Vi fandt 9 opskrifter med søgeordet kagemand:
Kagemand af vandbakkelse til fødselsdagKagemand af vandbakkelse til fødselsdag
Opskrift på kagemand af vandbakkelse, der er perfekt til børnefødselsdagen. Kagemanden er til 6-8 personer, og meget nem at bage selv.(Madens Verden)
Vandbakkelse med flødecreme - nem og hurtig opskriftVandbakkelse med flødecreme - nem og hurtig opskrift
Se en rigtig god opskrift på vandbakkelse, som fyldes med flødecreme. Vandbakkelsen kan også bruges til walesstang eller kagemand.(Madens Verden)
Kagemand af chokoladekage i bradepande opskriftKagemand af chokoladekage i bradepande opskrift
Kagemand af chokoladekage, der bages i en bradepande. Lækker kagemand, der er nem at bage, og hvor der er rigelig kagemand til 24 personer.(Madens Verden)
Kagemand af frugt (opskrift til en sund fødselsdag)Kagemand af frugt (opskrift til en sund fødselsdag)
Opskriften på en sund kagemand af frugt, som alle mindre børn elsker. Kig på billedet og lav den perfekte kagemand, hvor kagen er skiftet ud med sund frugt.(Madens Verden)
Brunsviger – på nordjysk faconBrunsviger – på nordjysk facon
Nem opskrift på snasket brunsviger i bradepande. Bag fx. en kagemand som bageren eller spis den klassisk. Den bedste opskrift - bedre end fynsk brunsviger!(Louiogbearnaisen)
Kagemand af brunsvigerKagemand af brunsviger
Kagemand bagt som brunsviger og med masser af lækkert guf på - et hit hos både børn og voksne - få den lækre brunsviger kagemand opskrift her(Valdemarsro)
PålægskagemandPålægskagemand
Pålægskagemanden gør det sjovt for børnene at spise sundt.(Karolines Køkken)
Kagemand af kakaobollerKagemand af kakaoboller
Dejlige luftige boller bagt med kakaomælk er en sikker vinder til børnefødselsdagen. Pynt kagemanden med farvet glasur og dit yndlingsslik!(Karolines Køkken)
Kagemand eller kagekoneKagemand eller kagekone
Stå selv for kagemand til fødselsdagsbordet med denne lækre variant. Kan enten laves som kagemand eller kagekone.(Karolines Køkken)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes