Vi fandt 63 opskrifter med søgeordet form:
Kanelsnegle i fadKanelsnegle i fad
Kanelsnegle i fad eller bradepande bliver lækre og snaskede fordi formen holder på fyldet. Opskrift på nemme kanelsnegle med masser af fyld.(Louiogbearnaisen)
SuppebrødSuppebrød
Små lækre brød til suppen - dejen kan formes på et utal af måder, så find en, der passer godt til dig.(Karolines Køkken)
Hjemmelavet æggesalat - den eneste opskrift du behøverHjemmelavet æggesalat - den eneste opskrift du behøver
Påsken og dens mange påskefrokoster er lige om hjørnet. Du har formentlig smagt den færdiglavede udgave fra Gråsten eller K-salat, men det tager kun 15 min. at lave din æggesalat og så har tilmed mulighed(Gastromand.dk)
Gastromand goes Tapas V: Grillede asparges med manchegoGastromand goes Tapas V: Grillede asparges med manchego
Hver gang jeg besøger Spanien, så skal der tapas på bordet, og jeg bliver inspireret hver gang. Tapas er i mine øjne superlækkert og meget uformel mad. Bliver du ikke mæt, bestiller du bare noget(Gastromand.dk)
Groft speltbrød med æbleternGroft speltbrød med æbletern
Friskbagt brød til fx brunch...uhm! Brødene laves helt færdige i formene, koldhæver i køleskabet natten over og bages næste morgen.(Karolines Køkken)
Grove brød med brus, feta og friske krydderurterGrove brød med brus, feta og friske krydderurter
Jeg er blevet åndssvag glad for mine nye brødform, som giver de fineste små brød. Jeg har jo stadig nogle dage med forelæsninger og timer inden eksamen, så lidt til madpakken skal der til. Og hvad bedre end brød med fyld? De er bare lige til, at hive med i tasken og så er der serveret (:...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
SolsikkebrødSolsikkebrød
Let bagt brød i en anderledes form. Server det koldt med smør og ost til.(Karolines Køkken)
KvarkfranskbrødKvarkfranskbrød
Lyst og sprødt franskbrød - kan formes efter ønske eller bages i form.(Karolines Køkken)
KardemommefondantKardemommefondant
Formidabel chokoladekage, der med sit flydende indre vil gøre indtryk på de fleste.(Karolines Køkken)
Pasta med hvidløgssauce og olivenPasta med hvidløgssauce og oliven
Prøv denne lækre opskrift på pasta med hvidløgssauce og oliven. Hvidløgssaucens cremede smag komplimenterer kyllingefileterne og skaber en formidabel ret!(Karolines Køkken)
Hurtig kimchi toastHurtig kimchi toast
Fermentering har igen fundet vej til de danske køkkener. Her er en lækker "fermenteret" toast, i form af en toast med Kimchi. Kimchi er den asieatiske udgave af vores egen fermeterede kål - surkål.(Karolines Køkken)
Svenske KanelbullarSvenske Kanelbullar
“I al det uendelige snevejr, er det bedste tidsfordriv bagning. Opskriften her er et gammelt svensk udklip. Bollerne laves ligesom kanelsnegle, men er mindre fine i udformningen. Den korte side, skal ikke være mere en max. 20 cm i bredde og tykklse af den udrullede dej skal være noget tykkere end til        ...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Cremet svampesuppe med ravioliCremet svampesuppe med ravioli
Svampesuppe med masser af smag og fylde - her i form af friske raviolier. (Karolines Køkken)
Helstegt kylling med ramsløgpesto og puylinserHelstegt kylling med ramsløgpesto og puylinser
RAMSLØG! Følger du lidt med på de danske madblogs, har du formentligt stiftet bekendtskab med Danmarks svar på hvidløg, som enhver madblogger med respekt for sig selv har været ude og plukke på sit eget(Gastromand.dk)
Chokoladekage med kakaomarengsChokoladekage med kakaomarengs
Den bedste chokoladekage med rigtig chokolade - bagt i springform. Server fx chokoladekagen som en nem dessert med frisk frugt og is.(Louiogbearnaisen)
BrusebadsbollerBrusebadsboller
Navnet brusebadsboller henviser til, at du former bollerne om aftenen og lader dem hæve natten over i køleskabet . Mens du er i brusebad, bager du dem....og vupti er der nybagte boller til morgenmad.(Karolines Køkken)
Spaghetti og kødsauce med balsamicoSpaghetti og kødsauce med balsamico
På italiensk hedder kødsaucen ragù. Som oftest i Italien er der regionale forskelle, men saucen indeholder altid en eller anden form for kød, grøntsager og en væde som kan være vin, bouillon, tomat eller lignende.(Karolines Køkken)
KartoffelkagerKartoffelkager
Kartoffelkagen er en af de gode klassiske flødeskumskager. Den hedder kartoffelkage, fordi den ligner en kartoffel i formen. Ikke to kartofler er ens - så det behøver kartoffelkagerne heller ikke at være.(Karolines Køkken)
Tærtedej - til søde tærterTærtedej - til søde tærter
Dejlig nem hjemmelavet tærtedej - til søde tærter. Du kan trykke dejen ud i formen med fingrene eller rulle den ud med en kagerulle, alt efter hvad du foretrækker.(Karolines Køkken)
Rismousse med kold appelsinsauceRismousse med kold appelsinsauce
Risalamande i fast form. Et sjovt alternativ til den klassiske servering.(Karolines Køkken)
KartoffelpizzaKartoffelpizza
Hvid pizza er en lidt alternativ pizza uden tomatsauce - Her i form af en utrolig lækker kartoffelpizza. Pynt med rosmarin. (Karolines Køkken)
Thorsten Schmidts Svensk elg med friteret mos, rødgran-emulsion og svampereduktionThorsten Schmidts Svensk elg med friteret mos, rødgran-emulsion og svampereduktion
Først gav han os sit take på en "jysk" forret i form af Limfjordshummer med hyben og porcheret æggeblomme. Nu er det blevet tid til 2. del i Thorsten Schmidts Gastromand-trilogi.     Rensdyrlav teknisk set er en(Gastromand.dk)
Grovboller i formeGrovboller i forme
De rustikke boller er bagt i små aluforme, så de får en facon som paddehatte - det vækker glæde.(Karolines Køkken)
Perfekt stegt RoastbeefPerfekt stegt Roastbeef
Hvad skal vi med en opskrift på noget så kedeligt som roastbeef på Gastromand - tænker du... Jo det skal jeg fortælle dig: Jeg kunne ikke finde opskriften på den perfekte roastbeef på nettet, hvilket formentligt(Gastromand.dk)
Thorsten Schmidts Iskold popkorn af umodne kornplanterThorsten Schmidts Iskold popkorn af umodne kornplanter
Først en forret i form af Limfjordshummer, derefter en hovedret i form af svensk elg og nu en dessert bestående af popkorn til at afslutte Thorsten Schmidts Gastromand-trilogi. Jo manden er og bliver et legebarn(Gastromand.dk)
Krydrede CheddarmuffinsKrydrede Cheddarmuffins
Begrebet “second breakfast” er noget jeg praktiserer i stor stil, når jeg har sene mødetider på studiet. Desværre har dette modul budt på ubehagelige mange tidlige morgener, så da jeg endelig havde en formiddag for mig selv i sidste uge, så blev den udnyttet. Til second breakfast for fuld skrue. Lækre, svampede muffins. Perfekt til...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Bagte rodfrugter med kylling og olivenBagte rodfrugter med kylling og oliven
En herlig ovnret med de skønne danske rodfrugter, piftet op med lidt inspiration fra landene omkring Middelhavet i form af oliven og olivenolie.(Karolines Køkken)
Romantisk morgenmad og hjertetoast med ægRomantisk morgenmad og hjertetoast med æg
Disse søde brød med æg i hjerteform er slet ikke til at stå for og de er et hit både til valentines dag og til enhver romantisk morgenmad - se opskrift(Valdemarsro)
Påskefrokost: Urtegravad laks med limecremePåskefrokost: Urtegravad laks med limecreme
Efter en omgang med sild, er vi nu klar til anden omgang af Restaurant Kronborgs treenighed af påskesmørrebrød. Vi bliver i vandet, og spiller ind med endnu en let-twistet klassiker, i form af gravad laks. At grave(Gastromand.dk)
Sprød kartoffelpizzaSprød kartoffelpizza
Super lækker hjemmelavet pizza til en god sommerdag - og igen en pizza fra det kødfri vegetariske univers, som seneste Pizza Quattro Formaggi Inden du kommer for godt i gang med opskriften, så vi du opdage,(Gastromand.dk)
MaskerademaskeMaskerademaske
Fine små brød formet som masker og pyntet i forskellige farver. Det er sjovt til fastelavnsfesten.(Karolines Køkken)
Pizza Quattro FormaggiPizza Quattro Formaggi
Vi tager lige en hurtig pizza til sommervarmen - den er nem, top lækker og kræver minimal forberedelsestid. Pizza Quattro Formaggi - eller pizzaen med 4 forskellige oste. Er du vild med ost, er dette en(Gastromand.dk)
Kartoffelsuppe med spinat, perlespelt og chorizoKartoffelsuppe med spinat, perlespelt og chorizo
Kartoffelsuppe med masser af fylde fra porrer, spinat og perlespelt - og spicy topping i form af ristet chorizo. (Karolines Køkken)
Kanelsneglekage bagt i formKanelsneglekage bagt i form
Opskrift på bløde, amerikanske cinnemon buns bagt i form.(Louiogbearnaisen)
Cheese dogsCheese dogs
Gourmet hotdogs har efterhånden fået mange ansigter. Her bliver den serveret med masser af umami smag i form af to slags ost, soltørrede tomater - og en pølse, selvfølgelig.(Karolines Køkken)
Stegt Flæsk SlidersStegt Flæsk Sliders
Vi kender det alle, right? En gang imellem popper der en idé op, som straks efterfølges af et ”hvorfor fa’en har jeg ikke tænkt på det tidligere”…og et ynkeligt forsøg på en jubelscene i form(Gastromand.dk)
BanditbrødBanditbrød
Sjove brød i alverdens former og afskygninger - det er dig, der bestemmer. Børnene vil elske dem!(Karolines Køkken)
Pirogger med mandler og hot salsaPirogger med mandler og hot salsa
Lækre trekantede brød med fyld er perfekte til buffetbordet - både formiddag, eftermiddag og aften.(Karolines Køkken)
Små mandelbrød med saltet toppingSmå mandelbrød med saltet topping
Jeg har rigtig længe lurret på en form til små rugbrød og lige pludselig lå den i Netto! Så den måtte med hjem til de 117 andre forme jeg har.. Der var ikke rigtig plads i mine skabe til formen (!), så i stedet for at spekulerer på det problem, kunne den proppes med brød...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Mini pissaladiere med blåskimmelostMini pissaladiere med blåskimmelost
Superlækre - både lune og kolde. Du kan udstikke pizzadejen, i den form du har lyst.(Karolines Køkken)
KransekagetoppeKransekagetoppe
Små fine petit fours i form af lækre kransekagetoppe er perfekte til champagnen nytårsaften og så er de nemme at lave - få opskrift her(Valdemarsro)
3 slags laks3 slags laks
Laks smager dejligt på mange måder og former. Prøv denne tallerken med både røget, bagt og råmarineret laks.(Karolines Køkken)
Chokoladesmurte mazarintærter med mascarponecreme og stikkelsbærtopChokoladesmurte mazarintærter med mascarponecreme og stikkelsbærtop
2. udgave af weekendens kage – mazarinkage bagt i små tærteforme og pyntet til den helt store guldmedajle. Jordbærtærter er begyndt, at snige sig ind i bagerens vinduer og jeg har da også sat de første 10 næse-aftryk i længsel. Sådan en tærte er nemlig ret højt oppe på min kage-yndlings-liste. Men jordbærtærter kan også...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Jordbærdessert med vaniljesauce og jordbærsirupJordbærdessert med vaniljesauce og jordbærsirup
Jordbær med fløde - en klassisk dansk dessert! Her med et moderne twist i form af vaniljesauce, jordbærsirup, mørk chokolade og selvfølgelig masser af friske jordbær.(Karolines Køkken)
JordbærispindeJordbærispinde
Lækre hjemmelavede vaniljeispinde med jordbærmarmelade - eller hvilken som helst anden marmelade. Har du ikke ispindeforme, kan ispindene laves i plastikkopper.(Karolines Køkken)
HavrebrødHavrebrød
Mangler du et sundt og lækkert alternativ til brødkurven? Så denne lækre opskrift på havrebrød. Brødet kan også bages uden forme.(Karolines Køkken)
Kold kartoffelsalat med ymerKold kartoffelsalat med ymer
Klassisk kold kartoffelsalat med knas på toppen i form af sprødristet bacon og agurk.(Karolines Køkken)
SneglekageSneglekage
Sneglekage af lækre hjemmebagte kanelsnegle lagt tæt sammen i en form og bagt som én skøn kage - SÅ lækkert og opskriften får du lige her(Valdemarsro)
PizzasneglePizzasnegle
Pizzasnegle er altid et hit i madpakken. Disse pizzasnegle er bagt i muffinforme og sammen med masser af frugt, grønt og andre gode sager kan pizzasneglene være med til at give de små et "kram i madpakken".(Karolines Køkken)
Julechokoladekage med flødebolleskumJulechokoladekage med flødebolleskum
Dejlig tæt og svampet chokoladekage med appelsin og flødebolleskum. Form skummet som et snelandskab og pynt det med grantræeer, snebolde og snemænd.(Karolines Køkken)
GremolataGremolata
Den klassiske italienske gremolata består af persille, hvidløg og citronskal. Denne gremolata har det hele, men med et lille twist i form af saltmandler.(Karolines Køkken)
Små ostesouffléerSmå ostesouffléer
Velsmurte souffléforme gør det nemt at lykkes. Server straks.(Karolines Køkken)
The Snickers MilkshakeThe Snickers Milkshake
Har du styr på dit helbred? Er du i nogenlunde form? Hvis ikke, så skynd dig væk! Denne er ikke for sarte kroppe og sjæle. Hvis du alligevel vover dig ud i den så sørg(Gastromand.dk)
Små sprøde kokosmakronerSmå sprøde kokosmakroner
Tag ungerne med i køkkenet og lad dem hjælpe med at forme toppene - og evt. dryppe bundene i chokolade. (Karolines Køkken)
Kransekage til nytårKransekage til nytår
Kransekagen er en festlig indslag, som de fleste forbinder med nytårsaften. Og hvorfor ikke forme det nye års tal i kransekage? En talkage i kransekage er en festlig måde at hylde det nye årstal.(Karolines Køkken)
Frikadeller: Undgå disse 5 fejl og få opskriften på perfekte frikadellerFrikadeller: Undgå disse 5 fejl og få opskriften på perfekte frikadeller
Dellen, Dunserne eller blot Frikadeller - kært barn mange navne, og i stort set alle danske hjem findes der er en "Frikadellemester". Du tænker allerede på en bestemt person - formentlig en af familiens ældre(Gastromand.dk)
Tyrkisk pastasalatTyrkisk pastasalat
Puntalette eller risoni er små pasta formet som ris. Meget populært i salater eller supper.(Karolines Køkken)
MorgenmadscookiesMorgenmadscookies
Prøv en anderledes myslibar. Cookies med havregryn, nødder og chokolade er nemt og lækkert tilbehør til brunch eller en formiddagssnack. Find morgenmadsopskrifter her.(Louiogbearnaisen)
Upside down kageUpside down kage
Upside down kagen minder om den franske klassiker tarte tatin, dog med en rørt kagedej i stedet for mørdej. Fælles for både en upside down kage og tarte tatin er, at de begge har karamelliseret frugt i bunden af en kageform og dejen oven på.(Karolines Køkken)
Hjemmelavede påskeægHjemmelavede påskeæg
Store hjemmelavede påskeæg af marcipan, chokolade og nougat. De flotte påskeæg kan laves i alle mulige størrelser og former. Få opskriften her.(Karolines Køkken)
Hjemmelavet is med matchaHjemmelavet is med matcha
Matcha er japansk grøn the i pulverform. Er du vild med matcha, så vil du elske disse hjemmelavede ispinde! Pynt matcha isene med hvid chokolade og grønne pistaciekerner.(Karolines Køkken)
Cannelloni med hytteost, feta og skinkeCannelloni med hytteost, feta og skinke
Jeg befinder mig i Berlin, drikker virkelig meget pæn kaffe, stirrer på hippe mennesker og har det egentlig ganske udmærket. Okay, formidabelt godt – det bliver ikke meget bedre. Der er lige omtrent sommer-grader på disser kanter og min kuffert er ikke helt gearet til det. Mine obligatoriske sorte jeans (og jeg under) lider i...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Apple Hand Pies | Små æbletærter med karamelApple Hand Pies | Små æbletærter med karamel
Små æbletærter med fyld af æble og karamel. Opskrift på nem og lækker æbletærte i miniform - perfekt til at have med på tur. Opskrift + billeder æbletærte(Louiogbearnaisen)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes