Vi fandt 201 opskrifter med s√łgeordet ūü•ď bacon:
Facts om bacon:
Bacon er letsaltet k√łd fra siden eller ryggen p√• unge svin. Fl√¶sket kan v√¶re r√łget. R√łg og salt g√łr bacon ideelt til opbevaring. Ordet har p√• engelsk v√¶ret brugt siden 1500 f.Kr., men f√łrst fra 1700-tallet i vores betydning. Bacon kan fremstilles billigere med r√łgaroma.
Suppe med 9 slags gr√łntSuppe med 9 slags gr√łnt
Suppen har masser af næring og spræl i sig. Bacon og æg på toppen er prikken over i'et.(Karolines K√łkken)
Grillet peberfrugtsalat med escabechefl√łdeGrillet peberfrugtsalat med escabechefl√łde
Ovnstegt bacon giver det sprøde islæt og flødedressingen er rigtig godt krydret med både citron, olivenolie, hvidløg og persille.(Karolines K√łkken)
Hjerter i vildtsauceHjerter i vildtsauce
Hjerter i vildtsauce er en opskrift med masser af smag og kraft. Grisehjerterne suppleres af lækker bacon og velsmagende blåskimmelost.(Karolines K√łkken)
Weekendkagen: Muffins med chokolade og rålakridsWeekendkagen: Muffins med chokolade og rålakrids
Nu skal det ikke altid handle om bacon, store b√łffer eller tr√¶vlet k√łd fra grillen. Rigtige m√¶nd er ikke bange for at tr√¶kke bagebogen frem og slippe v√¶k fra webergrillen. De fleste mennesker kan lide chokolade,(Gastromand.dk)
SvampebologneseSvampebolognese
En skøn og hurtig ret med masser af smag. Steg bacon, svampe og løg, kog pasta og vend sammen med sauce og basilikum - og der er serveret....Buon appetito!(Karolines K√łkken)
Lukket pizza med kylling og baconLukket pizza med kylling og bacon
Pizza på en anderledes og spændende måde.(Karolines K√łkken)
Svampe-carbonaraSvampe-carbonara
Svampe-carbonara er i familie med spaghetti carbonara - en meget populær ret. Normalt er det bacon der bliver serveret sammen med spaghettien, men her i svampe-carbonara har vi lavet en vegetar version og erstattet baconen med svampe og røgede eller salte mandler.(Karolines K√łkken)
Gastromand goes Tapas IV: Fyldte svampe med baconGastromand goes Tapas IV: Fyldte svampe med bacon
Bacon er naturens eget krydderi, basta! Denne tapas forener bacon med skovens umamibomber. Bacon + svampe = godt match Print Tapas: Svampe fyldt med bacon Forfatter: Fynboen Kategori: Tapas K√łkken: Spansk(Gastromand.dk)
Hjemmelavede nachos med lun Chili-bacon-cheese dipHjemmelavede nachos med lun Chili-bacon-cheese dip
Super Bowl er en af √•rets vigtigste h√łjtider - hvis du alts√• sp√łrger en Gastromand. En perfekt undskyldning for at rulle den fedtede l√łber ud og diske op med snacks ad libitum! Opskriften her stammer(Gastromand.dk)
Clubsandwich med m√łrt kyllingek√łd og baconClubsandwich med m√łrt kyllingek√łd og bacon
Uhmm, topl√¶kker hjemmelavet ClubSandwich med m√łrt kyllingek√łd og sk√łn dressing salat og spr√łd bacon - f√• opskriften og se billeder her(Valdemarsro)
Svampepizza med baconSvampepizza med bacon
Vil du lave en vegetarisk pizza, kan du udelade baconen. Drys den færdige pizza med røgede mandler i stedet for.(Karolines K√łkken)
Sandwich med hjemmelavet h√łnsesalat p√• gr√¶sk yoghurtSandwich med hjemmelavet h√łnsesalat p√• gr√¶sk yoghurt
Hjemmelavet h√łnsesalat smager sk√łnt i en sandwich eller p√• ristet rugbr√łd. Pr√łv en pifte den traditionelle opskrift op med gr√¶sk yoghurt, bacon og pecann√łdder.(Louiogbearnaisen)
Brændende kærlighedBrændende kærlighed
Brændende Kærlighed er kartoffelmos med bacon, løg og purløg på toppen. Få den lækre Opskrift på Brændende Kærlighed på Arla.dk!(Karolines K√łkken)
Salat med oksek√łd og baconSalat med oksek√łd og bacon
En frisk og sprød salat, som kan anrettes i glas til buffetbordet eller som en forret.(Karolines K√łkken)
Br√¶ndende k√¶rlighed - med mere gr√łntBr√¶ndende k√¶rlighed - med mere gr√łnt
Brændende kærlighed med kartoffelmos, bacon og løg er en kendt klassiker. Vi har ladet os inspirere og lavet en vegetarisk version....med kærlighed.(Karolines K√łkken)
Brændende kærlighed med sweet potatoesBrændende kærlighed med sweet potatoes
Brændende kærlighed med sød sellerimos og porre-bacondrys.(Karolines K√łkken)
Klassisk √¶ggekage med tomat, bacon og ristet rugbr√łdKlassisk √¶ggekage med tomat, bacon og ristet rugbr√łd
√Üggekage er nem og l√¶kker frokost eller aftensmad. Top den med tomat, purl√łg og bacon og server med rugbr√łd. Bedste opskrift p√• √¶ggekage(Louiogbearnaisen)
Pasta i champignonsaucePasta i champignonsauce
Søger du en velsmagende opskrift, som er hurtig og nem at lave? Så prøv pasta i champignonsauce. Drys gerne lidt sprødstegt bacon over til sidst for at give retten det sidste pift.(Karolines K√łkken)
Vintermad: Fasan bryst, puré, kål og baconVintermad: Fasan bryst, puré, kål og bacon
Efteråret er over os - det betyder jagt - og jagt betyder vildt! Det er og bliver den perfekte undskyldning for at spise mere tung mad hvor kraft kommer ind i billedet! Endnu bedre bliver det(Gastromand.dk)
Sommersalat med asparges, frissé, bacon og vinaigretteSommersalat med asparges, frissé, bacon og vinaigrette
Denne sommersalat består af få men meget gode råvarer. Det er en opskrift der er let at gå til, og den passer perfekt til en travl hverdagsaften.(Madsvin)
H√łnsesalatH√łnsesalat
Hønsesalat er en klassisker på frokostbordet. Nyd salaten med bacon allerede om 45 minutter med opskriften her! (Karolines K√łkken)
Pommes Anna med bacon, æble og kartoflerPommes Anna med bacon, æble og kartofler
Gr√łntudvalget her i januar. Jeg ved ikke engang hvad jeg skal sige for, at beskrive det. Det er bare tarveligt. Ikke engang k√•lene kan strutte mere og r√łdbederne begynder ogs√• at se en smule tr√¶tte ud. Phew, det er alts√• en h√•rd m√•ned, at komme i gang med den gode kost, fyldt med masser af...L√¶s Mere(Louiogbearnaisen)
Gr√łn kartoffelsalat med grillede oksedeller Gr√łn kartoffelsalat med grillede oksedeller
Disse små krydrede deller smager fantastisk. Baconen rundt om er med til at give smag og holde sammen på farsen når den grilles.(Karolines K√łkken)
Pasta med √¶rter og hasseln√łdderPasta med √¶rter og hasseln√łdder
Superhurtig pastaret! Serveres evt. med bacon, hvis du synes, der skal kød til.(Karolines K√łkken)
Spr√łd rosenk√•lsalat med bacon, parmesan og appelsindressingSpr√łd rosenk√•lsalat med bacon, parmesan og appelsindressing
En nem og sund salat som er perfekt tilbeh√łr til julemaden - is√¶r en l√¶kker salat til and.(Louiogbearnaisen)
Krydret tomatsuppe med linser og baconKrydret tomatsuppe med linser og bacon
Rustik og mættende bondesuppe - let og enkel at lave.(Karolines K√łkken)
Pasta med bacon og æblePasta med bacon og æble
Kombinationen af æbler, løg og bacon er en dejlig klassiker. Her er den brugt på en ny måde sammen med pasta.(Karolines K√łkken)
Fransk bondesalatFransk bondesalat
Salaten er en skøn kombination af ost, tomat, bacon, oliven og grønne bønner.(Karolines K√łkken)
Svinekam med farofa - krydret drysSvinekam med farofa - krydret drys
Denne farofa er med bl.a. bacon, svesker, oliven og persille, men den kan varieres i det uendelige...(Karolines K√łkken)
Sauteret savoykål med bacon + mini kyllingedeller med krydderurterSauteret savoykål med bacon + mini kyllingedeller med krydderurter
En lækker nordisk sensommerret som smager allerbedst med dansk savoykål i sæson. Mini kyllinge-frikadellerne smager også rigtig godt på madpakken dagen efter. Find opskriften her - den tager kun 30 minutter.(Louiogbearnaisen)
BroccolisalatBroccolisalat
Broccolisalat med bacon, solsikkekerner og rosiner. Spændende & hjemmelavet kombination, der går godt til det meste.(Karolines K√łkken)
Broccolisalat med baconBroccolisalat med bacon
Broccolisalaten med bacon, rosiner og solsikkekerner er ved at være en nyklassiker.(Karolines K√łkken)
Pasta med fl√łdeost a la carbonara Pasta med fl√łdeost a la carbonara
Dejlig cremet pastaret med stegt bacon, flødeost og æggeblomme - næsten som en klassisk pasta carbonara.(Karolines K√łkken)
French toast med bacon og tomatFrench toast med bacon og tomat
French toast er lækker som fyldig morgenmad, hvis man skal ud af huset resten af dagen eller som let aftensmad. De kan også spises kolde som picnicmad.(Karolines K√łkken)
Pasta med gr√łnk√•lspestoPasta med gr√łnk√•lspesto
En hurtig og velsmagende pastaret med grøn pesto, der har en karakteristisk bitter smag af grønkål, rundet af med ost og ristede solsikkekerner. Retten toppes med sprødstegt bacon.(Karolines K√łkken)
Kæk KikærtesalatKæk Kikærtesalat
Kæk kikærtesalat med bacon-. Find opskrift og billeder her.(Louiogbearnaisen)
Kartoffel-porresuppe med persille, stegte k√łdboller og spr√łde kartoffelternKartoffel-porresuppe med persille, stegte k√łdboller og spr√łde kartoffeltern
‚ÄúOpskriften her er en traditionel gr√łnsagssuppe. De g√•r hurtig, g√łr det nemt at f√• brugt gr√łnsagerne og er perfekte at fryse. Toppingen var lige hvad jeg havde p√• lager, da b√•de bacon og parmesanost til at lave pesto af, var udg√•et af mit lager. Istedet blev den nemme l√łsning med k√łbek√łdboller og den sidste rest...L√¶s Mere(Louiogbearnaisen)
Pasta med gr√łnt, bacon og hytteostPasta med gr√łnt, bacon og hytteost
Spaghetti, bacon, hytteost og grønne grøntsager.....er super nem, hurtig og velsmagende pastaret, som de fleste vil synes om.(Karolines K√łkken)
S√łd kartoffelsuppe med baconvridereS√łd kartoffelsuppe med baconvridere
‚ÄúEfter jeg lavede s√łde kartofler til julekalkunen er jeg blevet ret vild med dem. Suppen her er en opskrift fra magasinet ‚ÄúBoligliv‚ÄĚ, oprindeligt med chorizop√łlse. Men da der skulle vridere til, blev toppingen udskiftet med bacon. En super hurtig og m√¶ttende suppe, der nu er gemt i fryseren til februars kolde dage.‚ÄĚ ¬† ¬† ¬†...L√¶s Mere(Louiogbearnaisen)
Kylling i hvidvinKylling i hvidvin
Med denne lækre opskrift på kylling i hvidvin, er du sikret en velsmagende hovedret til festen. Servér med sprød bacon, frisk pasta og hakket persille.(Karolines K√łkken)
Lynhurtig tomatsuppe med æble og baconLynhurtig tomatsuppe med æble og bacon
‚ÄúNogle dage skal det bare g√• hurtig, men alligvel skal det v√¶re ordenlig m√¶ttende mad. Suppen her er perfekt til de dage. Den er hurtig, billig og sund. Jeg kom en h√•ndfuld b√łnner og kik√¶rter i, men ogs√• suppehorn, chorizop√łlse eller hvad skabet lige byder, kan tils√¶ttes for mere fyld.‚ÄĚ(Louiogbearnaisen)
Baconsyltet√łjBaconsyltet√łj
Baconsyltet√łj - den ultimative umamibombe til dine gryderetter, i burgers, p√• r√łr√¶g, p√• toppen af en ostemad eller i en pivfr√¶k cowboytoast.(Gastromand.dk)
Avocado toastAvocado toast
Dejlig avocadotoast med friske tomater og cremet ost. Server toasten med spejlæg og bacon på toppen. Avocadotoasten er lækker fx på brunchbordet. (Karolines K√łkken)
Spaghetti carbonara a la CheasySpaghetti carbonara a la Cheasy
Spaghetti carbonara er virkelig lækker, men kan også være en fed sag. Her er en spaghetti carbonara med grøntsagsspaghetti, kalkunbacon og en lidt magrere sauce - til dig, der gerne vil spise let.(Karolines K√łkken)
Vild andelever - andelever stegt som vildtVild andelever - andelever stegt som vildt
Andelever med en blanding af stegt bacon, blandede svampe og løg tilføjet fløde, ribsgelé og lidt hvidskimmelost - det er gode sager!(Karolines K√łkken)
Pasta med kyllingPasta med kylling
Pasta med kylling er vist en livret i rigtig mange familier.....og det kan man godt forstå. Vi har her lavet en supernem og hurtig variation af pasta med kylling, kalkunbacon, grøntsager og cremet ostesauce.(Karolines K√łkken)
Vildtragout med drue-n√łddek√•lVildtragout med drue-n√łddek√•l
Elegant og fyldig efterårs- og vinterret med bl.a. hjortekød, bacon, savojkål og salvie.(Karolines K√łkken)
Spaghetti med bacon og ostesauceSpaghetti med bacon og ostesauce
Spaghetti carbonara smager dejligt året rundt og er en nem og hurtig hverdagsret.(Karolines K√łkken)
Knoldselleri med æble, kerner og bacon + peberroddressingKnoldselleri med æble, kerner og bacon + peberroddressing
Lad os snakke om knoldsellerien. Du ved den f√¶tter, som ser allermest utiln√¶rmelig og uappetitlig ud i gr√łntsagsafdelingen. Med jord, knuder og m√•ske en gr√łn, meget lang dusk p√• toppen. Skal vi v√¶re helt √¶rlige, s√• er det ikke den som vi griber f√łrst ud efter, vel? Hvad skal den overhovedet bruges til? Gammeldagssuppe, rodfrugtblandingen...L√¶s Mere(Louiogbearnaisen)
VintersuppeVintersuppe
Dejlig suppe med masser af rodfrugter og krydderurter serveret med bacondrys.(Karolines K√łkken)
Violsalat med bl√•skimmel og valn√łdderViolsalat med bl√•skimmel og valn√łdder
Prøv denne dekorative sommersalat med sprødstegt bacon og dejlig blåskimmelost.(Karolines K√łkken)
Oksegryde med kidneyb√łnner og tomatOksegryde med kidneyb√łnner og tomat
Rustik gryderet med bacon. Serveres med kartofler og ostedrys.(Karolines K√łkken)
Bagt blomkål med gremolataBagt blomkål med gremolata
Få sat krydderi på blomkålen og lad den bage i ovnen. Her med en skøn gremolata med bacon og mandler og lidt kølig yoghurtdressing til afrunding. (Karolines K√łkken)
L√łgt√¶rte med bacon, timian og ostL√łgt√¶rte med bacon, timian og ost
¬†‚ÄúL√łgt√¶rte er noget af det bedste inden for t√¶rter. Den er s√łd, salt og krydret p√• samme tid og med den lidt fede smag af ost og spr√łde bund, er det simpelthen bare altid et hit.‚ÄĚ(Louiogbearnaisen)
Mormors m√łrbradfad med √¶blerMormors m√łrbradfad med √¶bler
M√łrbrad i fad med bacon, √¶ble og den bedste sauce. Opskrift p√• mormors ber√łmte m√łrbrad i ovnen, som er en klassisker i familien. Opskriften med svinem√łrbrad er l√¶kker b√•de som hurtig hverdags mad p√• 25 minutter og til g√¶ster serveret med bagt kartoffelmos(Louiogbearnaisen)
Rugtærte med savoykål og baconRugtærte med savoykål og bacon
En grov t√¶rte er perfekt til at f√• brugt resterne af et k√•l. Den smager b√•de godt til aftensmad med en gr√łn salat og p√• madpakken - og s√• kan den sagtens fryses til travle dage.(Louiogbearnaisen)
Pasta med spr√łd bacon og gr√łnne b√łnnerPasta med spr√łd bacon og gr√łnne b√łnner
Nem og hurtig pastaret med cremet tomatsauce - knasende sprød bacon, ristede solsikkekerner og haricots verts gør retten til en rigtig hverdagsklassiker. (Karolines K√łkken)
Gnocchi med alfredosauce, bacon og ærterGnocchi med alfredosauce, bacon og ærter
Gnocchi er lavet af kogte kartofler, men minder om pasta og er ligeså nemt og lækkert at bruge i retter. Få en hurtig opskrift med gnocchi, som er et hit(Louiogbearnaisen)
Gr√łntsagsspaghetti med bacon og hytteostGr√łntsagsspaghetti med bacon og hytteost
Bacon, hytteost og grøntsager er en rigtig god kombination. Her bliver der yderligere suppleret med spaghetti og du har et nemt, let og dejligt aftensmåltid.(Karolines K√łkken)
Spaghetti næsten som i ItalienSpaghetti næsten som i Italien
En enkel, rustik pastaret, der er inspireret af den italienske bucatini all‚Äôamatriciana. Med masser af umami fra bacon, tomater og tør lagret ost.(Karolines K√łkken)
Oksem√łrbrad med pommes Anna og baconsauceOksem√łrbrad med pommes Anna og baconsauce
Lavtemperaturstegt oksemøbrad (eller langtidsstegt - det kommer ud på et). Lækkert mørt, rødt oksekød sammen med delikat tilbehør. En fin hovedret til gæster......som tager lidt tid at lave, men det meste kan gøres klar dagen før.(Karolines K√łkken)
Kartoffelmad med baconKartoffelmad med bacon
Er der noget bedre end en kartoffelmad med nye kartofler og så ovenikøbet med bacon. I stedet for mayonnaisen har vi lavet en hytteostcreme - lettere, grønnere og meget lækker.(Karolines K√łkken)
Bagt pastinaksalat med linser, bacon og gr√łn fl√łdeBagt pastinaksalat med linser, bacon og gr√łn fl√łde
Lun salat der smager dejligt som tilbehør til koteletter, hakkebøffer og ristet rugbrød. De rå æbler giver både bid og syrlighed til pastinaksalaten.(Karolines K√łkken)
BuffetspydBuffetspyd
Buffetspyd er perfekte til dem, der ikke kan bestemme sig. Med både svinemørbrad, lammemørbrad, kyllingefilet og bacon på spydene er der noget for enhver smag!(Karolines K√łkken)
Bulgursalat med citron og baconBulgursalat med citron og bacon
En smuk og farverig salat, som har hentet inspiration fra den nordafrikanske tabbouleh.(Karolines K√łkken)
Hvidl√łgsstegt knurhane og cremet spaghettiHvidl√łgsstegt knurhane og cremet spaghetti
Lækker skindstegt fisk, som får ekstra sprødhed fra stegt bacon. Serveret sammen med spaghetti i en let flødesauce med spinat.....så er der bare dømt smovsemåltid.(Karolines K√łkken)
Risotto med bacondrysRisotto med bacondrys
Risotto - cremet og rund. Med modspil af stegte løg, bacon og parmesanost.(Karolines K√łkken)
Grillet, farseret blomk√•l ‚Äď en nyklassikerGrillet, farseret blomk√•l ‚Äď en nyklassiker
Det summer i de danske grillfora. En gr√łntsag pakket i k√łd og bacon skulle v√¶re det nye sort og billeder af miraklet bliver delt p√• det der internet i en lind str√łm! Den slags kan vi(Gastromand.dk)
Butterdejs-Pizza - med kartoffel, bacon og rosmarinButterdejs-Pizza - med kartoffel, bacon og rosmarin
I morgen, s√łndag, spilles finalen i EM‚Äô16 p√• Stade de France i Paris. Paris som emmer af elegance, kunst og flamboyance. En samling af till√¶gsord man desv√¶rre alt for sj√¶lden har haft lejlighed til at(Gastromand.dk)
Bagt torsk i sennepssuppe med bolsjebederBagt torsk i sennepssuppe med bolsjebeder
En variation af den klassiske nytårstorsk men her som en suppe, der egner sig perfekt som forret. De syltede rødbeder er blevet til stribede bolsjebeder, sennepssaucen til en suppe og bacon er skiftet ud med parmaskine.(Karolines K√łkken)
Grov kartoffelmad med ost og friske krydderurter Grov kartoffelmad med ost og friske krydderurter
Uhm.......Alle elsker kartoffelmad med krydderurter og sprød bacon. Nem og lækker frokost.(Karolines K√łkken)
Kyllingegryde med bacon, kål og æbleKyllingegryde med bacon, kål og æble
Dejlig gryderet med masser af grønt og god smag fra kylling, bacon, sennep og estragon.(Karolines K√łkken)
Pasta og ostesauce med tomaterPasta og ostesauce med tomater
En dejlig enkel pastaret med karakter fra bacon og oliven.(Karolines K√łkken)
Bacon And Waffles - Breakfast for Champions:Bacon And Waffles - Breakfast for Champions:
Hvis du skulle være i underskud af kalorier så er det med at slå lyttelapperne ud! Gastromand gik sidste uge all in på at sikre, at ingen gik sultne fra morgenbordet. Jeg har faktisk haft lidt(Gastromand.dk)
Onepot Breakfast med kartofler, æg og baconOnepot Breakfast med kartofler, æg og bacon
Vi laver¬†for lidt morgenmad p√• Gastromand! Nok mest fordi vi altid har t√łmmerm√¶nd i weekenden, og n√•r der s√• skal kr√¶ses om maden, s√• bliver det typisk om aftenen. Men det laver vi lidt om(Gastromand.dk)
Cheesy/Bacon Pull Apart Bread ‚Äď den perfekte party snackCheesy/Bacon Pull Apart Bread ‚Äď den perfekte party snack
Lige pludselig er der g√•et n√¶sten to m√•neder og vi er ikke engang noget n√¶r f√¶rdig. Alts√• med indflytning. Det har v√¶ret en h√•rd omgang med flere bes√łg af h√•ndv√¶rkere end planlagt, tidskr√¶vende istands√¶ttelse og et stramt budget. Men hey, vi har et pragtfuldt spisebord ;) ¬†Godt nok sidder vi stadig p√• klapstole. Ikke for...L√¶s Mere(Louiogbearnaisen)
Grov pizza med tomat, bacon og kålsalatGrov pizza med tomat, bacon og kålsalat
Det kan faktisk godt lade sig gøre at lave en sund pizza. Med grov bund, spidskålssalat og rigeligt tomatsauce lander vi i den fedtfattige ende.(Karolines K√łkken)
Pastaret med franske urterPastaret med franske urter
Dejlig cremet pastaret med ærter og stegt bacon. En frisk salat som tilbehør fuldender måltidet.(Karolines K√łkken)
PastasalatPastasalat
Pastasalat med masser af smag fra grøntsager og bacon. Nyd den som tilbehør eller et måltid i sig selv. Værsgo' !(Karolines K√łkken)
One pot pasta med kålOne pot pasta med kål
One pot pasta er aftensmad på den nemme måde! Alt kommer i gryden på samme tid - og der er minimal opvask. Denne skønne one pot er med kål og knasende sprød bacon på toppen.(Karolines K√łkken)
Quiche lorraineQuiche lorraine
Quiche Lorraine, den franske bacont√¶rte har i denne opskrift f√•et et twist af en spr√łd og mere grov t√¶rtebund end den traditionelle - det kl√¶der opskriften(Valdemarsro)
Byggr√łd med yoghurt, tytteb√¶r og baconByggr√łd med yoghurt, tytteb√¶r og bacon
Byggrød forbinder vi normalt med noget sødt. Her er vi ovre i det salte køkken - lidt a la risotto. Prøv grøden med bacon, tyttebær, pærer og den friske yoghurt - den smager rigtig godt.(Karolines K√łkken)
Breakfast for Champions: Farmer potato and bacon panBreakfast for Champions: Farmer potato and bacon pan
Vi laver¬†for lidt morgenmad p√• Gastromand! Nok mest fordi vi altid har t√łmmerm√¶nd i weekenden, og n√•r der s√• skal kr√¶ses om maden, s√• bliver det typisk om aftenen. Men det laver vi lidt om(Gastromand.dk)
Bagte rodfrugter med baconBagte rodfrugter med bacon
Bagte rodfrugter smager bare godt....bagte rodfrugter med bacon smager bare rigtig, rigtig godt.(Karolines K√łkken)
Brændende KærlighedBrændende Kærlighed
Brændende Kærlighed en klassisk og meget nem hverdagsret - som praktisk talt ikke kan fejle! På trods af sit noget metroseksuelle navn dækker Brændende Kærlighed over en klassisk ret med rigelige maskuline elementer som bacon, ost(Gastromand.dk)
Kartoffelsuppe med bacon og gremolataKartoffelsuppe med bacon og gremolata
Nem kartoffelsuppe med sprøde baconstykker og gremolata af citronskal, persille og forårsløg. En simpel hverdagsforret, som også kan laves som hovedret med lidt ekstra grønt ved siden af.(Karolines K√łkken)
Timianæbler og baconTimianæbler og bacon
En dejlig frokostret der leder tankerne hen på "æbleflæsk". Server med ristet rugbrød.(Karolines K√łkken)
Kartoffelsuppe med porrerKartoffelsuppe med porrer
Klassisk kartoffelsuppe med porrer og bacon. Hjemmelavet kartoffelsuppe er nem og hurtig mad på en hverdag - og så er suppen meget børnevenlig!(Karolines K√łkken)
BåkbåkbollerBåkbåkboller
Dejlige boller med kylling, bacon og kvart passer lige til madpakken eller som et hurtigt mellemmåltid.(Karolines K√łkken)
Indbagt svinem√łrbrad i egen fars med timianIndbagt svinem√łrbrad i egen fars med timian
Svampe, bacon, timian og tyttebær - efterårets herlige råvarer samlet i én flot ret.(Karolines K√łkken)
Guacamole med toppingsGuacamole med toppings
Guacamole kender vi, men har du mon prøvet den med toppings før? Her bliver guacamolen serveret med salatost, grillet majs og sprødstegt bacon. Super lækker og anderledes appetizer!(Karolines K√łkken)
Cowboytoast DeluxeCowboytoast Deluxe
Mad til dig og dine t√łmmerm√¶nd: Gastromands cowboytoast med bl√łde l√łg med cognac, baconsyltet√łj og b√©arnaisemayo.(Gastromand.dk)
Kyllingetærte med baconKyllingetærte med bacon
En sprød og lækker tærte med masser af fyld, bl.a. kylling og grøntsager. Kyllingetærten er ret mager, så den egner sig også til at servere til hverdag, hvor I måske ellers tænker lidt mere over, hvor meget fedt I spiser.(Karolines K√łkken)
Dadler og baconDadler og bacon
Dadler i baconsv√łb er s√•dan en rigtig topl√¶kker og lidt overset spansk tapas ret. De s√łde dadler og den salte r√łgede bacon spiller bare super godt sammen(Valdemarsro)
Toast med fl√łdeost, bacon og svampeToast med fl√łdeost, bacon og svampe
Ristet brød med flødeost og ristede svampe. Et virkeligt dejligt stykke mad!(Karolines K√łkken)
Breakfast for Champions: Bacon ‚Äėn‚Äô WafflesBreakfast for Champions: Bacon ‚Äėn‚Äô Waffles
Hvis du skulle være i underskud af kalorier så er det med at slå lyttelapperne ud! Gastromand gik sidste uge all in på at sikre, at ingen gik sultne fra morgenbordet. Jeg har faktisk haft lidt(Gastromand.dk)
Majsmuffins med cheddar og bacon ‚Äď perfekt til brunchMajsmuffins med cheddar og bacon ‚Äď perfekt til brunch
De her majsmuffins er perfekt til weekendens brunchbord. Lav rigeligt, for med fyld af bacon og cheddar bliver de hurtigt favoritter hos b√łrn som voksne. FIND OPSKRIFTEN HER(Louiogbearnaisen)
TryllekartoflerTryllekartofler
Opskrift p√• ovnbagte kartofler med bacon og hvidl√łgsost - tryllekartofler smager fantastisk og er gode som tilbeh√łr mange retter(Valdemarsro)
Farsbr√łd med cremet danablusauceFarsbr√łd med cremet danablusauce
Saftigt og smagsfuldt farsbrød med bacon og herlig cremet sauce med danablu. De syrlige agurker og søde tyttebær giver retten et spændende smagsindtryk. (Karolines K√łkken)
Ostegratineret blomkålOstegratineret blomkål
Ostegratineret blomkål er en enkel og dejlig variation af de mange måder, du kan spise blomkål på. De sprøde bacontern er prikken over i'et på det gratinerede blomkål og sammen med ostesauce og persille går det hele op i en højere enhed.(Karolines K√łkken)
Klassisk burgerKlassisk burger
Helt klassisk burger uden nogen tvist eller nye påfund, bare tomat, agurk, rødløg og en hakkebøf med ost og bacon - lagt en lys burgerbolle. Hamburger, bøfsandwich eller bare burger - en klassiker, der har vundet indpas også på de danske spiseborde.(Karolines K√łkken)
Fynsk æggekage med bacon, tomat og agurkFynsk æggekage med bacon, tomat og agurk
Denne √¶ggekage med spr√łd bacon og friskt gr√łnt er nem og velsmagende, og du er sikker p√• den rette konsistens hver gang. F√• din √¶ggekage opskrift her!(Madsvin)
Sensommermad: Pasta med gr√łnk√•l og masser af baconSensommermad: Pasta med gr√łnk√•l og masser af bacon
Lige præcis på dagen hvor jeg valgte at lave denne ret, var der masser af fart på solen og faktisk bedre vejr end der har været i de fleste dage i august og juli i(Gastromand.dk)
Gammeldags æggekage med baconGammeldags æggekage med bacon
Hvad er din go-to ret p√• de der dage, hvor man virkeligt ikke lige orker at handle ind. Der er ikke s√•dan rigtigt noget i k√łleskabet (og s√• alligevel). Man orker ikke takeaway. Og man(Gastromand.dk)
Bacon Explosion ‚Äď ord er overfl√łdige!Bacon Explosion ‚Äď ord er overfl√łdige!
Det er efterh√•nden ikke s√• tit, at vi p√• Gastromand decideret rejser os og g√łr honn√łr for en ret, hvilket nok skyldes, at vi efterh√•nden efter 3,5 √•r har pr√łvet, smagt og lavet lidt af(Gastromand.dk)
Weekendkagen: Muffins med chokolade og rålakridsWeekendkagen: Muffins med chokolade og rålakrids
Nu skal det ikke altid handle om bacon, store b√łffer eller tr√¶vlet k√łd fra grillen. Rigtige m√¶nd er ikke bange for at tr√¶kke bagebogen frem og slippe v√¶k fra webergrillen. De fleste mennesker kan lide chokolade,(Gastromand.dk)
"Efter√•rs-carbonara" med pesto og t√łrret spansk p√łlse"Efter√•rs-carbonara" med pesto og t√łrret spansk p√łlse
I sidste uge skulle det g√• st√¶rkt med aftensmaden - og ja, nogle gange s√• spiser jeg faktisk ikke oversized burgers og bacon tre gange om dagen - selv om det er det jeg dr√łmmer(Gastromand.dk)
Pasta/broccolisalat med karrydressing, bacon og pinjekernerPasta/broccolisalat med karrydressing, bacon og pinjekerner
¬† Salaten her er nem og l√¶kker som frokost eller som tilbeh√łr. Den blev til da baconpakken¬†i k√łleskabet skreg p√• selskab. Brug en god mayo, da den g√łr forskellen. ¬† ¬† ¬†(Louiogbearnaisen)
Italiensk inspireret one potItaliensk inspireret one pot
One pot pasta med bacon. Så bliver det faktisk ikke nemmere - du skal bare huske at tænde for blusset og røre i gryden af og til. Og vupti står aftensmaden på bordet.(Karolines K√łkken)
Marineret pastasalat med krydret dressing og baconMarineret pastasalat med krydret dressing og bacon
‚ÄúJeg m√• g√• til bekendelse. Liges√• sundt rugbr√łd er, liges√• lidt er jeg vild med det. Jo, jeg er vild med nybagt lun rugbr√łd med masser af l√¶kkert p√•l√¶g og topping. Men til madpakken er det bare no-go for mig, s√• istedet er jeg blevet specialiseret i alternativer. Da den stod p√• studiedage, er den...L√¶s Mere(Louiogbearnaisen)
Kammuslinger sous vide med BACONKAVIAR!Kammuslinger sous vide med BACONKAVIAR!
Kammuslingen! Brugt og misbrugt som stort set ingen anden r√•vare igennem de sidste √•r - b√•de p√• restauranterne og i hjemmek√łkkenet.¬†Alt for ofte f√łles det som om, der har v√¶ret lotteri over tilberedningen af den(Gastromand.dk)
Grillede asparges og rabarber med baconGrillede asparges og rabarber med bacon
Grillede asparges og rabarber med bacon - nemt og super l√¶kkert tilbeh√łr til grillmiddagen - f√• opskriften her og se billederner(Valdemarsro)
Asparges og skinke i butterdejsAsparges og skinke i butterdejs
Jeg er bidt af en gal asparges og pr√łver at f√• de sidste med, inden de gr√łnne banditter skal hvile indtil n√¶ste s√¶son. Asparges er i min verden kendt som salat-ven og sv√łbe-ven. Well, forst√•et s√•dan at alt kan rulles omkring dem. Bacon, laks, skinke, ost, √¶g, dej‚Ķyou name it. Og hvorfor s√• ikke lave...L√¶s Mere(Louiogbearnaisen)
Åben toast med æg, bacon og ostÅben toast med æg, bacon og ost
Sjov lille toast servering til brunch, middag eller den hurtige aftenmad. (Karolines K√łkken)
Ovn√¶ggekage med gr√łntsagerOvn√¶ggekage med gr√łntsager
Æggekagen passer sig selv i ovnen - imens er der tid til at stege bacon og dække bord.(Karolines K√łkken)
Pizza med porrer og baconPizza med porrer og bacon
Nem og hurtig pizza til 2 - fuld af smag fra bacon, bagt ost, porrer og chili.(Karolines K√łkken)
English Breakfast Brunch PizzaEnglish Breakfast Brunch Pizza
Hjemmelavet English Breakfast Brunch pizza med æg og bacon. Se opskrift og billeder her på siden.(Valdemarsro)
Kold kartoffelsalat med ymerKold kartoffelsalat med ymer
Klassisk kold kartoffelsalat med knas på toppen i form af sprødristet bacon og agurk.(Karolines K√łkken)
Pizza uova e pancettaPizza uova e pancetta
Små perfekte brunchpizza med æg og bacon. Pancetta er italienernes svar på bacon. (Karolines K√łkken)
Romanescosalat med p√¶re, bacon og sk√łn dressingRomanescosalat med p√¶re, bacon og sk√łn dressing
Opskrift p√• en dejlig nem og velsmagende romanesco salat med sk√łn syrlig citrusdressing, spr√łd bacon og s√łde p√¶re - f√• opskriften her(Valdemarsro)
M√łrbradgryde M√łrbradgryde
Klassisk mørbradgryde med bacon og champignon er lækkert! Opskriften her på mørbradgryde tager kun 30 min!(Karolines K√łkken)
Brunchbr√łd med √¶g og bacon (+video)Brunchbr√łd med √¶g og bacon (+video)
10 minutters arbejde, lidt fingerf√¶rdighed og du har en nem brunch, som v√¶kker selv den sl√łveste om morgenbordet. Sk√łn ide til anderledes brunch eller morgenmad. Lav et l√¶kkert brunch br√łd fyldt med r√łr√¶g, bacon og ost. Opskrift p√• den nemme menu til brunch finder du her(Louiogbearnaisen)
M√łrbradgryde med perlespelt og mangosalatM√łrbradgryde med perlespelt og mangosalat
Nyd en Mørbradgryde med Bacon og Champignon og servér med Tilbehør af perlespelt og mangosalat. Denne opskrift på Mørbradgryde tager kun 30 min!(Karolines K√łkken)
Ovnpandekager med baconOvnpandekager med bacon
Pandekage bagt i ovn med bacon - perfekt til morgenmad eller bruch.(Karolines K√łkken)
Are you a sinner? Æg & Bacon-isAre you a sinner? Æg & Bacon-is
Throwback! Et relativt popul√¶rt koncept som ofte ses p√• nettet! Typisk er det #TBT som skal forst√•s som "Trow Back Thursday" - at dette s√• faktisk bliver til l√łrdag er i bund og grund ligegyldigt(Gastromand.dk)
Jordskokpuré med kantareller, æble og baconJordskokpuré med kantareller, æble og bacon
Skøn efterårsret, der minder om æbleflæsk. Bløde løg, stegte æbler og sprødstegt bacon på toppen af en puré af jordskokker og kartofler. Velbekomme!(Karolines K√łkken)
Pizzat√¶rte med tomat, oksek√łd og baconPizzat√¶rte med tomat, oksek√łd og bacon
Det bedste fra to verdener....pizzaen og tærten. Den lækre smeltede ost, oksekødet og tomaterne fra pizzaen kombineret med det saftige æggefyld fra tærten. Uhm!(Karolines K√łkken)
Rosenkålsspyd med bacon bagt i ovnRosenkålsspyd med bacon bagt i ovn
Rosenk√•l med bacon bagt i ovn - hurtig og l√¶kkert tilbeh√łr til aftensmad eller som en snack. Tilberedning af rosenk√•l beh√łver ikke v√¶re sv√¶rt - n√•r du bager dem i ovn med bacon f√•r de en l√¶kker smag, som passer s√¶rligt godt som tilbeh√łr til kylling.(Louiogbearnaisen)
Broccolisalat med bacon - Svigermors opskriftBroccolisalat med bacon - Svigermors opskrift
Broccolisalat med bacon er en klassiker til de danske grillaftener og som tilbeh√łr generelt. Her f√•r du min svigermors hemmelige opskrift, som du vil elske.(Madsvin)
Grov tærte med pesto, bacon og broccoliGrov tærte med pesto, bacon og broccoli
‚ÄúEn af mine absolutte yndlingst√¶rter, som man bare aldrig g√•r fejl af.‚ÄĚ ¬† ¬† ¬† ¬† ¬†(Louiogbearnaisen)
√Üblefl√¶sk med r√łget bacon, √¶bler og r√łdl√łg√Üblefl√¶sk med r√łget bacon, √¶bler og r√łdl√łg
Sådan laver du en æbleflæsk der bliver en af favoritterne til dette års julefrokost. Er nem at lave, og tager ikke ret lang tid. Se opskrift her.(Madsvin)
B√łf stroganoffB√łf stroganoff
B√łf Stroganoff - opskrift hvor champignon, bacon og oksek√łd serveres i en fl√łdesovs. Nem og l√¶kker opskrift p√• b√łf stroganoff - med kartoffelmos eller ris(Louiogbearnaisen)
Br√¶ndende k√¶rlighed med rodfrugter, l√łg og baconBr√¶ndende k√¶rlighed med rodfrugter, l√łg og bacon
‚ÄúEn hurtig og nem ret, n√•r rogfrugterne skal bruges.‚ÄĚ ¬† ¬† ¬†(Louiogbearnaisen)
BaconloverBaconlover
                   (Louiogbearnaisen)
Små ovnæggekager med porrer og bacon Små ovnæggekager med porrer og bacon
Små søde portionsæggekager. Du kan også lave én stor æggekage.(Karolines K√łkken)
Fantastiske Fl√łdekartofler med 2 slags ost og baconFantastiske Fl√łdekartofler med 2 slags ost og bacon
Torsdag p√• GM-Headquarters - eller med andre ord I Webmasterens k√łkken jammer vi lidt omkring kommende opskrifter, da jeg pludselig n√¶vner, at den st√•r p√• fl√łdestuvede kartofler til n√¶stkommende familiefest. Det hedder fl√łdekartofler tordner Webmasteren! Derefter(Gastromand.dk)
Porretærte med bacon og hytteostPorretærte med bacon og hytteost
En dejlig porretærte med bacon og hytteost - og også med gule beder (som kan skiftes ud med kartofler), så I bliver mætte. En tærte med en sprød bund, men uden alt for meget fedt.(Karolines K√łkken)
√Örets baconret: Baconhotdoggen!√Örets baconret: Baconhotdoggen!
Opskriften er udgivet i samarbejde med Tulip Bacon. 5. september er International Bacondag! Der m√• aldrig herske tvivl om, at vi alts√• er glade for en udfordring p√• Gastromand. Og jeg siger selvf√łlgelig ikke, at alting strittede(Gastromand.dk)
Grillede koteletter og blomkålGrillede koteletter og blomkål
De grillede koteletter bliver ekstra lækre af at være svøbt i bacon. Og blomkålen får en fin intens smag, når den også bliver grillet, fremfor at blive kogt.(Karolines K√łkken)
BLT med fl√łdeostBLT med fl√łdeost
Den klassiske amerikanskinspireret BLT - bacon, lettuce and tomato sandwich.(Karolines K√łkken)
Græskarsuppe med creme fraiche og baconGræskarsuppe med creme fraiche og bacon
Det er faktisk ikke s√¶rlig sv√¶rt at lave gr√¶skarsuppe, det kr√¶ver s√•dan set bare en god t√•lmodighed og en god omgang √łkologiske gr√łntsager, noget bacon af god kvalitet og ikke mindst creme fraiche - 38(Gastromand.dk)
ÆggekageÆggekage
Nem Opskrift på Æggekage i Pande med Bacon og Tomater. En Gammeldags Æggekage er bare det bedste! Værsgo - Få Arlas Æggekage-Opskrift her!(Karolines K√łkken)
BLT toast med ostBLT toast med ost
En BLT er en klassisk sandwich med sprød bacon, salat og tomat. I denne BLT finder du også lidt smeltet ost. Prøv en BLT toast med ost - og spice den eventuelt op med lidt chili-mayo! (Karolines K√łkken)
Lasagne med auberginerLasagne med auberginer
Lækker middelhavsinspireret opskrift på lasagne med auberginer. Retten supplerer magert, hakket oksekød med lækker bacon og soltørrede tomater. En dejlig kombination.(Karolines K√łkken)
Bison Burger - Sugar Coated Bacon - Bourbon Glazed Onions...Bison Burger - Sugar Coated Bacon - Bourbon Glazed Onions...
For ganske nylig skulle jeg imponere en særlig gæst i mit hjem og denne gang var det ikke nok, at skyde det sædvanlige unghanebryst med verdens bedste sauce af - der skulle mere til!  Normalt så(Gastromand.dk)
M√łrbradgryde med paprika, fl√łde og bacon (Vikingegryde)M√łrbradgryde med paprika, fl√łde og bacon (Vikingegryde)
M√łrbradgryde er nem og l√¶kker aftensmad for familien og altid et hit. F√• en sk√łn klassisk opskrift p√• m√łrbradgryde (paprikagryde) med bacon her(Louiogbearnaisen)
Risotto med spinat, bacon og tomaterRisotto med spinat, bacon og tomater
Pr√łv en nem risotto opskrift med et strejf af for√•r. Spinat og friske tomater g√łr den tunge risotto frisk og l√¶kker. Skift evt, bacon ud med skaldyr.(Louiogbearnaisen)
Surdejsskolen: Lav vafler af din overskydne surdejSurdejsskolen: Lav vafler af din overskydne surdej
Nybagte surdejsvafler med √¶g, bacon, p√łlser og sirup? Hvis du godt kunne straffe s√•dan en omgang, s√• kig n√¶rmere. En l√¶kker m√•de at bruge ekstra surdej p√•.(Gastromand.dk)
Bagte s√łde kartofler med bacon og √¶blefyldBagte s√łde kartofler med bacon og √¶blefyld
S√• er efter√•rs favoritten fundet! Jeg skal faktisk kun spise de her kartofler resten af s√¶sonen, for de smager ualmindelig godt p√• en regnv√•d, bl√¶sende dag. Og dem er der da kommet en del af, her p√• det sidste ‚Äď s√• mange, at mit krydderurtebed suger til sig af vandet og n√¶gter at g√• i¬†vinterdvale....L√¶s Mere(Louiogbearnaisen)
Æg-og-bacon-muffinsÆg-og-bacon-muffins
Små delikate æggemuffins med bacon, som er rigtig gode til madpakken.(Karolines K√łkken)
Gratin med blomkål og kartoflerGratin med blomkål og kartofler
Fadet her ligner ret meget mit kartoffel/lakse-fad og jeg har da også taget udgangspunkt i det. Udgaven her har jeg fyldt med sommerråvarer, som smager fantastisk lige nu.Jeg glemte at komme baconen i, så det blev serveret ved siden af. Men den smager faktisk ret godt uden og er perfekt, som vegetarret eller bare til en...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Fl√łdekartofler med ost og baconFl√łdekartofler med ost og bacon
Nogen kalder dem fl√łdestuvede kartofler... vi kalder dem fl√łdekartofler! Hvad er hemmeligheden bag en god gammeldags opskrift p√• stuvede fl√łdekartofler? Og hvad er tricket til den ultimative version egentlig? Piskefl√łde - og hold ikke igen er(Gastromand.dk)
Hjemmelavet baconHjemmelavet bacon
Kan du godt lide bacon? Det kan vi! Lav dit eget, så du får mere velsmag og nydelse og mindre saltvand og svineri.(Gastromand.dk)
Flammkuchen med l√łg og bacon - pizzaFlammkuchen med l√łg og bacon - pizza
Flammkuchen er en specialitet fra Alsace. Det er en tynd pizza, hvor bunden er smurt med creme fraiche.(Karolines K√łkken)
Kyllingebryst i sennepsauce ‚Äď med bacon og timianKyllingebryst i sennepsauce ‚Äď med bacon og timian
Kyllingbryst er nem aftensmad. Lav en hurtig opskrift med kyllingebryst i lækker sennepssauce med bacon og timian på kun 30 minutter. Snup opskrift her >>(Louiogbearnaisen)
Forloren harekillingForloren harekilling
Fornylig skrev jeg om baconbibelen p√• 1,7 kg. En heftig f√¶tter som b√łr st√• i enhver baconelskers bogsamling. Helt ekstraordin√¶rt har vi ogs√• s√łrget for at vi m√• dele en af de gode opskrifter fra bogen.(Gastromand.dk)
English MuffinsEnglish Muffins
Hjemmelavede English Muffins smager sk√łnt til morgenmad. Spis din engelsk muffin med √¶g og bacon eller helt klassisk med egg benedict. Find opskrift her(Louiogbearnaisen)
Salat med bacon og saltsyltede r√łdl√łg Salat med bacon og saltsyltede r√łdl√łg
En dejlig fyldig salat til en gang let aftensmad. De saltsyltede rødløg er salte og syrlige, og giver et godt modspil til den fede (på den gode måde) bacon og avocado.(Karolines K√łkken)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes