Vi fandt 11 opskrifter med søgeordet 🍕 pizzasnegle:
SpidskĂĽlssalat med abrikoser og linserSpidskĂĽlssalat med abrikoser og linser
Jeg dedikerer lige resten af ugen til madpakker – altså de voksne madpakker, hvor 17 dåser med omhyggeligt udskåret frugt og grønt i figurer, tørre pizzasnegle og smagsforladte sandwichs (uden kanter) ikke rigtig giver mening. En hel del arbejdspladser har efterhånden ret gode kantiner eller madordninger, herunder også de fleste uddannelsesinstitutioner. Men da det jo ikke...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Snurrer med pestoSnurrer med pesto
Prøv noget nyt! Bag grønne pestosnegle i stedet for de klassiske pizzasnegle med tomat. Du kan bruge alle slags pesto.(Karolines Køkken)
Gode pizzasnegle, pølsehorn og minipizzaer i Ên opskriftGode pizzasnegle, pølsehorn og minipizzaer i Ên opskrift
Nem opskrift pü gode pizzasnegle, pølsehorn og minipizzaer i Ên og samme opskrift. Dermed kan du bage dem alle, og derefter fryse ned til brug i madpakken.(Madens Verden)
Pizzasnegle med salami - Gorm Wiswehs opskriftPizzasnegle med salami - Gorm Wiswehs opskrift
Pizzasnegle med salami og mozzarella er ekstra lĂŚkre, nĂĽr opskriften er udviklet af kokken og pizzaeksperten Gorm Wisweh, manden bag Gorm's.(Madens Verden)
De allerbedste pizzasnegle – skinke og ostDe allerbedste pizzasnegle – skinke og ost
Alle børns favorit - de klassiske pizzasnegle. Bag dem traditionelt med skinke og ost eller prøv soltørrede tomater, pesto eller rosmarin. Find opskrift pü dej og fyld her.(Louiogbearnaisen)
Grove pizzasnegleGrove pizzasnegle
Pizzasneglene er bagt med hvid hvedemel, som giver en grovere snegl, der mætter godt.(Karolines Køkken)
Grove pizzasnegle med skinke og kryddersmørGrove pizzasnegle med skinke og kryddersmør
Pizzasnegle er super gode til madpakken eller som en hurtig eftermiddagssnack. Kryddersmørret giver dem en skøn smag.(Karolines Køkken)
Pizzasnegle - bedste pizzasnegle med fyldPizzasnegle - bedste pizzasnegle med fyld
Pizzasnegle: Her fĂĽr du simpelthen den bedste opskrift pĂĽ pizzasnegle med lĂŚkkert fyld og en virkelig lĂŚkker dej. Pizzasneglene kan fryses.(Madens Verden)
PizzasneglePizzasnegle
Pizzasnegle er altid et hit i madpakken. Disse pizzasnegle er bagt i muffinforme og sammen med masser af frugt, grønt og andre gode sager kan pizzasneglene være med til at give de små et "kram i madpakken".(Karolines Køkken)
Pizzasnegle med rugbrød - af en rest tomatsuppePizzasnegle med rugbrød - af en rest tomatsuppe
2 i 1 løsningen - her er der både pizzasnegle og brød - lige til madpakken...(Karolines Køkken)
Pizzasnegle med skinkePizzasnegle med skinke
Nemme og lækre pizzasnegle med skinke. Nyd dem nu eller frys dem - så kan du altid tø lidt lækkert op til madpakken. (Karolines Køkken)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes