Vi fandt 18 opskrifter med søgeordet snaps:
Facts om snaps:
Snaps er en nordeuropæisk brændevinstype. Der findes såvel fabriks- som hjemmefremstillede snapse. I en dansk sammenhæng er snaps, brændevin og akvavit i det store og hele synonyme. Ved snaps eller akvavit forstås i dag især en krydret brændevin, som er destilleret fra gæret mæsk af korn eller kartofler.
Snaps til julefrokost: Snaps med pebermyntestokke + snaps med dild og citronSnaps til julefrokost: Snaps med pebermyntestokke + snaps med dild og citron
Hjemmelavet snaps til julefrokost på 2 min. Lav en snaps til sild med dild og citron eller en flot lyserød snaps med pebermyntesmag - lækker til drinks(Louiogbearnaisen)
Æblesnaps med rosmarin og ingefær (+ video)Æblesnaps med rosmarin og ingefær (+ video)
Lav selv en hjemmelavet snaps med frugt til efterår og jul. Hurtig og nem opskrift på æblesnaps med rosmarin og ingefær, som er klar på en 2 uger.(Louiogbearnaisen)
Svenske ostekager med bærtopSvenske ostekager med bærtop
Hytteost, mandler og æggesnaps bliver til disse dekorative små ostekager.(Karolines Køkken)
Hjemmelavet snaps med stikkelsbær, rabarber eller mojito + champagnedrinksHjemmelavet snaps med stikkelsbær, rabarber eller mojito + champagnedrinks
Det er nemt at lave din egen snaps. Lav selv en frisk sommer snaps med rabarber, stikkelsbær eller lime og mynte. Brug din snaps i drinks og cocktails(Louiogbearnaisen)
Cocktail of the month; Påske-BandittenCocktail of the month; Påske-Banditten
Påskefrokosten - indbegrebet af godt dansk smørrebrød, læskende dansk øl samt iskold nordisk snaps. Tillad mig at byde på endnu en fast del af konceptet - en pivfræk Påskecocktail. Kan bruges før, under og efter enhver(Gastromand.dk)
Mand – lav din snaps!Mand – lav din snaps!
Vinter er ved at blive til forår og inden længe står påskefrokosten for døren. I den forbindelse er vi glade og stolte over at kunne præsentere endnu en ny blogger her på Gastromand.  Giv en hånd(Gastromand.dk)
Hjemmelavet Porsesnaps – fordi du kan!Hjemmelavet Porsesnaps – fordi du kan!
Sidst afstedkom hans opskrift på hjemmelavet snaps en storm af kommentarer, så hvorfor ikke fortsætte successen? Gi' den op for endnu en omgang med Mads Madglad! Julen er godt nok overstået, men det er ingen undskyldning(Gastromand.dk)
JulesnapsJulesnaps
Skøn opskrift på nem hjemmelavet julesnaps - skøn ide og virkelig lækker smag til kryddersnaps som er perfekt til jul og julefrokost(Valdemarsro)
Marinerede Sild ala GastromandMarinerede Sild ala Gastromand
I løbet af december vil vi i en alternativ adventskalender give dig 4 opskrifter til julefrokosten - direkte til dig fra vores nye kogebog. Fordi du fortjener det! Ingen julefrokost uden sild og snaps - så(Gastromand.dk)
Ostefondue med snapsOstefondue med snaps
Brug alle slags grøntsager og brød til at dyppe i fonduen - det smager dejligt.(Karolines Køkken)
Nytårscocktail med mynte, granatæble og snapsNytårscocktail med mynte, granatæble og snaps
Skøn nytårscocktail med granatæble mynte og snaps - ideer og inspiration til at lade snaps indgå i cocktails og barskabet - læs med her(Valdemarsro)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes