Vi fandt 63 opskrifter med søgeordet 🌿 rosmarin:
Facts om rosmarin:
Rosmarin (Rosmarinus officinalis) er en stedsegrøn halvbusk, der ofte forhandles og dyrkes, som om den var en staude. Den dyrkes på grund af sine aromatiske blade, der bruges i talrige, sydlandsk inspirerede retter. Hele planten indeholder en stærkt duftende, klæbrig harpiks.
Hvid pizza med kartoffel og rosmarin – kartoffelpizzaHvid pizza med kartoffel og rosmarin – kartoffelpizza
Hvid Pizza som smager helt vidunderligt og med lækre toppings på. På kartoffelpizza er brugt kartoffel, rosmarin og en god frisk mozzarella. Se opskrift og billeder(Valdemarsro)
Grillet svinemørbrad med spicy kirsebærsalsa og røgede kartofler Grillet svinemørbrad med spicy kirsebærsalsa og røgede kartofler
Marineret svinemørbrad serveret med salsa af solmodne kirsebær. Hertil røgede kartofler på grillen, der spreder en enestående duft af røg, rosmarin og citron, når de serveres ved havebordet med kold bearnaisedip.(Karolines Køkken)
Hjertetoast med laks og rosmarinHjertetoast med laks og rosmarin
Brug disse hjerter som en romantisk lille forret - det skal nok vække glæde!(Karolines Køkken)
Andebryst med blommerAndebryst med blommer
En skøn ret med svampe, blommer og rosmarin. Server med ovnbagte kartofler.(Karolines Køkken)
ForĂĄrsmad: Kartoffelpizza - rosmarin, mozzarella og emmentalerForĂĄrsmad: Kartoffelpizza - rosmarin, mozzarella og emmentaler
I kender udtrykket: Imens vi venter ikke? Vi venter altid på et eller andet - lige nu, så venter vi på forår, og det med god grund - 6 måneders korte dage, regn, blæst og(Gastromand.dk)
Brød med soltørrede tomater, rosmarin og havsaltBrød med soltørrede tomater, rosmarin og havsalt
Nemt og lækkert madbrød med fyld af soltørrede tomater og krydderurter. Server det grove madbrød til grill eller brug det på madpakken.(Louiogbearnaisen)
Focaccia brødFocaccia brød
Focaccia brød stammer fra Italien og i familie med pizza. Dette klassiske focaccia brød er toppet med rosmarin, olie og flagesalt og er skønt som det er - nybagt, sprødt og lækkert.(Karolines Køkken)
Foccacia brød med tomat og rosmarinFoccacia brød med tomat og rosmarin
Bag verdens bedste foccacia brød - fyld med tomat, rosmarin eller havsalt. Opskrift på italiensk madbrød, som kan bages i bradepande eller runde brød >>(Louiogbearnaisen)
Æblesnaps med rosmarin og ingefær (+ video)Æblesnaps med rosmarin og ingefær (+ video)
Lav selv en hjemmelavet snaps med frugt til efterår og jul. Hurtig og nem opskrift på æblesnaps med rosmarin og ingefær, som er klar på en 2 uger.(Louiogbearnaisen)
Pasta med balsamicoglaserede peberfrugterPasta med balsamicoglaserede peberfrugter
Dejlig vegetarret fuld af smag fra rosmarin og balsamico. Revet parmesan runder af på toppen.(Karolines Køkken)
Sodabrød med cheddar og rosmarin (Irish Soda bread)Sodabrød med cheddar og rosmarin (Irish Soda bread)
Lækkert sodabrød på natron og bagepulver. Opskrift på nemt brød uden gær, som ikke skal hæve. Bag et tradionelt irish soda bread på 30 minutter.(Louiogbearnaisen)
Kylling i fad med honning og sennepKylling i fad med honning og sennep
Opskrift på en lækker og enkel ret med kylling med honning og sennep, citron og rosmarin - super nemt og velsmagende - få opskrift(Valdemarsro)
Lammeculotte med hvidløg/rosmarin og små kartoffelgratinerLammeculotte med hvidløg/rosmarin og små kartoffelgratiner
Nem og saftig lammeculotte med hvidløg og rosmarin. Server med små kartoffelgratiner og grøntsager bagt i ovnen. Lav nemt og hurtigt lammeculotte i ovnen(Louiogbearnaisen)
Brød med rosmarinBrød med rosmarin
Rosmarinbrød med krydderurter smager skønt og er lækkert som tilbehør til mange retter. Her er en god opskrift på brød med rosmarin(Valdemarsro)
Hummus med yoghurtHummus med yoghurt
En cremet hummus med kikærter, yoghurt og rosmarin. En lækker dip til fx snackgrønt.(Karolines Køkken)
Gedefriskost & rosmarin - En alternativ dessertGedefriskost & rosmarin - En alternativ dessert
Jeg har været i mit kreative hjørne. Et hjørne der kommer alverdens mærkværdigheder ud af. Denne gang er det blevet til et anderledes “take” på de klassiske smagsdyder der indebærer gedeost, rosmarin og honning.  For nyligt var jeg til “Ostelaboratorium” i København – et arrangement som Ost & Ko stod bag. Idéen var at vise […](Madsvin)
De allerbedste pizzasnegle – skinke og ostDe allerbedste pizzasnegle – skinke og ost
Alle børns favorit - de klassiske pizzasnegle. Bag dem traditionelt med skinke og ost eller prøv soltørrede tomater, pesto eller rosmarin. Find opskrift på dej og fyld her.(Louiogbearnaisen)
Svinekam med fennikel, hvidløg og rosmarin + ovnbagte kartoflerSvinekam med fennikel, hvidløg og rosmarin + ovnbagte kartofler
Ovnstegt svinekam uden svær er lækker gæstemad. Server svinekam med ovnstegte, små kartofler og den nemme, lækre sauce fra stegen. Få opskriften >>(Louiogbearnaisen)
Butterdejs-Pizza - med kartoffel, bacon og rosmarinButterdejs-Pizza - med kartoffel, bacon og rosmarin
I morgen, søndag, spilles finalen i EM’16 på Stade de France i Paris. Paris som emmer af elegance, kunst og flamboyance. En samling af tillægsord man desværre alt for sjælden har haft lejlighed til at(Gastromand.dk)
Dessertpizza med friske figner og rosmarinDessertpizza med friske figner og rosmarin
Sød/salt pizza toppet med friske figner, krydret med ost og rosmarin, og overhældt med flydende honning. Perfekt til tapas eller i stedet for det klassiske ostebord.(Karolines Køkken)
KartoffelpizzaKartoffelpizza
Hvid pizza er en lidt alternativ pizza uden tomatsauce - Her i form af en utrolig lækker kartoffelpizza. Pynt med rosmarin. (Karolines Køkken)
Marinade med soja og rosmarinMarinade med soja og rosmarin
Marinade med soja, hyldeblomstsaft, fennikelfrø og rosmarin. Lækker marinade til særligt kylling og grisekød.(Karolines Køkken)
Fuldkornspizza med serranoskinke og rosmarinFuldkornspizza med serranoskinke og rosmarin
Gode opskrifter udviklet i Karolines Køkken®. Find inspiration i vores mere end 4000 opskrifter.(Karolines Køkken)
Pink Grape & Gin Cocktail med rosmarinPink Grape & Gin Cocktail med rosmarin
Her får du en skøn opskrift på en lækker og smuk cocktail med pink grape og gin - rosmarinsirup sætter prikken over i´et - få opskriften her(Valdemarsro)
Cocktail med bergamotte og ginCocktail med bergamotte og gin
Skøn bergamotte cocktail med gin og rosmarin - perfekt til en før middag drink - få den lækre  opskrift på cocktails med citrusfrugt her(Valdemarsro)
Popcorn opskrifter – 3 skønne varianter med fantastiske krydderier og smagPopcorn opskrifter – 3 skønne varianter med fantastiske krydderier og smag
Få her 3 skønne popcorn opskrifter med fantastisk smag og krydderier fra bl.a  rosmarin, timian, parmesan osv - få de skønne opskrifter her (Valdemarsro)
Røde grøntsager og oliven i grydeRøde grøntsager og oliven i gryde
En dejlig gryderet serveret med spaghetti. Inspirationen til retten kommer fra Italien med oliven, rosmarin og små blommetomater.(Karolines Køkken)
Granatæble cocktail - en skøn jule cocktail med gin og rosmarinGranatæble cocktail - en skøn jule cocktail med gin og rosmarin
Denne lækre cocktail er perfekt til juletiden med granatæble, gin og rosmarin er den både fin og festlig - få opskrift her(Valdemarsro)
Figentærte med løgkompot og rosmarinFigentærte med løgkompot og rosmarin
Opskrift på madtærte med friske figner, løgkompot og rosmarin(Louiogbearnaisen)
Hindbær og Vodka Cocktail - ValdemarsroHindbær og Vodka Cocktail - Valdemarsro
Disse smukke og velsmagende hindbær og rosmarin cocktails er sĂĄ fine med de festlige isterninger og dermed perfekt til nytĂĄrsaften, andre festlige lejligheder eller en sommeraften i haven. Isterningerne og limesirup kan gøres klar dagen i forvejen og sĂĄ er det nemt og hurtigt at mikse de fine cocktails lige inden de skal serveres. I … Læs mere ››(Valdemarsro)
Pasta med chorizo og svampePasta med chorizo og svampe
Pasta med chorizo og svampe samt rosmarin er virkelig god og lækker efterårsagtig hverdagsmad som er hurtigt at lave - få den nemme opskrift her(Valdemarsro)
Romanske brødRomanske brød
Flade crunchy brød med tørret rosmarin. Nyd dem fx som tilbehør til en salat eller som snack til et glas rødvin.(Karolines Køkken)
Lammefilet med tapenade og lun salatLammefilet med tapenade og lun salat
Ovnstegte lammefileter vendt i ost og rosmarin med en salat af lune kartofler og solkyssede tomater.(Karolines Køkken)
Stegt kylling med citron, hvidløg og rosmarinStegt kylling med citron, hvidløg og rosmarin
Denne opskrift giver en saftig og lækker stegt kylling med citron, hvidløg og rosmarin. Sammen med den dejlige broccoli og tomatpasta er du sikret en vellykket hovedret.(Karolines Køkken)
Æble-havrepandekager med rosmarinÆble-havrepandekager med rosmarin
Her er en pandekage med bid i, fyldt med havre og æble og med et hint af rosmarin. (Karolines Køkken)
Rosmarin- og grapemousseRosmarin- og grapemousse
Fin dessert med en anderledes sur-sød smagskombination af grape og rosmarin.(Karolines Køkken)
RosmarinbaguettesRosmarinbaguettes
Frys dejen ubagt og klar - og byd dine gæster på nybagte baguettes.(Karolines Køkken)
Rosmarinsorbet med karamelmandlerRosmarinsorbet med karamelmandler
En frisk og let sorbet med serveret med flødeskum og karamelliserede mandler. Prøv den skønne smagskombination af rosmarin og appelsin.(Karolines Køkken)
Mochakage med saltet smørcremeMochakage med saltet smørcreme
Lækker og svampet kage med mocca, chokolade og toppet med en blød smørcreme. Pynt moccakagen med fine træer af rosmarinkviste og imponer dine gæster. Opskrift på nem og lækker kage med skøn smag af kaffe og chokolade, som holder sig saftig og svampet.(Louiogbearnaisen)
Lammekrone med ovnbagte rosmarin kartoflerLammekrone med ovnbagte rosmarin kartofler
Smørmørt lammekød i denne opskrift med lammekrone og rosmarin kartofler, som passer helt perfekt til den lækre påskemiddag - få opskrift her(Valdemarsro)
Æblepizza med karamelsauce Æblepizza med karamelsauce
Sprød dessertpizza dækket af tynde skiver æble og drysset med sukker og rosmarin. En hyggelig dessert serveret med varm karamelsauce med et tvist af ingefær og en kold kugle vaniljeis til.(Karolines Køkken)
Lammekoteletter med mynte og rosmarinLammekoteletter med mynte og rosmarin
Skøn og nem opskrift på krydrede lammekoteletter med mynte og rosmarin marinade - få opskriften på lækker grillet lammekotelet her(Valdemarsro)
Gratinerede artiskokker med parmesan og rosmarinGratinerede artiskokker med parmesan og rosmarin
Gratinerede artiskokker med parmesan og rosmarin er en skøn og lidt anderledes måde at spise de skønne artiskokker på - få opskrift her(Valdemarsro)
Stegte poussiner med rosmarinStegte poussiner med rosmarin
Små lækre poussiner stegt og serveret med en lækker sauce.(Karolines Køkken)
Kryddersmør med rosmarinKryddersmør med rosmarin
Supernem kryddersmør rørt med frisk rosmarin og appelsinskal. (Karolines Køkken)
Grillet flanksteak med rosmarin og chilidressingGrillet flanksteak med rosmarin og chilidressing
Kødet griller, mens du snitter grøntsagerne til salaten og rører dressingen. Bum og der er mad til hele banden. (Karolines Køkken)
Fletbrød med ost og rosmarinFletbrød med ost og rosmarin
Fletbrød er endnu en variant af madbrød. Dette flettede madbrød er både smukt at se på, og yderst velsmagende. Navnet fletbrød forklarer vi med at dejen er flettet som en fletning - og smager skønt af rosmarin, hampefrø og ost.(Karolines Køkken)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes