Vi fandt 12 opskrifter med søgeordet prod:
Soft mysli med æble og pæreSoft mysli med æble og pære
Soft mysli er flager og frugt, der er rørt sammen med et syrnet mælkeprodukt og stillet på køl natten over. Server med frisk frugt og nødder og du har en lynhurtig og lækker morgenmad.(Karolines Køkken)
Hjemmelavet leverpostej – Gastromand-style!Hjemmelavet leverpostej – Gastromand-style!
Danmarks stolthed, den udødelige klassiker, som i dag findes i alle afskygninger, lige fra den ringeste og mest masseproducerede til de lækreste hjemmelavede af slagsen - leverpostejen. Og ja, det kan sgu godt være at(Gastromand.dk)
Verdens bedste Cuba Libre – en til weekendenVerdens bedste Cuba Libre – en til weekenden
Gastromand er gået i alkohol-mode mens der produceres madopskrifter til den kommende kogebog. Vi håber I kan ta' det - vi har brug for det! :) Verdens bedste Cuba Libre er måske en let overdrevet titel,(Gastromand.dk)
YmerdrysYmerdrys
Ymerdrys til at komme på morgenmadsprodukter som ymer A38 og Yoghurt naturel - det er nemt at lave selv og smager dejligt - få opskrift(Valdemarsro)
Bloody Mary Linguine / Tomat-vodkasauce med frisk (hjemmelavet) pastaBloody Mary Linguine / Tomat-vodkasauce med frisk (hjemmelavet) pasta
Weekenden bød jo på kaos i køkkenet herhjemme, storproduktion og ualmindelig rar mad. Jeg tror hver en skål, ske og viskestykke blev brugt. Hvilket ikke er så lidt herhjemme. Opvaskemaskine var i hvert fald på overarbejde og kørte for fulde drøn. Hele tiden og igen. Noget af det allerbedste som weekendens udskejelser bød på, var den...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Rocky Road Rugbrød BarRocky Road Rugbrød Bar
Så hæver vi niveauet gevaldigt for madpakkerne. Med uanstændige, syndfulde eftermiddagssnacks til både store og små. Tiden er kommet. Den altid frygtede tid af året, hvor man må indse at det er på tide, at vinke farvel til det trofaste køleskab og gøre mulen klar lumre madpakker. For ikke at tale om planlægning, produktion og...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
HytteostfromageHytteostfromage
Enkel fromage med let bid fra hytteost. Hytteost er et skønt og overset retroprodukt, der kan bruges til en masse forskelligt i din madlavning.(Karolines Køkken)
Tøm-køleskabet-bowlTøm-køleskabet-bowl
Tøm-køleskabet-bowl er både en lækker salat og en god måde at få brugt en masse rester fra køleskabet på. Du undgår samtidig madspild, da der indgår både kogte korn, kerner eller ris, en rest brød, en rest syrnet mejeriprodukt og en masse grøntsager i din tøm-køleskabet-bowl.(Karolines Køkken)
Fuldkorns tærtebund med quinoa flakesFuldkorns tærtebund med quinoa flakes
I bedste forlængelse af indlægget om madplaner, kommer her min ultimative, yndlings løsning herhjemme; tærter. For 117 gang på bloggen! Jeg fik for længe, længe siden nogle produkter fra Urtekram og heriblandt forskellige myslier og flakes. Hvor al den lækre mysli hurtigt forsvandt, har jeg nu flyttet rundt på den her pakke med Quinoa flakes...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Æble- og solbærsaftÆble- og solbærsaft
Savner du en lækker forfriskende opskrift på hjemmelavet saft? Et lækkert alternativ til masseproduceret saft - så prøv opskriften på æble- og solbærsaft.(Karolines Køkken)
Tærte med skinke, spinat og hytteostTærte med skinke, spinat og hytteost
“Hytteost er et produkt jeg faktisk aldrig har brugt, men jeg nu har fået øjnene op for. Tærten her er en rigtig foråsudgave, der er let men samtidig mættende med det varierede fyld. Hytteosten er genial i tærter og giver en lækker cremet konsistens og frisk smag, der har den der ostesmag, som går rigtig...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Rugpandekager med rygeost og svampeRugpandekager med rygeost og svampe
Vi har ladet Det Grønne Museum og Frilandsmuseet udfordre os med opskrifter og ingredienser fra danmarkshistoriens tidligste tider. I Bronzealderen havde vi i Danmark både fået syrnede mælkeprodukter og korn, og derfor kommer her vores moderne fortolkning af madpandekager.(Karolines Køkken)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes