Vi fandt 8 opskrifter med søgeordet ismaskine:
Rabarber- og jordbærsorbetRabarber- og jordbærsorbet
Med en ismaskine kan du nemt forvandle sommerens lækre rabarber og jordbær til en skøn læskende sorbet. Sorbeten kan også tilberedes med frossen frugt. (Karolines Køkken)
Chunky Monkey isChunky Monkey is
Jeg har desværre ingen ismaskine, men det afholder mig bestemt ikke fra, at lave is. Det  bliver så bare en parfait og sådan en fætter smager altså himmelsk. De fleste som har haft besøg af Ben&Jerry ved, at der findes en Chunky Moneky-udgave. Jeg har aldrig smag den variant, så jeg kastede mig over min...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Luftig flødeis med vanilje, makroner og chokoladeLuftig flødeis med vanilje, makroner og chokolade
Hjemmelavet is er der intet som slår. Jeg har ingen ismaskine eller tålmodighed til at skulle røre i isen 100 gange, så når der skal laves is, er det her min version. Den er nem og hurtigt. Æggehviderne gør den luftig og mindre fed, end hvis der kun bruges fløde og blommer. Kom masser af fyld i,...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Yoghurtis med rabarber og chokoladeYoghurtis med rabarber og chokolade
Opkrift på nem yoghurt is uden ismaskine(Louiogbearnaisen)
Is med mint og chokolade + is med saltet karamel + is med hindbær og hvid chokoladeIs med mint og chokolade + is med saltet karamel + is med hindbær og hvid chokolade
Hjemmelavet is på kondenseret mælk er lækkert og kan laves uden ismaskine. Her får du 3 opskrifter på mint/chokolade is, karamel is og is med friske hindbær(Louiogbearnaisen)
Is med rabarber og crumbleIs med rabarber og crumble
Hjemmelavet is på kondenseret mælk er lækkert og kan laves uden ismaskine. Lav fx en nem opskrift på super cremet fløde is med rabarber og crumble.(Louiogbearnaisen)
StikkelsbærisStikkelsbæris
Elsker du is? Så lav selv din is. Det er nemt og lækkert - også uden ismaskine. Prøv en hjemmelavet is med stikkelsbær, som smager af sommer og sol(Louiogbearnaisen)
JordbærisJordbæris
Lav selv lækker jordbæris med friske jordbær og fløde. En skøn is dessert, som smager af sommer og sol. Opskrift på hjemmelavet flødeis uden ismaskine(Louiogbearnaisen)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes