasta med spinat og flanksteak
Høvlede strimler af squash i pasta. En dejlig måde at spise squash, hvor den stadig bevarer lidt af sin sprødhed.(Karolines Køkken)
Spinatlasagne med laks, fennikel og tomatSpinatlasagne med laks, fennikel og tomat
Lækker lasagne med laks, spinat og tomat. Find den bedste opskrift på lakselasagne her hos louiogbearnaisen(Louiogbearnaisen)
Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling – i parmesansauceTortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling – i parmesansauce
Lækker pastaret på tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling i en lækker parmesansauce. Opskrift på nem hverdagsmad, som du hurtigt kan lave(Louiogbearnaisen)
Ovnbagt æggekage med hytteost, skinke og spinatOvnbagt æggekage med hytteost, skinke og spinat
Skøn og luftig æggekage med hytteost - fyldet kan du variere i det uendelige - se hvad køleskabet gemmer. (Karolines Køkken)
Frittata opskrift - italiensk æggekage med kartoflerFrittata opskrift - italiensk æggekage med kartofler
Frittata opskrift: Prøv denne lækre frittata, der er en italiensk æggekage, som laves med kartofler, spinat, bacon, peberfrugt, løg og æg.(Madens Verden)
Kylling og kartofler i spinat/parmesansauceKylling og kartofler i spinat/parmesansauce
Nem opskrift med kylling på 30 minutter: Kylling og kartofler i samme pande med parmesan/spinatsauce er en lækker og let hverdagsret til aftensmad, når det skal være nemt, men stadig sundt. Lav hele kyllingretten i en pande og server med en grøn salat og groft brød - få den populære opskrift her(Louiogbearnaisen)
Kyllingdeller med squash+ spinatsalat med asiatisk-dressingKyllingdeller med squash+ spinatsalat med asiatisk-dressing
opskrift på kyllingefrikadeller med squash og timian. Serveret med spinatsalat med asiatisk dressing(Louiogbearnaisen)
Spinatvafler - få opskrift på vafler med spinat der er lækre som wrapsSpinatvafler - få opskrift på vafler med spinat der er lækre som wraps
Spinatvafler er super lækre som wraps til at fylde med grønt, dips, kød eller lign - få en dejlig og nem opskrift på vafler med spinat her(Valdemarsro)
Salat med jordskokker, spinat og spidskålSalat med jordskokker, spinat og spidskål
Jordskokker er vildt gode at bruge i salater, og her er opskriften på en salat med jordskokker, spinat og rød spidskål.(Madens Verden)
Ricotta/spinat pandekager toppet med laksRicotta/spinat pandekager toppet med laks
Efter jeg lavede ricottapandekager med både pink skyr og med chokolade, så måtte der eksperimenters med en udgave i det salte køkken. Ricotta-ost er jo perfekt både i det søde og det salte køkken og de her pandekager blev sandelig også mægtig lækre. Bløde, luftige og mættende. Brug dem som brunch, frokost, forret eller bare en nem...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Filodejspakker med æg og spinatFilodejspakker med æg og spinat
Lækker sprød servering til morgenmad eller brunch - eller som en let frokost evt. serveret med en salat.(Karolines Køkken)
Ovnbagt søtunge med spinat og svampeOvnbagt søtunge med spinat og svampe
Middelhavs fiskeanretning med ostesauce - serveres med fine aspargeskartofler.(Karolines Køkken)
Perlebygsalat med blomkål, rucola og babyspinatPerlebygsalat med blomkål, rucola og babyspinat
Her får du min opskrift på perlebygsalat med blomkål. En sund og lækker salat med perlebyg, blomkål, spinat, rucola og en nem citrondressing.(Madens Verden)
Kylling i sennepssovs (opskrift til ovn på 30 min.)Kylling i sennepssovs (opskrift til ovn på 30 min.)
Den bedste opskrift på kylling i sennepssovs, der laves i fad i ovnen. Retten er med spinat, og og du får med denne opskrift en kyllingeret i topklasse.(Madens Verden)
Spinatsauce - nem opskrift på sovs med frossen spinatSpinatsauce - nem opskrift på sovs med frossen spinat
Her får du min opskrift på spinatsauce, der er en lækker sovs med masser af frossen spinat. Sovsen er nem at lave, og du kan bla. bruge den til laks.(Madens Verden)
Palak paneer - lækker indisk vegetarret med spinatPalak paneer - lækker indisk vegetarret med spinat
Palak paneer er min absolutte yndlingsret over alle! Denne ret er så fuld af lækre smage, og så er rettens flotte grønne farve utrolig smuk og appetitlig.(Madens Verden)
Fisherman´s pieFisherman´s pie
Fiskefad i lag, som er en enkel og lækker britisk klassiker! I denne version har vi tilsat spinat.(Karolines Køkken)
Blomkålstærte med spinat og bacon opskriftBlomkålstærte med spinat og bacon opskrift
Blomkålstærte: Se en virkelig lækker opskrift på blomkålstærte med spinat og bacon, og selvfølgelig med dampet blomkål. Med hjemmelavet tærtedej.(Madens Verden)
Spinatpandekager - nemme madpandekager med spinatSpinatpandekager - nemme madpandekager med spinat
Min bedste opskrift på spinatpandekager med kylling. Lækre og sunde madpandekager med spinat, og fyldet er blandt andet kylling og avocado.(Madens Verden)
Kylling med bacon, porre og spinat i fadKylling med bacon, porre og spinat i fad
Kylling med bacon er en nem og god ret i fad, hvor man steger kyllingebryst i ovnen på en bund af spinat, porrer og en lækker flødesovs.(Madens Verden)
Fisk en papillotes - ovnbagt fisk i papirpakkerFisk en papillotes - ovnbagt fisk i papirpakker
Fileter af rødtunge, friske spinatblade og velsmagende safransauce gør denne opskrift til noget lidt ud over det sædvanlige. Yderst lækker og perfekt til fest.(Karolines Køkken)
Vegetar spinat pandekager med kikærter og spidskålVegetar spinat pandekager med kikærter og spidskål
Vegetar spinat pandekager er sunde og smukke pandekager, der serveres som et hovedmåltid uden kød. Her er de fyldt med bla. bagte kikærter og spidskål.(Madens Verden)
Tærte med skinke, spinat og hytteostTærte med skinke, spinat og hytteost
“Hytteost er et produkt jeg faktisk aldrig har brugt, men jeg nu har fået øjnene op for. Tærten her er en rigtig foråsudgave, der er let men samtidig mættende med det varierede fyld. Hytteosten er genial i tærter og giver en lækker cremet konsistens og frisk smag, der har den der ostesmag, som går rigtig...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Madpandekager med fyld af kylling og spinatMadpandekager med fyld af kylling og spinat
Madpandekager er nem aftensmad, der ikke behøver være usund. Her er madpandekagerne fyldt med grillet kylling, majs, spinat og persille.(Madens Verden)
Greenie med skyr, spinat og ingefærGreenie med skyr, spinat og ingefær
Greenie med skyr, spinat og ingefær er den bedste start på dagen! Og en greenie er en lækker måde at få spist en masse grøntsager på. Top din greenie med granola, kokos og søde frugter og bær.(Karolines Køkken)
Laks med spinat og pasta i flødesovs (flødestuvet laks)Laks med spinat og pasta i flødesovs (flødestuvet laks)
God opskrift på laks med spinat, der vendes pasta og fløde i en lækker flødesovs. En forrygende lakseopskrift, som alle kan lide.(Madens Verden)
Indisk karryret med kylling, kikærter og spinatIndisk karryret med kylling, kikærter og spinat
Her er min opskrift på en meget nem indisk karryret, der blandt andet laves med kylling, kikærter og spinat. En sund og lækker orientalsk ret til hverdag.(Madens Verden)
Kylling og blomkål i lækker karrysauce med karry mangoKylling og blomkål i lækker karrysauce med karry mango
Min opskrift på kylling og blomkål i en super lækker karrysauce. Retten laves på panden, og indeholder også spinat, kokosmælk og karry mango krydderi.(Madens Verden)
Salat med kylling, spinat og bacondressingSalat med kylling, spinat og bacondressing
Her får du min opskrift på salat med kylling, spinat, pasta og en lækker bacondressing. Kyllingesalat er beregnet som hovedmåltid.(Madens Verden)
SpinatbollerSpinatboller
Spinatboller er en virkelig lækker saftig bolle som er genial til madpakke, sandwich og andet godt - få opskrift på boller med spinat her(Valdemarsro)
Rugbrødstoast med laks, spinat og rørægRugbrødstoast med laks, spinat og røræg
Rugbrødstoast med laks, spinat og røræg er den perfekte start på dagen! Prøv denne lækre grove toast med laks og røræg næste gang du vil være lidt ekstra god ved dig selv fra morgenstunden.(Karolines Køkken)
Lasagne med laksLasagne med laks
En skøn lasagne med frisk spinat, mornaysauce og laks.(Karolines Køkken)
Risotto med spinat, bacon og tomaterRisotto med spinat, bacon og tomater
Prøv en nem risotto opskrift med et strejf af forår. Spinat og friske tomater gør den tunge risotto frisk og lækker. Skift evt, bacon ud med skaldyr.(Louiogbearnaisen)
Lasagne med laks og spinatLasagne med laks og spinat
En supernem lasagne med laks og spinat. Lasagnen har ud over laks og spinat fyld af spidskål - så I får mange grøntsager.(Karolines Køkken)
Lasagne med pulled chicken, hytteost og spicy tomatsalat Lasagne med pulled chicken, hytteost og spicy tomatsalat
Lækker lasagne med pulled chicken og hytteost, der strutter af smag og sundhed. Servér denne kyllingelasagne med en farverig tomatsalat på en bund af spæde spinatblade.(Karolines Køkken)
Lasagne med spinatLasagne med spinat
Det perfekte valg, når du vil lave en lækker lasagne uden kød.(Karolines Køkken)
Smoothie bowl med skyr, avocado og spinatSmoothie bowl med skyr, avocado og spinat
Smoothie bowl fyldt med skyr, avocado, spinat og andre lækre sager. Prøv denne smoothie bowl med grøntsager næste gang du vil gøre noget ekstra godt for dig selv!(Karolines Køkken)
Palak paneerPalak paneer
Klassisk indisk ret med paneer i spinatsauce serveret med naanbrød og ris. Lav evt. paneer osten dagen før.(Karolines Køkken)
Omelet med spinat og bacon opskriftOmelet med spinat og bacon opskrift
Se hvordan du laver en hurtig omelet med spinat. Omeletten tager få minutter, og serveres lun med bacon og brunchpølser på et stykke rugbrød.(Madens Verden)
Flade boller med spinatfyldFlade boller med spinatfyld
De flade boller er en blanding mellem foccacia og pizzaboller, hvor fyldet kan varieres i det uendelige.(Karolines Køkken)
Grillede tigerrejer med spinatsauceGrillede tigerrejer med spinatsauce
Skøn pastaret med smag af frisk lime, ingefær og hvidløg.(Karolines Køkken)
Spinatsalat med edamamebønner, avocado og pestoSpinatsalat med edamamebønner, avocado og pesto
En sund opskrift på spinatsalat med edamamebønner, avocado og mozzarella kugler. Spinatsalaten er blandt andet god som tilbehør til pastaretter.(Madens Verden)
Quesadillas med hytteost, spinat og skinkeQuesadillas med hytteost, spinat og skinke
Fyldte tortillapandekager med sennep, hytteost, revet ost og spinat. Serveret med skinke og nem salat. (Karolines Køkken)
Salat med ovnbagte tomater og ristede pinjekernerSalat med ovnbagte tomater og ristede pinjekerner
Her er min opskrift på salat med ovnbagte tomater. En nem og meget lækker tomatsalat med tomater i ovn, rucola, spinat og ristede pinjekerner.(Madens Verden)
Hummus med spinat, feta og pinjekernerHummus med spinat, feta og pinjekerner
Nem hummus, som er hurtig at lave og smager fantastisk som dip, i sandwich eller pita brød. Vælg selv om din hummus skal laves med eller uden olie og tahin.(Louiogbearnaisen)
Pasta med spinat og hvidløg (og bacon)Pasta med spinat og hvidløg (og bacon)
Pastaretter: Se her hvordan du laver en meget lækker pasta med spinat og hvidløg, der vendes i en hurtig og cremet flødesovs.(Madens Verden)
Dampede rødspætter med flødestuvet spinatDampede rødspætter med flødestuvet spinat
Nem og god opskrift på dampede rødspætter med flødestuvet spinat, hvor rødspættefileter dampes 15 minutter i ovnen i en smule hvidvin.(Madens Verden)
Pandekager med svampe og spinat - vegetaropskriftPandekager med svampe og spinat - vegetaropskrift
Pandekager med svampe og spinat er simpelthen så lækkert. Og så er de perfekte som en let og sund vegetarfrokost til hele familien.(Madens Verden)
Salat med ærter, melon og spinatSalat med ærter, melon og spinat
Prøv denne friske og søde salat, hvor alle kan være med.(Karolines Køkken)
Stuvet spinatStuvet spinat
En super hurtig og nem måde at få spist en masse spinat på! Server den flødestuvede spinat som tilbehør til fx kogt hamburgerryg eller stegt laks. (Karolines Køkken)
Grillet ostesandwichGrillet ostesandwich
To slags ost, lynsyltede grøntsager, salte kapers og frisk spinat ... what´s not to like?!(Karolines Køkken)
Paneer med spinat, tomat og ingefærPaneer med spinat, tomat og ingefær
En indisk inspireret ret, også kaldet Palak paneer. Dejlig grøn ret med paneer ost. En opskrift fra Nadia Mathiasen, foodfanatic.dk til Karolines Køkken.(Karolines Køkken)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes