Vi fandt 86 opskrifter med søgeordet perl:
CitrondressingCitrondressing
Helt enkel og superlækker citrondressing til fx salat, nye kartofler eller fisk. Skift salt og peber ud med lidt sukker og du har en dejlig citrondressing til fx frugtsalat og kage.(Karolines Køkken)
Bønnedip med gnavegrøntBønnedip med gnavegrønt
Superlækkert alternativ til chips og dip. Kombinationerne er mange. Selv mosen kan du krydre efter egne smagsløg. (Karolines Køkken)
Løg- og rødkålssalat med sprøde ostebollerLøg- og rødkålssalat med sprøde osteboller
Man kan godt blive lidt afhængig af de superlækre osteboller. Grapefrugternes let bitre og syrlige smag matcher ostebollernes fedme på bedste vis. Server salaten som en dejlig ret til frokost eller brug den som forret.(Karolines Køkken)
Panko kylling med perlespeltsalatPanko kylling med perlespeltsalat
Lækre kyllingestykker stegt i pankorasp og citronskal serveret med en fyldig perlespeltsalat.(Karolines Køkken)
Bønnesalat med 2 x rugBønnesalat med 2 x rug
Perlerug og ristet rugbrød giver det sprøde bid i bønnesalaten. Dijonnaise giver et spark til smagen.(Karolines Køkken)
Salat med jordbær og grillede grøntsagerSalat med jordbær og grillede grøntsager
Ahhh....jordbær! De er også dejlige i en salat. Og sammen med grillede grøntsager, er der sommerstemning over hele linien. Prøv den også med nye kartofler i stedet for perlespelt.(Karolines Køkken)
Salat med karry-rug og stegt paneerSalat med karry-rug og stegt paneer
En lækker mættende salat med kogt perlerug, knasende grøntsager og et dejligt stykke stegt paneer. Lav evt. paneer osten dagen før.(Karolines Køkken)
Rabarberkage i bradepandeRabarberkage i bradepande
En superlækker og frisk rabarberkage i bradepande. Nemt med en rabarberkage i bradepande, hvis du bager til mange. Vi serverer rabarberkagen i bradepande med flødeskum til.(Karolines Køkken)
Gastromand goes Tapas V: Grillede asparges med manchegoGastromand goes Tapas V: Grillede asparges med manchego
Hver gang jeg besøger Spanien, så skal der tapas på bordet, og jeg bliver inspireret hver gang. Tapas er i mine øjne superlækkert og meget uformel mad. Bliver du ikke mæt, bestiller du bare noget(Gastromand.dk)
Lun blomkålssalat med granatæbledressingLun blomkålssalat med granatæbledressing
Enkel og mættende salat med perlespelt og blomkål. Kan spises som selvstændig ret eller som tilbehør med fx brød og/eller kød.(Karolines Køkken)
Fluffy pancakesFluffy pancakes
Fluffy pancakes eller soufflé pancakes er en superlet pandekage. Den har lidt facon som en amerikansk pandekage, men er bare meget mere luftig og souffléagtig. Og fordi de fluffy pancakes er som soufflé, skal de også spises her og nu, hvis I vil have glæde af luftigheden.(Karolines Køkken)
PåskekyllingerPåskekyllinger
Man kan lave påskekyllinger af perler, i karton, man kan hækle påskekyllinger og man kan tegne dem. Og så kan man selvfølgelig også lave påskekyllinger i marcipan.(Karolines Køkken)
Lun oste- og broccolisalatLun oste- og broccolisalat
Broccolisalat er altid et hit. Prøv den i en ny udgave med perlespelt, salatost og valnødder. En virkelig god broccolisalat som mætter.(Karolines Køkken)
Lun perlespeltsalat med stegte æblerLun perlespeltsalat med stegte æbler
Stegte æbler og løg i en salat giver en ny smagsoplevelse.(Karolines Køkken)
Nordisk cremet bygotto Nordisk cremet bygotto
Det er risotto på den nordiske måde. Bygotto er en skøn vegetarisk ret med cremet hytteost og perlebyg.(Karolines Køkken)
Fransk galette med cremefraicheFransk galette med cremefraiche
Galetten består af en gærdej smurt med cremefraiche, appelsinskal og perlesukker. Serveres lun til te eller på et brunchbord.(Karolines Køkken)
Asparges tapasAsparges tapas
En superlet og fin, lille anretning til dine gæster.(Karolines Køkken)
Aspargessalat med perlespelt og kyllingAspargessalat med perlespelt og kylling
De hvide asparges er en delikatesse, som du ikke må gå glip af. Her er de med i en dejlig salat sammen med bl.a. gylden stegt kylling, perlespelt og salatost.(Karolines Køkken)
Victoriafisk og tabbouleh på perlerugVictoriafisk og tabbouleh på perlerug
Den grove salat er både sprød, blød og syrlig og går godt til den krydrede fisk. mmm - velbekomme!(Karolines Køkken)
Grønne asparges med rørt stenbiderrognGrønne asparges med rørt stenbiderrogn
Prøv at lave denne superlækre rogncreme til grønne asparges, når stenbiderrognen er i sæson.(Karolines Køkken)
Grillet gedeost med jordbær og balsamicoGrillet gedeost med jordbær og balsamico
Opskrift på en lækker appetizer med grillet gedeost og jordbær - toppet med smukke balsamico perler og helt perfekt til en skøn sommerdag(Valdemarsro)
Tomatsalat med grillet aubergine og balsamicoperlerTomatsalat med grillet aubergine og balsamicoperler
Lækker tomatsalat med grillet aubergine og squash - en perfekt sommerret som tilbehør til grill og sommerens skønne måltider - få opskrift her(Valdemarsro)
Frittata med perlespelt, svampe og hytteostFrittata med perlespelt, svampe og hytteost
Frittata er en stor og åben omelet. Her er den fyldt med perlespelt og hytteost. Uhm...sund og nemt.(Karolines Køkken)
Sandwich med chilispread og lynsyltede grøntsagerSandwich med chilispread og lynsyltede grøntsager
En superlækker sandwich med lidt af det hele.....syrligt fra de lynsyltede grøntsager, lidt stærkt fra chilispreaden, lunt fra skinkeschnitzlerne og cremet fra avocadoen.(Karolines Køkken)
Sushibowl – sushisalat med tangperlerSushibowl – sushisalat med tangperler
Hurtig og lækker sushisalat med laks - perfekt som en nem hverdagsret og en hurtig og lækker måde at servere en sushi bowl - få opskrift her(Valdemarsro)
Frugtmix til kvark med kernerFrugtmix til kvark med kerner
Små stykker frugt nydes sammen med perlespelt kogt i appelsinsaft og vendt i kvark. Om sommeren kan du erstatte sharonfrugter og druer med fx blåbær og jordbær eller hindbær.(Karolines Køkken)
Bagt rodfrugtsalat Bagt rodfrugtsalat
Dejlig nem ret med masser af grønt, perlespelt, sennepsdressing og salatost.(Karolines Køkken)
Dessertgrød af perlebyg, hytteost og bagte blommer Dessertgrød af perlebyg, hytteost og bagte blommer
Desserten leder tankerne hen på risalamande, men er så alligevel helt sin egen... Kogte korn blandet med flødeskum er generelt en ret uimodståelig kombination! Her har vi lavet den i en nordisk udgave med byg, blommer og hytteost.(Karolines Køkken)
Gin & Tonic til NytårsaftenGin & Tonic til Nytårsaften
Nytårsaften er lig med god mad og især drikke, hvis man spørger vores egen hus-bartender Morten Krag; "Nytårsaften skal være en fest i selskab med gode venner og familie. Der skal indtages kulinariske perler samt ekstravagante(Gastromand.dk)
Finskbrød – i 4 varianterFinskbrød – i 4 varianter
Sprøde og lækre klassiske finskbrød er en dejlig julesmåkage - udover det tradtionelle drys af perlesukker får I tip til fire varianter til topping her(Valdemarsro)
Speltotto og lun savojkålssalatSpeltotto og lun savojkålssalat
Vi kender risottoen. Speltottoen er lidt i samme dur, men lidt grovere, da der er brugt perlespelt, som er let polerede kerner. Speltottoen får sin dejlige smag fra bl.(Karolines Køkken)
Hytteost-alamandeHytteost-alamande
En skøn dessert med skyr, hytteost og perlespelt som minder om den klassiske rislamande - på den sunde måde.(Karolines Køkken)
One pot med kål og perlerOne pot med kål og perler
One pot gryderetter kan laves på adskillige måder - fælles for dem er at alt kommer i gryden på samme tid. Det er nem og lækker aftensmad på en hverdagsaften - og med minimal opvask.(Karolines Køkken)
Seared tun på perlespelt og med wasabidressingSeared tun på perlespelt og med wasabidressing
Saftig stegt tun, en god lidt skarp dressing og en fyldig og mættende salat med bl.a. savojkål. En dejlig enkel ret, hvor der ikke mangler noget.(Karolines Køkken)
Wraps med roastbeef og hytteostWraps med roastbeef og hytteost
Wraps med roastbeef og hytteost er superlækre. Lige til at tage med.....(Karolines Køkken)
Hytteostdessert med bær og knasHytteostdessert med bær og knas
Nem lille dessert med perlebyg, hytteost og flødeskum. Server med hindbærcoulis og friske bær.(Karolines Køkken)
Fyldte peberfrugter - af en rest kødsauce og perlespeltFyldte peberfrugter - af en rest kødsauce og perlespelt
Undgå madspild og brug nogle af dine gode rester til en dejlig ny ret. Fyld peberfrugter med en rest kødsauce og kogt perlespelt. Du undgår madspild, det er nemt og smager dejligt.(Karolines Køkken)
Kartoffelsuppe med spinat, perlespelt og chorizoKartoffelsuppe med spinat, perlespelt og chorizo
Kartoffelsuppe med masser af fylde fra porrer, spinat og perlespelt - og spicy topping i form af ristet chorizo. (Karolines Køkken)
Kefir med gryn, rug og quinoaKefir med gryn, rug og quinoa
Kefir til morgenmad er en god start på dagen - server den iskolde og perlende kefir i selskab med gryn, rug, quinoa og friske bær.(Karolines Køkken)
Perlebyg i nøddeskumPerlebyg i nøddeskum
En nyfortolkning af risalamanden med perlebyg, hasselnødder og tilbehør af æbler marineret i æblecidereddike og rørsukker smagt til med muskatnød.(Karolines Køkken)
Perlebyggrød med pærer og dadlerPerlebyggrød med pærer og dadler
En lækker opskrift på grød med perlebyg. Har du en rest grød tilovers, kan du bruge den til klatkager eller i en gærdej.(Karolines Køkken)
Perlebygsalat med blommer og ost Perlebygsalat med blommer og ost
En fin mættende salat med bid fra perlebyg og mandler. Fuld af smag fra ost, blommer, mandler og krydderier.(Karolines Køkken)
Perlehønebryst med ost og salviePerlehønebryst med ost og salvie
Brug perlehønebryst i stedet for kyllingebryst hvis det skal være lidt anderledes og ekstra lækkert.(Karolines Køkken)
ChampignonomeletChampignonomelet
Lav dig en lækker omelet til frokost en dag, hvor du har god tid. Omeletten er fyldt med champignon, bladselleri og ost - og er superlet at lave!(Karolines Køkken)
Perlerugsalat med ostPerlerugsalat med ost
Kogt på øl - fyldig på smag.(Karolines Køkken)
Perlespelt med glaserede løg og andebrystPerlespelt med glaserede løg og andebryst
Der er lidt, men godt kød til den dejlige cremede perlespelt med hytteost. Hytteosten er fuld af protein, så det kommer du ikke til at mangle.(Karolines Køkken)
Perlespelt med grøntsagerPerlespelt med grøntsager
Dejlige perler i cremet dressing.(Karolines Køkken)
Perlespeltsalat med grillede hvidløgsbrødPerlespeltsalat med grillede hvidløgsbrød
En let salat med bid i - masser af grøntsager med fyld af perlespelt og hytteost. Som tilbehør sprødt hvidløgsbrød.(Karolines Køkken)
Sprøde brød med perlesukkerSprøde brød med perlesukker
Herlige sprøde og luftige brødstænger af en butterdej med tykmælk. Server stængerne som en godbid til en kop dampende varm kaffe eller te.(Karolines Køkken)
Klassisk chokoladefondant Klassisk chokoladefondant
Superlækker chokoladekage med flydende midte, der serveres varm evt. med flødeskum eller is - og en god kop kaffe. Chokoladefondanterne kan forberedes i god tid og blot bages lige inden servering.(Karolines Køkken)
Skinkeschnitzler i svampesauceSkinkeschnitzler i svampesauce
Lækker skinkeschnitzel med en cremet svampesauce, stegte løg og perlebyg med æbler og persille. Lidt flere grøntsager - og masser af smag. Skinkeschnitzel er hurtig at stege og den rækker langt, når den skæres i delikate strimler.(Karolines Køkken)
Fastelavnsboller med kardemomme- og citroncremeFastelavnsboller med kardemomme- og citroncreme
Boller op ... boller ned. Det er sjovt at variere fyldet i fastelavnsboller; her med citroncreme og pyntet med mandelflager og perlesukker.(Karolines Køkken)
SkipperlabskovsSkipperlabskovs
Skipperlabskovs er en klassiker. Nyd den på efterårets kølige dage og saml familien om middagsbordet. Uhm!(Karolines Køkken)
Mini pissaladiere med blåskimmelostMini pissaladiere med blåskimmelost
Superlækre - både lune og kolde. Du kan udstikke pizzadejen, i den form du har lyst.(Karolines Køkken)
Skipperlabskovs - med mere grøntSkipperlabskovs - med mere grønt
Hurtig version af skipperlabskovs, der her er tilberedt med en lille portion hakket oksekød, som smager af meget mere. Skipperlabskovs - med mere grønt er skøn efterårs- og vintermad, som du ovenikøbet kan nå på en hverdag.(Karolines Køkken)
GræskarbrødGræskarbrød
Små luftige brød som kan hæve natten over. De får en fin gylden farve fra græskarret. Superlækre til fx suppe.(Karolines Køkken)
RosinbrødRosinbrød
Rosinbrød behøver ikke være det klassiske franskbrød med perlesukker og kanel. Bag et lækkert, blødt brød med rosiner og kærnemælk, som holder sig saftigt(Louiogbearnaisen)
Biksemad med laksBiksemad med laks
En lidt utraditionel biksemad bestående af kartofler, masser af grøntsager og stegt laks. Nem og superlækker biksemad serveret med et drys citronskal og krydret fraiche.(Karolines Køkken)
Lammemørbrad og perlespeltsalatLammemørbrad og perlespeltsalat
Lun og smagfuld anretning med blød ost og sprøde salatblade.(Karolines Køkken)
Mørbradgryde med perlespelt og mangosalatMørbradgryde med perlespelt og mangosalat
Nyd en Mørbradgryde med Bacon og Champignon og servér med Tilbehør af perlespelt og mangosalat. Denne opskrift på Mørbradgryde tager kun 30 min!(Karolines Køkken)
FiskesalatFiskesalat
Forvandl en rest tosk fra aftensmaden til en superlækker fiskeanretning. Har du ikke lige torsk ved hånden, kan du alternativt bruge tun fra dåse.(Karolines Køkken)
Salat med jordbær, perlebyg, tomater og pestoSalat med jordbær, perlebyg, tomater og pesto
Nem og lækker salat med jordbær. Brug jordbærsalaten som lækkert tilbehør til grill eller mættende måltidssalat. Find opskrift på nem salat til sommer her(Louiogbearnaisen)
Krydderstegte mandlerKrydderstegte mandler
En superlækker snack! Mandlerne kan også laves uden karry eller med andre krydderier.(Karolines Køkken)
Unghanebryst med ost og perlespeltsalatUnghanebryst med ost og perlespeltsalat
Lune grønne asparges og unghanebryst med fyld af hvidskimmelost og peberfrugt.(Karolines Køkken)
Lun salat med perlebyg, butternutsquash, rosenkål og tahinidressingLun salat med perlebyg, butternutsquash, rosenkål og tahinidressing
Lækker og nem salat med vintergrøntsager og sunde kerner. Server salaten til aftensmad fx. med en karbonade og brug rester til en madpakkke salat.(Louiogbearnaisen)
Krydrede kødboller i perlespeltsalatKrydrede kødboller i perlespeltsalat
Lidt smag af Tyrkiet fra hvidløg, citron og spidskommen.(Karolines Køkken)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes