Vi fandt 8 opskrifter med søgeordet vegetar pasta:
Pasta med basilikumsaucePasta med basilikumsauce
Pasta med basilikumsauce er en rigtig lækker, fedtfattig vegetarisk ret. Pastaen serveres med broccoli og den velsmagende basilikumssauce passer perfekt hertil.(Karolines Køkken)
Pasta med grøntsagerPasta med grøntsager
En nem vegetarisk pastaret med grøntsager - squash, champignoner og valnødder. Pastaretten kan varieres alt efter sæson. (Karolines Køkken)
Pasta med stegt blomkålPasta med stegt blomkål
Pasta med stegt blomkål er en skøn vegetarret. Pastaen bliver vendt i en cremet flødesauce, men saucen består primært af blendede bønner og kun en sjat fløde. Dertil en topping af sprødstegt blomkål med friskhed fra mynte og citron.(Karolines Køkken)
Pastasalat med mild ostPastasalat med mild ost
Pastasalat i flotte farver - god som vegetarret eller på en buffet.(Karolines Køkken)
Tomatsauce med røde linserTomatsauce med røde linser
Chunky vegetarisk pastasauce med fylde fra røde linser. Nem og hurtigt pastaret!(Karolines Køkken)
Pasta med hasselnødder og salvie - nem og hurtig hverdagsretPasta med hasselnødder og salvie - nem og hurtig hverdagsret
Pasta med hasselnødder og salvie er en super hurtig og lækker vegetar hverdagsret som kan være klar til servering på 15 minutter - få opskrift her(Valdemarsro)
One Pot Pasta / Frisk pasta med forårsgrøntsagerOne Pot Pasta / Frisk pasta med forårsgrøntsager
One pot pasta - kom alt i en gryde og på kort tid har du en lækker pastaret. Få opskriften på en vegetarisk One Pot Pasta med grøntsager her(Louiogbearnaisen)
Græsk pastasalatGræsk pastasalat
Pastasalat som smager helt fantastisk, er hurtig og nem at lave og har en let dressing. Brug pasta salaten både som en vegetarisk hovedret, tilbehør til grillmad eller til en sommerfrokost. Opskrift på græsk inspireret pastasalat med masser af smag - perfekt sommer mad(Louiogbearnaisen)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes