Vi fandt 5 opskrifter med søgeordet adam as:
Salat med bagt torsk, rodfrugter, urter og ristet rugSalat med bagt torsk, rodfrugter, urter og ristet rug
Adam Aamann har fabuleret over Tunfiskemousse fra Karolines Køkken og har skabt en hel ny saftig, knasende og frisk torskesalat.(Karolines Køkken)
Croque madameCroque madame
Croque madame er en fransk klassiker som kan laves på mange måde. Prøv denne croque madame i en nem og hurtig version - med det klassiske spejleæg på toppen, som adskiller croque madame fra croque monsieur.(Karolines Køkken)
Man vs. Food: 1/2 m hotdog med chilisauce, ostesauce og agurkerelishMan vs. Food: 1/2 m hotdog med chilisauce, ostesauce og agurkerelish
Jeg er fuldstændig hooked på Adam Richmans foodquest i USA, hvor han nedlægger det ene store måltid efter det andet. Det er så overdrevet, langt ude og bare Gastromand All The Way, vi hylder Man(Gastromand.dk)
Man vs. Food: The Cricket Burger!Man vs. Food: The Cricket Burger!
Nu skal der jo ikke gå "Gastromand vs. Food" i den - men jeg forsætter med at blive inspireret af Adam Richman fra "Man vs. Food" og har senest set afsnittet hvor han er i(Gastromand.dk)
Røget hellefisk med stenbiderrogn, fed crème fraiche og kartoffel gaufrettesRøget hellefisk med stenbiderrogn, fed crème fraiche og kartoffel gaufrettes
Først gav han Gastromands læsere sin opskrift på den berømte tatarmad, derefter den lækre kartoffelmad og nu er der ikke længere nogen undskyldning for ikke at have smørrebrødet på plads til julefrokosten - Adam Aamanns(Gastromand.dk)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes