Vi fandt 108 opskrifter med søgeordet 🌿 rosmarin:
Facts om rosmarin:
Rosmarin (Rosmarinus officinalis) er en stedsegrøn halvbusk, der ofte forhandles og dyrkes, som om den var en staude. Den dyrkes på grund af sine aromatiske blade, der bruges i talrige, sydlandsk inspirerede retter. Hele planten indeholder en stærkt duftende, klæbrig harpiks.
Nem kartoffeltærte med eller uden baconNem kartoffeltærte med eller uden bacon
Her får du min bedste opskrift på en nem kartoffeltærte med bacon og rosmarin. Kartoffeltærten kan også laves som en vegetarret uden bacon.(Madens Verden)
Cuvette - langtidsstegt med rosmarin og hvidløgCuvette - langtidsstegt med rosmarin og hvidløg
Cuvette kan steges helt mør ved længere tid i ovnen, og her er den bedste opskrift på langtidsstegning af oksecuvette. Med rosmarin og hvidløg.(Madens Verden)
Hvid pizza med kartoffel og rosmarin – kartoffelpizzaHvid pizza med kartoffel og rosmarin – kartoffelpizza
Hvid Pizza som smager helt vidunderligt og med lækre toppings på. På kartoffelpizza er brugt kartoffel, rosmarin og en god frisk mozzarella. Se opskrift og billeder(Valdemarsro)
Den møreste entrecote XL i ovn og derefter på pandeDen møreste entrecote XL i ovn og derefter på pande
Se hvordan du steger den møreste entrecote i størrelse XL. Først er det svag varme i ovnen, inden den steges færdig på panden med hvidløg og rosmarin.(Madens Verden)
Grillet svinemørbrad med spicy kirsebærsalsa og røgede kartofler Grillet svinemørbrad med spicy kirsebærsalsa og røgede kartofler
Marineret svinemørbrad serveret med salsa af solmodne kirsebær. Hertil røgede kartofler på grillen, der spreder en enestående duft af røg, rosmarin og citron, når de serveres ved havebordet med kold bearnaisedip.(Karolines Køkken)
Kalveculotte i gasgrill med rosmarin og hvidløgKalveculotte i gasgrill med rosmarin og hvidløg
Kalveculotte kan du lave i en gasgrill med denne metode, hvor du er sikker pĂĄ et godt resultat. Kernetemperatur pĂĄ 55 grader er perfekt.(Madens Verden)
Hjertetoast med laks og rosmarinHjertetoast med laks og rosmarin
Brug disse hjerter som en romantisk lille forret - det skal nok vække glæde!(Karolines Køkken)
Andebryst med blommerAndebryst med blommer
En skøn ret med svampe, blommer og rosmarin. Server med ovnbagte kartofler.(Karolines Køkken)
ForĂĄrsmad: Kartoffelpizza - rosmarin, mozzarella og emmentalerForĂĄrsmad: Kartoffelpizza - rosmarin, mozzarella og emmentaler
I kender udtrykket: Imens vi venter ikke? Vi venter altid på et eller andet - lige nu, så venter vi på forår, og det med god grund - 6 måneders korte dage, regn, blæst og(Gastromand.dk)
Flankesteg i ovn med rosmarin og hvidløgFlankesteg i ovn med rosmarin og hvidløg
Se hvordan du laver en perfekt flankesteg i ovn, og her viser jeg dig ogsĂĄ hvordan du laver den bedste marinade til flankestegen.(Madens Verden)
Kartoffelspyd med bacon og rosmarinKartoffelspyd med bacon og rosmarin
Her får du en nem opskrift på kartoffelspyd med bacon og rosmarin. Grillspyd med kartofler er lækkert tilbehør, når du alligevel har tændt grillen.(Madens Verden)
Brød med soltørrede tomater, rosmarin og havsaltBrød med soltørrede tomater, rosmarin og havsalt
Nemt og lækkert madbrød med fyld af soltørrede tomater og krydderurter. Server det grove madbrød til grill eller brug det på madpakken.(Louiogbearnaisen)
Focaccia brødFocaccia brød
Focaccia brød stammer fra Italien og i familie med pizza. Dette klassiske focaccia brød er toppet med rosmarin, olie og flagesalt og er skønt som det er - nybagt, sprødt og lækkert.(Karolines Køkken)
Focaccia - nem opskrift på italiensk brød med rosmarinFocaccia - nem opskrift på italiensk brød med rosmarin
Focaccia er et lækkert madbrød, der bages med olivenolie, flagesalt og frisk rosmarin. Focaccia bages i form, og det er nemt at lave i ovnen.(Madens Verden)
Kalvespidsbryst - møreste kød ved langtidsstegningKalvespidsbryst - møreste kød ved langtidsstegning
Se hvordan laver det møreste stykke kalvespidsbryst, hvor du langtidssteger kalvekødet ved 130 grader i tre timer. Med rosmarin og hvidløg.(Madens Verden)
Foccacia brød med tomat og rosmarinFoccacia brød med tomat og rosmarin
Bag verdens bedste foccacia brød - fyld med tomat, rosmarin eller havsalt. Opskrift på italiensk madbrød, som kan bages i bradepande eller runde brød >>(Louiogbearnaisen)
Æblesnaps med rosmarin og ingefær (+ video)Æblesnaps med rosmarin og ingefær (+ video)
Lav selv en hjemmelavet snaps med frugt til efterår og jul. Hurtig og nem opskrift på æblesnaps med rosmarin og ingefær, som er klar på en 2 uger.(Louiogbearnaisen)
Pasta med balsamicoglaserede peberfrugterPasta med balsamicoglaserede peberfrugter
Dejlig vegetarret fuld af smag fra rosmarin og balsamico. Revet parmesan runder af på toppen.(Karolines Køkken)
Sodabrød med cheddar og rosmarin (Irish Soda bread)Sodabrød med cheddar og rosmarin (Irish Soda bread)
Lækkert sodabrød på natron og bagepulver. Opskrift på nemt brød uden gær, som ikke skal hæve. Bag et tradionelt irish soda bread på 30 minutter.(Louiogbearnaisen)
Kylling i fad med honning og sennepKylling i fad med honning og sennep
Opskrift på en lækker og enkel ret med kylling med honning og sennep, citron og rosmarin - super nemt og velsmagende - få opskrift(Valdemarsro)
Lammeculotte med hvidløg/rosmarin og små kartoffelgratinerLammeculotte med hvidløg/rosmarin og små kartoffelgratiner
Nem og saftig lammeculotte med hvidløg og rosmarin. Server med små kartoffelgratiner og grøntsager bagt i ovnen. Lav nemt og hurtigt lammeculotte i ovnen(Louiogbearnaisen)
Citronkylling - kylling med citron og hvidløg opskriftCitronkylling - kylling med citron og hvidløg opskrift
Se den lækre opskrift på citronkylling, hvor kyllingen parteres og ovnsteges sammen med økologiske citroner, hvidløg og rosmarin.(Madens Verden)
Brød med rosmarinBrød med rosmarin
Rosmarinbrød med krydderurter smager skønt og er lækkert som tilbehør til mange retter. Her er en god opskrift på brød med rosmarin(Valdemarsro)
Halve bagte kartofler med hvidløgHalve bagte kartofler med hvidløg
Prøv at lave disse halve bagte kartofler i ovnen, der er lækkert tilbehør til kødretter. De halve bagekartofler pensles med en nem hvidløgsolie med rosmarin.(Madens Verden)
Italiensk brødsalat - opskrift med sprøde brødcroutonerItaliensk brødsalat - opskrift med sprøde brødcroutoner
Her er min opskrift på en italiensk brødsalat. Salaten laves med brød, der steges med lidt hvidlø, rosmarin og basilikum, og giver den italienske smag,(Madens Verden)
Hummus med yoghurtHummus med yoghurt
En cremet hummus med kikærter, yoghurt og rosmarin. En lækker dip til fx snackgrønt.(Karolines Køkken)
Bagte nye kartofler med rosmarin i ovn eller grillBagte nye kartofler med rosmarin i ovn eller grill
Her er en virkelig nem opskrift pĂĄ bagte nye kartofler, der kan laves enten i grillen eller ovnen. De nye kartofler tilberedes med rosmarin.(Madens Verden)
Kartoffelpakker med hvidløg og rosmarinKartoffelpakker med hvidløg og rosmarin
Se denne virkelig skønne opskrift på kartoffelpakker med hvidløg og rosmarin, der både kan laves i ovn og grill. Nemt og lækkert tilbehør med kartofler.(Madens Verden)
Fantastiske bøffer af oksefilet med rosmarin og hvidløgFantastiske bøffer af oksefilet med rosmarin og hvidløg
Bøffer af oksefilet: Mangler du lidt inspiration til en god bøf? Så er her lidt guf, der pepper din bøf gevaldigt op. Jeg har tilføjet rosmarin og hvidløg.(Madens Verden)
En heldig kartoffel bagt med rosmarinEn heldig kartoffel bagt med rosmarin
Hvad er en heldig kartoffel? Det er bĂĄde en talemĂĄde, men ogsĂĄ noget jeg kalder denne nemme omgang kartofler i fad, der bages i ovnen med rosmarin.(Madens Verden)
Kylling i stegepose med citron og rosmarinKylling i stegepose med citron og rosmarin
Kylling i stegepose er en genial mĂĄde at ovnstege en hel kylling pĂĄ, og her er kyllingen stegt sammen med citron og rosmarin. Inkl. en god skysauce.(Madens Verden)
Skinkeculotte med sennep og rosmarinSkinkeculotte med sennep og rosmarin
Opskrift på en mør og saftig skinkeculotte med sennep. Skinkeculotten steges i ovnen indtil den har en kernetemperatur på 65 grader.(Madens Verden)
Kartofler med smør og rosmarin i fadKartofler med smør og rosmarin i fad
Se her hvordan du laver et dejligt fad med kartofler med smør i ovnen, og opskriften er selvfølgelig inspireret af de klassiske hasselback kartofler. Kartoffelretten er god som tilbehør.(Madens Verden)
Gedefriskost & rosmarin - En alternativ dessertGedefriskost & rosmarin - En alternativ dessert
Jeg har været i mit kreative hjørne. Et hjørne der kommer alverdens mærkværdigheder ud af. Denne gang er det blevet til et anderledes “take” på de klassiske smagsdyder der indebærer gedeost, rosmarin og honning.  For nyligt var jeg til “Ostelaboratorium” i København – et arrangement som Ost & Ko stod bag. Idéen var at vise […](Madsvin)
Ovnbagte søde kartofler med rosmarinOvnbagte søde kartofler med rosmarin
Her kan du se hvordan du laver ovnbagte søde kartofler med rosmarin. Søde kartofler er gode at bage i ovnen, hvor de skal have 25 minutter.(Madens Verden)
De allerbedste pizzasnegle – skinke og ostDe allerbedste pizzasnegle – skinke og ost
Alle børns favorit - de klassiske pizzasnegle. Bag dem traditionelt med skinke og ost eller prøv soltørrede tomater, pesto eller rosmarin. Find opskrift på dej og fyld her.(Louiogbearnaisen)
Svinekam med fennikel, hvidløg og rosmarin + ovnbagte kartoflerSvinekam med fennikel, hvidløg og rosmarin + ovnbagte kartofler
Ovnstegt svinekam uden svær er lækker gæstemad. Server svinekam med ovnstegte, små kartofler og den nemme, lækre sauce fra stegen. Få opskriften >>(Louiogbearnaisen)
Butterdejs-Pizza - med kartoffel, bacon og rosmarinButterdejs-Pizza - med kartoffel, bacon og rosmarin
I morgen, søndag, spilles finalen i EM’16 på Stade de France i Paris. Paris som emmer af elegance, kunst og flamboyance. En samling af tillægsord man desværre alt for sjælden har haft lejlighed til at(Gastromand.dk)
Fransk kylling i fad med tomat, hvidløg og rosmarinFransk kylling i fad med tomat, hvidløg og rosmarin
Fransk kylling er en lækker opskrift på kylling i fad, der steges med tomater, hvidløg og rosmarin. En nem ret, der smager himmelsk godt.(Madens Verden)
Dessertpizza med friske figner og rosmarinDessertpizza med friske figner og rosmarin
Sød/salt pizza toppet med friske figner, krydret med ost og rosmarin, og overhældt med flydende honning. Perfekt til tapas eller i stedet for det klassiske ostebord.(Karolines Køkken)
KartoffelpizzaKartoffelpizza
Hvid pizza er en lidt alternativ pizza uden tomatsauce - Her i form af en utrolig lækker kartoffelpizza. Pynt med rosmarin. (Karolines Køkken)
Marinade med soja og rosmarinMarinade med soja og rosmarin
Marinade med soja, hyldeblomstsaft, fennikelfrø og rosmarin. Lækker marinade til særligt kylling og grisekød.(Karolines Køkken)
Fuldkornspizza med serranoskinke og rosmarinFuldkornspizza med serranoskinke og rosmarin
Gode opskrifter udviklet i Karolines Køkken®. Find inspiration i vores mere end 4000 opskrifter.(Karolines Køkken)
Grillede revelsben med nye kartofler i grillenGrillede revelsben med nye kartofler i grillen
Opskrift pĂĄ grillede revelsben med nye kartofler i grillen, hvor revelsben laves med en god BBQ-marinade og kartoflerne vendes med rosmarin.(Madens Verden)
Fougasse - opskrift på fransk landbrød med krydderierFougasse - opskrift på fransk landbrød med krydderier
Fougasse er et fransk landbrød med en karakteristisk form, der gør brødet sprødt. Her får du en nem opskrift på brød med rosmarin og hvidløg.(Madens Verden)
Pink Grape & Gin Cocktail med rosmarinPink Grape & Gin Cocktail med rosmarin
Her får du en skøn opskrift på en lækker og smuk cocktail med pink grape og gin - rosmarinsirup sætter prikken over i´et - få opskriften her(Valdemarsro)
Cocktail med bergamotte og ginCocktail med bergamotte og gin
Skøn bergamotte cocktail med gin og rosmarin - perfekt til en før middag drink - få den lækre  opskrift på cocktails med citrusfrugt her(Valdemarsro)
Saltimbocca af skinkeschnitzler med tomatflødesovsSaltimbocca af skinkeschnitzler med tomatflødesovs
Her er min opskrift på saltimbocca af skinkeschnitzler. Italiensk inspireret ret med blandt andet rosmarin, parmaskinke og en lækker tomatflødesovs.(Madens Verden)
Popcorn opskrifter – 3 skønne varianter med fantastiske krydderier og smagPopcorn opskrifter – 3 skønne varianter med fantastiske krydderier og smag
Få her 3 skønne popcorn opskrifter med fantastisk smag og krydderier fra bl.a  rosmarin, timian, parmesan osv - få de skønne opskrifter her (Valdemarsro)
Cote de boeuf i ovn med hvidløg og rosmarinCote de boeuf i ovn med hvidløg og rosmarin
Sådan laver du cote de boeuf i ovn. Den store og saftige bøf skal ikke brunes først, men steges direkte i ovnen. Se også forslag til tilbehør.(Madens Verden)
Røde grøntsager og oliven i grydeRøde grøntsager og oliven i gryde
En dejlig gryderet serveret med spaghetti. Inspirationen til retten kommer fra Italien med oliven, rosmarin og små blommetomater.(Karolines Køkken)
Svinemedaljon af mørbrad med sennep og rosmarinSvinemedaljon af mørbrad med sennep og rosmarin
Svinemedaljon med bacon er en tournedos af gris, og her er den lavet med en lækker marinade af sennep, bacon og friske rosmarinkviste.(Madens Verden)
Tom Collins - opskrift pĂĄ drink med gin og danskvandTom Collins - opskrift pĂĄ drink med gin og danskvand
Den bedste opskrift på Tom Collins, der er en populær drink. Den klassiske longdrink laves af gin, flormelis, citron og danskvand, og pyntes med rosmarin.(Madens Verden)
Ovnkartofler med rosmarinOvnkartofler med rosmarin
Se den lækre opskrift på ovnkartofler med rosmarin, der laves i et ildfast fad. Kartoflerne bages i halvanden time.(Madens Verden)
Skinketærte med champignon og hytteostSkinketærte med champignon og hytteost
Her får du en opskrift på lækker skinketærte med champignon. En nem tærte med fyld af bla. hytteost, rosmarin skinke og svampe.(Madens Verden)
Nakkefilet langtidsstegt i fad med rosmarinNakkefilet langtidsstegt i fad med rosmarin
Kvalitets opskrift på nakkefilet langtidsstegt i fad med rosmarin og kalvefond. Tilberedningen gør kødet super mørt og særdeles velsmagende.(Madens Verden)
Granatæble cocktail - en skøn jule cocktail med gin og rosmarinGranatæble cocktail - en skøn jule cocktail med gin og rosmarin
Denne lækre cocktail er perfekt til juletiden med granatæble, gin og rosmarin er den både fin og festlig - få opskrift her(Valdemarsro)
Figentærte med løgkompot og rosmarinFigentærte med løgkompot og rosmarin
Opskrift på madtærte med friske figner, løgkompot og rosmarin(Louiogbearnaisen)
Hindbær og Vodka Cocktail - ValdemarsroHindbær og Vodka Cocktail - Valdemarsro
Disse smukke og velsmagende hindbær og rosmarin cocktails er sĂĄ fine med de festlige isterninger og dermed perfekt til nytĂĄrsaften, andre festlige lejligheder eller en sommeraften i haven. Isterningerne og limesirup kan gøres klar dagen i forvejen og sĂĄ er det nemt og hurtigt at mikse de fine cocktails lige inden de skal serveres. I … Læs mere ››(Valdemarsro)
Kalvefilet med rosmarin - intervalstegt i ovnKalvefilet med rosmarin - intervalstegt i ovn
Kalvefilet er perfekt at lave intervalstegt i ovnen. Her er opskriften på en perfekt kalvesteg, der aldrig bliver tør!(Madens Verden)
Kartoffelskiver (bølgeskårne med paprika og rosmarin)Kartoffelskiver (bølgeskårne med paprika og rosmarin)
Se hvordan du nemt laver bølgeskårne kartoffelskiver, der krydres med paprika og rosmarin, inden de bages en halv time i ovnen.(Madens Verden)
Pasta med chorizo og svampePasta med chorizo og svampe
Pasta med chorizo og svampe samt rosmarin er virkelig god og lækker efterårsagtig hverdagsmad som er hurtigt at lave - få den nemme opskrift her(Valdemarsro)
Opskrift pĂĄ fennikel i ovn bagt med hvidvin og rosmarinOpskrift pĂĄ fennikel i ovn bagt med hvidvin og rosmarin
Her er min opskrift pĂĄ fennikel i ovn, der blandt andet bages med lidt hvidvin. Bagningen fjerner en del af anis-smagen i fennikelen.(Madens Verden)
Karbonader i fad med rosmarin og peberflødesovsKarbonader i fad med rosmarin og peberflødesovs
Min opskrift på karbonader i fad, der laves med en peberflødesovs. En nem ret med karbonade i ovn, som spises med ris eller kartoffelmos.(Madens Verden)
Romanske brødRomanske brød
Flade crunchy brød med tørret rosmarin. Nyd dem fx som tilbehør til en salat eller som snack til et glas rødvin.(Karolines Køkken)
Lammefilet med tapenade og lun salatLammefilet med tapenade og lun salat
Ovnstegte lammefileter vendt i ost og rosmarin med en salat af lune kartofler og solkyssede tomater.(Karolines Køkken)
Grillet kalveculotte: Sojamarineret kalveculotte med rosmarinGrillet kalveculotte: Sojamarineret kalveculotte med rosmarin
Sådan laver du en saftig og meget mør grillet kalveculotte, der marineres i soja, og krydres med salt og rosmarin.(Madens Verden)
Pizza med kartoffel og rosmarin - opskrift med billederPizza med kartoffel og rosmarin - opskrift med billeder
Pizza med kartoffel: Hvem siger hjemmelavet pizza behøver være usund? Du kan lave denne klassiske pizza bianca med kartoffel og rosmarin.(Madens Verden)
Stegt kylling med citron, hvidløg og rosmarinStegt kylling med citron, hvidløg og rosmarin
Denne opskrift giver en saftig og lækker stegt kylling med citron, hvidløg og rosmarin. Sammen med den dejlige broccoli og tomatpasta er du sikret en vellykket hovedret.(Karolines Køkken)
Æble-havrepandekager med rosmarinÆble-havrepandekager med rosmarin
Her er en pandekage med bid i, fyldt med havre og æble og med et hint af rosmarin. (Karolines Køkken)
Rosmarin- og grapemousseRosmarin- og grapemousse
Fin dessert med en anderledes sur-sød smagskombination af grape og rosmarin.(Karolines Køkken)
Kartoffelpizza med rosmarin (pĂĄ grill eller i ovn)Kartoffelpizza med rosmarin (pĂĄ grill eller i ovn)
Se her hvordan du laver en tynd kartoffelpizza med rosmarin og flagesalt. En lækker pizza, der samtidig er uden kød, og derfor en skøn vegetarret.(Madens Verden)
RosmarinbaguettesRosmarinbaguettes
Frys dejen ubagt og klar - og byd dine gæster på nybagte baguettes.(Karolines Køkken)
Rosmarinsorbet med karamelmandlerRosmarinsorbet med karamelmandler
En frisk og let sorbet med serveret med flødeskum og karamelliserede mandler. Prøv den skønne smagskombination af rosmarin og appelsin.(Karolines Køkken)
Mochakage med saltet smørcremeMochakage med saltet smørcreme
Lækker og svampet kage med mocca, chokolade og toppet med en blød smørcreme. Pynt moccakagen med fine træer af rosmarinkviste og imponer dine gæster. Opskrift på nem og lækker kage med skøn smag af kaffe og chokolade, som holder sig saftig og svampet.(Louiogbearnaisen)
Lammekrone med rosmarin og hvidløgLammekrone med rosmarin og hvidløg
Se den lækre opskrift på lammekrone med rosmarin og hvidløg. Lammekronen steges i ovnen, hvor stegetiden er cirka 25 minutter.(Madens Verden)
Lammekrone med ovnbagte rosmarin kartoflerLammekrone med ovnbagte rosmarin kartofler
Smørmørt lammekød i denne opskrift med lammekrone og rosmarin kartofler, som passer helt perfekt til den lækre påskemiddag - få opskrift her(Valdemarsro)
Italiensk madbrød med tomater og rosmarinItaliensk madbrød med tomater og rosmarin
Italiensk madbrød er et super nemt brød at bage, da det ikke på noget tidspunkt skal æltes. Et klassisk brød fra Italien, og her bagt med tomat og rosmarin.(Madens Verden)
Æblepizza med karamelsauce Æblepizza med karamelsauce
Sprød dessertpizza dækket af tynde skiver æble og drysset med sukker og rosmarin. En hyggelig dessert serveret med varm karamelsauce med et tvist af ingefær og en kold kugle vaniljeis til.(Karolines Køkken)
Grillede lammekoteletter med rosmarin og hvidløgGrillede lammekoteletter med rosmarin og hvidløg
Se her hvor længe grillede lammekoteletter skal have på grillen. Og lav denne dejlige marinade med rosmarin og hvidløg til lammekødet.(Madens Verden)
Langtidsstegt kylling i ovn med rosmarin og hvidløgLangtidsstegt kylling i ovn med rosmarin og hvidløg
Langtidsstegt kylling i ovn er en fremragende opskrift, hvor du får en mør og lækker kylling med sprødt skind. Stegetiden er cirka tre timer.(Madens Verden)
Lammekoteletter med mynte og rosmarinLammekoteletter med mynte og rosmarin
Skøn og nem opskrift på krydrede lammekoteletter med mynte og rosmarin marinade - få opskriften på lækker grillet lammekotelet her(Valdemarsro)
Gratinerede artiskokker med parmesan og rosmarinGratinerede artiskokker med parmesan og rosmarin
Gratinerede artiskokker med parmesan og rosmarin er en skøn og lidt anderledes måde at spise de skønne artiskokker på - få opskrift her(Valdemarsro)
Flækket mørbrad med rosmarin og hvidløg til grillFlækket mørbrad med rosmarin og hvidløg til grill
Her får du min opskrift på flækket mørbrad. En hel svinemørbrad flækkes og marineres med rosmarin og hvidløg, inden den grilles mør og lækker på grillen.(Madens Verden)
Stegte poussiner med rosmarinStegte poussiner med rosmarin
Små lækre poussiner stegt og serveret med en lækker sauce.(Karolines Køkken)
Crushed potatoes i ovn med rosmarin og flagesaltCrushed potatoes i ovn med rosmarin og flagesalt
Crushed potatoes, knuste eller maste kartofler. Kært barn har mange navne, og her er en opskrift med frisk rosmarin og flagesalt.(Madens Verden)
Smørristede ovnkartofler med rosmarinSmørristede ovnkartofler med rosmarin
Sådan laver du lækre og smørristede ovnkartofler, der steges med rosmarin. Rist først kartoflerne i smør, og bag dem derefter i ovnen.(Madens Verden)
Kryddersmør med rosmarinKryddersmør med rosmarin
Supernem kryddersmør rørt med frisk rosmarin og appelsinskal. (Karolines Køkken)
Kalvekoteletter uden ben med rosmarin og hvidløgKalvekoteletter uden ben med rosmarin og hvidløg
Kalvekoteletter uden ben: Se her hvordan du griller eller pandesteger en kalvekotelet, så den aldrig bliver tør, men har masser af smag.(Madens Verden)
Grillet nakkekam med rosmarin og hvidløgGrillet nakkekam med rosmarin og hvidløg
Se den perfekte opskrift på grillet nakkekam med rosmarin og hvidløg. Nakkekammen grilles ved både direkte og indirekte varme.(Madens Verden)
Grillet flanksteak med rosmarin og chilidressingGrillet flanksteak med rosmarin og chilidressing
Kødet griller, mens du snitter grøntsagerne til salaten og rører dressingen. Bum og der er mad til hele banden. (Karolines Køkken)
Fletbrød med ost og rosmarinFletbrød med ost og rosmarin
Fletbrød er endnu en variant af madbrød. Dette flettede madbrød er både smukt at se på, og yderst velsmagende. Navnet fletbrød forklarer vi med at dejen er flettet som en fletning - og smager skønt af rosmarin, hampefrø og ost.(Karolines Køkken)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes