Vi fandt 34 opskrifter med søgeordet stat:
Smørrebrød med skinke og let italiensk salat Smørrebrød med skinke og let italiensk salat
Erstat mayonnaisen med kvark og let dine pålægssalater uden at miste fylde og den gode smag. (Karolines Køkken)
Panna cottaPanna cotta
Enkel flødedessert af italiensk oprindelse - her serveret med friske bær. Om vinteren kan bærrene erstattes med en kompot eller sirup lavet på basis af frosne bær.(Karolines Køkken)
Svampe-carbonaraSvampe-carbonara
Svampe-carbonara er i familie med spaghetti carbonara - en meget populær ret. Normalt er det bacon der bliver serveret sammen med spaghettien, men her i svampe-carbonara har vi lavet en vegetar version og erstattet baconen med svampe og røgede eller salte mandler.(Karolines Køkken)
Salat med ramsløgsgremolataSalat med ramsløgsgremolata
Ramsløg - "skovens hvidløg" - har sin korte sæson fra marts til lidt ind i maj. Resten af året kan ramsløg i denne opskrift erstattes med hakket purløg eller persille, evt.(Karolines Køkken)
Guinness Chocolate CakeGuinness Chocolate Cake
Fredag igen igår . Min yndlingsdag på ugen. Faktisk også bedre end weekend. Der er bare noget over fredage. En arbejdsuge er overstået, vi gør status, opgaver bliver afsluttet og der hviler den her gode stemning over dagen. I gymnasiet var det fredagscafe med kolde øl, musik og mennesker. Ligeledes på universitet, hvor fredagbaren var...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Ricotta-pandekager med pink skyrRicotta-pandekager med pink skyr
Jeg er blevet ret pjattet med ricottaost den sidste tid. Den giver en mægtig lækker konsistens og kan bruges både i det salte og i det søde køkken. Da osten er en smule sødelig i sig selv, er den ret perfekt i bagning, da den kan erstatte sødestoffet. Derudover har osten en fed smag/indhold, så...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
VildsvineschnitzelVildsvineschnitzel
Der skydes, slagtes, bankes, paneres, steges sprødt og nydes. Den klassiske wienerschnitzel har fået et vildt twist. Vi erstatter kalvekødet med friskskudt vildsvin fra Sverige. Server med dine yndlingsherligheder. Hvordan man får det bedste ud af(Gastromand.dk)
Farserede Squash med bulgurFarserede Squash med bulgur
I disse farserede squash kan du fint erstatte lammekødet med anden fars - og så er de lækre farserede squash hurtige og nemme at lave - få opskrift her(Valdemarsro)
Hvidkål med oksekød og spidskommenHvidkål med oksekød og spidskommen
Velsmagende vinterret med smag fra syltet ingefær. Og hvor hvidkål erstatter spaghetti. Hurtig og nem at lave.(Karolines Køkken)
American Style: Chicken and Waffles...American Style: Chicken and Waffles...
POP-Quiz Hotshot: Du får leveret noget som ligner styrekonsol fra en rumstation men finder ud af det måske er verdens bedste vaffeljern til dato - lavet af Sage i samarbejde med Michelin-kokken Heston Blumenthal - What do(Gastromand.dk)
TærtedejTærtedej
Dejlig nem Opskrift på hjemmelavet Tærtedej fra Karolines Køkken. Tip: Erstat hvedemelet med fuldkornsmel. Se hvordan på Arla.dk.(Karolines Køkken)
Frugtmix til kvark med kernerFrugtmix til kvark med kerner
Små stykker frugt nydes sammen med perlespelt kogt i appelsinsaft og vendt i kvark. Om sommeren kan du erstatte sharonfrugter og druer med fx blåbær og jordbær eller hindbær.(Karolines Køkken)
Krydderkage – fedtfattigKrydderkage – fedtfattig
Mine gamle bøger med diabetesopskrifter er overskrevne med rettelser og tilføjelser. Der er en del år siden, jeg bagte med sukkererstatning, dengang var det Atwel – men efter jeg fik en spand Perfect Fit fra ISIS, har jeg igen fået lyst til at give mig i kast med kagerne. Derfor er det i den seneste...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Gastromand-brunch – Part III: French toast, råsyltede bær og masser af NutellaGastromand-brunch – Part III: French toast, råsyltede bær og masser af Nutella
Så er vi nået til den afsluttende øvelse i vores tre-retters brunchmenu. Stod det udelukkende til undertegnede, ville desserten blive erstattet med endnu en forret!   Stenbiderrogn, røræg royale, røget fløde Steak, kålpølse, vesterhavsost, brunet smør French toast, råsyltede bær,(Gastromand.dk)
Gastromands ultimative Chili con carneGastromands ultimative Chili con carne
Chili con carne er populær i store dele af verden, men i de amerikanske sydstater i særdeleshed, hvor retten er "nationalret" i Texas. Traditionelt bestod retten af skært eller hakket oksekød, løg, chili, hvidløg og spidskommen.(Gastromand.dk)
PastinakmosPastinakmos
En lækker rodfrugtsmos, der passer godt som tilbehør til fx et stykke kød eller fisk. Fraichen tilfører mosen syrlighed og gør den cremet. Pastinakkerne kan erstattes med persillerødder.(Karolines Køkken)
Bygotto med hytteostBygotto med hytteost
En anderledes risotto, hvor vi har erstattet risene med byg og tilsat hytteost. Den skal prøves!(Karolines Køkken)
SpinatpestoSpinatpesto
En lækker og billigere variant af den klassiske basilikumpesto, da de dyre pinjekerner er erstattet af solsikkekerner.(Karolines Køkken)
Sesamlaks og shiitakesauceSesamlaks og shiitakesauce
Sesamfrø og laks smager dejligt sammen. Shiitakesvampe kan erstattes af champignon.(Karolines Køkken)
Tømmermændstatar – den fra TV!Tømmermændstatar – den fra TV!
Sidste søndag havde TV2 været så letsindige at invitere Gastromand en tur i Go'Morgen Danmark. Som eneste hovedstadsbosiddende tilfaldt det tunge hverv undertegnede og det skulle naturligvis udnyttes til at introducere Hr. og Fru (Go'Morgen)(Gastromand.dk)
Grov picklessauce m. nystegte rødspætter og gulerodssalatGrov picklessauce m. nystegte rødspætter og gulerodssalat
Opskrift på hjemmelavet pickles sauce. Erstat den traditionelle remoulade med en grov pickles sauce - perfekt til en nystegt fiskefilet.(Louiogbearnaisen)
Somebody call the doctor: The Double Bypass BurgerSomebody call the doctor: The Double Bypass Burger
Gennem de sidste mange uger har jeg pløjet samtlige afsnit af "Man Vs. Food" igennem hvor Adam Richman frådende spiser sig igennem det bedste staterne har at byde på. Det har inspireret mig til at lave(Gastromand.dk)
Laksebulgur med limedressingLaksebulgur med limedressing
Lækker laks med frisk limedressing. Bulgur kan erstattes med couscous.(Karolines Køkken)
TonkabønneisTonkabønneis
Tonkabønneis har sit navn fra tonkabønnen, som er en aromatisk bønne, der stammer fra Mellemamerika. Den kan minde om vanilje, og bliver da også ofte brugt som erstatning herfor.(Karolines Køkken)
JordbærcheesecakeJordbærcheesecake
Skøn cheesecake med friske jordbær. Er det uden for jordbærsæsonen kan de erstattes med eksotisk frugt, fx mango og ananas, evt. blandet med blåbær, der fås hele året.(Karolines Køkken)
Pizza med ost og nødderPizza med ost og nødder
Hvid pizza hvor tomatsaucen er erstattet af kvark og toppet med forskellige nødder, granatæblekerner og rucola. En anderledes sød-salt-syrlig pizza, der er supernem og hurtig at lave.(Karolines Køkken)
American Style: Chicken and Waffles…American Style: Chicken and Waffles…
POP-Quiz Hotshot: Du får leveret noget som ligner styrekonsol fra en rumstation men finder ud af det måske er verdens bedste vaffeljern til dato - lavet af Sage i samarbejde med Michelin-kokken Heston Blumenthal - What do(Gastromand.dk)
Ovndampet torsk med løg, tomat og ølOvndampet torsk med løg, tomat og øl
Dejlig nem hovedret med purløgsdressing. Øl kan erstattes med bouillon.(Karolines Køkken)
Sommercocktail: Lillet ViveSommercocktail: Lillet Vive
Den normale sommer med festivaler og koncerter, rejser og lignende ser ud til at være aflyst. Så havefester og sommerhus er erstatningen i år. REKLAME: Flasken er stillet til rådighed af Pernod Ricard Danmark Jeg savner(Gastromand.dk)
LandbrødLandbrød
Klassisk landbrød med lige dele hvedemel og sigtemel. Du kan erstatte op til halvdelen af hvedemelet med fuldkornshvedemel.(Karolines Køkken)
Pulled Pork - Den originale Gastromand-opskriftPulled Pork - Den originale Gastromand-opskrift
Opskriften har næsten mytisk status i grillkredse, og når man først har lavet og smagt pulled pork ved man hvorfor! Pulled pork er grillopskriften over alle grillopskrifter og er da også blevet læst mere end(Gastromand.dk)
Tunmousse med fraicheTunmousse med fraiche
Tunmousse med fraiche er en opskrift på en mager udgave af den klassiske tunmousse. Fraiche erstatter smør, men den lækre smag af tunmousse beholdes!(Karolines Køkken)
Stenalderbrød med hytteostStenalderbrød med hytteost
Stenalderbrød a la Karoline med hytteost og masser af andre gode proteinkilder. Smager skønt og med godt bid. Om det kan erstatte rugbrød – det er op til dig!(Karolines Køkken)
Boller i karry - med mere grøntBoller i karry - med mere grønt
Boller i karry - en højtelsket livret hos både børn og voksne. I forhold til den helt klassiske, har vi tilsat lidt mere grønt til kødboller og sauce, og erstattet nogle af risene med blomkål, så der er mulighed for at få spist godt med grøntsager - uden at gå på kompromis med smagen af boller i karry.(Karolines Køkken)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes