Vi fandt 44 opskrifter med søgeordet lammek:
Börek lammepieBörek lammepie
Börek er en betegnelse for tyrkiske specialiteter lavet med filodej - og her er en skøn version med lammekød, pinjekerner og salatost. (Karolines Køkken)
Lun kålsalat med røget lamLun kålsalat med røget lam
En let og nordisk salat med grønne asparges, spidskål og røget lammekølle.(Karolines Køkken)
Hot lammekarryHot lammekarry
En krydret lammegryderet med citrongræs, grøn karry og blomkål.(Karolines Køkken)
Farserede Squash med bulgurFarserede Squash med bulgur
I disse farserede squash kan du fint erstatte lammekødet med anden fars - og så er de lækre farserede squash hurtige og nemme at lave - få opskrift her(Valdemarsro)
Pulled Lamb - smørmør lammekøllePulled Lamb - smørmør lammekølle
Det hele startede sådan set med en lille tur til Wales, hvor jeg havde fornøjelsen af at opleve det smukke land, drikke øl og ikke mindst spise verdensklasselam! Når man har sagt A må man(Gastromand.dk)
Langtidsstegt lammekølle med grønne aspargesLangtidsstegt lammekølle med grønne asparges
Her får en opskrift på langtidsstegt lammekølle der giver dig den skønneste, velsmagende og møre lammekølle, du kan forestille dig. Det bliver en langtidsstegt lammekølle som både du og dine gæster vil nyde.(Madsvin)
Spicy lammekølle og salat med grønne bønnerSpicy lammekølle og salat med grønne bønner
Spicy lammekølle og salat med grønne bønner, er dejlig ret med masser af smag. Glæd dig til at nyde det krydrede lammekød med chili, citron og koriander.(Karolines Køkken)
YoghurtmarinadeYoghurtmarinade
Dejlig krydret marinade af yoghurt og varme krydderier. God til marinering af kylling og lammekød, inden det grilles eller steges. (Karolines Køkken)
Påskefrokost: Roastbeef af lam, creme af ovnbagte æbler og syltede rødløgPåskefrokost: Roastbeef af lam, creme af ovnbagte æbler og syltede rødløg
Her har I tredje og sidste del af Restaurant Kronborgs påske-smørrebrøds-menu. Og hvilken afslutning!! Dette stykke både ser og lyder helt vanvittigt lækkert.   Roastbeef? Godt! Lam? Godt! Roastbeef på lam? Ooooh yes, please! Her får lammekødet selskab(Gastromand.dk)
Indbagt patéIndbagt paté
Indbagt paté er en lækker fransk inspireret opskrift med magert hakket svinekød og velsmagende lammekød. Prøv den.(Karolines Køkken)
Græsk burger med lammekød og tzatzikiGræsk burger med lammekød og tzatziki
En græsk burger fyldt med tzatziki, syltede rødløg, lidt agurk og kød - en perfekt burger, som er perfekt krydret, fyldt med smag og perfekt greasy(Valdemarsro)
Lammekrone: Sådan steger du den perfekte lammekroneLammekrone: Sådan steger du den perfekte lammekrone
Har du også nogle gange lidt svært ved at overskue hvordan pokker du for lavet en lækker udskæring som lammekrone? Frygter du også for at komme til at stege den forkert, for meget eller for(Gastromand.dk)
Græsk agurkesalat med cremefraicheGræsk agurkesalat med cremefraiche
Server tzatzikien sammen med lune flutes, eller som tilbehør til stegt lammekød.(Karolines Køkken)
Minikødboller på sprøde fladbrød Minikødboller på sprøde fladbrød
En bid af Tyrkiet: Okse- og lammekødsboller med hvid ost og yoghurtdressing.(Karolines Køkken)
Lammekølle fyldt med feta og friske krydderurter + tzatzikiLammekølle fyldt med feta og friske krydderurter + tzatziki
Lav nemt en hel lammekølle i ovn, som smager skønt. Lækker opskrift, hvor både lam, kartofler og tilbehør skal i en gryde og passe sig selv i ovnen. Opskrift på lam med med lækkert tilbehør(Louiogbearnaisen)
Røget lammekød med jordskokkesalat Røget lammekød med jordskokkesalat
En variant af carpaccio, her med tynde skiver lammekølle, krydret yoghurtdressing og blancherede jordskokker.(Karolines Køkken)
LammefrikasséLammefrikassé
Frikassé er en rigtig forårsbebuder. Her laves den den med lammekød og mynte.(Karolines Køkken)
Lammekødboller i tomatsauceLammekødboller i tomatsauce
Lammekødboller er gode som alternativ til almindelige kødboller. Disse smager skønt i tomatsauce.(Karolines Køkken)
Lammekødboller med olivenLammekødboller med oliven
Disse krydrede kødboller er med kanel og oliven en smule eksotiske.(Karolines Køkken)
Lammekølle med flødekartofler Lammekølle med flødekartofler
Lammekølle er et lækkert stykke kød til både hverdag og fest. Stegt lammekølle med flødekartofler, serveres med f.eks. flødekartofler og tomatsalat.(Karolines Køkken)
Lammekøller med grøn salatLammekøller med grøn salat
Lammekøller med grøn salat er en opskrift, som indeholder det hele. Lækre lammekøller med citronsaft, smagfuld estragon dressing og sprød grøn salat med salatost.(Karolines Køkken)
Ovnbagte lammekødbollerOvnbagte lammekødboller
Retter med hakket kød er populære hos både store og små – denne opskrift minder om og dufter lidt af Grækenland.(Karolines Køkken)
Lammekoteletter med kartofler og ostedrysLammekoteletter med kartofler og ostedrys
Gode lammesteaks serveret med frisk salat, kartoffelbåde og lækkert drys af krydderurter og salt hvid ost.(Karolines Køkken)
Lammekrone med hokkaidofyldte svampeLammekrone med hokkaidofyldte svampe
Den fine lammekrone bliver her ledsaget af store portobello svampe med dejlig umamismag. De er fyldte med sød hokkaido og salte salattern. (Karolines Køkken)
Kalkungryde med abrikoser og linserKalkungryde med abrikoser og linser
Muligvis ikke verdens mest fotogene gryderet, men tilgengæld en lækker en. Opskriften er fra et dameblad af ukendt oprindelse, da det var en udrevet side, jeg har haft gemt i lange tider. Da lammekød simpelthen ikke er til at opdrive i andet end store stykker, blev jeg tvær og gik til yderligerheder – så det blev kalkun...Læs Mere(Louiogbearnaisen)
Lammekrone, skank, græskar og løgLammekrone, skank, græskar og løg
I går fik I Webmasterens søde forsøg på, at trash-talke sig til sejren i vores nytårs battle med walisisk lam. Bevares...det er jo helt sikkert ikke en dårlig ret han har flækket sammen, men på(Gastromand.dk)
Lammekrone med ovnbagte rosmarin kartoflerLammekrone med ovnbagte rosmarin kartofler
Smørmørt lammekød i denne opskrift med lammekrone og rosmarin kartofler, som passer helt perfekt til den lækre påskemiddag - få opskrift her(Valdemarsro)
Lammekoteletter med mynte og rosmarinLammekoteletter med mynte og rosmarin
Skøn og nem opskrift på krydrede lammekoteletter med mynte og rosmarin marinade - få opskriften på lækker grillet lammekotelet her(Valdemarsro)
Langtidsstegt lammekølle i ovn med ostegratinerede kartoflerLangtidsstegt lammekølle i ovn med ostegratinerede kartofler
Langtidsstegt lammekølle i ovn med ostegratinerede kartofler er nemt og lækkert. Kødet bliver mørt og lækkert, når det bliver langtidsstegt(Karolines Køkken)
Opskriftindex.dk
Copyright 2019 Opskriftindex.dk - Alle rettigheder forbeholdes