Vi fandt 17 opskrifter med søgeordet 🍾 champagne:
Crostini med asparges og fetaCrostini med asparges og feta
Crostini er det samme som bruchetta - sprøde brød med lækkert fyld. Prøv en forårs opskrift med asparges. Perfekt til brunch, forret eller som snack til champagne.(Louiogbearnaisen)
Hjemmelavet snaps med stikkelsbær, rabarber eller mojito + champagnedrinksHjemmelavet snaps med stikkelsbær, rabarber eller mojito + champagnedrinks
Det er nemt at lave din egen snaps. Lav selv en frisk sommer snaps med rabarber, stikkelsbær eller lime og mynte. Brug din snaps i drinks og cocktails(Louiogbearnaisen)
Madsvins French 75: Sommercocktail med Champagne, rabarber og ginMadsvins French 75: Sommercocktail med Champagne, rabarber og gin
Johan giver den klassiske French 75 er sæsonbetonet twist, og tilfører rabarber samt lokal gin i denne skønne sommercocktail. Se opskriften her.(Madsvin)
Dyrelægens NatmadDyrelægens Natmad
Der skal snacks til nytårstalen - og natuligvis champagne. I år forsøger vi os med en luksuriøs udgave af Dyrelægens Natmad - vi kalder den Natlægens Dyremad. LÆS OGSÅ: Den Perfekte Nytårsmenu - Når kun det(Gastromand.dk)
Champagne Cupcakes m. granatæblefrostingChampagne Cupcakes m. granatæblefrosting
Ting skal fejres. Selvfølgelig med mad, hvordan ellers? Og da jeg for nogle uger siden kunne se flere måneders arbejde blive lanceret, nemlig i mit online fotokursus, så var en fabelagtig fejring på sin plads. Bum bum.. Hvordan fejrer man bedst det? … Champagne. Kage. I én. Arhmen, de sælger næsten sig selv! Var jeg...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Bryllupskage med vaniljefromage og champagnebomberBryllupskage med vaniljefromage og champagnebomber
Bryllupskage med vaniljefromage og champagnebomber på lækker pistaciebund. Denne smukke bryllupskage kan laves på en enkelt dag og varieres i det uendelige efter sæsonens bær og blomster.(Karolines Køkken)
ChampagnekagerChampagnekager
Små kager der passer godt til et glas tør vin eller champagne .(Karolines Køkken)
ChampagnesorbetChampagnesorbet
Champagnesorbet kan serveres som dessert eller som mundrenser mellem to retter.(Karolines Køkken)
KransekagetoppeKransekagetoppe
Små fine petit fours i form af lækre kransekagetoppe er perfekte til champagnen nytårsaften og så er de nemme at lave - få opskrift her(Valdemarsro)
Cocktails og drinks til pĂĄskenCocktails og drinks til pĂĄsken
Opskrifter på lækre påskedrinks til påskebordet. Lav frisk cocktail og drinks med aquavit. Prøv fx. champagnedrink eller en spicy velkomstdrink.(Louiogbearnaisen)
ChampagnesorbetChampagnesorbet
Sådan laver man nemt sin egen forfriskende champagnesorbet af få ingredienser - læs med her og få opskriften på champagne sorbet(Valdemarsro)
Pink ChampagnesorbetPink Champagnesorbet
Frisk boblende og fin pink champagnesorbet som er perfekt til nytårsaften og til at rense smagsløgene mellem retterne på en delikat måde - få opskrift her(Valdemarsro)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes