Vi fandt 17 opskrifter med søgeordet 🍔 hamburgerryg:
Hamburgerryg sous vide - inkl. tid og temperaturHamburgerryg sous vide - inkl. tid og temperatur
Hamburgerryg sous vide er den perfekte måde at tilberede hamburgerryggen på. Metoden gør, at kødet bliver saftigt og mørt - og det tager 4 timer.(Madens Verden)
Perfekt hamburgerryg i ovn (se billeder)Perfekt hamburgerryg i ovn (se billeder)
Hamburgerryg i ovn er en saftig måde at stege kødet på. I stedet for at koge din hamburgerryg er det nemt, at lave den i ovnen.(Madens Verden)
Hamburgerryg med grønlangkål opskriftHamburgerryg med grønlangkål opskrift
Se hvordan du laver en kogt hamburgerryg med grønlangkål som retten skal laves. God til nytårsaften - eller når du har lyst til denne klassiker.(Madens Verden)
Kogt hamburgerryg med stuvet spinat og grøntsagerKogt hamburgerryg med stuvet spinat og grøntsager
Den bedste opskrift på kogt hamburgerryg med lækkert tilbehør i form af stuvet spinat, dampede gulerødder og grønne bønner.(Madens Verden)
Glaseret hamburgerryg (bedste metode)Glaseret hamburgerryg (bedste metode)
Glaseret hamburgerryg skal laves på denne måde. Kog i 40 minutter, lad hvile i 10, og glasér i ovnen i 15 minutter. Så er den perfekt!(Madens Verden)
Gastromands hjemmelavede Italiensk salatGastromands hjemmelavede Italiensk salat
Julefrokosterne er lige rundt om hjørnet og det er ensbetydende med solid dansk mad og ikke nødvendigvis højgastronomi. Læs også: Hjemmelavet karrysalat En go' hjemmelavet italiensk salat jazzer enhver hamburgerrygsmad op - og sådan er det bare! Og(Gastromand.dk)
Sandwich med flødeost og hamburgerrygSandwich med flødeost og hamburgerryg
lækker mad til madpakken eller picnicturen.(Karolines Køkken)
KartoffelgrydeKartoffelgryde
Kartoffelgryde med knoldselleri og porre er cremet og lækker - og nem at tilberede. Retten smager godt til fx medister eller hamburgerryg. (Karolines Køkken)
Stuvede bønner - opskrift på grønne bønner i hvid sovsStuvede bønner - opskrift på grønne bønner i hvid sovs
Min opskrift på stuvede bønner, der er grønne bønner, som laves i en hvid sovs. Bønnerne passer perfekt som tilbehør til eks. hamburgerryg.(Madens Verden)
Tilbehør til hamburgerryg - her er 5 forslagTilbehør til hamburgerryg - her er 5 forslag
Her får du fem forslag til tilbehør til hamburgerryg, og du kan blandt andet servere stuvede bønner, perlebygsalat eller grønlangkål til kødet.(Madens Verden)
Hamburgerryg i stegeso med grøntsager i bundenHamburgerryg i stegeso med grøntsager i bunden
Med denne opskrift på hamburgerryg i stegeso får du et meget mørt stykke kød, og du laver retten med grøntsager i bunden. Et komplet måltid.(Madens Verden)
Glaseret hamburgerryg med dampet grøntGlaseret hamburgerryg med dampet grønt
Server en dejlig klassisk ret: Glaseret hamburgerryg med kartofler, dampet grønt og mælkesauce. (Karolines Køkken)
Hamburgerryg kogetid (guide til kogning)Hamburgerryg kogetid (guide til kogning)
Her kan du se præcist hvordan du koger en hamburgerryg, så kødet ikke bliver tørt og kedeligt. Komplet guide med den korrekte kogetid og gode tips.(Madens Verden)
Glaseret skinke og hamburgerrygGlaseret skinke og hamburgerryg
Glaseret skinke er en klassiker i det traditionelle danske køkken og til julefrokostbordet - her får du en skøn velsmagende opskrift(Valdemarsro)
Hamburgerryg Hamburgerryg
Hamburgerryg er en gammel, dansk klassiker, og denne kogte hamburgerryg er med garanti et hit på middagsbordet. (Karolines Køkken)
Hamburgerkoteletter i fad med tomatflødesovsHamburgerkoteletter i fad med tomatflødesovs
Her får du min opskrift på hamburgerkoteletter i fad med en lækker tomatflødesovs. Koteletterne skæres af hamburgerryg og steges i ovnen.(Madens Verden)
Stuvet spinatStuvet spinat
En super hurtig og nem måde at få spist en masse spinat på! Server den flødestuvede spinat som tilbehør til fx kogt hamburgerryg eller stegt laks. (Karolines Køkken)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes