Vi fandt 44 opskrifter med s√łgeordet ūüźĒ grill kylling:
Honningmarinerede kyllingespyd Honningmarinerede kyllingespyd
Lækre grillspyd med kylling serveret med en dejlig tomatsalat og grillede flutes.(Karolines K√łkken)
Salat med r√łget kylling og kik√¶rterSalat med r√łget kylling og kik√¶rter
Røget kylling, stegt, grillet eller dampet, det smager alt sammen super i salaten - du vælger selv. Her er der valgt røget kylling. (Karolines K√łkken)
Bagte kikærter og blomkål i quinoa med jalapeno/lime-dressingBagte kikærter og blomkål i quinoa med jalapeno/lime-dressing
Nem og lækker salat med bagte kikærter, blomkål og quinoa. Spis den vegetarisk eller med grillet kylling/fisk. Sund og mættende aftensmad eller frokost.(Louiogbearnaisen)
Helstegt kylling med krydderurter og citronHelstegt kylling med krydderurter og citron
Opskrift på virkelig lækker og nem helstegt kylling, med tilberedning på grill eller i ovnen. Saftig kylling med meget smag - Opskrift(Valdemarsro)
Kylling i grillet r√łd peberfrugtsauceKylling i grillet r√łd peberfrugtsauce
Nem opskrift p√• kylling i sauce lavet p√• grillet r√łde peberfrugter. Lav opskriften i en pande eller i et fad i din ovn. Hurtig aftensmad med kylling(Louiogbearnaisen)
Broccolivafler med pulled, grillet kyllingBroccolivafler med pulled, grillet kylling
Lækre vafler til aftensmad....kan man det? Ja! Når de er med fuldkornsmel og broccoli og tilbehøret er kylling, hytteost og grøntsager...så går det rigtig fint.(Karolines K√łkken)
Taco rubTaco rub
Hjemmelavet rub med taco smag - og kaffebønner! Den er god til både kylling, okse- og grisekød. Gnid kødstykkerne ind i rub´en, inden du griller eller steger dem.(Karolines K√łkken)
Kylling på grillKylling på grill
Grill en hel kylling ved indirekte varme på havegrillen. Giver en saftig kylling med dejlig grillsmag og sprødt skind.(Karolines K√łkken)
Kyllingeburger med grillede auberginerKyllingeburger med grillede auberginer
Uhm! Burger med hjemmelavede grillede auberginer, kylling og hytteost. Og med fintstrimlet spidskål, så man også er sikker på at blive sund og mæt.(Karolines K√łkken)
Risotto med ærter og grillet kyllingRisotto med ærter og grillet kylling
Cremet risotto med grillet kylling- en skøn hovedret som kan serveres til både hverdag og fest.(Karolines K√łkken)
√ėlglaze√ėlglaze
En sød glaze med bitre noter fra øllet. God til lyse kødtyper, som fx kylling og grisekød. Pensl glazen på kødet, før du griller eller steger det.(Karolines K√łkken)
Grov toast med kylling og grillet gr√łntGrov toast med kylling og grillet gr√łnt
Sprøde toast af rugbrød med smeltet ost er et hit hos både børn og voksne. Brug fx kød- og grøntsagsresterne fra i går i dine toast.(Karolines K√łkken)
Rubbed kylling p√• d√•se i grill ‚Äď med l√¶kkert tilbeh√łrRubbed kylling p√• d√•se i grill ‚Äď med l√¶kkert tilbeh√łr
Saftig og spr√łd kylling p√• d√•se lavet p√• grill. L√¶kker grillet kylling med hjemmelavet rub. Find opskriften + nemt tilbeh√łr til grillkyllingen her.(Louiogbearnaisen)
Spr√łd kyllingeburger med grillet aubergine og chilidressingSpr√łd kyllingeburger med grillet aubergine og chilidressing
Sund og saftig kyllinge- og aubergineburger med spr√łd parmesan kylling og st√¶rk chilidressing. Hjemmelavet og anderledes burger - find opskriften her.(Louiogbearnaisen)
Kyllingesalat med gr√łnne linser og hytteostKyllingesalat med gr√łnne linser og hytteost
Skøn aftensmad med kylling, basilikum og oliven. Du kan både grille og bage kyllingen - her er den dampet. (Karolines K√łkken)
YoghurtmarinadeYoghurtmarinade
Dejlig krydret marinade af yoghurt og varme krydderier. God til marinering af kylling og lammekød, inden det grilles eller steges. (Karolines K√łkken)
OrangesuppeOrangesuppe
Prøv også denne opskrift med chilimarinerede tigerrejer eller grillede kyllingestykker.(Karolines K√łkken)
Kyllingesalat og hvidl√łgsbr√łd med ostKyllingesalat og hvidl√łgsbr√łd med ost
En skøn, sprød salat med lunt, grillet kyllingekød. Hertil varme hvidløgsbrød med smeltet ost. Uhmm....nemt og hurtigt.(Karolines K√łkken)
Kyllingesandwich med mojo rojoKyllingesandwich med mojo rojo
Kyllingesandwich med grillet kyllingefilet mellem sprøde skiver af grovbrød. En velsmagende hurtig bid, når den er bedst!(Karolines K√łkken)
Kyllingesandwich og grillede hokkaidostave Kyllingesandwich og grillede hokkaidostave
"Burger" med hytteost, chorizo og kylling serveret med græskar-fritter.(Karolines K√łkken)
Kyllingespyd med spaghetti og pestoKyllingespyd med spaghetti og pesto
Grillede kyllingespyd og spaghetti med dejlig hjemmelavet grøn pesto.(Karolines K√łkken)
Kyllingespyd og mangosalatKyllingespyd og mangosalat
De saftige, grillede kyllingespyd smager super godt sammen med den smukke mangosalat og den friske hvidløgsdressing.(Karolines K√łkken)
Hel kylling p√• grill med sm√łr og friske urter fra havenHel kylling p√• grill med sm√łr og friske urter fra haven
N√•r sommeren er over os, er det rigtigt l√¶kkert med en hel kylling p√• grill. Denne opskrift giver perfekt spr√łdt skind hver gang, og den er fuld af smag!(Madsvin)
Tomatsalat med balsamicoyoghurtTomatsalat med balsamicoyoghurt
Det ser flot ud med forskellige tomater i salaten. Saucen passer også godt til grillet kylling eller fisk.(Karolines K√łkken)
Glaze med appelsin og r√łget paprikaGlaze med appelsin og r√łget paprika
Grillede løg - eller andre grillede grøntsager - får god smag af glaze. Denne er sød med smag af røget paprika og appelsin, og kan også fint pensles på kød, fx en svinekotelet eller kylling.(Karolines K√łkken)
Tomatsuppe med kylling og grillet peberfrugtTomatsuppe med kylling og grillet peberfrugt
Lækker cremet tomatsuppe med knald på både farve og smag - med tre slags tomat, kylling og grillet peberfrugt. (Karolines K√łkken)
Pitabr√łd med grillede auberginer og kyllingek√łdbollerPitabr√łd med grillede auberginer og kyllingek√łdboller
Farverige pitabrød fyldt med grøntsager og kyllingekødboller. Der er masser af grøntsager, mens kødbollerne mest er et dejligt lille krydderi.(Karolines K√łkken)
Moster Hannes geniale salatMoster Hannes geniale salat
‚ÄúDen her salat er efterh√•nden g√•et hen og blevet en klassiker¬† og er det perfekte tilbeh√łr til grills√¶sonen. Nu har jeg ingen have, altan eller grill, s√• jeg m√• n√łjes med salaten. Men med lidt rest af kylling blandet i og for√•rets gr√łnne asparges, er der b√•de til et let aftensm√•ltid og frokost dagen efter....L√¶s Mere(Louiogbearnaisen)
Spr√łde tortillas med grillet kylling, avocado, lime og korianderSpr√łde tortillas med grillet kylling, avocado, lime og koriander
Sprøde tortilla pandekager med farverige grøntsager og saftigt "flået" kylligekød - den lette version af pulled chicken. Hertil en dejlig krydret dip med inspiration fra tex mex køkkenet.(Karolines K√łkken)
Spr√łde tortillas med hot tomatsalsa, grillet kylling og spidsk√•lSpr√łde tortillas med hot tomatsalsa, grillet kylling og spidsk√•l
Sprøde tortilla pandekager med farverige grøntsager og saftigt "flået" kylligekød - den lette version af pulled chicken. Hertil en dejlig krydret dip med inspiration fra tex mex køkkenet.(Karolines K√łkken)
Mormormad: Grillkylling med råsyltet agurkesalatMormormad: Grillkylling med råsyltet agurkesalat
Dette er og bliver en klassiker, som man kan varieres og ændres  efter behov og smag. Egentlig er dette jo en god gammeldags grydestegt kylling, som blot får en omgang af Webmasterens og en af(Gastromand.dk)
BlomkålscouscousBlomkålscouscous
Dejligt tilbehør af finthakket rå blomkål ‚Äď også stok og blade ‚Äď der bliver krydret med spidskommen og vendt i citronfløde. Smager herligt til stegt andebryst, frikadeller eller grillede kyllingefileter.(Karolines K√łkken)
R√łsti med gr√łn salat og grillet kyllingR√łsti med gr√łn salat og grillet kylling
Små lækre røsti, som får smag og fylde fra salatost. Hertil en sprød grøn salat og saftigt grillet kyllingebryst.(Karolines K√łkken)
Grillede burritos med kyllingGrillede burritos med kylling
Nu kan vi jo ikke leve som konger hver dag, s√• nogle gange m√• vi bare g√łre tingene lidt nemmere. Her kommer en af de der nemme hverdagsretter, som ikke kr√¶ver synderligt meget tid -(Gastromand.dk)
Grillede gr√łntsager med hvidl√łg og timianGrillede gr√łntsager med hvidl√łg og timian
Her er et lækkert tilbehør fyldt med saft, smag og flotte farver. Server grøntsagerne til fx grillet kylling, fisk eller en god bøf.(Karolines K√łkken)
Grillede kyllingespyd og spicy salsaGrillede kyllingespyd og spicy salsa
Den farverige og krydrede salsa smager skønt sammen med den saftige, grillede kylling og de sprøde tortilla chips. Det hele rundes af med en cremet dip med mexikanske undertoner.(Karolines K√łkken)
Grillet kylling med quinoasalatGrillet kylling med quinoasalat
Den fyldige salat med både quinoa og sorte bønner spiller godt sammen med den grillede kylling og den krydrede, kolde dip. (Karolines K√łkken)
Grillet kylling med saltkartofler og limekrydrede gr√łntsagerGrillet kylling med saltkartofler og limekrydrede gr√łntsager
De salte kartofler spiller rigtig godt sammen med den saftige grillede kylling og de sprøde grøntsager. Og så bliver det hele bundet sammen af en lækker cremet dip og et squeeze lime.(Karolines K√łkken)
Tex-Mex Night! Barbecue kylling med mangosalsa, hvede-tortillas og guacamoleTex-Mex Night! Barbecue kylling med mangosalsa, hvede-tortillas og guacamole
Foren mexicansk mad med barbecue grill. Lav nemme hjemmelavede tortillas, fyld dem med grillet barbecue kylling, guacamole dip og mangosalsa. Find opskrifter her(Louiogbearnaisen)
Allround rubAllround rub
En dejlig velkrydret, lidt sød og ikke for stærk rub med en fin gul farve. Gnid kylling, fisk, gris- eller oksekød ind i rub´en, inden du griller eller steger det.(Karolines K√łkken)
Grillet kylling og lun pastasalatGrillet kylling og lun pastasalat
Middelhavsinspireret med mild mozzarella og lufttørret skinke.(Karolines K√łkken)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes