Vi fandt 6 opskrifter med søgeordet tikka masala:
Indisk salat – den perfekte ledsager til indiske retterIndisk salat – den perfekte ledsager til indiske retter
Prøv denne lækre opskrift på indisk salat som smager pragtfuldt til indisk mad som tikka masala, curry og butterchicken - få opskrift(Valdemarsro)
Tikka masala med lam og mangosalat Tikka masala med lam og mangosalat
Tikka masala, en stærkt krydret indisk klassiker med et twist, og lækker mangosalat med knas som tilbehør.(Karolines Køkken)
Chicken tikka masala Chicken tikka masala
Chicken tikka masala er en indisk kyllingeret med masser af skønne krydderier. Denne version af chicken tikka masala er med frisk ingefær og gurkemeje. (Karolines Køkken)
Chicken tikka masala med skyr og blomkålsrisChicken tikka masala med skyr og blomkålsris
Chicken tikka masala med skyr og blomkålsris. Chicken tikka masala er en indisk klassiker med masser af skønne krydderier. Denne chicken tikka masala serveres med blomkålsris i stedet for almindelige ris - så der er fuld power på grøntsagerne!(Karolines Køkken)
Tikka masala kylling - lækker indisk kyllingeretTikka masala kylling - lækker indisk kyllingeret
Her er en lækker opskrift på tikka masala kylling, der laves med masser af aromatiske krydderier. Kyllingekødet marineres dagen før, og er nem at tilberede.(Madens Verden)
Kylling tikka masala (nem opskrift på 15 minutter)Kylling tikka masala (nem opskrift på 15 minutter)
Her får du en nem og hurtig opskrift på kylling tikka masala, som du kan lave på 15 minutter. Chicken tikka masala er en indisk ret, der serveres med ris.(Madens Verden)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes