Vi fandt 24 opskrifter med søgeordet 🧁 cupcakes:
Red Velvet muffins med Philadelphia frostingRed Velvet muffins med Philadelphia frosting
En god og nem opskrift pü Red Velvet muffins (cupcakes), der laves med en Philadelphia flødeost frosting. Klassisk amerikansk kage med en flot, rød farve.(Madens Verden)
Bounty cupcakesBounty cupcakes
Fredagskagen, som jeg let og elegant sprang over, helt uden advarsel, har nu sneget sig ind som en mandagskage. Hvide sandstrande, palmer, sol, turkist vand – jeg har proppet det hele i en Bounty-cocktail af en kage. Og på sådan en snevåd mandag, så kan vi vist alle bruge en bid af sydhavsøerne! Jeg kan...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Citruscupcakes Citruscupcakes
Små fine cupcakes med smag af citron med cremet citrontopping. Server den for dine eftermiddagsgæster.(Karolines Køkken)
Black Beans CupcakesBlack Beans Cupcakes
Nu har vi vÌret igennem salater, gryderetter, dips og brød med bønner. Sü er det vist ved at vÌre tid til en omgang kage, vil jeg mene. Der er ikke det, som mine elskede bønner ikke kan bruges til og pt. arbejder jeg faktisk med en tÌrtedej med bønner. Jep, det har i allerhøjeste grad...LÌs Mere(Louiogbearnaisen)
Red velvet cupcakesRed velvet cupcakes
Red velvet cupcakes er kendte for sin karakteristiske røde farve og er en klassisker på det amerikanske kagebord. Red velvet cupcakes smager dejligt og vil pynte på enhver kagebuffet.(Karolines Køkken)
Oreo CupcakesOreo Cupcakes
Disse Oreo Cupcakes er sü fine til børnefødselsdag og fest og de smager forrygende - en nem og lÌkker opskrift pü fine oreos muffins(Valdemarsro)
Oreo muffins - opskrift pĂĽ cupcakes med OreoOreo muffins - opskrift pĂĽ cupcakes med Oreo
Oreo muffins kan hurtigt fü mundvandet til at løbe. Heldigvis kan du dog med denne nemme opskrift hurtigt bage lÌkre cupcakes med Oreo.(Madens Verden)
Cupcakes med hindbĂŚr og blĂĽbĂŚrCupcakes med hindbĂŚr og blĂĽbĂŚr
Disse cupcakes er lækre muffins fyldt med bær og sødt kvarkfyld.(Karolines Køkken)
FrostingFrosting
En lækker og luftig frosting med flødeost og smør. Dekorer dine cupcakes med frosting, brug den til opsmøring af lagkager eller top din bedste gulerodskage med denne flødeostfrosting.(Karolines Køkken)
Champagne Cupcakes m. granatĂŚblefrostingChampagne Cupcakes m. granatĂŚblefrosting
Ting skal fejres. Selvfølgelig med mad, hvordan ellers? Og da jeg for nogle uger siden kunne se flere måneders arbejde blive lanceret, nemlig i mit online fotokursus, så var en fabelagtig fejring på sin plads. Bum bum.. Hvordan fejrer man bedst det? … Champagne. Kage. I én. Arhmen, de sælger næsten sig selv! Var jeg...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Cupcakes med gulerødder og cream cheese-topCupcakes med gulerødder og cream cheese-top
Cupcakes med gulerødder og valnødder er hurtige at bage. De smager skønt med en top af cream cheese med citronsaft. En rigtig efterürskage.(Madens Verden)
S’mores Cupcakes  (chokolademuffins med kiks, marshmallows og marengs)S’mores Cupcakes (chokolademuffins med kiks, marshmallows og marengs)
S'mores er kiks, chokolade og skumfiduser som grilles over bĂĽl. Skab sommerstemningen med smores. Bag chokolademuffins med kiks, marshmallows og marengs.(Louiogbearnaisen)
Muffins og cupcakes - hvad er forskellen pĂĽ dem?Muffins og cupcakes - hvad er forskellen pĂĽ dem?
Muffins og cupcakes bliver tit slĂĽet i hartkorn, men der er forskel pĂĽ de to forskellige kager. Her kan du se forskellen plus fĂĽ opskrifter.(Madens Verden)
Banancupcakes med peanutbuttercremeBanancupcakes med peanutbuttercreme
Kan du lide peanutbutter, så prøv dem - kan du ikke, så prøv dem alligevel!(Karolines Køkken)
Muffins med Nesquik - nemme og lĂŚkre cupcakesMuffins med Nesquik - nemme og lĂŚkre cupcakes
Muffins med Nesquik er vidunderlige chokolademuffins, der smages til med den populĂŚre kakaodrik. Bagetiden er blot 15 minutter, sĂĽ de er hurtige at lave.(Madens Verden)
Earl Grey muffins med brombÌr og flødeostfrostingEarl Grey muffins med brombÌr og flødeostfrosting
Earl Grey muffins med fyld af brombÌrcreme og toppet op med flødeostfrosting. Det er verdens lÌkreste cupcakes med en perfekt kombination af syre og sødme.(Madens Verden)
Citronmuffins - nemme cupcakes med citron!Citronmuffins - nemme cupcakes med citron!
Min opskrift pĂĽ citronmuffins, der er nemme cupbakes bagt med citron. Kagerne er lette at bage, og de pyntes med glasur og reven citronskal.(Madens Verden)
Chokolade cupcakesChokolade cupcakes
Chokolade cupcakes som holder sig saftige og svampede. Opskrift pĂĽ de bedste og nemmeste cupcakes pĂĽ kakao - top dem evt. med frosting eller ganache(Louiogbearnaisen)
Edderkop-cupcakesEdderkop-cupcakes
Halloween er en fin anledning til at bage sjove og lidt uhyggelige kager. Prøv de her frÌkke edderkop-cupcakes, de vÌkker smil hos büde børn og voksne.(Louiogbearnaisen)
ChokoladecupcakesChokoladecupcakes
Lækre chokoladecupcakes med en top af chokoladeganache. Cupcakes´ene er dejlig svampede, næsten rå i midten som man kender det fra de svenske "kladdkaka".(Karolines Køkken)
Chokoladecupcakes med smørcremeChokoladecupcakes med smørcreme
De lækre cupcakes kendt fra reklamen fra Butterlane konditoriet i New York. Her går smag og udseende op i en højere enhed!(Karolines Køkken)
Chokolade CupcakesChokolade Cupcakes
Opskrift pü lÌkre saftige chokolade cupcakes med chokoladestykker af büde hvid og mørk chokolade - sü lÌkkert og opskriften für du her(Valdemarsro)
SmørcremeSmørcreme
Smørcreme kan bruges som fx frosting til cupcakes eller lægges som et lækkert lag i en kage. Vælg selv om du foretrækker den klassiske smørcreme eller en bestemt smagsvariant.(Karolines Køkken)
Cappuccino cupcakesCappuccino cupcakes
LĂŚkre, svampede chokolade cupcakes med kaffe frosting. Server dem i en rigtig kop, sĂĽ de ligner en cappuccino. Find opskrift og billeder her.(Louiogbearnaisen)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes