Vi fandt 321 opskrifter med s√łgeordet ūü•£ suppe:
Facts om suppe:
Suppe er en madret hovedsagelig kogt p√• gr√łntsager, k√łd og vand som tomatsuppe, √¶rtesuppe og l√łgsuppe. Hyldeb√¶rsuppe er en frugtsuppe. Ofte spises der br√łd til ‚Äď eller i suppen som croutoner (sm√• stykker ristet br√łd).
LÆKKER!
R√łd linsesuppeR√łd linsesuppe
Varm og fyldig suppe til en kold efterårsdag(Fritidskok.dk)
Saltristede solsikkekernerSaltristede solsikkekerner
L√¶kre og spr√łdstegte kerner er fantastiske som toppings, til f.eks. supper og salater.(Fritidskok.dk)
Suppe med 9 slags gr√łntSuppe med 9 slags gr√łnt
Suppen har masser af næring og spræl i sig. Bacon og æg på toppen er prikken over i'et.(Karolines K√łkken)
Suppe med mangosalatSuppe med mangosalat
En smuk og smagfuld suppe. Den cremede suppe har masser af smag fra ananas, lime og ingefær. Og fyldet af bl.a. mango, kokos, chili og ris giver både mæthed og gode smagsindtryk.(Karolines K√łkken)
Suppe med rejer og ferskenSuppe med rejer og fersken
Karrysuppe med rejer og fersken er en gammel klassiker. Her er den i en fornyet og hurtig udgave. Velegnet som både forret og til hurtig aftensmad.(Karolines K√łkken)
Suppe med spinat og kyllingSuppe med spinat og kylling
En dejlig klar suppe med ris, spinat og kylling. På toppen er der bl.a. cremet ost, som giver suppen fylde. Inspirationen kommer fra det kinesiske køkken.(Karolines K√łkken)
Vintersuppe: Power Suppe med et Spicy KickVintersuppe: Power Suppe med et Spicy Kick
Lider du ogs√• lidt af vinterdepression p√• denne tid af √•ret? Selv om vi trods alt g√•r lysere tider i m√łde s√• er der til tider trist, v√•dt og gr√•t - det rimer n√¶sten. Jeg(Gastromand.dk)
Nem gazpacho med kartoffelternNem gazpacho med kartoffeltern
Gazpacho er en forfriskende og læskende kold suppe på en dejlig sommerdag. Prøv den lækre og nemme opskrift her. (Karolines K√łkken)
Suppebr√łdSuppebr√łd
Små lækre brød til suppen - dejen kan formes på et utal af måder, så find en, der passer godt til dig.(Karolines K√łkken)
Krydret græskarsuppe med karry og ingefærKrydret græskarsuppe med karry og ingefær
En skøn krydret suppe. Supernem og hurtig. En opskrift fra Nadia Mathiasen, foodfanatic.dk lavet til Karolines Køkken.(Karolines K√łkken)
L√łgsuppe med gratineret torskL√łgsuppe med gratineret torsk
En nem hovedret, som smager rigtig dejlig hele året rundt. Nyd den i godt selskab og evt. med en kold øl eller vin til.(Karolines K√łkken)
L√łgsuppe med ostebr√łdL√łgsuppe med ostebr√łd
Fransk inspireret klassiker med ostebrød, som gratineres i ovn ovenpå den portionsanrettede suppe.(Karolines K√łkken)
HokkaidosuppeHokkaidosuppe
Hokkaidosuppe er en klassisk græskarsuppe, der mætter. Nyd den til halloween eller året rundt med opskriften her. (Karolines K√łkken)
BorsjtjBorsjtj
Denne klassiske russiske rødbedesuppe giver varmen, når vinteren nærmer sig.(Karolines K√łkken)
Nemme ostebr√łdNemme ostebr√łd
Lækre og meget nemme ostebrød som du kan servere til fx suppe eller salat. Du kan fint bruge osterester og daggammelt brød, hvilket gør ostebrødene til en super tøm-køleskabet opskrift.(Karolines K√łkken)
BrændenældesuppeBrændenældesuppe
Skøn og nem brændenældesuppe som slet ikke brænder! Brændenælder vokser forår og sommer i skove og haver og smager mild og krydret. Husk at tage handsker på, når du plukker og tilbereder brændenælderne.(Karolines K√łkken)
Cremet blomk√•lssuppe med spr√łd toppingCremet blomk√•lssuppe med spr√łd topping
Blomkålssuppe er nem at lave og mætter rigtig godt. Her får du min bedste opskrift på cremet og lækker blomkålssuppe uden kartofler(Louiogbearnaisen)
Rabarbersuppe med hindbærRabarbersuppe med hindbær
Smuk og aromatisk rabarbersuppe, der er indbegrebet af dansk forår og tidlig sommer, hvor de første rabarber titter op af jorden.(Karolines K√łkken)
Cremet blomk√•lssuppe med spr√łd toppingCremet blomk√•lssuppe med spr√łd topping
Blomkålssuppe er nem at lave og mætter rigtig godt. Her får du min bedste opskrift på cremet og lækker blomkålssuppe uden kartofler(Louiogbearnaisen)
Svampesuppe med √¶ble og purl√łgSvampesuppe med √¶ble og purl√łg
En meget hurtig svampesuppe med lækkert fyld af nudler, æbler og blommer. En suppe som børnene helt sikkert også kan lide.(Karolines K√łkken)
N√łddebagt laks i rejebisqueN√łddebagt laks i rejebisque
En fin cremet suppe, hvor du selv, nemt og hurtigt, laver en god fond på rejeskallerne. Fuld af smag, lidt luksuriøs og alligevel super nem at lave.(Karolines K√łkken)
Svampesuppe med brombærsalsaSvampesuppe med brombærsalsa
Suppen her leder tankerne hen på brombærkrat, svampejagt og efterår! Med frosne bær kan du lave den hele året...(Karolines K√łkken)
Svampesuppe med butterdejslågSvampesuppe med butterdejslåg
Med denne lækre opskrift på, svampesuppe med butterdejslåg, kan du servere en forret som imponerer. Lækre champignon, østershatte og blåskimmelost - en sikker vinder.(Karolines K√łkken)
Svampesuppe med laksSvampesuppe med laks
Laks, frisk æble og knækbrød gør denne suppe til sin helt egen! En skøn kombination der skal prøves!(Karolines K√łkken)
Gr√łn karrysuppeGr√łn karrysuppe
Dejlig varm suppe med timiancreme, sprøde skinkestykker og græskarkerner.(Karolines K√łkken)
H√łnsek√łdssuppe med urter og gremolataH√łnsek√łdssuppe med urter og gremolata
Klar hønsekødssuppe er rigtig mormormad. Men vi har nu tilladt os at modernisere den lidt med grønt gremolatadrys og et dejlig cremet flødeskum som topping.(Karolines K√łkken)
Krydret tomatsuppe med linser og baconKrydret tomatsuppe med linser og bacon
Rustik og mættende bondesuppe - let og enkel at lave.(Karolines K√łkken)
Hot r√łd suppe med rugbr√łdscroutonerHot r√łd suppe med rugbr√łdscroutoner
Dejlig mættende suppe lavet på linser, peberfrugt og chili. Den er serveret med sprøde rugbrødscroutoner - en perfekt måde at bruge sine tørre rugbrødsrester på. (Karolines K√łkken)
KantarelsuppeKantarelsuppe
Skøn efterårssuppe med masser af svampe - tag evt. vennerne med på kantarel-selvpluk?(Karolines K√łkken)
Ramen suppe med nudler og gr√łntRamen suppe med nudler og gr√łnt
Japansk inspireret klar suppe med nudler, grønt og det karakteristiske halve æg. (Karolines K√łkken)
Hot tomatsuppe med quinoaHot tomatsuppe med quinoa
Karakterfuld suppe med fyld af quinoa, som er frø fra en proteinrig plante med oprindelse i Andesbjergene.(Karolines K√łkken)
Ramen suppe med svampe, nudler og ægRamen suppe med svampe, nudler og æg
Ramen er en skøn og lækker asiatisk klar suppe, som her serveres i selskab med svampe, nudler og æg. (Karolines K√łkken)
Rabarbersuppe med jordbærRabarbersuppe med jordbær
Rabarbersuppe serveret med jordbær, vaniljeis og mynteblade er en lækker dessert som hitter stort til hverdag og fest - få opskriften(Valdemarsro)
Asiatisk suppe med gr√łnt og k√łdbollerAsiatisk suppe med gr√łnt og k√łdboller
En dejlig let, klar suppe med smag fra Østen, og med de kendte og elskede danske kødboller.(Karolines K√łkken)
Gulerodssuppe med ingefær og krydrede kikærterGulerodssuppe med ingefær og krydrede kikærter
Gulerodssuppe er en nem og sund suppe, som smager fantastisk. Få varmen med verdens bedste gulerodssuppe, som du får opskrift på her(Louiogbearnaisen)
Cannes gallamiddag #2 ‚Äď Fiskesuppe med chablis, "king crab" og rejerCannes gallamiddag #2 ‚Äď Fiskesuppe med chablis, "king crab" og rejer
For en uge siden fik du f√łrste del af Cannes gallamiddagen - √¶rtepur√© med kaviar og hvidt l√łgskum. Denne gang er der fiskesuppe p√• r√łdfisk, med hummer og rejer p√• menuen. I den oprindelige opskrift af(Gastromand.dk)
Kalvehalesuppe - En skålfuld kærlighedKalvehalesuppe - En skålfuld kærlighed
Kalvehalesuppe er en sk√łn og velsmagende m√•de at bruge kalvehaler p√•. Se her hvordan du laver en l√¶kker kalvehalesuppe, som du vil elske.(Madsvin)
√Ürtesuppe i bagte br√łdsk√•le√Ürtesuppe i bagte br√łdsk√•le
√Ürtesuppe er en nem og l√¶kker suppe til b√•de aftensmad eller forret til g√¶ster - server med topping og godt br√łd - F√• opskrift her(Louiogbearnaisen)
Gr√łn suppe med skaldyrGr√łn suppe med skaldyr
En dejlig varmende suppe til de kolde dage. Sprængfyldt med C-vitaminer fra grønkål, æble og lime. Og med et lille luksuriøst pift af skaldyr.(Karolines K√łkken)
Gr√łn suppe med yoghurttoppingGr√łn suppe med yoghurttopping
En let suppe fyldt med lækre grønne sager tilsat en syrlig yoghurttopping - så har du en skøn frokost. Eller måske en lille forret til gæsterne.(Karolines K√łkken)
Hummersuppe med fennikel og ostHummersuppe med fennikel og ost
Gæsternes favorit som forret til festen - Skøn suppe med tilbehør af flute med ostecreme.(Karolines K√łkken)
Gr√łnk√•lschipsGr√łnk√•lschips
Grønkålschips er nemme og sjove at lave. Grønkålschips smager lækre som snack - men grøntkålschips er også lækre som topping på supper, gryderetter eller måske en pizza? Prøv grønkålschips næste gang du mangler et sprød element på din hverdagsret!(Karolines K√łkken)
Oksek√łdssuppeOksek√łdssuppe
‚ÄúJeg elsker supper og god gammeldags oksek√łdssuppe med masser af rodfrugter er ingen undtagelse. Den tager lidt tid at lave, da udsk√¶ring af rodfrugter skr√¶ver lidt t√•lmodighed ‚Äď men for mig er et sp√¶kbr√¶t og en god kniv meditation. Men hvis der er god tid en weekend og man bare tr√¶nger til lidt comfortfood ‚Äď...L√¶s Mere(Louiogbearnaisen)
TomatsuppeTomatsuppe
Nem og cremet tomatsuppe med masser af smag er fantastisk. Nap opskriften p√• sk√łn, hjemmelavet tomatsuppe med friske tomater og fyld her(Louiogbearnaisen)
Jordskokkesuppe med espresso, tr√łffelolie og spr√łdtJordskokkesuppe med espresso, tr√łffelolie og spr√łdt
Jordskokkesuppe er en vidunderlig suppe, der h√łrer sensommeren og det tidlige efter√•r til. Her er en lidt alternativ variant, hvor velsmagen er i h√łjs√¶det.(Madsvin)
AspargessuppeAspargessuppe
Aspargessuppe er noget, der varmer. Vil du lave din egen aspargessuppe er her opskriften på den fyldige klassiker. (Karolines K√łkken)
Kartoffel-porresuppe med persille, stegte k√łdboller og spr√łde kartoffelternKartoffel-porresuppe med persille, stegte k√łdboller og spr√łde kartoffeltern
‚ÄúOpskriften her er en traditionel gr√łnsagssuppe. De g√•r hurtig, g√łr det nemt at f√• brugt gr√łnsagerne og er perfekte at fryse. Toppingen var lige hvad jeg havde p√• lager, da b√•de bacon og parmesanost til at lave pesto af, var udg√•et af mit lager. Istedet blev den nemme l√łsning med k√łbek√łdboller og den sidste rest...L√¶s Mere(Louiogbearnaisen)
Beef RamenBeef Ramen
En sk√łn og nem opskrift p√• japanske nudelsuppe - beef ramen med tynde skiver rosa okseb√łf og smilende √¶g - f√• opskrift her(Valdemarsro)
Aspargessuppe med nudlerAspargessuppe med nudler
Den velkendt aspargessuppe med asparges fra glas er her piftet op med kylling, nudler og kinakål.(Karolines K√łkken)
BroccolisuppeBroccolisuppe
Broccolisuppe er en dejlig fyldig suppe der kan spises hele året rundt som forret eller hovedret.(Karolines K√łkken)
Madbr√łd bagt over b√•lMadbr√łd bagt over b√•l
Et flot fladbrød , der er nemt at bage på en bålpande. Det passer godt som tilbehør til fx supper eller gryderetter. (Karolines K√łkken)
S√łd kartoffelsuppe med baconvridereS√łd kartoffelsuppe med baconvridere
‚ÄúEfter jeg lavede s√łde kartofler til julekalkunen er jeg blevet ret vild med dem. Suppen her er en opskrift fra magasinet ‚ÄúBoligliv‚ÄĚ, oprindeligt med chorizop√łlse. Men da der skulle vridere til, blev toppingen udskiftet med bacon. En super hurtig og m√¶ttende suppe, der nu er gemt i fryseren til februars kolde dage.‚ÄĚ ¬† ¬† ¬†...L√¶s Mere(Louiogbearnaisen)
Aspargessuppe med svamperisottoAspargessuppe med svamperisotto
Svamperisotto og aspargessuppe klæder hinanden rigtig godt og danner en god fyldig hovedret.(Karolines K√łkken)
Broccolisuppe med rejerBroccolisuppe med rejer
Smuk grøn cremet suppe serveret med rejer og lime.(Karolines K√łkken)
Cremet ærtesuppe med mynte og ristet parmaskinkeCremet ærtesuppe med mynte og ristet parmaskinke
Skøn ærtesuppe med en smuk grøn farve, der stråler af sundhed! Suppen smager fantastisk og er tilberedt med friskbælgede danske ærter.(Karolines K√łkken)
Hurtig gazpacho med croutonerHurtig gazpacho med croutoner
Krydr en færdig tomatsuppe og du har en gazpacho klar på få minutter.(Karolines K√łkken)
Nudelsuppe med fisk, frugt og gr√łntNudelsuppe med fisk, frugt og gr√łnt
En af de virkelig hurtige: Krydret Thaisuppe (købes færdig) med nudler, havørred eller laks, radiser og æblestykker. Løvstikke giver ekstra smag til suppen.(Karolines K√łkken)
Lynhurtig tomatsuppe med æble og baconLynhurtig tomatsuppe med æble og bacon
‚ÄúNogle dage skal det bare g√• hurtig, men alligvel skal det v√¶re ordenlig m√¶ttende mad. Suppen her er perfekt til de dage. Den er hurtig, billig og sund. Jeg kom en h√•ndfuld b√łnner og kik√¶rter i, men ogs√• suppehorn, chorizop√łlse eller hvad skabet lige byder, kan tils√¶ttes for mere fyld.‚ÄĚ(Louiogbearnaisen)
Cremet broccolisuppe med kammuslingerCremet broccolisuppe med kammuslinger
Dejlig suppe med en blød og cremet smag - de stegte kammuslinger sætter prikken over i'et.(Karolines K√łkken)
Savoykålssuppe med kartoffel og chorizoSavoykålssuppe med kartoffel og chorizo
‚ÄúNem og m√¶ttende suppe. Man skal ikke lade sig skr√¶mme af k√•len, da den slet ikke har den k√•lagtige smag eller lugt, som de √łvrige k√•l kan have.‚ÄĚ ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬†(Louiogbearnaisen)
Gr√łnk√•lssuppeGr√łnk√•lssuppe
Grønkålssuppe er en rigtig efterårs- og vinterret. Det er noget så dejligt at komme ind til en grydefuld hjemmelavet varm grønkålssuppe efter en rask gåtur. Denne grønkålssuppe beholder sin flotte grønne farve og serveres med sprøde æbler og knasende hasselnødder.(Karolines K√łkken)
Hurtig kartoffelsuppe med squashbr√łdHurtig kartoffelsuppe med squashbr√łd
Hurtig kartoffelsuppe serveret med ovnbagt naanbrød med fyld af squash, hvidløg og revet ost.(Karolines K√łkken)
Gr√łnk√•lssuppe med lidt af hvertGr√łnk√•lssuppe med lidt af hvert
Grønkålen fortjener et come-back. Den smager dejligt og er fuld af vitaminer.... (Karolines K√łkken)
Cremet rodfrugtsuppe med serranoskine og porrer, serveret i br√łdsk√•leCremet rodfrugtsuppe med serranoskine og porrer, serveret i br√łdsk√•le
‚ÄúSuppen er en l√¶kker m√•de at f√• brugt rodfrugterne p√•. Den er sundheden selv og hvis den skal v√¶re helt ultimativ kan den laves uden fl√łden. Med topping af den r√łgede skinke og de skarpe porrer er det en smagfuld portion varme, mens der ventes p√• for√•ret. Br√łdsk√•lene er en smule n√łrdede, men simpelthen s√•...L√¶s Mere(Louiogbearnaisen)
Hurtig tomatsuppe med kylling og spidskålHurtig tomatsuppe med kylling og spidskål
Hurtig tomatsuppe med kylling og spidskål - en nem og mættende hverdagsret.(Karolines K√łkken)
Cremet persillerodssuppe med torsk og karseCremet persillerodssuppe med torsk og karse
Lækker grøn og cremet persillerodssuppe med torsk toppet med frisk karse.(Karolines K√łkken)
Kylling i svampesuppe med gr√łntKylling i svampesuppe med gr√łnt
Dejlig nem, velsmagende og hurtig suppe.(Karolines K√łkken)
Gr√łnne flutesGr√łnne flutes
Bagt med hytteost, frisk purløg og hakket persille - lækkert som tilbehør til salat eller suppe.(Karolines K√łkken)
Vietnamesiske suppeVietnamesiske suppe
En skøn krydret fiskesuppe med autentiske smag af Vietnam. Opskriften er nemlig udviklet for Karolines Køkken af Ahn Lê.(Karolines K√łkken)
Blomk√•l/l√łgsuppe med ostebr√łdBlomk√•l/l√łgsuppe med ostebr√łd
Jeg starter l√łrdagen langsomt, mens der endnu er morgendis og solen ikke helt har besluttet om den gider stop eller ej i dag. Der er varm kaffe i koppen og lune, nybagte br√łd til at ledsagde den. Med sm√łr og fed ost. Der er endnu stille i huset, M√•ffen sniger snuden ud under t√¶ppet. Overvejer...L√¶s Mere(Louiogbearnaisen)
Gr√łntsagssuppe med kyllingeboller og parmesanGr√łntsagssuppe med kyllingeboller og parmesan
Det er nemt at lave k√łdboller til suppen selv. Lav en stor portion k√łdboller og frys dem ned - s√• er der til hjemmelavet suppe hele vinteren(Louiogbearnaisen)
Cremet svampesuppe med ravioliCremet svampesuppe med ravioli
Svampesuppe med masser af smag og fylde - her i form af friske raviolier. (Karolines K√łkken)
Reste-vaflerReste-vafler
Få brugt dine rester i disse lækre vafler. Stort set alle rester kan bruges... suppe, grøntsager, ris, pasta osv. Vaflerne er fryseegnede. Snup én fra fryseren og kom den direkte i madpakken.(Karolines K√łkken)
Majssuppe med chili og ostebr√łdMajssuppe med chili og ostebr√łd
En hyggesuppe til sensommeren når majsen er på sit højeste og vejret måske begynder at køle lidt ned!(Karolines K√łkken)
Tomatsuppe - Velsmagende hverdagsmadTomatsuppe - Velsmagende hverdagsmad
Lækker, nem og velsmagende tomatsuppe som er klar på tyve minutter. Nyd den på en travl hverdag eller en afslappet weekend. Valget er dit.(Madsvin)
KarrysuppeKarrysuppe
Fedtfattig og lækker er ord der beskriver denne dejlige opskrift på karrysuppe. Suppen har masser af smag og kraft og den magre kylling er prikken over i'et.(Karolines K√łkken)
Karrysuppe - af en rest boller i karryKarrysuppe - af en rest boller i karry
Twist suppen med en rest boller i karry - det er både spændende, nemt og du får brugt resterne til noget nyt.(Karolines K√łkken)
Knoldselleri med æble, kerner og bacon + peberroddressingKnoldselleri med æble, kerner og bacon + peberroddressing
Lad os snakke om knoldsellerien. Du ved den f√¶tter, som ser allermest utiln√¶rmelig og uappetitlig ud i gr√łntsagsafdelingen. Med jord, knuder og m√•ske en gr√łn, meget lang dusk p√• toppen. Skal vi v√¶re helt √¶rlige, s√• er det ikke den som vi griber f√łrst ud efter, vel? Hvad skal den overhovedet bruges til? Gammeldagssuppe, rodfrugtblandingen...L√¶s Mere(Louiogbearnaisen)
Karrysuppe med krydret bulgurKarrysuppe med krydret bulgur
Masser af dejlig krydret fyld i suppen, så den minder lidt mere om en grød eller risotto. En ny og spændende måde at spise suppe på.(Karolines K√łkken)
Karrysuppe med kylling, for√•rsl√łg og chiliKarrysuppe med kylling, for√•rsl√łg og chili
Fyldig og farverig kyllingesuppe med sprøde grøntsager og asiatiske undertoner - perfekt til at varme sig på.(Karolines K√łkken)
Ostemad som suppe - Ost i nye klæderOstemad som suppe - Ost i nye klæder
En konkurrencevindende ostesuppe, som er en nyfortolkning af den traditionelle ostemad. Du f√•r den sk√łnneste ostesuppe som imponerer b√•de dig og dine g√¶ster.(Madsvin)
Gr√łntsagsfrikass√© med fisk og syrlig fl√łdeGr√łntsagsfrikass√© med fisk og syrlig fl√łde
En frikassé eller en suppe....eller noget lige midt imellem. I hvert tilfælde en dejlig ret med fisk og grøntsager og en fin sauce, man kan "søbe" op med brødet.(Karolines K√łkken)
Karrysuppe med nudler og kyllingKarrysuppe med nudler og kylling
Varier din karrysuppe med rester fra køleskabet og du gør den dermed mere fyldig og forskellig fra gang til gang.(Karolines K√łkken)
VintersuppeVintersuppe
Dejlig suppe med masser af rodfrugter og krydderurter serveret med bacondrys.(Karolines K√łkken)
Kartoffel og porresuppeKartoffel og porresuppe
Skøn og nem suppe at varme sig på i de kølige vintermåneder. (Karolines K√łkken)
CroutonerCroutoner
Hjemmelavede croutoner smager meget bedre end de købte - og så er det en genial måde at bruge sine brødrester på. Server croutonerne til suppe og i salater. (Karolines K√łkken)
Kartoffelcurry med blomkål og korianderKartoffelcurry med blomkål og koriander
Curry er en ret der stammer fra Indien. Der findes et hav af variationer, der alle har det til fælles at de er skønt krydrede, at det hele er samlet i en gryde og de befinder sig et sted i nærheden af suppe, men lidt mere fyldig.(Karolines K√łkken)
Klassisk fiskesuppe med hvidvin , hummer og rejerKlassisk fiskesuppe med hvidvin , hummer og rejer
For en uge siden fik du f√łrste del af Cannes gallamiddagen - √¶rtepur√© med kaviar og hvidt l√łgskum. Denne gang er der fiskesuppe p√• r√łdfisk, med hummer og rejer p√• menuen. I den oprindelige opskrift af(Gastromand.dk)
Bruschetta med oliventapenadeBruschetta med oliventapenade
Brødene gratineres i ovnen med en blanding af hvid ost og kvark på toppen. Lækre som snack eller tilbehør til suppe.(Karolines K√łkken)
HyldebærsuppeHyldebærsuppe
Hyldebærsuppe med tvebakker er nærmest smagen af solskin på en efterårsdag samlet i en smuk, enkel og nem dessert - få opskriften her(Valdemarsro)
Oksek√łdssuppeOksek√łdssuppe
Skøn og fyldig oksekødssuppe med bønner. Tilsæt evt. også pasta - det vil nok især glæde børn og barnlige sjæle. (Karolines K√łkken)
Oksek√łdssuppe med bidOksek√łdssuppe med bid
En fyldig og super nem suppe til en travl hverdag.(Karolines K√łkken)
FrugtbollerFrugtboller
Skal der andre boller på suppen? Så prøv disse boller med frugt. De passer perfekt til madpakken eller mellemmåltidet!(Karolines K√łkken)
Oksek√łdssuppe med urteskumOksek√łdssuppe med urteskum
Vi har ladet Det Grønne Museum og Frilandsmuseet udfordre os med opskrifter og ingredienser fra danmarkshistoriens tidligste tider. Med inspiration fra de første jægersamfund, er her vores moderne fortolkning af en urtids-suppe.(Karolines K√łkken)
Gr√łntsagssuppe med edamameb√łnner og laksGr√łntsagssuppe med edamameb√łnner og laks
Grøntsagssuppe med edamamebønner og andet grønt. Verdens nemmeste grøntsagssuppe med laks - og masser af smag!(Karolines K√łkken)
Hvidl√łgssuppe med laks og spr√łde pastakiksHvidl√łgssuppe med laks og spr√łde pastakiks
Super hurtig og nem lille forret til en gæstemiddag.(Karolines K√łkken)
Tangsuppe med ostebr√łdTangsuppe med ostebr√łd
En dejlig simpel krydret suppe med både dyr og planter fra havet - og så er den hurtig at lave!(Karolines K√łkken)
Skaldyrssuppe med citrongræs og ingefærSkaldyrssuppe med citrongræs og ingefær
Skaldyrssuppe er noget af det sk√łnneste at nyde i sommerm√•nederne. Her f√•r du min version med ingef√¶r og citrongr√¶s. Nem og l√¶kker opskrift.(Madsvin)
Speltbr√łd med dild og ost (koldh√¶vet)Speltbr√łd med dild og ost (koldh√¶vet)
Dejligt madbrød med speltmel og smuldret salt ost. Godt til suppe, pølsebord eller på et buffetbord.(Karolines K√łkken)
Bagt torsk i sennepssuppe med bolsjebederBagt torsk i sennepssuppe med bolsjebeder
En variation af den klassiske nytårstorsk men her som en suppe, der egner sig perfekt som forret. De syltede rødbeder er blevet til stribede bolsjebeder, sennepssaucen til en suppe og bacon er skiftet ud med parmaskine.(Karolines K√łkken)
Speltbr√łd med √łlSpeltbr√łd med √łl
Et aromatisk brød af spelt- og hvedemel og dark ale til at give smag. Nyd det fx til en salat eller suppe - eller på traditionel vis med smør eller pålæg.(Karolines K√łkken)
Hybensuppe med fl√łdeskumHybensuppe med fl√łdeskum
Den gamle nordiske tradition med dessertsupper er ved at gå i glemmebogen og værd at genopfriske! Denne dejlig hybensuppe bliver serveret med letpisket flødeskum og smørristet havregryn.(Karolines K√łkken)
Hyldebærsuppe med æblerHyldebærsuppe med æbler
Hyldebærsuppe er sprængfyldt med C-vitaminer og så smager det skønt. Prøv den til dessert med vaniljecreme og æbler.(Karolines K√łkken)
Cremet hokkaido græskarsuppe med varme krydderierCremet hokkaido græskarsuppe med varme krydderier
Nem græskarsuppe til efterår og vinter. Varm dig på lækker hokkaido græskarsuppe med chili og spidskommen. Find opskrift på suppe her.(Louiogbearnaisen)
Frugtsuppe med bær og kardemommecreme Frugtsuppe med bær og kardemommecreme
En dejlig frisk sommerdessert med bær og krydret kardemomme strejf(Karolines K√łkken)
Hyldebærsuppe med æblesalsaHyldebærsuppe med æblesalsa
Moderne mormormad der luner i en kold tid.(Karolines K√łkken)
Wok med svinefiletWok med svinefilet
En færdig karrysuppe piftet op med friske orientalske smage giver dejlig nem aftensmad.(Karolines K√łkken)
Rustik gazpacho med mandlerRustik gazpacho med mandler
I bedste forl√¶ngelse af sidste indl√¶g er der endnu en suppe p√• plakaten. Nemlig den ber√łmte gazpacho, som jeg tror de fleste er bekendt med. Det danske klima kan ikke helt hamle op med de sydligere himmelstr√łg, s√• derfor er suppen her ogs√• kun en sommer-ret. Alts√• den smager kun godt, n√•r gr√łntsagerne smager af...L√¶s Mere(Louiogbearnaisen)
Seafood chowderSeafood chowder
Chowder kan laves i mange forskellige versioner. Her er det en cremet suppe med fyld af torsk og laks.(Karolines K√łkken)
Kold agurk/avocado-suppe med valn√łdder og skyrKold agurk/avocado-suppe med valn√łdder og skyr
Det kan godt v√¶re solskinnet udebliver lidt de her dage, men det afholder mig bestemt ikke for at nyde sommerferien. Da jeg jo bor i en meget lille lejlighed, i sm√łrhullet af en hel del lejligheder, er der altid kronisk sauna herinde! S√• sommervarmen her jeg da (; Og med s√•dan en varme ‚Äď i...L√¶s Mere(Louiogbearnaisen)
Grovbr√łdGrovbr√łd
Grovbrød med fuldkornsmel giver lidt ekstra til morgenbordet eller som tilbehør til suppen.(Karolines K√łkken)
Ristede græskarkernerRistede græskarkerner
Lav suppe eller kage af selve græskarret. Det er sjovt at bruge hele græskarret og med denne opskrift får du alt med. (Karolines K√łkken)
RistoppeRistoppe
I visse egne af landet er det almindeligt at servere kolde ristoppe med rosiner til klar suppe. Her er ristoppen i en asiatisk variant - dejligt tilbehør til fx orientalsk karrysuppe fra Karolines Køkken.(Karolines K√łkken)
Thaisuppe med chilibr√łdThaisuppe med chilibr√łd
Dejlig spicy suppe der smager og luner.(Karolines K√łkken)
Thaisuppe med ingefærkrydret cremeThaisuppe med ingefærkrydret creme
Suppe der både mætter og giver dejlige smagsoplevelser. Med fyld af nudler, æbler og selleri - og ingefærkrydret creme på toppen.(Karolines K√łkken)
Bygotto med svampeBygotto med svampe
En nem og spændende måde at bruge en rest suppe på. Mætter godt og har masser af bid.(Karolines K√łkken)
Thaisuppe med ingef√¶rmarineret kyllingek√łdThaisuppe med ingef√¶rmarineret kyllingek√łd
En smuk og appetitlig suppe med krydret, marineret kylling, grøntsager og nudler.(Karolines K√łkken)
OrangesuppeOrangesuppe
Prøv også denne opskrift med chilimarinerede tigerrejer eller grillede kyllingestykker.(Karolines K√łkken)
Thaisuppe med nudlerThaisuppe med nudler
Cremet, spicy nudelsuppe med eksotiske krydderier. Smager skønt og luner godt.(Karolines K√łkken)
Gullashsuppe opskrift - Ungarsk gullash når det er bedstGullashsuppe opskrift - Ungarsk gullash når det er bedst
Gullashsuppe er simremad når det er bedst. Her får du en opskrift der smager fremragende, og som betegnes som en rigtig ungarsk gullashsuppe.(Madsvin)
Oreganobr√łdOreganobr√łd
Et flot fladbrød krydret med oregano. Det passer godt som tilbehør til fx supper eller salater. Prøv den også med salatost.(Karolines K√łkken)
Thaisuppe med rodfrugter og skaldyrThaisuppe med rodfrugter og skaldyr
Prøv thaisuppen som er asiatisk inspireret - nu med et tvist af nordiske rodfrugter og lækre skaldyr.(Karolines K√łkken)
Spinatsuppe Spinatsuppe
Spinatsuppe med ostebrød er en nem hverdagsret. Spinatsuppe har dejlig blød konsistens og passer perfekt sammen med det sprøde ostebrød. (Karolines K√łkken)
Thaisuppe og ingefærcremeThaisuppe og ingefærcreme
En fin spicy klar suppe. Ingefærcremen på toppen runder fint af og giver fylde.(Karolines K√łkken)
Linsesuppe opskrift ‚Äď Nem og krydretLinsesuppe opskrift ‚Äď Nem og krydret
Her f√•r du opskriften p√• den sk√łnneste linsesuppe med linser, kartofler, spinat og en masse andet godt. Er let at lave og smager vidunderligt.(Madsvin)
Spinatsuppe med gr√łnne aspargesSpinatsuppe med gr√łnne asparges
En frisk og supernem suppe med kylling, spinat og grønne asparges. Lige til at komme i forårshumør af.(Karolines K√łkken)
KartoffelsuppeKartoffelsuppe
Skøn cremet kartoffelsuppe med sprødstegt serrano skinke og knasende rugbrødscroutoner.(Karolines K√łkken)
Kartoffelsuppe i b√łrneh√łjdeKartoffelsuppe i b√łrneh√łjde
Kartoffelsuppe med børnenes favoritfyld! Lad børnene komme med i køkkenet og forberede tilbehøret til denne nemme kartoffelsuppe - kun fantasien sætter grænser!(Karolines K√łkken)
Kartoffelsuppe med bacon og gremolataKartoffelsuppe med bacon og gremolata
Nem kartoffelsuppe med sprøde baconstykker og gremolata af citronskal, persille og forårsløg. En simpel hverdagsforret, som også kan laves som hovedret med lidt ekstra grønt ved siden af.(Karolines K√łkken)
Majsstykker med cheddarostMajsstykker med cheddarost
opskrift på majsstykker med cheddar - perfekt til efterårets supper(Louiogbearnaisen)
Kartoffelsuppe med limemarinerede rejerKartoffelsuppe med limemarinerede rejer
Kartoffelsuppe med et forfriskende twist - limemarinerede rejer og mango. (Karolines K√łkken)
PeberfrugtsuppePeberfrugtsuppe
En skøn rød suppe med peberfrugt, tomat, paprika, flødeost og kalkun.(Karolines K√łkken)
Kartoffelsuppe med porrerKartoffelsuppe med porrer
Klassisk kartoffelsuppe med porrer og bacon. Hjemmelavet kartoffelsuppe er nem og hurtig mad på en hverdag - og så er suppen meget børnevenlig!(Karolines K√łkken)
Peberfrugtsuppe med spr√łd gremolataPeberfrugtsuppe med spr√łd gremolata
En super flot og hurtig vegetarsuppe med mange farver.(Karolines K√łkken)
Kartoffelsuppe med spinat, perlespelt og chorizoKartoffelsuppe med spinat, perlespelt og chorizo
Kartoffelsuppe med masser af fylde fra porrer, spinat og perlespelt - og spicy topping i form af ristet chorizo. (Karolines K√łkken)
Kartoffelsuppe med spr√łde jordskokker og √¶blerKartoffelsuppe med spr√łde jordskokker og √¶bler
Dejlig varmende suppe med saftigt, sprødt fyld af æbler og jordskokker og knasende sprødhed fra ristet parmaskinke og flute.(Karolines K√łkken)
Dukkah - et lækkert og anvendeligt krydderi som er nemt at lave selvDukkah - et lækkert og anvendeligt krydderi som er nemt at lave selv
Dukkah er en sk√łn krydderblanding som er nemt at lave selv og smager fantastisk til alt fra salater, drys p√• suppe og mellem√łstlige retter - f√• opskrift her(Valdemarsro)
Fransk l√łgsuppe ‚Äď En klassikerFransk l√łgsuppe ‚Äď En klassiker
Fransk l√łgsuppe er en klassiker, som rigtigt mange kender. Denne opskrift er med portvin og h√łnsefond, hvilket giver en vidunderlig l√łgsuppe!(Madsvin)
Ristede kik√¶rter - opskrift p√• spr√łde kik√¶rter der er perfekt til salatRistede kik√¶rter - opskrift p√• spr√łde kik√¶rter der er perfekt til salat
Ristede kikærter er lækre som en proteinrig og super velsmagende snack og så er de helt fantastiske som topping på salat og suppe - få opskrift her(Valdemarsro)
Kyllingesuppe med ærteskudKyllingesuppe med ærteskud
Ny Nordisk-principperne har for alvor gjort ærteskud populære. De spæde friske skud fra ærteplanten har sæson hele sommeren fra juni til september.(Karolines K√łkken)
SkaldyrssuppeSkaldyrssuppe
Dejlig cremet suppe med piskefløde, hummerhaler og rejer. Velegnet som gæsteforret eller lækker weekendfrokost.(Karolines K√łkken)
H√łnsek√łdssuppe - Guld fra gamle dageH√łnsek√łdssuppe - Guld fra gamle dage
Klassisk dansk h√łnsek√łdssuppe er en sk√łn ret, som er let at lave. Se hvordan du laver en h√łnsek√łdssuppe der er lige s√• god som dine bedstefor√¶ldres!(Madsvin)
Skaldyrssuppe med jomfruhummerspydSkaldyrssuppe med jomfruhummerspyd
En rigtig lækker skaldyrssuppe lavet på din egen hjemmelavede skaldyrsfond....det bliver ikke meget bedre. Let og smukt anrettet med lidt grønt og små spyd med ristede jomfruhummerhaler.(Karolines K√łkken)
Gr√¶skarsuppe med spr√łde gr√¶skarkernerGr√¶skarsuppe med spr√łde gr√¶skarkerner
Gr√¶skarsuppe er en af efter√•rets sk√łnneste supper. Denne gr√¶skarsuppe er lavet p√• friske hokkaido gr√¶skar, er let at lave, og den smager vidunderligt.(Madsvin)
ChampignonsuppeChampignonsuppe
En lækker, cremet og varmende champignonsuppe som serveres med flutes eller kuvertbrød.(Karolines K√łkken)
Irske boller med kartoffelIrske boller med kartoffel
De mosede kartofler giver fugt, elasticitet og smag til disse boller, der er skønne med ost på til en kop te eller som tilbehør til en tallerken varm suppe.(Karolines K√łkken)
R√łdbedesuppeR√łdbedesuppe
Den klassiske russiske rødbedesuppe - nem, billig og så smager en gang borsjtj rigtig godt, når det er koldt udenfor.(Karolines K√łkken)
R√łdbedesuppe med tomat, ost og olivenR√łdbedesuppe med tomat, ost og oliven
Suppen er inspireret af den russiske rødbedesuppe Borsjtj.(Karolines K√łkken)
Persillesuppe Persillesuppe
Persillesuppen er børnevenlig og fyldt med "skjulte" grøntsager.(Karolines K√łkken)
GulerodssuppeGulerodssuppe
Dejlig, nem og hurtig suppe til hverdagen - som fx en lille før ret inden maden. (Karolines K√łkken)
Gulerodssuppe med ingef√¶r og b√łnnerGulerodssuppe med ingef√¶r og b√łnner
Smuk cremet suppe med masser af ingefærsmag. Kidneybønnerne giver fylde og dressingen et dejlig syrligt modspil til den krydrede suppe.(Karolines K√łkken)
Pho suppe med nudler og gr√łntPho suppe med nudler og gr√łnt
Vietnamesisk pho suppe er en meget delikat suppe - god for både smagsløg og for øjet. Pho er en klar suppe med masser af fyld - her har vi valgt at lave den vegetarisk.(Karolines K√łkken)
Gulerodssuppe med spr√łde kik√¶rterGulerodssuppe med spr√łde kik√¶rter
Gulerodssuppe med skøn smag af ingefær og knasende sprøde kikærter på toppen. (Karolines K√łkken)
Ostegratineret tomatsuppe med spr√łde tortillasOstegratineret tomatsuppe med spr√łde tortillas
Tomatsuppen, med fyld af bønner, kyllingefilet, græskar og æble, bliver ekstra lækker med smeltet ost på toppen.(Karolines K√łkken)
Spr√łde filoruller med krydret salatostSpr√łde filoruller med krydret salatost
Sprøde osteruller - server dem fx som snack eller som tilbehør til suppe.(Karolines K√łkken)
GullaschsuppeGullaschsuppe
Gullashsuppe er en krydret gryderet fra Ungarn og er forståeligt nok landets nationalret. Prøv den lækre suppe her!(Karolines K√łkken)
Mild karrysuppe med linser Mild karrysuppe med linser
En cremet, fyldig og eksotisk linsesuppe med strejf af karry og kardemomme. (Karolines K√łkken)
Vietnamesisk ribbensteg - lækker at servere til forårsruller eller suppeVietnamesisk ribbensteg - lækker at servere til forårsruller eller suppe
Vietnamesisk ribbensteg er en herlig spise med det saftige m√łre k√łd og den spr√łde sv√¶r - sk√łn til de friske for√•rsruller og til suppe - opskrift(Valdemarsro)
Gylden speltotto med pære-gulerodssalsaGylden speltotto med pære-gulerodssalsa
Speltotto er risotto, men lavet på spelt. Her får den et ekstra tvist ved at blive lavet på cremet græskarsuppe. Nemt og med masser af dejlig smag.(Karolines K√łkken)
Mild tomatsuppe med r√łget makrel Mild tomatsuppe med r√łget makrel
Makrellen giver tomatsuppen en dejlig røget smag og sammen med ristet rugbrød smager suppen skønt.(Karolines K√łkken)
TomatsuppeTomatsuppe
En cremet og hjemmelavet tomatsuppe med pasta. Suppen smager fantastisk! Prøv opskriften og få en dejlig varme her(Karolines K√łkken)
Ostebr√łd med krydderurterOstebr√łd med krydderurter
¬† Br√łdene her er l√¶kre til suppe og som frokostbr√łd dagen efter ¬† ¬†(Louiogbearnaisen)
Tomatsuppe med cremet, spr√łd toppingTomatsuppe med cremet, spr√łd topping
Den cremede, sprøde topping er rå grøntsager vendt i mormordressing. Det smager dejligt og giver et fint modspil til den syrlige tomatsuppe.(Karolines K√łkken)
Cremet tomatsuppe med mascarpone - opskrift på tomat suppeCremet tomatsuppe med mascarpone - opskrift på tomat suppe
En sk√łn cremet tomatsuppe med masser af gr√łntsager og l√¶kker cremet marscarpone. Dette er en af mine favoritopskrifter p√• tomatsuppe(Valdemarsro)
MinestroneMinestrone
Lækker varm minestronesuppe at lune sig på med blødt sprødt brød til.(Karolines K√łkken)
Tomatsuppe med fraicheTomatsuppe med fraiche
Enkel, nærende og smagfuld tomatsuppe med kold fraiche.(Karolines K√łkken)
Tomatsuppe med k√łdbollerTomatsuppe med k√łdboller
Tomatsuppen er hurtig at varme....og så kan du bruge tiden på at lave nemme lækre kødboller og en salsa med søde kartofler.(Karolines K√łkken)
Tomatsuppe med kylling og grillet peberfrugtTomatsuppe med kylling og grillet peberfrugt
Lækker cremet tomatsuppe med knald på både farve og smag - med tre slags tomat, kylling og grillet peberfrugt. (Karolines K√łkken)
Italiensk inspireret tomatsuppeItaliensk inspireret tomatsuppe
Nem tomatsuppe med inspiration fra Italien. Denne skønne tomatsuppe med masser af grøntsager, pasta og parmesan kan nemt blive en af familiens klassikere. (Karolines K√łkken)
Tomatsuppe med mango og ingefærmarinerede rejerTomatsuppe med mango og ingefærmarinerede rejer
Tomatsuppe med topping af ingefærmarinerede rejer, mango og forårsløg. En lækker tomatsuppe til en hverdagsaften, hvor det gerne må gå lidt hurtigt. (Karolines K√łkken)
Tomatsuppe med ostetoastTomatsuppe med ostetoast
Nem og hurtig tomatsuppe. Hertil serverer vi en saftig og sprød ostetoast. Der indgår en ret speciel ingrediens i toasten, nemlig banan - den giver god fylde og saftighed.(Karolines K√łkken)
Avocadosuppe - opskrift på kold suppe med avocado og agurkAvocadosuppe - opskrift på kold suppe med avocado og agurk
Den lækre avocadosuppe er lækker på en varm sommerdag eller som forret ved festlige lejligheder - få opskrift på kold suppe med avocado her(Valdemarsro)
Jordskokkesuppe med kammuslinger og br√łdcroutonsJordskokkesuppe med kammuslinger og br√łdcroutons
Jordskokken blev i 1600-tallet hentet fra Nordamerika til Europa af franskm√¶ndene. Den lille sarte knold g√łr sig utrolig godt tilberedt p√• flere forskellige m√•der - bl.a. som suppe! Print Jordskokkesuppe med kammuslinger(Gastromand.dk)
Gr√¶skarbr√łdGr√¶skarbr√łd
Små luftige brød som kan hæve natten over. De får en fin gylden farve fra græskarret. Superlækre til fx suppe.(Karolines K√łkken)
OstesnurrerOstesnurrer
Snurrer er fyldte boller. Du kender måske de lækre kanelsnurrer. Her har vi en lidt grov snoet bolle fyldt med bl.a. ost - en ostesnurre. Ostesnurrer er perfekte til et mellemmåltid, til brunch eller til en varm suppe.(Karolines K√łkken)
T√łm-k√łleskabet-suppeT√łm-k√łleskabet-suppe
Tøm-køleskabet-suppe både smager godt og mindsker vores madspild. Hvorfor smide gode grøntsager ud, bare fordi de er blevet lidt trætte, når de kan bruge i tøm-køleskabet-suppe? Det samme gælder rest bagte kartoffelbåde, lidt kogte bønner, en brun banan eller lignende.(Karolines K√łkken)
Tom Yum suppeTom Yum suppe
Tom Yum suppe er en fantastisk suppe fra det thailandske k√łkken med rejer, champignon og masser smag - f√• opskrift p√• sk√łn thai suppe med rejer her(Valdemarsro)
Kold gulerodssuppe med kokosmælk og lime - få opskrift herKold gulerodssuppe med kokosmælk og lime - få opskrift her
Her f√•r du en sk√łn opskrift p√• l√¶skende l√¶kker kold gulerodssuppe som er god p√• en sommerdag eller som forret - f√• opskrift her(Valdemarsro)
Bagte br√łdsk√•le ‚Äď perfekte til supper, gryderetter og dipsBagte br√łdsk√•le ‚Äď perfekte til supper, gryderetter og dips
Jeg er skam i live endnu! Det var jo faktisk meningen, at jeg ville have smidt en håndfuld opskrifter op i weekenden, men istedet valgte jeg, at overgive mig til weekenden, familietid og en hel del madindtagelse. I dag starter jeg på min speciale-linje på studiet og går fra 40 til 14  mennesker i klassen....Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Appelsinsuppe - Læskende dessert med appelsinAppelsinsuppe - Læskende dessert med appelsin
Appelsinsuppe er en dessert der g√łr sig godt p√• de varme sommeraftener. Den er dejligt iskold og l√¶skende, og s√• vil dine g√¶ster elske at spise den.(Madsvin)
Pho Ga – Vietnamesisk nudelsuppe med kyllingPho Ga – Vietnamesisk nudelsuppe med kylling
Pho Ga er navnet på den lækre vietnamesiske nudelsuppe med kylling som serveres med krydderurter, chili og smager fantastisk - få opskriften her(Valdemarsro)
Ostesuppe og sm√łrristede franskbr√łdsternOstesuppe og sm√łrristede franskbr√łdstern
Ostesuppe og smørristede franskbrødstern er både cremet, fyldig og fyldt med smag. En rigtig lækkerbidsken. Mager er den ikke, men du kan jo komme lidt flere porre i.(Karolines K√łkken)
Valn√łddebr√łd med porterValn√łddebr√łd med porter
Valn√łddebr√łd er perfekt til ostebord, suppe eller en god gryderet. Opskrift p√• saftigt br√łd med valn√łdder og m√łrk √łl, som giver en l√¶kker smag(Louiogbearnaisen)
Ferskensuppe med mormordressingFerskensuppe med mormordressing
Prøv denne lette, krydrede og smagfulde ferskensuppe når tøserne kommer forbi.(Karolines K√łkken)
Chilikrydret hokkaidosuppe med ostChilikrydret hokkaidosuppe med ost
Hokkaidosuppe er en rigtig efterårsklassiker - fantastisk til halloweenfesten.(Karolines K√łkken)
GræskarsuppeGræskarsuppe
En nem hokkaido græskarsuppe, der luner på kolde dage og mørke oktober aftener. Prøv opskriften her. Uhm! (Karolines K√łkken)
Græskarsuppe med æble og marineret kyllingGræskarsuppe med æble og marineret kylling
Her er vores færdige græskarsuppe serveret med broccoli, glaskål, æble og lynmarineret stegt kylling. Du kan sagtens bruge andre grøntsager, så tøm bare køleskabet for rester, når du skal bruge fyld til en suppe.(Karolines K√łkken)
Gr√¶skarsuppe med chilikrydrede k√łdbollerGr√¶skarsuppe med chilikrydrede k√łdboller
Smuk og indbydende suppe....og så er det supernemt, for vi har lavet græskarsuppen for dig. Så du skal bare tilberede kødboller, grøntsager og pitabrød.(Karolines K√łkken)
Gr√¶skarsuppe med laks og gr√łn urtetoppingGr√¶skarsuppe med laks og gr√łn urtetopping
Supernemt! Græskarsuppen er lavet i forvejen, så du skal bare koncentrere dig om at lave noget lækkert fyld.(Karolines K√łkken)
Græskarsuppe med nudler, svampe og smilende ægGræskarsuppe med nudler, svampe og smilende æg
Har du hørt om ramen? Det er en japansk suppe med flere forskellige slags fyld. Vi har ladet os inspirere, men lavet en dansk version med vores færdige græskarsuppe - og fyld af nudler, kogte æg, spirer, soja og ingefær.(Karolines K√łkken)
Mojitosuppe med myntefl√łdeskumMojitosuppe med myntefl√łdeskum
En spændende og skøn dessertsuppe med inspiration fra den lime- og myntekrydrede drink - mojito.(Karolines K√łkken)
HokkaidosuppeHokkaidosuppe
Nem græskarsuppe til kolde efterårsdage. Lav en stor portion og frys ned, så er der nem aftensmad. Find min bedste opskrift her.(Louiogbearnaisen)
Græskarsuppe med rejer og croutonerGræskarsuppe med rejer og croutoner
Vi har her piftet vores færdige græskarsuppe op med fyld af squash, æble og rejer og serveret den med hjemmelavede brødcrotoner. Det er nem og lækker aftensmad!(Karolines K√łkken)
Gr√¶skarsuppe med stegte rodfrugter og spr√łd serrano skinkeGr√¶skarsuppe med stegte rodfrugter og spr√łd serrano skinke
Vores færdige græskarsuppe har her fået selskab af stegte rodfrugter og sprødstegt serrano skinke. Skal det gå ekstra hurtigt, kan en frossen rodfrugtblanding fint bruges.(Karolines K√łkken)
Kold ærtesuppe med rejer og brusKold ærtesuppe med rejer og brus
Cremet, frisk og festlig. Gør gæstemaden til en oplevelse.(Karolines K√łkken)
Kold agurkesuppe med laks og mynteKold agurkesuppe med laks og mynte
En skøn grøn suppe. Kold og læskende på en varm sommerdag. Med fyld af laks, salt hvid ost og sojabønner.(Karolines K√łkken)
Blomkålssuppe opskrift - Rygeost, mandler og olivenolieBlomkålssuppe opskrift - Rygeost, mandler og olivenolie
En cremet, delikat blomk√•lssuppe opskrift som kan laves p√• blot 25 minutter. Den er egnet til b√•de hverdag og fest. ‚úĒ Let at lave ‚úĒ Velsmagende blomk√•lssuppe(Madsvin)
Kold cremet ostesuppe med relishKold cremet ostesuppe med relish
Denne milde ostesuppe får et farverigt modspil af den krydrede relish.(Karolines K√łkken)
Ribollita ‚Äď Den sk√łnneste b√łnnesuppeRibollita ‚Äď Den sk√łnneste b√łnnesuppe
Ribollita er den sk√łnneste gr√łntsags- og b√łnnesuppe. Det er let at lave og smager som en million. Se opskrift lige her.(Madsvin)
Kold limesuppe med cognacfl√łdeskumKold limesuppe med cognacfl√łdeskum
En skøn frisk dessert, der kombinerer suppe, frugt og flødeskum!(Karolines K√łkken)
HavregrynsbollerHavregrynsboller
Skønne luftige boller med havregryn lige til at brække fra hinanden. Kan fx bruges som kuvertbrød til suppe.(Karolines K√łkken)
Kold melonsuppe med krebsKold melonsuppe med krebs
Sommerlet forret eller frokostsuppe, som kan stå færdigblandet i køleskabet.(Karolines K√łkken)
Kold tomatsuppe med ostebr√łdKold tomatsuppe med ostebr√łd
Herlig pikant suppe inspireret af den spanske gazpacho. Put isklumper i, hvis du vil have suppen ekstra kold.(Karolines K√łkken)
Ostebr√łdOstebr√łd
Her f√•r du opskriften p√• et sk√łnt ostebr√łd med smeltet ost mellem en masse l√¶kre br√łdstykker - perfekt til suppe og som tilbeh√łr - l√¶s med her(Valdemarsro)
Kold yoghurtsuppe med rogn-toppingKold yoghurtsuppe med rogn-topping
Stenbiderrognen har sæson fra februar til april. Men suppen er også dejlig en varm sommerdag med rogn fra glas eller frost.(Karolines K√łkken)
Surdejsskolen: Hjemmelavede croutonerSurdejsskolen: Hjemmelavede croutoner
Er det s√• sjovt at bage, at du sj√¶ldent n√•r at spise alt det gode br√łd? Og er der en kvart rumpe, der er for god til at smide ud? Med en minimal indsats kan du hurtigt og let lave croutoner ud af resterne. De kan bruges til en l√¶kker salat eller en varm tomatsuppe.(Gastromand.dk)
Pizzasnegle med rugbr√łd - af en rest tomatsuppePizzasnegle med rugbr√łd - af en rest tomatsuppe
2 i 1 løsningen - her er der både pizzasnegle og brød - lige til madpakken...(Karolines K√łkken)
JordskokkesuppeJordskokkesuppe
Cremet Jordskokkesuppe med sprøde jordskokkechips. Få opskriften på en jordskokkesuppe med knasende topping.(Karolines K√łkken)
Jordskokkesuppe med torskJordskokkesuppe med torsk
Skøn cremet jordskokkesuppe med ovnbagt torsk, serrano skinke og æbleknas.(Karolines K√łkken)
R√łsti med 2 slags kartoflerR√łsti med 2 slags kartofler
Røstien kan spises til alverdens kød. Eller du kan servere den til en god suppe i stedet for brødet.(Karolines K√łkken)
JordskoksuppeJordskoksuppe
Lækker, cremet jordskoksuppe med porre og chorizo er en rigtig efterårs- og vinterklassiker.(Karolines K√łkken)
BlomkålsrisBlomkålsris
Blomkålsris er et nemt tilbehør til gryderetter, salater eller som topping til suppe. Varier smagsnuancerne i blomkålsris med friske krydderurter, hvidløg eller andre lækre krydderier.(Karolines K√łkken)
BlomkålssuppeBlomkålssuppe
Blomkålssuppe på 15 minutter! Prøv vores opskrift på en lækker og cremet gammeldags blomkålssuppe. Find den her. (Karolines K√łkken)
Chorizo Meatballs ‚Äď bagt i ovnenChorizo Meatballs ‚Äď bagt i ovnen
L√¶kre krydrede meatballs med oksek√łd, chorizo og ost. Smager sk√łnt til spaghetti, i pitabr√łd, i suppe eller som en snack. F√• opskriften p√• k√łdboller her >>(Louiogbearnaisen)
Blomkålssuppe og krydret couscousBlomkålssuppe og krydret couscous
Nem færdig suppe med et dejligt krydret mellemøstligt inspireret tilbehør af couscous, tørret frugt og pinjekerner.(Karolines K√łkken)
Topping til suppe og salatTopping til suppe og salat
Spr√łd og l√¶kker hjemmelavet topping til suppe og salat - en dejlig nem opskrift p√• suppetopping som kan holde sig i et par uger - f√• opskrift her(Valdemarsro)
Tun og b√łnner i suppeTun og b√łnner i suppe
En dejlig tunblanding til den varme suppe. Egner sig godt hvis aftensmaden skal indtages i forskellige hold.(Karolines K√łkken)
Krabbesuppe af egen fangst Krabbesuppe af egen fangst
Børn som voksne synes det er sjovt at fange krabber, så hvorfor ikke tage de levende krabber med hjem og lave den skønneste suppe. Det smager godt og der er rigtig god læring her: Fra jord til bord.(Karolines K√łkken)
Græskarsuppe med creme fraiche og baconGræskarsuppe med creme fraiche og bacon
Det er faktisk ikke s√¶rlig sv√¶rt at lave gr√¶skarsuppe, det kr√¶ver s√•dan set bare en god t√•lmodighed og en god omgang √łkologiske gr√łntsager, noget bacon af god kvalitet og ikke mindst creme fraiche - 38(Gastromand.dk)
Kærnemælkssuppe med marinerede bærKærnemælkssuppe med marinerede bær
En dejlig klassiker, frisket op med marinerede sommerbær fuld af smag og farver. Prøv fx også hvide ribs.(Karolines K√łkken)
MulligatawnyMulligatawny
Smagfuld indisk karrysuppe med kylling.(Karolines K√łkken)
Gr√¶skarbr√łd med gr√¶skar og krydderierGr√¶skarbr√łd med gr√¶skar og krydderier
Bag flotte gr√¶skarbr√łd med gr√¶skarpure og krydderier. Smager sk√łnt som madbr√łd til supper eller simreretter. Nem og l√¶kker opskrift p√• br√łd med gr√¶skar(Louiogbearnaisen)
Mulligatawny suppe med fiskMulligatawny suppe med fisk
Fyldig suppe med eller uden fisk som man bedst lyster!(Karolines K√łkken)
Krydret thaisuppe med kokosmælk og kikærterKrydret thaisuppe med kokosmælk og kikærter
En spicy thaisuppe er l√¶kker og nem aftensmad. Vegetarisk opskrift med kokosm√¶lk, r√łd karry og kik√¶rter - kylling kan tils√¶ttes og styrken kan justeres(Louiogbearnaisen)
Tynde br√łdst√¶nger med sesamfr√łTynde br√łdst√¶nger med sesamfr√ł
De sprøde stænger er lækkert tilbehør til fx supper, salater eller ost. De kan også nydes som en lille snack til drinken.(Karolines K√łkken)
Fiskesuppe med fl√łdeFiskesuppe med fl√łde
Opskriften på fiskesuppe med fløde giver en ret med masser af smag og kraft. Glæd dig til nyde smagen af rødspættefileterne.(Karolines K√łkken)
Fiskesuppe med tomaterFiskesuppe med tomater
Prøv denne super enkle opskrift på fiskesuppe med tomater. Den er lækker, nem og lige til at gå til. Fiskesuppe med tomater - det er der ingen ben i.(Karolines K√łkken)
Fiskesuppe med torsk, laks og rejerFiskesuppe med torsk, laks og rejer
Prøv denne lækre fiskegryde med safran. Den toppes med frisk avocado.(Karolines K√łkken)
Tyrkisk pastasalatTyrkisk pastasalat
Puntalette eller risoni er små pasta formet som ris. Meget populært i salater eller supper.(Karolines K√łkken)
Ærtesuppe med linsetoppingÆrtesuppe med linsetopping
Cremet ærtesuppe med sprød og smagfuld topping af linser og pinjekerner.(Karolines K√łkken)
MuslingesuppeMuslingesuppe
Friske blåmuslinger, tør hvidvin og fennikel er blot nogle af de ingredienser, der gør denne opskrift på muslingesuppe yderst velsmagende. Den er værd at prøve!(Karolines K√łkken)
√Ürtesuppe med mynte og karryfl√łdeskum√Ürtesuppe med mynte og karryfl√łdeskum
Fantastisk smuk suppe. Husk at prøve karryflødeskummet - det er både sjovt og lækkert.(Karolines K√łkken)
Ostebr√łd med krydderurter og hvidl√łgssm√łr | madbr√łdOstebr√łd med krydderurter og hvidl√łgssm√łr | madbr√łd
Bag selv l√¶kre mad br√łd til suppe. De her nemme ostebr√łd passer perfekt til l√łgsuppe, kartoffel/porre suppe eller som tilbeh√łr til grillmad. Opskrift >>(Louiogbearnaisen)
Bondemad: Fransk L√łgsuppe med gratineret br√łdBondemad: Fransk L√łgsuppe med gratineret br√łd
Imens vi venter på sommeren og så småt kan begynde at nyde at der kommer lidt mere sol er det tid til en lille "overgangsret" - videre så er denne ret faktisk en ret god undskyldning(Gastromand.dk)
Hjemmelavet fiskesuppeHjemmelavet fiskesuppe
Lav selv en skøn hjemmelavet fiskefond og brug den til en fiskesuppe, der har hentet inspiration fra det asiatiske køkken.(Karolines K√łkken)
Maltstykker med √¶ble, valn√łdder og rugMaltstykker med √¶ble, valn√łdder og rug
Opskrift p√• nemt maltbr√łd uden surdej. Bag det bedste efter√•rs br√łd med maltmel, √¶ble, valn√łdder og rug. Smager sk√łnt til suppe eller med ost, spegep√łlse.(Louiogbearnaisen)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes