Vi fandt 9 opskrifter med søgeordet 🐟 karry sild:
KarrydressingKarrydressing
God allround karrydressing med mangochutney, der giver en rigtig god smagsmæssig bund. Passer fint til en sildemad, som sandwichspread eller som base til en æggesalat.(Karolines Køkken)
KarrysalatKarrysalat
Klassisk karrysalat med æg, revet æble og cremefraiche. Send den rundt om julefrokostbordet og servér til stegte sild. (Karolines Køkken)
KarrysildKarrysild
Hjemmelavede karrysild. Pep marinerede sild op med en god hjemmerørt karrydressing med masser af friske krydderurter. God til jul og påske - og til frokostbordet generelt!(Karolines Køkken)
KarrysalatKarrysalat
En hjemmerørt karrysalat til sildemaden slür alt - og det er nemt at lave, og er klar pü et par minutter - fü opskriften her(Valdemarsro)
Varmrøget laks med rørÌgVarmrøget laks med rørÌg
Med karrysilden veloverstüet er det tid til laks og mere Ìg. Og her har vi fat i den nemmeste af retterne at lave til püskefrokosten. Tülmodighed er kodeordet. Danmarks største püskefrokost er arrangeret i samarbejde(Gastromand.dk)
KarrysildKarrysild
Da vi lagde planer for denne frokost, var vi splittede. Nogle syntes der skulle vĂŚre deviled eggs, andre solĂŚg og sĂĽ mig der gerne ville lave karrysilden lidt ala Restaurant PalĂŚgade med et friteret ĂŚg(Gastromand.dk)
Æble-tranebærsalat til marinerede sildÆble-tranebærsalat til marinerede sild
En frisk og dejlig salat til de marinerede sild. Med både syrlighed og sødme fra fraiche, æbler og tranebær. Et skønt alternativ til karrysalaten.(Karolines Køkken)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes