Vi fandt 9 opskrifter med søgeordet romkugle:
Studenterbrød med Nutella (opskrift på luksusudgaven)Studenterbrød med Nutella (opskrift på luksusudgaven)
Her får du min opskrift på verdens bedste studenterbrød, der laves med Nutella. En sprød linsedej i bunden, luksus romkugledej i midten og glasur på toppen.(Madens Verden)
Romkugle snitter - nemme kager med romkugledejRomkugle snitter - nemme kager med romkugledej
Her får du min opskrift på romkugle snitter, og de behøver næsten ikke yderligere præsentation. Med romkugledej, mørdej, hindbærmarmelade og glasur. Mums.(Madens Verden)
Romkugler - verdens bedste romkugle med NutellaRomkugler - verdens bedste romkugle med Nutella
Min opskrift på verdens bedste romkugler med Nutella, og de er nemme at lave. Hjemmelavede luksus trøfler som du aldrig har smagt bedre.(Madens Verden)
Luksus romkuglerLuksus romkugler
Opskrift på luksus romkugler med hindbærmarmelade, kakao og rom(Louiogbearnaisen)
RomkuglerRomkugler
Romkugler er så lækre og nemme at lave selv - brug en god kage som basis og gerne forskellige gode rester og så får du opskriften her(Valdemarsro)
RomkuglerRomkugler
Står du med en kagerest, du ikke ved, hvad du skal bruge til? Lav hjemmelavede romkugler med opskriften her! Uhm!(Karolines Køkken)
Havregrynskugler a la romkuglerHavregrynskugler a la romkugler
Havregrynskugler lavet med bl.a. marmelade, hvilket drejer dem i retningen af romkugler - ikke mindst hvis der tilsættes rom eller romessens!(Karolines Køkken)
TrøflerTrøfler
Trøfler er egentlig små romkugler lavet på kagerester. Her er de trillet i kokos, men de kan også trilles i fx krymmel eller kakaopulver.(Karolines Køkken)
StudenterbrødStudenterbrød
Når den lækre hjemmebagte kage ikke længere er helt på toppen - så frys den og tryl den senere om til studenterbrød, romkugler, trøfler eller snøfler - kært barn har mange navne.(Karolines Køkken)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes