Vi fandt 36 opskrifter med søgeordet kammuslinger:
Kammuslinger asian styleKammuslinger asian style
En varm og luksuriøs forret med spændende asiatiske smage.(Karolines Køkken)
Kammuslinger med brunet sojasmør og blomkålspuréKammuslinger med brunet sojasmør og blomkålspuré
Fløjlsblød blomkålspuré serveret med stegte kammuslinger, duftende brunet smør og sprødt ristet rugbrød. En super lækker forret.(Karolines Køkken)
Pasta med bøgehatte og kammuslingerPasta med bøgehatte og kammuslinger
Italiensk inspireret klassiker med lækker sauce af skimmelost.(Karolines Køkken)
Cremet broccolisuppe med kammuslingerCremet broccolisuppe med kammuslinger
Dejlig suppe med en blød og cremet smag - de stegte kammuslinger sætter prikken over i'et.(Karolines Køkken)
Kammuslinger og jomfruhummereKammuslinger og jomfruhummere
I sidste uge fik I opskriften på snacks fra nytårsaften, så hvad er mere naturligt end at fortsætte med forretten: Stegte kammuslinger og jomfruhummere med selleripuré, citroncreme, nødder, brunet smør og urter! Størstedelen af retten kan forberedes(Gastromand.dk)
Ceviche med kammuslingerCeviche med kammuslinger
Ceviche er en latinamerikansk delikatesse med rå fisk eller skaldyr, der marineres i lime og chili. Super lækker lille forret eller snack til velkomstdrinken.(Karolines Køkken)
Kammuslinger sous vide med BACONKAVIAR!Kammuslinger sous vide med BACONKAVIAR!
Kammuslingen! Brugt og misbrugt som stort set ingen anden råvare igennem de sidste år - både på restauranterne og i hjemmekøkkenet. Alt for ofte føles det som om, der har været lotteri over tilberedningen af den(Gastromand.dk)
Stegt kammusling, nødder, blomkål, brunet smør, crouton og kørvelStegt kammusling, nødder, blomkål, brunet smør, crouton og kørvel
I anledningen af fotosessionen til JP kiggede Århusianeren og Familifaren forbi en fredag i januar, hvorfor der naturligvis skulle flækkes lidt hurtig mad sammen. Menuen blev i meget korte træk: Tuncarpaccio Stegte kammuslinger svinerillettes  Med undtagelse af forberedelse af(Gastromand.dk)
Jordskokkesuppe med kammuslinger og brødcroutonsJordskokkesuppe med kammuslinger og brødcroutons
Jordskokken blev i 1600-tallet hentet fra Nordamerika til Europa af franskmændene. Den lille sarte knold gør sig utrolig godt tilberedt på flere forskellige måder - bl.a. som suppe! Print Jordskokkesuppe med kammuslinger(Gastromand.dk)
Pizza med kammuslinger og skinkePizza med kammuslinger og skinke
Skøn skaldyrspizza - toppet med serrano skinke.(Karolines Køkken)
Gratineret fisk med kammuslingGratineret fisk med kammusling
En raffineret forret med både havtaskekæber og kammuslinger - og så kan det meste gøres klar i god tid.(Karolines Køkken)
Stegte kammuslinger med røget olie og dip af tykmælkStegte kammuslinger med røget olie og dip af tykmælk
Har du lyst til at prøve kræfter med at lave din egen røgolie er dette opskriften! Virkelig fin og delikat forret der er værd at afprøve.(Karolines Køkken)
Grillede kammuslinger og asparges med ostecremeGrillede kammuslinger og asparges med ostecreme
Grillede kammuslinger - mums! En virkelig dejlig og delikat forret.(Karolines Køkken)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes