Vi fandt 17 opskrifter med søgeordet 🧁 cupcakes:
Bounty cupcakesBounty cupcakes
Fredagskagen, som jeg let og elegant sprang over, helt uden advarsel, har nu sneget sig ind som en mandagskage. Hvide sandstrande, palmer, sol, turkist vand – jeg har proppet det hele i en Bounty-cocktail af en kage. Og på sådan en snevåd mandag, så kan vi vist alle bruge en bid af sydhavsøerne! Jeg kan...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Citruscupcakes Citruscupcakes
Små fine cupcakes med smag af citron med cremet citrontopping. Server den for dine eftermiddagsgæster.(Karolines Køkken)
Black Beans CupcakesBlack Beans Cupcakes
Nu har vi vÌret igennem salater, gryderetter, dips og brød med bønner. Sü er det vist ved at vÌre tid til en omgang kage, vil jeg mene. Der er ikke det, som mine elskede bønner ikke kan bruges til og pt. arbejder jeg faktisk med en tÌrtedej med bønner. Jep, det har i allerhøjeste grad...LÌs Mere(Louiogbearnaisen)
Red velvet cupcakesRed velvet cupcakes
Red velvet cupcakes er kendte for sin karakteristiske røde farve og er en klassisker på det amerikanske kagebord. Red velvet cupcakes smager dejligt og vil pynte på enhver kagebuffet.(Karolines Køkken)
Oreo CupcakesOreo Cupcakes
Disse Oreo Cupcakes er sü fine til børnefødselsdag og fest og de smager forrygende - en nem og lÌkker opskrift pü fine oreos muffins(Valdemarsro)
Cupcakes med hindbĂŚr og blĂĽbĂŚrCupcakes med hindbĂŚr og blĂĽbĂŚr
Disse cupcakes er lækre muffins fyldt med bær og sødt kvarkfyld.(Karolines Køkken)
FrostingFrosting
En lækker og luftig frosting med flødeost og smør. Dekorer dine cupcakes med frosting, brug den til opsmøring af lagkager eller top din bedste gulerodskage med denne flødeostfrosting.(Karolines Køkken)
Champagne Cupcakes m. granatĂŚblefrostingChampagne Cupcakes m. granatĂŚblefrosting
Ting skal fejres. Selvfølgelig med mad, hvordan ellers? Og da jeg for nogle uger siden kunne se flere måneders arbejde blive lanceret, nemlig i mit online fotokursus, så var en fabelagtig fejring på sin plads. Bum bum.. Hvordan fejrer man bedst det? … Champagne. Kage. I én. Arhmen, de sælger næsten sig selv! Var jeg...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
S’mores Cupcakes  (chokolademuffins med kiks, marshmallows og marengs)S’mores Cupcakes (chokolademuffins med kiks, marshmallows og marengs)
S'mores er kiks, chokolade og skumfiduser som grilles over bĂĽl. Skab sommerstemningen med smores. Bag chokolademuffins med kiks, marshmallows og marengs.(Louiogbearnaisen)
Banancupcakes med peanutbuttercremeBanancupcakes med peanutbuttercreme
Kan du lide peanutbutter, så prøv dem - kan du ikke, så prøv dem alligevel!(Karolines Køkken)
Chokolade cupcakesChokolade cupcakes
Chokolade cupcakes som holder sig saftige og svampede. Opskrift pĂĽ de bedste og nemmeste cupcakes pĂĽ kakao - top dem evt. med frosting eller ganache(Louiogbearnaisen)
Edderkop-cupcakesEdderkop-cupcakes
Halloween er en fin anledning til at bage sjove og lidt uhyggelige kager. Prøv de her frÌkke edderkop-cupcakes, de vÌkker smil hos büde børn og voksne.(Louiogbearnaisen)
ChokoladecupcakesChokoladecupcakes
Lækre chokoladecupcakes med en top af chokoladeganache. Cupcakes´ene er dejlig svampede, næsten rå i midten som man kender det fra de svenske "kladdkaka".(Karolines Køkken)
Chokoladecupcakes med smørcremeChokoladecupcakes med smørcreme
De lækre cupcakes kendt fra reklamen fra Butterlane konditoriet i New York. Her går smag og udseende op i en højere enhed!(Karolines Køkken)
Chokolade CupcakesChokolade Cupcakes
Opskrift pü lÌkre saftige chokolade cupcakes med chokoladestykker af büde hvid og mørk chokolade - sü lÌkkert og opskriften für du her(Valdemarsro)
SmørcremeSmørcreme
Smørcreme kan bruges som fx frosting til cupcakes eller lægges som et lækkert lag i en kage. Vælg selv om du foretrækker den klassiske smørcreme eller en bestemt smagsvariant.(Karolines Køkken)
Cappuccino cupcakesCappuccino cupcakes
LĂŚkre, svampede chokolade cupcakes med kaffe frosting. Server dem i en rigtig kop, sĂĽ de ligner en cappuccino. Find opskrift og billeder her.(Louiogbearnaisen)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes